Horoscopul zilei de luni, 1 octombrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 1 octombrie 2018


Horoscop 1 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii se încăpățânează să atingă perfecțiunea la locul de muncă, fără a realiza că, de fapt, se suprasolicită și își fac singuri rău. Dacă ar reuși să dea dovadă de atâta silință și în viața sentimentală și-ar găsit cu adevărat fericirea. Succesul profesional nu e totul, important e să-și păstreze naturalețea, calmul și optimismul.


Horoscop 1 octombrie 2018, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să se gândească că două ori înainte de a acționa, mai ales dacă sunt impulsivi. Nativii din această zodie au un simț al umorului atât de înțepător, încât cu două vorbe ar putea transforma un prieten în inamic. Sunt probleme și cu dorința intensă de a cheltui bani pe obiecte de lux, iar soluția e tot aceeași: răbdare. Nu au intrat zilele în sac.


Horoscop 1 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt tentați să privească doar partea plină a paharului. Optimismul exagerat îi face să considere situații dificile ca fiind o joacă de copii, iar asta nu e deloc o soluție. Entuziasmul e important, dar problemele se rezolvă făcând sacrificii, nu glume. Atenție mare și la discuțiile cu partenerul de viață sau cei dragi - o singură scăpare ar putea avea consecințe greu de reparat.

Horoscop 1 octombrie 2018, Rac:

Racii sunt prinși în detaliile unui nou proiect personal. Sunt lucruri mici, însă care necesită efort, și nu puțini se vor epuiza încercând să le aranjeze la perfecțiune. Nu ar fi rău să apeleze la ajutorul unui prieten apropiat, uneori o idee bună poate economisi ore întregi de muncă. E important ca seara să fie petrecută în liniște, fără excese, altfel recuperarea va fi aproape imposibilă.


Horoscop 1 octombrie 2018, Leu:

Pe 1 octombrie 2018, nativii Leu ar trebui să preia controlul unei situații dificile din viața personală. Puteți rezolva această problemă foarte dificilă dacă vă concentrați pe sentimente și vă bazați pe înțelepciunea, determinarea și încrederea în sine. Știind calea cea bună, nu te lăsa influențat de lingușire și manipulare. De asemenea, astăzi puteți simți un simptom neplăcut în ceea ce priveşte starea de sănătate. Acesta este doar un rezultat al epuizării. Luaţi o pauză de la activitatea fizică și se va rezolva totul de la sine.


Horoscop 1 octombrie 2018, Fecioară:

Fecioara în această zi îşi va aminti ceva foarte semnificativ şi dureros din trecutul ei. Trebuie să ai mare grijă, pentru că, in această situaţie, îţi subminezi psihicul daca nu ești atent. Uită-te in jur. Nu sunteți așa de singuri pe cât credeți că sunteți, mulți oameni din viața voastră doresc cu sinceritate să vă ofere afecțiune, dragoste și îngrijire. Permiteți-vă să fiți vulnerabili cu voi înșivă și cu ceilalți. Cei din jurul vostru e clar că vă iubesc. Depășiți cu îndrăzneală acest obstacol mental.


Horoscop 1 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţa pe 1 octombrie 2018 va afla că are o contradicție puternică cu matematica. Când vă planificați bugetul, veți găsi că multe lucruri pe care le doriți acum nu sunt posibile, deşi calculele anterioare dădeau aceste achiziţii posibile. Acceptați această realitate și amânați achiziționarea acestor bunuri materiale. Aceasta este o oportunitate pentru tine să te uiți la prioritățile tale. Arătați în schimb importanța dezvoltării personale, comunicarea cu rudele mai tinere sau îngrijirea unui animal de companie. Există posibilitatea ca spre seară să primiţi un telefon care vă informează despre ceva important și foarte plăcut.

Horoscop 1 octombrie 2018, Scorpion:

Aceasta este o zi când Scorpionii își asumă cu ușurință riscul de a dezamăgi pe cineva. Veți fi iertat, dar nu veți mai fi considerat demn de încredere. Din fericire, această luni nu va aduce alte momente neplăcute. Veți petrece cea mai mare parte a zilei de lucru pe un proiect care, dacă va fi de succes, va fi extrem de influent în afacerea sau cariera ta. În viața personală veți observa o primire impersonală şi rece, total neașteptată. Nu o luați personal sau nu acționați în consecinţă, va trece în curând.


Horoscop 1 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să-și păstreze calmul astăzi, recomandă horoscopul. Riscați să vă pierdeți cumpătul și să suprareacționați de la niște probleme minore. Sunt niște mici probleme, care pot reprezenta un test privind soliditatea relației cu persoana iubită. Nu faceți un capăt de țară din aceste situații, pentru că veți realiza foarte curând că nu vă afectează cu nimic. Concentrați-vă mai bine asupra proiectelor pe care le aveți în această săptămână și veți avea de câștigat!


Horoscop 1 octombrie 2018, Capricorn:

Luni, Capricornii au motive să-și dorească liniștea. Săptămâna va începe cu agitație, e foarte posibil să fiți suprasolicitați la serviciu și nu vă veți mai vedea capul de treburi. Totuși, nu vă panicați, spune horoscopul. După-amiază va fi exact invers. Veți descoperi că toată agitația din jurul vostru dispare și că puteți să beneficiați de relaxarea binemeritată. Seara, bucurați-vă de hobby-urile pe care le aveți, vă va fi de mare ajutor pentru confortul psihic!


Horoscop 1 octombrie 2018, Vărsător:

Un coleg vă va dezamăgi astăzi la serviciu. Aveți multă treabă, iar lipsa lui de chef vă va afecta în muncă, mai ales că trebuie să terminați ce v-ați propus. Poate ar fi timpul să vă reevaluați puțin relația cu unii colegi, pe care i-ați ajutat, dar când aveți nevoie, nu vă întorc serviciul!


Horoscop 1 octombrie 2018, Peşti:

Luna începe bine pentru nativii din Pești. Se pare că talentul vostru de a fi diplomați dă roade, iar asta se va vedea și la muncă, dar și în viața personală. Multe din problemele la care ați lucrat în ultima perioadă își vor găsi astăzi rezolvarea. În plus, o persoană de care vă temeați își va arăta adevărata față. O veți cunoaște îndeaproape și veți descoperi că v-ați mai câștigat un prieten.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 septembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 29 septembrie 2018


Horoscop 29 septembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor descoperi o nouă pasiune astăzi și, odată cu ea, vor deschide un alt capitol în viață. Acest hobby îi inspiră și le umple sufletul de bucurie, iar golul pe care l-au simțit în ultima vreme dispare într-o clipă. Însă nu e totul roz. Unii membri ai familiei încep să resimtă lipsa lor și încearcă să le transmită, într-un mod elegant, că ar vrea să petreacă mai mult timp împreună. Nu ar fi rău să vă analizați atitudinea, încă nu s-au produs rupturi adânci.


Horoscop 29 septembrie 2018, Taur:

Taurii au una din acele zile în care totul pare posibil. Plini de energie și optimism, vor atrage toți colegii în jurul lor, fiind mereu pregătiți cu o glumă bună sau o vorbă de duh. Nu este exclus ca, în ciuda vremii, să plănuiască pe loc o ieșire în natură, poate chiar la un grătar. Așa colegi să tot ai!


Horoscop 29 septembrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor da dovadă de maturitate și înțelepciune în relația cu cei dragi. Se ivesc situații tensionate, ca în orice familie, dar acești nativi vor ajunge rapid până la miezul problemei, însă fără a pune întrebări incomode sau a crea o atmosferă tensionată. Familia va aprecia această atitudine clară și concisă, mai ales în momentele dificile. Lecția? E simplu să faci lumea mai bună, dacă te comporți într-un mod responsabil.

Horoscop 29 septembrie 2018, Rac:

Racii dau dovadă de precauție azi, mai ales în ceea ce privește rutina zilnică. Dacă nu sunteți atenți, ați putea să vă accidentați făcând lucruri simple: ați putea aluneca spălând pe jos sau să vă electrocutați. Aveți grijă, nu vi se va întâmpla nimic grav dacă vă uitați la televizor sau citiți.


Horoscop 29 septembrie 2018, Leu:

Leii nu au o zi bună azi. Nu aveți chef de nimic, iar o vizită v-ar putea lua prin surprindere. Încercați să vă animați și să ieșiți din casă. Aranjați-vă și încercați să fiți cât mai prezentabil.


Horoscop 29 septembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele au o zi bună azi și trebuie să se gândească la viitor. Sunteți interesat să investiți într-o afacere imobiliară, iar astrele sunt alături de voi, nu veți regreta - banii vor veni cu siguranță. Dacă totuși azi vă simțiți lipsiți de vlagă, concentrați-vă pe un hobby: pictura sau jocurile video.


Horoscop 29 septembrie 2018, Balanţă:

Balanţele nu au astăzi niciun chef de viaţă şi ar prefera să lenevească de dimineaţă până seară. Cea mai mare realizare a voastră va fi faceţi cina, însă chiar şi acest lucru va fi extrem de dificil. Mare parte din timp îl veţi petrece lenevind pe canapea, în pat, privind spre tavan şi gândindu-vă la trecut. Totuşi, ştiţi că acest lucru nu este bun, astfel că trebuie să vă mobilizaţi. Ieşiţi din această stare, îmbrăcaţi-vă şi ieşiţi în oraş. Distraţi-vă şi râdeţi!

Horoscop 29 septembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor avea nevoie, astăzi, să fie flexibili şi disponibili să îşi modifice planurile pe care le-aţi organizat cu multă vreme înainte. Există o mare şansă ca, acel lucru pe care l-aţi aşteptat întreaga săptămână, să nu se întâmple. Nu vă faceţi griji şi nu vă întristaţi din această cauză. Veţi avea parte de distracţie dacă va reîntoarceţi la un vechi hobby. Dacă veţi găsi timp liber, nu vă gândiţi de două ori. Faceţi exact ceea ce vă place, iar viaţa voastră va avea un nou înţeles.


Horoscop 29 septembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii vor fi, astăzi, plini de energie. La începutul zilei, vă veţi ocupa de curăţenia întregii case şi veţi şterge şi spăla totul până când va străluci. Spre seară, veţi avea parte de distracţie. Invitaţi câţiva prieteni la voi. La sfârşit, veţi petrece timp de calitate cu persoana iubită. Discutaţi lucrurile care vă fac să vă simţiţi bine. Astrele vă recomandă să vă închideţi telefoanele şi să vă dedicaţi iubitei/iubitului. Acest lucru vă va întări relaţia şi veţi rămâne cu amintiri frumoase.


Horoscop 29 septembrie 2018, Capricorn:

Cel mai bine, astăzi, nu vă stabiliţi obiective importante. E puţin probabil să le atingeţi. Mai ales că mulţi oameni din jurul vostru vă vor întrerupe. Aşa că mai bine amintiţi-vă că sfârşitul de săptămână e pentru odihnă şi relaxare. Dacă nu luaţi o pauză, corpul vostru va ceda.


Horoscop 29 septembrie 2018, Vărsător:

Veţi privi pe cineva într-o lumină nouă. Cineva la care niciodată nu v-aţi gândit aşa va fi dintr-odată extraordinar de atractiv şi vă stârneşte interesul. Dacă eşti singur, nu rata ocazia. Dacă eşti într-o relaţie, analizează bine şi nu face economie de complimente.


Horoscop 29 septembrie 2018, Peşti:

Vei primi sfaturi valoroase, dar asigură-te că ele sunt potrivite pentru situaţia în care te afli. E posibil ca aceste sfaturi, altfel foarte bune, să nu te ajute personal. Ziua va trece plină de lucruri bune pentru tine, orice gând ai, se întâmple ce ai gândit. Ai mari şanse de succes dacă astăzi începi un proiect nou.

 

Horoscop săptămânal, 1-7 octombrie 2018

 
Horoscop 1-7 octombrie 2018


Horoscop 1-7 octombrie 2018, Berbec:

Pentru aceşti nativi perioada debutează furtunos, cu eforturi serioase pentru a se achita de sarcini. Cu toate acestea ei nu destabilizează ci dimpotrivă, fac haz de necaz, căci, indiferent că sunt femeie sau bărbat, sunt atenţi la sforile care se trag pe la spatelor lor. Ei știu și simt asta, în special dacă sunt femei. Este ca şi cum cineva ar atenta nu doar la poziţia lor ci şi la relaţia lor.

Să fie atenţi mai ales la ziua de 2 octombrie, când Marte, stăpânul lor, nu se află într-o poziţie care să le fie avantajoasă. Planeta este în Fecioară și în inconjuncție cu semnul lor, așa că le sugerez să aibă grijă la simptomele pe care le ignoră și la deciziile pe care le au de luat. Totul se declanșează pe fondul unor turbulenţe relaţionale, de atitudine, de prezenţă de spirit, cu alte cuvinte de stres.

Pătratul dintre conjuncția Uranus – Pluto și conjuncția Luna Neagră – Saturn le pune însă nervii la încercare, dar şi banii, așa că sfatul meu este să nu dea curs provocărilor dacă vor ca lucrurile să se menţină în matca lor. Tinerele ar putea avea o problemă de sănătate care să necesite o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă – apendicită sau peritonită iar tinerii pot intra în dispute cu o…femeie.

Pe 3 octombrie ar putea afla că sunt vizaţi fie de o creştere salarială, fie că cineva mai vârstnic din familie decide să le lase o moştenire. Copiii le pot face surprize plăcute părinţilor sau un cuplu află că vor deveni părinţi. În acelaşi timp, îi avertizez să fie în continuare atenţi, la relaţiile de serviciu sau cu colegii de muncă.

Pe 4 octombrie un trigonul dintre conjuncția Venus – Marte și Pluto le avantajează pe femeile care lucrează în ONG-uri sau instituţii care se ocupă de diverse aspecte ale vieţii de familie – violenţa în familie, promovarea egalităţii între sexe, egalitatea de şanse ş.a. Tot acum, trigonul minor cu focar Nodul Nord, între Jupiter și Uranus, le poate aduce fie un nou loc de muncă, fie o nouă poziţie socială. Cum îi ia gura pe dinainte însă, riscă să le fie furate ideile, aşa că atenţie la ce spun.

Cât priveşte sănătatea, să bea multe ceaiuri pentru că au o afinitate surpriză cu producerea litiazei renale. De asemenea, s-ar putea confrunta cu stări migrenoase greu de potolit mai ales dacă mai consumă şi licori bahice.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Taur:

Zmeul cu focar Neptun îi va face să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe, în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi și relația cu străinătatea, pentru că lucrurile vor reintra şi ele pe făgaşul lor. Ce mă bucură este că stau bine şi la capitolul financiar, fapt care le aduce şi veselia.

2 octombrie le aduce femeilor ceva mai multă încredere în sine. Vor simţi nevoia să se destăinuie şi asta este îmbucurător. Pe de altă parte, la muncă, să fie atente că stârnesc duşmănii, ceea ce s-ar putea lăsa cu o schimbare neaşteptată, neplăcută pentru ele, mai ales dacă sunt tinere. Cei care au de semnat contracte, să o facă.

3 octombrie ar trebui să fie o zi răscolitoare, deoarece apropierea Lunii Pline sugerează agitaţie, descărcări nervoase, mici accidente casnice dar și o serie de mici provocări cărora vor trebui să le facă față.

Pe 4 octombrie, Zmeul aduce o nouă atitudine nu doar față de credinţă ci şi faţă de familie şi le amplifică creativitatea. Acest lucru este foarte util când se pune problema ascensiuni profesionale sau o promovare. Posibil ca talentul pentru relații publice, să îi facă să detecteze complementaritatea dintre oameni. Cum aspectul se formează în tranzit, el poate însemna pentru nativii Taur, un moment social de anvergură dar și de cotitură, pentru realizarea lor profesională și socială. Nodul Sud scoate în evidenţă, odată în plus, frământările interioare, întrebări care trebuiau demult puse, scenarii vizând munca, mai ales felul cum decurge activitatea şi relaţia cu cei din subordine. Lucrurile ar putea să meargă şi mai bine profesional, dacă nu ar avea colegi prea tineri pentru gustul lor ori un şef tânăr care vine şi le dă toată rutina peste cap şi îi destabilizează emoţional.

Pe 5 octombrie este rândul tinerilor să strălucească. Cum relaţiile cu familia sunt bune, lucrul acesta se reflectă şi în ceea ce fac ei. Posibil ca cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească unul, cei care sunt îndrăgostiţi să-şi facă planuri de viitor, să avanseze profesional sau să-şi găsească un sponsor – cei care lucrează în domeniul artei.

Axa comunicării pare controversată, Saturn din Săgetător, în Casa a 9-a conjunct cu Luna Neagră sugerează schimbări de concepţie vizavi de resursele materiale, și de aici un blocaj psihic faţă de instanțele juridice – teama că nu se vor descurca financiar, despre convenţia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu instituţiile statului, dar şi despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevărată mină de aur, undeva legat de străinătate.

Ca sănătate, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate, în mod special, dar şi la alimentaţia bogată în grăsimi care îi pot duce la spital.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Gemeni:

Acești nativi dau dovadă de multă sensibilitate şi de o creativitate debordantă şi este eminentă ieşirea la lumină cu un nou profil nou, o metamorfoză mentală de substanţă și nu una superficială.

Profesional, este momentul să-şi arate valoarea. Creativitatea lor este debordantă, deoarece îl au pe Mercur, stăpânul lor planetar, în trecere prin Balanță, ceea ce îi poate face pe unii prea prudenți sau ezitanți. Rezultatele însă vor fi uimitoare chiar şi pentru ei. Tot ceea ce vor începe să plănuiască încă din seara zilei de 1 octombrie, va atinge apogeul şi recunoaşterea undeva în a doua parte a lunii octombrie.

Pe 2 – 3 octombrie ar fi bine dacă această creativitate ar fi însoţită şi de o liniştire a lucrurilor din punct de vedere relaţional, unde aparenta indiferenţă se poate întoarce împotriva lor. Cei care au partener un nativ Gemeni, trebuie să ştie că atunci când inspiraţia le dă aripi, ei nu mai trăiesc în lumea noastră, normală, ci existenţa lor se circumscrie unei proiecţii care de multe ori ţine de latura geniului. Iar un geniu nu este niciodată fericit, asta, aşa ca o metaforă, dar trebuie să îi ia cum sunt, pentru că ceea ce vor proiecta sau vor lansa în săptămânile următoare le va aduce beneficii mult timp de acum înainte.

Pe 4 octombrie, conjuncţia Saturn – Lună Neagră prin Casa financiară, în armonie cu Uranus, sugerează că Gemenii parcurg acum o etapă extrem de incitantă, de regăsire a sinelui, de conştientizare a propriului drum şi a misiunii spirituale pe care o au, de profunzime a mentalului, cumva cu viteza luminii. Acum Gemenii sunt capabili să aducă instrumente spirituale cu ajutorul cărora să-i călăuzească pe cei care au nevoie de un îndrumător. Sunt susţinuţi cei care au preocupări în domeniul terapiilor alternative – astrologi, parapsihologi, bioenergeticieni, practicanţii diferitelor forme de terapii energetice, psihologii, consilierii de toate tipurile, profesorii, cei care lucrează direct cu oamenii.

Pe 5 și 6 octombrie sunt posibile rupturi de relaţii sau răcirea acestora şi în cercurile de prieteni, nu mai vor să frecventeze mediile pe care le frecventau până atunci. Caută un alt cerc în care să se poată exprima sau care să îi ajute să-şi materializeze ideile dar să le asigure şi ingerinţele financiare în următoarele luni.

Sensibilităţile lor ţin în această perioadă de răceli şi de oboseală, deci le sugerez să se odihnească cât pot atunci când pot.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Rac:

Cred că sunt cei mai dinamici nativi, deși acum nu mai vorbim despre o încărcătura de energii dinspre Săgetător și Pești. Trigonul Lună Neagră – Saturn, pe 1 octombrie, funcţionează pentru ei în câmpuri care ţin de credinţă, de creativitate, dar o altfel de creativitatea decât cea întâlnită la Gemeni.

Aici vorbim despre latura metafizică a vieţii. Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trăi intens amintiri care au revenit peste noapte, vor spera şi vor experimenta emoţii pe care doar ei ştiu să le trăiască la intensitatea lor reală.

Profesional nu aş spune că au probleme. Poate doar cei care lucrează în domeniul juridic, a asistenţei sociale sau a terapiilor alternative, să se confrunte pe 2 și 3 octombrie cu stări interioare care să le amplifice teama de necunoscut, dar care reprezintă de fapt poarta spre noi teritorii emoţionale şi afective. Ele pot ţine de certitudini, de convingeri sau că au luat decizia corectă. Sunt stări pe care aceşti nativi le trăiesc alternativ sau perpetuu, pentru că aceasta este însăşi natura semnului lor. S-au mai confruntat cu aceste procese de conştiinţă şi în toamnă. Poate aerul de misticism pe care-l aduce Toamna să trezească în ei dorinţa de a nu greşi, credinţa că acolo, undeva, o instanţă a destinului le va da cândva și lor o sentinţă.

Relaţional lucrurile merg nesperat de bine, cu un soi de înţelepciune dobândită concomitent cu experienţa de viaţă. Nu-şi mai sufocă partenerii şi copiii cu dragoste şi nici prietenii cu sfaturi interminabile. Îi acceptă pe toţi aşa cum sunt şi asta le dă câştig de cauză. Cel puţin în zilele de 3 şi de 4 octombrie vor excela la acest capitol.

Financiar trebuie să aibă grijă cum îşi drămuiesc veniturile, nu de alta, dar Jupiter prin Casa investițiilor în opoziție cu Uranus poate vorbi despre cheltuieli nejustificate sau neaşteptate în zilele de 5 şi 6 octombrie, despre întârzieri de plată care le vor da peste cap toate planurile sau planificările vizând plăţile sau despre unele pagube legate de gospodărie. Acum se va sparge o conductă, copii fac nu ştiu ce grozăvie, maşina are nevoie de un nou filtru de ulei, aragazul nu mai coace şi este nevoie de un nou cuptor ş.a.

Dureri de articulaţii şi este posibil să se activeze un ulcer de care au uitat.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Leu:

Aceşti nativi nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat. Totuşi, mai au încă de rezolvat mici probleme, cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor. Abia apoi pot să purceadă la drum.

Vin bani pe o filieră foarte ciudată, ca şi cum aceste sume au transformat o prietenie într-o duşmănie. Luni, 2 octombrie fac planuri cum să mai obţină ceva bani sau să mai găsească o slujbă part time, sau stând de vorbă cu prietenii poate să le vină o idee din care să scoată bani.

Profesional, nu aş spune că există fluctuaţii sau instabilitate. Totuşi, le sugerez Leoaicelor să fie atente la ce spun şi cum spun, pentru că îşi vând prea ieftin ideile şi pe când se apucă de treabă constată că alţii fac deja ceea ce ele îşi plănuiau să înceapă. Altele doresc să o rupă cu angajatul şi să pornească pe propriile picioare dar nu prea ştiu cum să o facă. Să mai aştepte niţeluş, că o să vină apă şi la moara lor.

Pe 2 şi 3 octombrie fie rezolvă nişte probleme care ţin de casă, fie reuşesc să depună avansul pentru o locuinţă, fie găsesc casa viselor şi încep negocierile. Oricum aspectul nu este rău, ci dimpotrivă. Sau mai poate fi vorba despre o discuţie care vizează moştenirea unei case.

Pe 5 și 6 octombrie, Saturn și Luna Neagră din Săgetător le poate aduce repunerea pe tapet a unui proiect pe care l-au abandonat de ceva vreme, apoi un soi de revenire la gânduri mai bune, de pioşenie, le poate stimula generozitatea şi nevoia de a-i ajuta pe cei mai slabi şi se implică cu toate forţele în programe care ţin de asistenţa socială, în special copii sau bătrâni abandonaţi. Este posibilă o devoalare care ţine de credinţă şi odată în plus, le va întări convingerea că există o instanţă supremă care aranjează lucrurile aşa cum trebuie.

Durerile reumatice îi vor încerca pe cei vârstnici dar nici tinerii nu vor fi scutiţi de dureri articulare. Ba chiar i-aş avertiza să aibă grijă pe unde calcă, să nu se pomenească cu vreuna nefăcută.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Fecioară:

Cum spuneam şi săptămâna trecută, nativii Fecioară sun beneficiarii unor influxuri astrale menite să le scoată în evidenţă priceperea, cunoaşterea dar şi spiritul analitic. Comunică bine, şi cu prietenii şi cu familia. La serviciu le sunt recunoscute meritele, iar problemele financiare par să se rezolve.

2 octombrie le aduce o încununare a priceperii lor. Fie sunt avansaţi, fie sunt stimulaţi financiar, fie decid, în sfârşit, că este momentul să vadă de viaţa lor şi să pornească ceva pe cont propriu. Totuşi, nu vreau să trec mai departe fără să punctez faptul că este posibil ca o veste îmbucurătoare să vină dinspre domeniul medical.

3 octombrie vine cu posibilitatea semnării unor contracte avantajoase. De asemenea, discutarea unui virtual contract le aduce ceea ce aşteptau de multă vreme: resurse şi recunoaşterea meritelor.

Pe 4 octombrie cuplurile aflate în prag de divorţ se pot împăca, cuplurile tinere pot schimba locuinţa, în timp ce vârstnicii se vor bucura de prezenţa copiilor şi nepoţilor. Fecioarele singure îşi pot găsi pe cineva de suflet şi o relaţie care începe cu un banal „ce mai faci?” se poate transforma într-o romantică poveste de dragoste, mai ales pentru Fecioarele mature. Replica poate fi nu doar spumoasă dar să aibă şi o ţintă afectivă profundă. Este posibilă împăcarea cu partenerul de viaţă de care au fost separaţi multă vreme.

Pe 5 octombrie le sugerez și tinerilor Fecioară să fie atenţi la volan. Chiar dacă au un autoturism bun, nu ştii niciodată care va fi reacţia celuilalt. De asemenea, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate şi aici mă refer la copii, pentru că ei nu conştientizează pericolul.

Pe 6 şi 7 octombrie, bucuria le poate fi umbrită de vestea legată de minciunile unui personaj din anturajul lor şi decid să scape de el cât mai repede spunându-i-o de la obraz. În acest caz să aibă grija ca discuţia să nu degenereze.

Atenţie la activarea unor boli cronice, în special cele legate de rinichi sau colon, dar şi la stresul care are efecte cardiace!

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Balanţă:

Trigonul în semne de foc îi energizează iar cel în semne de apă încă îi sensibilizează dar în acelaşi timp, le aduce beneficii care ţin de aspectul financiar şi speculativ. Ca să folosesc un termen la modă, aş spune că sunt în trend cu influxurile astrale.

Vor avea o zi controversată pe 1 octombrie, pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei și nu-şi recunosc reacţiile. Acest lucru este normal, pe deoparte pentru că Mercur este în semnul lor, în Balanță, stresat de conjuncția Saturn – Lună Neagră; pe de alta conjuncția Marte – Venus. Revin amintiri, revin regrete. Le-aş sugera măcar acum să încerce să le analizeze, să caute și să găsească adevărata cauză din spatele lucrurilor.

Pe 2 şi 3 octombrie apar neînţelegeri pe fond de necomunicare. Ajung la ei informaţii disparate iar explicaţiile pe care le dau nu îi ajută deloc. De asemenea, simt pe pielea lor răutatea unora care vor să le strice imaginea sau vor să îi contrazică în tot ce fac.

Pe 4 octombrie, cei care susţin un examen sau se prezintă la un interviu – şi aş spune că aici sunt favorizate femeile, vor avea un mic câştig dar vor fi repede dezamăgiţi când vor vedea că lucrurile nu stau chiar aşa cum li s-a promis. Sfatul meu este să nu abandoneze, ci să aibă răbdare că lucrurile se vor rezolva. Dacă este vorba despre un proces, să se aştepte la amânare, iar dacă este vorba despre o decizie legată de un drum, să o amâne. Cei care studiază vor avea o perioadă bună.

Tot acum, în special pe 5 octombrie, când și studenții își reiau studiile, se pot acutiza o serie de neînţelegeri cu vecinii, cu colegii de cameră sau de palier din cămin, cu colegii de grupă. Disputa pare să aibă legătură cu felul în care sunt distribuite atribuțiile administrative, cum este făcut orarul ori cum este sala în care urmează să se țină cursurile și care ar putea duce la o mică revoltă. Noroc că în familie lucrurile sunt mai calme şi îşi vede fiecare de treaba lui.

Cei care suferă de boli autoimune, gen psoriazis sau dermatite, de exemplu, se pot confrunta acum cu pusee acute datorită stărilor de nemulţumire. Alţii pot avea reacţii digestive care se pot transforma în crize biliare. În ambele cazuri sfătuiesc să se ia o pauză, să se detaşeze şi să se liniştească.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Scorpion:

Trec printr-o serie de transformări interioare care se datorează în parte perioadei pe care o parcurg, iar pe de alta asistă la un fel de reacție a Universului, gen după faptă și răsplată, care se întâmplă ca să le amintească că toate acțiunile noastre au și revers. Este ca și cum am spune că acestor nativi li se plătesc astral nişte poliţe.

Susţinută dar în acelaşi timp şi atacată, este axa socială pe 2 și 3 octombrie. Este ca şi cum pe de o parte le vin bani, iar pe de alta, aşa cum vin aşa îi dau. Au în Casa banilor munciți conjuncția Saturn – Pluto care face pătrat cu Chiron, așa că le-aș sugera să se țină cât mai departe de speculațiile financiare, mai ales că nu sunt ajutați, creativitatea lor lăsând de dorit.

Pe 3 octombrie sunt posibile achiziţii pentru gospodărie, de la accesorii la decoraţiuni care de care mai ciudate, de se miră chiar şi ei de unde gustul eclectic. Fie vorba-ntre noi, nu s-au preocupat ei de artă şi estetic, decât în măsura în care aceasta le-ar fi servit în atingerea anumitor scopuri.

Profesional, 4 şi 5 octombrie le ridică mingea la fileu şi au ocazia să demonstreze de ce doresc să se implice în programe cu caracter social. Se discută chiar unele contracte dar fac ei ce fac, şi întâlnirea se încheie în coadă de peşte. Au ide,i dar dacă ne le pun imediat în practică, le vin altele şi uite aşa nu mai materializează mare lucru. Să facă bine să se concentreze aşa cum le este obiceiul, ca să poată avea ce-şi doresc. Cred că pentru unii dintre ei s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă, alţii încă fierb în creuzetul responsabilităţilor şi a discuţiilor - mă refer la cei maturi care au o carieră în spate. Cei tineri să participe la concursuri de promovare că nu le va fi rău. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

6 octombrie este o zi a împlinirilor familiale. Lucrurile merg în direcţia dorită iar atmosfera este una cum nu au mai trăit ei de multă vreme. Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipic scorpionică. Dacă este vorba doar despre cotidian, acestea vor avea cursul lin şi liniştit al armoniei.

7 octombrie poate aduce nori în paradis, cu unul din copii sau partenerul / partenera și vor sări scântei. Nu le place să-și cheltuiască banii aiurea și începerea cursurilor universitare va da un gol serios în bugetul lor.

Nu se plâng de sănătate, deşi sunt unele mici supărări care ţin de oboseală şi de stres, aşa că să ia lucrurile cum sunt şi să meargă mai departe.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Săgetător:

Se liniştesc spiritele şi pentru aceşti nativi. Se lasă calmul şi în familie: lucrurile devine mai puţin obositoare sau enervante, par să-şi regăsească aplombul şi bonomia cu care suntem obişnuiţi. Sunt tipul de oameni cărora nu le place să vorbească despre problemele lor, aşa că vor afişa buna dispoziţie și vă vor deschide ușa. Două zile excelente sunt 1 și 2 octombrie.

3 octombrie poate aduce o înţelegere de natură contractuală, posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre un contract pentru un spaţiu sau cabinet, unde cei cu profesii liberale să-şi poată desfăşura activitatea. Atenţie la termenii contractului, pentru că i-ar putea sufoca financiar.

Pe 4 octombrie cei tineri vor să-și schimbe mașina, așa că se înțeleg cu cineva din familie în ce privește achiziţia uneia noi. Banii vin nu din resurse proprii ci din susţinerea unei rude apropiate – părinte sau bunici, ori vor fi cadorisiţi cu un autoturism. Pierderea unui amic bun le va da sufletele peste cap, dar asta este viaţa. Femeile sunt beneficiarele unor sume pe care le aşteaptă de ceva vreme.

5 octombrie este o zi liniştită, în care este bine ca atât adulţii cât şi vârstnicii să-şi facă o serie de controale medicale. De asemenea, este o zi bună pentru a face ITP-ul la maşină sau pentru întocmirea documentaţiilor contabile.

În 6 octombrie rezolvă probleme care ţin de familie, în sensul că vor plănui schimbarea locuinţei sau renovarea celei pe care o au. Sugerez să o facă, pentru că au toată energia necesară să rezolve problemele gospodăreşti. Este un debuşeu pentru frământările lor interioare şi pentru o toamnă care să aducă şi materializarea speranţelor. Totuşi, Saturn în semnul lor până la sfârșitul anului, poate produce în existenţa unor Săgetători, mici cutremure sentimentale.

Pe 7 octombrie lucrurile se tensionează pe drumul de întoarcere acasă sau la cămin. Tinerele mai ales au darul de a intra în conflicte cu vânzătorii dar şi cu vecinii. Este posibil să izbucnească un conflict şi între surori sau cumnate vizavi de cazare, una vrea în cămin, alta vrea gazdă.

Ca sănătate rămâne disputată axa metabolică și artrozele de sezon. Cronicizarea unor boli, frecvenţa din ce în ce mai crescută a puseelor acute le dă de gândit și poate îşi vor face timp şi vor merge la medic.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Capricorn:

Pot apărea blocaje financiare în primele două zile ale săptămânii, chiar dacă ei sunt recunoscuți pentru talentul cu care mânuiesc finanțele.

Prezența Lunii Negre și a lui Saturn în Casa dușmanilor, a speranțelor, a secretelor și a lucrurilor ascunse, le poate aduce neplăceri birocratice care să îi oblige să refacă o serie de documente la birou, să își reorienteze finanțele din firmă sau să reformuleze argumentaţiile juridice, ceea ce nu le place dar nu au ce face.

Să se gândească că în tot răul este şi un bine. Superiori vor remarca hărnicia şi priceperea lor şi le vor propune alte poziţie profesională care, zic eu, nu este rea deloc, depinde de cum privesc lucrurile. Nu înseamnă că trebuie să împingă lucrurile in extremism ca mai apoi să clacheze.

Dacă luni se punea problema unei virtuale promovări, marţi, pe 3 octombrie, şansele de materializare sunt foarte mari. Singura condiţie va fi ca ei să accepte să finalizeze niște studii, să urmeze o serie de studii, să plece la o specializare, în ţară sau în străinătate, sau să fie detașat o perioadă de timp într-o altă instituție ca reprezentant al instituţiei în care lucrează, indiferent dacă este de stat sau privată. Le intră bani în portofel, undeva pe 5 – 6 octombrie, din mai multe direcţii, ceea ce dă o notă de echilibru în plus existenţei lor.

Pe 4 octombrie atenție, risc sporit spre accidente pentru cei tineri. Deci atenţie la volan dar şi la ce se petrece în trafic, ca să nu suporte urmările ponoaselor celorlalţi.

Pe 7 octombrie vor prefera să iasă din decorul citadin şi să se reculeagă în mijlocul naturii, o modalitate excelentă de a scăpa de stresul de peste săptămână dar şi de a petrece ceva mai mult timp cu familia.

Probleme de sănătate, posibil să fie vorba şi despre o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă. Sunt vizate organe ca rinichii, coloană vertebrală dar şi încheietura şoldului, după cum la fel de bine pot afla că diagnosticul pus părintelui este unul sumbru, ceea ce îi va da peste cap. Pentru ceilalţi nativi problemele de sănătate ale perioadei ţin de alimentaţie şi de digestie.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Vărsător:

O săptămână destul de ciudată pentru aceşti nativi, marcată pe deoparte de provocările conjuncției Saturn – Lună Neagră din Casa a 11-a a prietenilor și a mediului social în care trăiesc și care pare să susțină, în continuare, o stare de incertitudine vizavi de statutul profesional.

Tensiuni, bani risipiţi care încep să se adune, probleme de sănătate pe fond nervos, uneori destabilizări emoţionale.

Zilele de 2 și 3 octombrie pot însemna un duș cu apă rece, datorită încurcăturile financiare pe care le-au creat și care acum i-au adus la liman. Au învățat să-și administreze bugetul, să-și împartă banii acolo unde sunt găurile mai mari și să le astupe, pentru că au această ocazie.

Miercuri, 4 octombrie, îi poate pune în situația de a se analiza pe sine dar în același timp să constate că au suporteri acolo unde se așteaptă cel mai puțin.

5 octombrie este o zi care le aduce confirmarea abilităţilor profesionale, ceea ce stârneşte destul de multe controverse, nu doar printre cunoscuţi şi colegi ci şi printre cei care nu îi cunosc, mai ales dacă sunt persoane publice. Acest lucru nu ar trebui să îi deranjeze, dimpotrivă, ar trebui să le consolideze încrederea în sine.

6 octombrie poate însemna o zi a creativităţii şi când spun acest lucru mă refer la cei care lucrează în media, scriitori, cei care strunesc cu măiestrie cuvântul. Pot începe proiecte care vizează partea de editare, de scriitură sau de scenaristică, de implicare în munca de televiziune, după cum, la fel de bine, pot începe proiecte pe cont propriu şi care să se materializeze mai repede decât cred ei.

Dar 7 octombrie poate readuce în prim plan probleme de sănătate pe care le credeau trecute, vizat fiind segmentul digestiv, la care se adaugă şi o sensibilitate la tulburările circulatorii. Una peste alta, vor fi nevoiţi să facă o vizită şi medicului chiar dacă dezavuează acest lucru!

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Peşti:

Marcantă rămâne şi pentru ei casa carierei. Luna Neagră a trecut în Casa a 11-a și poate aduce soluţii din partea unor prieteni pentru rezolvarea unor probleme profesionale, dar, în aceeaşi măsură, Saturn în Casa a 10-a a carierei, în domiciliu, poate să le aducă un plus de imagine datorită inventivității şi a dăruirii pentru celălalt.

Aș spune că sunt avantajați cei care lucrează în medii cu rol protectiv – sănătate, asistență sociala, învățământ.

Interesantă mi se pare configurația astrală numită Casă, cu focar conjuncția Lună Neagră – Saturn, care sugerează posibilitatea continuării unor contracte, câștigarea unui protector sau îndepărtarea unor aşa-zişi prieteni, care mai mult îi obosesc decât să îi impulsioneze să meargă mai departe. Acestea vor fi înlocuite rapid cu altele și chiar vor semna luni, 2 octombrie sau miercuri 4 octombrie, alt contract. Totuşi, dacă sunt şoferi, şi lor le spun atenţie la volan, pentru că ar putea avea probleme. Există riscul de a accidenta un vârstnic şi de aici o întreagă nebunie.

Comunicarea va fi bună iar drumurile scurte le vor fi un beneficiu, cu rezolvări dintre cele mai neaşteptate, demersuri din care la un moment dat să vină chiar şi ceva bani.

Ziua de 3 octombrie le aduce bani celor care lucrează în domenii care îi pun în contact direct cu oamenii – relaţii publice, vânzări, televiziune. Cei care lucrează în domenii cu caracter restrictiv pot fi promovaţi sau pot fi mutaţi la un alt serviciu, mult mai convenabil.

Pe 4 octombrie, unii nativi Peşti pot decide că a venit momentul să ia viaţa pe cont propriu şi în aceste condiţii fac planuri să deschidă o mică firmă – ceea ce nu le-aş sugera acum; fie să ia drumurile străinătăţii în picioare, ceea ce mi se pare mult mai benefic deşi eu nu sunt adepta emigrării.

Cei care se vor prezenta la un interviu sau vor da examen pe 5 octombrie, vor avea surprize prin darul locvacităţii, căci îşi vor impresiona auditoriul – comisia sau profesorii, prin elocinţă, logică şi perspectivă, fapt care le-ar putea aduce un job pe cinste sau o notă maximă. Unora destinul va face să li se înmulţească familia înainte de vreme, dar şi aşa venirea pe lume a copilului va fi o bucurie pentru părinţi. Pentru cei care sunt preocupaţi de metafizică şi de terapii alternative va fi o săptămână fastă!

Să încerce să nu facă abuzuri alimentare!

 

Horoscopul zilei de vineri, 28 septembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 28 septembrie 2018


Horoscop 28 septembrie 2018, Berbec:

Încearcă pe cât posibil să te detașezi de acele stări de confuzie care îți consumă timpul și evită insistențele care pot deranja pe cei din jur. Caută să găsești soluții la dilemele cu care te-ai confruntat de ceva vreme pentru a crea o strategie clară pentru rezolvarea unei anumite situații financiară.


Horoscop 28 septembrie 2018, Taur:

Provocarea zilei este să te decizi dacă începi ceva nou, dacă mergi pe un alt drum din punct de vedere profesional sau dacă optezi pentru a rămâne în aceeași situație tensionată. Nu este recomandat în această zi să ții seama de opinia celor care se bagă în treburile tale. Nimeni în afară de tine nu știe ce este mai bine să faci, așa că ține cont de ceea ce-ți dictează intuiția care astăzi este la cote maxime.


Horoscop 28 septembrie 2018, Gemeni:

Neatenția ori impulsul de a-ți trata rău prietenii sau partenerul de viață te poate costa timp și bani. Posibil ca aceștia să te atenționeze că nu faci bine, mergând pe aceleași premize, dar de fapt acest mesager este trimis de Univers. Păstrează-ți calmul și fii mai prudent la felul în care comunici, pentru a nu fi rănit prin vorbe pe viitor.

Horoscop 28 septembrie 2018, Rac:

Pe partea profesională este posibil ca o schimbare de situație să îți solicite timp și atenție suplimentare, însă vei face față. Pe seară, încearcă să-ți păstrezi calmul și să ai cu partenerul de viață un dialog bazat pe afectivitate. În caz contrar, riști să faci unele afirmații necontrolate care îți vor tensiona relația de dragoste.


Horoscop 28 septembrie 2018, Leu:

Recompensele întârzie să apară pe plan profesional. Cineva dorește să profite de naivitatea ta. Încearcă să rămâi focusat și să fii atent asupra lucrurilor pe care le faci azi. Nu pune la suflet chiar totul și încearcă să te detașezi de probleme pentru a nu stârni certuri, dispute.


Horoscop 28 septembrie 2018, Fecioară:

Iubire, creativitate, intuiție, dorința de a te distra aduce ziua de astăzi pentru tine. Spre finalul zilei se pare că te vei implica în treburile casnice, pentru a avea mai mult timp petrecut cu partenerul cel drag. Acesta îți va fi recunoscător și te va răsplăti într-un mod romantic.


Horoscop 28 septembrie 2018, Balanţă:

Pe fondul influxului astral de astăzi este posibil să ți se declanșeze o stare de irascibilitate, de agitație și de ceartă, care se manifestă pe toate planurile vieții. Încearcă pe cât posibil să nu duci această energie negativă la locul de muncă, întrucât sunt șanse mari să fii sancționat.

Horoscop 28 septembrie 2018, Scorpion:

Nu îți place să te lansezi în bârfe, îți dorești liniște și pace, dar tentațiile te pot scoate azi din echilibru. Dacă ești singur sau în pragul unui divorț, vedem posibilitatea de a întâlni pe cineva nou, pe aceeași frecvență, care să dorească să investească timp, energie și resurse pentru a iniția o relație.


Horoscop 28 septembrie 2018, Săgetător:

Se pare că astrele lucrează în această zi în defavoarea ta. Poți deveni ținta unui șantaj pe plan profesional. Cineva de la locul de muncă este tentat să obțină beneficii pe seama muncii tale. Prin urmare fii cu ochii în patru, în plus ar fi bine să lupți pentru drepturile tale, chiar și în instanță dacă este cazul.


Horoscop 28 septembrie 2018, Capricorn:

Pe partea sentimentală vei fi destul de activ în această zi, vei face declarații de dragoste, te vei simți iubit, dar totuși nu trebuie să exagerezi cu gesturile de afecțiune, partenerul de viață s-ar putea să vrea să se retragă din pricina insistențelor tale.


Horoscop 28 septembrie 2018, Vărsător:

Îți dorești să-ți impresionezi partenerul iubit, să-i mulțumești pentru implicarea sa în relație, de aceea poate că îi vei oferi cadou ceva intim. Răsplata va fi garantată în așternut, în plus cel drag ți se va confesa, poate că îți va face o declarație de dragoste, care te va ajuta să te detașezi de problemele de la serviciu.


Horoscop 28 septembrie 2018, Peşti:

Ai o zi axată mai mult pe partea sentimentală, definirea statutului fiecărui membru al familiei, se vor stabili unele responsabilități. Astrele înclină în favoarea ta și tot ce începi azi, va da rezultate peste așteptări și în ceea ce privește cariera. Pe seară este posibil să afli despre un job potrivit pentru tine.

 

Horoscopul zilei de joi, 27 septembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 27 septembrie 2018


Horoscop 27 septembrie 2018, Berbec:

Dragostea plutește în aer pentru Berbeci! Toată lumea o simte. Prietenii, colegii, dar mai ales o persoană... specială. E ceva în aer care îi îndeamnă pe acești nativi să-și ia inima în dinți și să facă primul pas, chiar dacă poate e prea devreme și riscă enorm. Din fericire, "ținta" pe care au ales-o este la fel de interesată de flirt și nu numai! Undă verde!


Horoscop 27 septembrie 2018, Taur:

Din nefericire, există riscul ca taurii să trăiască o zi plină de dezamăgiri. Vor afla astăzi ca unii prieteni apropiați au mințit în mod repetat, iar asta în legătură cu lucruri importante, ceea ce le provoacă o mare suferință. Singura soluție este să renunțe la acești așa-ziși camarazi, chiar dacă simt că pierd o parte importantă din viața lor. Singura veste bună vine abia spre seară și e legată de serviciu. Vin bani, mulți și repede!


Horoscop 27 septembrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor trece prin momente bizare astăzi, dar în sensul bun al cuvântului. Se pare că acești nativi au admiratori secreți, iar unul dintre ei chiar se apucă de făcut complimente, de față cu toată lumea. Situație stânjenitoare, mai ales pentru acei gemeni care nu au meserii tocmai sinonime cu celebritatea. Nu este exclusă nici vizita unui prieten care i-a ajutat enorm sau un semn de la o fostă iubire. Se lasă cu scântei!

Horoscop 27 septembrie 2018, Rac:

Pentru Raci, a fi pozitivi va fi o adevărată provocare astăzi. Încă de dimineaţă, veţi fi frustraţi de un mic incident care vă va enerva. După acest început total greşit, veţi fi nervoşi toată ziua şi veţi fierbe de fiecare dată când lucrurile vor devia de la linia pe care aţi trasat-o în minte. Această abordare este greşită din start. Dacă vă veţi enerva, veţi suferi. Şi nu veţi suferi doar voi, ci îi veţi face să sufere şi pe cei din jur. Zâmbiţi lumii şi veţi primi acel zâmbet înapoi. Ar fi înţelept să începeţi să fiţi fericiţi şi să împrăştiaţi această fericire şi oamenilor din jur.


Horoscop 27 septembrie 2018, Leu:

Leii vor fi nevoiţi ca astăzi să muncească din greu. Acest lucru ar putea însemna să munciţi din greu la locul de muncă sau să munciţi din greu pentru a elimina anumite probleme de acasă. Chiar dacă trebuie să depăşiţi acest hop, nu veţi fi singuri, astfel că, la sfârşitul zilei, nu veţi fi foarte obosiţi. Totuşi, dacă pentru seară aveaţi programată o activitate care necesită un timp îndelungat sau responsabilităţi în plus, ar fi bine să abandonaţi planul. Astrele avertizează asupra situaţiei financiare. Nu cheltuiţi bani astăzi, în special pe lucruri inutile.


Horoscop 27 septembrie 2018, Fecioară:

Pentru Fecioare, astăzi nu este o zi recomandată pentru a cumpăra haine. Acest sfat este cu atât mai relevant cu cât aţi început de curând să mergeţi la sală sau o nouă cură de slăbire. Măsurile voastre se vor schimba curând şi în bine, ceea ce înseamnă că orice haine noi aţi cumpăra astăzi, acestea vor fi inutile în scurt timp. Ceea ce aveţi nevoie cu adevărat este un aparat de masaj. Vă va ajuta în procesul de slăbire şi veţi fi, totodată, mult mai relaxaţi.


Horoscop 27 septembrie 2018, Balanţă:

Dragi Balanţe, aţi face bine să fiţi ceva mai tăcuţi şi rezervaţi. Chiar dacă aveţi planuri măreţe în desfăşurare, circumstanţele nu sunt de partea dvs. O mult aşteptată reuşită e pe cale să vină, însă nu e momentul să desfaceţi încă şampania. Este o zi perfectă pentru a medita asupra evenimentelor din viaţa dvs. Pe seară, cel mai vine ar fi să alegeţi odihna şi să evitaţi conflictele şi discuţiile în contradictoriu.

Horoscop 27 septembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii fug de compromisuri. Din cauză că evită să îşi sprijine colegii de muncă, e foarte posibil să afecteze întreaga echipă, lucru care le poate fi dăunător în cele din urmă. Pe de altă parte, în plan personal, au toată dreptatea să se simtă deranjaţi de anumite evenimente. Astrele le recomandă nativilor Scorpion să încerce să discute deschis cu apropiaţii şi să îi facă să vadă lucrurile într-o manieră mai simplă.


Horoscop 27 septembrie 2018, Săgetător:

Săgetători, în sfârşit o zi în care vă simţiţi curajoşi şi îndrăzneţi. Cineva pe care admiraţi de multă vreme de la distanţă va avea ochi pentru dvs. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, să nu vă fie teamă să îi mărturisiţi sentimentele acestei persoane nou apărute. Pentru moment, astrele spun încă că nu e cazul să vă aruncaţi cu capul înainte. De asemenea, evitaţi să faceţi cheltuieli mari.


Horoscop 27 septembrie 2018, Capricorn:

Astăzi, comportamentul cuiva apropiat îi va face nefericiţi pe Capricorni. Înainte de a se lăsa duşi de val şi a începe cu critici şi cuvinte grele, ar face bine să se pună în locul acestei persoane. Poate acest lucru le va schimba atitudinea față de situație. Capricornii vor avea astăzi noroc în chestiuni de autodezvoltare. Ar fi ideal să stabilească un un obiectiv major pe termen lung (de exemplu, renunțarea la obiceiurile proaste sau scăderea în greutate).


Horoscop 27 septembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii îşi fac planuri de viitor. Nu le este frică şi nu sunt intimidaţi de schimbări mari, mai ales dacă acestea vin exact la momentul potrivit. Aceşti nativi, însă, nu trebuie să creadă că într-o singură zi li se va schimba radical destinul. O mare schimbare nu este altceva decât o serie de schimbări mai mici. Sfatul astrelor pentru Vărsători este să nu ceară părerile nimănui. Aceste recomandări, lipsite de obiectivitate, îi vor trimite într-o direcție greșită.


Horoscop 27 septembrie 2018, Peşti:

Astăzi, Peştii vor fi predispuşi la minciună şi invidie. Iar asta îi poate afecta dacă nu se opresc. Nu trebuie să compare relațiile, veniturile, aspectul sau alte părți ale vieții sale cu viața altcuiva. Peştii sunt încurajați să-i pună în evidenţă personalitatea. Vor face un pas care va artă tuturor celor din jur cine sunt ei cu adevărat, cu tot cu slăbiciuni şi defecte.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 26 septembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 26 septembrie 2018


Horoscop 26 septembrie 2018, Berbec:

Iniţiativele voastre sunt primite cu bunăvoinţa de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi. Fiţi optimişti.


Horoscop 26 septembrie 2018, Taur:

În aceste zile aveţi o mulţime de şanse de a vă îmbunătăţi substanţial situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care se vor finaliza foarte greu, după prea mult timp.


Horoscop 26 septembrie 2018, Gemeni:

Astăzi este bine să nu daţi importantă agresivităţii celor din jur şi invidiei celorlalţi. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a definitivă toate restanţele. Pe plan personal vă merge foarte bine.

Horoscop 26 septembrie 2018, Rac:

După conflictele deschise din ultima vreme de la serviciu, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai voi. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase.


Horoscop 26 septembrie 2018, Leu:

Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Nici persoană iubita nu vă ajută aşa cum vă doriţi. Vă puteţi baza în schimb pe rudele apropiate.


Horoscop 26 septembrie 2018, Fecioară:

Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către partenerii de afaceri. Nici viaţa de familie nu merge atât de bine cum doriţi, din cauza problemelor financiare.


Horoscop 26 septembrie 2018, Balanţă:

Sunteţi acuzat de prietenii din anturaj că nu vă respectaţi promisiunile şi că sunteţi foarte comod. Din nefericire, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că preferaţi să tăceţi şi să vă retrageţi. Fiţi prudent.

Horoscop 26 septembrie 2018, Scorpion:

Astrele vă recomandă să încercaţi să fiţi mai maleabil când cei dragi vor să va facă confidenţe. Dacă îi criticaţi cu orice prilej, nu vor mai îndrăzni să va împărtăşească sentimentele ori dorinţele lor.


Horoscop 26 septembrie 2018, Săgetător:

În această perioadă nu mai aveţi răbdare deloc cu persoanele pe care le simpatizaţi, cu toate că vă puneţi în pericol propriile interese. Seara sunt posibile neînţelegeri financiare cu persoana iubită.


Horoscop 26 septembrie 2018, Capricorn:

Încercaţi să acceptaţi invitaţia de a discuta cu cei dragi şi mai ales nu refuzaţi din start sfaturile care vi se dau cu sinceră bunăvoinţă. Astăzi regretaţi cheltuielile exagerate, dar faceţi imediat altele.


Horoscop 26 septembrie 2018, Vărsător:

Reuşiţi să depăşiţi faza de planificare şi să vă axaţi activitatea pe punerea imediat în practică a proiectelor. Sunteţi cooptat într-o nouă lucrare şi descoperiţi că inteligenţă voastră este apreciată.


Horoscop 26 septembrie 2018, Peşti:

Astăzi este o zi foarte norocoasă pentru celibatari. E posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta să depăşiţi această perioada şi vă va oferi şansa de a avea încredere din nou în prieteni.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 septembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 22 septembrie 2018


Horoscop 22 septembrie 2018, Berbec:

Berbecii trebuie să încerce să nu se închidă în ei astăzi. Nu trebuie să se lase atinşi de negativism şi agresivitatea oamenilor din jur. Aceşti nativi trebuie să ştie că sunt înconjuraţi de foarte mulţi oameni geloşi şi invidioşi. Sfatul astrelor este să să-i lase în pace, să nu-i bage în seamă. Berbecii nu trebuie să-şi piardă energia cu astfel de oameni. Este mai bine să aibă grijă de ei, de familia lor şi de casă. Astăzi au șansa de a achiziționa un obiect elegant, care va completa cu succes decorul de acasă.


Horoscop 22 septembrie 2018, Taur:

Astăzi, Taurii trebuie să fie prudenţi pentru că temperamentul lor se va aprinde cu ușurință. Negativitatea le va aduce multe probleme, inclusiv certuri mari cu prietenii. Vor avea nevoie de ajutor și sprijin de la unul dintre prieteni. La jumătatea zilei, Taurii vor întâmpina o problemă serioasă din care nu vor putea fi scoşi decât de un prieten loial.


Horoscop 22 septembrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt ușor distrași astăzi. Vor fi confuzi şi rătăciți pe tot parcursul zilei şi se vor pierde în amănunte banale. Cel mai bine ar fi să se dedice unui hobby. Dacă îşi vor planifica bine cele 24 de ore ale zilei, se vor putea dedica cu succes acestui hobby. Mai pe seară, Gemenii se vor întâlni cu prietenii, vor face o călătorie scurtă sau îşi vor ajuta o rusă.

Horoscop 22 septembrie 2018, Rac:

Racii îşi vor rezolva astăzi cu succes o problemă financiară complexă. Vor face rost exact de suma de bani de care aveau nevoie. Condiții favorabile îi vor ajuta în acest sens. Înainte de a cheltui acești bani, Racii sunt sfătuiţi să facă un plan. Trebuie să pună cap de listă lucrurile importante şi să nu facă cheltuieli fără sens. Dacă au făcut recent o promisiune, nu trebuie să uite de ea. Această persoană nu îi va ierta dacă nu se ţin de cuvânt.


Horoscop 22 septembrie 2018, Leu:

Leii ar trebui să petreacă timp în natură. Bucurați-vă de ieșiri în aer liber, dar nu uitați că schimbările de vreme vă pot îmbolnăvi. O discuție cu o rudă v-ar putea deranja. Aceasta v-ar putea întreba ceva la care nu vreți să răspundeți. Schimbați subiectul. Dacă sunteți singuri, nu fugiți de flirturi astăzi.


Horoscop 22 septembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele sunt calme astăzi și lipsite de anxietate. Însă, nu sunteți scutiți de momente mai dificile. Prietenul sau prietena nu se simte bine și atunci ar putea să-și verse nervii pe voi. Permiteți-le acestora să se calmeze și abia apoi vorbiți. Dacă aveți o pasiune la care ați renunțați, reveniți la ea.


Horoscop 22 septembrie 2018, Balanţă:

Balanțele încearcă să fie calme și pasive astăzi. Pregătiți-vă pentru o luptă care urmează să o dați în viitor. Ar fi bine să dormiți mult și să beți multă apă. Purtați o discuție cu o persoană plină de înțelepciune. Ascultați ceea ce spune, știind că sfaturile pe care vi le dă vin din multă experiență.

Horoscop 22 septembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor fi confuzi azi, mai ales din cauza responsabilităților care s-au acumulat în ultima perioadă. Nu încercați să rezolvați fiecare problemă imediat. Acționați gradual. Timpul este prietenul vostru. Vă va ajuta să depășiți greutățile.


Horoscop 22 septembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să fie cu ochii în patru astăzi, mai ales cu privire la anumite persoane care vor încerca să trădeze. Nu creaţi prietenii bazate pe încredere cu persoane despre care nu ştiţi nimic şi nu faceţi publice informaţii despre venitul vostru, despre serviciu sau adresa unde locuiţi. Păstraţi toate lucrurile importante doar pentru voi şi nu oferiţi ocazia vreunui hoţ să câştige în faţa voastră. În rest, vă puteţi bucura de weekend în cadru familial, puteţi chiar face o mică escapadă la munte.


Horoscop 22 septembrie 2018, Capricorn:

Capricornul are şansa în această zi să repare anumite greşeli din trecut. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi sinceri cu voi, iar acestea se vor rezolva mai repede decât aţi crede. Este posibil ca într-un anumit moment al vieţii să hotărâţi că nu doriţi să aveţi pe nimeni alături, dar acest fapt nu trebuie să vă separe de societate sau cei apropiaţi. Este o perioadă trecătoare, din care veţi reuşi să vă cunoaşteţi pe voi mai bine şi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat de la cei din jur, dar surprizele pot apărea oricând.


Horoscop 22 septembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la sarcinile pe care le au astăzi de îndeplinit. Încercaţi să vă creaţi o listă de priorităţi, pentru a vă ordona toate acţiunile. Nu încercaţi să leneviţi sau să petreceţi prea mult timp în faţa televizorului, mai ales dacă aţi promis familiei că veţi sta împreună şi nici nu rămâneţi peste program la serviciu, irosindu-vă toată energia rezolvând sarcini extrem de grele. Dacă veţi înţelege cum să faceţi paşi mici, dar importanţi, veţi avea o zi atât productivă, cât şi relaxantă.


Horoscop 22 septembrie 2018, Peşti:

Peştii au ocazia să revadă o anumită persoană, căreia nu i-au oferit atenţie în trecut. Chiar dacă la început, conversaţia va fi una de complezenţă, politicoasă, din câteva fraze, această întâlnire neaşteptată va da startul unei prietenii sau relaţii amoroasă care va dura ani buni de acum încolo. În general, concentraţi-vă asupra unor sarcini uşoare, care nu necesită mult efort şi energie, iar seara relaxaţi-vă alături de membrii familiei.

 

Horoscop săptămânal, 24-30 septembrie 2018

 
Horoscop 24-30 septembrie 2018


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Berbec:

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea acum ocazia să încheie o etapă importantă în plan personal, o etapă pe care au început-o undeva în primăvara acestui an. Astfel, de la nativ la nativ, această etapă poate fi diferită, însă cu impact puternic asupra personalității sale, asupra deciziilor și a modului de a privi viața. Pentru unii nativi, această săptămână va fi resimțită ca o descătușare și este posibil ca mulți dintre Berbeci să fi simțit această nevoie de a o încheia cu mult timp înainte, însă abia acum vor avea curajul necesar.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Taur:

Luna Plină se formează pe casa subconștientului și este un moment foarte important pentru cei născuți în zodia Taur având în vedere contextul astrologic general, mai exact faptul că planeta Uranus, planeta marilor schimbări, se află în semnul lor și întocmai asta le cere, schimbarea mentalității, a ideilor și a principiilor care-i țin în loc și nu-i lasă să evolueze. Săptămâna aceasta, chiar dacă nativii se retrag să analizeze și să mediteze, vor simți o putere interioară care-i va ajuta să se debaraseze de toate schemele vechi care le-au blocat modul de acțiune, cel puțin din primăvară și până acum. Pe de altă parte, li se cere mai multă atenție și grijă cu privire la starea sănătății. Recomandarea este fără excese, fără stres și mai multă odihnă.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de un moment de cumpănă în ceea ce privește relația cu prietenii, însă Luna Plină formată în acest sector le va aduce puterea necesară să pună punct acelor relații care nu-i mai reprezintă și, totodată, le aduce numeroase ocazii să cunoască oameni noi alături de care să-și facă planuri de viitor. Este momentul să culeagă roadele unui proiect, posibil chiar demarat în această primăvară, și să privească cu încredere și curaj noile opțiuni care se deschid în fața lor.

Horoscop 24-30 septembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac își vor concentra toată atenția asupra sectorului profesional, unde Luna Plină le aduce culegerea roadelor din activitatea depusă în ultima perioadă. Nativii se vor bucura de recunoașterea meritelor, de aprecierea șefilor și a colegilor și nu este exclus să fie propuși spre avansare. Unii nativi s-ar putea lăsa tentați de o propunere de colaborare venită din partea unei persoane care le urmărește de ceva vreme traiectoria și ar putea chiar să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu care au de dat examene, care studiază sau fac cursuri de perfecționare vor avea ocazia să se bucure de oportunitățile oferite de Luna Plină și să încheie cu succes aceste etape. Pe de altă parte, este foarte probabil să plece într-o călătorie dincolo de granițele țării, sau cel puțin la distanță de domiciliul lor, și să cunoască persoane care să le schimbe viața, de care, de exemplu, să se îndrăgostească și cu care să înceapă o relație. Pe de altă parte, în sectorul profesional, cei care obțin o diplomă acum se pot aștepta la avansare.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Fecioară:

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se crează un context astrologic excepțional cu privire la partea financiară. Nativii au ocazia în această săptămână să primească o sumă de bani dintr-un proiect, dintr-o colaborare, și, totodată, își pot negocia cu încredere salariul, șansele de a obține o mărire fiind foarte mari. Nu este exclus, pentru cei care se află într-un astfel de context, să intre în posesia unei moșteniri sau să primească bani de la sau prin intermediul partenerului de cuplu.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță își concentrează atenția asupra relației de cuplu, sector unde Luna Plină cere încheierea unei etape pentru acei nativi care nu sunt mulțumiți de partenerul de viață. Pe de altă parte, contextul astrologic cere culegerea roadelor în cuplu, prin urmare, acolo unde totul merge ca pe roate, poate aduce o cerere în căsătorie. De asemenea, nativii Balanță pot primi recompense în sectorul profesional, mai exact în zona partenerială, de afaceri, unde un proiect se poate încheia și aceștia își pot lua partea.

Horoscop 24-30 septembrie 2018, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion care-și doresc schimbarea locului de muncă sunt favorizați de Luna Plină să facă acest pas, mai exact să încheie socotelile la actualul job și să înceapă unul nou. Nativii pot primi o remunerație, un bonus pentru munca depusă în ultimul timp sau pot constata că un proiect început în primăvara acestui an va da roade. Pe de altă parte, cei care se confruntă cu probleme de sănătate au acum ocazia să descopere un tratament adecvat care să-i repună pe picioare și sunt sfătuiți să-l urmeze întocmai.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să aibă mai multă grijă de propria lor poveste de dragoste dacă-și doresc să meargă în continuare alături de același partener. În anumite cazuri, Luna Plină poate aduce încheierea unei relații, cu atât mai mult cu cât nativii sunt nemulțumiți de evoluția acesteia. Cei care au avut o relație clandestină, au acum ocazia să o oficializeze. Pe de altă parte, cei care au copiii ar putea trece la alt nivel și ar putea observa o îmbunătățire a relației cu aceștia.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia în această săptămână să încheie o etapă legată de locuință și să culeagă roadele unor demersuri întreprinse în acest sens. Nativii sunt susținuți de Luna Plină să se mute într-o casă nouă, pot să închirieze, să vândă, să cumpere sau chiar să-și renoveze locuința. Pe de altă parte, contextul astral poate aduce o încheiere a relațiilor cu unii membri ai familiei și chiar părăsirea domiciliului, însă, de la caz la caz, și reciproca poate fi valabilă, aspect care se traduce printr-o împăcare și o reîntoarcere acasă. Pluto revenit în mers direct prin semnul lor, le va aduce nativilor Capricorn dorința de a ieși în față la locul de muncă, de a se face remarcați și vor da dovadă de inteligență, creativitate, dinamism și inițiativă.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Vărsător:

Celor născuți în zodia Vărsător care și-au dat tot interesul la locul de muncă, au participat la cursuri de perfecționare și au reușit să acumuleze cunoștințe solide în domeniu, Luna Plină le poate aduce o avansare în carieră. Contextul astral favorizează nativii care studiază și susțin examene, teste, interviuri de angajare. Pe de altă parte, este momentul să reanalizeze relația cu unele rude și acolo unde nu sunt mulțumiți de rezultat, să facă o schimbare, chiar dacă acest lucru înseamnă încheierea unei relații.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână cu vești bune legate de sectorul financiar. Luna Plină le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect demarat, cel mai probabil, în această primăvară. Totodată, nativii vor reuși să recupereze niște sume de bani pe care le credeau pierdute, iar tranzacțiile financiare întreprinse acum se vor bucura de succes. Este momentul să pună niște bani deoparte, poate chiar să-și deschidă un cont de economii.

 

Horoscopul zilei de vineri, 21 septembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 21 septembrie 2018


Horoscop 21 septembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor pune mâna azi pe ceva extrem de folositor. Singurul aspect negativ este că respectiva achiziție va fi foarte scumpă. Astfel, trebuie să vă reduceți bugetul, iar primele lucruri la care puteți renunța sunt activitățile de relaxare. Puteți să vă mulțumiți cu o seară de vineri petrecută acasă, nu la un restaurant sau într-un bar. Invitați-vă prietenii la o petrecere și va fi un succes răsunător.


Horoscop 21 septembrie 2018, Taur:

Taurii se simt leneși astăzi. Weekend-ul nu a început încă, deci trebuie să vă motivați. Pe plan profesional, s-ar putea ridica o problemă ambiguă și trebuie să fiți pregătiți pentru a găsi o soluție. Astăzi aveți parte și de un moment plin de fericire. Poate veți primi un cadou de la persoana iubită sau o promovare la locul de muncă.


Horoscop 21 septembrie 2018, Gemeni:

Gemenii trebuie să-și acorde o pauză astăzi. Dacă veți continua să acumulați multe informații, există riscul să întâmpinați probleme. Dacă vă veți obosi creierul astăzi, puteți să cădeți într-un dezechilibru emoțional. Încercați să comunicați cu copiii, ei au un mod optimist de a vedea lucrurile. Dacă un copil vă invită în parc, mergeți cu el. Singurul lucru de care aveți nevoie astăzi este o distracție inocentă.

Horoscop 21 septembrie 2018, Rac:

Racii își părăsesc zona de confort astăzi. Sunt deciși să-și demonstreze că sunt puternici din punct de vedere psihic și că renunțarea la obiceiurile rele nu este o problemă. Totuși, trebuie să o luați pas cu pas. Ar fi bine să procedați la fel în tot ceea ce faceți. Dacă plănuiți o schimbare importantă în carieră sau în viața personală, nu acționați chiar acum, ținând cont de circumstanțe.


Horoscop 21 septembrie 2018, Leu:

Leii primesc astăzi un premiu spectaculos. Nu va fi o recompensă tangibilă. Poate că vă veți atinge scopul, poate veți începe o nouă relație. Poate veți întâlni un nou prieten care vă amuză. Fiți atenți în problemele financiare. Nu acceptați oferte ce par îndoielnice, mai ales cele primite de la străini. Evitați cheltuielile nesăbuite sau iraționale.


Horoscop 21 septembrie 2018, Fecioară:

Fecioara este logică și rațională azi, nu este interesată de romantism sau creativitate. Fiți atenți, pentru că modul în care priviți lucrurile azi v-ar putea afecta partenerul sau o persoană care vrea să vă devină partener. În general, ziua va fi una relaxată. Veți fi surprins de o achiziție neașteptată sau de o nouă cunoștință.


Horoscop 21 septembrie 2018, Balanţă:

Balanţele vor duce adevărate bătălii de principii cu şefii lor, care vor încerca să le impună noi condiţii de lucru. Disputa se va încheia în favoarea nativilor Balanţă, dacă vor reuşi să vă mențină calmul. Pe seară, este recomandat să fiţi atenţi la lucrurile mici. Faceți puțină curățenie, analizați-vă dulapul și gândiți-vă la ceea ce puteți schimba în casă pentru un plus de confort!

Horoscop 21 septembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor da dovadă de înţelepciune, însă trebuie să aibă grijă cui dau sfaturi. Există riscul ca unele persoane să îi învinovăţească pe nativii Scorpion pentru necazurile lor. Pe plan sentimental, relaţia cu persoana iubită poate linişti şi cele mai tulburi ape. Veți fi deosebit de fericit dacă vă petreceți ziua împreună cu jumătatea sa la un film sau chiar la o cină romantică pregătită acasă.


Horoscop 21 septembrie 2018, Săgetător:

Compromisul este cuvântul cheie pentru Săgetători. După o conversație cu partenerul lor, vor stabili noi obiective pentru viitorul lor împreună, chiar dacă acest lucru nu le surâde în totalitate. Este recomandat să vă evaluaţi îndeaproape prieteniile legate din senin, în ultima perioadă, dat fiind faptul că unele dintre noile cunoştinţe ar putea fi un concurent pentru inima voastră.


Horoscop 21 septembrie 2018, Capricorn:

Capricornul este consumat de o oarecare nostalgie astăzi, dar nu este neapărat un lucru benefic. Încercaţi să vă concentraţi atenţia în altă direcţie. De exemplu, petreceţi timp alături de o persoană dragă, încercaţi un nou hobby, faceţi o plimbare, mergeţi la un film sau porniţi o afacere cu obiecte făcute de mână.


Horoscop 21 septembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiţi să se relaxeze astăzi, după toată energia consumată la serviciu. Nu are rost să vă petreceţi seara rezolvând probleme casnice, veţi fi obosiţi şi cel mai bine ar fi să petreceți timpul liber în compania celor dragi. Acest lucru vă va oferi o mare de zâmbete și un ocean de emoții pozitive. Singura restricție de astăzi este alcoolul și alimentele "grele", altfel riscaţi anumite probleme de sănătate.


Horoscop 21 septembrie 2018, Peşti:

Peştii dau dovadă de înţelepciune astăzi şi analizează în ansamblu fiecare detaliu din viaţa lor. Dacă aţi luat decizia de a porni o nouă poveste de dragoste alături de o persoană specială, înseamnă că aveţi destulă încredere şi sunteţi pregătiţi pentru a face acest pas. El/ea vă va câştiga inima, iar această relaţie amoroasă poate dura chiar toată viaţa. Nu vă grăbiţi însă, fiecare început este presărat cu mult entuziasm. Lăsaţi timpul să treacă şi veţi înţelege dacă merită sau nu să mergeţi mai departe.