Horoscopul zilei de vineri, 1 Iunie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 1 Iunie 2018


Horoscop 1 Iunie 2018, Berbec:

Este posibil ca o persoană cu care nu aţi interacţionat foarte mult, însă pentru care aveţi doar cuvinte de laudă, să îşi dorească să vă cunoască mai bine. Acesta este începutul unei relaţii minunate şi de lungă durată; aveţi foarte multe lucruri frumoase de învăţat de la acest om, scrie www.horoscop-urania.org.


Horoscop 1 Iunie 2018, Taur:

Această perioadă pare să fie una destul de aglomerată pentru voi deoarece sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; încercaţi să începeţi noi proiecte, să faceţi propuneri de colaborare unor parteneri/e importanţi/te şi să veniţi cu idei noi astfel încât să avansaţi frumos nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte planul financiar, arată horoscopul zilei.


Horoscop 1 Iunie 2018, Gemeni:

Aţi acumulat foarte multe sentimente şi emoţii în sufletul vostru şi simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva despre tot ce simţiţi. Încercaţi să găsiţi o persoană în care puteţi avea încredere şi care să vă asculte fără să vă judece pentru alegerile făcute în ultima perioadă.

Horoscop 1 Iunie 2018, Rac:

În această perioadă daţi dovadă de instabilitate emoţională, motiv pentru care aştrii vă recomandă să nu vă înrolaţi în discuţii foarte serioase. Ocupaţi-vă de sarcinile profesionale pe care le puteţi rezolva singuri/e, fără să intraţi prea mult în detalii cu colegii/ele de echipă.


Horoscop 1 Iunie 2018, Leu:

Ziua de azi pare să fie una destul de interesantă pentru voi. Este posibil ca partenerul/a de cuplu să meargă într-o călătorie importantă de afaceri şi să vă propună să mergeţi cu el/a. Cum vă place foarte mult să călătoriţi, acceptaţi fără staţi foarte mult pe gânduri.


Horoscop 1 Iunie 2018, Fecioară:

Ziua de vineri este una foarte frumoasă pentru voi; aştrii sunt poziţionaţi în favoarea voastră şi ar fi bine să profitaţi de acest lucru. În cazul în care aveţi de făcut schimbări importante, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă lua inima în dinţi şi a alege ce este mai bine pentru voi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 1 Iunie 2018, Balanţă:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante. Este posibil ca după o discuţie cu superiorii să acceptaţi să vă ocupaţi de proiecte noi şi interesante.


Horoscop 1 Iunie 2018, Scorpion:

Această perioadă este una foarte frumoasă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale, unde încercaţi să rezolvaţi câteva conflicte din trecut care vă umbreau fericirea. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară este posibil să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 1 Iunie 2018, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-o discuţie mai aprinsă cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Aştrii vă sfătuiesc să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să faceţi câteva compromisuri astfel încât să depăşiţi această situaţie. Spre seară, sunteţi mult mai liniştiţi/te şi relaxaţi/te.

Horoscop 1 Iunie 2018, Capricorn:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi foarte multe idei şi planuri frumoase pe care vreţi să le puneţi în aplicare. După orele prânzului superiorii acceptă o propunere mai veche de-a voastră; aveţi undă verde pentru a începe un proiect frumos.


Horoscop 1 Iunie 2018, Vărsător:

Sunteţi destul de sensibili/e în această perioadă, însă chiar simţiţi nevoia să daţi frâu liber sentimentelor şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Este posibil ca partenerul/a de cuplu să aprecieze această sinceritate; în plus, discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii dragi vă vor ajuta să vă apropiaţi mai mult de ei.


Horoscop 1 Iunie 2018, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie destul de interesantă pentru voi; este posibil să aveţi parte de o discuţie frumoasă cu o persoană importantă, care vă va determina să vă priviţi viaţa cu alţi ochi şi să faceţi o schimbare neaşteptată pentru a vă bucura mai mult de viitor, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de joi, 31 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 31 mai 2018


Horoscop 31 mai 2018, Berbec:

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Timpul de care dispui este mult prea prețios pentru astfel de procese supuse incapacității de a acționa.


Horoscop 31 mai 2018, Taur:

Consideri că viața este mult prea valoroasă pentru a pierde momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită. Deși îți asumi întru totul acest risc, sunt momente în care descumpănirea pe care o trăiești pare de neacceptat. La birou trebuie să preiei mereu inițiativa pentru a rămâne pe poziții fruntașe, arată horoscopul zilei.


Horoscop 31 mai 2018, Gemeni:

Alegerile și deciziile îți aparțin întru totul! Nu te mai lăsa influențată de cei din jur. Mai mult decât atât, nu mai fă nicio mișcare spre anumite persoane care te evită. Insistența ta este deranjantă. Creativitatea te ajută întotdeauna să ieși din rutină.

Horoscop 31 mai 2018, Rac:

Capacitatea ta de a negocia nu rămâne niciodată în umbră, mai ales când te afli în context profesional. Maniera în care se așază lucrurile în viața ta, îți readuce echilibrul de altădată. Nu mai simți repulsie, indiferență, părere de rău în raport cu o anumită persoană. Lipsa acestor sentimente „te eliberează”.


Horoscop 31 mai 2018, Leu:

Ai nevoie de noi obiective care să îți mențină concentrată atenția spre lucruri cu adevărat importante. Această zi călduroasă este perfectă pentru mișcare în aer liber. Revigorarea și vitalitatea pe care le resimți doar în natură sunt ca un drog pentru tine.


Horoscop 31 mai 2018, Fecioară:

Ești o fire ipocrită și tu știi acest lucru. Deși te consideri o persoană altruistă, toata atenția pe care o acorzi celor din jur hrănesc în tine propriul orgoliu. Trebuie să fii mai împăciuitoare în raport cu anumite persoane. Drastica ta judecată se va întoarce împotriva ta, arată horoscopul de azi.


Horoscop 31 mai 2018, Balanţă:

În interacțiunile pe care le ai cu cei din jur este nevoie de răbdare. Prezentarea ideilor pe care le ai se face într-o manieră cât mai constructivă. De cele mai multe ori, interlocutorul tău este pus în dificultate în fața descifrării mesajului pe care dorești să îl transmiți.


Horoscop 31 mai 2018, Scorpion:

Deși starea de spirit din această zi este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi.


Horoscop 31 mai 2018, Săgetător:

Energia venită din partea lui Jupiter te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Cu toate astea, unii din anturajul tău au tendința să te critice destul de dur.

Horoscop 31 mai 2018, Capricorn:

Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. Astăzi reușești să te faci remarcată de superiori. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută de cei din jur.


Horoscop 31 mai 2018, Vărsător:

Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci ”îmbrățișezi” cu încredere și optimism noua realitate. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou.


Horoscop 31 mai 2018, Peşti:

Întâmplările care au loc ți se par fără sens. La birou te lași dominată, fără să îți dai seama, de ideile celorlalți colegi pentru că nu ai curajul să le expui pe ale tale. Această neîncredere în sine a fost dintotdeauna principalul tău dușman, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de luni, 28 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 28 mai 2018


Horoscop 28 mai 2018, Berbec:

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Această zi este una dificilă pentru tine. Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au asupra ta. Dorința de a te detașa de o anumită persoană devine tot mai aprigă.


Horoscop 28 mai 2018, Taur:

Obiectivele profesionale sunt dificil de atins astăzi. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Eşti pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita, arată horoscopul zilei.


Horoscop 28 mai 2018, Gemeni:

Astăzi devii agresivă în comportament. Evenimentele de care ai parte reușesc să îți distragă atenția de la obiectivele cu adevărat importante. Deși simți că stagnezi din anumite puncte de vedere, este important că încă nu ți-ai pierdut motivația.

Horoscop 28 mai 2018, Rac:

Pentru tine mediul în care lucrezi se află printre primele lucruri pe care le cauți la un colectiv de muncă. Alegi să îți faci prietenii la locul de muncă și nu ai ajuns să regreți vreodată acest lucru. Seara acestei zile este plină de adrenalină și pasiune.


Horoscop 28 mai 2018, Leu:

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în ultima perioadă, atmosfera din familie te ajută să îţi proiectezi noi obiective personale. Susținerea necondiționată a persoanei iubite este primul lucru care te ajută să îți vezi visurile îndeplinite.


Horoscop 28 mai 2018, Fecioară:

Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care aveai încredere. Poate confirmarea venită din partea lor nu mai are pentru tine importanța de altădată. Viața merge înainte, indiferent de obstacolele de care ai parte zi de zi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 28 mai 2018, Balanţă:

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite și asta este tot ceea ce contează pentru tine. Deși astrele te împing de la spate să faci lucruri neconvenționale sau care te scot din zona de confort, alegi întotdeauna rutina.


Horoscop 28 mai 2018, Scorpion:

Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat şi tot ceea ce te doare cel mai tare acum este că nu ştii cum să o recuperezi. Poate fi vorba despre o perioadă de reinventare personală. Obiectivele, prejudecățile, valorile fiecăruia dintre noi suferă întotdeauna modificări pentru a reuși să ne susțină echilibrul interior.


Horoscop 28 mai 2018, Săgetător:

În perioada următoare vei fi avansată într-o poziţie la care ai visat dintotdeauna. Va trebui să îți restructurezi din rădăcini prioritățile și modul în care urmează să acționezi. Deși nu deții la orice pas informațiile de care ai nevoie, a te baza pe intuiție a devenit un aliat.

Horoscop 28 mai 2018, Capricorn:

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Jupiter te face mereu să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de cunoaștere a persoanei cu care interacționezi!


Horoscop 28 mai 2018, Vărsător:

Conexiunea între Jupiter și Neptun este tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.


Horoscop 28 mai 2018, Peşti:

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Această zi este caracterizată de un pragmatism dus la extrem. Totul în jurul tău este bine pus la punct. Niciun detaliu nu a fost desconsiderat sau tratat cu superficialitate, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 28 mai - 3 iunie 2018


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Berbec:

Luna Plină din 29 se formează tocmai pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar fi bine să lucraţi la voi înşivă/sevă săptămâna aceasta. Interesați-vă dacă nu cumva se țin ateliere de dezvoltare personală în localitatea voastră sau daţi o fugă la librăria din colț și achiziţionaţi-vă câteva volume de autocunoaștere. Rezultatele vă vor surprinde cu siguranță, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Taur:

Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele de viață vizate de aştrii săptămâna aceasta, ocazie numai bună să vă focusaţi pe alte domenii. Chiar și așa, nu neglijaţi cu totul acest capitol. Nodul Nord, adică ceea ce voi ar trebui să realizaţi în 2018, este încă în casa sănătății voastre fizice, ceea ce înseamnă că se dorește să adoptați un stil de viață și o alimentație echilibrate, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Gemeni:

Luna Plină din 29 se perfectează tocmai pe axa personalității voastre, deci nu e de mirare dacă îi veţi simți efectele din plin. Se poate să vă irite faptul că cei/le de lângă voi își permit să dea sentințe și să emită judecăți, dar nu îi/le lăsaţi să atenteze la buna voastră dispoziție. Poate că dacă aţi observa partea plină a paharului, nu v-ar mai părea chiar atât de enervanți/te. Se recomandă un exercițiu de voință.

Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Rac:

Luna Plină din 29 ocupă tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că ar trebui să vă concentraţi pe acest capitol de viață săptămâna aceasta. Din câte se pare, în vizorul acestei lunații intră sistemul respirator, dar și cel locomotor, deci dacă aţi suferit de pe urma lor în trecut, e bine să fiţi precauţi. Racii cu probleme hepatice sunt și ei în colimator.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Leu:

Cu Luna Plină din 29 suprapusă peste casa prieteniei, respectiv a iubirii, șansele sunt mari să vă doriţi să le faceţi pe toate foarte bine ori chiar să ajungeţi să le amestecaţi una cu cealaltă, în detrimentul bunăstării voastre emoționale. E de înţeles că tentația e mare, dar dacă vă doriţi să vă ţineţi departe de lucrurile complicate, mai bine vă feriţi de belele și tăiaţi nodul gordian din fașă.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Fecioară:

Luna Plină din 29 stimulează cu precădere casa familiei din horoscopul vostru general, iar fiindcă experiențele din copilărie reprezintă fundația voastră emoțională, săptămâna aceasta se arată extrem de prielnică închiderii unor răni emoționale care încă dor. Dacă simţiţi nevoia, băgaţi-i pe ai/le voştri/astre în ședință și spuneţi-le ce simţiţi. Cu siguranță, vi se va lua o piatră de pe inimă în urma conversației, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Balanţă:

Și în cazul vostru, Luna Plină din 29 se suprapune peste axa cunoașterii de sine, dar diferența o face faptul că voi primiţi revelațiile de care aveţi nevoie de la persoanele obişnuite cu care intraţi în contact zi de zi. O simplă întâlnire-surpriză cu un/o prieten/ă cu care nu v-aţi văzut demult sau o discuție peste gard cu vecinul/a vă poate oferi răspunsul unor întrebări care vă presau demult.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Scorpion:

Deoarece axa pe care „cade” Luna Plină din 29 este totodată axa posesiunilor, dar și a posesivității, ar fi bine să vă dedicaţi această săptămână lucrului cu sinele. Tendința voastră este aceea de a dezvolta atașamente față de oameni, stări sau lucruri materiale care vă pot opri, la un moment dat, evoluția personală. Priviţi obiectiv, vedeţi cine sau ce vă ține în loc în momentul de față!


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Săgetător:

Luna Plină din 29 se formează tocmai pe axa personalității voastre, cu mențiunea că efectele acestei lunații se vor simți cu precădere în felul în care vă prezentați în societate și vă înţeleg persoanele din jur. Încercaţi să faceţi în așa fel încât impresia pe care vreţi să le-o lăsaţi celorlalți/te să coincidă cu cine sunteţi voi cu adevărat. Se recomandă să fiţi autentici/e!

Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Capricorn:

Luna Plină din 29 ocupă tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar dori să aveţi mai multă grijă de sistemul vostru locomotor, respectiv respirator. Menținerea unei alimentații bogate în proteine, scăzute în grăsimi și glucide vă ajută să vă menţineţi ficatul sănătos, mai ales dacă aţi suferit în trecut sau figurează pe lista neagră a istoricului medical.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Vărsător:

Dacă doctorul v-a prescris un regim alimentar sau voi singuri/e v-aţi impus schimbarea stilului de viață, aflaţi că Luna Plină din 29 se poate să vă aducă în cale tentații peste tentații. Puteți simți nevoia unui pahar în plus, preparat greu sau desert dacă vă propuneţi să ieşiţi cu prietenii/ele sau să vă scoateți persoana iubită în oraș. Se recomandă să apelaţi la rezervele de motivație.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Peşti:

Cum Luna Plină din 29 vă suprastimulează casa carierei și a statusului social din horoscopul general, aţi putea cădea săptămâna aceasta în patima de a vă da prea multă importanță, trezind astfel grandomanul din voi, fațetă a personalității voastre pe care nici măcar voi nu o intuiaţi. Ţineţi-vă în frâu cât de bine puteți și nu cedaţi acestei tentații. 

Horoscopul zilei de marţi, 22 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 22 mai 2018


Horoscop 22 mai 2018, Berbec:

Simţiţi că aveţi puterea de a muta munţii. De asemenea, relaţia pe care o aveţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii se îmbunătăţeşte considerabil în această perioadă, iar voi sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 22 mai 2018, Taur:

Vă pregătiţi să plecaţi într-o scurtă vacanţă, iar această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de toate sarcinile importante. Vreţi să lăsaţi totul în ordine şi să nu vă încărcaţi colegii/ele cu sarcinile voastre. Seara va fi mai liniştită, arată horoscopul zilei.


Horoscop 22 mai 2018, Gemeni:

În această perioadă aştrii vă recomandă să nu vă grăbiţi cu privire la deciziile pe care vreţi să le luaţi pe plan profesional; profitaţi de aceste momente şi încercaţi să priviţi lucrurile din mai multe unghiuri astfel încât să înţelegeţi mai bine ce este de făcut pe viitor.

Horoscop 22 mai 2018, Rac:

Începeţi ziua de azi cu dreptul; sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale şi faceţi tot posibilul să vă rezolvaţi sarcinile cât mai repede cu putinţă pentru a vă bucura de beneficiile muncii voastre. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o propunere frumoasă pentru viitorul vostru.


Horoscop 22 mai 2018, Leu:

Pe plan profesional, ziua de astăzi reprezintă începutul unui nou capitol. Este posibil să începeţi un proiect nou sau chiar să vă schimbaţi locul de muncă. Aveţi încredere în voi deoarece sunteţi pe drumul cel bun. Partenerul/a de cuplu vă susţine necondiţionat.


Horoscop 22 mai 2018, Fecioară:

În mintea voastră se întâmplă atât de multe lucruri încât nu ştiţi ce să mai faceţi şi de unde să începeţi astfel încât să le rezolvaţi pe toate. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi să nu luaţi decizii importante în această perioadă deoarece este posibil să vă grăbiţi. Mai târziu veţi regreta că aţi ales să mergeţi pe acest drum, arată horoscopul de azi.


Horoscop 22 mai 2018, Balanţă:

Marţi apar câteva oportunităţi importante pe plan profesional; este cea mai bună perioadă pentru a face schimbări majore sau pentru a învesti în proiecte majore. Aveţi încredere în voi şi lăsaţi-vă ghidaţi/te de instinct. Spre seară ieşiţi în oraş alături de o persoană dragă.


Horoscop 22 mai 2018, Scorpion:

Este posibil ca azi să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi sau chiar să vă anulaţi planurile; superiorii merg să negocieze o colaborare destul de importantă şi au nevoie de ajutorul vostru. Sunteţi foarte calmi/e şi reuşiţi să îi impresionaţi pe toţi cu diplomaţia şi profesionalismul de care daţi dovadă.


Horoscop 22 mai 2018, Săgetător:

Ziua de astăzi începe cu o şedinţă importantă pe plan profesional ce va dura câteva ore bune. Nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile şi deja vă gândiţi să faceţi câteva schimbări; aştrii, însă, vă sfătuiesc să mai aveţi puţină răbdare. Este posibil ca totul să se schimbe în favoarea voastră.

Horoscop 22 mai 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de marţi vă găseşte pe drum; este posibil să mergeţi într-o călătorie de afaceri de scurtă durată. Trebuie să vă ocupaţi de un proiect important, care vă va scoate din zona de confort şi vă va convinge să încercaţi lucruri noi pentru a avea rezultate bune.


Horoscop 22 mai 2018, Vărsător:

Azi trebuie să interacţionaţi mai mult cu colegii/ele de echipă; lucraţi la planul pentru un proiect destul de important şi trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să aveţi multă răbdare. Pe plan personal, discuţiile pe care le purtaţi cu cei/le dragi vă pot ajuta să faceţi câteva schimbări în viitorul apropiat.


Horoscop 22 mai 2018, Peşti:

Astăzi trebuie să acordaţi o atenţie deosebită vieţii profesionale; lucrurile par să se schimbe pentru voi, iar rezultatele muncii voastre vor fi vizibile în scurt timp. Sărbătoriţi succesul în compania partenerului/ei de cuplu şi a prietenilor/elor apropiaţi/te, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de luni, 21 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 21 mai 2018


Horoscop 21 mai 2018, Berbec:

Ziua de luni vă găseşte făcându-vă planuri pentru viaţa profesională; poziţia planetelor vă permite să ieşiţi din zona de confort şi să veniţi cu câteva idei noi pentru proiectele pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Trebuie doar să aveţi multă încredere în voi şi veţi reuşi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 21 mai 2018, Taur:

Petreceţi ziua de azi concentrându-vă mai mult asupra voastră; profitaţi de timpul petrecut singuri/e pentru a acorda o atenţie deosebită emoţiilor şi sentimentelor voastre. Este posibil ca pe plan sentimental să luaţi o decizie frumoasă pentru binele relaţiei cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 21 mai 2018, Gemeni:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; este posibil să faceţi câteva schimbări care să vă apropie şi mai mult. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să participaţi la un eveniment frumos, unde puteţi întâlni persoane interesante.

Horoscop 21 mai 2018, Rac:

O discuţie destul de interesantă avută astăzi cu partenerul/a de cuplu sau o rudă foarte apropiată vă convinge să priviţi dincolo de limitele impuse chiar de voi şi să găsiţi noi posibilităţi de afaceri. Aveţi mai multă încredere în voi şi veţi reuşi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 21 mai 2018, Leu:

Luni pare să fie o zi destul de frumoasă pentru voi, unde încercaţi să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să faceţi o vizită unui/ei prieten/e pe care nu l-aţi (aţi) mai văzut/-o de mult timp pentru că aveţi programul foarte diferit.


Horoscop 21 mai 2018, Fecioară:

Planurile pe care le-aţi făcut în această perioadă încep să prindă contur, iar voi sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată. Urmează să faceţi şi câteva schimbări importante, care vă vor ajuta să ajungeţi mai repede acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun, arată horoscopul zilei.


Horoscop 21 mai 2018, Balanţă:

Această perioadă este una interesantă şi frumoasă pentru voi; vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată, în care vă ocupaţi de sarcini noi şi importante. Superiorii sunt mândri de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial mai repede decât credeţi.


Horoscop 21 mai 2018, Scorpion:

În relaţia cu partenerul/a de cuplu lucrurile par să devină tot mai serioase. Sunteţi atenţi/te la schimbările pe care trebuie să le faceţi astfel încât să vă apropiaţi şi mai mult. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unei rude foarte apropiate.


Horoscop 21 mai 2018, Săgetător:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări importante. Aştrii vă sfătuiesc să acceptaţi sfaturile celor din jurul vostru deoarece vă pot ajuta să vedeţi lucrurile cu alţi ochi şi să luaţi deciziile corecte.

Horoscop 21 mai 2018, Capricorn:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun şi deja vă gândiţi să faceţi următorul pas. Vă place mult că sunteţi sinceri/e amândoi şi comunicaţi deschis indiferent de situaţie. Spre seară, primiţi o vizită din partea unui om din trecut.


Horoscop 21 mai 2018, Vărsător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva lucruri importante. Apare o problemă dificilă la orizont şi faceţi tot posibilul să o rezolvaţi. Nu luaţi o decizie finală fără a vă consulta şi cu alţi/te colegi/e de echipă.


Horoscop 21 mai 2018, Peşti:

În această perioadă sunteţi foarte relaxaţi/te şi liniştiţi/te; pe plan profesional lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră, iar rezultatele muncii încep să apară. Spre seară, vă bucuraţi de o surpriză frumoasă venită din partea persoanei iubite sau a unei rude foarte apropiate, arată horoscopul de azi. 

Horoscopul zilei de duminică, 20 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 20 mai 2018


Horoscop 20 mai 2018, Berbec:

Lecția pe care trebuie să o învăţaţi astăzi este să spuneţi „nu” dacă vă roagă cineva ceva. Chiar dacă este vorba de o rudă foarte apropiată, nu cedaţi în fața rugăminților sale. Va fi important ca azi să vă relaxaţi și să faceţi ceva care vă face să vă simţiţi împliniţi/te și fericiţi/te, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 20 mai 2018, Taur:

Aveţi impresia că viața pe care o aveţi nu vă definește deloc. Astăzi aveţi vise intense despre cu totul altă existență, pe care sunteţi siguri/e că o meritați. Acest lucru vă poate cauza supărare. Depuneţi eforturi dacă vreţi să schimbaţi ceva, arată horoscopul zilei.


Horoscop 20 mai 2018, Gemeni:

Dacă în ultima perioadă vi s-a părut că nu mai sunteţi așa cuceritori/are ca de obicei, ziua aceasta vă va face să vă schimbaţi părerea. Sunteţi plini/e de energie și încredere în voi și întoarceţi capete pe stradă cu ușurință. Profitaţi la maximum de impactul vostru și găsiţi-vă un/o iubit/ă dacă sunteţi singuri/e.


Horoscop 20 mai 2018, Rac:

Intuiția voastră foarte puternică nu mai dă deloc randament azi. Nu mai puteți să vă daţi seama dacă cei/le din jur vă plac sau au ceva cu voi, ceea ce vă umple de disperare. Nu vă mai faceţi atâtea griji, din zilele următoare veţi reveni la normal!


Horoscop 20 mai 2018, Leu:

E o zi pur și simplu perfectă pentru a vă găsi un/o partener/ă. În ultimele zile aţi trăit extrem de intens, dar astăzi simţiţi dorința de a vă împărtăși viața cu cineva. Este momentul ideal pentru a găsi împlinirea în dragoste!


Horoscop 20 mai 2018, Fecioară:

Sunteţi destul de plictisiţi/te azi, ceea ce e ceva normal pentru voi, deoarece ziua nu pune nicio provocare. Gândiţi-vă la faptul că nu fiecare zi trebuie să fie un adevărat spectacol în care voi atingeţi stelele. Dacă nu aveţi chef să citiţi, mergeţi la un film pe care voiaţi demult să îl vedeţi sau apucaţi-vă de un serial nou; o să vă reveniţi imediat, arată horoscopul de azi.


Horoscop 20 mai 2018, Balanţă:

Astăzi mergeţi într-un loc public, poate la o terasă sau într-un club, unde vă veţi situa în centrul atenției. Chiar dacă sunteţi plăcuţi/te de toți și veţi primi complimente pe bandă rulantă pentru frumusețea voastră, nu căutaţi dragostea în astfel de locuri. Nu veţi întâlni decât oameni interesați de aspectul fizic.


Horoscop 20 mai 2018, Scorpion:

Singura problemă pe care o pune ziua de duminică pentru voi este legată de starea mașinii voastre sau a unui alt aparat electronic drag vouă. Acesta se strică pe nepusă masă și vă va face să vă simţiţi complet neajutoraţi/te. Contactaţi un specialist, dacă e cazul, sau pur și simplu relaxaţi-vă; viața înseamnă mai mult decât tehnologie.


Horoscop 20 mai 2018, Săgetător:

Azi sunteţi inclinaţi/te să faceţi acte de eroism, să vă sacrificaţi pentru binele celor din jur. Dar aştrii sunt de părere că ar fi bine să vă îndreptaţi mai degrabă către contrariu: concentraţi-vă numai pe voi. Nimeni nu va aprecia eforturile voastre, dar să vă îngrijiţi de sănătatea voastră fizică și psihică va fi o decizie excelentă.


Horoscop 20 mai 2018, Capricorn:

Astăzi reuşiţi să îi/le impresionaţi pe toți/ate cei/le din jurul vostru cu o operă de artă. Poate fi vorba despre niște haine pe care le-aţi asortat inovator sau despre un stil de decor pe care l-aţi abordat în casa voastră. Îi/le veţi lăsa pe toți/ate cu gura căscată și îi/le veţi face să vă roage să îi/le învăţaţi și pe ei/le secretul vostru.


Horoscop 20 mai 2018, Vărsător:

Ziua de azi pare să fie una destul de relaxantă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să purtaţi o discuţie sinceră şi matură cu partenerul/a de cuplu. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri pentru ca lucrurile să fie aşa cum vă doriţi.


Horoscop 20 mai 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de duminică este una liniştită şi destul de frumoasă; profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Spre seară, o persoană dragă vine în vizită pentru a vă cere părerea într-o problemă mai delicată. 

Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018

 
Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Berbec:

În zilele de 24 şi 25 mai, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să vă concentraţi atunci pe relația cu partenerul/a de cuplu și să îi acordaţi mai mult timp decât aţi făcut-o în mod obișnuit. Altfel, s-ar putea ca în zilele de 26 şi 27 atmosfera dintre voi să fie una care să nu vă permită să vă bucurați unul de celălalt. Rezervaţi din atenția voastră pentru el/ea, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Taur:

În weekend, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că dacă decideţi să vă petreceţi zilele de 26 şi 27 alături de persoana iubită, cu siguranță veți avea parte de unele momente mai mult decât plăcute. Trebuie doar să vă reorganizaţi programul, astfel încât să aveţi timp să vă ocupaţi mai mult de viața voastră sentimentală. Trebuie să investiţi și în acea direcție.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Gemeni:

Din câte se pare, în prima zi a săptămânii poate fi mai dificil decât în mod normal să evitați o confruntare verbală cu partenerul/a. Înainte de a da curs liber acuzelor, bine ar fi să vă gândiţi dacă nu cumva exageraţi. În intervalul de zile 24-26 mai, popularitatea voastră crește văzând cu ochii, moment numai bun să activaţi mai intens pe scena socială. Nu îl irosiţi ascunzându-vă în carapace, avertizează horoscopul săptămânal.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Rac:

În prima parte a săptămânii, se poate să primiţi o vizită din partea unei rude apropiate sau un telefon din partea unui/ei prieten/e despre care nu aţi mai auzit nimic în ultima vreme. La mijlocul săptămânii, ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu familia, în special de origine, urmând să staţi și cu cei/le dragi ai/le voştri/astre în weekend. Se recomandă ieșirile cu prietenii/ele și persoana iubită.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Leu:

În weekend, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul vostru general, animând atmosfera din acest plan al vieții voastre. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să nu tensionaţi lucrurile pentru că este posibil ca sub influența tranzitului selenar, lucrurile să ia o întorsătură nu tocmai bună. Aştrii vă recomandă să căutaţi o metodă de a face să domine armonia între voi și cei/le dragi.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Fecioară:

Luni, este posibil să înghițiți cu mai multă dificultate lipsa de simț practic și sentimentalismul (după părerea voastră) dus la extrem al partenerului/ei, fapt care vă face pasibili/e de un conflict. În intervalul de zile 24-26 mai, reușiți să faceți pace de dragul armoniei de cuplu și momentelor liniștite cu cei mici. Căutaţi să îl/o înţelegeţi mai mult pe cel/a drag/ă.


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Balanţă:

În cursul sau în jurul zilei de 26 mai, nu este exclus să treceţi prin unele momente destul de tensionate. Cu oricine aţi purta discuții zilele acestea, e posibil să se ajungă la ceartă, fapt care riscă să afecteze pe termen lung unele relații mai puțin rezistente. Încercaţi să faceţi pace cu acele persoane cu care aţi ajuns să aveţi fricțiuni, mai ales dacă sunt persoane apropriate.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Scorpion:

În cursul sau în preajma zilei de 25, se așterne o atmosferă bună pe plan social, dar și sentimental. Sunteţi, în mare parte, acolo unde v-aţi dorit să fiţi pe acest plan, dar această relativă stare de echilibru se poate să fie mai fragilă decât v-aţi aștepta. Încercaţi să o cultivaţi și să o menţineţi pentru că acum nu este momentul să atacaţi subiecte delicate cu cei/le de lângă voi. Fiţi prudenţi/te.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Săgetător:

Climatul familial dă semne de îmbunătățire în prima parte a săptămânii. Ce este drept, rămân conturi de reglat cu părinții sau figurile autoritare din viața voastră, dar parcă nu ca altădată. Tot acest progres se poate duce pe apa sâmbetei în ultimele două zile ale săptămânii dacă vă lăsaţi prea puternic afectaţi/te de metehnele persoanelor dragi. Bine ar fi dacă aţi înceta să mai încercaţi să le faceţi să se schimbe.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Capricorn:

În weekend, Luna se deplasează prin casa prietenilor/elor din horoscopul vostru general, semn cum că viața voastră socială se animă simțitor odată cu sosirea weekendului. Așa se face că dacă v-aţi făcut planuri cu cei/le din gașcă, șansele sunt mari să fie totul așa cum v-aţi imaginat. S-ar putea, de asemenea, să cunoaşteţi oameni noi care să vă reîmprospăteze felul în care priviţi lumea și viața.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Vărsător:

Sentimental vorbind, nu se arată schimbări importante în viața voastră, dar pe plan social, e posibil să apară noutăți în data de 27 mai. Fie voi sunteţi unii/ele, făcându-vă intrarea într-un alt cerc de persoane, fie apar figuri noi în anturajele în care vă învârtiți deja. Oricum, abilitățile voastre de comunicare și integrare nu trec neobservate, ceea ce vă face să vă simţiţi bine. Încercaţi să îndrăzniţi mai mult!


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Peşti:

În zilele de 22 şi 23 mai, Luna se deplasează prin casa partenerului/ei de viață din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca lucrurile să evolueze într-o direcție bună pentru voi dacă sunteți amândoi dispuși să investiți în acest plan comun al vieților voastre. Poate că dacă v-ați organiza mai bine agenda zilnică, ați avea mai mult timp pe care să îl petreceți împreună cu folos. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 19 mai 2018


Horoscop 19 mai 2018, Berbec:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să priviţi adânc şi sincer în sufletul vostru pentru a rezolva o problemă din trecut, pe care aţi tot amânat-o pentru că v-a fost teamă să vă acceptaţi greşelile. În cazul în care aveţi de luat o decizie importantă, ascultaţi-vă intuiţia, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 19 mai 2018, Taur:

Astăzi decideţi că este timpul să faceţi câteva schimbări importante în viaţa personală; renunţaţi la tot ce vă ţine în trecut şi încercaţi să vă concentraţi mai mult asupra momentului prezent. Este posibil să simţiţi nevoia să purtaţi câteva discuţii sincere şi serioase cu partenerul/a de cuplu şi oamenii dragi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 19 mai 2018, Gemeni:

Azi aştrii vă îndeamnă să aveţi curaj şi să faceţi alegerile pe care voi le consideraţi potrivite pentru a vă vedea împlinite visurile. Este posibil să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu şi să îi spuneţi care sunt planurile voastre pentru viitor.


Horoscop 19 mai 2018, Rac:

Prima parte a zilei de sâmbătă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări în proiectele aflate în desfăşurare. După orele prânzului, este posibil ca superiorii să vă facă o surpriză frumoasă şi să vă ofere un bonus ca recompensă pentru munca depusă în ultima perioadă.


Horoscop 19 mai 2018, Leu:

Sunteţi uşor plictisiţi/te şi simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări în locuinţa voastră. Întreaga zi încercaţi să vă inspiraţi şi să căutaţi idei pentru noile achiziţii pe care vreţi să le faceţi. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 19 mai 2018, Fecioară:

În această perioadă este posibil să întâmpinaţi câteva probleme legate de gestionarea banilor; chiar dacă este un moment mai dificil pentru voi, nu vă speriaţi foarte tare deoarece aveţi câteva idei foarte bune de proiecte ce vă vor ajuta să rezolvaţi în scurt timp aceste probleme, arată horoscopul zilei.


Horoscop 19 mai 2018, Balanţă:

Astăzi purtaţi o discuţie sinceră şi serioasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult şi cu care aţi avut un conflict destul de urât. Este momentul să lăsaţi jos măştile şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet astfel încât să depăşiţi acest moment şi să mergeţi mai departe cu vieţile voastre.


Horoscop 19 mai 2018, Scorpion:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale deoarece apar câteva oportunităţi frumoase de colaborare de care ar fi bine să profitaţi. Spre seară, sunteţi invitaţi/te de prietenii/e dragi la o petrecere sau un eveniment frumos.


Horoscop 19 mai 2018, Săgetător:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, însă nu ştiţi foarte sigur de unde să începeţi şi încotro să mergeţi. Cel mai bine ar fi să purtaţi o discuţie cu o persoană în care puteţi avea încredere şi care vă poate ajuta să luaţi o decizie bună.


Horoscop 19 mai 2018, Capricorn:

Ziua de azi este foarte potrivită pentru a pune bazele unui proiect destul de important; reuşiţi să comunicaţi bine cu colegii/ele de echipă şi superiorii şi chiar să ajungeţi la un comun acord în ceea ce priveşte planurile comune pentru viitor. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 19 mai 2018, Vărsător:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi deoarece vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Un/o coleg/ă de echipă vă poate ajuta cu un sfat bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 19 mai 2018, Peşti:

Azi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă amânaţi planurile pentru că superiorii au alte treburi pentru voi. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru întâlniri cu viitorii/arele parteneri/e de afaceri. Seara va fi una relaxantă, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de vineri, 18 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 18 mai 2018


Horoscop 18 mai 2018, Berbec:

Ziua de vineri este una de foc pentru voi; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde au loc câteva schimbări importante, care vor aduce multe lucruri noi pentru voi. Interacţiunea cu colegii/ele de echipă trebuie să se desfăşoare fără probleme în această perioadă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 18 mai 2018, Taur:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; încercaţi să faceţi câteva schimbări şi chiar să începeţi un proiect important, care vă va aduce beneficii frumoase dacă îi acordaţi atenţia pe care o merită, arată horoscopul de azi.


Horoscop 18 mai 2018, Gemeni:

Ziua de azi pare să fie una interesantă pentru voi; primele ore ale dimineţii sunt petrecute la birou, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Spre seară, un om drag vă convinge să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să faceţi o vizită unor prieteni/e pe care nu i-aţi (le-aţi) mai văzut de mult timp.


Horoscop 18 mai 2018, Rac:

În această perioadă vă gândiţi tot mai mult la câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională. Încercaţi să analizaţi cu mare atenţie situaţia şi să luaţi o decizie bazată pe raţiune. Partenerul/a de cuplu vă poate da un sfat important de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 18 mai 2018, Leu:

Astăzi încercaţi să rezolvaţi cât mai repede sarcinile importante şi să amânaţi câteva întâlniri pentru ziua de mâine. O persoană la care ţineţi foarte mult are nevoie de o mână de ajutor şi faceţi tot posibilul să îi oferiţi sprijinul de care are nevoie în aceste momente.


Horoscop 18 mai 2018, Fecioară:

Ziua de vineri pare să fie una aglomerată în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca superiorii să vă dea mai multe sarcini pe care să le finalizaţi într-un timp mult prea scurt. În cazul în care nu vă descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă, arată horoscopul zilei.


Horoscop 18 mai 2018, Balanţă:

După o discuţie destul de aprinsă cu superiorii sau colaboratorii/arele, este posibil ca azi să vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională. Aveţi un vis pe care vreţi să îl puneţi de ceva timp în aplicare, iar acesta este cel mai bun moment. Persoana iubită vă este alături.


Horoscop 18 mai 2018, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană din trecutul vostru, cu care purtaţi o discuţie serioasă. Este posibil ca acest moment să vă dea peste cap toate planurile. Nu luaţi decizii importante deoarece este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 18 mai 2018, Săgetător:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini. Superiorii vă dau o veste importantă; este posibil să apară câteva schimbări şi să fiţi nevoiţi/te să vă ocupaţi de un proiect măreţ. Veţi avea mai mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsură.


Horoscop 18 mai 2018, Capricorn:

Azi pare să fie o zi destul de liniştită pentru voi; sunteţi relaxaţi/te şi vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile profesionale. Spre seară, vă doriţi să faceţi o schimbare pe plan personal, însă înainte de a lua o decizie alegeţi să cereţi şi părerea prietenilor/elor apropiaţi/te.


Horoscop 18 mai 2018, Vărsător:

Ziua de vineri pare să fie una foarte frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor noi deoarece aveţi ocazia să întâlniţi persoane interesante, cu care veţi avea o relaţie profitabilă.


Horoscop 18 mai 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată carierei; spre norocul vostru, aştrii vă scot în cale un/o posibil/ă partener/ă de afaceri, care vă va face o propunere frumoasă prin care vă puteţi dezvolta pe plan profesional într-un timp destul de scurt. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. 

Horoscopul zilei de joi, 17 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 17 mai 2018


Horoscop 17 mai 2018, Berbec:

Aveţi o relație extrem de complicată cu emoțiile azi! Pe de o parte, aştrii insistă că e extrem de important să vă ascultați sentimentele, dar pe de altă parte spun că e important să nu vă lăsaţi să vă domine. Încercaţi să atingeţi acel echilibru ideal în viață, mai ales că acum chiar e vital, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 17 mai 2018, Taur:

Vă va fi destul de dificil să vă exprimaţi astăzi în mod coerent. Nu e vorba că nu înţelegeţi lucruri care vi se întâmplă în viață, ci că emoțiile sunt prea puternice și vă stăpânesc. Cel mai bine e să înţelegeţi din timp acest lucru și să aveţi răbdare, pentru că asta vă va salva, arată horoscopul de azi.


Horoscop 17 mai 2018, Gemeni:

Ţineţi-vă părerile pentru azi, deoarece au tendința de a fi mai dure decât ar trebui. Nu e cazul să faceţi paradă cu ceea ce credeţi și să criticaţi vehement, fiindcă sentimentele oamenilor sunt mai ușor de rănit decât aţi crede. Mai bine concentraţi-vă pe ceea ce simţiţi voi și pe emoțiile voastre.


Horoscop 17 mai 2018, Rac:

Nu lăsaţi zgomotul zilei de joi să ascundă ceea ce simţiţi și ceea ce gândiţi. Aveţi o intuiție pur și simplu excelentă astăzi și nu ar trebui să o aduceţi la tăcere. Vă va ajuta să luaţi niște decizii ce se dovedesc cruciale pentru restul vieții și să aveţi relații mai bune cu oamenii. Nu rataţi această oportunitate.


Horoscop 17 mai 2018, Leu:

Nu renunţaţi la luptă azi! Veţi începe ziua prost și veţi trece prin niște încercări destul de dramatice la prima oră, dar sunt șanse imense să vă redresaţi după. Important e însă să nu vă enervaţi, ceea ce ştiţi că faceţi destul de des în viața voastră!


Horoscop 17 mai 2018, Fecioară:

Rațiunea vă spune ceva, dar inima cu totul altceva! Sunteţi extrem de nehotărâţi/te deoarece nu înţelegeţi ce anume trebuie să ascultați și când. La un moment dat vă simţiţi complet ameţiţi/te, fiindcă ambele influențe sunt extrem de puternice. Nu luaţi nicio decizie importantă azi, e sfatul aştrilor; nu sunteţi în stare, arată horoscopul zilei.


Horoscop 17 mai 2018, Balanţă:

Aveţi de comunicat niște vești destul de grave astăzi, dar și mai dramatic e modul în care o faceţi. Folosiţi un ton dur pentru că sunteţi la rândul vostru afectaţi/te de ele și nu mai ştiţi cum să vă stăpâniţi emoțiile. Însă nu ar trebui ca în acest moment să vă gândiţi la voi, ci la ei/le: îndulciţi-vă vocea și veţi vedea că lucrurile se schimbă dramatic.


Horoscop 17 mai 2018, Scorpion:

Aveţi o zi foarte bună, țin să sublinieze aştrii! Ştiţi despre ce e vorba: atunci când toate vă ies și nici vouă nu vă vine să credeţi cât de norocoşi/ase sunteţi. Însă problema e că v-aţi putea lăsa influenţaţi/te de ceea ce zic ceilalți/lelalte, care se vor dovedi invidioși/ase la adresa voastră și care ar putea să vă strice dispoziția cu vorbele lor dure. Concentraţi-vă pe super ziua voastră!


Horoscop 17 mai 2018, Săgetător:

Vă simţiţi nelalocul vostru azi. Nu aveţi energie, simţiţi cum vă cuprinde o senzație de letargie, nu vă mai concentraţi și nu mai reuşiţi ce vă propuneţi. De vină sunt emoțiile puternice care vă cuprind și care va înclină către trecut. Dar și de aici puteţi învăța o lecție, așa că concentraţi-vă.


Horoscop 17 mai 2018, Capricorn:

E o zi bună pentru a visa! Nu mai consideraţi că trebuie să alegeţi mereu abordarea practică. Astăzi puteți câștiga doar cu ajutorul emoțiilor și al creativității, mai ales că contextul astrologic e extrem de bogat în ele. Ţineţi cont de aceste indicii de la aştrii și ziua vi se va desfășura perfect.


Horoscop 17 mai 2018, Vărsător:

Emoțiile, constanta astrologică a zilei de azi, vă pot duce într-un loc mai bun sau într-unul mai prost. Cu ajutorul lor puteți ajunge să vă întâlniţi iubirea vieții voastre. Pe de altă parte, puteți la fel de bine să pierdeţi o oportunitate imensă la serviciu, pentru că păreţi anxioşi/ase. Aveţi grijă!


Horoscop 17 mai 2018, Peşti:

Astăzi veţi înțelege că nu puteți să ţineţi totul sub control și că nu îi/le puteți manipula pe cei/le din jur. Partenerul/a vostru/astră de viață vrea să apuce pe un drum pe care voi este foarte posibil să nu vă aflaţi. Deși decizia pe care o ia s-ar putea să fie contrar iubirii voastre, cel mai bine ar fi să i-o susţineţi. 

Horoscopul zilei de miercuri, 16 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 16 mai 2018


Horoscop 16 mai 2018, Berbec:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale unde trebuie să vă ocupaţi de câteva lucruri extrem de importante. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă vor aduce schimbări interesante nu doar în proiectele voastre, ci şi în relaţia pe care o aveţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 16 mai 2018, Taur:

Începe o perioadă destul de frumoasă pentru zodia voastră în ceea ce priveşte viaţa profesională; sunteţi foarte concentraţi/te asupra deciziilor pe care trebuie să le luaţi şi aveţi mai mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsura eforturilor depuse. Nu vă neglijaţi relaţia cu partenerul/a de cuplu, avertizează horoscopul zilei.


Horoscop 16 mai 2018, Gemeni:

Astăzi este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale; relaţia cu partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă şi decideţi că este timpul să treceţi la următorul nivel. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 16 mai 2018, Rac:

Lucrurile par să evolueze cum nu se poate mai bine pentru voi pe plan profesional. Azi aveţi ocazia să ieşiţi din zona de confort şi să lucraţi la un proiect măreţ alături de persoane importante, pe care le admiraţi de foarte mult timp. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 16 mai 2018, Leu:

Ziua de miercuri pare să fie una interesantă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important organizat de un/o prieten/ă.


Horoscop 16 mai 2018, Fecioară:

Aştrii vă recomandă să profitaţi de ziua de astăzi şi să vă faceţi ordine pe plan profesional; este timpul să renunţaţi la câteva proiecte care vă ţin în loc şi vă ocupă timp preţios. O discuţie avută cu partenerii/ele şi superiorii vă va ajuta să îi/le convingeţi să vă ofere mână liberă de data asta, arată horoscopul de azi.


Horoscop 16 mai 2018, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi plini/e de energie şi cu zâmbetul pe buze; ziua de astăzi este una importantă pentru voi deoarece semnaţi un contract important şi începeţi o colaborare frumoasă, ce se va desfăşura pe o perioadă lungă de timp.


Horoscop 16 mai 2018, Scorpion:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; aştrii sunt de partea voastră şi aveţi multe gânduri şi planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă. Partenerul/a de cuplu vă susţine necondiţionat pe acest nou drum.


Horoscop 16 mai 2018, Săgetător:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; superiorii au o propunere frumoasă de colaborare ce vă va ajuta să ajungeţi mai repede acolo unde vă doriţi. Veţi avea mult de muncă, însă veţi învăţa foarte multe lucruri noi şi interesante.


Horoscop 16 mai 2018, Capricorn:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; primele ore ale dimineţii sunt petrecute la locul de muncă, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcini importante. Spre seară, aştrii vă scot în cale o persoană importantă cu care aveţi o legătură încă de la primele minute de discuţii.


Horoscop 16 mai 2018, Vărsător:

Începeţi ziua de azi cu o surpriză uşor neplăcută la locul de muncă; este posibil ca superiorii să îşi dorească să anuleze un proiect. Nu prea aveţi ce face, aşa că acceptaţi această situaţie şi încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra altor sarcini.


Horoscop 16 mai 2018, Peşti:

Prima parte a zilei este petrecută la locul de muncă, unde vă ocupaţi de sarcinile obişnuite. Pe plan sentimental, lucrurile par să se aşeze la locul lor. Încercaţi ca în această perioadă să acordaţi mai multă atenţie partenerului/ei de cuplu şi să descoperiţi ce se află în sufletul lui/ei cu adevărat. 

Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 21-27 mai 2018


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Berbec:

În zilele de 22 şi 23 mai, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea ca spre mijlocul acestei săptămâni să nu vă aflaţi în cea mai bună stare a voastră. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să vă păstraţi bateriile la cote destul de ridicate. Altfel, există riscul ca lucrurile să nu evolueze în direcția dorită și să nu vă puteți ține de planurile făcute de mai din timp, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Taur:

Intervalul 24-26 mai, se poate să vă găsească scăldându-vă în ape tulburi, incapabili/e de a vă simți confortabil în propria piele. Drept urmare, s-ar putea să fiţi neobișnuit de refractari/e la nou, fie că este vorba despre situații sau oameni cu care nu v-ați mai întâlnit până acum, fapt care nu vă stă în caracter. Aştrii vă recomandă să vă răsfăţaţi mai mult în aceste zile, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Gemeni:

În weekend, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că este posibil ca starea voastră fizică generală să fie influențată destul de mult de felul în care vă simţiţi în interior. Veţi observa că lucrurile se ameliorează substanțial dacă faceţi în așa fel încât să gândiţi pozitiv și să scăpaţi de presiunile care afectează felul în care gândiţi și vă simţiţi acum.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Rac:

În cursul sau în preajma zilei de 26 mai, nu este exclus să nu vă aflaţi în cea mai bună stare fizică și mentală. Cu siguranță, oboseala este cea care v-a adus în această stare, dar tot munca este cea care vă va ajuta să vă puneţi gândurile în ordine și să vă refaceţi. Încercaţi să vedeţi cum anume aţi putea să vă construiţi o rutină a muncii și un stil de viață mai sănătoase decât cele de până acum.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Leu:

Aştrii nu trag semnale de alarmă privitoare la acest capitol săptămâna aceasta, dar acest lucru nu înseamnă că vă puteți lăsa pe tânjală fără niciun risc. Zilele de 21, 23 și 24 vă îndeamnă la visare, iar cum voi aveţi o fire care se lasă cu ușurință purtată de val, nu lăsaţi peisajul să vă fure în defavoarea lucrurilor care chiar contează. Este important să ţineţi cont de priorități zilele acestea!


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Fecioară:

Luna se deplasează în zilele de 22 şi 23 prin semnul nașterii voastre, semn cum că starea voastră de spirit ar putea fi una fluctuantă, dar per total, staţi bine cu energia și cu moralul. Dacă cochetaţi cu ideea unei schimbări de garderobă sau de înfățișare, poate acum ar fi bine să treceţi pe la salonul preferat sau să daţi o raită prin magazinele voastre favorite. V-ar prinde bine o mică schimbare, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Balanţă:

În zilele de 22 şi 23 mai, Luna parcurge casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea să fiţi mult prea critici/e în acele zile cu oamenii de lângă voi, dar și cu voi înşivă/sevă. Nu se prea găsesc lucruri care să vă mulțumească cu adevărat, fapt care vă poate crea o stare nu tocmai bună. Încercaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte și veţi trece peste aceste gânduri.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Scorpion:

Zilele de 25 şi 26 se poate să vă surprindă ușor melancolici/e, poate chiar negativişti/ste, atitudine despre care nu se poate spune că vă caracterizează. De asemenea, se prea poate să consideraţi că nu dispuneţi de energia necesară pentru a ieși din acest con de umbră. Nimic mai fals! Faceţi un efort și schimbaţi-vă optica. Sunteţi mai capabili/e decât oricine altcineva să vedeţi lucrurile într-o lumină nouă.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Săgetător:

În weekend, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că s-ar putea să vă năpădească tot felul de gânduri care nu sunt tocmai bune. Aveţi grijă ca nu cumva, în felul acesta, să dezvoltați unele tipare de gândire care nu vă fac deloc bine. S-ar putea să începeţi să dezvoltați scenarii extrem de neapropiate de realitate și să vă faceţi rău cu mâna voastră.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Capricorn:

În cursul sau în jurul zilei de 26, se poate ca nivelul vostru de energie să fie destul de scăzut, dar cu puțină voință, aţi putea reuși să faceţi în așa fel încât să vă ridicaţi moralul. Nu aveţi nevoie de circumstanțe exterioare favorabile pentru a vă simți mai bine în pielea voastră, ci trebuie doar să vă educaţi mintea în acest sens. Veţi reuși să ajungeţi acolo unde vă doriţi dacă reuşiţi acest lucru.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Vărsător:

Din câte se pare, semnul nașterii voastre nu se numără printre zodiile care se află pe lista neagră a aştrilor din acest punct de vedere. Încercaţi totuși să fiţi ceva mai organizaţi/te în ceea ce privește stilul vostru de viață și alimentație. Veţi observa că, în acest fel, unele chestiuni de ordin emoțional vă vor afecta mai puțin din punct de vedere fizic, deoarece aveţi acest obicei care nu vă face bine.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Peşti:

Cu excepția zilei de 21 mai, se pare că veţi avea parte de momente mai puțin plăcute pe acest plan. Se poate întâmpla, de exemplu, să simţiţi unele stări de disconfort care să vă deranjeze tot programul pe care l-aţi gândit pe săptămâna aceasta. Poate ar fi mai bine dacă aţi începe săptămâna treptat, astfel încât să nu vă extenuaţi prea mult la începutul săptămânii. În caz contrar, s-ar putea să nu fie prea bine. 

Horoscopul zilei de marţi, 15 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 15 mai 2018


Horoscop 15 mai 2018, Berbec:

V-aţi gândit până acum că poate este timpul să renunţaţi la planurile voastre şi să vă lăsaţi purtaţi/te de vânt? Nu trebuie să controlaţi totul în viaţă, din când în când este bine să vă puneţi destinul în mâinile Universului şi să vedeţi ce se întâmplă. Relaxaţi-vă, totul va fi bine, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 15 mai 2018, Taur:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect extrem de important. Sunteţi atenţi/te la detalii şi încercaţi să dezvoltaţi ideile pe care le aveţi. Un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor; lucraţi foarte bine împreună şi reuşiţi să aveţi rezultate frumoase, arată horoscopul de azi.


Horoscop 15 mai 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante; faceţi tot posibilul să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie când vine vorba de luarea unor decizii importante. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 15 mai 2018, Rac:

În această perioadă sunteţi destul de prinşi/se cu sarcinile profesionale şi faceţi tot posibilul să le rezolvaţi pe toate astfel încât să vă mulţumiţi superiorii; este posibil ca spre seară, un/o coleg/ă de echipă să vă vină în ajutor. Acesta/asta vă dă un sfat foarte bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 15 mai 2018, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; sunteţi foarte atenţi/te la deciziile pe care vreţi să le luaţi şi reuşiţi să vă surprindeţi superiorii cu ideile pe care le prezentaţi pentru viitoarele proiecte. Spre seară, partenerul/a de cuplu simte nevoia să vă împărtăşească un secret.


Horoscop 15 mai 2018, Fecioară:

Azi aveţi parte de numeroase surprize frumoase la locul de muncă; încă de la primele ore ale dimineţii, superiorii vă cheamă într-o şedinţă pentru a vă face o propunere interesantă. Vor să vă ocupaţi de un proiect important, care vă va aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar, arată horoscopul zilei.


Horoscop 15 mai 2018, Balanţă:

Această perioadă a fost una aglomerată şi uşor agitată pentru voi; aţi avut numeroase proiecte la care aţi muncit enorm de mult. În sfârşit, acum se văd şi roadele eforturilor depuse. Este posibil ca superiorii să facă o surpriză frumoasă şi să vă răsplătească cu un bonus substanţial.


Horoscop 15 mai 2018, Scorpion:

Fie că vreţi, fie că nu vreţi, astăzi trebuie să vă concentraţi foarte mult asupra vieţii profesionale; superiorii vă oferă posibilitatea de a lucra la un proiect important, ce se va desfăşura pe o perioadă destul de lungă de timp. Încercaţi să faceţi un plan detaliat după care să lucraţi în următoarea perioadă.


Horoscop 15 mai 2018, Săgetător:

Prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Imediat după orele prânzului, partenerul/a de cuplu vă uimeşte cu o surpriză frumoasă. Poate fi vorba despre o scurtă vacanţă sau chiar un cadou la care visaţi de mult timp.


Horoscop 15 mai 2018, Capricorn:

Aştrii sunt de partea voastră azi şi vă ajută să vă ocupaţi cu uşurinţă de sarcinile primite pe plan profesional. Spre seară, sunteţi foarte hotărâţi/te să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Va fi destul de incomod pentru voi, însă simţiţi nevoia să faceţi asta pentru a putea merge mai departe cu viaţa voastră.


Horoscop 15 mai 2018, Vărsător:

Această perioadă este una uşor agitată pentru voi pe toate planurile şi simţiţi nevoia să vă deconectaţi şi să plecaţi singuri/e în lume. Aştrii vă sfătuiesc să mai aveţi puţină răbdare şi să nu abandonaţi totul chiar acum; în scurt timp, urmează să primiţi o veste frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 15 mai 2018, Peşti:

Astăzi sunteţi destul de prinşi/se la locul de muncă; aveţi numeroase sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi, iar timpul nu este tocmai de partea voastră. Încercaţi să faceţi tot ce puteţi, iar spre seară îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor; împreună reuşiţi să rezolvaţi tot şi chiar să îi surprindeţi pe superiori cu rezultate minunate, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de luni, 14 mai 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 14 mai 2018


Horoscop 14 mai 2018, Berbec:

Nu aveţi planuri importante pentru azi, aşa că încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi minunată; spre seară, este posibil ca prietenii/ele foarte apropiaţi/te să vă invite în oraş la terasă sau la un eveniment important. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi şi chiar să vă măriţi cercul de prieteni/e, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 14 mai 2018, Taur:

În ultima perioadă aţi fost foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale şi v-aţi cam neglijat relaţia cu oamenii dragi din viaţa voastră. Ziua de luni este una perfectă pentru a vă îndrepta atenţia asupra partenerului/ei de cuplu, care are nevoie de sprijinul vostru în această perioadă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 14 mai 2018, Gemeni:

Astăzi aştrii vă scot în cale o persoană care vă va influenţa în bine viitorul; trebuie să ţineţi aproape de voi acest om deoarece va juca un rol extrem de important când vă veţi afla la răscruce de drumuri şi veţi avea nevoie de sprijin pentru a alege ceea ce trebuie.


Horoscop 14 mai 2018, Rac:

În această perioadă încercaţi să vă concentraţi mai mult pe relaţia sentimentală; este posibil ca majoritatea timpului să fie petrecut alături de persoana iubită. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată de la un/o membru/ă al (a) familiei, care vă aduce o surpriză frumoasă.


Horoscop 14 mai 2018, Leu:

Azi se anunță o zi care vă stimulează puternic din punct de vedere fizic și intelectual. Aveţi șanse mari de a descoperi o nouă sursă de venit care să vă completeze resursele financiare. Vestea v-o aduce un/o coleg/ă sau un/o prieten/ă și veţi fi foarte bucuroşi/ase că s-a gândit la voi.


Horoscop 14 mai 2018, Fecioară:

În această perioadă faceţi tot posibilul să petreceţi mai mult timp singuri/e; sunteţi foarte liniştiţi/te şi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Spre seară, este posibil ca prietenii/ele foarte apropiaţi/te să vă invite în oraş şi nu aveţi cum să îi/le refuzaţi; vă bucuraţi de clipe speciale în compania lor, arată horoscopul zilei.


Horoscop 14 mai 2018, Balanţă:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi deoarece este petrecută în compania oamenilor importanţi din viaţa voastră. Un/o prieten/ă foarte drag/ă sau chiar un/o membru/ă al (a) familiei vă poate surprinde cu un cadou frumos, la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 14 mai 2018, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări alături de partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să mergeţi la o petrecere, unde întâlniţi o persoană interesantă, de care vă îndrăgostiţi imediat.


Horoscop 14 mai 2018, Săgetător:

Încercaţi să profitaţi de o zi liniştită pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale, unde vreţi să faceţi câteva alegeri importante. Sunteţi foarte concentraţi/te asupra planurilor voastre şi nu acceptaţi sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru. Seara este destul de relaxantă.


Horoscop 14 mai 2018, Capricorn:

Încercaţi să fiţi cât mai atenţi/te la relaţia pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu va fi cel/a mai fericit/ă şi va aprecia efortul vostru. Spre seară, este posibil să mergeţi în vizită la un/o prieten/ă mai vechi/e, pe care nu l-aţi (aţi) mai văzut/-o de mult timp.


Horoscop 14 mai 2018, Vărsător:

În această perioadă încercaţi să faceţi câteva schimbări importante în ceea ce priveşte viaţa personală; sunteţi foarte atenţi/te la oamenii din jurul vostru, însă de data aceasta alegeţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie şi de ce vă dictează inima. Este posibil ca unele persoane să nu fie de acord cu alegerile făcute.


Horoscop 14 mai 2018, Peşti:

Sunteţi îndrăgostiţi/te până peste cap de cineva şi faceţi tot posibilul să grăbiţi lucrurile; încercaţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi ca lucrurile să vină de la sine, nu mai forţaţi nimic. Pe plan profesional, este posibil ca azi să primiţi o ofertă interesantă de colaborare, arată horoscopul zilnic.