Horoscopul zilei de azi: duminică, 11 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi: duminică, 11 aprilie 2021


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Berbec:

Relațiile intră acum sub colimator. S-ar putea să îi vezi pe oamenii apropiați ţie în mod diferit față de cum obișnuiai să îi percepi. Acesta este un moment bun pentru a observa partenerii(ele) exact așa cum sunt, atât cu calități, cât și cu defecte. Fie vei remarca că eşti mulțumit(ă) cu ceea ce primeşti în relații, fie îţi vei da seama că există elemente care îţi depășesc limitele de îngăduire, iar aceasta va însemna sfârșitul unei asocieri. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Taur:

În această perioadă pot apărea probleme legate de bani. Ai dorințe puternice, în special pentru lucruri frumoase sau plăcute, care te constrâng să cheltuieşti. Dacă ai resurse reduse, acest lucru ar putea mări deficitul. Restructurarea finanțelor tale acum poate duce în cele din urmă la o valoare mai mare în viitor. Acordurile la care ajungi în acest moment pot avea efecte profunde.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Gemeni:

Fereşte-te de luarea de decizii părtinitoare și de amânarea la nesfârșit a unor acțiuni ce trebuie desfășurate. Emoțiile tale se pot schimba foarte repede, iar imaginația prea bogată poate să nu fie întotdeauna benefică. Este un moment prielnic pentru conversații, invenții, idei noi și schimb de informații. Eşti foarte receptiv(ă) intelectual, dar mintea ta poate fi neliniștită. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Rac:

Persoanele care vorbesc cu părinții și rudele lor se vor simți energizate din punct de vedere emoțional. Ziua de duminică este extrem de favorabilă pentru a scrie în jurnale, pentru a merge la terapie, pentru a vorbi cu amicii(ele), pentru poezie sau pentru a face ceva inovator. Cu toate acestea, nu ar trebui să ai prea multă încredere în deciziile tale, căci această perioadă este destul de confuză și ai putea să îţi formezi impresii greșite.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Leu:

Vei simți dorința de a scăpa de normal și de a explora teritorii noi, fără a avea un motiv real pentru această stare. O scurtă călătorie îţi poate fi de folos, atâta vreme cât nu vă întrerupe rutina într-un mod prea brutal. Se poate să te plictiseşti și să ai nevoie de ceva diferit pentru a îţi condimenta viața pe parcursul zilei de duminică.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Fecioară:

Vei fi mai sensibil(ă) atunci când comunici și când te gândeşti la problemele tale, semn că logica nu este la cote mari în această perioadă. Vei avea probleme în a te exprima, cu excepția ocaziilor când vei discuta despre emoțiile tale. Imaginația ta va ieși la suprafață și ideile vor curge fără întrerupere.






Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Balanţă:

Interacțiunile tale cu alţi oameni sunt mai grele astăzi, căci eşti hotărât(ă) să-i convingi să fie de acord cu tine. Acțiunile tale vor fi mai puternice decât ţi-ai propus și vei experimenta mai multă rezistență pe măsură ce încerci să îi/le controlezi pe cei(le) din jur. De asemenea, se prea poate să fii supus(ă) dorinței altcuiva de a te controla.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Scorpion:

Atracțiile puternice te mențin pe deplin implicat(ă). Plăcerile pe care le experimentezi astăzi sunt puternice și plăcute. Cei(le) din jurul tău tind să aprecieze demonstrațiile tale de putere. Nu eşti dispus(ă) la compromisuri, dar acest lucru nu reprezintă o problemă pentru că apropiaţii(tele) rezonează cu alegerile tale. Deoarece eşti sigur(ă) de preferințele tale, poţi obține ceea ce îţi doreşti.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Săgetător:

Flirtezi cu mare uşurinţă, reușind astfel să farmeci persoanele din jurul tău. Cel mai bine te simți atunci când ai pe cineva alături care să îţi împărtășească pofta de viață și cu care să te poţi distra pe parcursul zilei. Înflăcărarea pe care o radiezi îi/le va contamina și pe cei(le) din jur.






Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Capricorn:

Ocaziile de investiții pot apărea acum și se poate să te simți obligat(ă) să îţi asumi riscuri pentru a atrage câștigul. Acesta ar fi un moment prielnic pentru a cere părerea unei persoane avizate, căci eşti condus(ă) de motive subconștiente și s-ar putea să nu ai o perspectivă amplă a lucrurilor. Dacă te gândeşti doar la propriul beneficiu și ignori nevoile oamenilor din jur, vei avea de pierdut.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Vărsător:

Este o zi ideală pentru rezolvarea problemelor practice sau de afaceri și de asemenea pentru a solicita sfaturi de la oameni competenţi. Tranzitul Lunii în sextil cu Saturn este foarte avantajos pentru rezolvarea problemelor personale și cele din jurul casei, deoarece te ajută să te dedici complet sarcinilor. De asemenea, te vei focaliza pe asigurarea nevoilor familiei tale.


Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2021, Peşti:

Legătura cu lumea materială este una dintre cele mai bune feluri de a găsi siguranță, în timp ce rutina și odihna te mențin sănătos(asă). Este indicat să alegi calitatea în locul cantității și să te conectezi la ceea ce este simplu și natural. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS