Ce schimbări vă vor aduce noroc în 2018, în funcţie de zodia voastră

 
Ce schimbări vă vor aduce noroc în 2018, în funcţie de zodia voastră


Berbeci - transformaţi-vă visul în realitate!

Dacă vă doriţi demult ceva, e momentul să faceţi orice efort ca să vă vedeţi visul cu ochii. Nu vă refuzaţi nimic şi profitaţi de ocaziile care vi se oferă, s-ar putea să fie unice. Plecaţi în safari, zburaţi cu paraşuta, mutaţi-vă în altă ţară, căsătoriţi-vă! E un an în care vă merge bine, aşa că nu vă abţineţi, spuneţi da noilor aventuri!


Tauri – iertaţi mai des!

În primul rând, pe voi. Fiţi mai îngăduitori/are, daţi-vă voie să greşiţi, nu vă mai judecaţi atât de aspru! Lăsaţi încrâncenarea în urmă şi încercaţi să uitaţi vechile dispute! Veţi vedea, împăcarea cu voi şi cu alţii/tele vă aduce un sentiment nepreţuit de linişte sufletească. Chiar dacă trebuie să renunţaţi la unele principii de viaţă, veţi vedea că e un lucru bun să vă lărgiţi orizonturile.


Gemeni – faceţi-vă pe plac vouă!

Trebuie să vă propuneţi să vă gândiţi mai puţin la ce cred alţii/tele şi mai mult la ce vă doriţi voi. Vă adoraţi prietenii/ele, vă bucuraţi să fiţi mereu în compania cuiva, dar cea mai importantă relaţie pe care o veţi avea vreodată este cea cu voi înşivă/sevă. Petreceţi mai mult timp singuri/e, cu un pahar de vin şi cu o carte bună sau cu serialul preferat! Veţi fi încântaţi/te să vă redescoperiţi.


Raci – spuneţi mai des nu!

Pentru voi, e cea mai utilă decizie în 2018. Dacă vă puneţi mereu pe locul doi de dragul copiilor, a persoanei iubite sau al locului de muncă, frustrările se adună şi sufletul vă oboseşte. Spuneţi-le şi celorlalţi/te când nu mai puteţi şi împărţiţi din sarcinile obositoare! Fixaţi anumite limite în cuplu, în familie, la birou şi încetiniţi-vă ritmul alert al vieţii!


Lei – apucaţi-vă serios de sport!

Munca multă şi responsabilităţi aduc mult stres în viaţa voastră. O activitate fizică energizantă şi plăcută, care să vă ajute să vă detaşaţi de griji este tot ce aveţi nevoie pe termen lung. Includeţi sportul în rutina voastră zilnică, aşa cum faceţi cu cafeaua de dimineaţă. Pe plan personal, învăţaţi să ascultaţi mai mult şi străduiţi-vă să înţelegeţi, nu să daţi replici!


Fecioare – puneţi-vă pe primul plan!

Nevoile voastre emoţionale au cam fost neglijate, asta pentru că mereu vă preocupaţi să le fie bine altora. Supăraţi-vă mai rar şi râdeţi mai des, nu mai trataţi totul cu maximă seriozitate! Mergeţi la film singuri/e, încercaţi un fel de mâncare pe care nu l-aţi mai gustat, luaţi-vă un abonament la SPA, culcaţi-vă devreme şi odihniţi-vă fără să vă simţiţi vinovaţi/te!


Balanţe – urmaţi-vă pasiunea!

Vreţi să vă înscrieţi la un curs de pictură, să învăţaţi să înotaţi sau să deveniţi specialişti/ste în deserturi raw? Pasiunea se poate transforma în meserie sau, dacă nu, măcar vă aduce satisfacţii sufleteşti care nu sunt de ici, de colo. Nu sacrificaţi nicio şansă de a vă simţi împliniţi/te şi nu mai căutaţi aprobarea nimănui, pur şi simplu mergeţi unde vă poartă sufletul!


Scorpioni – fiţi mai realişti/ste!

E greu, dar învăţaţi să vă puneţi în locul celorlalţi/te, în special în privinţa relaţiilor sentimentale. Nu luaţi drept punct de reper modul în care aţi acţiona voi într-o situaţie sau alta, posesivitatea vă face subiectivi/e. Faptul că oamenii gândesc diferit de voi nu îi face mai puţin buni. Iubiţi-i aşa cum sunt şi acceptaţi ca asta este viaţa: cu toţii greşim.


Săgetători – implicaţi-vă mai mult!

Pentru blocajele din viaţa voastră profesională şi de cuplu, pentru momentele în care nu vă mai simţiţi motivaţi/te e de vină blazarea. Adoraţi să experimentaţi şi să schimbaţi imediat ce (sau pe cine) nu vă place. Ce aţi zice ca în 2018 să încercaţi lucruri noi, dar fără să schimbaţi contextul? Uneori, poate fi folositor să rămâneţi alături de aceeaşi persoană, cu acelaşi loc de muncă sau în aceeaşi locuinţă.


Capricorni – râdeţi şi faceţi ce vreţi!

Nu trebuie să coloraţi realitatea în nuanţe blânde, doar ca să fie pe placul altora. Când primiţi indicaţii despre cum să vă trăiţi viaţa, râdeţi de ele şi mergeţi mai departe. Fiţi direcţi/te, categorici/e şi bucuraţi-vă de fiecare clipă aşa cum simţiţi voi că e mai bine. Când ceva nu vă iese cum aţi visat, nu vă descurajaţi. Acţionaţi pas cu pas, cu zâmbetul pe buze şi veţi ajunge unde vreţi.


Vărsători – călătoriţi!

Toate excursiile, scurte sau lungi, în ţară sau în străinătate vă aduc oportunităţi nesperate, o doză binemeritată de odihnă şi amintiri frumoase. E o idee minunată pentru 2018 să vă propuneţi să călătoriţi mai mult şi chiar să vă ţineţi de plan. Şi pentru că vă încărcaţi sufleteşte când faceţi bine altora, aţi putea să participaţi constant la acţiuni caritabile, să ajutaţi copii, bătrâni sau animăluţe.


Peşti – faceţi mai mult din ce vă place!

Aţi tras de voi şi v-aţi epuizat, aşa că meritaţi o pauză de relaxare. Firea voastră meditativă, creativă şi mai ales inclinaţiile artistice trebuie scoase în faţă în 2018. De obicei le neglijaţi în favoarea altor lucruri pe care le consideraţi mai utile, dar anul ăsta e bine să le dezvoltaţi la maximum. Vă pot aduce profituri, inclusiv financiare.

 

Horoscopul zilei de joi, 1 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 1 martie 2018


Horoscop 1 martie 2018, Berbec:

Astăzi atenţia vă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă faceţi curaj şi încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini pe care până acum le-aţi tot amânat. În cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor colegilor/elor de echipă; împreună puteţi găsi soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele care stau în calea voastră.


Horoscop 1 martie 2018, Taur:

Azi, la locul de muncă, aveţi parte de multe lucruri noi şi interesante; este posibil ca superiorii să vă facă o propunere interesantă de colaborare, care vă va aduce beneficii frumoase pe plan financiar. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză neaşteptat de frumoasă.


Horoscop 1 martie 2018, Gemeni:

Profitaţi de ziua de joi care este cam liberă şi încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii voastre în general. Analizaţi cu atenţie ce s-a întâmplat în ultima perioadă şi ce este de făcut pentru a fi din nou liniştiţi/te şi împăcaţi/te. Pe plan sentimental puteţi lua o decizie importantă care vă va schimba viitorul.


Horoscop 1 martie 2018, Rac:

Prima zi a lunii martie este pentru a reflecta asupra deciziilor luate în ultima perioadă. Vă gândiţi serios că este din nou timpul pentru a face câteva schimbări în viaţa profesională; oamenii dragi din viaţa voastră vă sunt alături şi vă susţin necondiţionat în aceste momente.


Horoscop 1 martie 2018, Leu:

Ziua de 1 martie pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; vă concentraţi întreaga atenţia asupra vieţii personale, unde aveţi parte de momente speciale petrecute alături de oamenii dragi vouă. Partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 1 martie 2018, Fecioară:

Vă gândiţi serios că este timpul pentru câteva schimbări destul de îndrăzneţe pe plan profesional; nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile în proiectele aflate în desfăşurare şi decideţi că nu mai vreţi să aşteptaţi. Partenerul/a de cuplu vă susţine necondiţionat.


Horoscop 1 martie 2018, Balanţă:

Aveţi parte de o zi foarte interesantă; la locul de muncă este posibil să fiţi surprinşi/se plăcut de superiori cu un bonus substanţial. Este vorba despre un comision pe care îl primiţi de pe urma unui proiect mai vechi, care a avut mare succes. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 1 martie 2018, Scorpion:

Ultima perioadă a fost una aglomerată şi dificilă pentru voi; aţi avut parte de câteva zile în care v-au fost puşi la încercare nervii. Acum lucrurile par să se liniştească, motiv pentru care şi voi lăsaţi garda jos şi încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, puteţi primi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 1 martie 2018, Săgetător:

Astăzi superiorii vă fac o propunere destul de interesantă pe plan profesional; aveţi nevoie de puţin timp înainte de a accepta. Vă doriţi să puneţi în balanţă beneficiile pro şi contra nu doar pentru cariera voastră, ci şi pentru viaţa financiară. O discuţie cu partenerul/a de cuplu vă poate ajuta să luaţi o decizie finală.


Horoscop 1 martie 2018, Capricorn:

În această perioadă lucrurile par să se schimbe pentru voi; trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri astfel încât să rezolvaţi problemele pe care le întâmpinaţi în discuţiile cu oamenii din jurul vostru. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă ajuta cu un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 1 martie 2018, Vărsător:

Ziua de azi este dedicată vieţii profesionale; trebuie să lucraţi la un proiect destul de important alături de colegii/ele de echipă. În cazul în care reuşiţi să treceţi peste obstacolele care apar în calea voastră şi să îl finalizaţi, puteţi beneficia de un comision consistent.


Horoscop 1 martie 2018, Peşti:

Astăzi partenerul/a de cuplu vă surprinde frumos fie cu un cadou special, fie cu o veste neaşteptată. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi mai fericiţi/te ca niciodată. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii îşi îndreaptă atenţia asupra voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă. 

Horoscopul dragostei, 5-11 martie 2018

 
Horoscopul dragostei, 5-11 martie 2018


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Berbec:

Zilele de 6, 8, 9 și 10 răsfață, energetic și astrologic vorbind, sectoarele vieții voastre sociale și sentimentale. Se creează climatul necesar să cunoaşteţi persoane noi care să vă inspire. Important este să trăiţi aceste experiențe cu ardoare, din tot sufletul și să profitați de ele din plin. O atitudine prudentă răpește din bucuria pe care o aduc.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Taur:

Angajamentele sociale v-ar putea ustura la buzunare destul de mult în prima zi a acestei săptămâni, deci poate ar fi bine să le triaţi. Cu toate acestea, ziua de 6 se anunță de bun augur vieții sentimentale, mai ales a Berbecilor implicați în relații la distanță sau cu persoane de altă cultură ori naționalitate. La fel de favorabile, se arată a fi și zilele de 8 şi 9 martie. Iată un moment bun să vă recuceriţi partenerul/a.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Gemeni:

Din câte se pare, zilele de 8 și 11 vă aduc surprize plăcute pe plan social și sentimental, poate pentru că vă conferă senzația că lucrurile încep să se așeze în aceste sectoare și a venit în sfârșit momentul să vă bucuraţi de puţină stabilitate. Oricare ar fi situația, adevărul este că sunt favorizate toate activitățile menite să întărească relațiile cu prietenii/ele, dar și cu persoana iubită.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Rac:

Zilele de 5, 8, 9 și 10 promit a fi favorabile vieții de cuplu, dar și nativilor/elor acestui semn care nu și-au găsit încă dragostea, dar n-au încetat să spere că o vor descoperi la un moment dat. Important este să nu îi/le amestecați pe prieteni/e și/sau părinți în treburile voastre, mai ales dacă întâmpinați greutăţi. Rufele se spală în particular, așa cum probabil ştiaţi deja.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Leu:

În zilele de 5 şi 6 ale lunii, aşteptaţi-vă la vizite sau măcar telefoane din partea rudelor apropiate sau a vecinilor/elor. În intervalul 7-9 martie, vine rândul să acordaţi mai multă atenție familiei, chiar dacă unele lucruri pe care le fac vă determină să vă ieşiţi din minți uneori. Weekendul se cere dedicat vieții de cuplu și/sau activităților avute cu copiii.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Fecioară:

Intervalul 7-9 martie ar trebui dedicat socializării, indiferent dacă implică să mergeţi în vecini/e la cafea sau să ieşiţi cu prietenii/ele în oraș. Oricare ar fi situația, adevărul este că vă prinde foarte bine să vorbiţi cu cineva, mai ales dacă aţi trecut prin multe greutăţi în ultima vreme. Weekendul ar fi indicat să îl petreceţi în familie, dar evitaţi să deschideţi subiecte profesionale de față cu părinții.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Balanţă:

Abilitățile voastre de comunicare și socializare ies destul de mult în evidență weekendul aceasta, reușind să închegaţi mai repede decât de obicei cu persoane care vă pot fi aproape atunci când vă așteptați mai puțin în viitor. Cultivaţi cumva relațiile cu aceștia/stea și veţi vedea cât de norocoşi/ase sunteţi că îi/le aveţi alături. Contează mai mult decât credeţi să fiţi înconjuraţi/te de oameni de la care aveţi ce învăţa.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Scorpion:

Pot apărea unele neînţelegeri între voi și persoana dragă, dar atât timp cât nu le permiteți altceva decât să condimenteze puţin viața de cuplu, sunteți în afara oricărui pericol. Dispuneți de toate mijloacele pentru a face ca lucrurile să funcționeze. Nu trageţi de ceea ce nu merge și încercaţi să accentuaţi acele laturi ale relației voastre de pe urma cărora aveți de câștigat amândoi.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Săgetător:

Ziua de 7 vă poate surprinde cu chef de flirt și joacă, dispoziție care face bine atât vieții voastre sentimentale, indiferent dacă aveţi pe cineva sau nu, cât și relației cu cei mici, dacă este cazul. În cursul zilei de 9, încercaţi să vă ţineţi în frâu tendințele de gelozie și posesivitate. În caz contrar, tot progresul realizat cu două zile în urmă se va duce pe apa sâmbetei. Recăpătaţi controlul asupra voastră.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Capricorn:

Ziua de 7 se poate dovedi a fi una prielnică pe plan social, apropiindu-vă și mai mult de prietenii/ele vechi ori cunoscând noi oameni care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Cu toate acestea, după data de 9 martie, spontaneitatea din acest sector al vieții voastre poate ajunge să vă joace și feste, afectând într-o anumită măsură unele dintre amicițiile voastre. Apreciaţi-le mai mult.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Vărsător:

În zilele de 5 şi 7 ale lunii, emanaţi bună dispoziție, deci nu vă miraţi dacă atrageţi pur și simplu oameni în jurul vostru. În 8 și/sau 9 martie, v-aţi putea simți ca un arc pentru că atât partenerul/a, cât și prietenii/ele vă doresc atenția voastră. Gândiţi-vă de două ori înainte de a îi acorda unui/ei amic/e un împrumut în acele zile. Tot în data de 9, aţi putea intra în conflict cu părinții. Încercaţi să nu vă enervaţi atât de ușor.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Peşti:

Zilele de 6 și 7 nu se anunță a fi prea liniștite în cuplu, fapt pentru care trebuie să faceţi un exercițiu de răbdare și voință pentru a evita dezastrul. Contextul astral al zilelor de 10 și 11 permite și el proliferarea seminței de discordie dintre voi și apropiați/te, deci dacă participaţi la o masă cu familia extinsă, încercaţi să nu atingeţi anumite subiecte de discuție sensibile. 

Horoscopul zilei de miercuri, 28 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 28 februarie 2018


Horoscop 28 februarie 2018, Berbec:

În această perioadă sunteţi cu capul în nori şi cu gândurile foarte departe. Vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale, însă este posibil să rămâneţi mult prea în urmă. Aştrii vă sfătuiesc să încercaţi să rezolvaţi măcar sarcinile obişnuite, care nu au nevoie de prea multă atenţie.


Horoscop 28 februarie 2018, Taur:

Deşi sunteţi foarte aglomeraţi/te pe plan profesional, reuşiţi să vă păstraţi zâmbetul pe buze şi să îi/le molipsiţi şi pe cei/le din jurul vostru cu atitudinea pozitivă. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu un cadou special; fie este vorba despre un obiect pe care vreţi să îl cumpăraţi de ceva vreme, fie o vacanţă scurtă.


Horoscop 28 februarie 2018, Gemeni:

Pe plan profesional lucrurile nu sunt deloc aşa cum vă doriţi. Trebuie să faceţi eforturi suplimentare pentru a vă păstra calmul în discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă. Spre seară, tot ce vă doriţi este să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 28 februarie 2018, Rac:

Ziua de miercuri pare să fie una interesantă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. O persoană destul de importantă vine la voi pentru a vă face o ofertă de colaborare pe un proiect care se va desfăşura pe o lungă perioadă de timp. Nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi imediat această propunere.


Horoscop 28 februarie 2018, Leu:

Conjunctura astrală favorizează viaţa profesională în această perioadă. Vă descurcaţi de minune în discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii şi nu numai; în negocierile la care participaţi azi este posibil să vă convingeţi partenerii/ele de afaceri să investească în visurile voastre.


Horoscop 28 februarie 2018, Fecioară:

Urmează o perioadă destul de aglomerată pentru voi, cu numeroase schimbări şi sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi într-un termen limită. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să vă păstraţi calmul. În plus, în cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 28 februarie 2018, Balanţă:

Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru viaţa profesională; vă este greu să comunicaţi deschis cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de echipă. De asemenea, nu este o zi bună pentru a lua decizii importante. Sunteţi destul de impulsivi/e şi puteţi alege să mergeţi pe drumuri pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 28 februarie 2018, Scorpion:

Consideraţi că această perioadă este una bună pentru a ieşi din zona de confort şi a vă asuma riscuri mari pentru viaţa profesională. Aveţi mare încredere în voi şi sunteţi pregătiţi/te pentru orice dificultate care va apărea în calea succesului vostru. Spre seară, purtaţi o discuţie frumoasă şi sinceră cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 28 februarie 2018, Săgetător:

Astăzi vă treziţi cu zâmbetul pe buze; este o perioadă foarte bună pentru a începe un proiect de afaceri ce se va desfăşura pe o perioadă destul de lungă. În cazul în care nu vă descurcaţi cu aceste schimbări, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau poate chiar părerea superiorilor.


Horoscop 28 februarie 2018, Capricorn:

Azi încercaţi să vă puneţi în aplicare visurile pe care le aveţi de ceva timp şi pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. Consideraţi că este un moment foarte bun deoarece îi/le aveţi alături şi pe cei/le dragi. De asemenea, colegii/ele de muncă vă pot veni în ajutor în cazul în care nu vă descurcaţi.


Horoscop 28 februarie 2018, Vărsător:

Pe plan profesional vă ocupaţi de sarcinile obişnuite fără nicio problemă. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Relaţia cu partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă favorabilă tocmai pentru că sunteţi liniştiţi/te şi relaxaţi/te. Seara poate veni cu o mică surpriză.


Horoscop 28 februarie 2018, Peşti:

Este posibil ca această perioadă să fie una mai dificilă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Nu vă enervaţi prea mult, veţi găsi rapid soluţii pentru a rezolva această problemă. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun. 

Horoscopul sănătăţii, 5-11 martie 2018

 
Horoscopul sănătăţii, 5-11 martie 2018


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Berbec:

Dacă în cea mai mare parte a săptămânii, aştrii vă scutesc pe acest plan, nu același lucru se poate spune despre ziua de 11 martie. Pentru a evita ca energiile negative din ultima zi a săptămânii să vă strice sfârșitul de weekend, bine ar fi să fiţi atenţi/te ce mâncaţi și care sunt mesajele pe care vi le transmite propriul vostru corp. Atât timp cât sunteţi moderaţi/te, organismul vostru nu are motive să protesteze.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Taur:

În zilele de 6 şi 7 martie, aţi putea fi tentaţi/te să vă văitaţi din orice și să transformaţi totul într-o dramă, fără să vedeţi partea plină a paharului. Poate că dacă aţi realiza că exageraţi lucrurile, v-aţi da seama că nu aveţi motive să vă plângeţi. Este în interesul vostru să luaţi viața mai puțin în serios, mai ales în aceste zile când sunteţi predispuşi/se să vă supăraţi din motive mărunte. Nu luaţi lucrurile personal și va fi bine.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Gemeni:

Intervalul 8-10 martie, deci cea mai mare parte a weekend-ului, se arată a fi una în care nu vă aflaţi în cea mai bună formă, cel puțin mental. Motivul l-ar putea constitui faptul că faceţi cunoștință cu reversul medaliei perfecționismului, criticându-vă prea asupra și creându-vă o stare de spirit nu tocmai pozitivă. Fiţi mai indulgenţi/te cu voi înşivă/sevă și nu veţi avea de suferit prea mult.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Rac:

Se prea pare că ziua de 5 a lunii nu va găseşte în cea mai bună dispoziție. Bine ar ca atunci să nu întreprindeţi activități epuizante care v-ar solicita peste măsură mâinile. Indicat ar fi să o lăsaţi mai moale în prima zi a săptămânii și cu preocupările care presupun să staţi prea mult concentraţi/te. Ideea ar fi deci să începeţi săptămâna ușor astfel încât să nu vă obosiţi prea mult.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Leu:

Intervalul 8-10 martie, adică cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână, nu arată prea grozav, cel puțin din punct de vedere astrologic. Poate că nu vă veţi afla în cea mai bună formă fizică, motiv pentru care veţi fi nevoiţi/te să fiţi mai selectivi/e decât poate v-aţi fi dorit cu activitățile voastre de weekend. Oricare ar fi forma voastră de atunci, luaţi aminte că optimismul poate face minuni.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Fecioară:

Zilele de 5 şi 6 martie vă găsesc într-o dispoziție destul de reactivă, dar și receptivă, ceea ce v-ar putea face să credeţi că sunteţi ținta tuturor vorbelor sau privirilor ceva mai acide. Până la urmă nu ține decât de voi să luaţi mai puțin personal lucrurile care nu contează cu adevărat. Reţineţi totuși că multe afecțiuni fizice îşi au sursa într-o tulburare de ordin emoțional, temporară sau recurentă.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Balanţă:

Contextul astral general al acestei săptămâni scoate la iveală faptul că vă bucuraţi de un tonus de invidiat, un nivel de energie peste medie și o rezistență mai mare decât de obicei la stres și efort susținut. Este bine să profitați cumva de pe urma lor, programându-vă acum unele activități solicitante pe care le-aţi tot amânat. Dar nu uitaţi ca măcar din când în când să mai luaţi câte o pauză.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Scorpion:

Aţi scăpat de neplăceri la nivel de sănătate săptămâna aceasta, dar îndărătnicia și repulsia față de nou v-ar putea crea neplăceri și în zona aceasta. Adoptaţi cu mai multă ușurință un alt stil de alimentație sau un mod de viață mai activ. Dacă exageraţi proporțiile acestor mici îmbunătățiri, se prea poate ca organismul vostru să resimtă destul de puternic faptul că aţi făcut niște schimbări.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Săgetător:

Zilele de 5 şi 6 martie v-ar putea surprinde cu unele junghiuri, dar dacă adăugaţi în dieta voastră unele suplimente alimentare și faceţi mai multă mişcare, veţi reuși să vă reglaţi mușchii și să aveţi un tonus mai bun ca oricând. Treceţi printr-o perioadă nu tocmai ușoară acum, dar alegeţi să priviţi sportul drept modalitatea de a scăpa de stresul și nervii adunați de peste zi. Aveţi nevoie de acest lucru.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Capricorn:

Zilele de 8 şi 9 ale lunii nu se prefigurează a fi prea reușite pe acest plan. Poate vă alegeţi cu o viroză respiratorie sau o febră musculară care vă dă motive să vă îngrijoraţi că nu vă veţi putea bucura de weekend așa cum trebuie. Optaţi pentru câteva zile la munte sau la mare și nu vă suprasolicitaţi organismul. Veţi vedea că nu va dura mult până când veţi reuşi să vă puneţi pe picioare.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Vărsător:

Zilele de 8 şi 9 vă pot surprinde destul de descurajaţi/te, motiv pentru care aţi putea ajunge la concluzia că Universul lucrează împotriva voastră. Încercaţi să vă cultivaţi speranța că totul se va termina cu bine, chiar dacă momentan nu treceţi prin cea mai fericită perioadă. Veţi începe să atrageţi lucruri bune în viața voastră dacă vă schimbaţi atitudinea și vă gândiţi că totul se întâmplă cu un scop.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Peşti:

S-ar părea că cea mai mare parte din sfârșitul săptămânii, adică zilele de 10 şi 11 martie, nu vă găsesc tocmai în cea mai bună formă fizică sau emoțională, poate din cauza faptului că sunteţi mai sensibili/e decât de obicei, fapt pentru care ar fi bine să vă ţineţi departe de oamenii negativiști și de contexte sociale cu energii pesimiste. În felul acesta, vă veţi proteja. 

Horoscopul zilei de marţi, 27 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 27 februarie 2018


Horoscop 27 februarie 2018, Berbec:

Aştrii vă sfătuiesc să finalizaţi toate sarcinile profesionale în primele ore ale zilei deoarece după prânz pot apărea câteva veşti importante care vă vor da peste cap toate planurile. Veţi avea parte de evenimente neaşteptate de care veţi fi nevoiţi/te să vă ocupaţi în următoarea perioadă.


Horoscop 27 februarie 2018, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde o persoană foarte importantă vă dă o veste frumoasă. Este posibil să urmeze o colaborare minunată, de lungă durată şi cu multe beneficii financiare. Spre seară, o persoană deosebită din trecut va încerca să ia legătura cu voi.


Horoscop 27 februarie 2018, Gemeni:

Azi este posibil să fiţi luaţi/te prin surprindere de câteva schimbări neaşteptate pe plan profesional; vă este dificil să le acceptaţi, motiv pentru care încercaţi să faceţi un pas în spate şi să vă relaxaţi astfel încât să nu luaţi vreo decizie pe care mai târziu o veţi regreta.


Horoscop 27 februarie 2018, Rac:

Aştrii vă sfătuiesc să vă pregătiţi pentru o perioadă foarte frumoasă; se anunţă mari schimbări pentru voi în viaţa sentimentală. Fie partenerul/a de cuplu vă face o propunere minunată, fie întâlniţi o persoană interesantă de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 27 februarie 2018, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una frumoasă şi interesantă pentru viaţa personală; profitaţi de timpul petrecut alături de partenerul/a de cuplu sau de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o veste neaşteptată din partea unei rude.


Horoscop 27 februarie 2018, Fecioară:

În această perioadă vă puteţi lovi de mici probleme de comunicare pe toate planurile. Discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii şi colegii/ele de echipă vă pot scoate peri albi, motiv pentru care este foarte important să aveţi încredere în voi şi să vă păstraţi calmul.


Horoscop 27 februarie 2018, Balanţă:

Astăzi este posibil să purtaţi o discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul/a de cuplu, care vă va convinge că este timpul să faceţi un compromis astfel încât să îmbunătăţiţi relaţia voastră. Spre seară, o persoană din trecut bate la uşa casei voastre.


Horoscop 27 februarie 2018, Scorpion:

Sunteţi destul de aprinşi/se în discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru. Aştrii vă sfătuiesc să vă abţineţi de la reproşuri dacă vreţi să nu îi/le răniţi pe cei/le dragi. Pe plan profesional, concentraţi-vă mai mult pe sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă răbdare.


Horoscop 27 februarie 2018, Săgetător:

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru a lua o decizie cu privire la viaţa profesională; în schimb, concentraţi-vă atenţia asupra sarcinilor obişnuite. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos, pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 27 februarie 2018, Capricorn:

Sunteţi uşor nemulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să faceţi câteva schimbări. Nu grăbiţi lucrurile şi încercaţi să puneţi în balanţă toate argumentele pro şi contra astfel încât să fiţi siguri/e că luaţi cele mai bune decizii.


Horoscop 27 februarie 2018, Vărsător:

Sunteţi destul de nemulţumiţi/te de atitudinea şi neprofesionalismul colegilor/elor de echipă, motiv pentru care astăzi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile de unii/ele singuri/e. Aveţi şanse mari să rezolvaţi un proiect important pe care până acum l-aţi tot amânat.


Horoscop 27 februarie 2018, Peşti:

Superiorii vă dau o veste frumoasă; este posibil să începeţi lucrul pentru un proiect foarte frumos, care vă va aduce numeroase beneficii financiare. Spre seară, puteţi primi o vizită din partea unei persoane din trecutul vostru; poate fi vorba despre un/o prieten/ă apropiat/ă sau chiar o iubire veche. 

Puterea specială a semnului vostru zodiacal

 
Puterea specială a semnului vostru zodiacal


Berbec, Săgetător – curajul:

Când vă puneţi în minte un lucru, nimeni şi nimic nu vă întoarce din drum. Ba mai mult, dacă cineva încearcă să vă oprească, vă ambiţionaţi şi mai mult. Sunteţi activi/e, competitivi/e, dacă e cazul, chiar un pic ofensivi/e, suficient cât să vă impuneţi. Acţionaţi cu încredere şi ieşiţi mai mereu învingători/are. Spuneţi lucrurilor pe nume, fără menjamente, când alţii/tele dau din colţ în colţ. Toţi/ate obosesc şi sunt pe punctul să se dea bătuţi/te, voi vă activaţi resurse nebănuite de energie şi nu vă lăsaţi până nu se aranjează lucrurile aşa cum v-aţi propus. Adoraţi să vă testaţi limitele şi să exploraţi zone de activitate noi.


Taur, Fecioară – realismul:

Sunteţi foarte bine ancoraţi/te în realitate şi nu puteţi fi păcăliţi/te uşor. Calculaţi/te, pragmatici/e, simţiţi de departe când vi se întinde o capcană. Analizaţi atent lucrurile înainte să luaţi decizii, ceea ce, e drept, vă împiedică să fiţi spontani/e şi să trăiţi clipa la maximum, dar vă şi fereşte de neplăcerile impulsivităţii. Persoanele care îşi petrec viaţa alături de voi vor afla ce înseamnă stabilitatea, devotamentul, dar şi disciplina. Aveţi o logică imbatabilă, rădăcini adânci, care nu vă lasă să vă clătinaţi în bătaia vântului şi principii de la care nu vă abateţi de-a lungul vieţii.


Gemeni, Vărsător - creativitatea:

Ingeniozitatea şi flexibilitatea sunt trăsăturile pentru care celelalte persoane vă adoră. Vă place să fiţi provocaţi/te intelectual şi răspundeţi întotdeauna nevoii de a vă satisface multele curiozităţi. Nu vă pasă dacă alţii/tele vă consideră un pic ciudaţi/te şi reacţionaţi mereu după cum simţiţi, de obicei neaşteptat şi ingenios. Aveţi un umor fin, inteligent şi un mod îndrăzneţ de a gândi. Nu de puţine ori, scoateţi din încurcătură prieteni/e, colegi/e, dar şi pe voi înşivă/sevă, exact atunci când lucrurile par fără ieşire. Sunteţi într-o continuă schimbare, uneori distraşi/se, prea acaparaţi/te de propria voastră imaginaţie.


Rac, Scorpion – intuiţia:

Realitatea emoţională este cea care contează pentru voi cel mai mult. Mai presus de fapte, voi percepeţi şi interpretaţi vorbe, priviri, gesturi, aşa că e o misiune aproape imposibilă pentru cineva să vă păcălească. Intuiţi imediat cum stau lucrurile şi acţionaţi în consecinţă, încât ceilalţi/lelalte au impresia că le citiţi gândurile. Vă fascinează mintea umană, tărâmurile profunde ale psihologiei, pe care o studiaţi toată viaţa. De multe ori simţiţi, instinctiv, ce urmează să se întâmple.


Balanţă, Peşti – empatia:

Vă place să vă faceţi utili/e, să fiţi de folos altora într-un mod care, de fiecare dată, vă îmbogăţeşte sufleteşte. Influenţa voastră asupra oamenilor este una plăcută, utilă, armonioasă. Nu doar că simţiţi emoţiile şi energiile altora, dar chiar le puteţi stăpâni şi echilibra. Vă place să vă pierdeţi în vise, tărâmuri mistice, spirituale şi dezvoltaţi subtil un al şaselea simţ care vă ajută să intraţi pe sub pielea şi în sufletul oricui. Ştiţi să faceţi gestul potrivit la momentul potrivit, fie că e vorba de un zâmbet, de o îmbrăţişare, de a oferi un umăr cuiva neconsolat.


Capricorn, Leu – magnetismul:

Trebuie doar să vreţi să cuceriţi pe cineva ca să se întâmple întocmai. Prezenţa voastră e căutată, admirată, sunteţi puternici/e şi atât de expresivi/e, încât oamenii cad imediat în mrejele voastre. Aveţi o nevoie constantă de atenţie, de laude, şi vă place să atrageţi priviri, admiratori/are noi. Cine vă cunoaşte ştie că nu treceţi neobservaţi/te şi că vă place să stăpâniţi foarte bine, până la perfecţiune anumite domenii, astfel că sunteţi fascinanţi/te şi intelectuali/e.

 

Horoscopul zilei de luni, 26 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 26 februarie 2018


Horoscop 26 februarie 2018, Berbec:

Astăzi este o zi destul de aglomerată pentru voi deoarece vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi foarte multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. Aştrii vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi în deciziile pe care vreţi să le luaţi deoarece acestea vă vor decide viitorul.


Horoscop 26 februarie 2018, Taur:

Ziua de azi este una frumoasă pentru Tauri. Vă este puţin teamă de schimbările care urmează să se întâmple însă, în acelaşi timp, vă bucuraţi maxim că aţi reuşit să ieşiţi din zona de confort astfel încât să evoluaţi nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală.


Horoscop 26 februarie 2018, Gemeni:

Astăzi o persoană la care ţineţi foarte mult vă poate surprinde într-un mod interesant cu câteva critici constructive. Deşi vă va fi destul de ciudat să le acceptaţi, gândiţi-vă la ele deoarece cu siguranţă vă vor ajuta să luaţi deciziile potrivite pentru a evolua şi a vă dezvolta.


Horoscop 26 februarie 2018, Rac:

Ziua de 26 februarie este una de tranziţie pentru voi; vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu iar, după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Vă pregătiţi pentru câteva schimbări interesante, care vă vor aduce doar beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 26 februarie 2018, Leu:

Ziua de luni este una interesantă pentru Lei. Aştrii vă scot în cale o persoană importantă, o legătură de suflet cu care veţi avea o relaţie minunată şi care vă va ajuta de foarte multe ori în această viaţă. Aveţi suficient timp pentru a vă cunoaşte cu adevărat.


Horoscop 26 februarie 2018, Fecioară:

Aceasta este o zi în care vă puteţi îndrepta atenţia asupra relaţiilor pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Aştrii vă oferă mână liberă în comunicarea cu persoanele dragi; de asemenea, aveţi şansa să rezolvaţi o problemă mai veche care să vă ajute să începeţi un nou drum pe plan personal.


Horoscop 26 februarie 2018, Balanţă:

Este foarte posibil ca azi să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile; partenerul/a de cuplu are o surpriză pentru voi - o călătorie într-un loc necunoscut de voi. Acesta este momentul să vă deconectaţi de toate grijile şi problemele şi să vă bucuraţi de compania persoanei iubite.


Horoscop 26 februarie 2018, Scorpion:

Aştrii vă pun faţă în faţă cu o persoană dragă cu care aţi avut o relaţie minunată în trecut. Acesta este momentul să priviţi adânc în sufletul vostru, să vă ascultaţi inima şi să rezolvaţi problemele rămase nerezolvate. Spre seară, puteţi primi o veste frumoasă.


Horoscop 26 februarie 2018, Săgetător:

Este posibil ca astăzi superiorii să vă convingă să vă amânaţi planurile şi să plecaţi într-o călătorie în interes de muncă. Urmează să negociaţi un proiect destul de important. Deşi nu aveţi niciun chef, această deplasare vă va aduce doar beneficii nu doar pentru carieră, ci şi pentru viaţa financiară.


Horoscop 26 februarie 2018, Capricorn:

Trebuie să luaţi câteva decizii importante nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Ascultaţi sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru, însă bazaţi-vă mai mult pe intuiţie deoarece aceasta nu dă greş niciodată. Seara poate fi un sfetnic bun când vine vorba de luarea deciziilor.


Horoscop 26 februarie 2018, Vărsător:

Aştrii vă scot în cale azi o persoană foarte dragă pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Depinde doar de voi dacă vreţi să reluaţi legătura sau chiar să îi mai daţi o şansă. Seara va fi destul de interesantă deoarece aveţi ocazia să aflaţi câteva secrete interesante.


Horoscop 26 februarie 2018, Peşti:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie una tot mai serioasă; pe lângă faptul că în această perioadă comunicaţi deschis şi sincer, reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite. 

Topul celor mai bune partenere în funcţie de zodie

 
Topul celor mai bune partenere în funcţie de zodie


Femeile Rac:

Dacă sunteţi născute în acest semn zodiacal, iubiţi necondiţionat şi sunteţi făcute pentru viaţa în doi. Aceste native visează încă de mici la momentul în care vor deveni soţii şi mame. Au atâta dragoste de oferit, încât ar fi şi păcat să nu îşi întemeieze o familie. Nu îşi vor priva pentru nimic în lume partenerii sau pe cei mici de prezenţa lor protectoare şi îi vor răsfăţa cu orice preţ. Nu sunt deloc egoiste şi îşi schimbă toate priorităţile de dragul familiei. Pentru femeile născute în semnul Racului, uniunea căsătoriei este cu adevărat sfântă.


Femeile Taur:

Dacă au parte de siguranţă financiară şi stabilitate emoţională în cuplu, femeile născute în semnul Taurului se transformă în cele mai bune soţii de care poate avea cineva parte vreodată. Investesc totul sentimental şi financiar pentru partenerii şi copiii lor. Ca mame, vor fi mereu un exemplu demn de urmat şi rar veţi întâlni devotament ca al lor. Deşi sunt mereu zâmbitoare şi relaxate, au lucrurile sub control în fiecare clipă.


Femeile Balanţă:

Sunt genul de soţii care vă susţin necondiţionat şi vă motivează să deveniţi cele mai bune versiuni ale voastre. Femeile Balanţă sunt foarte liniştite şi echilibrate şi nu recurg la fel şi fel de scene copilăreşti ori la şantaj sentimental. Femeile născute în acest semn sunt pasionale chiar şi după ce familia se măreşte.


Femeile Peşti:

Fericirea partenerilor de cuplu şi a copiilor este motivul existenţei femeilor născute în zodia Peşti. Aceste native sunt cele mai înţelegătoare şi generoase, ştiu să lase de la ele, trec cu vederea micile neajunsuri şi nu se tem de compromisuri. Romantismul nu şi-l pierd nici după ani de convieţuire şi nu se plictisesc niciodată de persoanele pe care ele le iubesc, dacă acestea ştiu să le acorde atenţia cuvenită.


Femeile Capricorn:

Femeile Capricorn sunt genul de soţii care le fac pe toate ca la carte: drăgăstoase în relaţie, gospodine în bucătărie şi femeile perfecte în societate. Au serviciu, carieră, dar şi copii cuminţi. Condiţia e să vă încadraţi în regulile lor, uneori extrem de severe. Aceste native sunt foarte organizate şi îşi duc la bun sfârşit responsabilităţile zilnice.


Femeile Leu:

Puternice şi loiale, cu femeile născute în zodia Leului formaţi o echipă pe viaţă. Dacă jucaţi după regulile lor, altfel atitudinea li se schimbă radical cât aţi bate din palme. Ştiu să se facă iubite şi dorite, dar felul lor exigent de-a fi poate aduce şi o doză de stres nedorit. Femeile Leu vor să ia ele deciziile şi cu siguranţă nu vă doriţi să le contraziceţi în chestiuni importante.

 

Horoscopul zilei de duminică, 25 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 25 februarie 2018


Horoscop 25 februarie 2018, Berbec:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi/te de modul în care evoluează relaţia cu partenerul/a de cuplu, motiv pentru care decideţi să puneţi piciorul în prag şi să îl/o convingeţi să purtaţi o discuţie sinceră şi serioasă astfel încât să luaţi o decizie finală cu privire la viitorul vostru. Aveţi răbdare, lucrurile se pot îndrepta.


Horoscop 25 februarie 2018, Taur:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; încercaţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei sentimentale, să fiţi prezenţi/te şi să vă ascultaţi partenerul/a de cuplu când are nevoie de ceva. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 25 februarie 2018, Gemeni:

Aştrii vă ajută să vă canalizaţi energia spre atingerea scopurilor pe plan profesional. Aveţi ocazia să întâlniţi o persoană importantă care vă va da câteva sfaturi pe care ar fi bine să le puneţi în practică cât mai repede cu putinţă dacă vreţi rezultate vizibile în această perioadă.


Horoscop 25 februarie 2018, Rac:

În această perioadă încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită vieţii sentimentale; discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu sunt sincere şi serioase şi vă ajută să înţelegeţi care sunt schimbările pe care trebuie să le faceţi sau drumul pe care să mergeţi mai departe.


Horoscop 25 februarie 2018, Leu:

Această perioadă este una specială pentru voi deoarece vă permite să fiţi alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Lucrurile se schimbă în bine, iar relaţia cu partenerul/a de cuplu se consolidează. Spre seară, puteţi primi fie o veste frumoasă, fie un cadou minunat din partea acestuia/eia.


Horoscop 25 februarie 2018, Fecioară:

Sunteţi extrem de plictisiţi/te azi. Spre seară ieşiţi cu prietenii/ele şi parcă renaşteţi, mai ales atunci când unul/a dintre ei/le se află aproape de voi. Începeţi să vă întrebaţi dacă nu v-ar fi mai bine cu el/a.


Horoscop 25 februarie 2018, Balanţă:

Această perioadă a fost una extrem de aglomerată pentru voi; aştrii vă sfătuiesc să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană dragă cu care purtaţi o discuţie interesantă şi frumoasă.


Horoscop 25 februarie 2018, Scorpion:

Ziua de duminică pare să fie una destul de interesantă pentru voi; după o discuţie serioasă şi matură cu partenerul/a de cuplu, decideţi de comun acord să luaţi o decizie importantă care să vă ajute să vă consolidaţi relaţia. Seara va fi una destul de liniştită.


Horoscop 25 februarie 2018, Săgetător:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal astfel încât să readuceţi liniştea în viaţa voastră, însă încă nu ştiţi de unde să începeţi. O discuţie cu o persoană în care aveţi mare încredere vă poate ajuta să înţelegeţi totul mult mai bine şi să vă daţi seama ce aveţi de făcut pe viitor.


Horoscop 25 februarie 2018, Capricorn:

Aştrii vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi/te la deciziile pe care vreţi să le luaţi astăzi şi, cel mai important, să nu vă pierdeţi cu firea în discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii şi colaboratorii/arele. Aveţi încredere în voi, aveţi idei foarte bune pe care le puteţi pune în practică.


Horoscop 25 februarie 2018, Vărsător:

În această perioadă puteţi primi câteva critici constructive din partea celor dragi şi ar fi bine să le luaţi în considerare deoarece vă pot ajuta să faceţi schimbări bune pentru viitorul vostru. Seara vine cu o veste frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 25 februarie 2018, Peşti:

Trebuie să fiţi foarte atenţi/te la locul de muncă, mai ales că urmează câteva schimbări la care vreţi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să reveniţi la sarcinile voastre. Spre seară, primiţi în vizită un/o prieten/ă drag/ă cu care petreceţi clipe frumoase. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 24 februarie 2018


Horoscop 24 februarie 2018, Berbec:

Astăzi aveţi timp să petreceţi mai mult timp în compania voastră, motiv pentru că reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra stărilor şi sentimentelor voastre. Sunteţi atenţi/te la detalii şi încercaţi să fiţi sinceri/e când vine vorba de deciziile pe care vreţi să le luaţi pe viitor. Seara va fi una liniştită şi interesantă.


Horoscop 24 februarie 2018, Taur:

În această perioadă sunteţi preocupaţi/te foarte mult de viaţa profesională; comunicaţi deschis şi sincer cu partenerii/ele de afaceri şi chiar reuşiţi să puneţi bazele unui nou proiect. Sunteţi foarte mândri/e de voi şi vă simţiţi pregătiţi/te pentru tot ce urmează. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 24 februarie 2018, Gemeni:

Profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă ocupa de sarcinile rămase restante în ultima perioadă. Aveţi multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor astfel încât să fiţi mulţumiţi/te de rezultatele obţinute. Spre seară, puteţi avea parte de o vizită neaşteptată din partea unui om foarte drag.


Horoscop 24 februarie 2018, Rac:

Azi sunteţi dispuşi/se să lăsaţi în urmă trecutul şi să faceţi pace cu o persoană care v-a greşit şi care v-a rănit foarte mult. Este momentul să fiţi prezenţi/te în viaţa voastră şi să vă concentraţi pe emoţiile şi sentimentele pe care inima voastră le simte acum. Ca de fiecare dată, partenerul/a de cuplu vă este alături.


Horoscop 24 februarie 2018, Leu:

Sunteţi foarte concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat încât ajungeţi să nu mai acordaţi atât de mult atenţie persoanelor din jurul vostru. Tot astăzi este posibil să treceţi peste un conflict destul de serios avut cu unul/a dintre colegii/ele de echipă.


Horoscop 24 februarie 2018, Fecioară:

Ziua de 24 februarie pare să fie una frumoasă pentru voi; sunteţi foarte calmi/e şi liniştiţi/te şi vă vedeţi fără probleme de sarcinile primite de la superiori. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu poate trece printr-o schimbare destul de frumoasă în această perioadă.


Horoscop 24 februarie 2018, Balanţă:

Vă doriţi foarte mult ca ziua de mâine să fie doar pentru relaxare, motiv pentru care aveţi întreaga zi bine planificată astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi pe plan profesional. În cazul în care apare o situaţie neprevăzută, reuşiţi să îi faceţi faţă cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 24 februarie 2018, Scorpion:

Azi, pe plan profesional, trebuie să rezolvaţi câteva sarcini importante ce nu mai pot fi amânate. Vă concentraţi întreaga atenţie asupra acestora şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de ele până la finalul programului. Spre seară, vă bucuraţi de atenţia oferită de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 24 februarie 2018, Săgetător:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă liniştită, însă foarte frumoasă şi nu aveţi de ce să vă faceţi griji. În schimb, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii profesionale; aştrii vă pot scoate în cale astăzi câteva oportunităţi interesante.


Horoscop 24 februarie 2018, Capricorn:

Azi vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte noi primite de la superiori. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi cu o problemă dificilă; ajutaţi-o fără să o certaţi pentru alegerile făcute în ultima perioadă.


Horoscop 24 februarie 2018, Vărsător:

Astăzi sunteţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile pentru că o rudă apropiată vă dă o veste frumoasă, care vă va bucura maxim. Sunteţi mai fericiţi/te ca oricând şi vă gândiţi că poate este timpul să faceţi câteva schimbări în relaţia pe care o aveţi cu persoanele din familie.


Horoscop 24 februarie 2018, Peşti:

În această dimineaţă sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; un/o coleg/ă de echipă are nevoie de ajutorul vostru. Este posibil să fie o situaţie destul de dificilă, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să vă înzestraţi cu multă răbdare pentru următoarele ore. 

Horoscopul dragostei, 26 februarie - 4 martie 2018

 
Horoscopul dragostei, 26 februarie - 4 martie 2018


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Berbec:

În weekend, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că momentele petrecute alături de partener/ă v-ar putea consolida și mai mult relația, deci nu ezitaţi să vă petreceţi timpul liber în compania celui/ei drag/i. Până și viața voastră personală ar putea avea de câștigat la sfârșitul săptămânii, când același astru tranzitează casa aferentă din harta voastră.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Taur:

Luna Plină din 2 martie se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi bine să duceţi relația de cuplu la următorul nivel contemplând extinderea familiei. Taurii liberi de contract ar putea întâlni pe cineva sau își găsesc curajul de a aborda acea persoană specială pe care au cunoscut-o de curând. Semne bune lunația are.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Gemeni:

Luna Plină din 26 februarie se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că întâmplările importante ale acestei săptămâni i-ar putea avea drept protagoniști pe părinți sau pe membrii/ele familiei pe care v-aţi construit-o voi. Oricare ar fi situația, arătaţi-le că dispun de tot sprijinul vostru, chiar dacă nu vă sfiiţi să le arătați unde greșesc.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Rac:

Deoarece casa în care se resimte cel mai acut Luna Plină din data de 2 martie mai simbolizează și rudele apropiate, s-ar putea ca ele să joace un rol destul de important săptămâna aceasta. V-ar putea surprinde un telefon din partea lor, un e-mail sau chiar o vizită neașteptată. În orice caz, se pare că cineva drag cu care nu aţi menținut un contact stabil ar putea căuta să reînnodați legăturile.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Leu:

În weekend, adică atât timp cât Luna traversează casa comunicării și a rudelor apropiate din horoscopul vostru general, abilitățile voastre de comunicare și socializare se vor ridica la cote care v-ar surprinde până și pe voi. Acum este momentul să ieşiţi la neamuri ori să îi faceţi o vizită unui/ei vecin/e care v-a invitat de multe ori pe la el/a. Vă va face bine.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Fecioară:

Vă așteaptă o săptămână în care aţi putea înghiți ceva mai dificil faptul că jumătății voastre îi lipsește simțul practic. Poate ar fi bine să învăţaţi de la el/a să lăsaţi natura să îşi urmeze cursul uneori. În definitiv, vă puteți ajuta împreună să evoluați într-o direcție favorabilă vouă și relației voastre.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Balanţă:

Cu Luna în semnul nașterii voastre în weekend, este de așteptat ca abilitățile voastre de comunicare și socializare să crească destul de mult. Atunci se vor vedea, în plina lor splendoare, bagajele voastre infinite de diplomație, tact și capacitatea de a relaționa cu oricine, indiferent de unde se trage și cine este. Acum e momentul să vă focalizaţi pe viața socială și sentimentală.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Scorpion:

Aceeași casă în care se resimte cel mai puternic Luna Plină din ziua de 2 martie mai simbolizează și viața voastră socială, indiciu că prietenii/ele ar putea juca un rol important săptămâna aceasta. Fie sunteţi acceptaţi/e oficial într-un anturaj, fie luaţi voi decizia de a include unele persoane noi în cercul de amici/e pe care îl frecventaţi deja. Oricare ar fi scenariul, important este să nu vă neglijaţi partenerul/a și copiii.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Săgetător:

Chiar dacă Luna Plină din 2 martie își face simțite efectele cel mai puternic în casa carierei, nu înseamnă că ocolește cu desăvârșire capătul opus al axei peste care se suprapune. Se arată o săptămână în care familia v-ar putea duce dorul și în care riscă să se simtă neglijată pentru că sunteţi absorbiţi/te de carieră. Căutaţi să vă împărţiţi timpul echitabil între cele două domenii.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Capricorn:

Luna Plină din data de 2 martie poate determina unele persoane dragi mutate într-o altă localitate sau chiar peste hotare să vă caute, chiar dacă nu ați menținut un contact stabil. Ori poate fi vorba de cineva care are o naționalitate sau religie diferită de a voastră. În orice caz, vă prinde bine să priviţi lucrurile printr-o lentilă nouă și să vedeţi că nu arată atât de rău precum v-aţi imaginat voi în ultima perioadă.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Vărsător:

Dacă folosiţi înțelept energiile Lunii Pline din ziua de 2 martie, viața sentimentală a voastră și a/l partenerului/ei s-ar putea îmbunătăți mai mult decât credeţi. Până la urmă și întreținerea pasiunii dintre voi presupune știință în același fel cum și viața de cuplu nu este o treabă ușoară. Ideea este că necesită muncă multă să mențineți flacăra iubirii la fel ca atunci când v-ați cunoscut. Dar nu este imposibil.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Peşti:

Luna Plină din 2 martie poate face ca cicăleala partenerului/ei și lipsa sa de sensibilitate să vă cadă mai greu decât de obicei. Poate ar fi bine totuși să vă deprindeţi cu simțul vostru practic și capacitatea sa de a vedea lucrurile așa cum sunt ele de fapt. Atât timp cât funcționați ca o echipă, nimic nu vă poate opri. Ţineţi minte acest lucru și încercaţi să vă racordaţi (din nou) pe frecvența persoanei iubite. 

Horoscopul zilei de vineri, 23 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 23 februarie 2018


Horoscop 23 februarie 2018, Berbec:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. Cu multă răbdare reuşiţi să rezolvaţi tot până în orele prânzului astfel încât restul zilei să fie pentru relaxare. Alături de persoanele dragi vă faceţi planuri pentru weekend.


Horoscop 23 februarie 2018, Taur:

Astăzi este o zi foarte importantă pentru voi deoarece negociaţi un contract de lungă durată, care vă va aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt. Aveţi încredere în voi şi discutaţi cu zâmbetul pe buze. În plus, cereţi ceea ce consideraţi că este potrivit pentru a creşte şi a evolua nu doar profesional, ci şi financiar.


Horoscop 23 februarie 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte noi şi interesante. Aveţi multă încredere în voi, iar asta cântăreşte foarte mult în discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 23 februarie 2018, Rac:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pe plan sentimental. Sunteţi foarte sinceri/e şi deschişi/se cu partenerul/a de cuplu şi îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Această discuţie vă ajută să vă apropiaţi şi mai mult, astfel consolidând şi mai mult relaţia voastră.


Horoscop 23 februarie 2018, Leu:

Această perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi, motiv pentru care sunteţi destul de obosiţi/te şi nu visaţi decât la o zi liberă în care să vă relaxaţi şi să vă deconectaţi de toate problemele şi sarcinile profesionale. Aveţi răbdare, mai este puţin până la weekend.


Horoscop 23 februarie 2018, Fecioară:

Ziua de 23 februarie este una frumoasă deoarece este posibil să vă fie aprobat un proiect de care vreţi să vă ocupaţi de ceva timp. Sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul deoarece visaţi la acest moment de luni întregi. Spre seară, persoana iubită vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 23 februarie 2018, Balanţă:

Astăzi puteţi intra într-un mic conflict cu superiorii deoarece nu sunteţi de aceeaşi părere; aştrii vă sfătuiesc să vă păstraţi calmul astfel încât situaţia să nu scape de sub control. Trebuie să faceţi un efort de voinţă şi să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisuri.


Horoscop 23 februarie 2018, Scorpion:

Aveţi o stare de spirit destul de bună şi reuşiţi să îi/le contaminaţi şi pe cei/le din jurul vostru cu veselia voastră. Pe plan profesional, lucrurile decurg după bunul vostru plac doar dacă sunteţi perseverenţi/te şi nu acceptaţi „Nu” ca răspuns. Spre seară, vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 23 februarie 2018, Săgetător:

Este posibil ca în această perioadă să comunicaţi destul de greu cu colegii/ele de echipă. Sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri doar pentru a evita o dispută aprinsă. Spre seară, nu vreţi decât să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 23 februarie 2018, Capricorn:

Azi încercaţi să purtaţi o discuţie serioasă cu persoana iubită cu privire la viitorul vostru; vreţi să vă asiguraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că împreună munciţi pentru a creşte relaţia voastră. Seara va fi una destul de liniştită pentru Capricorni.


Horoscop 23 februarie 2018, Vărsător:

Aştrii nu favorizează deplasările pe distanţe lungi, motiv pentru care ar fi indicat să amânaţi orice călătorie planificată pentru această perioadă. În schimb, concentraţi-vă asupra sarcinilor personale, puteţi rezolva conflicte serioase avute cu persoana iubită.


Horoscop 23 februarie 2018, Peşti:

Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru investiţii sau sarcini profesionale pentru că riscaţi să pierdeţi o sumă importantă de bani. În schimb, aştrii favorizează viaţa personală; încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu. 

Horoscopul sănătăţii, 26 februarie - 4 martie 2018

 
Horoscopul sănătăţii, 26 februarie - 4 martie 2018


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Berbec:

Luna Plină din 2 martie leagă casele sănătății din horoscopul vostru general, ceea ce indică că fie se anunță o săptămână în care nivelul vostru de energie este la cote minime, fie sunteţi plini/e de viață, dar neatenţi/te și predispuşi/se la mici accidente. Oricare ar fi situația, evitaţi să vă hazardaţi și gândiţi-vă pașii înainte de a face ceva. Moderația și faptul de a fi prevăzători/are sunt cheia zilelor acestora.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Taur:

În weekend, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, creându-vă predispoziția de a vă deda lenevelii și răsfățurilor de tot soiul. În loc să cedaţi ispitelor culinare ori să lânceziţi după muncă în fața televizorului, mai bine aţi alege o ședință de masaj sau aromaterapie chiar la domiciliu. V-ar prinde bine să vă oferiţi un astfel de tratament special.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Gemeni:

Luna Plină din data de 2 martie se face simțită cel mai puternic în casa familiei, fundația universului vostru interior, ceea ce înseamnă că ar trebui rezolvate unele chestiuni spinoase din relația voastră cu familia de origine pentru că evoluția și sănătatea voastră emoțională, respectiv mentală să nu mai aibă de suferit. Bine ar fi deci să încheiaţi unele capitole mai puțin plăcute și să faceţi loc unuia nou și promițător.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Rac:

Luna Plină din ziua de 2 martie se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul vostru general, indiciu că opiniile celor de lângă voi, dar mai ales al rudelor apropiate, v-ar putea ajuta să vă orientaţi mai bine când vine vorba de dezvoltarea voastră personală. Deși remarcile lor pot lua forma unor critici destul de acide, încercaţi să vedeţi partea plină a paharului și să vă conformaţi părerilor lor.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Leu:

Unele evenimente care îi au drept protagoniști pe părinții voştri ar putea tulbura puţin apele în care vă scăldaţi în prima parte a săptămânii. Nu este musai să fie vorba de ceva mai puțin plăcut, dar pare-se totuși că nu vă vor lăsa indiferenţi/te. Oricare ar fi situația, încercaţi să nu dramatizaţi lucrurile și să rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă. Dacă sunteţi în controlul situației, nu vă surprinde nimic.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Fecioară:

Luna Plină din 2 martie se manifestă tocmai în zodia nașterii voastre, fapt care semnalează că fie sunteţi cu energia pe cote de avarie, fie parcă sunteţi conectaţi/te la curent, neștiind cum anume să faceţi să nu vă împrăştiaţi forțele în toate direcțiile. Luaţi o pauză când simţiţi nevoia, adunaţi-vă și abia apoi acţionaţi. Doar așa vă asiguraţi că nu vă risipiţi energia și o direcţionaţi unde este mai mare nevoie de ea.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Balanţă:

Luna Plină din data de 2 martie se manifestă plenar în casa subconștientului vostru, excerbându-vă eventualul simț (auto)critic, ceea ce înseamnă că se prefigurează o săptămână în care vă mulțumesc destul de puține lucruri la voi înşivă/sevă ori la cei/le de lângă voi. Poate ar fi indicat să coborâţi ștacheta mai jos de vreme ce oricum aţi setat-o la înălțimi greu de atins. Încercaţi să fiţi ceva mai înțelegători/are.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Scorpion:

În weekend, Luna se află în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că universul vostru interior s-ar putea destabiliza puţin pe parcursul acestor zile. Motivul ar putea fi unul de natură sentimentală sau doar v-a necăjit cineva din apropiații voştri. Oricare ar fi situația, încercaţi să nu dramatizaţi lucrurile și să le priviţi dintr-o perspectivă neutră, obiectivă.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Săgetător:

Luna se deplasează prin casa transformărilor din horoscopul vostru general în prima parte a săptămânii, indiciu că voioșia voastră caracteristică ar putea lipsi când aveţi nevoie mai mare de ea. Deoarece aţi putea vedea mai degrabă partea goală a paharului decât pe cea plină, se recomandă să nu abordaţi chestiuni spinoase în discuțiile cu cei/le din jur. Înveseliţi-vă şi faceţi lucruri care vă plac.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 2 martie se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, indiciu cum că a venit momentul să aduceţi unele modificări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Poate că unele evenimente care s-au întâmplat recent v-au schimbat puțin perspectiva asupra vieții și a lumii și ar fi momentul oportun să adăugaţi lecțiile de viață cu care v-aţi ales în crezul vostru personal.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Vărsător:

Luna Plină din 2 martie se manifestă plenar tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând probabil evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă vină să restructuraţi din temelii anumite sectoare de viață. Se prea pare că ar fi vorba de cel sentimental care, de la o vreme încoace, a scârțâit mult și nu ați făcut nimic în această privință.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Peşti:

Luna Plină din data de 2 martie se manifestă plenar în casa asocierilor din horoscopul vostru general, dar efectele ei se simt și la celălalt capăt al axei, în zodia nașterii voastre. Interacțiunile cu ceilalți/lelalte pot presupune mai multă energie și răbdare decât puteți pune voi la bătaie săptămâna aceasta, deci dacă vă doriţi liniște în gânduri ar fi bine să răriţi ieșirile zilele acestea. Acordaţi-vă momente vouă. 

Horoscopul zilei de joi, 22 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 22 februarie 2018


Horoscop 22 februarie 2018, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Superiorii au nevoie de ajutorul vostru într-o întâlnire importantă cu privire la un viitor proiect, motiv pentru care vă vedeţi nevoiţi/te să vă amânaţi sarcinile şi planurile pentru azi.


Horoscop 22 februarie 2018, Taur:

Aveţi parte de o zi foarte frumoasă din toate punctele de vedere; energia voastră pozitivă este molipsitoare şi reuşiţi să interacţionaţi foarte bine cu persoanele cu care intraţi în contact în această perioadă. Spre seară este posibil ca superiorii să vă aprobe un proiect la care visaţi de ceva timp.


Horoscop 22 februarie 2018, Gemeni:

Simţiţi că nu mai aveţi suficientă energie pentru a vă ocupa de toate sarcinile profesionale; aveţi nevoie de o mică pauză în care să vă deconectaţi de probleme şi să vă reîncărcaţi bateriile. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou special cu care vă pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 22 februarie 2018, Rac:

Astăzi încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat; planificaţi fiecare pas în cel mai mic detaliu, iar acest lucru face diferenţa. De asemenea, aveţi multă încredere în voi şi luaţi deciziile bazându-vă pe intuiţie. Seara va fi una relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 22 februarie 2018, Leu:

Conjunctura astrală favorizează azi viaţa socială; aveţi posibilitatea de a întâlni noi persoane şi chiar de a vă face noi prieteni/e. Spre seară, este posibil să mergeţi la o întâlnire sau să participaţi la un eveniment interesant care vă va ajuta să vă relaxaţi; de asemenea, discutaţi cu oameni de la care aveţi multe de învăţat.


Horoscop 22 februarie 2018, Fecioară:

Astăzi aştrii vă oferă posibilitatea să rezolvaţi conflictele pe care le aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră, în special cu partenerul/a de cuplu sau membrii/ele familiei. De asemenea, aveţi şansa să consolidaţi relaţia cu o persoană nouă, care va juca un rol destul de interesant în viitorul vostru.


Horoscop 22 februarie 2018, Balanţă:

De ceva timp sunteţi foarte atenţi/te la tot ce se întâmplă şi calculaţi cu mare atenţie fiecare pas pe care trebuie să îl faceţi. Acesta este un moment în care trebuie să faceţi un pas în spate, să renunţaţi la planurile voastre şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Vă aşteaptă surprize minunate.


Horoscop 22 februarie 2018, Scorpion:

Este posibil ca azi să incheiaţi un proiect foarte interesant, la care aţi lucrat o perioadă destul de lungă de timp. Superiorii sunt încântaţi de rezultat, motiv pentru care vă vor răsplăti cu un bonus destul de frumos. Seara este petrecută în compania persoanelor dragi.


Horoscop 22 februarie 2018, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus pentru această zi. Aveţi multă energie şi când vine vorba de luarea unor decizii importante vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie pentru că ştiţi că aceasta nu dă greş niciodată.


Horoscop 22 februarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de 22 februarie este una aglomerată, în care trebuie să vă ocupaţi de sarcini importante pe plan profesional. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie din partea unei persoane dragi la un eveniment interesant. Sunteţi foarte relaxaţi/te şi interacţionaţi bine cu persoanele pe care le întâlniţi.


Horoscop 22 februarie 2018, Vărsător:

Astăzi trebuie să faceţi câteva schimbări sau să luaţi o decizie destul de importantă cu privire la un proiect aflat în plină desfăşurare. Aştrii vă sfătuiesc să mizaţi pe intuiţia voastră pentru că funcţionează foarte bine în această perioadă. Seara va fi una liniştită, petrecută alături de persoanele dragi.


Horoscop 22 februarie 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de joi este o zi specială pentru voi deoarece partenerul/a de cuplu vă dă o veste frumoasă. Sunteţi atât de fericiţi/te încât nu vă mai puteţi concentra bine la locul de muncă. Colegii/ele de echipă vă vin în ajutor astfel încât să reuşiţi să rezolvaţi sarcinile pe care le primiţi din partea superiorilor. 

Horoscopul zilei de miercuri, 21 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 21 februarie 2018


Horoscop 21 februarie 2018, Berbec:

Chiar dacă primiţi sfaturi foarte bune, decideţi ca astăzi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. În plus, aveţi câteva idei foarte bune, însă destul de îndrăzneţe, pe care vreţi să le puneţi în aplicare pentru viaţa profesională. Aveţi încredere în voi deoarece sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 21 februarie 2018, Taur:

Schimbările vă bat la uşă, iar voi sunteţi mai mult decât pregătiţi/te pentru ele. Urmează o perioadă aglomerată, însă extrem de frumoasă pentru voi pe plan profesional, în care aveţi posibilitatea să creşteţi foarte mult. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 21 februarie 2018, Gemeni:

Activităţile de miercuri par să se concentreze asupra vieţii profesionale. Aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă astfel încât să puneţi în mişcare proiectele aflate în plină desfăşurare. Seara va fi una destul de relaxantă deoarece va fi petrecută alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 21 februarie 2018, Rac:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale; aveţi câteva sarcini casnice pe care până acum le-aţi tot amânat şi de care vreţi să vă ocupaţi fix azi. Spre seară, este posibil să faceţi o vizită unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 21 februarie 2018, Leu:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi mai mult asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Chiar şi pe plan profesional, faceţi tot posibilul să fiţi foarte atenţi/te la modul în care discutaţi cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 21 februarie 2018, Fecioară:

O discuţie foarte serioasă cu persoana iubită poate aduce câteva decizii neaşteptate şi schimbări destul de frumoase pentru viitorul vostru. De asemenea, spre seară aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 21 februarie 2018, Balanţă:

Pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi pe plan profesional, este important să purtaţi o discuţie cu superiorii şi să le spuneţi care sunt planurile voastre. Sunteţi dispuşi/se să faceţi câteva compromisuri astfel încât să ajungeţi cât mai repede acolo unde visaţi.


Horoscop 21 februarie 2018, Scorpion:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale; au existat câteva schimbări care au scos la iveală momente mai puţin plăcute pentru amândoi. Este important ca amândoi să fiţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare astfel încât să rezolvaţi aceste neînţelegeri.


Horoscop 21 februarie 2018, Săgetător:

Ziua de miercuri pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; încercaţi să fiţi mai atenţi/te la modul în care interacţionaţi cu oamenii din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment organizat de un/o prieten/ă foarte drag/ă.


Horoscop 21 februarie 2018, Capricorn:

Ziua de 21 februarie vă găseşte cu zâmbetul pe buze; primele ore sunt dedicate vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Imediat după orele prânzului, vă bucuraţi de relaţia cu partenerul/a de cuplu, unde trebuie să luaţi câteva decizii frumoase pentru voi.


Horoscop 21 februarie 2018, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi plini/e de energie; vă simţiţi pregătiţi/te pentru o zi cu multe schimbări şi lucruri noi cu care trebuie să ţineţi pasul. Superiorii sunt foarte mândri de voi şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial într-un timp destul de scurt.


Horoscop 21 februarie 2018, Peşti:

Lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi pe plan profesional, motiv pentru care vă gândiţi să faceţi câteva schimbări. Nu vreţi să vă grăbiţi, motiv pentru care încercaţi să vă acordaţi timp pentru a pune în ordine toate detaliile de care aveţi nevoie. Spre seară, sunteţi atenţi/te la relaţia pe care o aveţi cu oamenii dragi. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 17 februarie 2018


Horoscop 17 februarie 2018, Berbec:

Azi vei fi obligată să ai grijă de o persoană care este bolnavă şi care are o dispoziţie cu totul îngrozitoare. Vei suporta o mare parte din zi, dar în cele din urmă explodezi şi o vei face cu ou şi cu oţet. Gândeşte-te şi la starea sa!


Horoscop 17 februarie 2018, Taur:

Nu îţi asuma azi riscuri în ceea ce priveşte înfăţişarea ta! Chiar dacă mergi la stilist şi acesta îţi propune o schimbare de look ce pare foarte atrăgătoare, mai bine renunţă, pentru că azi sorţii nu îţi sunt favorabili din acest punct de vedere.


Horoscop 17 februarie 2018, Gemeni:

Azi ţi-ai propus să te relaxezi, să fii liniştită şi să te odihneşti după toată agitaţia din timpul săptămânii. Însă exact când te simţeai mai bine, primeşti un telefon de la un prieten, care îţi cere ajutorul şi îţi spulberă toate planurile. Nu vei putea spune nu!


Horoscop 17 februarie 2018, Rac:

Azi mergi la cumpărături pentru un obiect care este îţi este necesar, dar ajunsă fiind la magazin, pui ochii pe ceva ce nu îţi trebuie, dar care îţi face inima să tresalte. Nu te abţine, pentru că acest lucru îţi va produce foarte multă bucurie.


Horoscop 17 februarie 2018, Leu:

Ziua va trece destul de monoton pentru tine, stând acasă şi făcând lucruri banale. Spre seară începi însă o discuţie cu iubitul tău, care se va încheia foarte frumos, eventual chiar cu o cerere în căsătorie.


Horoscop 17 februarie 2018, Fecioară:

Ai grijă, deoarece cuvintele pe care le rosteşti azi se dovedesc destul de dure. Nu e nicio problemă cu oamenii care sunt obişnuiţi, dar vei răni foarte profund un om mai în vârstă, un suflet blând care nu merita aşa ceva.


Horoscop 17 februarie 2018, Balanţă:

Azi primeşti un cadou scump din partea unei persoane pe care nu o simpatizai prea tare. Eşti îndoită dacă să îl accepţi sau nu, deoarece ştii că nu ai fi capabilă să îi oferi altceva la schimb, dar intenţiile sale sunt curate: bucură-te de dar!


Horoscop 17 februarie 2018, Scorpion:

Îţi petreci cea mai mare parte a zilei pe canapea, uitându-te la filme vechi sau la seriale. Însă scenariul e unul ideal pentru tine, deoarece aşa reuşeşti să scapi de oboseala, agitaţia şi stresul din timpul săptămânii.


Horoscop 17 februarie 2018, Săgetător:

Aşteaptă-te la veşti şocante azi despre unul dintre vecinii tăi! E posibil să afli că e vorba de o vedetă destul de cunoscută sau de o persoană care a creat ceva ce tu apreciezi foarte tare. Şi, ca bonus, astrele consideră că veţi deveni apropiaţi!


Horoscop 17 februarie 2018, Capricorn:

Azi mergi în vizită la o rudă îndepărtată, dar nu timpul petrecut cu ea va conta, ci drumul. Sunt şanse mari să se întâmple ceva spectaculos în timp ce conduci sau în mijlocul de transport. Este posibil chiar să dai peste iubirea vieţii tale!


Horoscop 17 februarie 2018, Vărsător:

Nu îţi cântăreşti foarte bine spusele azi, aşa că rişti să adresezi o întrebare complet nepotrivită uneia dintre colegele sau rudele tale. Nu eşti atât de apropiată de persoana respectivă şi o iei complet pe nepregătite. Relaţia voastră va fi afectată!


Horoscop 17 februarie 2018, Peşti:

Ai comis o greşeală, una destul de gravă, dar nu vrei în ruptul capului să accepţi acest lucru sau să îţi ceri scuze pentru ea. Atunci când eşti prinsă tinzi să devii agresivă şi te comporţi de parcă ar fi vina celuilalt. Vor exista consecinţe! 

Horoscopul zilei de vineri, 16 februarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 16 februarie 2018


Horoscop 16 februarie 2018, Berbec:

Azi încercaţi să vă ocupaţi de planul profesional, unde aveţi câteva sarcini destul de importante de rezolvat. Pentru a avea succes, trebuie să vă bazaţi doar pe analizele făcute de voi şi pe calcule detaliate. Nu luaţi o decizie decât atunci când sunteţi absolut convinşi/se că este cea potrivită.


Horoscop 16 februarie 2018, Taur:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde aveţi parte de o zi interesantă şi frumoasă. Trebuie să vă ocupaţi de un proiect important, motiv pentru care este posibil ca în această perioadă să comunicaţi mai mult cu superiorii şi colegii/ele de echipă pentru a lua câteva decizii majore.


Horoscop 16 februarie 2018, Gemeni:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru; încercaţi să rezolvaţi micile conflicte pe care le-aţi avut în ultima perioadă cu colegii/ele de echipă şi colaboratorii/arele. Pe plan personal, vreţi doar să fiţi mai deschişi/se în faţa oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 16 februarie 2018, Rac:

Ziua de vineri pare să fie una frumoasă pentru voi pe toate planurile. La locul de muncă este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte frumoasă, care va aduce schimbări interesante în viitorul apropiat. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 16 februarie 2018, Leu:

Aştrii vă scot azi o persoană destul de interesantă, cu care veţi avea o legătură frumoasă imediat. Este prea devreme pentru a spune dacă va fi vorba despre o colaborare profesională sau o relaţie sentimentală; cert este că această persoană va juca un rol important în viitorul vostru.


Horoscop 16 februarie 2018, Fecioară:

Astăzi intuiţia funcţionează foarte bine, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să vă bazaţi pe ea când vine vorba de luarea unor decizii importante pe plan profesional. Discuţiile pe care le aveţi cu superiorii vă pot aduce câteva proiecte noi de care să vă ocupaţi pe viitor.


Horoscop 16 februarie 2018, Balanţă:

Azi aveţi o stare romantică, motiv pentru care încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale. Discuţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu decurg foarte bine deoarece între voi există multă sinceritate. Spre seară, aveţi parte de o vizită surpriză din partea unui om drag.


Horoscop 16 februarie 2018, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important. Discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă vă ajută să ieşiţi din zona de confort şi să învăţaţi lucruri noi. Spre seară, este posibil să vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu la un eveniment frumos.


Horoscop 16 februarie 2018, Săgetător:

În această perioadă sunteţi foarte dedicaţi/te vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important. Dacă sunteţi atenţi/te la detalii şi vă bazaţi pe intuiţie, aveţi ocazia ca într-un timp foarte scurt să vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre. Seara va fi mai relaxantă.


Horoscop 16 februarie 2018, Capricorn:

Ziua de vineri vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi energici/e şi încercaţi să fiţi atenţi/te la detalii în ceea ce priveşte viaţa profesională astfel încât să obţineţi rezultate frumoase într-un timp destul de scurt. Partenerul/a de cuplu este alături de voi şi vă susţine necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 16 februarie 2018, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una destul de frumoasă; aveţi multă energie şi vă lăsaţi imaginaţia să zboare când vine vorba de rezolvarea proiectelor de care vă ocupaţi. Superiorii sunt mândri de voi şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. Seara va fi destul de relaxată.


Horoscop 16 februarie 2018, Peşti:

Vineri este o zi foarte bună pentru mediul de afaceri; aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări interesante, ce vă vor aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt. Bonusurile pe care le primiţi sunt pentru a face investiţii importante în viitoarele proiecte.