Horoscopul sănătății, 9-15 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 9-15 septembrie 2019


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Berbec:

Luna Plină de sâmbătă creează o punte de legătură între casele sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar cuveni să acorzi mai multă atenție bunăstării tale fizice și mentale decât ai făcut-o până acum. Digestia și asimilarea pot decurge anevoios pe fondul acestei lunații, deci ai mare grijă ce, cum și când mănânci săptămâna aceasta. Mai bine previi decât să tratezi.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Taur:

Sâmbătă, Mercur și Venus intră în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care ar trebui să te concentrezi mai mult pe îmbunătățirea stilului tău de viață și alimentație. De dorit ar fi să începi să faci schimbări chiar din acest weekend. Mai multă mișcare și un meniu mai sănătos nu numai că te umplu de energie, dar îți permit, de asemenea, să faci tot ce ți-ai propus.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Gemeni:

Luna tranzitează marți și miercuri casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, prilej bun să-ți reevaluezi sistemul de valori, principii și credințe. Ce-i drept, dai uneori impresia că le știi pe toate, dar în adâncul tău, ești conștient că mai sunt multe lucruri de aflat despre viață și ceilalți. Setea de (auto)cunoaștere nu o poți satisface decât hrănind-o, deci află mai multe despre tine.






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Rac:

Luna Plină de sâmbătă se suprapune tocmai peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul tău general, prilej numai bun să cauți răspunsuri despre tine. Acum e momentul să participi la cursuri de dezvoltare personală, ateliere susținute de speakeri motivaționali sau să citești cărți care te pot ajuta să-ți atingi adevăratul potențial. Te poți alege cu revelații uluitoare de pe urma acestora!


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Leu:

Luni, Luna traversează casa sănătății din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să te trezești cu unele dureri de spate sau încheieturi dacă nu ai fost mai atent(ă) cu postura ta în ultima vreme. Caută să îți evaluezi poziția la birou și să faci mai multă mișcare, dar în special exerciții de întindere. Altfel, poți dezvolta afecțiune serioase și de durată pe care le vei vindeca greu.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Fecioară:

Luna tranzitează marți și miercuri casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu clar că ar trebui să faci mai multă mișcare în această săptămână și să alternezi constant momentele în care stai jos cu cele în care stai în picioare. În caz contrar, ai putea constata că ți se umflă picioarele și că nu reușești să faci față așa cum trebuie programului pe care ți l-ai făcut pentru aceste zile.






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Balanţă:

Luna Plină de sâmbătă se suprapune peste axa sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele acestei lunații se resimt cu precădere la nivel fizic. Un stil de viață echilibrat, altfel spus unul care să nu te constrângă, dar nici să-ți permită prea multe, se cere adoptat cât de curând. Dacă nu te hidratezi suficient, urmările se vor vedea la nivelul pielii.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Scorpion:

Sănătatea pare să nu figureze pe lista ta de priorități săptămâna aceasta, dar cum Luna Plină de sâmbătă te-ar putea predispune la excese, indicat ar fi să rămâi moderat(ă) în ceea ce faci. Poate că nu este tocmai momentul potrivit să te lași cu totul de fumat, de exemplu, dar n-ar strica să reduci câte puțin din lucrurile care nu-ți fac tocmai bine. Motivația e în tine și nu trebuie decât să o descoperi.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Săgetător:

Cum Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa familiei, fundația universului tău interior, nu-i de mirare dacă săptămâna aceasta simți nevoia să stai mai mult pe-acasă, înconjurat de obiecte cu valoare sentimentală și oameni dragi sufletului tău. Nu-i rău să fii nostalgic uneori, dar amintește-ți cu plăcere de momentele frumoase și nu face din acest lucru o tragedie.






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Capricorn:

Dat fiind că Luna Plină de sâmbătă se suprapune peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul tău general, poți afla multe despre tine însuți dacă vorbești cu cineva apropiat despre ceea ce gândești și simți. Având în vedere că e posibil să nu te simți prea confortabil împărtășindu-i cuiva ceea ce te frământă, ai putea începe un jurnal al trăirilor și emoțiilor care te-ncearcă.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Vărsător:

S-ar putea să începi săptămâna cu stângul din acest punct de vedere, în sensul că ești destul de ursuz(ă) și îți lipsește energia de care te bucuri de obicei lunea. Lucrurile se schimbă în bine marți sau cel târziu miercuri, atunci când Luna se plimbă prin semnul nașterii tale. Este drept că dispoziția ta ar putea să fluctueze puțin, dar în mare, se poate spune că ești energic(ă) și pozitiv(ă).


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Peşti:

Cum Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa vitalității tale, nu-i de mirare dacă te numeri printre zodiile care resimt cel mai puternic acest eveniment astral. Dat fiind că această lunație vine la pachet cu doze crescute de energie, poți risca să devii iritabil dacă nu le gestionezi cum se cuvine, direcționându-le către scopuri lucrative. O schimbare de look este binevenită.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS