Topul zodiilor care se tem să iubească

 
Topul zodiilor care se tem să iubească


Anumite semne zodiacale sunt mai greu de cucerit decât altele. Mai ales în dragoste. Este vorba despre cinci zodii care nu vor să iubească. De ce? Deoarece se tem de plictiseală, rutină, simplitate, monotonie. Să aflăm care sunt acestea.


5. Berbec. Berbecul este o zodie care, mai presus de toate, iubește acțiunea și provocările. Mai ales, în dragoste. Prin urmare, mai mult decât se tem de dragoste, Berbecii se tem de plictiseală: rutină, simplitate. Totuși, ceea ce le place cel mai mult este faza de cucerire, pentru că sunt foarte pasionali. Vestea bună este că atunci când se îndrăgostesc, vor căuta să fie unici și să-și cucerească partenerul în fiecare zi.


4. Capricorn. Capricornii sunt atât de harnici când vine vorba de muncă și au atât de multe angajamente, încât ajung să lase dragostea pentru sfârșitul listei lor. Nu faptul că se tem de dragoste este motivul pentru care se lasă greu de cucerit sau nu iubesc, ci pur și simplu nu pare la fel de important ca alte responsabilități. Dar când găsesc totuși găsesc un partener de viață care îi poate susținere și îndruma în momentele dificile, Capricornii îi oferă absolut totul.


3. Fecioară. Fecioara este una dintre zodiile care se tem de iubire, dar în cazul ei, totul se rezumă la faptul că urăște să fie vulnerabilă. Nativii din zodia Fecioară sunt perfecționiști și de aceea pot părea foarte reci. Totuși, în adâncul sufletului, sunt persoane foarte sensibile și vulnerabile. De aceea se tem de iubire: pentru că iubirea este singurul lucru care le poate trece barierele și îi poate lăsa... descoperiți. Dar calmați-vă, Fecioarele sunt frumoase înăuntru!


2. Gemeni. Gemenii iubesc romantismul, dar defectul lor este că exagerează cu importanța distracției și a petrecerilor. De aceea, Gemenii se tem să iubească, pentru că, într-un anumit sens, iubirea unei persoane înseamnă o mare responsabilitate. Și nu au jumătăți de măsură: dacă iubesc, o fac 100%.


1. Vărsător. Persoanele din zodia Vărsător sunt suflete complet libere, care adoră să acționeze doar după propriile reguli. De aceea se tem de dragoste: văd în angajamentul unei relații o anumită constrângere. De fapt, Vărsătorul visează să găsească dragoste adevărată, dar îl costă prea mult să împărtășească lumea sa interioară și, de asemenea, se teme să nu fie rănit.

 

Horoscopul dragostei, 30 septembrie - 6 octombrie 2019

 
Horoscopul dragostei, 30 septembrie - 6 octombrie 2019


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Berbec:

Același eveniment astral aduce un bagaj consistent energetic și în plan sentimental, iar cel mai bun mod în care îl poți întrebuința este acela de a te apropia mai mult de persoana iubită. Venus te susține și ea, în sensul că te încurajează să dai dovadă de mai multă deschidere vizavi de persoana dragă. Doar încurajându-vă reciproc la dialog puteți persevera împreună.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Taur:

Influența lui Venus se face simțită și în plan sentimental, unde se poate ca, de la sfârșitul acestei săptămâni încolo, atmosfera să devină mai caldă și mai prielnică oricăror inițiative de a forma o legătură și mai strânsă cu cel(a) drag(ă). În cazul în care ești singur(ă) și urmărești să începi o relație, s-ar putea să ai parte de mai mult noroc. Încearcă să dai dovadă de disponibilitate.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Gemeni:

Tot Luna Plină este și cea care te îndeamnă să te concentrezi mai mult asupra vieții sociale. Pe fundalul energetic pe care îl creează, urmezi o curbă ascendentă pe acest plan și ar fi păcat să nu profiți de toate oportunitățile care vin la pachet odată cu persoanele noi pe care le cunoști și care îți devin prieteni. Încearcă totuși să nu sacrifici prea mult din timpul cu partenerul și cei mici.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Rac:

Același eveniment astral poate face însă ca nivelul de implicare și atenție de care dai dovadă în gospodărie și în familie să scadă într-o anumită măsură, iar reacția apropiaților la această schimbare de priorități nu este cea mai fericită. Caută așadar să îți ordonezi timpul cu simțul răspunderii. Pe plan sentimental, totul pare să meargă bine grație lui Venus care intră luni în casa iubirii.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Leu:

Venus poposește luni în casa familiei din horoscopul tău general, îndulcind atmosfera în raport cu cei dragi după o perioadă în care tensiunile s-au menținut la cote destul de ridicate. Este drept că furtuna nu va trece cu totul până când nu vă găsiți curajul de a pune pe tapet unele subiecte pe care ați tot evitat să le deschideți. Poate că pe fondul ei vă veți găsi curajul de a vorbi deschis.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Fecioară:

După cum te-ai aștepta poate, banii constituie un subiect fierbinte pe agenda de cuplu a acestei săptămâni. Se duc discuții mai mult sau mai puțin tensionate cu privire la felul în care tu și persoana iubită înțelegeți să uzați de resursele comune. S-ar putea să fie nevoie să regândiți strategia financiară colectivă, astfel încât să nu mai existe diferențe de mentalitate pe această temă.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Balanţă:

Același eveniment astral aduce la climax starea relației tale cu partenerul, în sensul că dacă ați avut parte de tensiuni, ele ar putea să crească, iar dacă ați conlucrat în cadrul unui proiect comun, veți vedea primele progrese palpabile ale acestuia. Oricare ar fi situația, cert este că trebuie să fiți uniți și să formați o echipă puternică. În felul acesta, nicio provocare nu va fi prea mare.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Scorpion:

Intrarea lui Venus de luni în semnul nașterii tale îți potențează șarmul și carisma, ceea ce îți face bine atât pe plan social, cât și sentimental. Ești în centrul atenției printre prieteni, cunoști persoane noi, iar în cuplu, reușești să revitalizezi relația cu persoana iubită prin încrederea de sine de care dai dovadă. Trebuie doar să îți faci timp în program pentru ambele sectoare de viață.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Săgetător:

Luna Plină de duminica aceasta se desăvârșește tocmai în casa iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă tu și partenerul ați depus eforturi pentru a vă reîmprospăta relația sau a forma o familie, s-ar putea să observați primele rezultate în această săptămână. Acest eveniment astral este la fel de favorabil pentru acei(le) nativi(e) care urmăresc să cucerească pe cineva special.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Capricorn:

Același eveniment astral își exercită influența cu precădere pe plan familial, acolo unde îți indică nevoia de schimbare de atitudine în raport cu persoanele dragi. Altfel, există riscul să apară tensiuni între tine și apropiați, cu atât mai mult dacă acorzi o mai mare atenție carierei în această perioadă. Încearcă să vezi care sunt nemulțumirile lor și ce poți face în privința lor.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Vărsător:

Același eveniment astral îți poate reduce din răbdare, mai ales în interiorul discuțiilor cu apropiații. Ar fi de dorit să nu abordezi subiecte de discuție cu grad ridicat de conflict în a doua parte a săptămânii, când Luna Plină își face cel mai puternic simțită prezența. Există riscul să conducă la certuri cu cei dragi pe unele teme care altfel nu v-ar fi adus la cuțite.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Peşti:

Luna îți vizitează semnul nașterii de marți până joi, indiciu cum că te bucuri de mai multă priză la oameni la mijlocul acestei săptămâni. Nu este de mirare așadar că îți faci mai mulți prieteni sau că dai dovadă de mai multă îndrăzneală în plan sentimental. Indiferent dacă ești implicat(ă) într-o relație sau cauți încă persoana potrivită, cert este că încrederea de sine îți dă un imbold fără precedent.
 

Horoscopul zilei de marți, 1 octombrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 1 octombrie 2019


Horoscop 1 octombrie 2019, Berbec:

O zi benefică, productivă pentru Berbeci în ceea ce priveşte sfera financiară. Ţineţi minte, comunicarea este esenţială, mai ales când lucraţi în echipă. Aveţi răbdare şi acceptaţi sfatul celor din jur. Spre seară aveţi ocazia de a ieşi la o plimbare în aer liber sau la cină romantică alături de o persoană specială.


Horoscop 1 octombrie 2019, Taur:

Tauri, evitaţi conflictele sau situaţiile care vă pot pune într-o postură delicată, mai ales în dragoste. Nu este un moment bun pentru a deschide anumite subiecte sau pentru a discuta lucruri serioase cu persoana iubită. Lăsaţi ziua să treacă în linişte şi relaxaţi-vă. Veţi avea destul timp să vă rezolvaţi orice problemă, neînţelegere.


Horoscop 1 octombrie 2019, Gemeni:

Gemeni, axaţi-vă pe cariera voastră profesională. Lăsaţi în urmă trecutul şi acordaţi o şansă unei persoane care îşi doreşte să vă cunoască. Profitaţi de oportunitate şi ieşiţi la o cină romantică. S-ar putea să rămâneţi plăcut surprinşi, iar atmosfera să fie extrem de bună încât să acceptaţi şi o revedere.


Horoscop 1 octombrie 2019, Rac:

Nativii din Rac vor avea parte, astăzi, de o zi extrem de aglomerată, însă, cu toate acestea, vor fi cu capul în nori. La locul de muncă, sarcinile se vor înmulţi necontrolat, iar problemele pe care le aveţi de rezolvat vă vor stresa. Totuşi, nu vă veţi simţi în stare să rezolvaţi niciuna dintre aceste situaţii. Este momentul să vă mobilizaţi şi să ieşiţi cât mai repede din starea de melancolie. Pe plan personal, aşteptaţi o mare bucurie care nu va întârzia să apară.


Horoscop 1 octombrie 2019, Leu:

Veţi descoperi că munca în echipă este mult mai productivă decât munca pe cont propriu. Împreună cu colegii de muncă, astăzi veţi rezolva numeroase lucruri pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. Acasă, trebuie să găsiţi acele obiceiuri care vă ţin ocupaţi şi care vă aduc bucurie. Totuşi, nu trebuie să evitaţi să rezolvaţi anumite situaţii tensionate pe care chiar voi le-aţi provocat în familie. Este momentul perfect pentru a vă cere scuze.


Horoscop 1 octombrie 2019, Fecioară:

Un prieten sau un coleg vă va provoca şi veţi lua parte la un conflict inutil. Încercaţi, pe cât posibil, să explicaţi situaţia şi să îl faceţi să înţeleagă că nu vă doriţi o ceartă. Dacă este posibil, aţi putea să recunoaşteţi că aţi greşit şi să vă asumaţi responsabilitatea. Nu veţi pica în ochii nimănui, ci din contră, veţi fi priviţi ca o persoană puternică. Pe plan personal, este ocazia perfectă de a începe o nouă relaţie sau, în cazul celor care sunt deja într-o relaţie, să reaprindă pasiunea.


Horoscop 1 octombrie 2019, Balanţă:

Cel mai probabil vei avea o zi perfectă la locul de muncă, unde vei simţi cu adevărat că i-ai convins pe colegi de ideile tale şi vei putea implementa câteva lucruri interesante, în curând. Şi de la şefi câteva veşti bune, care te vor face să te simţi special. Acasă însă lucrurile s-ar putea să fie mai complicate, dar buna ta dispoziţie te va ajuta să treci cu bine peste situaţiile tensionate.


Horoscop 1 octombrie 2019, Scorpion:

Poate te vei simţi puţin pus în umbră astăzi, dar asta ţi se potriveşte de minune. Vei lucra stând "ascuns" şi asta îţi va prinde bine. E posibil să se petreacă nişte drame în jurul tău şi vei dori să păstrezi o ureche aplecată spre bârfele legate de aceste drame. Dar nu te implici şi asta e cel mai înţelept lucru.


Horoscop 1 octombrie 2019, Săgetător:

O stare de îngrijorare e generată de un comentariu făcut în treacăt de un coleg sau un prieten, dar ţi se pare că de fapt e o problemă mai gravă, una personală pentru tine. Nu eşti însă sigur dacă ar trebui să vorbeşti cu cel care a făcut acest comentariu, sau să vorbeşti despre el altora. Dacă decizi să spui unui prieten, asigură-te că ai ales prietenul potrivit, altfel vei da naştere multor bârfe, extrem de greu de stins apoi.


Horoscop 1 octombrie 2019, Capricorn:

Deşi au foarte multă treabă la serviciu, Capricornii îşi găsesc timp să-şi asculte colegii şi să încerce să-i ajute în cazul în care au probleme. Sunteţi persoane cu suflet bun şi încercaţi să ajutaţi cum puteţi. În rest, preocupările voastre se concentrează astăzi asupra casei. Aveți de făcut unele reparații, așa că este momentul bun să treceți la treabă și să rezolvați până când vine frigul. Spre seară, o plimbare vă va face foarte bine!


Horoscop 1 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor trebui să se împartă între problemele de la muncă şi cele de la locul de muncă. Ca să vă puteţi concentra la sarcinile de serviciu, ar trebui să lăsaţi deoparte orice chestiune personală. Dacă plecați într-o excursie, nu încercaţi sporturi extreme. S-ar putea ca cei care vă însoțesc să nu guste aceste activități recreative. Aştrii vă recomandă să fiţi echilibrat în tot ce faceţi pe parcursul acestei zile.


Horoscop 1 octombrie 2019, Peşti:

Peștii nu se simt în largul lor niciunde. Simţiţi nevoia să fiţi singuri. Şi poate aţi face bine dacă v-aţi lua o zi liberă de la serviciu, ca să vă puteţi ocupa de treburile și proiectele restante pe care nu le-aţi putut duce la capăt din cauza muncii solicitante de la serviciu. Singuri, departe de zgomotul de la birou, veți fi surprinși cu câtă rapiditate găsiți soluțiile. Seara, dacă un prieten vă propune să ieşiţi, acceptați fără ezitare invitația!
 

Horoscopul dragostei, 30 septembrie 2019

 
Horoscopul dragostei, 30 septembrie 2019


Horoscop 30 septembrie 2019, Berbec:

Pentru Berbecii care s-au schimbat radical în ultimul timp, lucrurile nerezolvate din trecut pot fi uşor tulburătoare, însă, nu le ignoraţi. Încercaţi să găsiţi o soluţie acum, iar prietenii vă sunt recomandaţi în astfel de momente.


Horoscop 30 septembrie 2019, Taur:

Nici Taurii nu stau departe de schimbări. În ceea ce priveşte jobul sau o relaţie de iubire, acestea par să vină natural şi să vă ofere o stare permanentă de împlinire.


Horoscop 30 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii, în schimb, deja se află în perioada aceea a vieţii în care au tot ce şi-au dorit. Aţi muncit foarte mult să ajungeţi aici, aşa că cel mai bine este să păstraţi totul exact aşa cum este şi să nu lăsaţi plictiseala sau cotidianul să vă strice planurile.


Horoscop 30 septembrie 2019, Rac:

Nativii Rac se simt constrânşi de decizia unei alte persoane. Aveţi senzaţia că vă va influenţa pe plan personal şi atunci preferaţi să nu vă implicaţi deloc. Aştrii vă recomandă să vă spuneţi părerea cu atenţie şi să nu părăsiţi ringul.


Horoscop 30 septembrie 2019, Leu:

Leii se simt plini de viaţă şi de culoare. O schimbare de imagine se poate strecura printre activităţile de astăzi - poate chiar una radicală dacă vreţi să impresionaţi pe cineva.


Horoscop 30 septembrie 2019, Fecioară:

Iar nativii Fecioară sunt nehotărâţi în ceea ce priveşte o decizie importantă. Vă aflaţi într-o situaţie delicată, iar aştrii vă recomandă să nu o luaţi pe drumul care pare sigur, ci să riscaţi.


Horoscop 30 septembrie 2019, Balanţă:

Balanţele simt că viaţa lor merge în direcţia potrivită atât pe plan profesional, cât şi personal. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie planului social şi să vă măriţi cercul de prieteni.


Horoscop 30 septembrie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni, săptămâna începe cu o decizie. Prezenţa voastră în viaţa unui prieten îl poate afecta negativ dacă răstălmăciţi amintiri din trecut, aşa că mare grijă cum vă alegeţi cuvintele.


Horoscop 30 septembrie 2019, Săgetător:

Nativii Săgetător ar trebui să renunţe la aşteptări şi, mai ales, la lucrurile care îi ţin pe loc. Poate fi dificil să eliminaţi anumite persoane sau obiceiuri din viaţa voastră, însă, ar trebui să vă puneţi pe primul loc.


Horoscop 30 septembrie 2019, Capricorn:

O reconversie profesională pare ideală pentru Capricorni. Cariera pe care o aveţi acum nu vă mulţumeşte şi doriţi o schimbare. Aştii vă recomandă să o gândiţi în detaliu şi să nu fie luată dintr-un impuls de moment.


Horoscop 30 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii se simt vulnerabili din cauza unor amintiri care nu le dau pace. Nu încercaţi să le evitaţi, dar nici nu vă gândiţi prea mult la ele. Ţineţi-vă melancolia sub control printr-o discuţie cu un prieten sau o activitate relaxantă.


Horoscop 30 septembrie 2019, Peşti:

Nativii Peşti se regăsesc în obiceiuri vechi care le oferă confort. Fie că este vorba de o alimentaţie nu tocmai sănătoasă sau de o relaţie toxică, încercaţi să alegeţi diferit dacă nu vreţi să suferiţi mai mult pe viitor.
 

Horoscopul banilor și a carierei, 30 septembrie - 6 octombrie 2019

 
Horoscopul banilor și a carierei, 30 septembrie - 6 octombrie 2019


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Berbec:

Luni și de joi începând, poți pune în discuție cu succes chestiuni legate de finanțe cu partenerul de viață și/ sau de afaceri ori cu clienții și colaboratorii, dar joia aceasta ar fi indicat să nu derulezi negocieri sau să intri în conversații despre termenii unei viitoare colaborări. S-ar putea ca diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori să fie mai mari decât de obicei.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Taur:

La finele acestei săptămâni, se deschide o perioadă în care pui bazele unor noi colaborări sau contracte. Marte și Mercur pătrund joi și vineri în casele aferente din horoscopul tău general, potențându-ți nivelul de productivitate și capacitatea de a relaționa pe plan profesional. Dacă lucrezi constant cu oamenii, aceasta ar trebui să fie o veste foarte bună pentru tine.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Gemeni:

Aceeași planetă produce efecte și în plan profesional, în sensul că îți atrage atenția asupra modului în care comunici cu colegii de muncă. De asemenea, îți este mai ușor să detectezi în care dintre tovarășii de la serviciu te poți încrede. Unele persoane nu îți sunt într-atât de apropiate pe cât par și ar fi mai bine să păstrezi distanța. Încearcă să vezi despre cine e vorba.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Rac:

Tot la mijlocul săptămânii poți da dovadă de un nivel ridicat de productivitate. Ți-este mai ușor decât de obicei să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă decât cea obișnuită și vezi soluții unde altfel ai fi văzut doar provocări. Vineri, ar fi indicat să te concentrezi pe relațiile de la serviciu, care pe fondul tranzitului selenar pot înregistra progrese destul de importante.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Leu:

Începutul acestei săptămâni, dar mai ales ziua de marți, riscă să fie una destul de solicitantă în mediul profesional. Erorile își pot face cu ușurință loc în treburile de care te ocupi, iar atmosfera dintre tine și unii colegi de serviciu este destul de tensionată. În cazul în care nu reușești să faci tot ce ți-ai propus în această zi, ține cont de faptul că aștrii te ajută să recuperezi vineri.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Fecioară:

Joia aceasta, Marte intră în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, semn că începând de weekend-ul acesta, s-ar putea ca starea bugetului tău să se schimbe destul de repede. Mai exact, câștigi și cheltuiești destul de mult, iar cu toate că apar mai multe oportunități de a face bani, conturile tale arată cam la fel. Poate ar trebui să îți evaluezi obiceiurile de consum.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Balanţă:

Cu Mercur în casa banilor și a bunurilor de miercuri încolo, îți parvin idei și informații cu privire la oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare prin investiții sau alte mijloace a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Nu va dura mult până când vei vedea diferența pe care o face acest tranzit în ceea ce privește bugetul tău. Profită de aceste șanse de câștig.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Scorpion:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, atrăgându-ți atenția asupra sectorului financiar. Este drept că mai este cale lungă până să fii mulțumit(ă) cu totul de veniturile tale, dar simți că te îndrepți în direcția cea bună. Ai făcut multe progrese în ultima perioadă, iar bugetul tău pare să crească încet dar sigur.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Săgetător:

Marte ajunge joi în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, semn că acestea își pot accelera evoluția începând de la finele acestei săptămâni. Ai toate motivele să te concentrezi mai mult asupra lor, astfel încât să le ghidezi dezvoltarea în direcția pe care ți-o dorești. S-ar putea, de asemenea, să cunoști persoane care te ajută să faci progrese mai mari decât ți-ai imaginat.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Capricorn:

Cu Mercur în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup și cu Marte în cea a carierei, săptămâna aceasta deschide o perioadă extrem de favorabilă atât în plan profesional, cât și în cel extraprofesională. Mai activ(ă) s-ar putea să fii în sectorul din urmă, dar grație networking-ului, vei face progrese și în cel de-al doilea. În orice caz, primești semnale că mergi în direcția bună.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Vărsător:

Același Marte prognozează unele călătorii în interes profesional și/ sau înscrierea la unele cursuri. Indiferent ce va aduce în viața ta, cert este că vei avea mult de învățat de pe urma acestor experiențe. Iar cum Mercur ajunge și el miercuri în casa carierei, vei avea posibilitatea de a aplica aceste lecții și în plan profesional, pentru a grăbi ritmul evoluției tale profesionale.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Peşti:

Marte intră joi în casa banilor și a bunurilor pe care le deții și/ sau le-ai câștigat în raport cu partenerul de viață și/ sau de afaceri, semn că se anunță mult dinamism în acest sector financiar. Este important să vă asigurați că nu doar cheltuielile cresc, ci și câștigurile, deci caută să cauți oportunități de investiție și dezvoltare în plan economic. Rezultatele se pot vedea rapid.
 

Horoscopul sănătății, 30 septembrie - 6 octombrie 2019

 
Horoscopul sănătății, 30 septembrie - 6 octombrie 2019


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Berbec:

Luni și marți, Luna se plimbă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că echilibrul tău emoțional ar putea fi destul de fragila la începutul acestei săptămâni. Situația se schimbă de miercuri încolo, când intră în casa filozofiei de viață și îți conferă un tonus mental mai bun. Încearcă să îl cultivi pe parcursul tuturor zilelor care au mai rămas în această săptămână.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Taur:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa transformărilor, semn că mijlocul de săptămână ar putea să îți aducă evenimente de viață care îți supun unui test anumite principii de viață sau valori. În cel mai bun caz, s-ar putea să te scape de unele prejudecăți pe care le-ai lăsat prea multă vreme să își pună amprenta asupra deciziilor pe care le iei sau asupra modului în care vezi oamenii.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Gemeni:

De joi începând, Mercur tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce favorizează ajustările aduse stilului de viață și alimentație care se bazează pe o documentare prealabilă serioasă. Dacă vrei să vezi cum mai stai cu sănătate, caută să faci o baterie de teste în perioada următoare. Ele te pot ajuta să îți dai seama la ce aspecte ar trebui să mai lucrezi.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Rac:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că dacă nu ești într-o formă fizică prea bună și îți lipsește energia, cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci este acela de a practica un sport. La fel de favorizate sunt plimbările și orice alte activități care îți pun sângele în mișcare. Ai nevoie să schimbi peisajul și să te miști pentru a-ți recupera energia.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Leu:

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar acest lucru îți poate semnala faptul că te-ai putea pricopsi cu o senzație de disconfort la nivelul încheieturilor sau a spatelui. Dacă ai un stil de viață sedentar, ar fi de dorit să îți faci timp să ajungi la masaj. Sau încearcă să iei pauze mai des la birou pentru a te mișca de colo-colo.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Fecioară:

Nu se întrevăd provocări pe acest plan în următoarele zile, dar cu toate acestea, este foarte important cum îți gestionezi rezervele de energie de săptămâna aceasta. Dacă aștrii nu te condiționează în vreun fel sau altul, acest lucru nu înseamnă că nu riști să îți disipezi forțele în toate direcțiile dacă nu ești atent(ă) și organizat(ă). Încearcă să îți faci un program atent.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Balanţă:

Joia aceasta, Marte poposește în semnul nașterii tale, conferindu-ți mai multă energie decât ai avut parte în ultima perioadă. Iată un prilej bun să îți reînnoiești abonamentul la sală sau să te bucuri de ultimele zile cu soare și să te plimbi mai des. În felul acesta, capeți un tonus mai bun și vei vedea cum silueta ta se va modela armonios în săptămânile care vin. Ai mai multă grijă de tine.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Scorpion:

Mercur poposește miercurea aceasta în semnul nașterii tale și te provoacă să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu ceilalți. Mai exact, în loc să internalizezi emoții și gânduri, încerci mai des să le exprimi atunci când simți că ți-ar fi prea greu să le ții pentru tine. În felul acesta, nu cultivi tipare de gândire negative, care îți pun serios amprenta asupra tonusului tău mental.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Săgetător:

Cu Mercur în casa subconștientului de miercuri începând, s-ar putea să fii tentat(ă) să acorzi prea multă atenție unor gânduri negative care te încearcă în această perioadă. Le dai prea multă importanță, cu toate că știi că sunt condiționate de lucruri care ți s-au întâmplat în trecut și care nu au legătură cu prezentul. Înconjoară-te de oameni veseli și încearcă să fii pozitiv(ă).


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Capricorn:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce riscă să aducă în actualitate prejudecăți și preconcepții de care nu ai scăpat încă. Ele riscă să te influențeze destul de mult în felul în care privești peisajul vieții tale actuale, iar felul în care îți modifică perspectiva nu este cel mai benefic. Încearcă să renunți la ele cât mai repede.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Vărsător:

Marte poposește în casa filozofiei de viață joia aceasta și prin intermediul său, intri într-o perioadă a unei maturizări accelerate. Pe parcursul tranzitului lui, s-ar putea să treci prin tot felul de evenimente care te învață lecții prețioase despre viață. Unele principii și valori după care te ghidai acum ar putea să dispară și altele noi le iau locul. Încearcă să faci alegeri educate.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Peşti:

Mercur ajunge miercurea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, scoțându-ți în cale experiențe și oameni care te vor inspira și îți vor răspunde chiar și la acele întrebări existențiale pe care nu ai apucat să ți le pui. Unele lecții pe care le vei primi pot fi dureroase la început, dar vei vedea că, pe termen lung, schimbările pe care le propun sunt benefice.
 

Horoscopul zilei de luni, 30 septembrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 30 septembrie 2019


Horoscop 30 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii simt nevoia să lase toate problemele și regretele deoparte și să pornească pe un nou drum, chiar dacă nu știu exact unde vor să ajungă. În orice caz, este momentul unor revelații de ordin sentimental, iar lucrurile capătă claritate după o perioadă foarte solicitantă pe plan emoțional. Nu ezita să discuți cu o persoană apropiată dacă te simți copleșit, orice povară împărtășită devine mult mai ușoară.


Horoscop 30 septembrie 2019, Taur:

Taurii care simt că au lumea la picioare să nu uite că, inevitabil, vor veni vremuri grele. Iar în acele clipe vor dispărea aparențele care fură ochii atât de ușor. Chiar dacă pare bizar, pregătește-te din timp, în special din punct de vedere emoțional. Nu ar strica să porți o discuție cu persoana iubită sau cu familia despre următorii pași importanți. Dacă nu vei lua tu deciziile, o va face viața pentru tine.


Horoscop 30 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii ar face bine să asculte cu mai multă atenție sfaturile celor din jur, inclusiv în dragoste. Oamenii văd lucruri care nouă ne scapă și de cele mai multe ori vor doar să ne ajute. Cu o singură condiție - să fim deschiși la orice. Nu e niciodată prea târziu pentru a privi situația dintr-un alt unghi, în special dacă relația de cuplu scârțâie.


Horoscop 30 septembrie 2019, Rac:

Racii trebuie să ia situația în propriile mâini și să nu mai depindă de acțiunile celorlalți. Dacă vrei ceva, nu te teme să ceri - la fel, spune clar ce simți și nu te ascunde nicio clipă, chiar dacă vei fi considerat drept bizar. Și nu uita că, pentru a ajunge la celălalt capăt al lumii, e necesar să crezi în tine și să faci un prim pas. Abia din acel moment începe călătoria.


Horoscop 30 septembrie 2019, Leu:

Leii ar putea avea parte de o mărturisire tulburătoare din partea persoanei iubite. Infidelitate, trădare sau minciună vor căpăta pentru nativii din această zodie o altă semnificație, pe care nu au crezut niciodată că o vor percepe. Este un moment pe cât de dificil din punct de vedere emoțional, pe atât de simplu la nivel logic. Dacă ceva e rău, la nivel fundamental, renunță și ia-o de la capăt.


Horoscop 30 septembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor afla, cu surprindere, că există lucruri pe care nu le pot controla, cu toată organizarea lor militară. Hazardul nu ține cont de orgolii, iar disciplina nu poate evita pura întâmplare, ghinionul. Mult mai utilă ar fi pregătirea pentru orice eventualitate, în special pe plan financiar. În spatele fiecărui test există o lecție.


Horoscop 30 septembrie 2019, Balanţă:

Balanțele simt că au ajuns în locul potrivit. Nu e un oraș, o casă sau un serviciu, ci un sentiment de împlinire pe care îl trăiesc la nivel profund, alături de cei dragi. Viitorul către care tot priveau pare a fi, în sfârșit, în clipa de față. Dacă ai uitat de noțiunea timpului bucură-te, înseamnă că faci ceea ce trebuie. Și nu uita să împărtășești bucuria cu familia și prietenii.


Horoscop 30 septembrie 2019, Scorpion:

Nimeni nu merită să fie o fantomă în viața persoanei iubite, care apare doar în momentele de singurătate și întuneric. O vor înțelege în sfârșit și Scorpionii, dispuși să renunțe la totul pentru iluzia unei povești de dragoste. Unele lucruri sunt sau nu, fără jumătăți de măsură. Cum ar fi iubirea, de exemplu. Ori e iubire, ori un soi de parteneriat care trebuie să se sfârșească.


Horoscop 30 septembrie 2019, Săgetător:

Începutul de săptămână ar putea fi foarte important pentru Săgetători. E posibil ca unele probleme pe care le-ați tot amânat să aibă acum nevoie de rezolvare. Cu calm veți putea controla situația, spune horoscopul. Iar o mână de ajutor venită de la o persoană apropiată se va dovedi de mare folos în a găsi soluțiile.


Horoscop 30 septembrie 2019, Capricorn:

Cei din zodia Capricorn ar putea avea astăzi sentimentul că lucrurile nu merg chiar așa cum și-au propus în carieră. Dacă ați avut în plan o schimbare la locul de muncă sau o promovare, v-ați putea confrunta cu nemulțumirea că, deocamdată, nu s-au realizat. Nu este ceva de durată, spune horoscopul. Veți descoperi că temerile pe care le aveți se vor risipi zilele următoare, când situația vă va fi favorabilă.


Horoscop 30 septembrie 2019, Vărsător:

Pentru nativii din zodia Vărsător, aștrii sunt favorabili astăzi în plan sentimental. Poate că e vorba de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite sau de o întâlnire romantică, pentru cei care nu și-au găsit jumătatea. La serviciu, o confruntare de idei v-ar putea găsi pe poziții diferite cu unii colegi. Încercați să vă mențineți argumentele și veți putea să vă impuneți punctul de vedere, spune horoscopul.


Horoscop 30 septembrie 2019, Peşti:

Finalul de lună îi găsește pe nativii din Pești, se pare, cu o energie debordantă. Vă simțiți în stare astăzi să luați taurul de coarne. V-ați putea confrunta, de altfel, cu o serie de situații noi, cu care nu v-ați mai întâlnit până acum. Nu trebuie să vă îngrijoreze, ci ar fi bine să mergeți înainte, veți găsi resursele pentru a rezolva cu bine, spune horoscopul.
 

Horoscopul dragostei, 29 septembrie 2019

 
Horoscopul dragostei, 29 septembrie 2019


Horoscop 29 septembrie 2019, Berbec:

Ce bine le-ar merge toate BERBECILOR, dacă nu și-ar pune singuri bețe în roate! Tocmai când le e lumea mai dragă, acești nativi simt nevoia să spună sau să facă ceva cu care să strice tot!


Horoscop 29 septembrie 2019, Taur:

TAURII au ceva mustrări de conștiință pentru o faptă din trecut. Dragi nativi, câtă vreme nu mai puteți schimba nimic, ați face bine să treceți peste situație.


Horoscop 29 septembrie 2019, Gemeni:

GEMENII se plâng că nu sunt cât de fericiți și-ar dori, însă nici ei nu știu ce își doresc exact de la un partener. Prea multă seriozitate îi plictisește, iar superficialitatea, bineînțeles, îi pune pe fugă.


Horoscop 29 septembrie 2019, Rac:

Entuziasm fără limite pentru nativii RAC, în schimb. Ultima zi a săptămânii îi găsește într-o formă excelentă, bucurându-se se clipe frumoase lângă apropiații lor, dar și de o veste surpriză.


Horoscop 29 septembrie 2019, Leu:

Chiar dacă sunt semne de foc și în general le place adrenalina, nativii LEU încep să caute tot mai mult liniștea. Confortul emoțional câștigă teren în fața dorinței de a trăi riscant.


Horoscop 29 septembrie 2019, Fecioară:

Ceva semne de întrebare, mici îndoieli pot apărea în viața FECIOARELOR. Doar privind în interiorul vostru, cu sinceritate, dragi nativi, veți afla ce drum să alegeți de acum încolo.


Horoscop 29 septembrie 2019, Balanţă:

O problemă de sănătate s-ar putea să le ruineze pofta de viață a BALANȚELOR. Eforturile peste măsură își spun cuvântul și ar trebui să ia în serios ideea de o pauză.


Horoscop 29 septembrie 2019, Scorpion:

Tot ce își doresc SCORPIONII astăzi este să stea singuri. Și nu pentru că i-ar supăra ceva, ci dimpotrivă, simt că a petrece timp singuri le încarcă bateriile.


Horoscop 29 septembrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII încep să își schimbe modul în care privesc eșecurile. Dau dovadă de mai multă maturitate și asumare, iar această atitudine le va fi de mare ajutor de acum.


Horoscop 29 septembrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII care își caută jumătatea ar face bine să arunce o privire mai atentă în jur, pentru că dragostea nu se găsește cu ochii în pământ sau cu capul în nori. Cineva foarte potrivit pentru ei ar fi la doar câțiva pași distanță.


Horoscop 29 septembrie 2019, Vărsător:

Pentru nativii VĂRSĂTOR în căutare de experiențe noi, astăzi este momentul perfect. Își doresc mai multă adrenalină, pentru că viața lor a intrat de ceva timp pe o pantă monotonă.


Horoscop 29 septembrie 2019, Peşti:

PEȘTII pot învăța că iubirea care vine repede la fel și pleacă, de cele mai multe ori. Pot descoperi că au fost prea entuziasmați de cineva și nu era cazul.
 

Horoscopul zilei de duminică, 29 septembrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 29 septembrie 2019


Horoscop 29 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii s-ar descurca mult mai bine dacă nu și-ar pune, singuri, bețe în roate. În special pe plan sentimental, acolo unde relația cu partenerul trece prin momente mai dificile. Lucrurile nu se vor rezolva prin discuții de ore întregi și sub nicio formă cu vorbe spuse la cald. Tăcerea, în astfel de situații, este de aur. Asta dacă se vrea liniște și pace.


Horoscop 29 septembrie 2019, Taur:

Taurii care au mustrări de conștiință pentru anumite decizii luate în trecut ar face bine să-și aducă aminte că așa e dragostea. Plină de momente frumoase, dar și regrete. Ai făcut ce se putea, la momentul respectiv, nu lăsa vina să te copleșească pentru că o va face. Și nimic bun nu va ieși din asta. Asigură-te că ai învățat lecția și mergi mai departe cu încredere. Schimbându-ți viitorul în bine, vei schimba inclusiv modul în care privești trecutul.


Horoscop 29 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii trebuie să se hotărască ce vor de la un partener de viață, altfel vor aștepta ani întregi în zadar. Atunci când nu știi ce cauți, șansa de a găsi ceva potrivit este mică spre nulă. Ochii văd doar ceea ceea ce, în minte, a fost deja imaginat. În astfel de situații, nu răspunsurile contează, ci întrebările. Întreabă-te sincer ce vrei, de ce anume și dacă sunt șanse să obții așa ceva. Universul din jur, deși același, se va schimba.


Horoscop 29 septembrie 2019, Rac:

Racii sunt cuprinși de un entuziasm al cărui cauze sunt imposibil de stabilit. Undeva, în adâncul sufletului, lucrurile se așează la locul potrivit, iar mintea dă semnalele potrivite. Mergi înainte pe acest drum, nu există prieten mai bun decât intuiția. Dacă te simți bine în propria piele înseamnă că faci ceea ce trebuie.


Horoscop 29 septembrie 2019, Leu:

Leii se simt iubiți și în siguranță, iar asta este tot ce contează. În astfel de momente îți dai seama cu adevărat că, pentru a fi fericit, nu ai nevoie de bani sau lucruri scumpe, ci de oamenii potriviți. Aștrii îi favorizează și pe nativii din zodia Leu care încă nu și-au găsit partenerul de viață. Nu rata nicio ocazie de a ieși cu prietenii, într-un singur minut viața se poate schimba radical, spune horoscopul.


Horoscop 29 septembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele care nu mai cred în dragoste să se pregătească sufletește, pentru că vor avea parte de surprize mari. O persoană dragă din trecut sau o nouă cunoștință le dă aripi și o poftă de viață pe care nu au mai avut-o de ani întregi. Atunci când e iubire adevărată, semnele de întrebare nu-și au rostul. Profită de acest moment unic și fă exact ce-ți spune inima, pentru că nu te minte.


Horoscop 29 septembrie 2019, Balanţă:

Balanțele duc cu demnitate o povară numai de ei știută. Poate fi o problemă de sănătate sau o situație delicată în familie, poate chiar o decizie care va schimba vieți, însă modul în care se comportă este unul onorabil. Iar destinul le va răsplăti pentru maturitatea de care dau dovadă și pentru faptul că nu se plâng nici măcar atunci când situația pare fără scăpare.


Horoscop 29 septembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor să stea singuri, la final de săptămână, pentru a-și pune ordine în gânduri, iar această alegere e cât se poate de înțeleaptă. Singurătatea este un aliat de neprețuit, care scoate la iveală cele mai sincere dorințe. Profită de moment și nu lăsa tentațiile să te scoată din ritm. Cea mai bună investiție este în propria persoană, nu în plăcerile de moment și în discuțiile lipsite de substanță.


Horoscop 29 septembrie 2019, Săgetător:

Atitudinea Săgetătorilor față de viață se schimbă într-un mod semnificativ, după o serie de decizii clare. Cei care au făcut ceea ce trebuie, în ciuda dificultăților, vor culege în sfârșit roadele curajului lor și vor primi o doză serioasă de optimism. Iar asta acum, nu peste ani. Iar veștile bune se adună și pe plan financiar, acolo unde câțiva bănuți vor veni exact la momentul potrivit.


Horoscop 29 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii care își caută jumătatea să privească mai bine în jur, pentru că iubirea nu va veni din telefon. Sunt prea multe tentații la tot pasul, iar timpul este limitat, așa că încearcă să-l folosești cu îndemânare. Asta în timp ce trăiești cu adevărat. Plimbă-te, întâlnește-te cu prietenii, dansează, citește, orice, numai nu sta lipsit de chef, pentru că cheful nu va sosi din senin. Și nici prințul pe cal alb.


Horoscop 29 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii au chef de experiențe noi, iar momentul este ideal. Nu asculta de gura lumii și sub nicio formă nu îți neglija dorințele, spunând că nu e timpul pentru așa ceva. Mereu vor interveni probleme și situații neașteptate, iar nevoie de bani va fi întotdeauna. Atunci când vrei ceva cu adevărat se vor găsi și soluțiile, ai nevoie doar de puțin curaj și un prim pas.


Horoscop 29 septembrie 2019, Peşti:

Peștii ar putea învăța că iubirea vine repede, dar pleacă greu. Nicio despărțire nu e ușoară, însă, de cele mai multe ori, ea se întâmplă cu un motiv. Altfel, doi oameni care sunt făcuți unul pentru celălalt nu ar putea concepe vreodată să plece. Chiar dacă e dificil, înțelege situația așa cum e și încearcă să o îmbunătățești, în orice mod se poate. Numai nu o transforma într-o dramă, pentru că nu merită.
 

Horoscopul zilei de duminică, 22 septembrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 22 septembrie 2019


Horoscop 22 septembrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, profitaţi de această zi pentru odihnă. Evitaţi situaţiile solicitante ori conflictuale, dacă sunt inevitabile, încercaţi să le rezolvaţi cu mult tact, atenţie şi calmitate. S-ar putea ca cineva drag să aibă nevie de ajutorul vostru mai mult ca oricând.


Horoscop 22 septembrie 2019, Taur:

Tauri, chiar dacă este weekend, s-ar putea să fiţi solicitaţi pentru anumite sarcini astăzi. O rudă apropiată sau un prieten de nădejde va avea nevoie de un sfat sau de o mână de ajutor într-o anumită situaţie. Spre seară s-ar putea să fiţi invitaţi în oraş de o persoană specială. Acceptaţi propunerea dacă este ceva important pentru voi.


Horoscop 22 septembrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, urmaţi-vă intuiţia. Dacă simţiţi că anumite lucruri nu sunt cum trebuie, dacă inima vă cere să fiţi alături de o persoană, luptaţi cu toate armele şi s-ar putea să ieşiţi învingători. Aveţi însă grijă de sănătate, în această perioadă sunteţi predispuşi răcelilor. Dacă aveţi nevie de un sfat, o vorbă bună, apelaţi la familie, prieteni.


Horoscop 22 septembrie 2019, Rac:

Racii au parte de o duminică destul de aglomerată, dar într-un sens pozitiv. Vizitaţi un oraş drag vouă, o rudă îndepărtată sau un prieten mai vechi. Profitaţi de vreme pentru a vă plimba în aer liber. În acest fel vă veţi reîncărca bateriile şi veţi avea timpul necesar pentru a vă pune ordine în gânduri.


Horoscop 22 septembrie 2019, Leu:

Te vei trezi într-o postură neaşteptată pe care ai acceptat-o fără să ştii ce înseamnă de fapt. Fie un prieten ţi-a lăsat copilul în grijă, fie te-a rugat să faci curăţenie în locul lui, sau să rezolvi o problemă la locul lui de muncă. Cum nu ai ştiut să refuzi, acum e timpul să ceri ajutor ca să te ţi de cuvânt şi mai ales să găseşti mici bucurii în ceea ce ai de făcut.


Horoscop 22 septembrie 2019, Fecioară:

Munca ta astăzi o să fie subminată chiar de tine. Te vei întreba de ce nu ai ales să te odihneşti în acest weekend şi e timpul să nu repeţi greşeala şi la sfârşitul săptămânii viitoare. Partea bună a zilei este că rezultatul muncii te va face să îţi aminteşti de ce ai ales să dedici weekendul problemelor de la job. E posibil să începi să te gândeşti la o zi liberă în timpul săptămânii.


Horoscop 22 septembrie 2019, Balanţă:

E posibil ca de obicei să lucrezi în weekend şi de aici şi sentimentul de vinovăţie că astăzi nu faci nimic productiv. Cei din jurul tău vor avea viaţă grea cu tine, eşti nemulţumit permanent simţind că nu faci nimic. Singur poţi ieşi din această stare, important e însă să îţi şi doreşti acest lucru.


Horoscop 22 septembrie 2019, Scorpion:

Te-ai gândit să faci o schimbare şi să ai o zi diferită, eventual undeva în natură, dorinţa ta fiind să simţi că ai controlul asupra programului. E posibil ca această dorinţă să te facă să munceşti chiar şi azi, dar te vei bucura de asta. Iar cei din jur vor vedea clar cât de mult îţi face plăcere asta.


Horoscop 22 septembrie 2019, Săgetător:

Astăzi este tipul ăla de zi în care ai mult de muncă şi ai cam fi vrut să te dai bolnav pentru a evita anumite activităţi. Ideal ar fi să-ţi treaba într-un mod cât mai profesionist pentru a putea termina cât mai repede şi a-ţi putea dedica ţie a doua parte a zilei. Dacă vrei să-ţi refaci moralul, caută distracţii care să-ţi aducă aminte de copilărie. Eventual ai putea să mergi la un centru comercial unde să te plimbi cu un trenuleţ sau să încerci alte jocuri distractive.


Horoscop 22 septembrie 2019, Capricorn:

Pentru nativii Capricorn astăzi este o zi potrivită pentru a efectua o vizită surpriză. Mergi într-un loc special, unde nu ai mai fost de mult, precum Grădina Botanică, sau încearcă o vizită la un prieten cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Îţi permiţi să te bucuri inclusiv de obligaţiile pe care le-ai de îndeplinit şi pe care le rezolvi rapid, cu zâmbetul pe buze şi într-un mod surprinzător de eficient.


Horoscop 22 septembrie 2019, Vărsător:

Ţi-ai complicat viaţa trecându-ţi prea multe activităţi în program. În cele din urmă vei avea de făcut anumite alegeri. Ideal ar fi să alegi să îndeplineşti activităţile care te avantajează cel mai mult, în special din punct de vedere financiar. Important este să nu te împiedici de detalii şi să valorifici în favoarea ta fiecare moment important al zilei. Spre final vei avea ocazia unui moment de respiro care îţi va permite să tragi o linie şi să stabileşti dacă evenimentele au curs în favoarea ta sau nu.


Horoscop 22 septembrie 2019, Peşti:

Nativii Peşti se întrec astăzi în muncă voluntară. Eşti implicat în special în activităţi care să aducă bucurie printre copii. Totuşi, trebuie să ai grijă să nu ţi se pună prea multe obligaţii în cârcă. S-ar putea să ajungi în situaţia de a nu mai putea să acţionezi pe toate nivelurile impuse. Ai parte de multă acţiune însă, dacă spre final simţi că nu mai faci faţă, găseşte o persoană dispusă să-ţi asculte opiniile.
 

Horoscopul banilor și a carierei, 21 septembrie 2019

 
Horoscopul banilor și a carierei, 21 septembrie 2019


Horoscop 21 septembrie 2019, Berbec:

Este o zi benefică dacă vreţi să semnaţi un contract. Vorbim de Berbeci, care pot fi vedetele zodiacului, la cât de bine sunt aspectaţi pe toate planurile. Tocmai de aceea, ziua o veţi încheia alături de o persoană iubită.


Horoscop 21 septembrie 2019, Taur:

Pentru nativii Taur o schimbare este benefică. Încercaţi să ieşiţi din rutina zilnică, să faceţi ceva diferit, fie vorba şi doar de mutarea biroului din sufragerie în curte.


Horoscop 21 septembrie 2019, Gemeni:

Şi Gemenii trebuie să schimbe ceva şi anume gândirea în ceea ce priveşte părerea celor din jur. Ignoraţi pe cei care vă spun că nu puteţi face ceva măreţ, faceţi-vă un plan şi demonstraţi-le contrariul.


Horoscop 21 septembrie 2019, Rac:

Racii vor avea o clasică zi de sâmbătă. Relaxare, prieteni şi, de ce nu, conectare cu natura. Înotaţi, faceţi yoga şi mergeţi şi dansaţi, important e să vă încărcaţi bateriile pentru zilele ce urmează.


Horoscop 21 septembrie 2019, Leu:

Iar nativii Leu sunt conectaţi foarte bine la energia planetelor. Veţi avea timp să faceţi tot ce vă propuneţi, iar aştrii presimt că pasiunile sunt cele care vă pot aduce şi profit.


Horoscop 21 septembrie 2019, Fecioară:

O zi de sâmbătă extrem de aglomerată pentru nativii Fecioară, însă armonia nu lipseşte mai ales în a doua parte a zilei, când veţi primi o veste bună din partea unei persoane dragi.


Horoscop 21 septembrie 2019, Balanţă:

Balanţele sunt foarte bine aspectate pe plan sentimental. Veţi fi surprinse de un gest romantic din partea unei persoane pe care o admiraţi în secret. Fiţi curajoasă şi spuneţi ce simţiţi.


Horoscop 21 septembrie 2019, Scorpion:

Scorpionilor, schimbările de la locul de muncă le pot afecta începutul de weekend. Însă provocările le veţi trece cu uşurinţă dacă adoptaţi o atitudine pozitivă.


Horoscop 21 septembrie 2019, Săgetător:

Nativii Săgetători sunt printre favoriţii zodiacului în ceea ce priveşte dragostea. Dacă vreţi să petreceţi ziua cu persoana iubită, plănuiţi o excursie romantică în secret ca să o surprindeţi.


Horoscop 21 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii nu sunt atât de bine aspectaţi din punct de vedere financiar, aşa că încercaţi să evitaţi investiţiile. Însă rămânem în zona profesională unde totul vă merge strună în relaţiile cu superiorii şi cu colegii.


Horoscop 21 septembrie 2019, Vărsător:

Este ziua perfectă în care Vărsătorii să pună accent pe relaţii. Fie ele romantice, sau nu, comunicarea se ridică la cote înalte, iar schimbul de idei vă va inspira pentru restul weekendului.


Horoscop 21 septembrie 2019, Peşti:

Nici nativii Peşti nu se lasă mai prejos. Călătoriile neaşteptate vă pot lua prin surprindere, însă nu refuzaţi şansa unei excursii relaxate doar pentru că nu aveţi bagajul făcut.
 

Cum trecem peste o despărţire, în funcţie de zodie

 
Cum trecem peste o despărţire, în funcţie de zodie


Berbec:

Berbecii sunt cunoscuţi pentru curajul şi încrederea lor, însă atunci când lucrurile nu merg aşa cum îşi doresc, aceştia au reacţii impulsive. Aceştia pot trece peste o despărţire pentru că sunt îngrijoraţi de modul în care îi percep cei din jur.


Taur:

Taurii au răbdare şi sunt loiali partenerului de cuplu. Deşi apreciază plăcerea de moment, sunt îndrăgostiţi de relaţiile pe termen lung. Acestora le este greu să treacă peste o despărţire, pentru că refuză să meargă mai departe.


Gemeni:

Gemenii sunt persoane pasionale şi romantice. Aceştia au o personalitate duală. Când lucrurile merg bine, aceştia sunt sociabili şi plini de energie. Când lucrurile nu merg aşa cum îţi doreşti, aceştia sunt neliniştiţi şi lipsiţi de încredere în propria persoană. Pentru a trece peste o despărţire, aceştia trebuie să petreacă puţin timp singuri.


Rac:

Racii sunt extrem de emoţionali. În plus, aceştia sunt cunoscuţi pentru faptul că ţin persoane în vieţile lor mai mult decât este necesar. Aceştia nu reuşesc să treacă peste o despărţire pentru că nu îşi permit să proceseze toate emoţiile.


Leu:

Leii sunt lideri neînfricaţi, cu multă încredere în propria persoană. Aceştia nu suportă să fie ignoraţi sau respinşi de persoana pe care şi-o doresc şi de aceea le este greu să treacă peste o despărţire. În schimb, dacă îşi permit să creadă că oamenii îşi doresc lucruri diferite.


Fecioară:

Fecioarele analizează fiecare eveniment din vieţile lor. Acestea apreciază ordinea şi disciplina, iar dacă o persoană decide să iasă din vieţile lor, atunci au nevoie de puţin timp pentru a se reorganiza. În plus, acestea trec greu peste despărţiri pentru că încearcă din răsputeri să justifice lucruri care nu au explicaţie.


Balanţă:

Balanţele sunt corecte şi adepte ale diplomaţiei. Acestea preferă să gândească bine fiecare lucru înainte să acţioneze. Acestea sunt dependente de oamenii din jurul lor, de aceea nu reuşesc să treacă atât de uşor peste o despărţire. Pentru a trece peste o despărţire, Balanţele trebuie să se reconecteze cu propria persoană.


Scorpion:

Scorpionii sunt curajoşi şi încăpăţânaţi. Aceştia ştiu bine ceea ce îşi doresc şi o să facă tot ce pot pentru a obţine acel lucru. Pe de altă parte, aceştia au o gelozie caracteristică, iar o despărţire bruscă le intensifică această stare. Scorpionii trebuie să-şi îndrepte atenţia în altă direcţie pentru a putea să treacă peste o despărţire.


Săgetător:

Săgetătorii au un entuziasm caracteristic. Aceştia sunt mereu deschis experienţelor noi şi sunt determinaţi să-şi îndeplinească obiectivele. Săgetătorii trec greu peste despărţiri pentru că îşi concentrează toată energia asupra persoanei din trecutul lor. Aceştia trebuie să se concentreze pe ei şi pe viitorul lor.


Capricorn:

Capricornii sunt persoane dedicate familiei. Prin urmare, aceştia nu pot să treacă peste o despărţire până nu sunt foarte siguri de modul în care se simt faţă de fostul partener. Aceştia trebuie să se concentreze pe bunăstarea lor.


Vărsător:

Vărsătorii sunt adevăraţi intelectuali. Aceştia sunt progresişti şi independenţi în gândire. Aceştia nu-şi arată emoţiile, iar acest lucru duce de cele mai mult ori la despărţiri. Nu suferă foarte mult sau cel puţin nu arată acest lucru. Vărsătorii trebuie să înveţe să fie mai deschişi când vine vorba de modul în care se simt.


Peşti:

Peştii sunt conectaţi cu toţi cei din jur şi empatizează enorm. Când trec printr-o despărţire, aceştia ua tendinţa să-i piardă încredere în propria persoană. Peştii trebuie să găsească echilibrul în relaţie cu cei din jur, pentru a putea să treacă peste o despărţire şi pentru a-şi recăpăta încrederea în propria persoană.

 

Horoscopul dragostei, 23-29 septembrie 2019

 
Horoscopul dragostei, 23-29 septembrie 2019


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta își face simțită influența și în plan sentimental, acolo unde te ajută să ștergi cu buretele trecutul și să pui bazele unui nou început cu partenerul de viață. Iată un prilej mai mult decât bun să puneți în practică lecțiile referitoare la viața în doi pe care vi le-a oferit soarta până acum. În cazul în care ești single, poți cunoaște pe cineva special.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Taur:

Vinerea și sâmbăta aceasta, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că ar trebui să dedici cea mai mare parte a acestui sfârșit de săptămână momentelor de calitate împreună cu cei dragi. Propune-ți așadar să incluzi în programul acestui weekend activități menite să vă aducă mai aproape și să cultive interesele voastre comune.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Gemeni:

Luna Nouă din data de 28 septembrie își face simțită bagajul energetic în planul iubirii și al relației cu copiii, unde îndeamnă la bună înțelegere și eforturi de ambele părți pentru a stabili un nivel de comunicare optim. În caz contrar, se vor aduna multe lucruri nespuse sub covor, pe care veți continua să le măturați departe de văzul celorlalți până într-un moment când scapă de sub control.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Rac:

Luna Nouă din data de 28 septembrie se resimte și în cadrul familiei, acolo unde se instalează un climat liniștit între tine și cei dragi. Acest lucru se datorează, în principal, faptului că ești genul de persoană non-conflictuală care încearcă să îi adune pe apropiați și nu să amplifice acele chestiuni care vă îndepărtează unii de ceilalți. Eforturile tale în acest sens vor da roade cât de curând.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Leu:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta îți creează oportunitatea de a da curs unui nou început în relația cu rudele apropiate. Ce-i drept, poate că nu ați avut parte de tensiuni memorabile în ultima vreme, dar parcă nu strică să faceți unele schimbări pe un teren curat, unde puteți clădi o relație mai apropiată și mai solidă. Încercați să mențineți un contact mai strâns pe viitor.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Fecioară:

În principiu, aștrii nu acordă prea multă atenție acestor sectoare de viață. Există însă posibilitate ca lunea aceasta să cunoști oameni care gândesc similar ție și care te inspiră într-un fel sau altul. S-ar putea chiar să legați o prietenie și să mențineți un contact stabil în perioada următoare. Poate nu ar strica să te gândești la un mod prin care puteți fructifica această compatibilitate intelectuală.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Balanţă:

Luna Nouă din data de 28 septembrie este cea care îți maximizează potențialul de șarm și carismă. Nu este de mirare că nu îți lipsește atenția în plan social și sentimental. Dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea să se ivească ocazii de flirt cu persoane interesante. În cazul în care ești implicat(ă) într-o relație, lasă-l pe partener să descopere o nouă fațetă a personalității tale. Caută, de asemenea, să fii spontan(ă).


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Scorpion:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta îți atrage atenția asupra vieții sentimental. Doar analizând la rece ce a dus la destrămarea unor mai vechi povești de dragoste reușești să te vindeci de acele obiceiuri care poate ți-au afectat fostele relații. Doar implementând lecțiile de viață primite atunci vei reuși să te iubești pe tine cu totul și să oferi altuia afecțiune absolută.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă din data de 28 septembrie poate aduce schimbări benefice în plan social. Faci cunoștință poate cu oameni care îți împărtășesc idealurile și valorile și care te ajută să îți revitalizezi speranța în transformarea unor visuri în realitate. Ceva din atitudinea și personalitatea lor pare să aibă un efect mai mult decât bun asupra ta. Învață tot ce poți de la ei și arată-le și tu ceva nou.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Capricorn:

Cu excepția zilei de luni, atunci când Luna se mai află încă în casa cuplului din horoscopul tău general, nu se întrevăd alte zile în această săptămână în care aștrii influențează acest sector de viață. Mai exact, caută să nu cultivi tensiuni cu cel drag atunci și străduiește-te să comunicați la același nivel. În caz contrar, s-ar putea să nu vă înțelegeți și chiar să vă interpretați greșit.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Vărsător:

Luna Nouă din data de 28 septembrie poate aduce o îmbunătățire în relația cu rudele partenerului sau cu cei apropiați ai tăi de peste hotare. Indiferent dacă vă vizitați sau doar vă vorbiți, cert este că ești mai dispus(ă) decât oricând să lași la o parte diferențele de mentalitate și să te concentrezi pe ceea ce vă unește. Cu siguranță există multe subiecte pe seama cărora puteți ajunge la un acord.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta își face simțită influența și în plan sentimental, unde te îndeamnă să dai dovadă de mai multă implicare emoțională. Sau poate că este nevoie de mai multă înțelegere pentru a-ți da seama de ce anume reacționează partenerul așa cum o face. S-ar putea să există unele motive care îl fac să se poarte ca în ultima vreme. Caută să îi intri în papuci.
 

Horoscopul banilor și a carierei, 23-29 septembrie 2019

 
Horoscopul banilor și a carierei, 23-29 septembrie 2019


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă din data de 28 septembrie se perfecționează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu că în a doua parte a acestei săptămâni ai putea lega relații importante pe plan profesional. Nu trebuie decât să uzezi de rezervele tale de tact și diplomație pentru a construi poduri către potențiali clienți și colaboratori. Împreună puteți ajunge foarte departe.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Taur:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta își lasă amprenta și în plan profesional, acolo unde ar trebui să acorzi mai multă atenție felului în care administrezi relațiile cu colegii de muncă. Atmosfera dintre voi are un efect mai mare decât îți dai seama asupra nivelului de productivitate de care dai dovadă, ceea ce ar trebui să te pună pe gânduri și să te convingă să încerci să te apropii de tovarășii de la serviciu.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Gemeni:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează în casa speculațiilor financiare, indiciu că cei care își trag (o parte din) venituri din fluctuațiile bursei ar putea avea parte de noroc în această săptămână. Ține cont însă de faptul că te-ar tenta să îți asumi riscuri mai mari decât ar fi înțelept să o faci. Cel mai bine ar fi să soliciți unele opinii înainte să te arunci cu capul înainte.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Rac:

În cazul în care există chestiuni imobiliare sau locative care necesită atenția ta, concentrează-te asupra lor în a doua parte a săptămânii. Atunci, sâmbătă mai exact, se perfectează Luna Nouă, care te ajută să descurci ițele unor probleme de patrimoniu sau care țin de înstrăinarea, cumpărarea sau închirierea unui apartament, teren sau casă. Sau poate începi lucrări de amenajare.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Leu:

Luna Nouă din ziua de 28 se formează tocmai pe casa comunicării din horoscopul tău general, semn că abilitățile tale de a te exprima și de a relaționa sunt potențate de aștrii în a doua parte a acestei săptămâni. Mai exact, ai putea ajunge destul de departe în cadrul negocierilor și întâlnirilor de afaceri dacă te-ai baza mai mult pe capacitatea ta de improvizație.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Fecioară:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-a mers tocmai strălucit în plan financiar în ultime vreme, norocul tău s-ar putea schimba cândva de joia aceasta încolo și mai ales în prima parte a săptămânii viitoare. Așteaptă-te la oportunități însemnate de a-ți suplimenta veniturile și/ sau valorifica economiile.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Balanţă:

Luna Nouă din data de 28 pune reflectorul cosmic pe tine. Acest lucru înseamnă că îți este urmărită fiecare mișcare în plan profesional. Dacă urmărești să evoluezi în ierarhia de la serviciu, acum ar fi cazul să demonstrezi ce poți. Pune-ți în valoare aptitudinile și talentul în ultima parte a acestei săptămâni și vei vedea că beneficiile nu vor întârzia să apară.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Scorpion:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, oferindu-ți oportunitatea să te remarci prin cunoștințele și capacitățile pe care le-ai acumulat în domeniul tău de activitate. S-ar putea să lași o impresie pozitivă superiori și chiar să atragi atenția unui angajator din cadrul unei companii concurente. Focalizează-te pe ce îți dorești în acest sector.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta îți face simțită influența și în cadrul proiectelor de grup în care ești implicat(ă) sau a planurilor personale de lungă durată. În cazul în care cauți un finanțator, s-ar putea să descoperi în a doua parte a acestei săptămâni pe cineva care crede cu adevărat în viziunea ta. Sau poate că întâlnești pe cineva dispus să îți ofere unele sesiuni de mentorat.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Capricorn:

Luna Nouă din 28 a lunii se formează tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că ar fi indicat să te concentrezi pe carieră, cel puțin în a doua parte a acestei săptămâni. Ești pe val în acest domeniu și ai șansa să te remarci în ochii șefilor și să te bucuri de beneficii mari de pe urma acestui lucru. Nu pierde așadar șansa de a te face cunoscut(ă) pentru calitățile tale.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Vărsător:

Oportunitățile de învățare se arată, cu prilejul acestei lunații, și în plan profesional. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba despre un schimb de experiență, iar alții(te) ar putea pleca într-o delegație. Oricare ar fi situația, cert este că ar trebui să te ocupe dezvoltarea și punerea la curent cu ultimele noutăți la acest nivel. Vei ajunge departe dacă te ocupi de evoluția ta.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă din 28 a lunii îți percepe să te apleci mai mult asupra finanțelor și a bunurilor dobândite și/ sau câștigate în asociere cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Dacă politicile de gestionare a resurselor aplicate până acum nu au funcționat prea bine, poate încerci să iei inițiativa schimbării lor. Nu implementa însă nimic până nu vorbești și cu apropiații.