12 aprilie 2021: Lună Nouă în zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
12 aprilie 2021: Lună Nouă în zodia Berbec


Berbec:

Este momentul să treci cu îndrăzneală la acțiune. Şansele așteaptă să fie folosite. Asta nu înseamnă să îţi asumi riscuri de prisos. Gândeşte-te de două ori înainte de a te arunca cu capul în faţă! Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Activitățile intense se vor manifesta la interior şi nu e momentul potrivit acțiunilor concrete. Pentru moment îţi faci planuri şi e musai să le sortezi și să iei decizii în cunoștință de cauză.


Gemeni:

Viața socială se amplifică în următoarele săptămâni. Sunt posibile inițiative în domeniul social, la nivel de grupuri. Vei observa cu optimism spre viitor, iar planurile vor fi pe termen lung. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Rac:

Planurile, inițiativele, proiecte noi vor avea legătură cu cariera sau poziția ta socială. Vei îndrăzni să pui lucrurile în mișcare sau să îţi afirmi opiniile.


Leu:

Tei vei focaliza pe tine însuţi(ăţi), pe ceea ce ai nevoie și ceea ce doreşti să obții. Vei avea mai multă energie, mai mult entuziasm, mai mult optimism, mai multă energie mintală și fizică și mai multă mobilitate.


Fecioară:

Vei acționa în mod direct pentru a îţi transforma viața personală. Te vei manifesta cu pasiune, dar și cu spirit de independență. În domeniul resurselor financiare comune, vei ști să prinzi ocaziile din zbor, dar vei fi dispus(ă) să și cheltui sau să îţi asumi riscuri.






Balanţă:

În relațiile parteneriale vei avea inițiativă și îndrăzneală. Vei aborda problemele în mod direct, cu tărie. Vestea mai puţin bună este că ai putea fi individualist(ă), respingând sprijinul partenerului(ei) de viață ori profesional.


Scorpion:

Va fi perioadă intensă la locul de muncă sau în activitățile tale curente. Vei lua taurul de coarne, te vei comporta ca un/o lider(ă) care trebui urmat(ă). Ideile și acțiunile tale vor fi curajoase, iar optimismul contagios.


Săgetător:

Dacă eşti singur(ă) vei avea în sfârșit curajul să te implici într-o relație nouă, iar dacă eşti deja într-o relație vei aduce mai multă pasiune și prospețime în cuplu. Nu sunt excluse flirturile, aventurile sau ieșirile dramatice.






Capricorn:

Vei fi foarte activ(ă) în ceea ce privește activitățile legate de familie și casă. Se poate să lucrezi de acasă, te vei implica mai mult în viața de familie. Vei lua decizii în numele tuturor, uneori cu duritate.


Vărsător:

Vei adopta o atitudine de prevăzător(are), vei pune în aplicare cunoștințele dobândite prin studii și vei fi susţinătorul(area) aducerii unor schimbări. Va urma o perioadă tulbure, în care vei comunica și te vei mișca cu agilitate.


Peşti:

Va exista o pornire de a cheltui pentru a îţi dovedi valoarea. La baza nevoii de a cheltui va sta egoul personal. Cheltuielile ar putea surveni brusc, vei avea îndrăzneala de a îţi asuma riscuri financiare, care se vor dovedi profitabile sau nu. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS