Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 21-27 mai 2018


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Berbec:

În zilele de 22 şi 23 mai, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea ca spre mijlocul acestei săptămâni să nu vă aflaţi în cea mai bună stare a voastră. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să vă păstraţi bateriile la cote destul de ridicate. Altfel, există riscul ca lucrurile să nu evolueze în direcția dorită și să nu vă puteți ține de planurile făcute de mai din timp, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Taur:

Intervalul 24-26 mai, se poate să vă găsească scăldându-vă în ape tulburi, incapabili/e de a vă simți confortabil în propria piele. Drept urmare, s-ar putea să fiţi neobișnuit de refractari/e la nou, fie că este vorba despre situații sau oameni cu care nu v-ați mai întâlnit până acum, fapt care nu vă stă în caracter. Aştrii vă recomandă să vă răsfăţaţi mai mult în aceste zile, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Gemeni:

În weekend, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că este posibil ca starea voastră fizică generală să fie influențată destul de mult de felul în care vă simţiţi în interior. Veţi observa că lucrurile se ameliorează substanțial dacă faceţi în așa fel încât să gândiţi pozitiv și să scăpaţi de presiunile care afectează felul în care gândiţi și vă simţiţi acum.






Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Rac:

În cursul sau în preajma zilei de 26 mai, nu este exclus să nu vă aflaţi în cea mai bună stare fizică și mentală. Cu siguranță, oboseala este cea care v-a adus în această stare, dar tot munca este cea care vă va ajuta să vă puneţi gândurile în ordine și să vă refaceţi. Încercaţi să vedeţi cum anume aţi putea să vă construiţi o rutină a muncii și un stil de viață mai sănătoase decât cele de până acum.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Leu:

Aştrii nu trag semnale de alarmă privitoare la acest capitol săptămâna aceasta, dar acest lucru nu înseamnă că vă puteți lăsa pe tânjală fără niciun risc. Zilele de 21, 23 și 24 vă îndeamnă la visare, iar cum voi aveţi o fire care se lasă cu ușurință purtată de val, nu lăsaţi peisajul să vă fure în defavoarea lucrurilor care chiar contează. Este important să ţineţi cont de priorități zilele acestea!


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Fecioară:

Luna se deplasează în zilele de 22 şi 23 prin semnul nașterii voastre, semn cum că starea voastră de spirit ar putea fi una fluctuantă, dar per total, staţi bine cu energia și cu moralul. Dacă cochetaţi cu ideea unei schimbări de garderobă sau de înfățișare, poate acum ar fi bine să treceţi pe la salonul preferat sau să daţi o raită prin magazinele voastre favorite. V-ar prinde bine o mică schimbare, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Balanţă:

În zilele de 22 şi 23 mai, Luna parcurge casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar putea să fiţi mult prea critici/e în acele zile cu oamenii de lângă voi, dar și cu voi înşivă/sevă. Nu se prea găsesc lucruri care să vă mulțumească cu adevărat, fapt care vă poate crea o stare nu tocmai bună. Încercaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte și veţi trece peste aceste gânduri.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Scorpion:

Zilele de 25 şi 26 se poate să vă surprindă ușor melancolici/e, poate chiar negativişti/ste, atitudine despre care nu se poate spune că vă caracterizează. De asemenea, se prea poate să consideraţi că nu dispuneţi de energia necesară pentru a ieși din acest con de umbră. Nimic mai fals! Faceţi un efort și schimbaţi-vă optica. Sunteţi mai capabili/e decât oricine altcineva să vedeţi lucrurile într-o lumină nouă.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Săgetător:

În weekend, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că s-ar putea să vă năpădească tot felul de gânduri care nu sunt tocmai bune. Aveţi grijă ca nu cumva, în felul acesta, să dezvoltați unele tipare de gândire care nu vă fac deloc bine. S-ar putea să începeţi să dezvoltați scenarii extrem de neapropiate de realitate și să vă faceţi rău cu mâna voastră.






Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Capricorn:

În cursul sau în jurul zilei de 26, se poate ca nivelul vostru de energie să fie destul de scăzut, dar cu puțină voință, aţi putea reuși să faceţi în așa fel încât să vă ridicaţi moralul. Nu aveţi nevoie de circumstanțe exterioare favorabile pentru a vă simți mai bine în pielea voastră, ci trebuie doar să vă educaţi mintea în acest sens. Veţi reuși să ajungeţi acolo unde vă doriţi dacă reuşiţi acest lucru.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Vărsător:

Din câte se pare, semnul nașterii voastre nu se numără printre zodiile care se află pe lista neagră a aştrilor din acest punct de vedere. Încercaţi totuși să fiţi ceva mai organizaţi/te în ceea ce privește stilul vostru de viață și alimentație. Veţi observa că, în acest fel, unele chestiuni de ordin emoțional vă vor afecta mai puțin din punct de vedere fizic, deoarece aveţi acest obicei care nu vă face bine.


Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018 – Peşti:

Cu excepția zilei de 21 mai, se pare că veţi avea parte de momente mai puțin plăcute pe acest plan. Se poate întâmpla, de exemplu, să simţiţi unele stări de disconfort care să vă deranjeze tot programul pe care l-aţi gândit pe săptămâna aceasta. Poate ar fi mai bine dacă aţi începe săptămâna treptat, astfel încât să nu vă extenuaţi prea mult la începutul săptămânii. În caz contrar, s-ar putea să nu fie prea bine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS