Horoscopul dragostei, 2-8 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 2-8 septembrie 2019


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Berbec:

Prima parte a săptămânii este una în care relației cu partenerul îi este testată durabilitatea, mai ales în situații-limită. Cuplurile care lucrează împreună ar putea trece prin unele dileme care vizează aceste două sectoare de viață: cuplul și munca. În principiu, nu ai motive să îți faci griji, dar trebuie să delimitezi cumva aceste domenii, mai ales când treci pragul biroului sau al casei.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Taur:

După cum spuneam, începi și finalizezi săptămâna într-o notă pozitivă și nu este exclus ca acest lucru să se datoreze întrucâtva persoanei iubite sau copiilor. Intervin însă și momente în care faci unele concesii nenecesare pentru ei. Nu renunța la planurile cu prietenii pe care ți le-ai făcut la finele acestei săptămâni, cu atât mai mult dacă nu v-ați văzut de mult și le-ați planificat de multă vreme.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Gemeni:

Zilele de luni, vineri și sâmbătă vin la pachet cu unele tensiuni cu partenerul pe tema unor chestiuni de ordin domestic sau casnic. Te tine sau cel drag vă nemulțumește modul în care celălalt le abordează și nu este de mirare dacă se ajunge la conflict. Caută să nu arunci gaz pe foc, ci să aplanezi eventuala atmosferă încărcată înainte să ducă la o explozie de orgolii.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Rac:

Săptămâna aceasta este una ideală socializării. Caută să ieși mai mult și arată-te dispus(ă) să cunoști oameni noi. Prin intermediul prietenilor vechi sau al partenerului, ai putea intra în contact cu persoane care îți împărtășesc viziunile și idealurile și care vor avea un rol important în viața ta în perioada în care urmează. Caută să formezi relații apropiate cu ele și să le păstrezi lângă tine.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Leu:

În prima parte a acestei săptămâni, caută să petreci mai mult timp cu familia. De la mijlocul ei încolo, gândește-te ce activități poți face cu partenerul și copiii după programul de la muncă, mai ales dacă nu ați petrecut timp de calitate împreună de ceva timp încoace. De asemenea, caută să nu te lași pradă acceselor de gelozie și posesivitate care riscă să se contureze către weekend.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Fecioară:

Cu excepția unor stări de tensiuni experimentate în raport cu familia și partenerul la începutul și la finele săptămânii, nu se întrevăd prea multe provocări în raport cu cei dragi. Ba mai mult, ocaziile în care te molipsești de bună dispoziție de la persoana iubită și copiii depășesc numeric pe cele în care îți produc o stare de tensiune. În mare, vă înțelegeți bine săptămâna aceasta.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Balanţă:

Nu se poate spune că nu ai chef de socializat în această săptămână, dar te descurci mai greu cu companiile numeroase și zgomotoase. Asta nu înseamnă că nu le vei face față, s-ar s-ar putea să te epuizeze mult prea puternic. Caută să te rezumi la familie și gândește-te să faceți ceva special în weekend. Fie că este vorba de o masă extinsă sau de o ieșire, cert este că vă va face bine.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Scorpion:

Această săptămână se anunță a fi una activ(ă) atât în cazul nativilor(elor) acestui semn care au o viață socială și sentimentală împlinită, cât și în a celor care nu au acordat prea multă atenție acestor sectoare în ultima vreme. Aștrii le aduc multe oportunități de socializare și de a reaprinde flacăra în cuplu. Nu trebuie decât să se concentreze mai mult asupra acestor domenii.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Săgetător:

Viața de familie nu se află în reflectorul aștrilor în această săptămână. S-ar putea însă ca la începutul și la finele săptămânii să se ivească unele stări de tensiune între tine și familie. Acest lucru se datorează faptului că tu sau unul dintre cei dragi ai casei nu reușește să tolereze diferențele de mentalitate. Încearcă să te dovedești tu maleabil(ă) dacă nu există inițiativă din partea lor.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Capricorn:

Lucrurile merg bine între tine și partener săptămâna aceasta. Pe tot parcursul ei, aștrii îți lansează aspecte armonioase pe casele aferente din horoscopul tău general, indiciu cum că relația voastră se dezvoltă frumos. Încearcă să reziști poftei de a intra în dezbateri la începutul și la finele săptămânii. Ele s-ar putea să nu ducă niciunde, ba chiar să conducă la unele certuri.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Vărsător:

Săptămâna aceasta nu este una potrivită să amesteci prietenia și banii. În cazul în care ți se solicită un împrumut, ar fi de dorit să te gândești de două ori înainte să îl acorzi. S-ar putea să nu fie o idee prea bună, cel puțin în această perioadă sau în ceea ce privește persoana care ți-l cere. Ascultă-ți vocea interioară, iar dacă îți transmite că nu este cea mai bună idee, ascultă de ea.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Peşti:

Poți constata că și viața ta socială și sentimentală urmează o curbă ascendentă în această săptămână. Ieși mai mult, cunoști persoane care te inspiră, iar partenerul descoperă o nouă fațetă a personalității tale. Este drept că s-ar putea ca unul dintre voi să facă pe cocoșul acasă la începutul și la finele săptămânii. Ideal ar fi să nu uiți că trebuie să formați o echipă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS