Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 25-31 decembrie 2017


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Berbec:

Cu excepția primei zile a săptămânii când s-ar putea să vă aflaţi încă într-o stare meditativă sau chiar de indiferenţă, săptămâna aceasta se arată a fi una bună pentru Berbeci din punct de vedere medical. Ba mai mult, este posibil ca în zilele de 26 şi 27 ale lunii să o duceţi chiar bine pe partea de sănătate și stare de spirit. Ideal ar fi totuși să nu vă irosiţi energiile fără a realiza nimic important zilele acestea.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Taur:

Zilele de 26 şi 27 ale lunii nu se arată a fi unele prea reușite pe plan medical. Tentația de a avea un comportament autodistructiv poate fi destul de mare, deci fiţi mai toleranţi cu voi înşivă/sevă și nu vă lăsaţi atraşi/se în capcana gândurilor negative. Dacă credeţi că v-ar face bine meditația și introspecția, acordaţi-le mai mult din timpul vostru, dar nu vă adânciţi și mai mult în melancolie.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Gemeni:

Zilele de 28 şi 29 se întrevăd a fi unele în care se recomandă să vă purtați mai mult de grijă decât de obicei, mai ales la nivel mental. Dispoziţia poate fi aceea de a vă afunda într-o stare de melancolie, motiv pentru care trebuie să căutaţi orice împrejurare de a vă înveseli și a vă întreține o stare de bună dispoziție. În caz contrar, aţi putea să ajungeţi să le contaminaţi și pe celelalte persoane cu nostalgiile voastre.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Rac:

Se poate ca weekendul să nu vă surprindă în cea mai bună stare, dar dacă nu vă propuneţi să faceţi prea multe cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, lucrurile se vor desfăşura chiar bine. În acest fel, vă păstraţi energia și faceţi față oricărei invitații din partea prietenilor/elor de a participa la activități de weekend organizate de ei.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Leu:

Din punct de vedere al sănătăţii, nu se arată nicio surpriză neplăcută săptămâna aceasta. Cu toate acestea, v-ar prinde bine ceva mai multă stricteţe în ceea ce privește stilul vostru de viață și alimentație. Un program fix de masă și culcare vă poate ajuta să faceţi față oricăror încercări care pot apărea peste zi. Nu vă rămâne decât să vă organizaţi mai mult și să respectaţi acel orar.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Fecioară:

Săptămâna aceasta nu figuraţi pe lista neagră a aştrilor cât privește sănătatea. Chiar dacă apar totuși mici neplăceri ale organismului, cert este că veți reuși să treceţi peste ele datorită grijii pe care i-o purtați propriului vostru corp. Așadar, dacă sunteţi cumpătaţi, nu aveţi motive să vă faceţi probleme. Un stil de viață echilibrat vă ajută să evitați astfel de situații.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Balanţă:

În prima zi a acestei săptămâni, Luna traversează casa sănătății voastre fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că data de 25 v-ar putea găsi destul de agitaţi/te şi preocupaţi/te probabil să vă (re)găsiţi echilibrul, sarcină care se poate dovedi foarte grea de îndeplinit. Nu lăsaţi imprevizibilul să vă pricinuiască frustrări și încercaţi să faceţi unele exerciții de meditație și introspecție.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Scorpion:

În zilele de 26 şi 27, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul vostru general, iar dacă vă alegeţi cu vreo neplăcere de natură medicală către mijlocul acestei săptămâni, reţineţi că îndârjirea voastră într-o privință sau alta care ține de stilul vostru de alimentație sau de viață s-ar putea să fi cauzat aceste eventuale stări de disconfort.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Săgetător:

În zilele de 28 şi 29 decembrie, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță un final de săptămână în care ar fi bine să nu vă neglijaţi organismul și semnalele pe care vi le-ar putea trimite acesta. Aveţi mare grijă la consumul de alimente grase și la cel de alcool deoarece se prea poate să vă cadă mai greu decât de obicei în zilele de sâmbătă şi duminică.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Capricorn:

Este o săptămână în care nu aveţi de-a face cu niciun semn cum că forma voastră fizică și/sau mentală ar putea avea de suferit într-un fel sau altul. Poate că în prima zi a săptămânii nu veţi fi în cea mai bună formă, dar se pare că veţi reuși să treceţi cu brio eventualele momente mai puțin plăcute cu destul de multă simplitate. Atât timp cât vă gestionaţi corect energia avută, nimic nu va merge altfel decât aţi plănuit.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Vărsător:

Poate reapărea în peisajul vieții voastre actuale un/o fost/ă iubit/ă ori cineva pentru care aţi avut cândva sentimente și nu aţi reușit să i le împărtăşiţi sau aţi fost refuzaţi/te. Oricare ar fi situația, orice tentative în această direcție se poate să vă aducă mai mult dezavantaje decât credeţi.


Horoscop 25-31 decembrie 2017, Peşti:

În zilele de 25 şi 26 decembrie, Luna se mişcă prin casa banilor și a bunurilor munciți de voi din horoscopul vostru general, semn că se arată ocazii de valorificare a economiilor/proprietăților aflate în posesia voastră acum și/sau de rotunjire a veniturilor pe care le realizaţi în această perioadă. În 27, 28 şi 29 ale lunii, încercaţi să vă bazaţi mai mult pe abilitățile voastre de comunicare și socializare.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS