Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 14-20 mai 2018


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Berbec:

Sănătatea fizică, dar și bunăstarea voastră mentală reușesc să evite colimatorul aştrilor săptămâna aceasta. Având în vedere însă că Luna Nouă din data de 15 se formează în semnul Taurului, ar fi bine ca până în a doua parte a săptămânii să vă menajaţi regiunea gâtului. Ţineţi-vă departe de alimentele și băuturile exagerat de reci, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Taur:

Luna Nouă din ziua de 15 are loc tocmai în casa personalității voastre, semn că ar fi bine să schimbaţi ceva la felul în care vă prezentaţi celorlalți/te, fie că decideţi să aduceţi transformări atitudinii ori înfățișării voastre. Deși nu sunteţi adeptul/a lor, cu siguranță v-ar prinde bine să vă împrospătaţi imaginea, indiferent dacă este vorba de cea socială sau fizică, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Gemeni:

Luna Nouă din 15 a lunii se perfectează în casa subconștientului vostru, ceea ce denotă că zilele acestea se poate să vă încăpăţânaţi să nu mergeţi la doctor deși nu sunteţi în cea mai bună formă sau doar stăruiţi în temerile și angoasele privind siguranța și confortul vostru material. Gândurile negative atrag evenimente pe măsură, deci vizualizaţi abundența și Universul va lucra în favoarea voastră.






Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Rac:

În zilele de 15 şi 16 mai, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care nu este exclus ca mintea să vă zboare la tot felul de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate. Aştrii vă recomandă să vă interesaţi care ar fi terapiile sau exercițiile de relaxare care v-ar putea ajuta să vă schimbaţi aceste tipare de gândire nesănătoase.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Leu:

În zilele de 17, 18 şi 19, se poate ca nivelul vostru de sensibilitate să atingă unele cote destul de înalte și să vă lezaţi la lucruri, vorbe și gânduri pe care nu ar trebui să le luaţi totuși atât de personal. Aştrii vă sfătuiesc să găsiţi o modalitate de a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă, poate mai jucăușă și mai puțin critică. Vă va face bine.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Fecioară:

Luna Nouă din data de 15 are loc în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că ar fi bine să vă reevaluaţi principiile și valorile după care vă ghidaţi. Poate că unele dintre ele v-au răpit șansa de a profita de anumite oportunități apărute în ultima vreme ori au ajuns să nu se mai potrivească cu felul în care înţelegeţi voi acum rolul vostru pe plan social. V-ar prinde bine să faceţi câteva restructurări, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Balanţă:

Dacă nu există cineva în viața voastră în momentul de faţă, de preferat ar fi să vă puneţi lacăt pe frigider în cazul în care doriţi să vă păstraţi greutatea intactă. În caz contrar, pofta de dulce de nestăvilit s-ar putea să vă aducă prejudicii de imagine deloc de neglijat.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Scorpion:

Se pare că acest sector nu se află pe lista domeniilor de viață vizate de către aştrii săptămâna aceasta, dar chiar și așa, recomandat ar fi să nu vă culcaţi pe-o ureche. Totuși, Luna Nouă din 15 ocupă casa parteneriatelor de viață, dar și de afaceri, indiciu că relațiile interumane vă pot da bătăi de cap săptămâna aceasta, punând presiune suplimentară pe nervii voştri.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Săgetător:

Luna Nouă din data de 15 are loc tocmai în casa sănătății voastre fizice, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să vă îngrijiţi mai atent gâtul și corzile vocale în zilele care urmează. În plus, se arată riscul creșterii în greutate, poate din cauza faptului că poftiţi mai mult decât de obicei la alimentele care nu vă ajută să vă menţineţi silueta. Dacă doar gustaţi și nu exageraţi cu cantitățile, nu aveţi de ce vă face griji.






Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Capricorn:

În zilele de 15 şi 16, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, motiv pentru care aţi putea fi pasibil/e de mici accidente din cauza neîndemânării. Bine ar fi să daţi dovadă de mai multă atenţie, chiar și atunci când vă ocupaţi de sarcini de rutină. Aştrii vă sfătuiesc, de asemenea, să luaţi pauze dese pentru a vă reface capacitatea de a reacționa la timp.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Vărsător:

În zilele de 17 şi 18, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca orice sentiment pe care îl ţineţi ascuns înăuntrul vostru să iasă la iveală printr-un fel de disconfort fizic care s-ar putea să vă dea peste cap orice plan aţi putea avea zilele acestea. Aştrii vă sfătuiesc să împărtăşiţi în confidență câteva din gândurile care vă frământă perioada aceasta.


Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018 – Peşti:

În weekend, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, motiv pentru care persoanelor cu afecţiuni cardiovasculare li se recomandă repaus, un minim de odihnă activă și mult calm. Aştrii îi/le sfătuiesc totuși să găsească niște exerciții și/sau terapii care să îi/le ajute pe termen lung în ceea ce privește cultivarea și menținerea unei stări de bine generale.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS