Horoscopul sănătăţii, 5-11 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 5-11 februarie 2018


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Berbec:

Zilele de 8 și 9 s-ar putea să nu vă găsească într-o dispoziție prea bună, poate chiar destul de morocănoşi/ase. Sursa ar putea să o reprezinte faptul că vă paște un fel de criză existențială sau spirituală. Poate că ar fi bine să faceţi ceva în privința sistemului vostru de valori, principii și credințe care, de la un timp încoace, pare să nu mai corespundă cu crezul vostru personal.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Taur:

Durerile de spate, încheieturi, reumatismul sau cele de dinți vă pot da târcoale în zilele de 8 şi 9 februarie. Una dintre cauze ar putea fi postura incorectă adoptată la birou ori a unei probleme de sănătate neglijate prea mult. Oricare ar fi situația, găsiţi modalități prin care vă puteți elibera de stresul și presiunea de la locul de muncă. Simptomele s-ar putea ameliora dacă eliminaţi factorii declanșatori.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Gemeni:

Dacă se întâmplă ca în intervalul 5-7 februarie sau în ziua de 11 să nu vă simţiţi prea bine, evitaţi să lăsaţi pe altcineva decât un doctor să asocieze simptomele pe care le aveţi cu o anume afecțiune. Se poate ca diagnosticul pe care vi-l pune o rudă sau un vecin să nu fie cel corect și să vă îngrijoraţi aiurea. Evitaţi, de asemenea, să vă autoadministraţi medicamente fără a vedea întâi un specialist.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Rac:

În intervalul 5-7 februarie, dar și în 11 a lunii, nevoia face că ar cam trebui să petreceţi ceva timp de unii/ele singuri/e. Dar se face că vă este cam frică să staţi neînsoţiţi/te fară nimeni altcineva să vă țină de urât decât propriile gânduri. Fiţi curajoşi/ase și înfruntaţi-vă subconștientul. Dacă cineva vă zice ceva care pare o răutate, cereţi lămuriri.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Leu:

În ziua/lele de 6 și/sau 7 februarie, cineva v-ar putea atinge la coarda sensibilă, fapt care vă poate face să vă ieşiţi din fire, cu atât mai mult cu cât obişnuiţi să vă internalizaţi stările. Dacă vă aprindeţi repede poate ar fi indicat să acordaţi câteva minute pe zi meditației. Așa reuşiţi să vă întăriţi echilibrul emoțional, astfel încât să nu spuneţi lucruri pe care le-aţi putea regreta.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Fecioară:

Nu este exclus să începeţi săptămâna cu stângul cât privește acest sector. Poate vă deranjează ceva la nivel fizic sau doar vă trec tot felul de gânduri prin cap care vă afectează echilibrul mental. În zilele de 6 şi 7, Luna se deplasează prin zodia nașterii voastre, predispunându-vă la stări de spirit oscilante. Găsiţi-vă un reper stabil pentru a nu ajunge să derutaţi, pe voi și ceilalți, cu dispozițiile voastre.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Balanţă:

Prima zi a săptămânii nu se anunță prea grozavă pe acest plan. Poate că aţi putea experimenta un oarecare disconfort fizic sau doar nimic nu pare să vă mulțumească la voi înşivă/sevă și cei/le din jurul vostru. Încercaţi să vă simţiţi confortabil în pielea voastră și fiţi mai puțin critici/e cu cei/le din jurul vostru. În caz contrar, se poate spune că reușita acestei zilei ține mai mult de atitudinea avută față de voi și ceilalți.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Scorpion:

În 6 și/sau 7 v-aţi putea afla într-o dispoziție mai receptivă decât de obicei, absorbind energiile persoanelor cu care intraţi în contact și ale locurilor pe care le frecventaţi. Această hipersensibilitate și-ar putea pune amprenta asupra bunăstării voastre fizice, pricopsindu-vă cu o durere de cap la propriu. Încercaţi să vă construiţi un fel de zid împotriva acestor vibrații.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Săgetător:

Nu sunteţi genul de persoane care se atacă prea ușor, dar nu se poate spune același lucru despre voi în 6 și/sau 7 februarie. Iar întrucât v-ar putea fi destul de greu să vă externalizaţi trăirile, aţi putea să vă alegeţi cu dureri de stomac. Poate ar fi bine să găsiţi o metodă de a vă elibera de energia negativă. Este în folosul vostru să scăpaţi de aceste stări nu prea pozitive.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Capricorn:

Zilele de weekend riscă să nu vă găsească în cea mai bună formă, poate pentru că starea de dispoziție de atunci ajunge să vă afecteze și bunăstarea la nivel fizic. Încercaţi să faceţi ceva pentru a vă schimba dispoziția. Căutaţi să priviţi partea plină a paharului și eliberaţi-vă cumva de stres. Sănătatea voastră depinde, mai ales sfârșitul acesta de săptămână, de echilibrul vostru interior.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Vărsător:

Aşteptaţi-vă ca ziua de 7 să vă aducă o surpriză neplăcută pe acest plan. Chiar dacă atmosfera astrală nu este una încurajatoare, puteți face anumite lucruri pentru a evita ca lucrurile să ia o întorsătură nefericită. De exemplu, aţi putea lăsa activitățile care v-ar putea pune în pericol și pe cele care vă solicită prea mult mâinile şi picioarele pe altă dată. Încercaţi să le programaţi într-o altă zi.


Horoscopul sănătăţii 5-11 februarie 2018, Peşti:

Weekendul nu se anunță prea grozav pe acest plan. Acest lucru l-a putea putea cauza faptul că aţi fost cam neglijenţi/te cu propria sănătate în ultima vreme. Dacă sfârșitul de săptămână nu vă găsește în cea mai bună formă, înseamnă că ar trebui să aveţi mai multă grijă de voi. Modificaţi-vă pe ici, pe colo stilul de viață chiar dacă vă simțiti bine sâmbăta şi duminica aceasta.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS