Horoscopul zilei de luni, 1 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 1 ianuarie 2018


Horoscop 1 ianuarie 2018, Berbec:

Azi este posibil să aveţi parte de o mulţime de întâlniri plăcute, neaşteptate şi coincidenţe misterioase ce vă vor da foarte mult de gândit cu privire la destin. Mai mult, este posibil, să fiţi atât de uimiţi/te de tot ce se întâmplă încât să alegeţi să faceţi o schimbare bruscă în viaţa personală.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Taur:

Vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională; încă vă este teamă să ieşiţi din carapacea voastră şi din zona de confort, însă consideraţi că este momentul pentru câteva decizii îndrăzneţe dacă vreţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în voi şi totul va fi bine.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de luni pare să fie una relaxantă şi frumoasă pentru voi; este un moment foarte bun pentru a acorda mai multă atenţie relaţiei sentimentale. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi iubirea vieţii voastre.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Rac:

Profitaţi de prima zi din acest an şi încercaţi să vă faceţi un plan uşor detaliat pentru 2018; vreţi să fiţi pregătiţi/te să începeţi în forţă un nou capitol al vieţii voastre pe toate planurile. Aveţi multă încredere în voi şi sunteţi dispuşi/se să faceţi câteva schimbări îndrăzneţe pentru a vă atinge visurile.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Leu:

Azi, după o discuţie sinceră şi matură avută cu partenerul/a de cuplu sau cu o persoană la care ţineţi foarte mult, hotărâţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională. Nu puteţi face asta chiar acum, motiv pentru care profitaţi de următoarea perioadă pentru a face un plan detaliat cu ce urmează să se întâmple şi drumul pe care alegeţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Fecioară:

Profitaţi din plin de această zi minunată şi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în preajma oamenilor dragi din viaţa voastră; spre seară, vă bucuraţi de momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu şi a prietenilor apropiaţi. Pe plan personal, simţiţi că sunteţi pregătiţi/te pentru un an de poveste.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Balanţă:

Sunteţi responsabili/e cu pregătirea petrecerii de Sfântul Vasile, motiv pentru care faceţi tot posibilul ca toate detaliile să fie bine puse la punct. Sunteţi uşor agitaţi/te, însă foarte entuziasmaţi/te pentru viitor deoarece ştiţi că vă aşteaptă multe lucruri interesante şi frumoase.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Scorpion:

La început de an vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la un proiect destul de important pe care vreţi să îl începeţi. Partenerul/a de cuplu vă înţelege şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Săgetător:

Astăzi sunteţi mai energici/e şi mai creativi/e ca niciodată; aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale deoarece aveţi ocazia de a face un plan foarte frumos pentru un proiect de care urmează să vă ocupaţi. Veniţi cu idei îndrăzneţe şi originale.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Capricorn:

Sunteţi mulţumiţi/te şi recunoscători/are de tot ce s-a întâmplat în 2017 şi abia aşteptaţi să vedeţi ce vă rezervă 2018. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Vărsător:

Aceasta este o perioadă extrem de frumoasă, însă uşor obositoare pentru voi; aveţi foarte multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi, însă tot ce vă doriţi în aceste momente este să vă relaxaţi şi să vă odihniţi. Nu grăbiţi lucrurile, faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Peşti:

Ziua de azi este un moment excelent pentru a vă ocupa de viaţa profesională; aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare. De asemenea, în cazul în care vreţi să faceţi schimbări în carieră, nu mai staţi pe gânduri; acesta este momentul pe care îl aşteptaţi. 

Horoscopul zilei de duminică, 31 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 31 decembrie 2017


Horoscop 31 decembrie 2017, Berbec:

Vă veţi petrece o mare parte a acestei zile la volanul unei maşini. Conduceţi oameni de la şi la gară, transportaţi cadouri sau pur şi simplu faceţi cumpărăturile pentru Revelion. Veţi avea ocazia şi să vă gândiţi la diverse.


Horoscop 31 decembrie 2017, Taur:

Sunteţi pregătiţi/te să încheiaţi acest an cu zâmbetul pe buze; ştiţi că urmează o perioadă încărcată, însă extrem de frumoasă pentru voi. Aveţi numeroase planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Pe plan sentimental, simţiţi că sunteţi mai aproape ca niciodată de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 31 decembrie 2017, Gemeni:

A doua zi de weekend pare să fie una foarte frumoasă şi relaxantă pentru voi; încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în preajma partenerului/ei de cuplu. Dacă vremea vă permite, ieşiţi la o scurtă plimbare printr-un parc din apropiere pentru a vă reconecta cu natura.


Horoscop 31 decembrie 2017, Rac:

Astăzi reuşiţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale; vă doriţi să petreceţi tot mai multe momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o vizită surpriză din partea unui om foarte drag.


Horoscop 31 decembrie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de duminică vă găseşte făcând câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de ultimele cumpărături pentru petrecerea de Anul Nou. Spre seară, este posibil să mergeţi în vizită la o persoană foarte dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 31 decembrie 2017, Fecioară:

A doua zi de weekend pare să fie una chiar foarte liniştită pentru voi; aţi reuşit să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale, tot ce vă rămâne acum este să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu şi a rudelor.


Horoscop 31 decembrie 2017, Balanţă:

În prima parte a zilei de 31 decembrie nu aveţi planuri, aşa că profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă odihni şi a vă bucura de compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, este posibil să mergeţi la cumpărături; sunteţi în căutarea unei ţinute speciale pentru petrecerea de final de an.


Horoscop 31 decembrie 2017, Scorpion:

După o perioadă destul de încărcată pe plan profesional, azi reuşiţi să respiraţi uşuraţi/te; aţi rezolvat tot ce ţine de sarcinile pe acest an şi chiar aţi făcut planul detaliat pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi în anul 2018. Seara este relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 31 decembrie 2017, Săgetător:

Această perioadă este una destul de aglomerată, însă foarte frumoasă pentru Săgetători. Trebuie să vă ocupaţi de câteva detalii importante pe plan personal ce nu mai pot fi amânate. Spre seară este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă.


Horoscop 31 decembrie 2017, Capricorn:

În această perioadă aţi fost destul de stresaţi/te; aţi alergat în stânga şi în dreapta, încercând să vă mulţumiţi toate persoanele dragi din viaţa voastră. Acum iată că a venit momentul să vă liniştiţi şi să vă bucuraţi de puţină relaxare. Este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă un mic cadou.


Horoscop 31 decembrie 2017, Vărsător:

Această zi pare să fie una specială pentru voi deoarece vine la pachet cu o surpriză magică din partea destinului. Profitaţi de aceste momente minunate şi petreceţi clipe frumoase în compania persoanelor care contează cu adevărat pentru voi.


Horoscop 31 decembrie 2017, Peşti:

Azi reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi aşa cum se cuvine de ultima zi a acestui an. Aştrii vă sfătuiesc să profitaţi de această zi frumoasă şi să încercaţi să o petreceţi în compania partenerului/ei de cuplu. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 30 decembrie 2017


Horoscop 30 decembrie 2017, Berbec:

Acesta este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale şi a transforma o pasiune într-o afacere profitabilă pentru voi. S-ar putea să primiţi susţinere financiară din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult şi care vrea să vă ajute.


Horoscop 30 decembrie 2017, Taur:

Urmează o perioadă uşor aglomerată pentru voi pe plan profesional deoarece vreţi să puneţi la punct câteva lucruri importante. Încercaţi să dezvoltaţi un proiect important, la care ţineţi foarte mult şi de pe urma căruia puteţi avea beneficii financiare destul de bune.


Horoscop 30 decembrie 2017, Gemeni:

Ziua de azi pare să fie una destul de liniştită pentru voi; este un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia supra vieţii personale şi a încerca să comunicaţi mai mult cu persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, puteţi primi o veste frumoasă din partea unui om special.


Horoscop 30 decembrie 2017, Rac:

Aştrii pregătesc astăzi o zi destul de plictisitoare; este dificil pentru voi să rămâneţi liniştiţi/te şi să nu faceţi mai nimic. V-aţi rezolvat toate sarcinile profesionale şi nu mai aveţi mare lucru de făcut. Spre seară, este posibil să ieşiţi în oraş cu prietenii/ele apropiaţi/te sau colegii/ele de echipă.


Horoscop 30 decembrie 2017, Leu:

Azi poate apărea o mică discuţie serioasă pe plan sentimental; partenerul/a de cuplu se simte pus/ă la zid, motiv pentru care va încerca să se retragă şi să se închidă în el/a. Încercaţi să rezolvaţi această situaţie cu multă diplomaţie; răbdarea şi compromisurile sunt mai mult decât necesare.


Horoscop 30 decembrie 2017, Fecioară:

Pregătiţi toate detaliile pentru câteva proiecte importante de care vreţi să vă ocupaţi începând cu primele zile din 2018. Nu mai aveţi răbdare şi abia aşteptaţi să treacă timpul astfel încât să vă apucaţi de treabă şi să vedeţi rezultatele muncii voastre.


Horoscop 30 decembrie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi una uşor liniştită, cu câteva sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Spre seară, lucrurile par să se schimbe; o întâlnire de gradul 0 cu o persoană din trecut scoate la iveală emoţii şi sentimente îngropate în sufletul vostru.


Horoscop 30 decembrie 2017, Scorpion:

În această perioadă încercaţi să cereţi atenţie oamenilor din jurul vostru; simţiţi nevoia să ieşiţi în evidenţă, să povestiţi despre viaţa voastră, să vă spuneţi secretele şi să vă puneţi inima pe tavă. Încercaţi să vă înconjuraţi doar de oameni în care sunteţi convinşi/se că puteţi avea încredere deplină.


Horoscop 30 decembrie 2017, Săgetător:

Pe final de an vă gândiţi că este timpul să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă este puţin dificil deoarece ieşiţi din zona de confort, însă veţi avea doar de câştigat de pe urma acestor alegeri. Oamenii dragi vă susţin necondiţionat.


Horoscop 30 decembrie 2017, Capricorn:

Azi vă confruntaţi cu o mică problemă profesională de care încercaţi să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Este posibil să simţiţi că aveţi nevoie de o mână de ajutor, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi părerea unui/ei coleg/e de echipă. Seara va fi relaxantă.


Horoscop 30 decembrie 2017, Vărsător:

Astăzi la locul de muncă superiorii vin cu o surpriză pentru voi; începând cu 2018 vă veţi ocupa de un proiect foarte important, ce se va desfăşura pe o lungă perioadă de timp. Veţi avea mai mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsura eforturilor depuse.


Horoscop 30 decembrie 2017, Peşti:

Această perioadă a fost una destul de obositoare pentru voi; azi reuşiţi să rezolvaţi tot ce este important pe plan profesional şi apoi nu vă rămâne decât să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră. 

Horoscopul lunii ianuarie 2018

 
Horoscop ianuarie 2018


Horoscop ianuarie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec ianuarie 2018
În cursul sau în jurul datei de 6, s-ar putea să vă aflaţi în cea mai bună formă mentală și fizică din 2018. În preajma sau în cursul zilei de 9, evitaţi conflictele cu superiorii ori cu persoanele autoritare din viața voastră. După 11 ianuarie, comunicaţi parcă mai bine cu şefii/ele.

Tot în preajma sau în cursul lui 13, se poate să apară din nou tensiuni între voi și superiori sau persoanele autoritare din viața voastră. După data de 18 a lunii, viața voastră socială se animă foarte mult, indiciu că ajungeţi parcă mai populari/e decât până acum. Vorbiţi cu îndrăzneală în cursul sau în preajma lui 24, indiciu că părerile voastre contează mai mult decât de obicei.

După data de 26, aveţi mai multă energie și se prea poate să fiţi mai activi/e departe de casă. În data de 28 sau în jurul acestei zile, gândiţi-vă foarte bine înainte de a spune ceva ce v-ar putea compromite într-un fel sau altul. Din data de 31 ianuarie, comunicaţi parcă mai facil pe limba amicilor/elor, ceea ce înseamnă că vă cultivaţi relațiile cu aceștia/stea.


Horoscop ianuarie 2018, Taur:

Horoscop Taur ianuarie 2018
În jurul sau în cursul zilei de 6, probabil că vă veţi confrunta cu unele crize existențiale sau de natură spirituală. Dacă sunteţi implicaţi/te într-o relație la distanță, este posibil ca în preajma sau în cursul zilei de 9 să întâmpinați dificultăţi. După data de 11 ianuarie, comunicaţi însă mai ușor cu persoanele dragi care sunt plecate din ţară sau cu rudele partenerului/ei de cuplu.

Începând cu 18 ianuarie, reuşiţi să vă faceţi mai ușor agreabili/e în cercurile înalte și chiar în ochii şefilor/elor. Folosiţi-vă la maximum de acest lucru. În data de 24 sau în jurul ei, ar fi bine să nu susţineţi examene importante sau să faceţi călătorii prea lungi peste hotare.

După data de 26 ianuarie, atmosfera dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri, clienți/te și colaboratori/are ar putea deveni mai tensionată, dar dacă gestionaţi această stare de încordare bine, s-ar putea să reglați cu această ocazie raportul de forţe dintre voi. După 31 a lunii, vorbiţi parcă mai lesne pe limba superiorilor voştri.


Horoscop ianuarie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul acestei zile, ar fi indicat să nu investiţi prea multă încredere sau bani în proiecte de grup, planuri de viitor sau amiciţii. În preajma sau în cursul zilei de 9, nu este exclus ca între voi și partenerul/a de viață și/sau de afaceri să intervină unele certuri. După 11 ianuarie, se poate să comunicați mai bine. În cursul sau în jurul lui 13, apar însă din nou piedici între voi.

În data de 13 sau în jurul ei, este posibil să vă treziţi cu o dezamăgire de pe urma unor prieteni/e sau a unei investiții. După data de 18, se arată o perioadă prielnică pentru Gemenii implicați într-o relație la distanță. În data de 24 sau în jurul ei, s-ar putea ca parteneriatul vostru de viață și/sau afaceri să aibă de îndurat de pe urma raportului de forţe dezechilibrat.

După 26 a lunii, viața voastră sentimentală se animă destul de mult. Acest lucru poate indica debutul unei relații în cazul unor nativi/e care nu au partener/ă. În cursul sau în jurul lui 28, daţi dovadă de atenţie în raport cu investițiile și amicii/ele. După 31 ianuarie, vorbiţi mai lesne cu rudele apropiate ale persoanei iubite, dar și cu cei/le dragi ai/le voştri/astre de peste graniţe.


Horoscop ianuarie 2018, Rac:

Horoscop Rac ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul ei, aveţi parte de multă liniște în cadrul vieții sociale și a celei de cuplu. Data de 8 ori 9 sau 10 poate fi marcată de divergențe pe plan sentimental sau în relație cu partenerii/ele de afaceri. Începând cu 11 ianuarie însă, s-ar putea să vorbiți mai lesne unii/ele pe limba celorlalți/te. În cursul sau în jurul lui 13, pot apărea din nou fricțiuni între voi.

Tot în cursul sau în preajma lui 13, diferența de statut social sau profesional dintre voi și persoana iubită își poate spune cuvântul. După data de 18 a lunii, se poate să revină dezinvoltura și misterul în viața de cuplu. Acest lucru nu înseamnă însă că universul nu v-ar putea rezerva, vouă și celui/ei drag/i, surprize neplăcute în cursul sau în jurul zilei de 24.

După 26 a lunii, se deschide un capitol destul de solicitant și aglomerat pe plan profesional, dar este important să aveţi grijă de voi pentru a nu vă extenua fizic. Cariera voastră sau a partenerului/ei de cuplu poate ajunge din nou subiecte de ceartă între voi și cel/a drag/ă în cursul sau în jurul zilei de 28. După data de 31 ianuarie, comunicaţi mai ușor însă cu fiinţa iubită și/sau partenerul/a de afaceri, dar și cu clienții/tele.


Horoscop ianuarie 2018, Leu:

Horoscop Leu ianuarie 2018
În data de 6 ianuarie sau în jurul ei, vă bucuraţi de o perioadă favorabilă pe plan profesional. În preajma sau în cursul lui 9, sunteţi solicitaţi/te la acel nivel, dar toate par să meargă în avantajul vostru. Din 11 încolo, comunicaţi parcă mai lesne cu colegii/le de muncă. În data de 13 sau în jurul acestei zile, s-ar putea totuși să ajungeți la unele certuri din cauza nelămuririlor.

În data de 13 sau în jurul ei, este posibil să vă alegeţi cu sarcini de lucru care vă depășesc ca experiență sau care vin cu termene-limită și așteptări greu de realizat. Începând cu 18 a lunii, aveţi parte de o perioadă prielnică pe plan sentimental. Dacă nu v-aţi întâlnit jumătatea până acum, poate apărea cineva în viața voastră. În data de 24 sau în jurul ei, se pot ivi unele tensiuni la serviciu.

Începând cu 26 ianuarie, viața voastră sentimentală se animă destul de mult, dar aveţi, de asemenea, parte de mai mult dinamism și în relație cu cei mici. În data de 28 sau în jurul acestei zile, nu este exclus să apară din nou probe la locul de muncă. Începând cu data de 31, vorbiţi parcă mai ușor pe limba fiinţei iubite.


Horoscop ianuarie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul acestei zile, Fecioarele implicate într-o relație la distanță au parte de o perioadă favorabilă. Dacă nu este cazul, încercaţi să ieşiţi din cotidian cu cel/a drag/ă și/sau cei mici. În data de 9 sau în jurul ei, se prevede o perioadă intensă pe plan sentimental. Începând cu 11 ianuarie, comunicaţi parcă mai lesne cu partenerul de cuplu și/sau cei mici.

În data de 13 sau în jurul ei, pot apărea unele neînţelegeri între voi și fiinţa dragă vouă și/sau copii. Tot în cursul sau în preajma lui 13, încercaţi să nu daţi dovadă de posesivitate. Începând cu 18 a lunii, vă veţi înțelege mai ușor cu colegii/ele de muncă. În data de 24 sau în jurul ei, vă puteți certa din nou cu cel/a drag/ă.

Începând cu data de 26 ianuarie, pot apărea unele conflicte între voi și anumiți/te membri/e ai/le familiei voastre. În data de 28 sau în jurul ei, încercaţi să nu cedaţi ispitei de a fi geloşi/ase. După data de 31, se arată o perioadă prielnică pentru a vă interesa cum anume v-aţi putea îndrepta stilul de viață și/sau alimentație. De asemenea, vă înţelegeţi mai bine cu colegii/ele de serviciu.


Horoscop ianuarie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul ei, apelaţi la persoanele dragi ale voastre dacă treceţi printr-o perioadă mai grea. În cursul sau în preajma zilei de 9, pot apărea unele certuri între voi și membrii/ele familiei. Începând cu 11 ianuarie, comunicaţi însă mai lesne cu rudele de origine. În data de 13 sau în cursul acestei zile, s-ar putea totuși să mai apară tensiuni.

După 18 a lunii, viața voastră sentimentală trece printr-o perioadă favorabilă. De asemenea, se poate să vă înţelegeţi mai bine cu cei mici. În data de 24 sau în jurul ei, nu este exclus să intervină iar problemele între voi și membrii/ele familiei. Începând cu 26 ianuarie, sunteţi ceva mai asertivi/e în comunicare decât de obicei.

În data de 28 sau în jurul acestei zile, se recomandă să nu vorbiţi prea mult cu cei/le apropiaţi/te despre ceea ce se întâmplă între voi și fiinţa iubită. Acest lucru i-ar putea face să se amestece prea mult între voi și el/a, ceea ce nu vă va face deloc bine. Începând cu data de 31, vorbiţi mai lesne pe limba persoanei iubite și a celor mici, indiciu că se răresc exponențial neînțelegerile dintre voi acum.


Horoscop ianuarie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul acestei zile, este posibil să staţi destul de bine pe plan financiar. În preajma sau în cursul lui 9, sunteţi mai asertivi/e în comunicare și îi/le încântaţi pe cei/le din jurul vostru prin felul în care vorbiţi. Începând cu 11 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se îmbunătățesc foarte mult. În ziua de 13 sau în jurul ei, se poate să aveţi parte însă de unele blocaje în comunicarea cu celelalte persoane.

Tot în data de 13 sau în preajma ei, aşteptaţi-vă la unele conflicte între voi și colegii/ele de muncă, poate din cauza unor defecțiuni care intervin la aparatura de la birou. După 18 ianuarie, atmosfera din cadrul familiei pare să se îmbunătăţească pe zi ce trece. În cursul sau în jurul zilei de 24, aveţi o putere mare de convingere şi ar fi bine să profitaţi de ea.

Începând cu 26 a lunii, probabil că veţi face bani mai ușor și mai repede decât în mod normal, dar s-ar putea ca aceștia să vi se scurgă printre degete mai repede decât de obicei. În data de 28 sau în preajma ei, încercaţi să nu intraţi în discuţii aprinse cu colegii/ele de muncă și fiţi precauţi pentru a nu fi acuzaţi/te că aţi defectat ceva la birou.


Horoscop ianuarie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător ianuarie 2018
În data de 6 sau în preajma acestei zile, s-ar putea să vă bucuraţi de o perioadă prielnică din toate punctele de vedere. În cursul sau în jurul datei de 9, staţi destul de bine din punct de vedere financiar, dar încercaţi să agonisiţi câte ceva. Începând cu 11 a lunii, vă trec pe la urechi tot felul de ponturi despre cum v-aţi putea valorifica mai bine economiile și/sau rotunji veniturile.

În data de 13 sau în jurul ei, nu este exclus să aveţi parte însă de unele lipsuri bănești. În data de 13 sau în preajma ei, încercaţi să cheltuiţi banii doar pe produsele care vă sunt absolut necesare. Începând cu 18 ianuarie, abilitățile voastre de comunicare și socializare devin parcă mai accentuate decât în mod normal. În cursul sau în jurul datei de 24, pot apărea unele cheltuieli.

După data de 26 a lunii, nivelul vostru de energie crește foarte mult, dar căutaţi să nu o consumaţi fără a realiza nimic important. În data de 28 sau în jurul ei, apar din nou cheltuieli, dar le puteți înlătura dacă vă limitaţi la strictul necesar. Începând cu 31 a lunii, abilitățile voastre de socializare și comunicare devin evidente pentru persoanele din jurul vostru.


Horoscop ianuarie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn ianuarie 2018
În cursul zilei de 6 sau în jurul ei, vorbiţi cu membrii/ele familiei voastre dacă treceţi printr-o perioadă dificilă. În data de 9 sau în preajma ei, aveţi un șarm și o carismă care sunt greu de neobservat. După 11 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare devin mai evidente decât de obicei. În cursul lui 13 sau în jurul acestei zile, se poate însă să fiţi destul de introspectivi/e.

Tot în cursul zilei de 13 sau în preajma ei, se prea poate să apară unele conflicte între voi și unii/ele dintre cei/le apropiaţi/te ai/le casei. Începând cu data de 18 ianuarie, nu este exclus să aveţi parte de mai mult succes în ceea ce privește rotunjirea veniturilor pe care le aveţi în această perioadă. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, carisma și șarmul vostru sunt mult mai vizibile decât de obicei.

După 26 a lunii, se poate să fiţi destul de neliniştiţi/te din punct de vedere emoţional și sufletesc. Nu lăsaţi nemulțumirile şi frustrările să vă acapareze. În cursul zilei de 28 sau în preajma ei, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu între voi și persoanele dragi ale casei. Începând cu 31 ianuarie, vă trec pe la urechi unele ponturi despre cum să vă suplimentaţi veniturile. Încercaţi să profitați de ele la maximum.


Horoscop ianuarie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător ianuarie 2018
În cursul zilei de 6 sau în jurul ei, bine ar fi să nu vă luaţi după bârfe și să nu vă implicaţi în intrigi. În cursul datei de 9 sau în preajma ei, s-ar putea ca un/o fost/ă iubit/ă să reapară în viața voastră sau doar ca partenerul să afle ceva despre voi care nu îi cade tocmai bine. Începând cu 11 ianuarie, nu persistaţi în tipare de gândire învechite. În cursul zilei de 13 sau în jurul ei, acestea pot ricoșa urât.

Tot în data de 13 sau în preajma ei, evitaţi din nou să credeţi zvonuri ori să fiţi voi cei/le care le împrăştie. Începând cu 18 a lunii, șarmul și carisma voastră sunt mai evidente decât de obicei. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, evitaţi să cădeţi pradă gândurilor negre care vă pândesc. Începând cu data de 26, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă.

În cursul datei de 28 sau în preajma ei, nu daţi crezare tuturor zvonurilor care se ivesc. Este posibil ca acestea să nu aibă niciun sâmbure de adevăr și să vă creeze unele prejudicii. Începând cu 31 ianuarie, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc vizibil, semn cum că se prea poate să vă faceţi amici/e noi ori să discutați unele chestiuni sensibile fără a ajunge la conflicte.


Horoscop ianuarie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti ianuarie 2018
În cursul zilei de 6 sau în jurul ei, indicat ar fi să nu investiți sume de bani importante în planuri de viitor și/sau proiecte de grup și gândiţi-vă foarte bine înainte să acordaţi împrumuturi prea mari. În cursul datei de 9 sau în preajma ei, poate reapărea în peisaj un/o fost/ă iubit/ă sau se complică lucrurile în cazul unei relații sentimentale pe care o ţineţi departe de ochii lumii. Încercaţi să fiţi sinceri.

Începând cu 11 a lunii, relaţionaţi mai ușor cu amicii/ele, indiciu că nivelul vostru de popularitate crește destul de mult. Totuși, s-ar putea ca, în cursul sau în jurul zilei de 13, să apară unele divergenţe între voi. În cursul aceleiași date sau în preajma ei, încercaţi să nu vă risipiţi banii pe tot felul de lucruri inutile.

Începând cu 26 ianuarie, se prevede începerea unei perioade dinamice pe plan profesional, deci încercaţi să o fructificaţi la maximum. În cursul zilei de 28 sau în preajma ei, bine ar fi să nu acordaţi împrumuturi și încercaţi să fiţi cât mai optimişti. Începând cu data de 31, nu este exclus să fiţi tentaţi/te să cultivaţi tipare de gândire învechite.

 

Horoscopul zilei de vineri, 29 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 29 decembrie 2017


Horoscop 29 decembrie 2017, Berbec:

Acesta este un moment foarte bun pentru a reflecta asupra vieţii voastre, asupra alegerilor pe care le-aţi făcut şi asupra drumului pe care mergeţi. În cazul în care simţiţi că ceva nu este în regulă, faceţi marele pas, acceptaţi greşeala făcută şi încercaţi să o reparaţi.


Horoscop 29 decembrie 2017, Taur:

Prima parte a zilei de vineri este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini; nu vă ia foarte mult toată treaba, aşa că imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale. Este posibil să vă faceţi planuri de viitor cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2017, Gemeni:

Vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan personal, însă vă este teamă de lucrurile pe care le va spune lumea din jurul vostru. Încercaţi să renunţaţi la ideea că veţi fi judecaţi/te, concentraţi-vă asupra propriei fericiri. Voi contaţi mai mult decât o părere trecătoare.


Horoscop 29 decembrie 2017, Rac:

Întreaga zi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Superiorii au încredere în voi, aşa că vă oferă undă verde. Un/o coleg/ă de echipă vă dă un sfat foarte bun de care ar fi bine să ţineţi cont dacă vreţi ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi.


Horoscop 29 decembrie 2017, Leu:

Proiectele profesionale de care trebuia să vă ocupaţi azi pot fi anulate dintr-un motiv la care nici nu vă gândeaţi; primiţi o veste interesantă şi frumoasă din partea unei persoane dragi care vă va da peste cap toate planurile făcute pentru următoarea perioadă.


Horoscop 29 decembrie 2017, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional şi vă gândiţi că acesta este un moment bun pentru a vă face câteva planuri şi a încerca să schimbaţi ceva în acest sens. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 29 decembrie 2017, Balanţă:

Încercaţi să vă concentraţi foarte mult asupra vieţii profesionale; profitaţi de aceste momente pentru a gândi strategii şi a face planuri detaliate pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Spre seară, sunteţi destul de relaxaţi/te.


Horoscop 29 decembrie 2017, Scorpion:

Ziua de astăzi este una aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini importante. Superiorii au încredere în voi şi aşteaptă rezultate frumoase aşa că presiunea este şi mai mare. Nu vă grăbiţi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 29 decembrie 2017, Săgetător:

Vă confruntaţi cu câteva probleme neaşteptate la locul de muncă; este posibil să faceţi câteva schimbări importante şi chiar să amânaţi mici planuri făcute pentru această perioadă. Orice ar fi, încercaţi să rămâneţi calmi/e deoarece doar aşa veţi găsi soluţiile pe care vi le doriţi.


Horoscop 29 decembrie 2017, Capricorn:

Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi pe plan profesional, aştrii vă sfătuiesc să faceţi pe cât posibil să vă păstraţi calmul şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. În cazul în care simţiţi că aveţi nevoie de o a doua părere, nu ezitaţi să cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de echipă.


Horoscop 29 decembrie 2017, Vărsător:

Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face azi pentru voi şi sufletul vostru este să fiţi liniştiţi/te; este o perioadă foarte frumoasă pentru voi şi încercaţi să profitaţi de ea. Partenerul/a de cuplu vă este alături, iar comunicarea dintre voi devine tot mai frumoasă.


Horoscop 29 decembrie 2017, Peşti:

Astăzi trebuie să fiţi pregătiţi/te pentru orice; la locul de muncă apar câteva situaţii neaşteptate de care încercaţi să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să reveniţi la sarcinile voastre. Păstraţi-vă cumpătul şi oferiţi atenţia cuvenită tuturor problemelor. 

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018

 
Horoscop săptămânal adevărat: 1-7 ianuarie 2018


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Berbec:

În zilele de 5 şi 6 ianuarie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că se anunță un sfârșit de săptămână în care trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră. Încercaţi să nu exageraţi cu răsfățurile culinare sau de altă natură fiindcă s-ar putea să nu se sfârșească tocmai bine pentru voi. Moderația este aliatul vostru de încredere în acest weekend.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Taur:

Luna Plină din 1 a lunii stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, indiciu că discuțiile cu persoanele apropiate se pot dovedi de un real ajutor în procesul de aducere la nivelul adevăratului vostru potențial. Feedback-ul lor vă arată unde anume greşiţi.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Gemeni:

Cu excepția zilei de duminică, s-ar părea că aştrii vă sar la numărătoarea zodiilor greu încercate din punct de vedere al bunăstării fizice și emoționale. În cursul zilei de duminică sau în jurul ei, nu este exclus ca lucrurile să ia o altă întorsătură. Luna intră în casa sănătății voastre fizice, ceea ce înseamnă că s-ar dori să luaţi mese frugale și să nu exageraţi cu sportul.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Rac:

Luna Plină din 1 ianuarie se manifestă plenar în zodia nașterii voastre, deci casa personalității voastre, fapt care indică că puteți fi destul de agitaţi/te săptămâna aceasta. Acest lucru este cauzat cel mai probabil de faptul că aveţi multă energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi în avantajul vostru. Încercaţi să o îndreptați în direcția unor scopuri constructive, căci altminteri este posibil să ajungă să vă controleze ea pe voi.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Leu:

Luna Plină din 1 ianuarie se suprapune tocmai peste casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă în casa subconștientului. Vă puteți simți îngrozitor de neapreciaţi/te săptămâna aceasta, motiv pentru care încrederea în voi înşivă/sevă poate lăsa de dorit săptămâna aceasta. Luaţi aminte că nu aveţi nevoie de aprobări exterioare.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Fecioară:

Luna Plină din 1 a lunii se manifestă în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu că s-ar putea ivi progrese importante pe aceste două planuri. Dacă sunteţi interesaţi/te să descoperiţi potențiali sponsori sau persoane care vă împărtășesc viziunile și idealurile, fiţi activi/e pe plan social săptămâna aceasta. Se poate să îi întâlniţi în cele mai ciudate circumstanțe și locuri.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Balanţă:

În zilele de 5 şi 6 ianuarie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să fiţi mai severi/e cu voi înşivă/seva decât în mod normal zilele acestea. Dacă vreţi să aveţi parte de un sfârșit al săptămânii așa cum trebuie, încercaţi să fiţi mai toleranţi cu voi înşivă/sevă și cu cei apropiaţi. Este în puterea voastră să faceţi acest lucru.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Scorpion:

Casa în care se manifestă plenar Luna Plină din 1 a lunii, adică a filozofiei voastre de viaţă, mai simbolizează și străinătatea și studiile înalte, semn cum că aţi putea fi invitaţi/te să urmaţi un curs de perfecționare continuă profesională sau să participaţi la un schimb de experiență peste graniţe. Nu numai că puteți dobândi mai multă experiență de muncă, dar vă puteți și maturiza la nivel personal prin cei întâlniți.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Săgetător:

Luna Plină din 1 ianuarie se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că săptămâna aceasta ar putea veni la pachet cu evenimente care pot avea un impact emoțional destul de puternic asupra voastră. Nu v-ar prinde rău o cură de detoxifiere mentală și emoțională. Ridicaţi mizeria de sub covor și daţi piept cu realitatea, oricât de crudă ar fi ea.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Capricorn:

Luna Plină din 1 a lunii se manifestă plenar în casa partenerilor de afaceri, asociaților și clienților, indiciu că se doreşte să vă puneţi la bătaie întregile rezerve de diplomație și tact pentru a trece în mod remarcabil peste această săptămână lucrătoare. Toate vor merge bine zilele acestea dacă sunteţi sociabili/e și vă interesaţi care sunt dorințele și nevoile lor.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Vărsător:

Luna Plină din 1 ianuarie se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că se anunță o săptămână în care persoanele născute în acest semn zodiacal care suferă de boli cardiovasculare ar trebui să fie prudente. La cel mai mic semn de disconfort, li se recomandă să consulte imediat un medic. Poate ar fi indicat să evitaţi efortul susținut și stresul, măcar pe parcursul acestor zile.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Peşti:

Luna Plină din 1 a lunii indică faptul că, cel puțin zilele acestea, v-aţi putea rotunji veniturile dintr-o activitate extraprofesională care vă stârneşte interesul și căreia îi consacraţi o mare parte din timpul vostru liber. Gândiţi-vă cum aţi putea face ca această pasiune să genereze nu numai veselie și bună dispoziție, ci și bani în plus. Se prea poate ca, în timp, să ajungeţi să o transformaţi într-o carieră. 

Horoscopul zilei de joi, 28 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 28 decembrie 2017


Horoscop 28 decembrie 2017, Berbec:

Azi vă confruntaţi cu o situaţie uşor complicată pe plan profesional; vă doriţi să o rezolvaţi pe cont propriu, însă aştrii vă sfătuiesc să cereţi o mână de ajutor. Alături de colegii/ele de echipă veţi reuşi să găsiţi o soluţie eficientă mult mai repede decât credeţi.


Horoscop 28 decembrie 2017, Taur:

Această perioadă a fost una foarte frumoasă pentru Tauri. Aţi învăţat multe lucruri de la oamenii pe care i-aţi avut în jurul vostru în perioada sărbătorilor; de asemenea, încercaţi să puneţi în aplicare sfaturile primite de la aceştia. Spre seară, vreţi să ajutaţi un/o prieten/ă care are o problemă mai dificilă.


Horoscop 28 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi încercaţi să oferiţi cât mai multă iubire şi vă aşteptaţi să primiţi acelaşi lucru în schimb. Cel mai probabil, partenerul/a de cuplu vă pregăteşte o surpriză minunată, de care să vă amintiţi cu drag peste ani şi pe care să o spuneţi copiilor şi nepoţilor voştri.


Horoscop 28 decembrie 2017, Rac:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante; superiorii au încredere în voi şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 28 decembrie 2017, Leu:

Este posibil ca azi să vă întâlniţi cu o persoană destul de importantă pentru a discuta despre o colaborare pentru anul 2018. Aveţi emoţii, însă reuşiţi să le ascundeţi foarte bine şi să daţi dovadă de profesionalism astfel încât să reuşiţi să atrageţi acest om de partea voastră.


Horoscop 28 decembrie 2017, Fecioară:

Ziua de 28 decembrie promite să fie una plină de evenimente interesante pe toate planurile. La locul de muncă este o uşoară agitaţie cu care încercaţi să ţineţi pasul; deciziile pe care le luaţi în această perioadă vă vor aduce numeroase beneficii într-un timp destul de scurt.


Horoscop 28 decembrie 2017, Balanţă:

Ziua de joi pare să fie una destul de agitată pentru voi; lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi pe plan profesional, motiv pentru care este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă călcaţi pe orgoliu şi să cereţi ajutorul superiorilor. Spre seară, primiţi o veste nu tocmai plăcută din partea persoanei iubite.


Horoscop 28 decembrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să puneţi bazele unui proiect important de care vreţi să vă ocupaţi pe întreaga perioadă a următorului an. Superiorii au încredere în voi, aşa că vă dau undă verde în ceea ce priveşte schimbările în echipă.


Horoscop 28 decembrie 2017, Săgetător:

Ziua de azi pare să fie una foarte bună pentru viaţa personală; încercaţi să interacţionaţi mai bine cu oamenii din jurul vostru, să fiţi mai atenţi/te la nevoile lor, să lăsaţi deoparte măştile şi să spuneţi ce aveţi pe suflet. Seara vine cu o mare surpriză.


Horoscop 28 decembrie 2017, Capricorn:

Ziua de joi este petrecută la locul de muncă; este o perioadă foarte bună pentru întâlniri, discuţii şi negocieri importante pentru viitoarele proiecte. Aveţi şansa de a obţine o colaborare pe termen lung, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 28 decembrie 2017, Vărsător:

Astăzi pare să fie o zi frumoasă pentru voi; este posibil să primiţi o sumă de bani destul de importantă, care vă ajută să vă dezvoltaţi pe plan profesional. Hotărâţi să investiţi într-un proiect amplu pe care să îl desfăşuraţi pe întreaga perioadă a anului 2018.


Horoscop 28 decembrie 2017, Peşti:

Azi reveniţi la locul de muncă, unde vă aşteaptă destul de multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Spre seară, după ce terminaţi programul, mergeţi să cumpăraţi un cadou frumos partenerului/ei de cuplu sau unei persoane foarte dragi. 

Horoscopul zilei de miercuri, 27 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 27 decembrie 2017


Horoscop 27 decembrie 2017, Berbec:

S-ar putea ca ziua de miercuri să vă găsească extrem de emotivi/e şi sensibili/e; primiţi o veste neaşteptat de frumoasă din partea unui om la care ţineţi foarte mult şi pe care nu l-aţi mai văzut de ceva timp. Sunteţi incredibil de fericiţi/te şi recunoscători/are pentru ce se întâmplă în viaţa voastră.


Horoscop 27 decembrie 2017, Taur:

Azi reuşiţi să vă relaxaţi cu privire la câteva emoţii destul de intense, pe care în ultima perioadă nu aţi avut cum să le controlaţi. Mai mult, aceste emoţii se vor intensifica şi mai mult atunci când partenerul/a vă va împărtăşi un secret pe care până acum l-a ascuns de voi.


Horoscop 27 decembrie 2017, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să primiţi o veste surpriză din partea unui/ei membru/e al(a) familiei. Această noutate vă aduce un val de pozitivitate şi optimism în viaţa voastră; vă bucuraţi din plin de lucrurile care se întâmplă şi abia aşteptaţi să descoperiţi ce vă rezervă viitorul.


Horoscop 27 decembrie 2017, Rac:

După o zi aglomerată, petrecută alături de oamenii dragi din viaţa voastră, încercaţi să profitaţi de ziua de azi şi să vă relaxaţi. Activităţile în aer liber sau o comedie interesantă vă vor ajuta să vă eliberaţi mintea de stresul acumulat în ultima perioadă.


Horoscop 27 decembrie 2017, Leu:

Această perioadă a fost una uşor agitată pentru voi; aţi avut câteva persoane pe cap, care v-au stors sufletul de energie. Astăzi, încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi pentru câteva clipe de liniştea din confortul propriului cămin.


Horoscop 27 decembrie 2017, Fecioară:

Azi aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi aveţi şansa să rezolvaţi câteva conflicte mai vechi cu un/o membru/ă al(a) familiei sau un/o prieten/ă drag/ă. Seara va fi una frumoasă şi interesantă.


Horoscop 27 decembrie 2017, Balanţă:

Conjunctura astrală favorizează relaţiile personale în această perioadă; ziua de miercuri este un moment bun să vă liniştiţi, să uitaţi de griji, de stres şi de problemele profesionale şi să încercaţi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 27 decembrie 2017, Scorpion:

Ziua de 27 decembrie pare să fie una bună pentru a vă ocupa de viaţa financiară; este posibil ca o persoană foarte dragă să vă ofere o sumă de bani destul de mare. Hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a achita câteva datorii. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 27 decembrie 2017, Săgetător:

În cursul zilei de azi primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Spre seară, este posibil să mergeţi la cumpărături; vreţi să luaţi un cadou pentru un/o prieten/ă sau un/o membru/ă al(a) familiei.


Horoscop 27 decembrie 2017, Capricorn:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; încercaţi să petreceţi momente relaxante alături de voi înşivă/sevă, să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente. De asemenea, ziua de miercuri este un moment bun pentru a lua decizii importante.


Horoscop 27 decembrie 2017, Vărsător:

Azi primiţi în vizită o persoană dragă, care vă oferă o sumă de bani importantă; poate fi vorba despre un împrumut mai vechi de care chiar aţi uitat. Folosiţi aceşti bani pentru a face câteva achiziţii în casă şi a cumpăra un cadou pentru persoana iubită.


Horoscop 27 decembrie 2017, Peşti:

Astăzi pare să fie o zi frumoasă pentru voi; sunteţi înconjuraţi/te de oamenii dragi din viaţa voastră şi încercaţi să profitaţi din plin de aceste clipe cu adevărat speciale. Spre seară, puteţi primi un sfat important pe care încercaţi să îl puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă. 

Horoscopul zilei de joi, 21 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 21 decembrie 2017


Horoscop 21 decembrie 2017, Berbec:

Vă pregătiţi cu paşi repezi pentru sărbătorile de iarnă; aveţi totul planificat şi încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile pas cu pas. După orele prânzului s-ar putea să faceţi un drum prin oraşul aglomerat pentru a căuta cadouri pentru persoanele dragi.


Horoscop 21 decembrie 2017, Taur:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu toate sarcinile profesionale şi faceţi tot posibilul să le rezolvaţi pe toate înainte de sărbători. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra discuţiilor cu partenerii/ele de afaceri deoarece trebuie să faceţi câteva schimbări începând cu 1 ianuarie.


Horoscop 21 decembrie 2017, Gemeni:

Ziua de joi pare să fie una obişnuită, chiar lipsită de evenimente pentru Gemeni. După ce terminaţi tot ce ţine de sarcinile profesionale, vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei personale; încercaţi să petreceţi mai multe clipe alături de cei/le dragi.


Horoscop 21 decembrie 2017, Rac:

Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; deciziile pe care urmează să le luaţi sunt bine calculate şi analizate şi vin la pachet cu o serie de schimbări de care sunteţi conştienţi/te şi pe care le aşteptaţi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 21 decembrie 2017, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale unde vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante. Sarcinile primite din partea superiorilor vă dau bătăi de cap, însă dacă vă păstraţi calmul reuşiţi să le rezolvaţi.


Horoscop 21 decembrie 2017, Fecioară:

Interacţionaţi foarte bine cu oamenii, în special datorită faptului că aveţi multă răbdare, vă place să ascultaţi problemele celor din jurul vostru şi să îi ajutaţi să găsească o rezolvare. Seara este dedicată vieţii personale.


Horoscop 21 decembrie 2017, Balanţă:

Azi aveţi o persoană care are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă mai dificilă. Din acest motiv decideţi să vă amânaţi toate sarcinile profesionale şi să găsiţi o soluţie pentru situaţia cu care se confruntă. Spre seară, primiţi o veste bună.


Horoscop 21 decembrie 2017, Scorpion:

Superiorii vă sfătuiesc să renunţaţi la planurile pentru astăzi deoarece au nevoie de ajutorul vostru într-o întâlnire destul de importantă; urmează să fie negociat un contract important şi trebuie să fiţi şi voi prezenţi/te deoarece aveţi şansa de a vă ocupa personal de acest viitor proiect.


Horoscop 21 decembrie 2017, Săgetător:

Încercaţi să vă adunaţi gândurile şi vă concentraţi mai mult asupra sarcinilor profesionale. Chiar şi aşa, interacţiunea cu cei/le din jurul vostru pare să fie una agitată în această perioadă. Vă pierdeţi calmul destul de uşor şi nu reuşiţi să vă spuneţi punctul de vedere fără puţină ceartă.


Horoscop 21 decembrie 2017, Capricorn:

Azi faceţi tot posibilul să rezolvaţi conflictele sentimentale sau pe cele personale. Sunteţi foarte liniştiţi/te, sunteţi dispuşi/se să ascultaţi şi să faceţi compromisuri în cazul în care este necesar. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unui om drag.


Horoscop 21 decembrie 2017, Vărsător:

Discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii pot duce la preluarea unui proiect important începând cu anul 2018. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă bucuraţi foarte mult de acest succes. Spre seară, participaţi la un eveniment frumos organizat de o persoană dragă.


Horoscop 21 decembrie 2017, Peşti:

Astăzi nu aveţi foarte multă răbdare şi, pentru a evita conflictele şi alte probleme, decideţi să vă amânaţi discuţiile importante, negocierile şi şedinţele pentru următoarea zi. O plimbare în aer liber vă va ajuta să vă relaxaţi puţin. 

Horoscopul zilei de miercuri, 20 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 20 decembrie 2017


Horoscop 20 decembrie 2017, Berbec:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi este foarte important să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Trebuie doar să faceţi câteva compromisuri care vor aduce un val al schimbărilor în viaţa voastră.


Horoscop 20 decembrie 2017, Taur:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi; faceţi tot posibilul să rezolvaţi toate sarcinile importante în această perioadă astfel încât să petreceţi sărbătorile în linişte. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 20 decembrie 2017, Gemeni:

S-ar putea să vă confruntaţi cu emoţii destul de puternice de-a lungul întregii zile. Apar câteva evenimente interesante care vă vor convinge să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva alegeri la care nu v-aţi fi gândit până acum.


Horoscop 20 decembrie 2017, Rac:

Starea de spirit se schimbă în funcţie de oamenii cu care intraţi în contact; dacă în prima partea a zilei de miercuri sunteţi cu zâmbetul pe buze şi destul de relaxaţi/te, spre seară este posibil să fiţi uşor irascibili/e şi foarte atenţi/te la detaliile profesionale. Un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor.


Horoscop 20 decembrie 2017, Leu:

Azi încercaţi să faceţi faţă unor evenimente ce nu depind de voi, însă în care sunteţi implicaţi/te. Important este să rămâneţi liniştiţi/te şi, pe cât posibil, să încercaţi să rezolvaţi această situaţie de unii/ele singuri/e. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o mică surpriză.


Horoscop 20 decembrie 2017, Fecioară:

Pe plan profesional lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi voi, însă nu vă daţi bătuţi/te. Ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi, aşa că încercaţi să întoarceţi pagina, să vă învăţaţi lecţia şi să o luaţi de la capăt. Primiţi susţinere din partea oamenilor dragi.


Horoscop 20 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi purtaţi o discuţie foarte interesantă şi matură cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Acest om vă dă un sfat bun de care vreţi să ţineţi cont în viitorul apropiat şi care vă determină să luaţi o decizie la care până acum nici nu v-aţi fi gândit.


Horoscop 20 decembrie 2017, Scorpion:

Urmează o perioadă a schimbărilor pentru voi pe plan profesional; este important să aveţi răbdare şi să nu grăbiţi lucrurile. Oamenii din jurul vostru vor încerca să vă ajute, însă fiţi foarte atenţi/te la intenţiile lor; unii dintre aceşti oameni vă vor binele, alţii răul.


Horoscop 20 decembrie 2017, Săgetător:

Superiorii vă propun o schimbare neaşteptată pe plan profesional; este ciudat pentru voi, însă vă adaptaţi destul de uşor noilor condiţii. O discuţie sinceră şi matură cu o persoană de încredere vă poate ajuta să fiţi mai liniştiţi/te şi să vedeţi lucrurile cu alţi ochi.


Horoscop 20 decembrie 2017, Capricorn:

Pe final de an încercaţi să trageţi cât de tare puteţi în ceea ce priveşte viaţa profesională astfel încât să încheiaţi majoritatea proiectelor; în cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Împreună veţi reuşi imposibilul.


Horoscop 20 decembrie 2017, Vărsător:

Întreaga zi pare să fie una frumoasă pentru Vărsători; primele ore ale dimineţii vă conving că este timpul să preluaţi controlul asupra deciziilor care urmează să fie luate pe plan profesional. Spre seară întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale.


Horoscop 20 decembrie 2017, Peşti:

Dacă în prima parte a zilei de 20 decembrie sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, imediat după orele prânzului încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania oamenilor din viaţa voastră. Pe plan sentimental, luaţi o decizie importantă alături de partenerul/a de cuplu. 

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie 2017

 
Horoscop săptămânal adevărat: 25-31 decembrie 2017


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Berbec:

Cu excepția primei zile a săptămânii când s-ar putea să vă aflaţi încă într-o stare meditativă sau chiar de indiferenţă, săptămâna aceasta se arată a fi una bună pentru Berbeci din punct de vedere medical. Ba mai mult, este posibil ca în zilele de 26 şi 27 ale lunii să o duceţi chiar bine pe partea de sănătate și stare de spirit. Ideal ar fi totuși să nu vă irosiţi energiile fără a realiza nimic important zilele acestea.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Taur:

Zilele de 26 şi 27 ale lunii nu se arată a fi unele prea reușite pe plan medical. Tentația de a avea un comportament autodistructiv poate fi destul de mare, deci fiţi mai toleranţi cu voi înşivă/sevă și nu vă lăsaţi atraşi/se în capcana gândurilor negative. Dacă credeţi că v-ar face bine meditația și introspecția, acordaţi-le mai mult din timpul vostru, dar nu vă adânciţi și mai mult în melancolie.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Gemeni:

Zilele de 28 şi 29 se întrevăd a fi unele în care se recomandă să vă purtați mai mult de grijă decât de obicei, mai ales la nivel mental. Dispoziţia poate fi aceea de a vă afunda într-o stare de melancolie, motiv pentru care trebuie să căutaţi orice împrejurare de a vă înveseli și a vă întreține o stare de bună dispoziție. În caz contrar, aţi putea să ajungeţi să le contaminaţi și pe celelalte persoane cu nostalgiile voastre.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Rac:

Se poate ca weekendul să nu vă surprindă în cea mai bună stare, dar dacă nu vă propuneţi să faceţi prea multe cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, lucrurile se vor desfăşura chiar bine. În acest fel, vă păstraţi energia și faceţi față oricărei invitații din partea prietenilor/elor de a participa la activități de weekend organizate de ei.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Leu:

Din punct de vedere al sănătăţii, nu se arată nicio surpriză neplăcută săptămâna aceasta. Cu toate acestea, v-ar prinde bine ceva mai multă stricteţe în ceea ce privește stilul vostru de viață și alimentație. Un program fix de masă și culcare vă poate ajuta să faceţi față oricăror încercări care pot apărea peste zi. Nu vă rămâne decât să vă organizaţi mai mult și să respectaţi acel orar.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Fecioară:

Săptămâna aceasta nu figuraţi pe lista neagră a aştrilor cât privește sănătatea. Chiar dacă apar totuși mici neplăceri ale organismului, cert este că veți reuși să treceţi peste ele datorită grijii pe care i-o purtați propriului vostru corp. Așadar, dacă sunteţi cumpătaţi, nu aveţi motive să vă faceţi probleme. Un stil de viață echilibrat vă ajută să evitați astfel de situații.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Balanţă:

În prima zi a acestei săptămâni, Luna traversează casa sănătății voastre fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că data de 25 v-ar putea găsi destul de agitaţi/te şi preocupaţi/te probabil să vă (re)găsiţi echilibrul, sarcină care se poate dovedi foarte grea de îndeplinit. Nu lăsaţi imprevizibilul să vă pricinuiască frustrări și încercaţi să faceţi unele exerciții de meditație și introspecție.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Scorpion:

În zilele de 26 şi 27, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul vostru general, iar dacă vă alegeţi cu vreo neplăcere de natură medicală către mijlocul acestei săptămâni, reţineţi că îndârjirea voastră într-o privință sau alta care ține de stilul vostru de alimentație sau de viață s-ar putea să fi cauzat aceste eventuale stări de disconfort.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Săgetător:

În zilele de 28 şi 29 decembrie, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță un final de săptămână în care ar fi bine să nu vă neglijaţi organismul și semnalele pe care vi le-ar putea trimite acesta. Aveţi mare grijă la consumul de alimente grase și la cel de alcool deoarece se prea poate să vă cadă mai greu decât de obicei în zilele de sâmbătă şi duminică.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Capricorn:

Este o săptămână în care nu aveţi de-a face cu niciun semn cum că forma voastră fizică și/sau mentală ar putea avea de suferit într-un fel sau altul. Poate că în prima zi a săptămânii nu veţi fi în cea mai bună formă, dar se pare că veţi reuși să treceţi cu brio eventualele momente mai puțin plăcute cu destul de multă simplitate. Atât timp cât vă gestionaţi corect energia avută, nimic nu va merge altfel decât aţi plănuit.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Vărsător:

Poate reapărea în peisajul vieții voastre actuale un/o fost/ă iubit/ă ori cineva pentru care aţi avut cândva sentimente și nu aţi reușit să i le împărtăşiţi sau aţi fost refuzaţi/te. Oricare ar fi situația, orice tentative în această direcție se poate să vă aducă mai mult dezavantaje decât credeţi.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Peşti:

În zilele de 25 şi 26 decembrie, Luna se mişcă prin casa banilor și a bunurilor munciți de voi din horoscopul vostru general, semn că se arată ocazii de valorificare a economiilor/proprietăților aflate în posesia voastră acum și/sau de rotunjire a veniturilor pe care le realizaţi în această perioadă. În 27, 28 şi 29 ale lunii, încercaţi să vă bazaţi mai mult pe abilitățile voastre de comunicare și socializare. 

Horoscopul zilei de marţi, 19 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 19 decembrie 2017


Horoscop 19 decembrie 2017, Berbec:

Ziua de marţi va fi una destul de aglomerată, însă foarte liniştită; ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut şi acordaţi atenţie fiecărei sarcini de care vă ocupaţi. Imediat după orele prânzului este posibil să primiţi o mică atenţie din partea unui/ei coleg/e ca mulţumire pentru tot ce aţi făcut pentru el/a în această perioadă.


Horoscop 19 decembrie 2017, Taur:

Sunteţi pe final de an cu viaţa profesională şi încercaţi să vă setaţi noi ţeluri şi scopuri pentru 2018; chiar acum este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă care vă va schimba radical viitorul; poate fi un loc de muncă nou sau un proiect ce se va întinde pe câţiva ani.


Horoscop 19 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme neaşteptate pe plan profesional. Pentru a le rezolva, este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi sarcinile obişnuite şi să faceţi câteva compromisuri. Daţi dovadă de maturitate şi reuşiţi să vă păstraţi calmul chiar şi în cele mai dificile momente.


Horoscop 19 decembrie 2017, Rac:

Primiţi câteva sfaturi foarte bune de la o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care o respectaţi maxim. Folosiţi aceste sfaturi punându-le în practică şi în curând vă veţi da seama că intenţiile bune chiar vin la pachet cu minuni ce reuşesc să deschidă uşile închise.


Horoscop 19 decembrie 2017, Leu:

A doua zi a săptămânii pare să fie una aglomerată pentru voi; vă adunaţi gândurile şi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale. Acesta nu este un moment bun pentru a rămâne în urmă cu sarcinile primite din partea superiorilor. Seara va fi relaxantă.


Horoscop 19 decembrie 2017, Fecioară:

Activităţile pe care le faceţi azi par să fie foarte importante pentru planurile pe care le aveţi pregătite pentru viitorul apropiat. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză neaşteptată spre seară.


Horoscop 19 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi partenerul/a de cuplu vă face cadou o scurtă vacanţă pentru perioada sărbătorilor; trebuie să vă amânaţi toate planurile făcute pentru ultimele zile din an, însă sunteţi în culmea fericirii deoarece veţi merge într-un loc foarte frumos.


Horoscop 19 decembrie 2017, Scorpion:

Ziua de 19 decembrie este o zi pe care o aşteptaţi de luni bune; după o perioadă în care aţi muncit foarte mult, aţi făcut compromisuri, aţi rămas peste program şi aţi pus pe primul plan viaţa profesională, încheiaţi un proiect cu succes şi cu o surpriză frumoasă din partea superiorilor.


Horoscop 19 decembrie 2017, Săgetător:

Ziua de azi ar trebui petrecută cu zâmbetul pe buze; chiar dacă sunteţi înconjuraţi/te de oameni negativişti, este foarte important să rămâneţi în continuare optimişti/ste. Lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, nu vă daţi bătuţi/te şi luptaţi în continuare pentru visurile voastre.


Horoscop 19 decembrie 2017, Capricorn:

Marţi este o zi a recompenselor pentru Capricorni; avansaţi foarte mult într-un proiect important şi este posibil ca superiorii să hotărască să vă răsplătească fie cu un bonus substanţial, fie cu o mărire de salariu. Sărbătoriţi reuşita alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 19 decembrie 2017, Vărsător:

Sunteţi la pământ cu moralul deoarece vă loviţi de un obstacol neplăcut pe plan profesional pe care nu reuşiţi să îl depăşiţi. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să priviţi situaţia din toate unghiurile. De asemenea, o discuţie cu o persoană vă poate ajuta.


Horoscop 19 decembrie 2017, Peşti:

A doua zi a săptămânii este o zi importantă pentru voi pentru că vă doriţi să faceţi câteva schimbări semnificative pe plan profesional; consideraţi că este timpul să alegeţi un alt drum. Aveţi emoţii pentru că este ceva nou, însă primiţi susţinere din partea oamenilor dragi. 

Horoscopul zilei de luni, 18 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 18 decembrie 2017


Horoscop 18 decembrie 2017, Berbec:

Lucrurile încep să se schimbe, iar voi sunteţi din nou cu zâmbetul pe buze. Sunteţi destul de liniştiţi/te în această perioadă şi nu faceţi nimic altceva decât să vă lăsaţi purtaţi/te de val. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane din trecut, cu care aţi avut o relaţie specială.


Horoscop 18 decembrie 2017, Taur:

Ziua de luni vine cu veşti bune pentru voi; tocmai ce primiţi o ofertă de colaborare foarte avantajoasă şi de lungă durată. Spre seară, este posibil să faceţi un drum prin oraş pentru a cumpăra cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 18 decembrie 2017, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă şi liniştită pentru voi; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale şi să creaţi amintiri de lungă durată alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, faceţi planuri pentru următoarea săptămână.


Horoscop 18 decembrie 2017, Rac:

Dedicaţi-vă ziua pentru a vă îmbunătăţi starea de sănătate. Faceţi sport şi mâncaţi sănătos. Imunitatea vă va fi ameninţată, iar dacă răciţi azi sunt riscuri foarte mari să fiţi bolnavi/e şi de sărbători.


Horoscop 18 decembrie 2017, Leu:

Primiţi ajutor din partea unui/ei membru/e al(a) familiei în ceea ce priveşte treburile casnice, aşa că sunteţi mult mai relaxaţi/te. Spre seară, partenerul/a de cuplu are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă profesională. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să veniţi cu soluţii eficiente.


Horoscop 18 decembrie 2017, Fecioară:

Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru se va desfăşura fără probleme astăzi; sunteţi foarte relaxaţi/te, ascultaţi ce au de spus persoanele cu care interacţionaţi şi, la rândul vostru, vă expuneţi punctul de vedere într-un mod modest şi sincer. Puteţi întâlni pe cineva cu care să legaţi o relaţie de lungă durată.


Horoscop 18 decembrie 2017, Balanţă:

Vreţi să faceţi câteva schimbări pe plan profesional, însă încă vă este teamă să faceţi pasul cel mare. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi, cel mai important, să învăţaţi să aveţi mai multă încredere în voi; nu vă mai lăsaţi influenţaţi/te de lucrurile pe care le spun oamenii din jurul vostru.


Horoscop 18 decembrie 2017, Scorpion:

Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum plănuiţi, este foarte important să fiţi cât mai perseverenţi/te în acţiuni; de asemenea, nu ezitaţi să cereţi ajutorul oamenilor din jurul vostru atunci când simţiţi că ceva nu este în regulă. Vă vor ajuta să depăşiţi până şi cele mai dificile momente.


Horoscop 18 decembrie 2017, Săgetător:

Vă doriţi de foarte mult timp să faceţi câteva schimbări importante în viaţa personală; astăzi, după o discuţie îndelungată avută cu o persoană la care ţineţi foarte mult, decideţi să vă luaţi inima în dinţi, să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie şi să faceţi alegerile pe care vi le doriţi.


Horoscop 18 decembrie 2017, Capricorn:

Vă doriţi ca de sărbători să vă îndreptaţi întreaga atenţie doar asupra vieţii personale, motiv pentru care profitaţi de ziua de azi şi începeţi să vă faceţi planul pentru următoarea perioadă profesională. Va fi mai mult de muncă, însă veţi reuşi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 18 decembrie 2017, Vărsător:

Ziua de 18 decembrie vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; apare o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă face să renunţaţi la proiectul de care vă ocupaţi acum sau să îl amânaţi şi să vă dedicaţi următoarea perioadă acestui nou parteneriat.


Horoscop 18 decembrie 2017, Peşti:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale; astăzi reuşiţi să vă bucuraţi de momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu, a membrilor/elor familiei şi a prietenilor/elor foarte apropiaţi/te. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la un om din trecut. 

Horoscopul zilei de duminică, 17 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 17 decembrie 2017


Horoscop 17 decembrie 2017, Berbec:

Astăzi vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale, unde vreţi să faceţi câteva schimbări importante. Hotărâţi să luaţi decizii bazate pe logică şi nu pe sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu o veste frumoasă.


Horoscop 17 decembrie 2017, Taur:

Ziua de azi este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei. Spre seară este posibil să vă relaxaţi în compania prietenilor/elor.


Horoscop 17 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi încercaţi să vă planificaţi cât mai bine următoarea perioadă; vreţi ca de sărbători să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de oamenii dragi, motiv pentru care încercaţi să rezolvaţi în avans toate sarcinile profesionale.


Horoscop 17 decembrie 2017, Rac:

A doua zi de weekend pare să fie una mai aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Întreaga atenţie este îndreptată asupra unei sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Superiorii sunt plăcut surprinşi de modul în care gestionaţi problema.


Horoscop 17 decembrie 2017, Leu:

Ziua de duminică pare să fie una foarte frumoasă şi relaxantă pentru Lei. Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale, unde petreceţi momente frumoase alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară puteţi primi o vizită surpriză din partea unui/ei membru/e al(a) familiei.


Horoscop 17 decembrie 2017, Fecioară:

Prima parte a zilei este dedicată activităţilor relaxante, pe care le-aţi aşteptat întreaga săptămână. În sfârşit reuşiţi să vă descărcaţi de toate grijile şi problemele acumulate. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 17 decembrie 2017, Balanţă:

Ziua de azi pare să fie una aglomerată pentru voi; în viaţa personală treceţi prin câteva schimbări destul de importante şi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu ele şi să alegeţi ce trebuie pentru a vă fi bine. Partenerul/a de cuplu vă susţine în această perioadă.


Horoscop 17 decembrie 2017, Scorpion:

Unul/a dintre membrii/ele familie voastre se îmbolnăveşte astăzi, iar voi veţi fi cei/le care vor lupta împotriva acestor inconveniente. La final ajungeţi mai obosiţi/te decât aţi fi crezut că este posibil, dar măcar sunteţi împăcaţi/te: aţi reuşit să îl/o faceţi bine.


Horoscop 17 decembrie 2017, Săgetător:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale alături de oamenii dragi din viaţa voastră pe care în ultima perioadă i-aţi cam neglijat. Este posibil ca după orele prânzului să faceţi un drum într-o altă localitate.


Horoscop 17 decembrie 2017, Capricorn:

Decideţi să vă mărturisiţi sentimentele pentru cel/a pe care îl/o placeţi. Vă luaţi inima în dinţi, dar constataţi pe măsură ce vorbiţi cu el/a că de fapt nu v-aţi potrivi deloc. Renunţaţi şi sunteţi extrem de fericiţi/te că aţi avut această ocazie.


Horoscop 17 decembrie 2017, Vărsător:

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru voi pe plan profesional, însă nu vă faceţi griji. Ştiţi că dacă aveţi răbdare şi veniţi cu soluţii eficiente, reuşiţi să depăşiţi situaţia în care vă aflaţi. Spre seară, faceţi planuri pentru sărbători alături de persoanele dragi.


Horoscop 17 decembrie 2017, Peşti:

Încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. Imediat după orelor prânzului partenerul/a de cuplu vine cu o propunere frumoasă pentru acest weekend; nu staţi mult pe gânduri şi o acceptaţi imediat. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 decembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 16 decembrie 2017


Horoscop 16 decembrie 2017, Berbec:

Aştrii au pregătit câteva surprize interesante pentru voi; pe plan profesional s-ar putea să primiţi o ofertă de colaborare avantajoasă, care vă aduce beneficii frumoase în anul 2018. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate oferi un cadou special.


Horoscop 16 decembrie 2017, Taur:

Relaţia cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de la locul de muncă pare să se răcească în această perioadă. Este posibil să vă simţiţi dezamăgiţi/te de câteva decizii luate de ei/le fără să vă consulte. Din acest moment decideţi să nu mai aveţi încredere în nimeni.


Horoscop 16 decembrie 2017, Gemeni:

Pe plan profesional sunteţi în priză cu tot felul de sarcini şi lucruri de care trebuie să vă ocupaţi; timpul nu este de partea voastră şi simţiţi că toată lumea pune presiune pe voi. Simţiţi nevoia unei pauze cât mai repede cu putinţă. Partenerul/a de cuplu vă ascultă problemele şi vă poate surprinde cu o mică excursie în acest weekend.


Horoscop 16 decembrie 2017, Rac:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu un proiect destul de important, căruia i-aţi acordat multă atenţie în ultima perioadă. Rezultatele sunt peste aşteptările voastre, iar superiorii sunt atât de încântaţi încât vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.


Horoscop 16 decembrie 2017, Leu:

În această perioadă sunteţi foarte liniştiţi/te şi relaxaţi/te; simţiţi ca în sfârşit sunteţi în acel punct al vieţii voastre la care aţi visat până acum. Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun, împreună lucraţi pentru ca lucrurile să fie frumoase între voi.


Horoscop 16 decembrie 2017, Fecioară:

Azi sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; aveţi multe lucruri de rezolvat şi vreţi să le terminaţi până mâine. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou special sau puteţi primi o vizită din partea unei persoane cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 16 decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. Colegii/ele de echipă nu vă ajută, iar superiorii nu vă oferă susţinerea de care aveţi nevoie, aşa că trebuie să găsiţi puterea de a vă descurca de unii/ele singuri/e cu această situaţie.


Horoscop 16 decembrie 2017, Scorpion:

În această perioadă puteţi face câteva schimbări importante pentru viaţa profesională; aştrii vă sfătuiesc să aveţi mai multă încredere în voi, să ieşiţi din zona de confort şi să învăţaţi din greşelile făcute în trecut. Acestea pot fi adevărate lecţii pentru alegerile viitoare.


Horoscop 16 decembrie 2017, Săgetător:

Sunteţi uşor dezamăgiţi/te de o situaţie în faţa căreia aţi reacţionat urât sau chiar de o persoană care nu s-a ţinut de promisiunile făcute. Nu vă lăsaţi doborâţi/te de această situaţie, ci găsiţi puterea de a merge mai departe. În scurt timp veţi avea parte de o surpriză minunată din partea Universului.


Horoscop 16 decembrie 2017, Capricorn:

Pe final de an vă doriţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. În cazul în care încă nu v-aţi găsit sufletul pereche, aştrii sunt de partea voastră şi vă scot în cale numeroase persoane interesante. Trebuie doar să fiţi atenţi/te la alegerea pe care o faceţi.


Horoscop 16 decembrie 2017, Vărsător:

Deciziile pe care le aveţi de luat în această perioadă pot fi uşor dificile pentru voi; aveţi emoţii pentru ceea ce urmează, însă ştiţi că asta vă doriţi să faceţi. Partenerul/a de cuplu vă este alături acum şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 16 decembrie 2017, Peşti:

Ziua de azi este dedicată vieţii profesionale; aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare astfel încât să evoluaţi cu proiectele aflate în desfăşurare. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană din trecut pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. 

Horoscopul anului 2018

 
Horoscop 2018


Se prevede un an în care oamenii asumaţi, conştienţi de propriile calităţi și defecte deopotrivă, pot ajunge să îşi clădească acele cariere și reputații la care au aspirat, fără concesii și jertfe. În definitiv, începe o perioadă a progresului în pași mărunți, dar siguri, a deciziilor înţelepte și luate la timp, a calității și nu a cantității. Fără muncă intelectuală și fizică nu se face nimic.


Previziunile astrologice ale anului 2018
Horoscop 2018, Berbec

Horoscop Berbec 2018

Dragoste şi cuplu:
S-ar putea ca anul trecut să fi fost destul de bogat pe aceste planuri, dar nici anul acesta nu va fi în inferioritate din acest punct de vedere. Se arată așadar schimbări importante la acest nivel, dar dacă încercaţi să le gestionaţi cu înțelepciune, nimic nu vă va lua prin surprindere. În concluzie, depinde doar de voi să daţi dovadă de flexibilitate și prudenţă.

În a doua decadă a lunii ianuarie, dar și în februarie, viața voastră socială pare să urmeze o curbă ascendentă. Așa se face că perioada aceasta aţi putea cunoaște multe persoane noi care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Iată un moment prielnic să vă folosiţi de abilitățile voastre de socializare și comunicare ieșind și stabilind relații cu oamenii din jurul vostru.

În iulie și prima jumătate a lui august, s-ar putea să aveţi parte de monotonie în cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, este posibil să vi se pună pata pe cineva care nu prea pare decis/ă că ar vrea să înceapă o relație cu voi. Lucrurile pot fi amânate astfel mult, ceea ce nu vă poate crea decât nemulţumiri. Încercaţi să aflaţi ce vă doriţi cu adevărat.

În octombrie și noiembrie, se pot produce schimbări importante pe plan sentimental. Cel mai probabil, relația voastră de cuplu a ajuns în punctul în care trebuie să hotărâţi dacă o duceți la nivelul următor sau nu. Anul 2018 vă va ține destul de mult în priză. Dacă dați dovadă de maturitate și nu vă panicaţi în momentele de criză, totul va merge bine pentru voi.


Bani şi carieră:
În primul trimestru al anului 2018, ar fi indicat să vă focalizaţi pe ascensiunea profesională, proiectele de grup și planurile voastre de viitor. Dacă în ianuarie puteți face progrese importante în carieră, în februarie s-ar putea să puneţi pe picioare ori să dezvoltați o afacere cu cineva.

În aprilie, mai şi iunie, lucrurile se desfăşoară în grabă. Financiar, staţi bine în aprilie, dar feriţi-vă să luaţi decizii pripite de la jumătatea lunii mai încolo. În ceea ce privește sectorul profesional, se continuă tendințele din primele două luni ale anului.

În iulie, august şi septembrie, aţi putea da dovadă de o eficacitate de invidiat la locul de muncă. Însă, se poate ca veniturile voastre să fluctueze destul de mult după luna august. Există şi o veste bună: începând cu luna septembrie, înaintaţi cu paşi mărunţi în carieră.

În lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, se complică lucrurile pentru persoanele care sunt implicate într-un parteneriat profesional. Lipsa de transparență care pare să marcheze relația cu asociații/tele în perioada aceasta s-ar putea să vă aducă în pragul unor conflicte. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă deschidere unii față de ceilalți pentru a putea evita astfel de scenarii.

Acest an se întrevede a fi unul dinamic și ofertant atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Acest lucru nu înseamnă însă că nu veţi da de probleme: se vor arăta destule bariere, dar dacă nu le lăsaţi să vă dărâme, totul va fi bine. Aveţi grijă să nu cădeţi pradă deznădejdii și nu acceptaţi înfrângerea.


Casă şi familie:
Nici acest an nu se întrevede a fi unul prea plin pe plan familial. Având în vedere că pot avea loc multe evenimente deosebite la nivel sentimental, v-ar pica foarte bine să puteți apela oricând la familie pentru îndrumare și sfaturi. Astfel, este esenţial să cultivaţi o relație cordială cu aceștia/stea și să ocoliţi orice vă poate afecta relația.

În ianuarie 2018, reflectorul cosmic este fixat asupra relației cu tatăl sau figura autoritară din viața voastră. Aceasta s-ar putea derula destul de greoi, mai ales dacă îi negaţi uneori statutul, răzvrătindu-vă într-un fel care poate pune în pericol legătura dintre voi. Faceţi tot posibilul să nu vă stârniți într-un mod care v-ar putea aduce la neînţelegeri.

În lunile mai şi iunie, în atenția voastră revine familia, atât cea pe care v-aţi întemeiat-o singuri/e, cât mai ales cea de origine. Încercaţi ca în această perioadă să petreceţi mai mult timp alături de cei/le dragi/e, cu atât mai mult dacă programul nu v-a permis să păstraţi un contact stabil sau să îi/le vizitaţi atât cât v-aţi dorit.

În iulie, august şi septembrie, ar putea reveni în actualitate tensiunile între voi și tatăl vostru ori persoana autoritară din viața voastră. Amicii/ele voştri/astre ar putea constitui un subiect de dispută sau poate planurile voastre de viitor ori proiectele de grup în care vreţi să vă implicaţi nu corespund cu așteptările voastre.

Relația cu neamurile apropiate, respectiv legăturile cu persoanele dragi stabilite peste hotare sau la mare distanță de casă intră în vizorul aştrilor în ultimul trimestru a lui 2017, dar mai ales în noiembrie și decembrie. Dacă aceștia/stea vă creează vouă și partenerului/ei de cuplu greutăți de un fel sau altul, poate ar fi timpul să discutați deschis despre acest lucru.

În concluzie, aştrii nu vă supun la probe în acest an pe plan familial sau în relația cu rudele partenerului/ei. Este adevărat că ați putea trece prin momente mai grele, dar acestea nu vor reprezenta momente de turnură în viața voastră. Trebuie să dați dovadă de înțelegere și toleranță unii/ele față de ceilalți/lelalte.


Sănătate:
În primele trei luni ale anului nivelul vostru de energie este mai scăzut decât de obicei. Se poate așadar să fiţi mai sensibili/e decât de obicei, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Meditația și introspecția vă pot ajuta în acest sens.

În aprilie, mai şi iunie puteți avea parte de o perioadă destul de schimbătoare pe acest plan. Așadar, până în a doua jumătate a lui aprilie, este posibil să oscilaţi între amorţeală și vioiciune, ceea ce se poate dovedi obositor în final. Norocul face însă ca, din ultima parte a lunii mai încolo, să vă întăriţi oarecum, gestionându-vă mai eficient energia.

În iulie, august şi septembrie ar fi indicat să vă preocupe mai mult decât de obicei acest aspect al vieții voastre. Astfel, veţi putea lucra la stilul vostru de viață și alimentație, aducându-le modificările care se impun. Nu v-ar prinde rău nici să faceţi o cură de detoxifiere cândva în acest interval.

Nivelul vostru de energie poate fluctua destul de mult în penultima lună a anului, iar din punct de vedere emoțional, puteți fi destul de încercaţi/te din a doua parte a acestei luni încolo. Anul 2018 nu vă pregătește mari provocări pe acest plan. S-ar putea să aveţi parte de suișuri și coborâșuri, dar pare să nu fie vorba de nimic de care nu veţi putea trece.
Horoscop 2018, Taur

Horoscop Taur 2018

Dragoste şi cuplu:
Anul 2018 pare a fi unul cel puțin la fel de încărcat pe aceste planuri ca a doua parte a anului trecut. Se arată însă și momente plăcute în relaţia cu persoana iubită, respectiv în compania amicilor/elor. Trebuie doar să vă bucuraţi de ele și să învăţaţi să nu purtați pică așa cum obişnuiţi uneori.

De interes în contextul sentimental, în primul trimestru al anului, este doar martie. Nu este exclus ca atmosfera dintre voi și partener/a de cuplu să se schimbe, iar evoluţia relației pe care o formați să stagneze oarecum. Pe plan social, se remarcă februarie, lună în care puteți cunoaște persoane interesante cu care chiar aveţi multe lucruri de discutat.

Nici în aprilie, mai şi iunie nu se întâmplă mare lucru pe plan sentimental. Ar fi bine totuși să realizaţi la timp care pot fi consecinţele situației în care nu discutați la timp cu partenerul/a ceea ce vi se întâmplă. În a doua jumătate a lunii iunie, aşteptaţi-vă să se creeze o situație asemănătoare și social. Este timpul să luaţi atitudine pe ambele fronturi.

În iulie, august şi septembrie, sunteţi parcă mai romantici/e decât de obicei, ceea ce vă poate ajuta să condimentaţi puţin lucrurile între voi și persoana dragă. S-ar putea să vă înţelegeţi ceva mai bine și cu cei mici, ceea ce vă face bine la moral și vă încurajează să rămâneţi tot așa.

Octombrie, noiembrie şi decembrie vă poate surprinde atât pe voi, cât și pe persoana iubită într-o perioadă extrem de epuizantă. Munciți mult, iar financiar acest lucru nu se prea observă. Pe lângă faptul că sunteți aglomerați/te tot timpul, este posibil să se mai producă şi certuri pe marginea banilor pe care îi aduceți fiecare în parte, în casă. În ultima lună din an, revine pacea.


Bani şi carieră:
Acest sector de viață, poate mai puțin ca în 2017, rămâne și în acest an unul dintre cele câteva arii de interes ale Taurilor. În 2018, aveţi şansa să consolidaţi ceea ce aţi realizat anul trecut, motiv pentru care nu vă puteți odihni prea mult în lunile care urmează. Încercaţi aşadar să vă adunaţi forțele și să dovediţi că într-adevăr sunteţi nişte angajaţi/te greu de înlocuit.

După a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, cariera ar trebui să se găsească pe lista voastră de priorități. Se ivesc ocazii de a avansa pe plan profesional, semn cum că aveţi șanse reale de a urca în ierarhia de la locul de muncă.

După data de 15 a lunii mai și în a doua jumătate a lui iunie, se întrevede o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Deși veniturile voastre sunt mai mari decât de obicei, nu este însă un moment potrivit să faceţi investiții, cu atât mai mult dacă acestea se duc în direcția planurilor de viitor și/sau a proiectelor de grup. Mai au nevoie de ajustări.

Lipsa studiilor vă pot afecta, cel puțin într-o anumită măsură, progresul la locul de muncă în lunile iulie și august. Înscrieţi-vă cât mai repede la cursuri de calificare și/sau dezvoltare pe tot parcursul vieții pentru a putea să continuaţi drumul în sens ascendent pe acest plan.

Din a doua jumătate a lunii noiembrie încolo, capacitatea voastră de a colabora cu asociații/tele, clienții/tele sau colaboratorii/arele poate avea de suferit de pe urma faptului că nu sunteți sinceri/e unii/ele cu ceilalţi/lelalte.


Casă şi familie:
Provocările serioase lipsesc în 2018, dar cu toate acestea nu sunteţi complet lipsiţi/te de încercări. Dacă aveţi totuși probleme în 2018, acestea apar mai degrabă în raport cu rudele partenerului/ei sau cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliţi/te peste hotare sau la mare distanță de casă decât cu membrii/ele familiei de origine.

În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, în vizorul aştrilor intră relația cu tatăl sau cu figura autoritară din viața voastră. Probleme nu se întrevăd la orizont, dar v-ar prinde destul de bine să cultivaţi relația cu acesta/easta. Încercaţi să vă apropiaţi mai mult de persoanele dragi ale persoanei iubite în prima jumătate a lui ianuarie.

Începând cu a doua parte a lui aprilie, v-ar putea fi mai greu decât de obicei să menţineţi legătura cu cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliţi/te în afara ţării sau care nu locuiesc aproape de voi. Așa se face că poate interveni o răceală destul de greu de gestionat, cel puțin pentru voi. Cu apropiații aflați în imediata voastră vecinătate, totul pare să meargă perfect.

Cel puțin până la mijlocul lunii august, atmosfera dintre voi și membrii/ele familiei pe care v-aţi clădit-o, dar mai cu seamă ai/a celei de origine poate fi destul de grea. Nu există o tensiune clară între voi, dar cert este că se întâmplă ceva care ar putea prevedea o furtună. Căutaţi să faceţi cumva să nu se ajungă la acel scenariu.


Sănătate:
În 2018, spre deosebire de prima jumătate a anului 2017, acest sector nu se află în topul priorităților voastre și nu pentru că nu ar avea importanță, ci datorită faptului că aştrii nu vă pregătesc mari surprize pe acest plan. Insă, se arată momente în care puteți aduce ajustări pe acest plan.

În martie este posibil ca nivelul vostru de irascibilitate să fie mai crescut decât de obicei. Acest lucru v-ar putea afecta echilibrul emoțional, fapt pentru care ar fi indicat să apelaţi la tehnici de relaxare pentru a vă restabili pacea interioară.

În aprilie, bateriile voastre par să se găsească la cotele obișnuite, dar situația dă semne de schimbare din a doua jumătate a lunii mai încolo când păreţi puțin mai nervoşi/ase decât în mod normal. De obicei, sunteţi nişte persoane calme, dar se poate ca începând de atunci, să vă enervaţi într-un mod care vă surprinde atât pe voi înşivă/sevă, cât și pe ceilalți/lelalte.

Din luna august, s-ar putea să deveniţi din nou din agresivi/e, fapt uşor de remarcat pentru cei/le din jurul vostru, dar mai puțin evident pentru voi. Deoarece relațiile cu cei/le din jurul vostru ar putea suferi din această cauză, gândiţi-vă bine înainte să spuneţi ori să faceţi lucruri pe care le-aţi putea regreta.

Cândva în octombrie și/sau noiembrie, o afecţiune de sănătate, a voastră sau a persoanei iubite, se poate interpune între voi. Este de înțeles că o astfel de problemă este grea pentru amândoi, dar în momente de acest gen, este important să fiți mai uniți ca niciodată. Încercaţi să vă ajutați cum puteți mai bine.
Horoscop 2018, Gemeni

Horoscop Gemeni 2018

Dragoste şi cuplu:
Spre deosebire de anul trecut, în anul care va începe cât de curând, sectorul sentimental nu se numără printre cele aflate în colimatorul aştrilor. În contrast, planul social rămâne unul care vă ține mai mereu ocupaţi. Adevărul este că nu vă sunt puse la mare încercare inima, răbdarea și încrederea ca în prima parte a anului trecut.

Lucrurile par să se desfășoare cu o viteză uimitoare în cuplu în luna ianuarie, dar în acest mod, poate crește tensiunea între voi și persoana dragă, fapt care s-ar putea să ducă la certuri. Pe plan social, luna martie se arată plină de surprize, dar totuși nu v-ar prinde rău să rămâneţi precauţi. Unele probleme ar fi mai bine să rămână pentru voi momentan.

Prima jumătate a lunii aprilie poate veni cu unele îndoieli în privința bunei credințe a unor amici/e. Este posibil să aveţi dubii, cel puțin într-o anumită măsură, de intențiile lor și bine faceţi. Cert este că intuiția voastră nu dă greş. Unele rupturi pot avea loc până la sfârşitul primei părți a lunii mai, dar cu siguranţă vor lăsa loc pentru altceva mai bun.

În luna august, șarmul și carisma voastră cresc, fapt uşor de remarcat în reacția celorlalți/te față de voi. Este musai să administraţi atenția care vi se oferă într-un mod care nu ajunge, într-un fel sau altul, să fisureze încrederea dintre voi și cel/a drag/ă. Nu lăsaţi loc de interpretări acum.

După cum se poate observa în textul de mai sus, sectorul sentimental, dar și cel asociat relațiilor voastre de amiciţie figurează oarecum pe lista domeniilor voastre de interes în acest an. Chiar dacă transformările care pot pot ieşi la lumină nu vor schimba fața acestor sectoare, le veţi simți cu siguranţă impactul asupra liniştii de care vă bucuraţi.


Bani şi carieră:
Profesional, aveţi de tras în acest an cel puțin la fel de mult ca în a doua jumătate a lui 2017. Dacă v-aţi focalizat, cel puțin într-o anumită măsură, pe acest aspect în anul anterior, ar fi indicat ca în 2018 să daţi dovadă de la fel de mult profesionalism. Oportunităţi apar să vă demonstraţi abilitățile, trebuie doar să le observaţi.

În februarie și prima parte a lui martie, ar fi de dorit să vă concentraţi pe dezvoltarea acelor relații pe care le consideraţi de viitor din punct de vedere profesional. Începând cu a doua lună a anului, s-ar putea ca unele chestiuni care țin de munca pe care o desfăşuraţi să sufere amânări, întârzieri sau doar să se producă unele confuzii care vă afectează ritmul.

În iulie și/sau august, pot apărea unele încurcături birocratice care vă pun în situația de a aștepta să vi se vireze în cont banii care vă revin dintr-un proiect derulat cu terțe persoane. Probabil că aţi semnat un contract fără să citiţi în prealabil clauzele aşa cum trebuia. Poate această chestiune vă va face să fiţi mai atenţi pe viitor.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se mai spulberă din senzația că nu reuşiţi în niciun chip să realizaţi tot ceea ce v-aţi propus la locul de muncă. Această schimbare de atmosferă poate fi și datorită faptului că treceţi prin mai puține dificultăţi pe acest plan. Mai aveţi încă destul de multe de dovedit.


Casă şi familie:
În a doua jumătate a lui februarie, dar și în primele zile de martie, horoscop-urania.org vă recomandă să petreceţi mai mult timp în compania familiei de origine, dar mai ales al tatălui vostru. Nu este nevoie să discutaţi prea mult, ci doar să vă bucurați de momentele de calitate petrecute alături de ei și să redescoperiți acele activități care vă aduceau împreună.

În a doua jumătate a lunii mai, dar și în iunie, este momentul să lucraţi la întărirea sau legarea unor relații cu rudele apropiate ale persoanei iubite. Această acţiune este cu atât mai importantă cu cât multe dintre persoanele născute în acest semn zodiacal s-ar putea afla la început de relație. Încercaţi, în plus, să restabiliţi un contact stabil cu persoanele dragi din afara ţării.

Iulie este despre voi și membrii/ele familiei voastre, mai ales ai/le celei de origine. Dacă doriţi să vă luaţi concediul în această lună, ar fi bine să treceţi o zi, două și pe la ei. Rudele voastre, mai exact relația cu ele, face obiectul unei zone de-ale voastre de interes în august.

Până în a doua jumătate a lunii noiembrie, nu este exclus ca atenția să vă fie atrasă din nou în direcția relației cu persoanele dragi stabilite în altă localitate sau peste hotare. Nu vă este dificil să menţineţi o atmosferă prietenoasă între voi, dar cert este că lipsește ceva.


Sănătate:
În ianuarie sunteţi destul de solicitaţi/te din punct de vedere fizic, fapt care se resimte cel mai puternic în martie. Pesemne că, programul extenuant de la locul de muncă constituie motivul pentru care abia vă mai rămâne timp să vă odihniţi, darămite să aveţi grijă de voi. Încercaţi să vă puneţi şi pe voi pe primul loc uneori.

Păreţi să vă simţiţi confortabil în pielea voastră în al doilea trimestru al anului, dar începând cu a doua jumătate a lunii mai, se poate totuși să oscilaţi între tipare de gândire învechite şi gesturi care surprind în mod neplăcut. Spre bine vostru, vă recomand să vă redresaţi cât mai repede posibil. În caz contrar, pot apărea dificultăţi.

Din luna iulie 2018, sunteţi ceva mai puțin încercaţi/te la locul de muncă, iar avantajele unui program mai lejer se resimt în nivelul vostru de energie care crește neobişnuit de repede. Așa se face că poate aveţi mai mult zel în direcția (re)stabilirii unui stil de viață și alimentație sănătoase.

În prima jumătate a lunii noiembrie, aţi putea observa că v-aţi cam rotunjit, poate pentru că aţi cam exagerat cu mâncărurile grele sau nu aţi prea făcut sport. Străduiţi-vă să faceţi ceva în acest sens. Altfel, se prea poate ca de sărbători să nu vă cadă tocmai bine mâncarea.
Horoscop 2018, Rac

Horoscop Rac 2018

Dragoste şi cuplu:
În ianuarie, februarie şi martie, accentul cade pe viața voastră sentimentală. Iată astfel momentul oportun să vă focalizaţi pe acest sector al vieții voastre și să cultivaţi conexiunea pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. S-ar putea să apară şi încercări menite să vă apropie.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, lucrurile ar putea evolua mai lent pe plan sentimental. Poate că v-aţi dori să duceţi relația cu persoana iubită la nivelul următor, dar apar piedici care vă țin în loc. Pe plan social, se animă atmosfera și cunoaşteţi oameni minunaţi.

După luna septembrie 2018, sectorul sentimental ar putea prinde un elan binemeritat. Mai puțin decât până în toamnă, simţiţi apăsarea unor îndoieli în ceea ce-l/o privește pe partener/a de cuplu, indiciu că ușor-ușor situația se schimbă în mod favorabil.

Cândva din octombrie până la mijlocul lui noiembrie, se poate ca sarcinile casnice sau părinții voştri să ajungă să se interpună între voi și cel/a drag/ă. Dacă vă doriţi pace și armonie în relaţia de cuplu, poate ar fi indicat să nu amestecați pe nimeni altcineva în treburile voastre. Persoanele singure sunt favorizate în acest trimestru.


Bani şi carieră:
În februarie și prima jumătate a lui martie, vă bucuraţi de o productivitate crescută, indiciu că niciun volum de muncă ce vi se deleagă nu este prea mare. Tot în primele trei luni ale anului v-aţi putea focaliza pe relațiile profesionale pe care le aveţi cu colaboratorii/arele şi clienţii/tele.

În al doilea trimestru al anului, aţi putea să călătoriţi în interes de afaceri, să participaţi la cursuri de calificare ori să aveţi de-a face cu tot felul de chestiuni birocratice care vă răpesc o bună bucată din timp și energie. Luaţi aminte că întârzierile și amânările pot apărea în prima jumătate a lunii aprilie.

În iulie și/sau august, puteți trece printr-o perioadă grea în raport cu partenerii/ele de afaceri, clienții și/sau colaboratorii. Cel mai probabil, nu vă înțelegeți la bani sau raportul de forțe din relația voastră profesională este unul dezechilibrat. Oricare ar fi situația, cert este că ar trebui să daţi dovadă de mai multă transparență și deschidere.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se deschide o perioadă destul de solicitantă pentru voi din punct de vedere profesional. Chiar dacă vine la sfârşitul anului, când nivelul vostru de energie nu se află la cotele cele mai ridicate, acest lucru nu ar trebui să vă oprească să afişaţi același profesionalism fără cusur.

După cum se poate vedea din textul de mai sus, se arată un an prolific pentru voi pe plan profesional. Cu toate că ocaziile de câștig și afirmare nu se mai găsesc la tot pasul ca și până acum, acest lucru nu înseamnă că sunteţi privaţi/te de ele cu totul.


Casă şi familie:
De la jumătatea lui februarie până la începutul lui martie, se arată o perioadă favorabilă pentru a face progrese în raport cu rudele apropiate ale partenerului/ei sau cei/le dragi ai/le voastre stabiliți/te în afara ţării sau la mare distanță de casă. Nu este nevoie decât să îi/le căutaţi mai des și ei/le vor vedea cât de mult contează pentru voi.

Lunile aprilie, mai şi iunie, nu vin cu noutăți pe acest plan al vieții voastre. Cu această ocazie, vi se dă mână liberă să procedaţi așa cum credeţi. Dacă există certuri nerezolvate în familie, nu vă rămâne decât să începeţi să le rezolvaţi în această perioadă. Acest lucru poate presupune, cel puțin într-o anumită măsură, să fiţi înțelegători/are.

În iulie, august şi septembrie, accentul cade pe relația voastră cu rudele apropiate, dar și pe cea cu membrii/ele familiei. Aştrii aduc căldură și bună înțelegere între voi și persoanele dragi, indiciu că ei nu vă pregătesc prea multe provocări pe acest plan. Chiar și așa, luaţi aminte că mai aveți încă multe lucruri de pus la punct.

Lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, vă aduc și mai aproape de cei/le dragi. Dacă în octombrie și noiembrie atitudinea voastră ca părinţi înregistrează unele schimbări, cândva din a doua jumătate a penultimei luni a anului până în primele zile ale lui decembrie, depuneţi mai multă muncă decât de obicei pentru a empatiza cu cei mici.


Sănătate:
În februarie și o bună bucată din martie, aţi putea fi destul de solicitaţi/te din punct de vedere profesional, semn cum că nivelul vostru de energie ar putea fi destul de greu încercat. Încercaţi așadar să mai luaţi câte o pauză din când în când și acordaţi-vă câte o vacanţă mai scurtă când vedeţi că randamentul vostru nu mai este același.

În luna mai și în prima jumătate a lunii iunie, s-ar putea ca echilibrul vostru emoțional să se destabilizeze într-o oarecare măsură. Cel mai probabil, veţi avea tendința de a vă construi scenarii ireale, ceea ce vă face să nu vedeţi lucrurile așa cum stau ele cu adevărat. Căutaţi să vă reveniţi cât mai repede.

Emoțional, probe s-ar putea da și în iulie, și în august. Unele conflicte care pot apărea în parteneriatul de viață și/sau afaceri v-ar putea zdruncina destul de puternic pe acest plan, semn cum că ar fi mai bine pentru voi să luaţi lucrurile mai puțin personal. Altfel, frământările voastre interioare și-ar putea pune prea mult amprenta pe voi.

Din noiembrie începând, ar fi indicat să faceţi din nou o prioritate din menținerea unei sănătăți fizice la înălțime. Puteți avea tendința la finele lui 2018 să exageraţi puţin cu satisfacerea poftelor culinare și cu relaxarea, fapt care v-ar putea modifica formele destul de mult. Faceţi cât mai multe exerciţii fizice şi optaţi mai des pentru odihna activă.
Horoscop 2018, Leu

Horoscop Leu 2018

Dragoste şi cuplu:
Acest an începe în forță pe acest plan. S-ar părea că nu duceţi lipsă de noutate în viața de cuplu, previziune care este cu atât mai valabilă dacă vă aflaţi încă în căutarea bărbatului sau femeii care să se potrivească standardelor voastre. Oricare ar fi statutul vostru marital, sigur nu vă veţi plictisi în primele trei luni ale acestui an. Aveţi parte de multe surprize.

Din luna mai încolo, lucrurile încep să se miște și în sectorul vieții voastre sociale. Nu vă aşteptaţi însă la întâlniri predestinate cu persoane care au exact aceleași viziuni ca voi. În schimb, puteți consolida prietenii deja formate ori probabil reuşiţi să vă apropiaţi mai mult de unii/ele amici/e.

În iulie și august, munca sau starea de sănătate a voastră sau a persoanei iubite pot ajunge să vă pună beţe în roate într-un fel sau altul. Unul dintre voi pare că exagerează sau este chiar indiferent/ă într-unul dintre aceste două sectoare, ceea ce poate duce la certuri. Indicat ar fi să vorbiţi deschis.

Cândva de la mijlocul lunii noiembrie până la sfârșitul primelor zece zile ale lui decembrie, pot apărea stări de nervozitate între voi și cel/a drag/ă, alimentate cel mai probabil de rudele care tind să vă ia vouă sau partenerului/ei apărarea. Bine ar fi să nu îi/le implicați pe apropiaţii/tele casei în discuțiile voastre.


Bani şi carieră:
Primele trei luni ale anului 2018 vă fac o incursiune lejeră pe plan profesional, semn cum că cele dintâi luni ale acestui an nu vor fi prea grele pentru voi. Dacă în ianuarie vă reacomodaţi cu programul de la locul de muncă, în februarie ar fi bine să vă focalizaţi pe relațiile cu partenerii/ele de afaceri.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, lucrurile se pot precipita pe planul muncii. S-ar putea să se înmulțească sarcinile de la locul de muncă ori să devină mai dificile, ceea ce vă poate decala puţin prioritățile la acest nivel. Nu vă miraţi așadar dacă intervin amânări și întârzieri, cel puțin într-o anumită măsură. Încercaţi să acceleraţi ritmul câtuși de puțin.

În iulie și august, pot apărea unele dificultăţi cu partenerii/ele de afaceri sau în relația cu clienții/tele și colaboratorii/arele. Parcă nu vă mai sincronizaţi pe acest plan sau nu puteți să treceți peste unele diferențe.

După luna octombrie 2018, lucrurile stau mai bine pentru voi pe plan profesional. S-ar putea să treceţi printr-o perioadă mai bună, nu mai înregistraţi la fel de multe amânări și întârzieri ca până acum, fapt pentru care se poate ca în ultimele trei luni ale anului să faceţi mai multe progrese decât v-aţi așteptat în acest an.


Casă şi familie:
În ianuarie, februarie şi martie ale lui 2018, se arată o perioadă încărcată de dinamism în raport cu copiii, previziune care este cu atât mai precisă dacă ei trec acum prin adolescență. Căutaţi să vă daţi măcar silința să îi înţelegeţi, cu toate că nu vă iese de fiecare dată. Ei vor observa că încercaţi, chiar dacă mai există lucruri care vă depășesc ca generație.

În a doua jumătate a lui aprilie, în colimatorul aştrilor intră relația cu rudele apropiate ale persoanei iubite sau cu cei dragi ai voştri stabiliți în afara ţării sau la mare distanță de casă. Aceasta ar putea întâmpina unele greutăţi în acel interval de zile, dar dacă nu mai faceţi o problemă din distanța care vă separă, veți reuși să faceți față piedicilor.

În iulie, august şi septembrie nu se întrevăd conjuncturi astrale semnificative. Chiar și așa, motive reale să vă relaxaţi nu aveţi deoarece mai există lucruri pe care trebuie să le puneţi la punct în raport cu persoanele dragi. Altfel, vă pot urmări pentru tot restul anului.

Cea mai notabilă perioadă pe acest plan par a fi ultimele trei luni ale anului când atenția voastră este atrasă în direcția relației cu rudele apropiate, cu părinții, dar și cu cei mici. Sunteţi solicitaţi/te în toate aceste direcții, semn cum că ar trebui să vă calculaţi energia cu cea mai mare înțelepciune. În caz contrar, puteți fi acuzaţi/te că nu aţi fost aproape la nevoie.


Sănătate:
În primele trei luni ale anului 2018, demnă de menționat în acest context este luna ianuarie. Se arată o perioadă favorabilă pentru a vă informa de la specialiști despre cum anume v-aţi putea perfecționa în acest sens. Dacă începutul de an vine cu multe sarcini la locul de muncă, nu uitaţi să acordaţi importanța necesară relaxării. În caz contrar, vă puteți suprasolicita.

În lunile mai și iunie, veștile referitoare la acest capitol de viață nu sunt tocmai favorabile. În caz că suferiţi de dureri de coloană de foarte mulţi ani, ele se pot agrava dacă nu luaţi atitudine cât mai repede cu putință. Gimnastica medicală vă poate ajuta acum.

Încercaţi să luaţi atitudine în al doilea trimestru al anului, altfel iulie și august se dovedesc greu de suportat pentru voi. Puteți avea parte de certuri cu persoana iubită pe seama faptului că nu aveţi grijă de voi sau că lipsa voastră de interes în această direcție vă împiedică să beneficiaţi de unele activități specifice de cuplu.

Începând cu octombrie 2018, lucrurile încep să se îndrepte uşor-uşor. Poate că v-aţi hotărât în sfârșit să faceţi ceva în acest sens sau se îmbunătățesc de la sine. Oricare ar fi situația, adevărul este că nu ar trebui să vă culcaţi pe-o ureche, crezând că toate problemele voastre s-au rezolvat. Faceţi în așa fel încât să aveţi mai multă grijă de voi.
Horoscop 2018, Fecioară

Horoscop Fecioară 2018

Dragoste şi cuplu:
În ianuarie, februarie şi martie ale acestui an, pe acest plan se remarcă luna ianuarie care condimentează atmosfera vieţii de cuplu, indiciu că începeţi anul în forță pe plan sentimental. Se întrevede o perioadă prielnică să vă daţi întâlniri pentru că șansele sunt mari să întâlniţi o persoană specială. Dacă există deja cineva în viața voastră, încercaţi să menţineţi flacăra vie.

Din aprilie începând, lucrurile se pot complica puţin. Dacă aţi întâlnit acel om care v-a sucit mințile, s-ar putea ca relația voastră să evolueze mai greu decât aţi crezut inițial, iar în cazul în care aţi cunoscut deja persoana potrivită pentru voi, nu este exclus să intervină plictiseala și monotonia între voi.

Începând cu luna octombrie, lucrurile își reiau ritmul lor obișnuit, semn că nu se mai bate pasul pe loc de acum înainte. Nu vă aşteptaţi totuși să urmeze o curbă ascendentă fără ca voi să interveniţi într-o formă sau alta. Căutaţi să luaţi atitudine, preluând inițiativa și punând lucrurile în mișcare. Dacă persoana de lângă voi nu face nimic, luaţi voi taurul de coarne.

Ultimele trei luni ale anului propun o atmosferă liniștită și echilibrată, atât pe plan sentimental, cât și social. Lucrurile decurg normal, iar eventualele derapaje, ale voastre sau ale persoanei iubite, sunt ușor de înțeles și chiar mai simplu de depășit într-un fel care să nu vă afecteze parcursul relațional.


Bani şi carieră:
În prima jumătate a lui ianuarie și în februarie, se arată o perioadă în care daţi dovadă de mult spor. Adevărul este că nici nu aveţi parte de o perioadă prea grea pe acest plan, dar indiferent care este situația, cert este că lucrurile merg bine pentru Fecioare din acest punct de vedere. Încercaţi să daţi tot ceea ce aveţi mai bun în continuare.

În aprilie și în prima parte din luna mai, în colimatorul aştrilor intră relațiile profesionale pe care le aveţi cu asociații. Situația dintre voi s-ar putea încorda destul de mult pe fondul lipsei de încredere sau al unor probleme financiare, dar dacă discutați deschis, cu certitudine veți reuși să treceți peste aceste încercări.

În iulie și august, Fecioarele implicate în afaceri pornite din pasiune ar putea experimenta unele dificultăţi. Bine nu le merge nici nativilor/elor care nu se pot abține și amestecă utilul cu plăcutul. În vara acestui an, de dorit ar fi să nu amestecaţi cele două tabere. Altfel, s-ar putea produce anumite complicații serioase.

În octombrie și prima jumătate a lui noiembrie, bine ar fi să nu negociaţi şi/sau semnaţi contracte. Dacă totuși nu aveţi de ales, angajaţi-vă un apărător bun și faceţi în așa fel încât să vă sfătuiţi cu el când vine vorba de clauzele cu care ar trebui să fiţi de acord, scrie horoscop-urania.org.


Casă şi familie:
Lunile ianuarie, februarie şi martie ale acestui an, se arată a fi unele dinamice pe acest plan. Acest lucru poate implica și o doză de imprevizibil care s-ar putea sau nu să complice lucrurile între voi și persoanele apropiate vouă. În funcție de felul în care știți să administraţi situațiile dificile, puteți să le depăşiţi cu bine, învățând lucruri noi unii despre ceilalţi.

În prima jumătate a lui aprilie, există riscul să treceţi printr-o perioadă mai tumultoasă în raport cu rudele apropiate ale persoanei iubite sau cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliți/te în afara ţării sau la mare distanță de casă. Cel mai probabil, dorul vă va aduce în această stare, dar dacă vă străduiţi, veți reuși să vă apropiați emoțional.

În lunile iulie, august şi septembrie ale lui 2018, nu pare să se întâmple mare lucru pe plan familial. Iată astfel o perioadă bună pentru clarificarea unor confuzii care au trenat în ultimele luni sau chiar de câțiva ani încoace. Se arată așadar un timp al împăcării, semn cum că sunt lucruri care merită să fie discutate de dragul liniștii în cadrul familiei.

După luna noiembrie 2018, atmosfera din familie se schimbă în bine. Se anunţă momente în care râsetele, voioșia și buna dispoziție vor face apanajul vostru și al oamenilor dragi vouă. Este adevărat că această atmosferă poate deveni obositoare pentru voi, dar până la urmă, nu este chiar atât de rău.

Sănătate:
În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, păreţi mai interesaţi/te ca să aflaţi noi procedee pentru a vă menţineţi într-o formă fizică bună. Acest lucru se poate realiza prin faptul că vă documentaţi mai mult decât în mod normal despre cele mai noi tendințe pe acest plan.

Prima jumătate a lui aprilie v-ar putea găsi destul de afectaţi/te emoțional, cel mai probabil din cauza unor lucruri care se întâmplă în parteneriatul vostru de viață sau afaceri. Cu cât vă lăsaţi mai mult influenţaţi/te de aceste probleme, cu atât reuşiţi mai greu să puneţi în ordine ceea ce s-a deteriorat.

În iulie și în august ar trebui să fiţi foarte atenţi la sănătatea voastră. S-ar putea să aveţi tendința să vă delectaţi cu prea multe mâncăruri gustoase care îngrașă ori să vă privaţi de la prea multe lucruri, slăbind foarte mult. Luaţi aminte că este important să daţi dovadă de echilibru, nu să cădeţi dintr-o extremă în alta.

Ultimele trei luni ale anului par să nu aducă noutăți prea mari pe acest plan. Ideal ar fi totuși ca această perioadă a anului să vă surprindă făcând cât mai mult sport. Rezultatele ar putea apărea mai devreme decât v-aţi așteptat inițial, fapt pentru care sezonul sărbătorilor v-ar putea prinde într-o formă fizică bună.
Horoscop 2018, Balanţă

Horoscop Balanţă 2018

Dragoste şi cuplu:
În cea mai mare parte a lunii februarie, staţi foarte bine cu dragostea. Dacă aţi cunoscut deja pe cineva, se pare că nu aveţi probleme cu monotonia, iar flacăra din cuplu pare să ardă destul de puternic. În cazul în care vă aflaţi încă în căutarea sufletului vostru pereche, ocaziile de flirt se arată a fi destul de multe.

În prima jumătate a lui aprilie, se poate ca lucrurile dintre voi și partener/a de cuplu/viaţă să lase de dorit. Nici din a doua jumătate a lunii mai încolo situația nu este mai roz. Încercaţi să interveniţi dacă apar probleme și să nu lăsaţi să se ajungă la conflicte.

În primele douăzeci de zile ale lunii august, se arată o perioadă destul de ciudată pe plan social. Aţi putea ajunge să vă depărtaţi de unii/le amici/e pentru că idealurile și viziunile voastre nu mai coincid. În relaţia de cuplu, situația nu stă mai bine, poate din cauza faptului că nu mai evoluați în aceeași direcție.

Ultimele trei luni ale anului se întrevăd a fi unele mai mult decât liniștite pe plan social și sentimental, indiciu că lucrurile revin la normalitate atât în relația cu persoana dragă, cât și în raport cu prietenii/ele. Căutaţi să reparaţi relaţiile care au avut de suferit în trecut.


Bani şi carieră:
În intervalul ianuarie-martie 2018, s-ar părea că sunteţi mai asertivi/e decât de obicei pe plan comunicativ, ceea ce ar putea să vă facă bine dacă aveţi de dus negocieri sau vreţi să luaţi cuvântul în cadrul unor ședințe. De la jumătatea lui februarie și până în primele zile ale lui martie, pare că lucrurile merg chiar bine pe planul profesional. Vă bucuraţi de randament.

Pe la mijlocul lui aprilie, aţi putea trece prin încercări în raport cu asociaţii/tele, clienții/tele sau colaboratorii/arele. S-ar putea ivi tot felul de neînțelegeri, dar încercaţi să nu luaţi decizii de unii/ele singuri/e, mai ales de la jumătatea lunii mai încolo. Se poate să vă afecteze câștigurile și raportul de forțe.

În primele douăzeci de zile ale lui august, s-ar părea că proiectele voastre de grup și planurile de viitor ar putea progresa mai lent decât până acum. Nu vă ambiţionaţi să ţineţi cu dinții de unele lucruri dacă s-a demonstrat că vă țin în loc. Se prea poate, de asemenea, ca unii/ele parteneri/e să vă părăsească și să fiţi nevoiţi/te să primiţi noi coechipieri/e.

În noiembrie şi decembrie 2018, probabil că veţi rezista mai greu decât de obicei tentației de a face pe plac tuturor. Acest lucru v-ar putea afecta puterea de a negocia unele contracte rentabile, motiv pentru care ar fi indicat să puneţi binele vostru pe primul loc și apoi să vă gândiţi la cel comun. Altfel, veţi câștiga mai puțin decât meritați.


Casă şi familie:
Treceți prin tot felul de evenimente plăcute la începutul acestui an. Relația cu cei mici vă solicită și ea în martie, dar pare că nici ei nu vă rezervă provocări prea mari. Se arată o perioadă bună.

După luna aprilie 2018, poate apărea o îndepărtare în raport cu membrii/ele familiei de origine, mai ales părinții. Gândiţi-vă care ar putea fi cauza acestei atmosfere care s-a instalat între voi și eliminaţi-o înainte ca orice apropiere să nu se mai poată efectua. Cu rudele apropiate ale persoanei iubite în schimb, vă înţelegeţi foarte bine.

În iulie, lucraţi la rafinarea strategiilor voastre de creştere a copiilor, căci altfel puteți avea impresia că nu vă mai înţelegeţi cu ei. După luna septembrie a acestui an, se calmează lucrurile între voi și părinți, semn cum că poate v-aţi găsit forţa de a vă afișa mai des afecțiunea pe care le-o purtați, fapt care i-a determinat și pe ei să se deschidă mai mult.

Din octombrie încolo, dispare uşor-uşor orice urmă de tensiune dintre voi și persoanele dragi vouă. S-ar părea că atmosfera din ce în ce mai clară de sărbătoare pe care o aminteşte Crăciunul vă face mai empatici/e și capabili/e să vă transpuneţi în pielea oamenilor dragi vouă pentru a îi înțelege mai bine.


Sănătate:
De la jumătatea lui februarie, dar și în martie, s-ar părea că nu veţi avea probleme majore de sănătate. Cu toate acestea, se poate ca uneori să fiţi mult prea indulgenţi/te cu voi înşivă/sevă, răsfăţându-vă foarte mult. Nu este nimic rău în a vă deda plăcerilor culinare, dar este important să vă impuneţi limite și să vă ţineţi de ele. În caz contrar, aveţi de suferit.

Unele evenimente cu impact emoțional destul de puternic v-ar putea doborî, stârnind o multitudine de trăiri și emoții care vă pot deruta. Poate că dacă nu aţi lăsa chiar totul să vă afecteze atât de mult, aţi izbuti să vă păstraţi liniștea.

După luna august 2018, este posibil să vă recuperaţi încetul cu încetul echilibrul emoțional, dar doar dacă vă dedicaţi meditației și introspecției pentru a afla cauza unor sentimente cel puțin contradictorii care vă încearcă de ceva vreme încoace. Dacă nu vă analizaţi puţin în interior, puteți să aveţi de suferit și pe plan fizic.

În octombrie și noiembrie, vă puteți confrunta cu o criză a valorilor care vă răpește din dorinţa de viață și energie. Până nu vă reevaluați sistemul de referință nu veţi putea să vă puneţi pe picioare. Gândiţi-vă care sunt lucrurile pe care le apreciaţi cu adevărat și îndrumaţi-vă după ele. Altfel, marşaţi pe o direcție nesigură.
Horoscop 2018, Scorpion

Horoscop Scorpion 2018

Dragoste şi cuplu:
Din ultimele zile ale lui februarie până în primele zile ale lui martie, totul pare să meargă foarte bine pe acest plan. Treceţi printr-o perioadă favorabilă și păreţi să vă bucuraţi de câştigurile unei relații echilibrate cu persoana iubită. Dacă nu aveţi partener/ă de cuplu, profitaţi de contextul astral al acestui trimestru pentru a vă da întâlniri.

Din a doua jumătatea a lunii aprilie, se poate ca viața de cuplu să fie mai puțin previzibilă decât până acum. Aceasta poate fi o veste bună în măsura în care reuşiţi să controlaţi lucrurile. Altfel, s-ar putea ca situația să scape de sub control și să se lase cu surprize neplăcute în raport cu cel/a drag/ă.

Viața voastră socială pare să urmeze o traiectorie ascendentă în lunile iulie și septembrie, dar nu se poate spune același lucru despre viața de cuplu. Este adevărat, motive reale de îngrijorare nu există, dar se prea poate ca în acest trimestru al anului să existe momente în care vă va fi mai greu să administraţi eventualele descărcări de tensiune dintre voi și cel/a iubit/ă.

Lucrurile revin încet la normalitate în ultimele trei luni ale lui 2018, indiciu că se pun în ordine anumite probleme între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi. Relația voastră pare să se dezvolte în direcția potrivită, chiar dacă progresele înregistrate nu sunt atât de mari pe cât v-aţi fi dorit. Oricare ar fi situația, adevărul este că unele conflicte rămân de domeniul trecutului.


Bani şi carieră:
Dacă sunteţi conectaţi/te la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, în primul trimestru al anului 2018 puteți ajunge să câştigaţi sume importante de bani din mici comisioane sau alte activități în afara locului de muncă. Tot în această perioadă aştrii favorizează negocierile de contracte, indiciu că atunci ar fi momentul să aduceţi în discuție eventualitatea reînnoirii unei colaborări.

În prima jumătate a lui aprilie, există riscul să înregistraţi unele amânări sau întârzieri pe plan profesional, fapt care s-ar putea să vă schimbe unele planuri. Din a doua jumătate a lunii aprilie până în iunie, puteți realiza progrese în raport cu asociații/tele și/sau colaboratorii/arele, dar doar dacă vă focalizaţi pe consolidarea relației cu ei.

În prima jumătate a lui august, accederea voastră pe scara ierarhică de la serviciu poate avea loc destul de greoi. Puteți avea impresia că superiorii vă păcălesc și că astfel stagnaţi când aţi putea să faceţi ceva în acest sens. Poate că dacă aţi avea mai multă răbdare și nu v-aţi pierde curajul atât de ușor, lucrurile ar sta cu totul altfel pentru voi.

Financiar, se poate să vă meargă suficient de bine, mai ales după luna noiembrie. Într-un fel sau altul, izbutiţi să câştigaţi mai mulţi bani pe cont propriu, fără a avea nevoie de colaborarea cu terțe persoane. Înainte să vă vină idei de antreprenoriat, aşteptaţi și analizaţi bine; poate ar fi mai indicat să munciţi în cadrul unui parteneriat o perioadă de timp.


Casă şi familie:
În primul trimestru al lui 2018, se arată o perioadă prielnică în raport cu rudele apropiate și familia. Atmosfera dintre voi pare una plină de armonie, indiciu că aştrii nu vă rezervă surprize neplăcute în aceste luni. Până și între voi și cei mici lucrurile merg bine, semn cum că ați reușit să vă agreaţi unii pe ceilalți cu succes.

Din a doua jumătate a lui aprilie încolo, se poate să întâmpinaţi probleme de relaționare în raport cu rudele de origine. Începând cu a doua parte a lui iunie, pot apărea probleme și în relația cu copiii. Dacă v-aţi putea pune în pielea lor, poate i-aţi înțelege mult mai bine.

În iulie, august şi septembrie, aştrii nu se arată prea interesaţi de acest sector al vieții voastre. Merită menţionat însă faptul că, în lunile iulie și august, pot apărea unele divergenţe între voi și membrii/ele familiei. Dacă aveţi rude foarte apropiate vouă, nu le împărtăşiţi problemele prin care treceți.

Începând cu luna octombrie 2018, răsare soarele pe plan familial. Mai dispare așadar din încordarea care s-a așternut în prima jumătate a anului, prevăzându-se la orizont o apropiere de persoanele dragi ai casei. Din noiembrie încolo, intraţi mai ușor în grațiile celor mici, indiciu că nu vă mai încăpăţânaţi să vedeţi lucrurile numai din perspectiva voastră.


Sănătate:
Primele trei luni ale anului se arată a fi unele liniștite în acest context. Reţineţi însă că, începând cu luna februarie, nivelul vostru de energie ar putea scădea. Nu este exclus să vă confruntați cu o stare de ușoară indiferenţă care, administrată într-un mod corect, nu va evolua într-o direcție care să vă dezavantajeze. Încercaţi să vedeţi mereu partea plină a paharului.

În primele cincisprezece zile ale lui aprilie, este posibil să nu o duceţi tocmai bine cu sănătatea. Dacă vă supără ceva, durerile de cap pot fi cele care vă vor face greutăţi. Probabil că dacă aţi încerca să vă gestionaţi nivelul de stres, lucrurile ar sta cu totul altfel. Trataţi situațiile mai puţin plăcute în mod asumat.

Începând cu luna iulie 2018, parcă sunteţi mai plini/e de energie decât în lunile anterioare. Cu toate acestea, încercaţi să vă menajaţi, cel puțin într-o anumită proporție, mai ales dacă aveţi obiceiul să munciţi foarte mult. Altfel, există riscul să vă epuizaţi, motiv pentru care s-ar putea să ajungeţi într-o stare de oboseală cronică. Ar fi bine pentru voi să vă îngrijiţi mai mult.

Ultimele trei luni ale lui 2018 ar putea fi cele mai solicitante pentru voi pe acest plan. Din punct de vedere moral, se poate să nu vă aflaţi în cea mai bună stare, fapt care poate avea un efect rău asupra bunăstării voastre fizice.
Horoscop 2018, Săgetător

Horoscop Săgetător 2018

Dragoste şi cuplu:
Lunile ianuarie, februarie şi martie par să nu aducă noutăți pe acest plan, indiciu că vi se dă liber arbitru să acţionaţi cum credeţi voi de cuviință. Poate ar fi bine totuși dacă aţi depune eforturi în direcția întăririi relației de cuplu și a poziției voastre în grupul de amici/e pe care îl frecventaţi.

În prima parte a lunii aprilie, s-ar putea ca lucrurile între voi și cel/a iubit/ă să se împotmolească. Poate că s-a instalat o stare de plictiseală și monotonie între voi. Dacă consideraţi că mai poate fi salvat ceva, acţionaţi înainte să fie prea târziu. Preluaţi voi inițiativa și vedeţi dacă partenerul/a de cuplu vă urmează în acest demers.

Progrese în această direcție aţi putea avea în iulie, august şi septembrie, dar depinde de nivelul de implicare de care daţi dovadă. Începând cu luna iulie 2018, vă simţiţi confortabil în pielea voastră, iar cei/le din jurul vostru, inclusiv persoana dragă, vor fi atrase inevitabil de acest lucru. În caz că reuşiţi să păstraţi această stare de bine, veţi avea multe de câștigat pe viitor.

În octombrie și/sau noiembrie aţi putea fi puşi/se în postura de a vă selecta serios prietenii/ele. Poate că unele persoane pe care le-aţi crezut de încredere v-au tăinuit lucruri care v-au afectat într-un mod sau altul. Este în avantajul vostru să vă distanţaţi de unii oameni care par să nu mai gândească la unison cu voi.


Bani şi carieră:
În primele două luni ale acestui an, s-ar părea că sunteţi bine conectaţi/te la tot ce se întâmplă în jurul vostru, indiciu că nu trec pe lângă voi ocaziile de a câștiga sume mari de bani din tot felul de ponturi și comisioane. Este posibil, de asemenea, să apară și şansa de a semna unele contracte destul de profitabile.

Din a doua jumătate a lui aprilie încolo, se anunță o perioadă cam aglomerată și solicitantă la serviciu, dar rezistaţi ispitei de a face prea multe lucruri deodată. Este bine că încercaţi metode noi de lucru, dar dacă acestea scad calitatea felului în care abordaţi sarcinile de la locul de muncă, poate ar fi bine să vă ţineţi de cele cunoscute deja.

Începând cu luna august 2018, nu este exclus ca graba să vă strice treaba la locul de muncă. Nu luaţi decizii în grabă, verificaţi-vă proiectele înainte de a le prezenta și daţi dovadă de profesionalism în tot ceea ce faceţi. În viitorul apropiat, greşelile sau uşurinţa cu care aţi adoptat unele sarcini de serviciu vor fi constatate și vă vor afecta parcursul profesional.

Din a doua parte a lui octombrie și până la sfârşitul primei jumătăți a lui noiembrie, ar fi indicat să nu faceţi investiții mari în proiecte sau planuri de viitor. Nu va dura mult până când aţi putea realiza că ar trebui să munciţi mai mult înainte de a primi o infuzie de capital. În caz contrar, v-aţi putea alege cu unele daune din care vă veţi reveni foarte greu.


Casă şi familie:
Din a doua parte a lui februarie până la începutul lui martie, reflectorul astrologic cade pe relația cu familia, dar în special cu părinții voştri. Excepție nu face nici cea cu alte rude apropiate, care par să joace un rol destul de însemnat în viața voastră în acest interval. Oferiţi-le cât puteți din atenția și timpul vostru.

După 15 aprilie încolo, s-ar putea să vă înţelegeţi mai greu cu cei mici. Încercaţi să fiţi deschişi la perspective noi deoarece o mentalitate învechită vă poate afecta destul de mult pe acest plan. Din 15 iunie încolo, nu este exclus să intervină unele probleme de relaționare în raport cu părinții. Și cu cei mici treceţi prin ceva asemănător.

În ceea ce privește relația cu rudele apropiate ale persoanei iubite, adevărul este că ați putea trece prin unele încercări în cea mai mare parte a lunii august. În loc să meargă în direcția potrivită, ea poate stagna destul de mult. De dragul celui/ei drag/i, faceţi ceva în acest sens.

Atmosfera în raport cu rudele de origine, pare să fie mai mult decât liniștită în ultimele trei luni ale anului. Se poate să fie doar o acalmie sau chiar o rezolvare permanentă a unor probleme care nu v-au dat pace mulţi ani. Se prea poate ca unii Săgetători să afle că așteaptă un copil.


Sănătate:
Începutul lui 2018 va fi unul cât se poate de liniștit pe acest plan. Nivelul vostru de energie se află la cote ridicate încât să vă puteți ține de planurile făcute în acest trimestru, dar încercaţi să nu vă epuizaţi. Sunteţi încă în perioada de revenire după prima jumătate a lui 2017 când aţi trecut printr-o stare continuă de extenuare fizică.

După 15 aprilie încolo, păreţi să fiţi asaltaţi/te din toate părțile, fapt care și-ar putea pune amprenta pe puterea voastră de a vă reîncărca bateriile în timp util. Nu uitaţi așadar să vă odihniţi, mai ales când simţiţi că nu mai sunteţi productivi. Gândiţi-vă și la voi, cel puțin din când în când.

Până spre sfârşitul lunii august, moralul vostru se poate să nu se regăsească la cotele sale obișnuite. S-ar putea să fiţi puţin prăpăstioşi/oase, dar dacă simţiţi că stările de indiferenţă durează prea mult, înconjuraţi-vă de persoane care gândesc pozitiv. Ele vă vor ajuta să vedeţi lumea din jurul vostru dintr-o perspectivă optimistă.

În octombrie, se prea poate ca echilibrul vostru interior să aibă de îndurat. Probabil revin în prezent unele frustrări sau traume care își au originea în anii trecuţi. Norocul face că începând cu luna noiembrie redeveniţi omul plin de energie care îi molipsește pe cei/le din jur cu buna sa dispoziție.
Horoscop 2018, Capricorn

Horoscop Capricorn 2018

Dragoste şi cuplu:
După 19 martie încolo, probabil că atmosfera pe plan social se va schimba. Poate ieşiţi mai puțin cu unii/ele amici/e, vă sunați mai rar sau chiar se pierde contactul subit. În cel mai fericit caz, nu este vorba decât de o îndepărtare și nimic mai mult, dar există riscul totuși ca unii oameni să rupă legătura cu voi într-un mod ciudat.

În prima jumătate a celui de-al doilea trimestru al anului, se poate ca climatul pe acest plan să fie unul liniștit și armonios, dar nu este exclus ca după 15 aprilie încolo, să aibă loc tot felul de lucruri la care nu v-aţi gândit. Poate apărea o persoană nouă în viața voastră sau vă despărţiţi temporar de cel/a drag/ă inimii voastre.

În iulie și august, aţi putea ajunge la concluzia că nu mai este la fel conexiunea dintre voi și partenerul de cuplu. Este limpede că vibrați pe frecvențe diferite, dar motivul pentru care acest lucru se întâmplă vă este necunoscut. Dacă v-aţi temut că a intervenit monotonia și plictiseala, vă veţi da seama că nu este deloc așa. Căutaţi să fiţi mai deschişi/se cu cel/a iubit/ă.

După 10 octombrie încolo, s-ar putea să aveţi parte de tot felul de schimbări pe plan social. Serviciul sau diferența de statut dintre voi și unii/ele amici/e ar putea duce în acest trimestru al anului la o ruptură treptată, dar sigură. Dacă reușiți să dialogaţi sincer și realizați importanța relației voastre, o puteți salva ușor.


Bani şi carieră:
De la sfârşitul primelor zece zile ale lui ianuarie până la sfârșitul lui februarie, s-ar putea să apară ocazii de a vă rotunji economiile realizate până acum. Deoarece nu vor fi puține, bine ar fi să profitați doar de acelea care sunt de lungă durată. În caz contrar, nu este vorba decât de ceva trecător.

În luna mai și prima parte a lui iunie, nu duceţi lipsă de randament la locul de muncă. Primiţi atribuţii de serviciu care nu par să vă întreacă în ceea ce privește experiența, dar nici care să vă extenueze prea mult. Abilitățile de comunicare și socializare crescute vă ajută să cultivaţi acele relații care vă pot ajuta să vă concretizaţi unele idei de afaceri.

În iulie și august, imaginea voastră contează foarte mult în carieră, iar dacă nu vă prezentați ca nişte adevăraţi/te profesionişti/ste, se poate să aveţi de pierdut pe plan financiar. Tot în luna august, încercaţi să daţi dovadă de transparență în raport cu partenerii/ele în privința banilor. Reţineţi, de asemenea, să vă focalizaţi și pe dezvoltare continuă.

De la începutul lunii octombrie până la sfârșitul primelor zece zile ale lui noiembrie, se prea poate să renunţaţi la unele proiecte de grup sau planuri de viitor, din cauza unor oameni de la care vă aşteptaţi să vă susţină cu conexiuni.


Casă şi familie:
De la jumătatea lui februarie până la începutul lui martie, se arată o perioadă favorabilă în raport cu membrii/ele familiei voastre. Nu vă este dificil să menţineţi contactul stabil cu ei, iar dacă ştiţi că aveţi nevoie de ajutor, puteți apela oricând la ei. Încercaţi să faceţi ca această apropiere să se păstreze mult timp de acum încolo.

În prima jumătate a lui aprilie, se întrevăd câteva săptămâni mai încordate pe plan familial. Impulsivitatea alor voştri combinată cu detașarea de care daţi dovadă câteodată s-ar putea să ducă la certuri la un moment dat. Atmosfera se mai domoleşte de la mijlocul lunii mai încolo când se mai răresc episoadele în care ajungeți să vă insultaţi din toate fleacurile.

În iulie, august şi septembrie 2018, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în relație cu rudele apropiate ale celui/ei iubit/e, respectiv persoane apropiate vouă stabilite în afara ţării sau la mare distanță de casă. Străduiţi-vă să păstraţi un anumit echilibru.

Începând cu luna noiembrie, orice fărâmă de tensiune dintre voi și cei/le dragi, dar mai ales părinți, se împrăştie uşor-uşor. Nu vor dispărea însă conflictele izbucnite din senin, deci încercaţi ca, pentru o perioadă măcar, să ocoliţi acele subiecte care vă aduc în astfel de situații. Treptat, le veți aborda și pe acelea, dar nu în acest moment.


Sănătate:
În primele trei luni ale lui 2018, aţi putea fluctua între momente în care vă simţiţi confortabil în pielea voastră, siguri/e pe voi și faze în care sunteţi destul de supăraţi/te și prizonieri/e în propriile voastre preconcepții. Poate că dacă aţi fi mai toleranţi/te cu voi înşivă/sevă, aţi remarca că lucrurile nu stau chiar atât de rău. Încercaţi să priviţi lucrurile așa cum sunt.

În luna mai și prima jumătate a lui iunie, staţi bine cu dexteritatea și forța de muncă, fapt pentru care bine ar fi să vă planificaţi în acest trimestru al anului activitățile care necesită muncă epuizantă. Dacă luaţi pauze lungi şi dese, cu siguranță nivelul vostru de energie nu va avea atât de mult de suferit.

În lunile iulie și august parcă nu mai ştiţi care sunt lucrurile care chiar merită cu adevărat pentru voi. Această lipsă de semne clare vă poate veni de hac la un moment dat, deci încercaţi să vă puneţi acele întrebări de care v-aţi ferit de o bună perioadă de timp încoace.

De la jumătatea lui noiembrie până la începutul lui decembrie, v-aţi putea confrunta cu unele frici recurente legate de viitor. Nu vi se mai pare nimic sigur. Încercaţi să vă recâştigaţi optimismul căci altfel vă pierdeţi pofta de viață.
Horoscop 2018, Vărsător

Horoscop Vărsător 2018

Dragoste şi cuplu:
În primele trei luni ale lui 2018, prioritatea voastră principală în acest caz ar trebui să fie viața voastră socială. Așa se face că în ianuarie, februarie şi martie puteți cunoaște mulţi oameni care vă împărtășesc concepţiile. Cu toate că simţiţi că rezonați pe mai multe planuri, luaţi aminte de faptul că doar anumite persoane merită să vă fie prieteni/e.

În luna mai și în prima parte a lui iunie, reflectorul cosmic este fixat în direcția vieții voastre de cuplu. Vărsătorii implicați deja într-o relație își pot reîmprospăta cu succes relația dacă îi acordă mai mult timp. În cazul în care vă aflaţi încă în căutare sufletului vostru pereche, se prea poate să aveţi posibilităţi de reuşită.

În prima jumătate a lui august, ar putea apărea unele dificultăţi în relația cu persoana iubită, mai ales dacă sunteţi de mult timp împreună. Aţi putea simți că bateţi pasul pe loc, fapt pentru care trebuie să luaţi atitudine și să puneţi lucrurile în ordine. În caz contrar, se poate să dați peste o adevărată încercare care vă va afecta relația.

Începând cu luna noiembrie, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă. Este posibil ca, în lunile noiembrie şi decembrie ale acestui an, să cunoaşteţi mai multe persoane decât în cele anterioare, semn cum că nivelul vostru de popularitate ar putea crește destul de mult.


Bani şi carieră:
În primul trimestru al anului, ideile voastre de viitor și proiectele de grup în care sunteţi implicaţi/te ar putea realiza mari progrese dacă le acordaţi mai mult din timpul și energia voastră. În februarie, se prevăd mici noroace de câștig, semn cum că veţi da peste unele ocazii care merită într-adevăr atenția voastră. Trebuie să aveţi ochii larg deschiși.

În prima jumătate a lui aprilie, bine ar fi să nu participaţi la interviuri de afaceri şi să vă feriţi de negocieri. Se poate că ele să nu meargă așa cum aţi fi vrut, fapt pentru care aţi putea pierde unele ocazii de care aţi fi putut profita dacă aţi fi avut puțină răbdare. În aprilie și iunie, staţi bine cu productivitatea la locul de muncă.

În primele douăzeci de zile ale lui august, există riscul să nu daţi dovadă de același randament la serviciu. Tocmai din acest motiv, bine ar fi să nu vă plănuiţi lucruri mari la mijlocul celui de-al treilea trimestru al anului.

În ultimele trei luni ale anului, aţi putea fi informaţi/te că funcția la care râvniţi presupune studii mai aprofundate decât cele pe care le aveţi voi. Înscrieţi-vă din timp la cursuri căci aţi putea să vă calificaţi cât de curând. Nu vă faceţi griji în privința viitorului vostru profesional.


Casă şi familie:
În ianuarie, februarie şi martie, aştrii nu vă pregătesc nimic notabil pe acest plan. Prin urmare, în lipsa unor evenimente produse de voi care să agite atmosfera în raport cu persoanele dragi, totul pare să decurgă într-un deplin echilibru în primul trimestru al anului. Așadar, încercaţi să vă bucuraţi de liniștea ce tronează în familie.

În a doua parte a lui aprilie, se prevăd momente tensionate în raport cu rudele de origine. Problema principală ar putea-o constitui faptul că nu comunicați suficient de mult, deci faceţi ceva în acest sens. Începând cu a doua jumătate a lunii mai, aşteptaţi-vă ca și atmosfera din familie să devină ceva mai tensionată.

În iulie, august şi septembrie, vi se oferă din nou o pauză pe acest plan. S-ar părea că vă înţelegeţi bine cu persoanele din jurul vostru, inclusiv cu rudele apropiate ale persoanei iubite. Iată așadar o perioadă prielnică să petreceţi mai mult timp decât de obicei cu cei/le pe care îi/le îndrăgiţi. Nu doar că vor aprecia dedicarea voastră, dar mai mult ca sigur vă vor și demonstra prin fapte acest lucru.

În ultimul trimestru al anului, s-ar putea isca unele conflicte între voi și cei apropiaţi vouă. Este posibil să aveţi parte de unele certuri și în raport cu rudele apropiate ale celui/ei drag/i care pozează în figuri autoritare. Atitudinea lor poate ajunge să vă enerveze peste măsură.


Sănătate:
În primele trei luni ale anului, merită menționate în acest context doar ianuarie și februarie. În prima lună a lui 2018, s-ar putea să nu vă meargă prea bine, cel mai probabil pentru că persistaţi în tipare de gândire învechite. Lucrurile încep să se schimbe uşor-uşor în luna februarie când reveniţi la sentimente mai bune.

De la jumătatea lunii mai până la sfârşitul lui iunie, păreţi să fiţi destul de stabili/e din punct de vedere emoțional, fapt care vă susţine să fiţi la înălțime și pe plan fizic. Cu toate că se poate să fiţi excesiv de sensibili/e uneori, cert este că izbutiţi până la urmă să vă gestionaţi emoțiile. Ele vă pot influența mult bunăstarea fizică, deci încercaţi să le stăpâniţi oarecum.

Iulie și august pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește starea voastră de spirit. Pot reveni în mintea voastră momente neplăcute din trecut, frici sau nemulțumiri care s-ar putea să vă doboare psihic. A sosit timpul să faceţi pace cu trecutul și să mergeţi mai departe.

Începând cu luna octombrie, cel puțin la nivel emoțional, nu aveţi parte de încercări. Este adevărat că tot mai aveți tendința de a vedea mai ales latura nefavorabilă a lucrurilor, dar parcă nu mai sunteţi la fel de prăpăstioşi/ase. Cu toate acestea, trebuie să rămâneţi siguri/e pe voi înşivă/sevă și să vă reaşezaţi pe făgașul normal dacă simţiţi că vă abateţi de la direcția corectă.
Horoscop 2018, Peşti

Horoscop Peşti 2018

Dragoste şi cuplu:
În primele trei luni ale lui 2018, se pare că aştrii nu vă rezervă surprize neplăcute pe acest plan. În raport cu amicii/ele, prima lună a anului se arată a fi una în care abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt la înălțime. Așa se face că aţi putea cunoaște figuri noi care vă împărtășesc concepţiile.

Începând cu luna aprilie, aţi putea ajunge să vă îndepărtaţi de unii/ele prieteni/e, dar depinde de voi dacă renunţaţi la ei/le definitiv. De la jumătatea lunii mai până în iunie, viața voastră sentimentală pare să fie una vibrantă. În felul acesta, se spulberă monotonia din cuplu și revine un pic de dezinvoltură care vă ajută să reaprindeţi focul pasiunii în relația cu persoana pe care o iubiţi.

În iulie, august şi septembrie, păreţi a fi mai apropiaţi/te decât oricând de partenerul/a de cuplu. S-ar părea că lucrurile merg foarte bine între voi în această perioadă, semn cum că în aceste luni ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită. Dacă încă nu v-aţi cunoscut jumătatea, este posibil să vă apară în cale cât de curând.

Din punct de vedere social, pare că vă mai stabilizaţi în ultimele trei luni ale anului. Cu toate că se păstrează formalitatea în anumite relații de amiciţie, vă puteți consola cu faptul că v-aţi dat seama în cine merită cu adevărat să investiţi și în cine nu. Aşadar, nu vă pierdeţi timpul cu oameni care nu merită acest privilegiu.


Bani şi carieră:
În primul trimestru al anului, s-ar părea că prioritatea voastră este cariera. Intraţi în anul Câinelui de pământ puşi/se pe treabă și pregătiţi/te să arătaţi că sunteţi nişte profesionişti/ste adevăraţi/te. S-ar putea totuși să evoluaţi și în ceea ce privește proiectele de grup, fapt care vă poate aduce sume importante de bani în luna martie.

În prima jumătate a lui aprilie, nu este exclus să pierdeţi bani foarte uşor. Cu toate că nu staţi tocmai rău în ceea ce privește câștigurile, adevărul este că se poate să nu le simţiţi deloc. După data de 15 mai încolo, recomandat ar fi să vă gândiţi foarte bine înainte de a spune lucruri pe care le puteți regreta.

Dacă aveţi în gând să vă implicaţi într-un proiect de grup sau deja sunteţi parteneri/e cu alte persoane într-o afacere, asiguraţi-vă că există transparență între voi. Altfel, se prea poate ca iulie și/sau august să vină la pachet cu o decepţie care vă poate costa viitorul afacerii sau mulți bani.

În ultimele trei luni ale anului, asiguraţi-vă că vouă și partenerului/ei de afaceri nu vă lipsește nicio aprobare. În caz contrar, ați putea avea probleme cu legea. Dacă negociaţi intrarea voastră într-o afacere, nu semnaţi acte fără să le citiţi foarte bine înainte ori s-ar putea să fiţi înşelaţi/te mai devreme sau mai târziu. Nu uitaţi să aveţi grijă, de asemenea, de formarea voastră continuă.


Casă şi familie:
În primele trei luni ale anului, iese în prim-plan pe acest plan relația voastră cu o figură autoritară din familie. S-ar putea ca relația voastră să fie marcată de dinamism, dar depinde doar de voi dacă se limitează doar la competitivitate sau se ajunge chiar şi la certuri. Căutaţi să trataţi situația cu înțelepciune.

În aprilie, dar și în prima parte a lunii mai, reflectorul cosmic este fixat asupra vieții de familie. În afara unor neînțelegeri cu persoanele dragi, dar mai ales cu rudele de origine, nu se prevăd certuri prea mari la acest nivel. Vă bucuraţi, cu mici excepții, de o atmosferă liniştită în familie.

În iulie, august şi septembrie, nu se arata schimbări de climat pe plan familial, indiciu că vă înţelegeţi mai bine atât cu membrii/ele familiei de origine, cât și cu persoanele dragi din cea pe care v-aţi clădit-o voi. Încercaţi să cultivaţi cumva această armonie dintre voi și căutaţi să rezolvaţi imediat orice problemă care ar putea apărea.

În cazul în care unii/ele membrii/e ai/le familiei voastre s-au stabilit în afara ţării sau la mare distanță de casă, lunile noiembrie şi decembrie vă pot arăta că până la urmă distanta și-a pus amprenta asupra relației voastre.


Sănătate:
De la mijlocul lui februarie până la sfârşitul primei jumătăți a lui martie, s-ar putea să vă simţiţi singuri/e ori neînţeleşi/se. Cu cât vă simţiţi mai confortabili/e cu voi înşivă/sevă, cu atât va fi mai bine pentru voi. Din a doua jumătate a lui martie, păreţi să vă simţiţi mult mai bine în pielea voastră.

Începând cu data de 20 iunie, se poate ca nivelul vostru de energie să scadă. Cât de mult resimţiţi această schimbare depinde foarte mult și de capacitatea voastră de a vă administra forțele într-un mod eficace. De asemenea, se prea poate să simţiţi că aveţi nevoie de o perioadă mai mare de repaus pentru a vă pune pe picioare.

În iulie și august, vă poate cuprinde o nelinişte mai mult sau mai puțin justificată de viitor. Încercaţi să vă găsiţi unele indicaţii stabile care vă pot alunga teama chiar și atunci când ieşiţi din zona de confort. Doar așa vă rupeţi de trecut și înaintaţi spre viitor.

Începând cu luna noiembrie, se pare că reveniţi la starea voastră firească. Nu vă mai interesează parcă la fel de mult să le semănaţi celorlalți, indiciu că aţi început să stimaţi propria voastră unicitate. Veţi mai trăi clipe în care veţi simți că ceilalți nu rezonează nicicum cu voi, dar parcă nu vă mai afectează la fel de mult. În adâncul vostru, ştiţi că nu trebuie.