Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 septembrie 2017

 
Horoscop Urania azi - vineri, 1 septembrie 2017


Horoscop 1 septembrie 2017, Berbec:

Prima zi de toamnă are o influenţă foarte frumoasă asupra voastră; sunteţi dornici/e de afirmare pe plan profesional, motiv pentru care este posibil să vă vedeţi nevoiţi/te să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva schimbări importante.


Horoscop 1 septembrie 2017, Taur:

Sarcinile voastre par să fie numeroase, însă reuşiţi să le rezolvaţi până la sfârşitul programului. În discuţiile cu partenerii/ele de afaceri sunteţi foarte perseverenţi/te şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi de la aceştia/stea. Seara pare să fie una frumoasă.


Horoscop 1 septembrie 2017, Gemeni:

Aveţi şanse mari să obţineţi ce vă doriţi pe plan profesional dacă acceptaţi să faceţi câteva compromisuri în viitoarele proiecte. Nu vă speriaţi de necunoscut, ci din contră, acceptaţi toate provocările care vă sunt puse în faţă. Spre seară, participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 1 septembrie 2017, Rac:

După atât de multe situaţii prin care aţi trecut în ultima perioadă, profitaţi de aceste momente pentru a vă linişti sufletul şi a vă relaxa mintea. Nu începeţi proiecte noi, oferiţi-vă puţin timp liber şi încercaţi să acordaţi mai multă atenţie persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 1 septembrie 2017, Leu:

Urmează o perioadă destul de aglomerată în viaţa voastră, cu un ritm alert nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte schimbările care apar în viaţa personală. De aceea astrele vă sfătuiesc să profitaţi de aceste momente şi să vă relaxaţi.


Horoscop 1 septembrie 2017, Fecioară:

Superiorii vă cheamă într-o şedinţă pentru a vă face câteva propuneri interesante de noi proiecte şi colaborări. Acceptaţi aceste oferte şi încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede astfel încât să obţineţi rezultatele pe care vi le doriţi. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale.


Horoscop 1 septembrie 2017, Balanţă:

După o săptămână destul de dificilă şi aglomerată, simţiţi că aveţi nevoie de puţină relaxare, motiv pentru care astăzi încercaţi să faceţi planuri pentru weekend. Câteva zile de odihnă, departe de viaţa agitată din oraş, vă pot ajuta să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 1 septembrie 2017, Scorpion:

Prima zi a lunii septembrie pare să fie o zi foarte importantă pentru voi deoarece aveţi de finalizat câteva sarcini importante pentru proiectele desfăşurate în această perioadă. Vă doriţi ca totul să se desfăşoare conform planului şi să aveţi cele mai bune rezultate.


Horoscop 1 septembrie 2017, Săgetător:

Aveţi parte de o zi aglomerată; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să finalizaţi mai multe proiecte. Rezultatele sunt pe măsură muncii voastre, iar superiorii va felicita şi vă răsplătesc cu un bonus substanţial. Seara o petreceţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 1 septembrie 2017, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu oamenii din jurul vostru vă conving că este timpul să faceţi câteva schimbări astfel încât să profitaţi de oportunităţile apărute. Negocierile următoare vă pot aduce schimbări frumoase nu doar în viaţa profesională, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 1 septembrie 2017, Vărsător:

Azi aveţi o atitudine pozitivă, care vă va ajuta să realizaţi tot ce v-aţi propus în orice domeniu al vieţii voastre. În discuţiile profesionale, astrele vă oferă posibilitatea de a face alegeri frumoase pentru viitoarele proiecte. Seara se încheie cu o conversaţie productivă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 1 septembrie 2017, Peşti:

În prima parte a zilei de vineri vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Imediat după orele prânzului, încercaţi să comunicaţi mai mult cu oamenii din jurul vostru, în special cu partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei. 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 august 2017

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 august 2017


Horoscop 30 august 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de miercuri favorizează viaţa sentimentală; este foarte important să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu deoarece puteţi rezolva un conflict mai vechi, pe care l-aţi tot amânat până acum. Spre seară, primiţi o vizită surpriză.


Horoscop 30 august 2017, Taur:

Pe plan profesional aveţi destul de multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara este dedicată în întregime relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 august 2017, Gemeni:

Prima parte a zilei de 30-08-2017 va fi dedicată vieţii profesionale; aveţi câteva întâlniri de care trebuie să vă ocupaţi, unde aveţi ocazia să puneţi bazele unui proiect important dacă negocierile ies aşa cum vă doriţi. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită.


Horoscop 30 august 2017, Rac:

Prima parte a zilei de miercuri va fi dedicată vieţii profesionale; aveţi câteva întâlniri de care trebuie să vă ocupaţi, unde aveţi ocazia să puneţi bazele unui proiect important dacă negocierile ies aşa cum vă doriţi. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită.


Horoscop 30 august 2017, Leu:

Poziţia astrelor de astăzi vă permite să fiţi îndrăzneţi/e şi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa personală; acesta este un moment bun pentru a vă face ordine în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru, dar şi pentru a lua câteva decizii care să vă aducă liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 30 august 2017, Fecioară:

Ziua de 30/08/2017 este perfectă pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să rezolvaţi conflictele din trecut astfel încât să începeţi să vă concentraţi doar asupra prezentului. Pe plan sentimental, îndrăzniţi să faceţi următorul pas important în consolidarea relaţiei.


Horoscop 30 august 2017, Balanţă:

Miercuri pare să fie ziua voastră norocoasă deoarece vine cu o ofertă foarte frumoasă pe plan profesional; poate fi vorba despre o colaborare pe termen lung pentru un proiect cu şanse mari de reuşită. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, astrele vă pot scoate în cale o persoană interesantă.


Horoscop 30 august 2017, Scorpion:

Azi reuşiţi să găsiţi soluţii eficiente pentru a vă rezolva problemele ce ţin de planul financiar. Primiţi o ofertă foarte interesantă de colaborare din partea unei persoane în care aveţi mare încredere şi o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri.


Horoscop 30 august 2017, Săgetător:

Din cauza stresului şi a numărului mare de sarcini, astăzi vă simţiţi foarte obosiţi/te şi vă daţi seama că nu mai daţi randament; o greşeală majoră pe care o faceţi vă convinge că este timpul să spuneţi stop şi să faceţi o schimbare în acest sens. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă dă un sfat foarte bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 30 august 2017, Capricorn:

Azi primiţi o propunere de colaborare interesantă pentru un proiect ce se va desfăşura pe o perioadă destul de lungă de timp; este posibil să găsiţi o metodă ingenioasă pentru a grăbi lucrurile astfel încât să primiţi beneficii financiare într-un timp destul de scurt.


Horoscop 30 august 2017, Vărsător:

Pe plan profesional, un/o coleg/ă de echipă vine la voi pentru a vă cere ajutorul într-o problemă mai dificilă. Aveţi idei foarte bune pe care încercaţi să le puneţi cât mai repede în aplicare. Spre seară, vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 august 2017, Peşti:

Astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să staţi departe de proiectele profesionale şi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu membrii/ele familiei şi prietenii/ele foarte apropiaţi/te. Seara vine cu o mică surpriză frumoasă. 

Horoscop Urania săptămânal: 4-10 septembrie 2017

 
Horoscop Urania 4-10 septembrie 2017


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Berbec:

Luna Plină din 6 septembrie se perfectează tocmai pe axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral se resimte mai ales în casa subconștientului. Iată un moment favorabil să faceţi o detoxifiere emoțională și mentală. Încercaţi să scăpaţi de gândurile și sentimentele care nu fac decât să vă țină pe loc.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Taur:

În zilele de 7 şi 8 septembrie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de irascibilitate poate crește destul de mult către sfârşitul săptămânii. Este posibil să spuneţi sau să faceţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați mai devreme sau mai târziu. În weekend, reveniţi însă la normal și acest lucru se vede de la distanţă.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Gemeni:

Luna Plină din 6 a lunii se suprapune peste casa carierei și cea a familiei din horoscopul vostru general, cu mențiunea că resimţiţi cel mai intens efectele sale în perimetrul celei dintâi. S-ar părea că în intervalul 4-10 septembrie vă preocupă serviciul într-atât de mult încât nu îi oferiţi atenția care merită familiei. Este adevărat că apar rezultatele aşteptate pe plan profesional, dar încercaţi să fiţi echilibraţi/te.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Rac:

Luna Plină din data de 6 septembrie se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se vrea să aduceţi schimbări sistemului de valori, principii și credințe în așa fel încât să rezoneze cu cine sunteţi voi cu adevărat. Dacă lăsaţi părerile altora să vă influențeze prea mult, puteți ajunge în situaţia de a vă ghida după repere care nu sunt de fapt ale voastre.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Leu:

Axa peste care se perfectează Luna Plină din 6 a lunii face referire la posesivitate, semn cum că săptămâna aceasta vă dă târcoale acest sentiment. Ar fi indicat să nu cădeţi în patima geloziei dacă partenerul/a nu v-a dat niciun motiv serios să îl/o bănuiţi de infidelitate. Încercaţi să discutați cu persoana dragă faptul că nu vă dau pace astfel de gânduri. Vă poate ajuta să scăpaţi de ele.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Fecioară:

Luna Plină din 6 septembrie poate aduce tensiuni pe plan relațional, dar mai ales în raport cu asociații/tele, clienții/tele, dar și colaboratorii/arele. Puteți beneficia cu toții de pe urma legăturii voastre profesionale, deci încercaţi să aflaţi cum anume vă puteți completa. Dacă nu faceți decât să vă căutaţi nod în papură, nu veți realiza nimic din ce v-ați propus.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Balanţă:

Luna Plină din data de 6 septembrie se suprapune peste casele sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi indicat să acordaţi o atenție sporită acestui sector al vieții voastre. Dispoziția voastră pare a fi una schimbătoare perioada aceasta, instabilitate care se răsfrânge și asupra stării voastre generale de sănătate. Poate dacă aţi încerca să vă regăsiţi echilibrul, lucrurile ar sta altfel pentru voi.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Scorpion:

Luna Plină din 6 a lunii interconectează casa iubirii și pe cea a prietenilor/elor din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestei lunații se resimt mai ales în cel dintâi domeniu al vieții voastre. Așa se face că, cel puțin în zilele de 9 şi 10 septembrie, vă este greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială. Încercaţi să le combinaţi cumva și toți/ate vor fi mulțumiți/te.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 6 septembrie își face simțită influența cu precădere în casa familiei din horoscopul vostru general, deci aşteptaţi-vă să aveţi parte de suișuri și coborâșuri pe acest plan săptămâna aceasta. Atât timp cât reuşiţi să rămâneţi calmi/e, niciuna dintre aceste fluctuații nu vă doboară. Depinde numai de voi să restauraţi echilibrul între voi și persoanele dragi.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Capricorn:

Luna Plină din 6 septembrie vă indică faptul că vă așteaptă o săptămână plină la serviciu. Puteți avea parte de multe întâlniri şi ședințe sau de negocieri în vederea legării ori continuării unor colaborări. Aşteptaţi-vă așadar pentru zile în care nu puteți sta prea mult timp departe de telefon și laptop. Aveţi multe treburi de rezolvat, deci folosiţi-vă timpul cu cap.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 6 a lunii se suprapune peste axa financiară din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că sectorul financiar ar putea fi solicitat mai mult decât de obicei săptămâna aceasta. Ţineţi-vă o evidență clară a bugetului, nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus și aflaţi care sunt cele mai bune oferte dacă aveţi în gând să vă achiziţionaţi ceva scump. În caz contrar, s-ar putea să aveţi parte de unele pagube.


Horoscop 4-10 septembrie 2017, Peşti:

Luna Plină din 6 septembrie pune la încercare relațiile cu clienții/tele, asociații/tele și colaboratorii/arele. Aşteptaţi-vă ca în zilele următoare să vă fie mai greu decât de obicei să conlucraţi cu ei/le. Depinde de voi într-o mare măsură să nu ajungeți la un conflict de proporții foarte mari. 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 august 2017

 
Horoscop Urania azi - marţi, 29 august 2017


Horoscop 29 august 2017, Berbec:

Aveţi planuri măreţe, însă nu ştiţi cum să le puneţi în aplicare. Aveţi răbdare, concentraţi-vă asupra lucrurilor pe care vi le doriţi şi încercaţi să găsiţi susţinere din partea oamenilor din jurul vostru. Nu grăbiţi lucrurile deoarece s-ar putea să pierdeţi câteva etape importante, din care veţi învăţa foarte multe lucruri noi.


Horoscop 29 august 2017, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; superiorii vă invită la o discuţie frumoasă pentru a vă felicita pentru eforturile depuse în cadrul companiei. Lucrurile merg foarte bine, iar proiectele voastre se dezvoltă cât vedeţi cu ochii. Este posibil ca în această perioadă să primiţi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 29 august 2017, Gemeni:

Sufletul vostru are nevoie constantă de susţinere şi apreciere din partea oamenilor din jurul vostru; vă încărcaţi cu energie în momentul în care primiţi un sfat sau o vorbă frumoasă. În această perioadă vreţi să faceţi câteva schimbări majore, motiv pentru care faceţi tot posibilul să îi/le ţineţi aproape pe cei/le care contează cu adevărat pentru voi.


Horoscop 29 august 2017, Rac:

Este posibil ca ziua de marţi să vină cu câteva schimbări interesante pe plan profesional; după o discuţie cu partenerii/ele de afaceri, consideraţi că este cel mai bine pentru voi să ieşiţi din zona de confort şi să începeţi şi alte proiecte. Aveţi încredere în voi, iar partenerul/a de cuplu vă oferă tot sprijinul moral de care aveţi nevoie.


Horoscop 29 august 2017, Leu:

Deşi se anunţă o săptămână foarte aglomerată, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi faceţi tot posibilul să vă păstraţi energia pozitivă indiferent de situaţie. După orele prânzului, este posibil să primiţi o vizită din partea unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi cu care aveţi multe de povestit.


Horoscop 29 august 2017, Fecioară:

Superiorii vă oferă astăzi posibilitatea de vă ocupa de un proiect important şi de a lua singuri/e decizii; din nefericire, sunteţi puţin emoţionaţi/te şi vă este dificil să vă concentraţi. S-ar putea să vă schimbaţi părerea cu privire la planul de lucru de mai multe ori şi să faceţi câteva greşeli majore; primiţi ajutor din partea colegilor/elor de echipă.


Horoscop 29 august 2017, Balanţă:

Astăzi apar câteva oportunităţi foarte interesante de colaborare, care sună bine pentru voi; nu vă aglomeraţi deoarece sunteţi pe un drum frumos, pe care veţi vedea rezultate în curând. Dacă alergaţi după doi iepuri, este posibil să nu prindeţi niciunul. Seara este doar pentru relaxare.


Horoscop 29 august 2017, Scorpion:

În această perioadă întreaga atenţie este concentrată asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe obstacole pe care le întâlniţi şi pe care trebuie să le depăşiţi de unii/ele singuri/e, motiv pentru care faceţi tot posibilul să rămâneţi focusaţi/te pe ce faceţi şi să gândiţi în afara cutiei.


Horoscop 29 august 2017, Săgetător:

Se întâmplă foarte multe lucruri în jurul vostru, motiv pentru care se poate să vă fie destul de dificil să rămâneţi concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Din fericire, colegii/ele de echipă vă oferă o mână de ajutor; împreună găsiţi soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 29 august 2017, Capricorn:

Azi vă loviţi de o problemă dificilă la locul de muncă; oamenii din jurul vostru încearcă să vă vină în ajutor cu cele mai eficiente sfaturi. Apreciaţi faptul că vor să vă salveze, însă de data aceasta decideţi să vă bazaţi pe intuiţie. Deciziile pe care le luaţi par să fie cele mai bune deoarece lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.


Horoscop 29 august 2017, Vărsător:

Ziua de 29-08-2017 începe foarte interesant pentru Vărsători; este posibil ca partenerii/ele de afaceri să vă scoată în faţă un proiect interesant de care vor ca voi să vă ocupaţi. Aveţi destul de multe pe cap, motiv pentru care sunteţi nevoiţi/te să faceţi o pauză şi să vă gândiţi dacă acceptaţi această provocare.


Horoscop 29 august 2017, Peşti:

Astăzi trebuie să faceţi câteva schimbări importante pentru viitorul vostru; înainte de a lua decizii, încercaţi să vă asiguraţi că aţi analizat fiecare aspect al situaţiei şi că aţi pus în balanţă toate punctele pro şi contra. Discuţiile pe care le purtaţi cu prietenii/ele din jurul vostru vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine situaţia. 

Horoscop Urania zilnic: luni, 28 august 2017

 
Horoscop Urania azi - luni, 28 august 2017


Horoscop 28 august 2017, Berbec:

Ziua de luni vă găseşte alături de persoanele care contează pentru voi; acesta nu este un moment bun pentru a lua decizii importante. În schimb, bucuraţi-vă de timpul liber, uitaţi de griji şi încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, primiţi o vizită surpriză de la cineva din trecut.


Horoscop 28 august 2017, Taur:

Ziua de luni pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; se poate să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva cumpărături pentru un eveniment ce va avea loc în curând. Spre seară, încercaţi să profitaţi de clipele de neuitat în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 28 august 2017, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde vă aşteaptă câteva sarcini importante. Colaborările pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri se desfăşoară fără nicio problemă. Spre seară, o ieşire în compania partenerului/ei de cuplu vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 28 august 2017, Rac:

Prima parte a zilei de 28-08-2017 este una frumoasă şi relaxantă pentru voi deoarece este petrecută alături de persoanele dragi din viaţa voastră. După orele prânzului, un/o membru/ă al/a familiei vine la voi cu o problemă mai delicată; renunţaţi la planurile voastre şi faceţi tot posibilul să îl/o ajutaţi să scape de această situaţie.


Horoscop 28 august 2017, Leu:

Dacă nu sunteţi acasă, ci, dimpotrivă, sunteţi plecaţi/te chiar din orașul natal, azi vă va lovi foarte tare dragostea și dorul de casă. Simţiţi nevoia să mergeţi la cei/le dragi, ceea ce vă recomandă și horoscop-urania.org. Dacă nu puteți să o faceţi, totuși, măcar decoraţi cu obiecte care vă amintesc de cămin.


Horoscop 28 august 2017, Fecioară:

Azi vi se oferă posibilitatea de a cunoaște o persoană pe care o admiraţi foarte mult. Poate că autorul/area vostru/astră preferat/ă lansează o carte și sunteţi prezenţi/te la eveniment, sau un/o șef/ă sau autoritatea din domeniul vostru se apropie de voi. Se pare că nu veţi fi dezamăgiţi/te, ba dimpotrivă.


Horoscop 28 august 2017, Balanţă:

Azi veţi afla ceva cu totul surprinzător despre voi, despre care nu aveaţi idee până acum. Poate că descoperiţi că aveţi un talent nou, sau, dimpotrivă, aflaţi că sunteţi foarte buni/e la ceva ce presupune o abilitate practică. Îi veţi impresiona pe cei/le din jur cu aceste calități.


Horoscop 28 august 2017, Scorpion:

Azi chiar vă puteți considera extrem de norocoşi/ase. Aţi deviat de ceva vreme de la ceea ce trebuia să fie planul vieții voastre, dar azi reuşiţi să păşiţi din nou pe acel drum. Un/o amic/ă, iubitul/a sau pur și simplu o întâmplare ciudată se interpun în calea voastră și vă arată cum trebuie să vă comportați.


Horoscop 28 august 2017, Săgetător:

Imaginația voastră pare că e mai intensă decât niciodată până acum. Veţi veni cu idei foarte bune, care se pot transforma în proiecte de viitor; singura problemă e că v-aţi dori mai degrabă să vă relaxaţi. Este alegerea voastră.


Horoscop 28 august 2017, Capricorn:

Un obiectiv pe care vi l-aţi propus acum ceva vreme devine realitate, ceea ce vă va face să vă simţiţi puțin năuciţi/te. În loc să vă bucuraţi așa cum trebuie, aveţi tendința de a considera că s-a strecurat o greșeală la mijloc și că ceva nu este în regulă.


Horoscop 28 august 2017, Vărsător:

Astăzi încercaţi să comunicaţi deschis şi sincer cu oamenii pe care îi întâlniţi; sunteţi foarte sociabili şi împărtăşiţi poveşti frumoase, care vor pune zâmbetul pe buze celor care vă vor asculta. În cazul în care sunteţi singuri/e, acesta este un moment minunat pentru o schimbare interesantă pe plan sentimental.


Horoscop 28 august 2017, Peşti:

Astăzi participaţi la câteva discuţii interesante cu oamenii din jurul vostru. În câteva cazuri este posibil să nu fiţi de acord cu punctul lor de vedere, motiv pentru care veţi încerca să vă impuneţi părerea fără a deranja sau a fi enervanţi/te. Seara se încheie cum nu se poate mai bine şi anume în compania partenerului/ei de cuplu. 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 august 2017

 
Horoscop Urania azi - duminică, 27 august 2017


Horoscop 28 august 2017, Berbec:

Pentru ca lucrurile să se desfăşoare aşa cum vă doriţi pe plan personal, trebuie să învăţaţi să interacţionaţi mai mult cu oamenii din jurul vostru şi să le explicaţi de ce aveţi nevoie; nu au cum să ghicească planurile voastre dacă nu sunteţi deschişi/se faţă de ei. Spre seară, astrele vă scot în cale o provocare destul de interesantă.


Horoscop 28 august 2017, Taur:

Ziua de duminică este cea mai relaxantă zi a săptămânii pentru voi; sunteţi toţi/ate numai un zâmbet şi reuşiţi să vă bucuraţi de momente speciale alături de oameni frumoşi din viaţa voastră. Seara va fi una interesantă deoarece vă veţi îndrepta atenţia asupra unor activităţi noi pentru voi.


Horoscop 28 august 2017, Gemeni:

Este timpul să vă concentraţi pe ceea ce contează cel mai mult. Staţi departe de lucrurile nesemnificative şi nu vă abateţi de la activităţile casnice. Atenţie la cum vă gestionaţi astăzi banii, dar şi la deciziile pe care le luaţi. Cereţi sfatul cuiva în care aveţi încredere pentru a vă asigura că alegerea este una bună.


Horoscop 28 august 2017, Rac:

Relaţia dintre voi şi partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă; după o discuţie avută astăzi îndrăzniţi să faceţi un pas măreţ, care vă va aduce multe schimbări frumoase şi interesante. Seara va fi una specială deoarece o veţi petrece alături de membrii/ele familiei sau prieteni/ele foarte dragi.


Horoscop 28 august 2017, Leu:

Faceţi tot posibilul să vă amânaţi toate sarcinile şi planurile cu privire la viaţa profesională astfel încât ziua de astăzi să fie dedicată în întregime relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. După o discuţie destul de serioasă, puteţi lua o decizie frumoasă pentru voi.


Horoscop 28 august 2017, Fecioară:

Astăzi astrele vă oferă oportunitatea de a întâlni o persoană nouă şi interesantă, care va juca un rol destul de important în viitorul vostru. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie strict profesională sau despre mult mai mult.


Horoscop 28 august 2017, Balanţă:

Astăzi aveţi şansa să întâlniţi foarte multe persoane, care vă vor convinge să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională. Este posibil să daţi peste un/o posibil/ă partener/ă de afaceri, alături de care veţi începe un proiect cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 28 august 2017, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde încercaţi să vă bucuraţi de clipe relaxante în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu apreciază foarte mult eforturile pe care le faceţi pentru el/a.


Horoscop 28 august 2017, Săgetător:

Astăzi o persoană la care ţineţi foarte mult vă poate face o propunere de colaborare destul de importantă; este vorba despre un proiect măreţ, care vă va deschide multe uşi în viitorul apropiat. Nu mai staţi pe gânduri şi profitaţi de această oportunitate apărută.


Horoscop 28 august 2017, Capricorn:

Astăzi încercaţi să vă relaxaţi alături de oamenii dragi din viaţa voastră; din păcate, lucrurile nu par să se desfăşoare conform planurilor voastre. Este posibil ca o discuţie mai serioasă cu un/o membru/ă al/a familiei să se transforme într-o ceartă aprinsă dacă nu acceptaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 28 august 2017, Vărsător:

Ziua de astăzi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte activi/e şi vă bucuraţi de momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu şi prieteni/e dragi. Spre seară participaţi la o discuţie care vă convinge să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional.


Horoscop 28 august 2017, Peşti:

Relaţia cu partenerul/a de viaţă şi cea cu prietenii/ele sunt excelente. După-amiaza petreceţi momente plăcute în compania celor dragi. Cine vă are astăzi alături simte din partea voastră o energie aparte, de parcă sunteţi trimişi/se de undeva de sus în viaţa lor exact când au mai mare nevoie de voi. 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 august 2017

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 august 2017


Horoscop 26 august 2017, Berbec:

Din păcate, azi ajungi să te cerți cu iubitul sau cu tipul de care îți place, iar gura ți-o ia pe dinainte. Spui ceva ce ajungi să regreți imediat ce l-ai pronunțat, dar ești prea mândră ca să îți iei cuvintele înapoi. Vă veți certa atât de rău încât astrele sunt de părere chiar că poate fi sfârșitul.


Horoscop 26 august 2017, Taur:

Dacă lucrezi cu documente sau cu un aparat important, azi e posibil ca acestea să se piardă sau să se strice. Faci tot ce îți stă în putință ca să remediezi situația, dar astrele sunt de părere că nu e de ajuns. Cere și ajutorul celor din jur, pentru că au o viziune diferită de a ta.


Horoscop 26 august 2017, Gemeni:

Ai mare grijă cu ceea ce îi spui iubitului tău, deoarece comunicarea dintre voi poate fi îngreunată azi. Vreți foarte mult să vă vedeți, vă e foarte dor unuia de celălalt, dar din păcate, orice ați stabili se va pierde pe drum. E necesar să fiți foarte atenți sau chiar să ajungeți să vorbiți în persoană.


Horoscop 26 august 2017, Rac:

Mergi la o întâlnire extrem de importantă, dar constați pe ultima sută de metri că ai uitat ceva deosebit de important acasă. Nu e deloc recomandat să te întorci după el, fiindcă vei pierde timp inutil, mai bine ai încerca să îți dai seama cum să te descurci fără.


Horoscop 26 august 2017, Leu:

Azi vei petrece foarte multe timp închisă undeva, poate în casă sau în maşina personală, îndreptându-te spre o locație. Deși ajungi să fii frustrată destul de repede, avem și o veste bună: spre seară vei avea parte de momente intense alături de iubitul tău, așa că va merita.


Horoscop 26 august 2017, Fecioară:

Ai comis o greșeală acum ceva vreme și abia azi afli despre existența ei sau ți se oferă ocazia de a o corecta. Vei fi extrem de nerăbdătoare să îți cureți reputația, ceea ce va altera însă relația cu iubitul tău, care abia aștepta să mai petreacă un pic de timp cu tine. Răsplătește-l cât de curând.


Horoscop 26 august 2017, Balanţă:

Ai grijă cu cine te pui azi, pentru că se va dovedi mai puternic decât tine. Ai un vizitator extrem de nemulțumit, probabil o femeie, care îți face foarte multe reproșuri, majoritatea dintre ele îndreptățite, din păcate. Deși încerci să îți explici atitudinea, nu vei avea în fața cui să te scuzi, atât de nervoasă e.


Horoscop 26 august 2017, Scorpion:

Aștepți un telefon, un mail sau un răspuns de la cineva? Șansele de a ajunge azi sunt minime, dar astrele nu consideră nici că ar trebui să rămâi liniștită în așteptarea sa. Dimpotrivă, e de preferat să te interesezi de ce întârzie și să faci tot posibilul pentru a-i precipita venirea.


Horoscop 26 august 2017, Săgetător:

Azi vei ajunge să îți faci o mie de griji, din motive mai mult sau mai puțin importante. E adevărat că multe dintre cele care se întâmplă în jurul tău au motive pentru a deveni surse de îngrijorare, nu te va ajuta prea tare această atitudine, ba dimpotrivă.


Horoscop 26 august 2017, Capricorn:

Azi ai foarte mult de muncă, fie de la birou, fie acasă. Ceea ce te frustrează mai mult decât orice este că cei din jur nu înțeleg acest lucru și îți propun tot felul de idei de distracție. Până la urmă izbucnești și îi pui pe toți la punct, ceea ce vei ajunge să regreți însă, după.


Horoscop 26 august 2017, Vărsător:

Vrei să afli ceva azi, ce te interesează profund, dar șansele sunt minime. Oricât de mult timp vei acorda cercetări, vei ajunge la cu totul alte rezultate. Nu vrem să spunem că îți pierzi vremea, fiindcă e posibil să înveți ceva nou, doar că nu vei ajunge la nicio reușită palpabilă.


Horoscop 26 august 2017, Peşti:

Acordă o foarte mare atenție visurilor și lucrurilor pe care încearcă să ți le transmită subconștientul tău, este sfatul pe care ți-l oferă astrele azi. Este posibil ca acestea să dețină cheia rezolvării unei situații care te chinuia de foarte multă vreme. Azi găsești numai răspunsuri. 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 25 august 2017

 
Horoscop Urania azi - vineri, 25 august 2017


Horoscop 25 august 2017, Berbec:

Intreaga atentie iti este indreptata asupra vietii personale, unde incerci sa rezolvi o problema din trecut avuta cu o persoana la care tii foarte mult. Este posibil sa fii destul de sensibila, insa trebuie sa depasesti acest moment pentru ca lucrurile sa fie din nou ca la inceput pentru voi.


Horoscop 25 august 2017, Taur:

Discutiile pe care le porti astazi te ajuta sa rezolvi probleme importante pe plan profesional; de asemenea, este posibil sa faci o propunere de colaborare unor oameni mari din domeniul tau si sa fie acceptata pe loc. Seara este dedicata vietii sentimentale.


Horoscop 25 august 2017, Gemeni:

Astazi te confrunti cu cateva sarcini destul de dificile, care au si un termen limita cam scurt. Faci tot posibilul sa iti planifici cat mai bine timpul astfel incat sa reusesti sa rezolvi tot ce iti propui. Un coleg de echipa iti poate da un sfat foarte bun.


Horoscop 25 august 2017, Rac:

Astazi trebuie sa fii foarte atenta la interactiunea cu oamenii din jurul tau deoarece ai posibilitatea de a primi un proiect interesant cu multe beneficii pentru tine. Totusi, inainte de a lua o decizie finala in ceea ce priveste acest pas important, asigura-te ca discuti cu partenerul de cuplu.


Horoscop 25 august 2017, Leu:

Ziua de vineri pare sa fie una foarte frumoasa si relaxanta pentru tine; sarcinile profesionale sunt rezolvate fara probleme in prima parte a zilei, urmand ca imediat dupa orele pranzului sa iti concentrezi atentia asupra relatiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 25 august 2017, Fecioară:

Astrele iti ofera astazi posibilitatea de a incepe un proiect foarte frumos pe plan profesional; eforturile sunt destul de mici, insa beneficiile vor fi foarte frumoase. Dupa orele pranzului porti o discutie cu o persoana draga, care iti da un sfat important in ceea ce priveste viata sentimentala.


Horoscop 25 august 2017, Balanţă:

Inca de la primele ore ale diminetii ai o stare linistita si incerci sa fii cat mai relaxata; este posibil sa amani discutiile importante sau intalnirile de afaceri. Spre seara, partenerul de cuplu iti poate face o surpriza frumoasa; este un cadou la care tu visezi de mult timp.


Horoscop 25 august 2017, Scorpion:

Primele ore ale diminetii te gaseste concentrata asupra vietii profesionale; astrele sunt de partea ta si iti scot in fata oportunitati noi de colaborare. Partenerul de cuplu este alaturi de tine si iti ofera tot sprijinul moral de care ai nevoie in aceasta perioada.


Horoscop 25 august 2017, Săgetător:

In aceasta saptamana ai ramas cu numeroase sarcini in urma, motiv pentru care incerci sa iti planifici altfel timpul astazi astfel incat sa rezolvi tot ce iti propui. Nu vrei ca weekendul sa fie ocupat cu probleme profesionale. Seara este pentru relaxare.


Horoscop 25 august 2017, Capricorn:

Astazi este posibil sa fii nevoita sa mergi la cumparaturi pentru o persoana foarte draga; vrei sa ii cumperi un cadou pentru a ii multumi pentru sprijinul oferit in aceasta perioada. Cel mai probabil, iti achizitionezi si tu cateva haine cu care sa iti reinoiesti garderoba de toamna.


Horoscop 25 august 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei este una foarte frumoasa pentru tine; primesti un telefon din partea unei persoane care a insemnat foarte mult pentru tine, insa de care viata te-a despartit la un moment dat. Deciziile pe care le iei in aceasta perioada vor fi din inima.


Horoscop 25 august 2017, Peşti:

Inca de la primele ore ale diminetii esti foarte agitata si faci tot posibilul sa iti consumi energia intr-un mod cat mai productiv; sarcinile si intalnirile de afaceri par sa fie pe lista de prioritati. Spre seara, iesi in oras in compania prietenilor sau a partenerului de cuplu. 

Horoscop Urania zilnic: joi, 24 august 2017

 
Horoscop Urania azi - joi, 24 august 2017


Horoscop 24 august 2017, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; astrele sunt de partea voastră şi vă permit să fiţi foarte îndrăzneţi/e în ceea ce priveşte proiectele şi planurile de care vă ocupaţi în această perioadă. Seara poate veni cu o veste frumoasă de departe.


Horoscop 24 august 2017, Taur:

Ziua de joi pare să fie una aglomerată, însă destul de frumoasă pentru voi, în special pe plan profesional. În prima parte a zilei interacţionaţi foarte bine cu colegii/ele de echipă şi chiar şi cu superiorii. Spre seară, întreaga atenţie vă este concentrată asupra unui proiect la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 24 august 2017, Gemeni:

Azi pare să fie doar despre alegeri şi schimbări importante; vreţi să ieşiţi din zona de confort, aşa că vă asumaţi riscuri majore pentru a vă pune în aplicare ideile pe care le aveţi. Seara poate veni cu o vizită neaşteptată din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 24 august 2017, Rac:

Astăzi vă ocupaţi de o problemă destul de serioasă pe plan profesional; pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia la care voi visaţi, astrele vă recomandă să aveţi multă răbdare şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Seara este dedicată relaţiei de cuplu.


Horoscop 24 august 2017, Leu:

Ziua de joi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; sunteţi cu zâmbetul pe buze, iar interacţiunea cu persoanele pe care le întâlniţi se desfăşoară fără probleme. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este tot mai serioasă.


Horoscop 24 august 2017, Fecioară:

Prima parte a zilei este una interesantă şi frumoasă pentru voi; superiorii vă oferă posibilitatea de a vă ocupa de un proiect important, care vă va aduce multe beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Seara va fi una relaxantă, petrecută în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 24 august 2017, Balanţă:

Ziua nu începe tocmai bine pentru voi; la locul de muncă primiţi un proiect complicat pe care trebuie să îl rezolvaţi în timp record. Deşi faceţi tot posibilul să vă descurcaţi de unii/ele singuri/e, spre seară vă daţi seama că aveţi nevoie de ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 24 august 2017, Scorpion:

Joi pare să fie o zi foarte interesantă pentru viaţa profesională; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante care se vor rezolva cu multă răbdare. Dacă vă păstraţi calmul, găsiţi idei foarte bune. Spre seară, participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 24 august 2017, Săgetător:

Indiferent de cât de anevoios este drumul pe care mergeţi şi de cât de mari sunt obstacolele pe care le aveţi de depăşit, trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu renunţaţi la visurile voastre. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă pot oferi sprijinul moral de care aveţi nevoie.


Horoscop 24 august 2017, Capricorn:

Astăzi cu ajutorul colegilor/elor de muncă şi al/a partenerilor/elor reuşiţi să găsiţi câteva soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional. Planurile par să dea imediat rezultate frumoase, aşa că în sfârşit reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 24 august 2017, Vărsător:

Superiorii vă conving să mergeţi la o întâlnire foarte importantă pentru a prelua un proiect major pentru companie; aveţi încredere în voi şi daţi dovadă de profesionalism în rezolvarea sarcinilor. Seara ieşiţi în oraş la o revedere cu persoane dragi.


Horoscop 24 august 2017, Peşti:

Prima parte a zilei de joi este foarte încărcată deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante; vă este greu să vă concentraţi, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Un sfat foarte bun vă convinge să luaţi o decizie îndrăzneaţă. 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 23 august 2017

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 23 august 2017


Horoscop 23 august 2017, Berbec:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi trebuie să mergeţi pe un drum destul de lung şi anevoios; astrele vă sfătuiesc să vă înzestraţi cu foarte multă răbdare deoarece veţi reuşi să ajungeţi acolo unde voi aspiraţi. Fiecare pas făcut este unul important pe drumul către succes.


Horoscop 23 august 2017, Taur:

Ziua de 23-08-2017 pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece vine cu propuneri de proiecte destul de interesante pe plan profesional; provocările sunt numeroase şi frumoase şi nu trebuie să mai staţi pe gânduri deoarece beneficiile vor fi pe măsura eforturilor depuse.


Horoscop 23 august 2017, Gemeni:

Emoţiile pe care le experimentaţi azi poate avea un impact destul de puternic asupra deciziilor pe care le luaţi, motiv pentru care astrele vă recomandă să staţi liniştiţi/te şi să evitaţi schimbările importante în această perioadă. Discuţiile cu partenerul/a de cuplu vă pot ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 23 august 2017, Rac:

Ziua de miercuri vine cu câteva discuţii destul de importante cu oamenii din jurul vostru; este posibil ca în această perioadă să vă doriţi să faceţi schimbări majore pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să cereţi ajutorul oamenilor în care aveţi încredere.


Horoscop 23 august 2017, Leu:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu partenerul/a de cuplu pot fi încheiate cu zâmbetul pe buze doar dacă vă păstraţi calmul şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare. Seara pare să fie una relaxantă pentru voi.


Horoscop 23 august 2017, Fecioară:

Ziua de 23/08/2017 pare să fie prielnică pentru a începe proiecte noi deoarece sunteţi foarte liniştiţi/te, acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să găsiţi soluţii eficiente pentru micile obstacole pe care le întâlniţi.


Horoscop 23 august 2017, Balanţă:

Vă treziţi cu faţa la cearşaf şi vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. S-ar putea ca astăzi să purtaţi o discuţie destul de aprinsă cu colegii/ele de echipă sau chiar superiorii deoarece nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra unei probleme profesionale.


Horoscop 23 august 2017, Scorpion:

Azi vă ocupaţi cu zâmbetul pe buze de proiectele şi negocierile profesionale; sunteţi inspiraţi/te şi reuşiţi să îi atrageţi pe toţi de partea voastră, motiv pentru care superiorii vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 23 august 2017, Săgetător:

O ceartă avută la primele ore ale dimineţii cu partenerul/a de cuplu vă poate scoate peri albi. Este foarte important să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să faceţi compromisurile necesare pentru a rezolva această situaţie dificilă. Seara este una destul de liniştită.


Horoscop 23 august 2017, Capricorn:

Astăzi vă loviţi de câteva probleme dificile la locul de muncă pe care reuşiţi să le rezolvaţi doar cu ajutorul colegilor/elor. Această situaţie vă apropie foarte mult şi vă ajută să vă transformaţi într-o adevărată echipă. Soluţiile găsite vin imediat cu rezultate vizibile.


Horoscop 23 august 2017, Vărsător:

Această perioadă este destul de relaxantă pe plan profesional pentru voi; sarcinile şi proiectele de care trebuie să vă ocupaţi sunt foarte lejere, iar după orele prânzului aveţi timp şi pentru voi. Spre seară primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 23 august 2017, Peşti:

Ziua de miercuri pare să fie o zi foarte bună pentru a face planuri şi a vă ocupa de noi proiecte; aveţi multe idei bune pe care ar fi bine să le puneţi în aplicare în această perioadă. De asemenea, pe plan personal comunicaţi bine cu oamenii din jurul vostru. 

Horoscop Urania săptămânal: 28 august - 3 septembrie 2017

 
Horoscop Urania 28 august - 3 septembrie 2017


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Berbec:

În zilele de 28, 29 şi 30 august, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu cum că aţi putea fi interesaţi/te de reevaluarea sistemului de valori, principii și credințe. Gândiţi-vă care sunt lecțiile pe care vi le-a dat viața în trecut și încercaţi să le integraţi cumva în crezul vostru personal.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Taur:

În intervalul 28-30 august, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că ar putea avea loc cândva în aceste zile, evenimente cu impact emoțional destul de puternic încât să vă dărâme psihic. Cu cât înţelegeţi mai repede că acestea sunt menite să vă arate că sunteţi mai puternici/e decât credeţi, cu atât mai bine pentru voi.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Gemeni:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că ceva din relația cu partenerul/a sau cea cu voi înşivă/sevă vă displace și contribuie la dezechilibrarea universului vostru interior. Meditația și introspecția se pot dovedi de folos, mai ales în acele momente în care simţiţi că aţi putea spune sau face lucruri pe care mai târziu le puteți regreta.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Rac:

În primele trei zile ale săptămânii, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semnalându-vă că puteți avea la începutul acestei săptămâni o predispoziție către suferinţe la ficat sau accidentări la nivelul picioarelor. Poate că dacă aţi fi mai atenţi/te atunci când faceţi sport sau nu aţi exagera cu alimentele grele, nu aţi mai avea griji.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Leu:

După ultima zi a lunii august, Mercur tranzitează zodia nașterii voastre, fapt pentru care aţi putea fi mai sociabili/e decât de obicei în următoarea perioadă. Acesta nu poate fi decât un semn bun, mai ales dacă cel/a drag/ă apreciază când discutați tot felul de lucruri ori încă vă aflaţi în căutarea sufletului pereche. Folosiţi-vă de aceste atuuri în weekend.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Fecioară:

În weekend, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat să faceţi în așa fel încât să vă focusaţi pe acest sector al vieții voastre. Aşadar, horoscop-urania.org vă recomandă să nu vă propuneţi ca weekend-ul acesta să vă epuizaţi fizic. Căutaţi să vă menajaţi și să nu vă supuneţi unor eforturi prea mari.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Balanţă:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum că atunci ar fi bine să vă concentraţi pe relația cu membrii/ele familiei, dar în special cu părinții. După data de 31 august, Mercur se mișcă prin casa prietenilor, fapt pentru care viața voastră socială ar putea urma o curbă ascendentă în viitorul apropiat. Așa se face că vă faceţi prieteni/e noi sau intraţi în alte anturaje.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Scorpion:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se poate să aveţi parte de evenimente importante în raport cu aceștia/stea către sfârşitul acestei săptămâni. Același lucru se poate spune și despre părinți care par să devină un centru de interes pentru voi în weekend.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Săgetător:

În zilele de 28, 29 şi 30 august, Luna se plimbă prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult săptămâna aceasta. Aşadar, horoscop-urania.org vă recomandă să vă conservaţi forțele și să nu le risipiţi pe lucruri care nu au o finalitate practică în viitor. Nu vă extenuaţi fără a avea un plan bine stabilit.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Capricorn:

Din data de 30 august încolo, Mercur se plimbă prin casa banilor și a bunurilor obținute și/sau deținute în asociere cu terțe persoane. Pe perioada cât planeta comunicării tranzitează acest sector de viață din horoscopul vostru general, se poate să purtați tot felul de negocieri în vederea încheierii unor parteneriate, cooptării unor finanţatori/are sau obținerii unor contracte importante.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Vărsător:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță o perioadă de două zile în care este posibil ca moralul vostru să nu se afle tocmai la înălțime. Poate dacă nu aţi stărui în pasa negativă și aţi încerca să vă vedeţi cu oameni pozitivi, lucrurile ar sta mult mai bine pentru voi.


Horoscop 28 august - 3 septembrie 2017, Peşti:

În weekend, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se poate să vă simţiţi, cel puțin într-o măsură, alienaţi/te de persoanele din jurul vostru. S-ar putea să exageraţi şi să fiţi voi cei/le care resping orice tentativă de apropiere. Încercaţi să vă arătați ceva mai abordabili/e cu ei/le. 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 august 2017

 
Horoscop Urania azi - marţi, 22 august 2017


Horoscop 22 august 2017, Berbec:

Ziua de marţi se anunţă cu adevărat una specială pe plan profesional. Sunteţi foarte îndrăzneţi/e deoarece ştiţi că planurile voastre vor avea succes şi faceţi tot posibilul să vă remarcaţi în timpul unei şedinţe pe care o aveţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 22 august 2017, Taur:

Lucrurile evoluează cu viteza luminii pentru Tauri, însă nu vă faceţi griji, ci din contră; sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece rezultatele muncii voastre încep să dea roade. De asemenea, daţi dovadă de profesionalism în întâlnirile pe care le aveţi şi ştiţi cum să rezolvaţi problemele de care vă loviţi.


Horoscop 22 august 2017, Gemeni:

Astăzi vă daţi seama că aţi ajuns într-un punct al vieţii voastre în care sunteţi foarte mulţumiţi/te de ceea ce aţi reuşit până acum pe toate planurile. În ceea ce priveşte viaţa profesională, mai aveţi multe de învăţat şi de schimbat pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, însă ştiţi că sunteţi pe drumul cel bun, motiv pentru care sunteţi puţin mai relaxaţi/te.


Horoscop 22 august 2017, Rac:

Lucrurile evoluează foarte bine pe plan profesional, iar rezultatele muncii voastre încep să dea roade; este posibil ca superiorii să vă ofere un bonus substanţial ca răsplată pentru toată munca depusă până acum. Sunteţi mândri/e de voi, însă nu vreţi să vă opriţi aici. Aveţi multe planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare în următoarea perioadă.


Horoscop 22 august 2017, Leu:

Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine, motiv pentru care îndrăzniţi ca în această perioadă să acordaţi o mai multă atenţie vieţii profesionale; aveţi o mulţime de proiecte de care trebuie să vă ocupaţi, iar relaţia cu partenerii/ele de afaceri nu este una tocmai bună. Trebuie să găsiţi o soluţie pentru a îi atrage de partea voastră.


Horoscop 22 august 2017, Fecioară:

A doua zi a acestei săptămâni este o zi bună pentru a ieşi din zona de confort şi a începe proiecte noi pe plan profesional. Aveţi multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar aceste aspecte vor face diferenţa şi vă vor ajuta să evoluaţi mult mai repede decât colegii/ele de echipă. Seara este dedicată relaţiei sentimentale.


Horoscop 22 august 2017, Balanţă:

Marţi este o zi în care hotărâţi să renunţaţi puţin la viaţa profesională şi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; trebuie să purtaţi o discuţie sinceră şi serioasă astfel încât să faceţi schimbările de care aveţi nevoie pentru ca lucrurile să evolueze frumos pentru voi. Compromisurile sunt necesare în această situaţie.


Horoscop 22 august 2017, Scorpion:

Azi vă gândiţi la vacanţă şi vă este greu să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; după orele prânzului, este posibil să vă loviţi de un mic obstacol: nu aveţi multă răbdare şi priviţi în ansamblu situaţia în faţa căreia vă aflaţi. S-ar putea ca şefii/ele să vă cheme într-o şedinţă pentru a lămuri această problemă.


Horoscop 22 august 2017, Săgetător:

Ziua de 22-08-2017 este una obositoare pentru voi; deja simţiţi nevoia să luaţi o pauză. Lucrurile par să se mişte foarte repede pe plan profesional, iar voi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu ele. Spre seară, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă convinge că este timpul să vă gândiţi şi la voi înşivă/sevă şi să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă regăsi şi a vă încărca bateriile.


Horoscop 22 august 2017, Capricorn:

Astăzi vă confruntaţi cu o mică problemă pe plan profesional pe care oricât de mult aţi încerca nu reuşiţi să o rezolvaţi; aveţi nevoie de o mână de ajutor şi de idei noi pentru a da randament, motiv pentru care vă călcaţi pe orgoliu şi cereţi sfaturile colegilor/elor de echipă. Împreună veţi găsi soluţii eficiente şi foarte rapide.


Horoscop 22 august 2017, Vărsător:

Azi nu vă simţiţi în apele voastre şi vă este destul de greu să vă concentraţi; spre seară, o conversaţie lungă cu o persoană mai în vârstă, la care ţineţi foarte mult, vă poate ajuta să vă recăpătaţi încrederea în voi şi să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională. Alegeţi ce este bun pentru voi, nu pentru alţii.


Horoscop 22 august 2017, Peşti:

Începutul zilei de 22/08/2017 pare să fie unul destul de aglomerat şi dificil pentru Peşti; încă de la primele ore ale dimineţii vi se pun în braţe numeroase proiecte de care trebuie să vă ocupaţi. Se poate ca seara să vă găsească tot la birou, îngropaţi/te în acte şi documente. După atâta muncă vine şi răsplata: reuşiţi să rezolvaţi o problemă dificilă, care a dat numeroase bătăi de cap tuturor colegilor/elor. 

Horoscop Urania zilnic: luni, 21 august 2017

 
Horoscop Urania azi - luni, 21 august 2017


Horoscop 21 august 2017, Berbec:

Ești distrat și pus pe șotii. Persoana iubită sau copiii îți vor ţine isonul, dar nu atât pe cât ţi-ai dori tu. Pare dificil de înţeles care sunt motivele neplăcerilor cu cei dragi. Pe undeva ar fi vorba despre modul tău de gândire şi abordare a relaţiilor afective. Rezervă momente pentru a le petrece mai mult cu cei dragi şi ţine cont de nevoile sau sfaturile lor. Creativitatea ta şi dorinţa sinceră de a le fi alături va aduce zâmbete şi bucurie pe chipul tuturor.


Horoscop 21 august 2017, Taur:

Treburile casnice şi relaţiile cu membrii familiei sunt temele principale. Este posibil caă planurile tale legate de casă şi rude să contravină dorințelor și planurilor celor pe care vrei să-i implici tu. Poate ar fi bine ca mai întâi să asculţi ce vor ceilalţi şi abia pe urmă să-ți prezinți tu ideile. Eşti nostalgic după vremurile copilăriei, însă discuţiile cu cei dragi, vizitarea unei rude sau a locurilor natale, dacă este posibil, ţi-ar aduce multă bucurie și liniște sufletească.


Horoscop 21 august 2017, Gemeni:

Se conturează multe călătorii pe distanţe scurte, dar şi agitație mentală. Sunt momente bune, atât pentru a-ţi rezolva diverse treburi legate de rude sau prieteni apropiaţi, cât şi pentru a-ţi pune la punct documentele personale sau profesionale. Posibil ca șefii sau colegii de serviciu să-ți pună tot felul de bețe în roatele programului pe care l-ai stabilit pentru astăzi, dar vei reuși să te descurci cu tot ce se ivește în plus. Fii prudent în vorbe şi fapte!


Horoscop 21 august 2017, Rac:

Este o zi în care fie primeşti bani, bunuri sau favoruri din zona profesională în care activezi, fie afli informaţii legate de schimbarea condiţiilor de muncă sau se finalizează o activitate la serviciu, activitate care ţi-a adus ceva câştiguri în ultima lună. Pe moment ai putea fi derutat de întorsătura situaţiei, însă vei reuși să depășești totul cu bine. După-amiază, detaşează-te de cotidian şi mergi la cumpărături. Îți poţi permite câteva mofturi, chiar și pentru cei dragi.


Horoscop 21 august 2017, Leu:

Stările tale de spirit sunt fluctuante. Ești dornic să te implici în multe şi mărunte, dar ai grijă că unele sunt prea mărunte ca să-ți irosești timpul şi energia ocupându-te de ele. O discuţie furtunoasă cu un prieten îţi poate oferi sfaturi şi soluţii bune pentru evenimentele în care eşti implicat. Cu toate că îţi displace ceea ce auzi astăzi ar fi bine să laşi orgoliul deoparte şi să iei aminte. A doua parte a zilei este favorabilă plimbării în aer liber.


Horoscop 21 august 2017, Fecioară:

Este bine să fii cât mai retras şi să te ocupi doar de treburi uşoare, de rutină. Energia vitală este la cote joase, aşa încât se pot accentua diverse afecţiuni, dar în mod special inima este slăbită. Totuşi evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece cu puţin efort vei depăşi totul cu bine. Foarte tensionate sunt relaţiile cu ceilalţi, de aceea stai departe de ei. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la schimbarea planurilor de viaţă.


Horoscop 21 august 2017, Balanţă:

Zi bună pentru discuții și întâlniri cu prietenii. Dacă dorești să cooptezi și pe alții în proiectele tale de viitor, în special în cele profesionale ia legătura cu cei pe care îi consideri potriviți. Însă, după ce îţi expui ideile, ai răbdare şi ascultă şi opiniile celorlalţi. Poți primi sfaturi bune, chiar dacă unele s-ar putea să-ți displacă. Ar fi bine să fii mai pretențios în alegerea anturajului şi să mai schimbi personajele care roiesc în jurul tău.


Horoscop 21 august 2017, Scorpion:

Începutul săptămânii îţi aduce întâlniri şi discuţii cu şefii sau cu reprezentanţii instituţiilor oficiale. Este bine să fii rezervat în explicaţii şi să asculţi atent la ceea ce se spune în preajma ta. Foarte uşor îţi pot fi compromise astăzi imaginea publică şi poziţia în cadrul segmentului profesional în care eşti implicat. Neplăcerile majore sunt legate de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu partenerii socio-profesionali.


Horoscop 21 august 2017, Săgetător:

Ziua îţi solicită mentalul destul de mult, de aceea fii prudent în vorbe şi fapte. Cele mai reuşite discuţii le poţi avea cu prietenii sau cu o persoană care te protejează de ceva timp încoace. Sunt posibile veşti din şi despre străinătate, fie de la rude, apropiaţi, fie este vorba despre detalii ale unor colaborări profesionale care implică parteneri străini. Poate intra în discuţie şi abordarea unor studii, cursuri pe care ar trebui să le parcurgi, fiindu-ţi necesare la serviciu.


Horoscop 21 august 2017, Capricorn:

Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie cheltuielile pe care le ai în comun cu alţii. Probabil că este nevoie să achiţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Există în preajma ta personaje care îți dau tot soiul de sfaturi vizavi de modul în care să-ți cheltuiești resursele materiale. Fii prudent şi ocupă-te doar tu de banii şi bunurile tale, pentru că deocamdată alţii vor doar să profite de pe urma ta. Ar fi bine dacă ai căuta sensul informaţiilor primite, dincolo de aparenţe.


Horoscop 21 august 2017, Vărsător:

Relaţiile parteneriale îţi dau multe bătăi de cap. Motivul disensiunilor sunt banii pe care îi obţii din munca desfăşurată la un serviciu. Indiferent că sunt mulţi sau puţini, ţi se poate reproşa faptul că ai o atitudine nepotrivită vizavi de bani şi implicaţiile lor. Ar fi minunat dacă ţi-ai mai schimba scara valorilor morale, atât în ceea ce priveşte resursele şi sursele tale materiale, cât şi modul în care raportezi aceste resurse într-o relaţie partenerială.


Horoscop 21 august 2017, Peşti:

Săptămâna începe cu multă forfotă la serviciu. Traversam o perioadă în care eşti foarte tensionat şi asta îţi poate dăuna sănătăţii. Fii prudent şi dozează-ţi eforturile, dar mai ales evită să intri în discuţii aprinse cu şefii sau colegii de serviciu. Există diferenţe majore de gândire şi moralitate între tine şi ceilalţi, iar adevărul este pe undeva pe la mijloc. O dietă uşoară, hidratare suficientă şi detaşarea de viaţa cotidiană îți sunt de mare folos acum. 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 august 2017

 
Horoscop Urania azi - duminică, 20 august 2017


Horoscop 20 august 2017, Berbec:

Inca de la primele ore ale diminetii te lovesti de obstacole dificile dificile. Spre seara, lucrurile se pot linisti astfel incat sa te bucuri de putina liniste. Astrele iti recomanda sa faci tot posibilul sa stai departe de discutii importante deoarece pot duce la certuri neplacute.


Horoscop 20 august 2017, Taur:

Ultima perioada a fost una foarte aglomerata pentru tine, in care s-au adunat foarte multe pe plan profesional. Acum simti nevoia unei pauze; din pacate, trebuie sa mai ai putina rabdare deoarece mai ai cateva sarcini importante pe care trebuie sa le rezolvi acum. Beneficiile pe care le vei primi iti vor pune din nou zambetul pe buze.


Horoscop 20 august 2017, Gemeni:

Desi aceasta este o perioada destul de aglomerata plan profesional, incerci sa profiti de ziua de duminica cat de mult poti si sa o petreci alaturi de oamenii care conteaza pentru tine. Te relaxezi si reusesti sa iti incarci bateriile pentru o noua saptamana de munca; spre seara, este posibil sa primesti vizita unei persoane dragi.


Horoscop 20 august 2017, Rac:

Este foarte important ca astazi sa iei o decizie majora cu privire la o problema sentimentala de care vrei sa scapi. Ia-ti inima in dinti si fa schimbarea la care visezi. Oamenii din jurul tau te vor iubi in continuare. Seara pare sa fie una linistita, asa ca profita de acest moment pentru a iti pune in ordine gandurile.


Horoscop 20 august 2017, Leu:

Vrei sa faci o schimbare pe plan personal, insa lucrurile sunt inca incerte pentru tine; nu te grabi, ai tot timpul din lume. Desi asculti de sfaturile pe care le primesti de la oamenii din jurul tau, ajungi la concluzia ca cel mai bine sa iti asculti intuitia. Inima stie cel mai bine ce isi doreste.


Horoscop 20 august 2017, Fecioară:

Lucrurile par sa evolueze foarte frumos pentru tine pe plan profesional; dai dovada de incredere si reusesti sa atragi multe persoane importante de partea ta. Spre seara, astrele sunt generoase cu tine si iti scot in cale o oportunitate interesanta de colaborare; este vorba despre un proiect cu sanse mari de reusita.


Horoscop 20 august 2017, Balanţă:

In aceasta dimineata, simti vrei sa fii putin lasata in pace. Doar tu si gandurile tale. Vrei sa te relaxezi si sa te bucuri de cateva momente in care nu ai pe nimeni in jurul tau. Din cand in cand ai nevoie de astfel de momente, mai ales ca ai trecut printr-o perioada mai dificila in ceea ce priveste viata sentimentala.


Horoscop 20 august 2017, Scorpion:

Astazi esti distrasa de tot ce se intampla in jurul tau si iti este foarte dificil sa te concentrezi si sa te ocupi de sarcinile si proiectele tale. Astrele iti recomanda sa eviti discutiile importante si sub nicio forma sa nu accepti noi colaborari in aceasta perioada. Cel mai bine este sa te limitezi la sarcinile de rutina.


Horoscop 20 august 2017, Săgetător:

Astrele te sfatuiesc ca in aceasta perioada sa nu faci tranzactii financiare. Este o perioada mai dificila pe plan profesional si inca nu stii cum vor evolua lucrurile, motiv pentru care este recomandat sa ai cativa banuti pusi deoparte pentru perioade negre. Seara este una linistita si destul de relaxata.


Horoscop 20 august 2017, Capricorn:

Inca de la primele ore ale diminetii esti destul de agitata si simti ca nu iti poti gasi locul. Aceasta nu este o perioada tocmai buna pentru viata profesionala deoarece nu ai rabdare si poti face cateva greseli majore. In schimb, concentreaza-ti atentia asupra vietii personale, partenerul de cuplu va fi mai mult decat fericit sa petreaca momente frumoase alaturi de tine.


Horoscop 20 august 2017, Vărsător:

In cursul zilei de astazi pot aparea mici probleme neasteptate in ceea ce priveste planul profesional. Din cauza cheltuielilor pe care le-ai facut in ultima perioada, este posibil sa faci cateva sacrificii si sa strangi cureaua. Nu iti face mari griji, in scurt timp vei primi un proiect care va rezolva aceasta situatie neplacuta.


Horoscop 20 august 2017, Peşti:

Ziua de duminica te gaseste concentrata asupra vietii profesionale; esti foarte agitata deoarece ai multe pe cap si nu reusesti sa te concentrezi astfel incat sa le rezolvi pe toate la timp. Iti recomand sa te relaxezi si, cel mai important, sa lasi deoparte orgoliul si sa ceri ajutorul persoanelor de incredere din viata ta. Impreuna puteti gasi solutii eficiente pentru problemele cu care te confrunti. 

Horoscop Urania zilnic: joi, 17 august 2017

 
Horoscop Urania azi - joi, 17 august 2017


Horoscop 17 august 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de joi poate scoate la iveală greşeli pe care le-aţi făcut în trecut şi de care vreţi să uitaţi; pentru ca relaţia cu partenerul/a de cuplu sau cu oamenii dragi din viaţa voastră să rămână una la fel de apropiată, evitaţi să vă mai ascundeţi după deget şi, o dată pentru totdeauna, spuneţi adevărul.


Horoscop 17 august 2017, Taur:

Lucrurile par să evolueze frumos şi destul de repede pentru voi, motiv pentru care faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu aceste schimbări minunate. După orele prânzului, acceptaţi o ofertă de parteneriat foarte interesantă, care vă va aduce multe beneficii într-un timp destul de scurt.


Horoscop 17 august 2017, Gemeni:

Ziua de 17-08-2017 vă găseşte destul de nedumeriţi/te; se întâmplă mult prea multe lucruri în jurul vostru, iar voi trebuie să ţineţi pasul cu aceste schimbări. Aveţi, însă, nevoie de o pauză pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi a găsi răspunsuri la întrebările care vă macină.


Horoscop 17 august 2017, Rac:

Este foarte important să mergeţi o dată cu fluxul schimbării astfel încât să puteţi profita de toate beneficiile care vă aşteaptă. Pe plan profesional aveţi foarte multă energie pe care o consumaţi ocupându-vă de un proiect interesant, cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 17 august 2017, Leu:

Încercările prin care treceţi azi sau emoțiile pe care le simţiţi pot fi nebunești, iar la un moment dat veţi avea senzația că ameţiţi de la ele. Încercaţi însă să rămâneţi conştienţi/te de voi și să vă păstraţi cumpătul, pentru că altfel consecințele nu vor fi prea fericite.


Horoscop 17 august 2017, Fecioară:

Profitaţi de ziua de joi pentru a vă ocupa de un proiect destul de interesant la locul de muncă pe care l-aţi tot amânat în ultima perioadă. Colaborarea cu colegii/ele de echipă se desfăşoară fără nicio problemă; împreună găsiţi variante eficiente pentru a face faţă provocărilor.


Horoscop 17 august 2017, Balanţă:

Conjunctura astrală de azi este una favorabilă pentru viaţa personală; sunteţi foarte prietenoşi şi reuşiţi să vă faceţi cu uşurinţă noi prieteni. În relaţia cu partenerul/a de cuplu sunt necesare câteva schimbări pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi amândoi.


Horoscop 17 august 2017, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de dificilă pentru voi; vă aşteaptă câteva sarcini grele pe plan profesional de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Orice ar fi, astrele vă recomandă ca seara să o petreceţi în compania partenerului/ei de cuplu; acesta/asta are nevoie de voi.


Horoscop 17 august 2017, Săgetător:

Pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum trebuie, voi aveţi întotdeauna nevoie de motivaţie; de data aceasta, o persoană la care ţineţi foarte mult vine să vă susţină şi vă oferă o mână de ajutor în sarcinile şi proiectele de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă.


Horoscop 17 august 2017, Capricorn:

Astrele sunt foarte generoase cu voi şi vă scot în cale numeroase oportunităţi profesionale; este recomandat să nu staţi prea mult pe gânduri deoarece este posibil ca altcineva să fie mai hotărât decât voi şi să vă fure proiectele. În relaţia sentimentală, totul este ca în poveşti.


Horoscop 17 august 2017, Vărsător:

Gândurile sunt plecate departe, iar trupul vostru este prins între patru pereţi, în faţa unui monitor rece. Vă este greu să vă concentraţi, însă trebuie să faceţi tot posibilul pentru că aveţi de luat câteva decizii destul de importante pentru viitoarele proiecte. În plus, superiorii se bazează pe voi.


Horoscop 17 august 2017, Peşti:

Azi încercaţi să vă ocupaţi de o problemă personală din trecut pe care aţi tot încercat să o uitaţi. Însă, este momentul să înfruntaţi această situaţie pentru a putea merge mai departe cu viaţa voastră. Un om foarte drag vouă vă poate ajuta mult în acest sens; sfaturile sale vor fi lecţii de viaţă pentru voi. 

Horoscop Urania săptămânal: 21-27 august 2017

 
Horoscop Urania 21-27 august 2017


Horoscop 21-27 august 2017, Berbec:

În intervalul 21-23 august, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că aveţi parte de o primă parte a săptămânii în care ar fi bine să acordaţi mai multă importanță propriului organism. Încercaţi să duceţi un stil de viață și alimentație echilibrat, mai ales dacă aţi făcut unele excese în ultima perioadă. Daţi dovadă de moderație!


Horoscop 21-27 august 2017, Taur:

În 24 şi 25 august, Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că spre sfârșitul săptămânii se poate să fie nevoie să investiţi mai mult timp și energie în menținerea bunăstării fizice. Puțin sport nu v-ar prinde rău perioada aceasta. Astfel, vă permiteți ca din când în când să vă satisfaceţi câte o poftă culinară.


Horoscop 21-27 august 2017, Gemeni:

În weekend, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu că orice v-ar indispune pe plan emoțional ar putea ajunge să vă afecteze la propriu. Încercaţi așadar să vă menţineţi echilibrul interior. În caz contrar, se poate ca nivelul vostru de energie să fie destul de scăzut și să nu reuşiţi să vă ţineţi de programul pe care vi l-aţi impus. Menajaţi-vă și totul va fi bine!


Horoscop 21-27 august 2017, Rac:

În intervalul 25-27 august, Luna se găsește prin casele familiei și ale persoanei iubite din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi bine să petreceţi weekendul în compania lor. Aveţi posibilitatea de a îi/le revedea pe cei/le dragi și să îi/le aduceţi mai aproape de persoana iubită. O evadare din cotidian de câteva zile poate avea același efect.


Horoscop 21-27 august 2017, Leu:

Luna Nouă din 21 a lunii se perfectează tocmai în zodia nașterii voastre, fapt pentru care aţi putea simți că bateriile voastre se încarcă încet dar sigur. Vă simţiţi mai în putere decât oricând, dar ar fi bine să nu vă axaţi pe activități epuizante. În caz contrar, s-ar putea să vă obosiţi încă din prima parte a săptămânii. Fiţi moderaţi/te!


Horoscop 21-27 august 2017, Fecioară:

Se prea poate să nu începeţi săptămâna lucrătoare tocmai lejer, deci aşteptaţi-vă la orice în prima zi a săptămânii. Pe fondul Lunii Noi din 21 a lunii, pot reveni în actualitate erori comise la locul de muncă, involuntar sau din cauza lipsei de profesionalism de care aţi dat dovadă la un moment dat. Iată un moment prielnic să le remediaţi. De asemenea, încercaţi să aveţi mare grijă în cine vă puneţi încrederea la serviciu.


Horoscop 21-27 august 2017, Balanţă:

În intervalul 21-23 august, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că se poate să nu vă găsiţi în cea mai bună stare de spirit în prima parte a acestei săptămâni. Poate că dacă nu aţi mai fi atât de critici/e la adresa voastră și a celor din jurul vostru, lucrurile ar sta diferit. Căutaţi să vedeţi partea plină a paharului și va fi bine!


Horoscop 21-27 august 2017, Scorpion:

În zilele de 24 şi 25 august, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care este posibil să nu vă aflaţi tocmai în cea mai bună stare a voastră atunci. Dacă sursa este o problemă de ordin relațional, poate v-ar face mai bine să vă deschideţi în fața persoanei iubite și să îi vorbiţi despre ce vă supără decât să ţineţi în voi.


Horoscop 21-27 august 2017, Săgetător:

Luna Nouă din 21 a lunii se formează în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că a sosit momentul să aduceţi unele ajustări binevenite sistemului vostru de valori, principii și credințe. Iată o ocazie prielnică să incorporaţi lecțiile de viață primite în ultima vreme, în felul în care înţelegeţi viața și oamenii. Altfel, vă puteți ghida după un crez cu care nu vă mai identificaţi.


Horoscop 21-27 august 2017, Capricorn:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ziua de 21 simbolizează și finanțele, respectiv bunurile deținute în asociere cu cel/a drag/ă și/sau partenerul/a de afaceri. În zilele care urmează, acestea pot scădea sau crește ca număr, semn cum că se cere să rediscutați regulile privind uzul lor. Ar fi indicat, de asemenea, ca voi și asociatul/a să ajustați raportul de forțe în care vă aflați momentan.


Horoscop 21-27 august 2017, Vărsător:

În cursul sau în jurul zilei de 24, se poate să nu vă găsiţi în cea mai bună stare fizică a voastră. Informaţi-vă cum anume aţi putea să o depăşiţi, dar încercaţi să cereţi un sfat avizat. Altfel, este posibil ca persoana la care apelaţi să vă dea unele indicații care riscă să vă agraveze și mai mult disconfortul.


Horoscop 21-27 august 2017, Peşti:

În intervalul 21-23 august, Luna se plimbă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că timpul liber de care dispuneţi la începutul acestei săptămâni ar trebui să îl petreceţi alături de partenerul/a de cuplu. Luaţi în considerare acest sfat deoarece se prea pare că în ultima vreme nu i-aţi cam dat atenția de care avea nevoie persoanei iubite. Este în puterea voastră să o puneţi pe primul loc acum.