Horoscop Urania săptămânal: 7-13 august 2017

 
Horoscop Urania 7-13 august 2017


Horoscop 7-13 august 2017, Berbec:

În zilele de 9 şi 10 august, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că se arată un mijloc de săptămână în care nivelul vostru de energie este scăzut. Meditația și introspecția vă sunt favorabile acum, dat fiind că vă aflaţi într-un moment în care vă puteţi ajuta să vă puneţi ordine în minte și în suflet.


Horoscop 7-13 august 2017, Taur:

Luna Plină din data de 7 se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul vostru general, semn că dacă v-aţi axat pe acest sector de viață în ultimele două săptămâni, puteți avea parte de realizări importante. S-ar putea, de exemplu, să primiţi o promovare sau o ofertă greu de refuzat din partea unei companii concurente. Adevărul este că vă aflaţi la mare căutare în perioada următoare.


Horoscop 7-13 august 2017, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 7 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață. Se recomandă ca în perioada următoare să urmăriţi experimentarea de senzații noi, deci ieşiţi din zona de confort și aruncaţi-vă în necunoscut. Veţi avea parte de un suflu de aer proaspăt dacă vă încercaţi puţin limitele acum.


Horoscop 7-13 august 2017, Rac:

Săptămâna aceasta poate plana o atmosferă grea în cuplul pe care îl formaţi cu cel/a drag/ă. Este posibil să cedaţi mai ușor decât de obicei geloziei, semn cum că există totuși o problemă de încredere mai gravă între voi decât v-ați fi imaginat. Se recomandă în continuare atenţie și moderație în stilul vostru de viață și alimentație.


Horoscop 7-13 august 2017, Leu:

Mulțumită Lunii Pline din data de 7 august, viața voastră sentimentală va avea numai de câștigat. Popularitatea partenerului/ei de cuplu vă poate deranja însă într-o măsură oarecare, probabil pentru că are mulți/te prieteni/e, iar atenția sa nu vă este rezervată în totalitate. Căutaţi să nu îl/o sufocaţi.


Horoscop 7-13 august 2017, Fecioară:

Din cauza Lunii Pline din 7 a lunii, aşteptaţi-vă la o săptămână lucrătoare foarte grea. Parcă nu se mai sfârşesc sarcinile de muncă, nivelul lor de dificultate crește constant, iar așteptările superiorilor sunt din ce în ce mai mari. V-ar prinde bine dacă aţi învăța să cereţi ajutorul colegilor/elor de muncă. Nu este nimic rău în a mai delega din responsabilități când simţiţi că nu le puteți face față.


Horoscop 7-13 august 2017, Balanţă:

În ultima zi a săptămânii debutează retrogradarea lui Mercur în semnul căruia îi este asociată casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se arată o perioadă de câteva săptămâni în care aţi putea fi exagerat de critici/e cu voi înşivă/evă și cu cei/le din jurul vostru. Poate că ar fi bine dacă din când în când aţi fi mai blânzi/de și aţi aprecia frumosul lucrurilor mărunte.


Horoscop 7-13 august 2017, Scorpion:

În zilele de 9 şi 10 ale lunii august, Luna trece prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că sistemul vostru imunitar ar putea fi destul de slăbit la mijlocul acestei săptămâni. Se cere să faceţi mult sport, să mâncaţi moderat și la ore fixe, dar și să vă odihniţi suficient. Altfel, este posibil să contractaţi destul de rapid orice virus care circulă perioada aceasta.


Horoscop 7-13 august 2017, Săgetător:

Luna Plină din data de 7 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa comunicării. Feedback-ul celor din jur vă poate ajuta să aflaţi în ce direcție puteți să vă dezvoltaţi cel mai bine în perioada următoare. Iată o ocazie mai mult decât bună să le cereţi părerea sinceră în ceea ce vă privește. Învăţaţi să acceptați critica și să vă folosiţi de ea.


Horoscop 7-13 august 2017, Capricorn:

Luna Plină din prima zi a săptămânii stimulează axa financiară din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se resimte influența ei cu prioritate în casa banilor și a bunurilor dobândite de pe urma muncii proprii. Acum este timpul să puneţi în aplicare strategii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Puteţi câştiga bani mulţi dacă le implementaţi.


Horoscop 7-13 august 2017, Vărsător:

Luna Plină din 7 a lunii se manifestă plenar tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că aţi putea deborda de energie săptămâna aceasta. Folosiţi-o însă în scopuri practice, de orice fel ar fi ele, căci altfel s-ar putea să vă neliniştească și să daţi dovadă de irascibilitate. Administraţi-o înţelept și în felul acesta puteți realiza mai multe lucruri decât v-aţi propus să faceţi săptămâna aceasta.


Horoscop 7-13 august 2017, Peşti:

Din cauza Lunii Pline din ziua de 7 august, această săptămână lucrătoare se anunță a fi una foarte grea, dar și ofertantă în același timp. Încercaţi doar să nu aplecaţi urechea la bârfele de la locul de muncă și să aveţi mare grijă în cine vă puneţi încrederea. Dacă aţi făcut o treabă de mântuială în trecut, este posibil ca erorile de execuție să iasă la vedere zilele acestea. Remediaţi-le și asiguraţi-vă că nu se mai repetă. 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 august 2017

 
Horoscop Urania azi - marţi, 1 august 2017


Horoscop 1 august 2017, Berbec:

Şefii/ele au nevoie de voi azi, motiv pentru care vă vedeţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile şi sarcinile pentru această zi. Trebuie să faceţi o scurtă excursie într-un oraş puţin îndepărtat pentru a participa la o negociere importantă pentru compania voastră; dacă reuşiţi să obţineţi proiectul, primiţi un bonus substanţial.


Horoscop 1 august 2017, Taur:

Lucrurile se aranjează cum nu se poate mai bine pentru Tauri; sunteţi foarte ocupaţi/te, însă zâmbetul nu vă lipseşte de pe buze. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă sunt cruciale nu doar pentru viitorul vostru profesional, ci şi pentru cel financiar. Orice ar fi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 1 august 2017, Gemeni:

Deciziile pe care le luaţi în această perioadă trebuie să fie foarte bine gândite deoarece vă pot aduce beneficii frumoase în ceea ce priveşte viaţa financiară. Ascultaţi de sfaturile persoanelor care vor să vă ajute, însă nu le puneţi în această perioadă în practică. Acum bazaţi-vă doar pe intuiţie.
Horoscop 1 august 2017, Rac:

Poziţia astrelor de azi vă va aduce o stare romantică pe întreaga durată a zilei, motiv pentru care ar fi bine să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu sau cu celelalte persoane dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa de a întâlni pe cineva cu care veţi avea o conexiune încă de la prima conversaţie.


Horoscop 1 august 2017, Leu:

Ziua de marţi este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei de cuplu, însă asta doar după ce vă rezolvaţi problemele profesionale. Discuţiile pe care le purtaţi cu persoana iubită vă pot convinge să faceţi câteva schimbări în viaţa personală.


Horoscop 1 august 2017, Fecioară:

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară; nu este exclus ca în această perioadă să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva schimbări importante şi compromisuri astfel încât să reveniţi pe drumul pe care vi-l doriţi. Părerile persoanelor din jurul vostru vă pot ajuta mult.


Horoscop 1 august 2017, Balanţă:

În această perioadă întreaga voastră atenţie este îndreptată asupra lucrurilor materiale. Aveţi de făcut cumpărături masive, ceea ce va duce la o gaură destul de mare în buget. Astrele vă sfătuiesc, totuşi, să fiţi puţin mai selectivi/e şi să vă limitaţi doar la lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie.


Horoscop 1 august 2017, Scorpion:

A doua zi a săptămânii este perfectă pentru a medita şi a face schimbări pe plan personal sau chiar profesional. Alegerile trebuie să fie în concordanţă cu nevoile voastre, aşa că încercaţi să nu vă grăbiţi şi, cel mai important, să vă bazaţi pe intuiţie şi nu pe ceea ce vă spun cei/le din jurul vostru.


Horoscop 1 august 2017, Săgetător:

Cum următoarea perioadă va fi una mai grea pentru Săgetători în ceea ce priveşte viaţa financiară, astrele vă sfătuiesc să fiţi mai limitaţi/te în cumpărăturile pe care le faceţi. Pe plan sentimental, discuţiile pe care le purtaţi cu persoana iubită vă conving să luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru.
Horoscop 1 august 2017, Capricorn:

Astăzi primiţi un sfat frumos din partea unui om la care ţineţi foarte mult; în urma acestei discuţii, sunteţi porniţi/te să faceţi câteva schimbări interesante în viaţa personală. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri/e, astrele sunt de partea voastră şi vă scot în cale un/o posibil/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 1 august 2017, Vărsător:

Evenimentele care vor avea loc astăzi vor readuce armonia în viaţa voastră; sunteţi din nou cu zâmbetul pe buze şi asta este tot ce contează. Spre seară, persoana iubită vă poate face o surpriză minunată; este vorba despre un cadou la care visaţi de multă vreme.


Horoscop 1 august 2017, Peşti:

Ziua de marţi pare să fie una foarte frumoasă în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi noroc în toate activităţile care au legătură cu viitorul şi cariera voastră. De asemenea, s-ar putea să reuşiţi să rezolvaţi şi micile conflicte pe care le-aţi avut cu colegii/ele de echipă. 

Horoscop Urania zilnic: luni, 31 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - luni, 31 iulie 2017


Horoscop 31 iulie 2017, Berbec:

Luni aveţi foarte multă afecțiune de dat, așa că nu vă zgârciţi cu îmbrățișările pe care le oferiţi. Sunteţi și voi într-o pasă drăgăstoasă și chiar aveţi chef să le arătați celor din jur cât de mult îi/le îndrăgiţi, ceea ce vă va face ziua cu atât mai frumoasă.


Horoscop 31 iulie 2017, Taur:

Ziua de luni va fi una foarte bună pentru Tauri, așa că pregătiţi-vă pentru momente care se vor dovedi foarte speciale. Pur și simplu străluciţi, iar fericirea voastră este contagioasă, așa că și cei/le din jur se vor bucura alături de voi, ceea ce vă va face să vă simţiţi cu atât mai speciali/e.


Horoscop 31 iulie 2017, Gemeni:

Râdeţi azi din toată inima, pentru că astrele vâ rezervă niște clipe isteric de amuzante. Aveţi chef să vă distraţi chiar și de cele mai mărunte lucruri și nici măcar nu este nevoie să cheltuiţi bani ca să vă simţiţi de milioane. Urmăriţi un film de comedie sau chemaţi-vă cei/le mai buni/e prieteni/e pe la voi.
Horoscop 31 iulie 2017, Rac:

Astăzi este momentul să îi încurajaţi pe ceilalți/lelalte, așa că puneţi-vă la lucru firea voastră plăcută, amuzantă și blândă. Cei/le din jur au niște probleme, iar voi sunteţi unii/ele dintre puținii/ele persoane care sunt în stare să schimbe dispoziția unei întregi încăperi cu personalitatea voastrâ sclipitoare.


Horoscop 31 iulie 2017, Leu:

Chiar dacă vi se pare că începeţi ziua cu anxietate sau temători/are, trebuie să ştiţi că sunteţi capabili/e să le folosiţi în scopuri nobile; mergeţi la sală, faceţi exerciții acasă sau ieşiţi la o plimbare prin parc și veţi vedea că vă veţi curăța de toate cele rele.


Horoscop 31 iulie 2017, Fecioară:

Aveţi o atitudine perfectă azi, cât de bine ar fi dacă aţi putea reține ceva din ea și aţi apela la ea mereu! Petreceţi ceva timp cu cei mici sau cu membri/ele mai tineri/e ai/le familiei și vă umpleţi de energie pozitivă, pe care o împrăştiaţi apoi la toți/ate cei/le din jur. Datorită vouă, toți/ate cei/le din jur vor avea zâmbete întipărite pe față.


Horoscop 31 iulie 2017, Balanţă:

Unul/a dintre prietenii/ele voştri/astre are nevoie de voi, dar voi nu prea aveţi chef să renunţaţi la ceea ce faceţi pentru a sări în apărarea lui/ei. Vă relaxaţi sau poate vă petreceţi timpul în compania persoanei iubite și ştiţi că prezența voastră nu este garanția faptului că el/a se va simți mai bine. Chiar dacă vă veți certa, să nu vă simţiţi prost din cauza asta.


Horoscop 31 iulie 2017, Scorpion:

Sfatul pe care vi-l dau astrele azi este să nu vă gândiţi prea mult la cei/le din jur. Nu este chiar specialitatea voastră să fiţi atât de generoşi/ase, dar parcă azi vă interesează mai mult ce se întâmplă cu alții/tele decât starea propriei voastre relații. Sunteţi motivul pentru care riscaţi să vă certați cu cel/a dragă.


Horoscop 31 iulie 2017, Săgetător:

Pentru a ajunge acolo unde vreţi şi a obţine ceea ce vă doriţi, trebuie să eşuaţi măcar o dată. Astrele sunt de partea voastră, încercaţi doar să aveţi puţină răbdare deoarece în scurt timp lucrurile se vor aranja în favoarea voastră. Seara este dedicată vieţii personale.
Horoscop 31 iulie 2017, Capricorn:

Ce-aţi zice dacă nu aţi mai fi atât de serioşi/ase? Este timpul să vă amuzaţi, să spuneţi acele povestioare comice din copilărie sau din adolescență și să râdeţi de voi și de ceilalți/lelalte. Până la urmă, mâine va fi din nou marţi și va trebui să vă întoarceţi la muncâ și responsabilitățile voastre.


Horoscop 31 iulie 2017, Vărsător:

Sunteţi plini/e de emoții azi, dar refuzaţi să vă exprimaţi și preferaţi să le adunaţi, lăsându-le să se transforme în frustrare, din păcate. Nici voi nu înţelegeţi prea bine care este motivul pentru care aveţi această atitudine, dar azi vi se pare cel mai important să fiţi voi cei/le care au dreptate, dintre toți/ate. Chiar contează?


Horoscop 31 iulie 2017, Peşti:

De multe ori, voi aveţi tendința de a vă ascunde firea sensibilă, bună, pentru că aveţi impresia că fragilitatea voastră vâ face ușor de rănit de către cei/le din jur. Renunţaţi azi la aceste precauții și pur și simplu arătaţi lumii întregi cât de speciali/e sunteţi. 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - duminică, 30 iulie 2017


Horoscop 30 iulie 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de duminică pare să fie una benefică pentru persoanele născute în această zodie; sunteţi foarte relaxaţi/te şi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou special spre seară.


Horoscop 30 iulie 2017, Taur:

Un moment de inspiraţie vă poate transforma radical viaţa în aceste momente. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să vă descurcaţi de minune în provocările pe care vi le aduce viaţa. Pe plan sentimental, lucrurile par să fie din ce în ce mai frumoase între voi şi cel/a drag/ă.


Horoscop 30 iulie 2017, Gemeni:

Timpul este prețios azi, așa că nu îl risipiţi cu oameni care nu valorează nimic sau alături de care nu vă simţiţi bine. Din păcate, este exact atitudinea pe care aveţi tendința de a o avea azi: să vă sacrificaţi din timp ca să nu le faceţi să se simtă prost pe aceste persoane.
Horoscop 30 iulie 2017, Rac:

Astăzi sunteţi alături de cei/le dragi, dar, din păcate, nu aveţi ocazia de a regăsi în mijlocul lor afecțiunea și liniștea pe care o obţineţi de obicei. Nu ştiţi de unde provin sentimentele negative care vă invadează chiar în mijlocul lor, dar azi nu găsiţi decât lucruri rele la adresa lor. Pur și simplu acceptaţi-vă atitudinea și retrageţi-vă în schimb în muncă.


Horoscop 30 iulie 2017, Leu:

Profitaţi de ziua de duminică pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele; aveţi parte de momente foarte liniştite şi relaxante, numai bune pentru a face puţină curăţenie în sufletul vostru. Spre seară, s-ar putea să participaţi la un eveniment frumos alături de persoane dragi.


Horoscop 30 iulie 2017, Fecioară:

O discuţie cu o persoană foarte dragă vă poate da peste cap planurile deoarece vă face să vedeţi situaţia în care vă aflaţi cu alţi ochi şi chiar să vă convingă să luaţi o decizie importantă. Persoana iubită vă este alături şi vă sprijină necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 30 iulie 2017, Balanţă:

Sunteţi foarte deschişi/se la nou, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională. Profitaţi de oportunităţile pe care astrele vi le scot în faţă şi acceptaţi noi proiecte. Aveţi şansa să învăţaţi lucruri noi şi chiar să cunoaşteţi oameni importanţi, care vă vor ajuta mult în viitorul apropiat.


Horoscop 30 iulie 2017, Scorpion:

Profitaţi de ultima zi a săptămânii pentru a petrece mai mult timp afară; întâlniţi oameni noi, extindeţi-vă cunoştinţele şi descoperiţi locuri interesante. Dacă sunteţi singuri/e, aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană interesantă care vă poate da peste cap toate planurile pentru următoarea perioadă (într-un sens pozitiv).


Horoscop 30 iulie 2017, Săgetător:

Nu mai trăiţi ziua de azi cu capul în nori. Trebuie să faceţi odată lucrurile pe care le aveţi pe lista voastră de responsabilităţi. Viața o trăiţi acum, nu într-un viitor luminos care poate sau nu să existe.
Horoscop 30 iulie 2017, Capricorn:

După o săptămână mai dificilă, ziua de azi este precum o gură de aer curat şi faceţi tot posibilul să profitaţi de ea la maxim. Planuri foarte mari nu aveţi, încercaţi doar să vă îndreptaţi atenţia asupra celor dragi şi să petreceţi cât mai multe momente frumoase alături de ei.


Horoscop 30 iulie 2017, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi pregătiţi/te să mutaţi munţii; aveţi foarte multă energie, iar astrele vă recomandă să profitaţi de aceste momente şi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde puteţi demara rapid un proiect cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 30 iulie 2017, Peşti:

Profitaţi de ziua de duminică şi vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu persoanele dragi din viaţa voastră. Discuţiile cu acestea vă ajută să înţelegeţi mai bine situaţia în care vă aflaţi şi să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 iulie 2017


Horoscop 29 iulie 2017, Berbec:

Vă bucuraţi maxim că azi este ultima zi de muncă din această săptămână; faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale astfel încât ziua de mâine să fie doar pentru relaxare şi timp frumos petrecut alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, primiţi o mică surpriză din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 29 iulie 2017, Taur:

Ziua de sâmbătă pare să fie una frumoasă, însă destul de aglomerată pentru Tauri; vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de un proiect foarte important, care vă aduce beneficii frumoase în carieră.


Horoscop 29 iulie 2017, Gemeni:

Astăzi faceţi tot posibilul să acordaţi o atenţie deosebită oamenilor pe care îi întâlniţi. Discuţiile pe care le purtaţi cu aceştia/stea îi pot ajuta să iasă din impas, să rezolve o problemă mai dificilă sau să găsească o soluţie pentru o situaţie cu care se confruntă de ceva timp.
Horoscop 29 iulie 2017, Rac:

Încercaţi să începeţi un nou proiect sau să vă ocupaţi de o sarcină foarte importantă pe care aţi tot amânat-o în această perioadă. După orele prânzului este posibil să purtaţi o discuţie foarte interesantă cu o persoană de încredere, care vă va ajuta să luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru.


Horoscop 29 iulie 2017, Leu:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; vreţi să petreceţi mai mult timp alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, încercaţi să rezolvaţi o problemă mai veche pe care aţi avut-o cu un/o membru/ă al/a familiei.


Horoscop 29 iulie 2017, Fecioară:

Discuţiile pe care le purtaţi cu persoanele din jurul vostru îi/le pot inspira pe aceştia/stea să facă schimbări importante şi să ia decizii majore în ceea ce priveşte viitorul lor. Seara este dedicată partenerului/ei de cuplu, alături de care petreceţi momente speciale şi frumoase.


Horoscop 29 iulie 2017, Balanţă:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra unei probleme personale pe care aţi tot amânat-o în ultimul timp; o discuţie cu o persoană dragă, la care ţineţi foarte mult, vă convinge să priviţi dintr-un alt unghi situaţia şi să luaţi o decizie neaşteptată. Seara este una liniştită.


Horoscop 29 iulie 2017, Scorpion:

Ziua de azi este una frumoasă pentru Scorpioni; în prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi faceţi tot posibilul să terminaţi toate sarcinile primite. Spre seară, faceţi planuri pentru ziua de mâine alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 29 iulie 2017, Săgetător:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu oamenii din jurul vostru vă conving să luaţi o decizie îndrăzneaţă, însă foarte frumoasă pentru viitorul vostru. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat în această perioadă.
Horoscop 29 iulie 2017, Capricorn:

La locul de muncă vă confruntaţi de o problemă mai dificilă, care vă dă bătăi de cap. Faceţi tot posibilul să o rezolvaţi de unii/ele singuri/e însă, dacă simţiţi că nu mai puteţi, călcaţi-vă pe orgoliu şi îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau partenerilor/elor de afaceri.


Horoscop 29 iulie 2017, Vărsător:

Ziua de sâmbătă este una frumoasă pentru voi deoarece vine cu o veste frumoasă de departe, din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult. Această noutate parcă vă dă aripi şi vă convinge să faceţi o schimbare majoră în viitorul vostru. Seara este doar despre partenerul/a de cuplu.


Horoscop 29 iulie 2017, Peşti:

Lucrurile la locul de muncă se schimbă cu viteza luminii, iar voi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu aceste modificări. Partenerul/a de cuplu înţelege foarte bine situaţia şi vă oferă toată libertatea de care aveţi nevoie pentru a vă desfăşura şi a vă rezolva problemele. 

Horoscop Urania săptămânal: 31 iulie - 6 august 2017

 
Horoscop Urania 31 iulie - 6 august 2017


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Berbec:

Ziua de 31 iulie s-ar putea să nu fie tocmai o zi plăcută pentru persoanele născute în acest semn zodiacal. Luna se află încă în casa transformărilor din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că este posibil să aveţi parte de evenimente cu impact emoțional destul de puternic la începutul acestei săptămâni. Ceea ce puteți face voi însă în această situație este să administraţi lucrurile într-un mod foarte înțelept.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Taur:

Începând cu data de 3 august, Uranus retrogradează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de surescitare mentală ar putea crește destul de mult. S-ar putea așadar să spuneţi sau să faceţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați mai devreme sau mai târziu. Încercaţi să nu vă ieşiţi din fire.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Gemeni:

În data de 31 iulie, Venus își face intrarea în casa banilor și a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum că începând de săptămâna aceasta, pot apărea mai multe ocazii de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte!


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Rac:

Lunea aceasta, Venus intră în casa vitalității din horoscopul vostru general, conferindu-vă un suflu proaspăt prin îmbunătățirea imaginii pe care o aveţi despre voi înşivă/sevă. Așa se face că intervalul 1-3 august, când Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, v-ar putea surprinde într-o stare mai bună decât ar fi de așteptat. Aveţi grijă doar să nu vă extenuaţi!


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Leu:

În zilele de 4 şi 5 august, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că acest aspect al vieții voastre ar trebui să vă intereseze mai mult decât de obicei în acele zile. Gândiţi-vă cum anume aţi putea să vă îmbunătăţiţi stilul de viață și alimentație. Cu siguranță puteți aduce unele ajustări de care v-aţi putea ține o perioadă destul de îndelungată.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Fecioară:

Cu excepția zilei de 6 august, nu se anunță vești proaste pentru voi cât privește sănătatea. Nu este exclus însă ca în ultima zi a săptămânii să nu vă aflaţi în apele voastre. Indicat ar fi ca atunci să vă înconjuraţi de prieteni și să nu stăruiţi prea mult în medii încărcate de energie negativă. Apoi, unele lucruri mai depind și de voi.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Balanţă:

Din data de 3 august, Uranus se mișcă în sens aparent invers prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt ce indică că lucrurile s-ar putea precipita între voi și cel/a drag/ă. Bine ar fi acum să evitați orice v-ar putea aduce într-o stare conflictuală din care să nu mai puteți ieși. Căutaţi să vă asigurați armonia în cuplul pe care îl formați.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Scorpion:

Luni, Luna se perindă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Găsiţi un reper stabil în voi înşivă/sevă dacă lucrurile nu dau semn că se îndreaptă de la sine. După data de 3 august, se întrevede o perioadă în care v-aţi putea confrunta cu o stare de tensiune destul de puternică. Îi puteți face față cu succes dacă vă doriţi asta.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Săgetător:

În intervalul 1-3 august, Luna se mișcă prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că se prefigurează un mijloc de săptămână în care nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Ideal ar fi să faceţi în așa fel încât să vă setaţi unele priorități ferme și apoi să vă adaptaţi în ceea ce privește restul angajamentelor.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Capricorn:

În intervalul 1-3 august, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că v-aţi putea afla la mijlocul acestei săptămâni la mâna propriilor prejudecăți și preconcepții. Recomandat ar fi să faceţi în așa fel încât să nu le lăsaţi să vă marcheze luarea de decizii. Altfel, s-ar putea să ajungeţi să le regretați mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Vărsător:

În zilele de 4 şi 5 august, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt ce indică că în acest weekend aţi putea fi destul de refractari/e la noutate, ceea ce nu vă prea stă în caracter. Înconjuraţi-vă de persoane care au o energie bună și evitaţi mediile care v-ar putea accentua starea de indisponibilitate pentru lucruri care în mod normal vă fac plăcere.


Horoscop 31 iulie - 6 august 2017, Peşti:

În ultima zi a săptămânii, Luna ajunge în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că există riscul să nu vă simţiţi prea bine atunci. Dacă credeţi că totul și toți/ate vă sunt împotrivă, poate ar fi timpul să vă schimbaţi tiparul de gândire. În caz contrar, aţi putea începe săptămâna viitoare destul de demoralizaţi/te. Aveţi parte de toate avantajele pentru a reuși acest lucru. 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - vineri, 28 iulie 2017


Horoscop 28 iulie 2017, Berbec:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Planurile pe care le prezentaţi şefilor/elor par să fie unele îndrăzneţe şi vor aduce rezultatele pe care toată lumea le aşteaptă. Spre seară, vă bucuraţi de compania persoanelor dragi.


Horoscop 28 iulie 2017, Taur:

Discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii pe care îi întâlniţi vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să faceţi schimbări îndrăzneţe în viaţa profesională. S-ar putea să începeţi un proiect interesant, care vă va aduce doar beneficii frumoase într-un timp destul de scurt.


Horoscop 28 iulie 2017, Gemeni:

Ziua de vineri pare să fie una destul de activă şi interesantă pentru Gemeni; participaţi la câteva întâlniri importante unde aveţi ocazia să întâlniţi persoane ce vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat în ceea ce priveşte viaţa profesională. Spre seară, vă relaxaţi în compania prietenilor/elor.
Horoscop 28 iulie 2017, Rac:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu partenerul/a de cuplu vă ajută să rezolvaţi conflictele avute recent sau să luaţi decizii importante în ceea ce priveşte viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 28 iulie 2017, Leu:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai dificilă. Încercaţi să ieşiţi din zona de confort, să vă asumaţi riscuri şi să testaţi şi noi soluţii îndrăzneţe. Şefii/ele vă felicită pentru curajul avut şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.


Horoscop 28 iulie 2017, Fecioară:

Ziua de vineri ar trebui să fie una liniştită pentru Fecioare; nu sunteţi în apele voastre şi vă este dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale, motiv pentru care astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile şi negocierile importante. Încercaţi să vă relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp alături de cei/le dragi.


Horoscop 28 iulie 2017, Balanţă:

Astăzi vă luaţi inima în dinţi şi hotărâţi să faceţi o schimbare importantă în viaţa profesională; începeţi un proiect interesant, care vă va ajuta să evoluaţi foarte mult în domeniul în care activaţi. Oamenii dragi din jurul vostru vă susţin necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 28 iulie 2017, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde trebuie să ajutaţi o persoană la care ţineţi foarte mult şi care se confruntă cu o problemă mai dificilă. Faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă astfel încât lucrurile să revină din nou la normal.


Horoscop 28 iulie 2017, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să treceţi prin mai multe stări emoţionale, motiv pentru care astrele vă recomandă să staţi departe de discuţii ce pot duce la conflicte sau chiar de schimbări şi decizii importante. În schimb, profitaţi de aceste momente pentru a vă relaxa.
Horoscop 28 iulie 2017, Capricorn:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcini extrem de importante. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă sunt cruciale pentru viitorul vostru, aşa că faceţi tot posibilul să vă concentraţi şi să alegeţi ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 28 iulie 2017, Vărsător:

Începeţi să vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări importante în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca la orizont să apară o ofertă de colaborare pe care o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri. Poate fi vorba despre un proiect măreţ, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 28 iulie 2017, Peşti:

Astăzi este posibil să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi o alegere inspirată; poate fi vorba despre un vis pe care vreţi să îl realizaţi. Din fericire, oamenii din jurul vostru vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă. 

Horoscop Urania zilnic: joi, 27 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - joi, 27 iulie 2017


Horoscop 27 iulie 2017, Berbec:

La serviciu se anunta forfota. Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii iti dau si mai mult de lucru. Ar fi bine sa te bazezi doar pe fortele tale. Organismul tau este destul de obosit, putandu-se accentua afectiunile legate de sistemul digestiv. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Plimba-te in aer liber, hraneste-te sanatos si dormi mai mult.


Horoscop 27 iulie 2017, Taur:

Relatiile sentimentale si cele cu copiii alcatuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile altercatii, dar retine ca sunt doar toane momentane. Emotivitatea este la cote inalte si astfel poti deveni subiectiv in relatiile cu ceilalti. Evita implicarea excesiva in treburile celorlalti si orienteaza-ti eforturile catre o activitate draga sufletului tau. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.


Horoscop 27 iulie 2017, Gemeni:

In treburile gospodaresti ai mai mult spor astazi. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Atentie la instalatiile de apa din spatiul locativ, deoarece se pot produce avarii. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu un strop de efort vei depasi totul cu brio. Esti foarte combativ si de aici poti strica relatii bune.
Horoscop 27 iulie 2017, Rac:

Este posibil sa faci mai multe drumuri astazi, insa pe distante scurte. Fie ca mergi la o ruda apropiata sau ai ceva de rezolvat in scop profesional, inarmeaza-te cu rabdare si concetreaza-te pe scopul intalnirilor. Esti emotiv si exista riscul sa te implici prea mult in treburile altora. Mentalul tau chiar are nevoie de odihna si detasare de cotidian.


Horoscop 27 iulie 2017, Leu:

Te preocupa castigurile dobandite in urma muncii depuse la un serviciu. S-ar putea sa fii nemultumit de balanta dintre efortul depus si plata, insa ai incredere ca Universul iti va oferi toate resursele de care ai nevoie si mai ales cand ai nevoie. Energia vitala fluctueaza mult, de aceea dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente de relaxare. Atentie la asa-zisii prieteni si sustinatori!


Horoscop 27 iulie 2017, Fecioară:

Debordezi de energie si elan. Totusi, starile tale de spirit ii pot deranja pe ceilalti daca te implici prea mult in viata lor. Ocupa-te pe indelete de tine si mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau gandeste-te la imbunatatirea garderobei. Se recomanda prudenta in domeniul profesional si in relatiile cu sefii! In orice moment imaginea ta publica poate fi compromisa.


Horoscop 27 iulie 2017, Balanţă:

Dorinta de interiorizare este la cote inalte. Recomandabil este sa fii cat mai discret, sa-ti dozezi eforturile si sa-ti rezervi momente pentru odihna si plimbari in aer liber. Se pot accentua afectiunile legate de aparatul digestiv si osos. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil, deoarece sunt episoade ce pot fi tratate suficient cu remediile naturiste.


Horoscop 27 iulie 2017, Scorpion:

Se intrezaresc astazi intalniri si dialoguri interesante cu prietenii. S-ar putea sa-ti orientezi atentia si eforturile catre grupuri, organizatii, asociatii cu scopuri umanitare. Fii prudent, deoarece sunt momente pasagere. Este nevoie sa investesti resurse serioase in relatiile parteneriale si in proiectele tale de viitor. Se recomanda prudenta la cheltuieli si la datorii!


Horoscop 27 iulie 2017, Săgetător:

Aparitia ta publica este mult studiata astazi de catre ceilalti. Sunt posibile provocari de la colegii de serviciu, in special de la sefi. Fii prudent in declaratii si fapte. Sunt momente episodice, de aceea nu pune la suflet chiar tot ce se petrece. Relatiile profesionale sunt in continua transformare. Dupa-amiaza, aduna-ti prietenii la o petrecere surpriza, dar cheltuieste cat mai putin posibil.
Horoscop 27 iulie 2017, Capricorn:

Un prieten din strainatate iti ofera vesti pretioase legate fie de o calatorie de agrement, fie de una in scop profesional. Chiar daca intampini neplaceri vizavi de capitolul relatii cu strainatatea, retine ca sunt doar episoade pasagere. Mentalul este rascolit, asa incat evita deciziile majore, promisiunile sau discursurile publice. Dupa-amiaza, delecteaza-ti sufletul cu o piesa de teatru sau cu un film bun.


Horoscop 27 iulie 2017, Vărsător:

Este o zi favorabila achitarii facturilor si datoriilor. E adevarat ca banii pe care ii castigi din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt insuficienti, dar cu o organizare eficienta a bugetului vei reusi sa rezolvi toate cheltuielile. De la bani si bunuri pot aparea conflicte serioase si greu de aplanat cu membrii familiei. Ar fi bine sa privesti lumea si oamenii dintr-o alta perspectiva.


Horoscop 27 iulie 2017, Peşti:

Ori partenerul de viata, ori cel de afaceri te poate provoca la discutii legate de activitatile desfasurate in comun. Tensiunile sunt evidente, de aceea fii prudent si asculta atent ce ti se reproseaza. Mentalul este confuz si cu greu te poti exprima. Bine ar fi sa te gandesti putin in singuratate la colaborarile in care esti implicat si sa lasi deciziile majore necesare acestui capitol pentru o alta perioada. 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 iulie 2017


Horoscop 26 iulie 2017, Berbec:

Ziua de azi va fi una excelentă pentru tine. Din nou, e vorba de emoții puternice și de sentimente care sunt trăite la intensitate maximă, dar azi inima ta este exact acolo unde trebuie să se afle. Ai o intuiție formidabilă și, dacă o urmezi fără greșeală, vei avea numai de câștigat.


Horoscop 26 iulie 2017, Taur:

Azi ești concentrată numai pe nevoile tale, ceea ce e rezultatul unei perioade nefaste pe plan sentimental, dar care nu motivează până la urmă atitudinea ta. Din cauza faptului că tu ai avut de suferit te comporți acum de parcă lumea întreagă ar fi răspunzătoare pentru necazurile tale.


Horoscop 26 iulie 2017, Gemeni:

Nu știi ce se întâmplă cu tine și cum se face că azi ai de înfruntat numai necazuri. Încă de dimineață dai piept cu dificultățile și îți va fi greu să treci peste ele fiindcă ești din ce în ce mai descurajată. Meditează sau fă un pic de yoga, dacă simți că te ajută, iar necazurile vor lua curând sfârșit.
Horoscop 26 iulie 2017, Rac:

Nu există limită la ce poți face azi, dacă te folosești de creativitate. Astrele sunt de părere că e ziua în care vei triumfa, mai ales dacă lucrezi într-un mediu artistic, ești scriitoare sau pictoriță. Imaginația ta nu are limite, un concept care ți se potrivește de obicei, dar cu atât mai mult azi.


Horoscop 26 iulie 2017, Leu:

Dovada că și pentru tine ziua de azi reprezintă una minunată este dată de faptul că reușești să convingi pe cineva apropiat de un lucru pentru care ai depus multe eforturi până acum. În sfârșit, persoana în cauză pare să îți dea dreptate, iar acest fapt te va face să te simți nemaipomenit de mândră.


Horoscop 26 iulie 2017, Fecioară:

Azi nehotărârea te tulbură extrem de tare. Nu ești capabilă să te decizi nici măcar ce tip de înghețată preferi și ai dificultăți în a face chiar și o comandă simplă de pizza. Dar indecizia te lovește mai tare în viața personală, acolo unde vei avea de suferit mai profund din această cauză.


Horoscop 26 iulie 2017, Balanţă:

Nu crezi că ai acționat prea multă vreme de parcă ai aștepta ca o zână fermecată să vină și să îți transforme toate dorințele în realitate? Azi este cazul să pui și tu umărul la ceea ce vrei să obții și să nu te mai comporți de parcă ai fi într-o permanentă expectativă.


Horoscop 26 iulie 2017, Scorpion:

E posibil ca lumea să te bată azi la cap în legătură cu aspectul tău fizic și să îți facă viața un chin din acest punct de vedere. De la păr la alegerile vestimentare, toate îți sunt criticate, noroc că tu nu ești genul de persoană care să se lase doborâtă de asemenea observații prostești.


Horoscop 26 iulie 2017, Săgetător:

Ceea ce îți dorești se află mai aproape decât crezi, este mesajul pe care ți-l dau azi astrele. Ajută și faptul că ai o dispoziție perfectă pentru a reuși ceea ce îți dorești: ești optimistă, plină de bună voie și de veselie. Numai din acest punct de vedere și tot te va aștepta o zi cu totul specială.
Horoscop 26 iulie 2017, Capricorn:

Singura problemă a zilei de azi ar fi ca planurile tale să nu fie realiste, dar știm prea bine că tu nu cazi niciodată în această capcană. Așa că nu te mai teme și țintește spre tot ceea ce îți dorești, fără niciun strop de teamă. Vei vedea că și cele mai ambițioase obiective par o nimica toată azi.


Horoscop 26 iulie 2017, Vărsător:

Cuvântul definitoriu al zilei tale de azi este arta. Nu apela însă la formele vechi, care te-au emoționat deja, ci caută noi modalități de a fi inspirată. Un cântec nou, o formație live sau un concert îți vor șterge cu buretele toate supărările și te vor ajuta să fii la înălțime și azi.


Horoscop 26 iulie 2017, Peşti:

Este posibil ca azi mintea să ți se pară încețoșată, ca și cum nu ai mai fi capabilă să rezonezi cu realitatea. Astrele insistă însă că nu este un lucru rău, dimpotrivă! Vei vedea că unele dintre ideile care ți se par cel mai bizare se pot aplica în realitate, chiar mai bine decât crezi. 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 iulie 2017


Horoscop 22 iulie 2017, Berbec:

Pe plan sentimental discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu sau cu membrii/ele familiei vă ajută să luaţi cele mai bune decizii pentru viitorul vostru. Seara este dedicată unui eveniment special, poate fi vorba despre o petrecere sau chiar o aniversare pentru un om drag.


Horoscop 22 iulie 2017, Taur:

Ziua de sâmbătă pare să fie una plină de evenimente frumoase; după o perioadă mai dificilă, reuşiţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi în urmă problemele care v-au dat bătăi de cap. Aveţi mai multă încredere în voi, totul va fi bine, trebuie doar să aveţi răbdare.


Horoscop 22 iulie 2017, Gemeni:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini importante şi dificile. Dacă sunteţi atenţi/te la detalii şi acceptaţi criticile şi sfaturile colegilor/elor de echipă, aveţi posibilitatea de a vă atinge obiectivele şi de a vă mulţumi superiorii.
Horoscop 22 iulie 2017, Rac:

În această perioadă aţi muncit destul de mult, motiv pentru care vă simţiţi obosiţi/te şi secaţi/te de energie. Din fericire, toate aceste eforturi vor fi răsplătite de partenerii/ele de afaceri şi superiori cu un bonus substanţial. Seara se anunţă a fi una relaxantă, fix aşa cum trebuie.


Horoscop 22 iulie 2017, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa personală. Astrele vă recomandă să nu pierdeţi o astfel de şansă şi să încercaţi să vă faceţi ordine în relaţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. De asemenea, spre seară puteţi rezolva un conflict mai vechi pe care l-aţi avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 22 iulie 2017, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale astăzi astfel încât ziua de mâine să fie dedicată în întregime relaţiei cu oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 22 iulie 2017, Balanţă:

Ziua de azi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; mergeţi într-o călătorie în interes de muncă pentru a discuta cu partenerii/ele de afaceri despre viitoarele proiecte. Spre seară staţi la poveşti cu oameni dragi, de la care puteţi învăţa multe lucruri frumoase.


Horoscop 22 iulie 2017, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale şi aveţi toată ziua bine împărţită, pe sarcini de rezolvat. În discuţiile cu partenerii/ele de afaceri daţi dovadă de multă răbdare şi maturitate. Seara este dedicată ieşirilor în oraş cu cei/le dragi.


Horoscop 22 iulie 2017, Săgetător:

Astăzi sunteţi dispuşi/se să vă asumaţi responsabilităţi şi să faceţi compromisuri astfel încât pe plan sentimental lucrurile să revină la normal. De asemenea, această perioadă este una foarte potrivită pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.
Horoscop 22 iulie 2017, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu partenerul/a de cuplu vă ajută să luaţi câteva decizii destul de importante în ceea ce priveşte viitorul vostru. Aveţi multă încredere că sunteţi pe drumul cel bun, iar inima vă spune că v-aţi găsit sufletul pereche.


Horoscop 22 iulie 2017, Vărsător:

După o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional, ziua de sâmbătă pare să fie una destul de liniştită. Trebuie să vă ocupaţi doar de câteva sarcini profesionale, nimic major care să necesite prea multă concentrare. Seara va fi dedicată vieţii personale.


Horoscop 22 iulie 2017, Peşti:

Activităţile profesionale vă pot ajuta să uitaţi de problemele pe care le aveţi cu un/o membru/ă al/a familiei. Faceţi tot posibilul să vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor profesionale. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă dă un sfat foarte bun de care încercaţi să ţineţi cont. 

Horoscop Urania lunar: august 2017

 
Horoscop Urania august 2017


Horoscop august 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec august 2017
În data de 12 august sau în cursul ei, vă aflaţi cel mai probabil într-o dispoziție discretă și nu căutaţi compania persoanelor zgomotoase. După data de 13 a lunii, vă bucuraţi de mai mult randament la locul de muncă, iar starea de sănătate vă permite să daţi tot ceea ce aveţi mai bun la serviciu. În data de 15 sau în cursul ei, v-ar putea fi destul de greu să vă împărţiţi cu succes între carieră și familie.

În data de 17 sau în preajma ei, ar fi bine să nu îi implicaţi pe părinți între voi și cuplul pe care care îl formaţi cu partenerul/a. Dacă aveţi timp liber, faceţi în așa fel încât ziua de 22 să vă surprindă într-o excursie cu persoana iubită sau cei mici. Din data de 26, atmosfera de care vă bucuraţi în relația cu copiii sau cu cel/a drag/ă se îndulcește mult. Dacă sunteţi singuri/e, puteți cunoaște pe cineva.

În data de 26 sau în jurul ei, șarmul și carisma voastră sunt accentuate la maximum, semn cum că sunteţi la mare trecere pe plan social. S-ar putea așadar să aveţi parte de multe ocazii de flirt, iar dacă vă aflaţi deja într-o relație, este posibil să aveţi parte de multă afecțiune pe acest plan. După data de 31, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul/a și copiii, fapt că nu mai ajungeți să vă certaţi din nimicuri.


Horoscop august 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur august 2017
Dacă urmăriţi să încheiați parteneriate, să reînnoiţi contracte, să căutaţi finanţatori sau să cooptaţi persoane în cadrul unui proiect, indicat ar fi să acţionaţi în cursul sau în preajma zilei de 12. Din data de 13 încolo, atmosfera pe planul sentimental se dinamizează, indiciu că revine spontaneitatea între voi și partener/ă sau cunoaşteţi pe cineva cu care aveţi multe de discutat. Pot apărea însă neînțelegeri.

Din punct de vedere profesional, ziua de 15 sau cele din jurul său ar putea fi destul de aglomerate și solicitante, dar dacă încercaţi să vă păstraţi cumpătul, totul va fi bine. În data de 17 sau în preajma ei, s-ar putea să vă certaţi cu colegii/ele de muncă sau să se strice ceva la aparatura de la birou. Dacă treceţi prin încercări în cursul zilei de 22, apelaţi cu încredere la sprijinul părinților.

După data de 26 a lunii, atmosfera din familie se armonizează, semn cum că vă înţelegeţi mai bine decât de obicei cu rudele de origine. În aceeași zi sau în preajma ei, soarele răsare și pe strada vieții voastre sentimentale, indiciu că lucruri încep să intre pe făgașul normal și pe acest plan. Începând cu data de 13, nu este exclus să revină neînţelegerile între voi și anumiți/te membri/e ai/le familiei.


Horoscop august 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni august 2017
În data de 12 sau în preajma ei, este posibil să primiţi un bonus, o primă sau chiar o mărire de salariu, dacă aţi făcut eforturi destul de mari în această direcție în ultima vreme. Începând cu data de 13, ar fi indicat să nu intraţi în polemici cu părinții. În ziua de 15 sau în jurul ei, s-ar putea să nu reuşiţi să vă împărţiţi echitabil între amici și partener/a de cuplu.

Dacă doriţi să îi impresionaţi pe copii, un/o potențial/ă partener/ă sau pe cel/a drag/ă cu care vă aflaţi într-o relație, nu cheltuiţi banii pe cadouri scumpe în data de 17 sau în preajma ei. Nu este cazul să apelaţi la așa ceva. În cazul în care urmăriţi să încheiaţi parteneriate sau colaborări, încercaţi să cădeţi de acord pe data de 22 sau cândva pe aproape. Astrele sunt de partea voastră, iar premisele vor fi bune.

După data de 26 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc vizibil, semn cum că acum ar fi momentul să vă bazaţi pe ele. Cu toate acestea, dacă le-aţi ascuns ceva părinților sau nu aţi vrut să îi îngrijoraţi cu niște lucruri, acestea se pot afla pe data de 26 sau în jurul ei. Aveţi grijă să nu se extindă această atmosferă tensionată și în relația cu rudele, vecinii sau prietenii. Fiţi calmi/e!


Horoscop august 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac august 2017
S-ar părea că, cel puțin în cursul zilei de 12 sau cândva în jurul acestei date, vă simţiţi bine cu voi înşivă/sevă și pregătiţi să faceţi față oricărei provocări ivite. După data de 13 august, nu vă dedaţi la născociri, dar nici nu vă bazaţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare. Nu este exclus să vă tragă în jos. Începând cu 15 a lunii, pot apărea unele probleme de cuplu, deci încercaţi să vă purtați frumos cu cel/a dragă.

În cursul zilei de 17 sau cândva pe aproape, este posibil să aveţi ceva de împărțit și cu părinții. Cel mai bine ar fi să daţi dovadă de deschidere în raport cu ei și să nu cultivaţi starea de conflict. În data de 22 sau în preajma ei, vă merge destul de bine la serviciu și s-ar putea ca acest lucru să se vadă şi în portofel.

Problemele de comunicare se pot intensifica în data de 26 sau în jurul acestei zile, semn cum că ar fi bine să vă gestionaţi stresul cu și mai multă atenție decât până acum. După data de 31, pot apărea unele probleme financiare, dar dacă daţi dovadă de echilibru și păstraţi un bilanț clar pe acest plan, cu siguranță nu vor interveni pierderi prea mari. În fond, depinde numai de voi.


Horoscop august 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu august 2017
Din câte se pare, în data de 12 sau în jurul acesteia, vă găsiţi într-o dispoziție destul de bună, deși sunteţi conştienţi/te că aţi putea-o duce mai bine decât atât. După data de 13 a lunii, pot apărea unele probleme financiare, semn cum că nu ar fi rău să daţi dovadă de moderație. La locul de muncă, ziua de 15 sau în preajma ei poate fi una grea, fapt pentru care se recomandă profesionalism. Nu lăsaţi la urmă detaliile.

Ar fi bine ca, cel puțin în data de 17 sau în jurul ei, să nu plecaţi urechea la bârfele care apar. Este posibil să vă alarmaţi degeaba și să faceţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați. Din data de 26 încolo, șarmul și carisma voastră cresc vizibil, iar atenția din partea celorlalți nu vă lipsește deloc. Încercaţi însă să nu stârniţi gelozia partenerului/ei dacă răspundeţi flirturilor.

Pe plan financiar, pot ieși în evidență unele pierderi în data de 26 sau cândva pe aproape. S-ar putea să nu vă fi administrat bugetul cu cea mai mare atenție, fapt care se vede în bilanțul bancar. Începând cu data de 31, vă exprimaţi personalitatea ceva mai greu, semn cum că unor oameni le puteți părea într-un fel, iar altora le lăsaţi o cu totul altă impresie.


Horoscop august 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară august 2017
Dacă aveţi în gând să stabiliţi un parteneriat, să întocmiţi o echipă pentru a activa în cadrul unui proiect sau să găsiţi sponsori pentru o idee de afacere, este posibil ca destinul să vă surâdă în data de 12 sau cândva în apropierea acelei zile. După data de 13 august, vă aflaţi într-o perioadă introspectivă, indiciu că nu sunteţi doritori/are de prea mulți oameni în preajma voastră. Meditația vă poate ajuta foarte mult.

În data de 15 sau în preajma ei, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de cuplu și relația cu amicii, dar dacă vă gestionați timpul responsabil, veţi reuși să îi mulţumiţi pe toți. În ziua de 17 sau în jurul ei, ar fi bine pentru voi să nu faceţi investiții prea mari în planuri de viitor. Este posibil să mai fie nevoie de muncă de finisare înainte de un astfel de pas. Axaţi-vă pe acest lucru.

În jurul zilei de 22 sau chiar atunci, este posibil să treceţi prin provocări, dar dacă aveţi familia aproape, totul va fi bine pentru voi. Începând cu data de 26, nu este exclus să reapară un/o fost/ă iubit/ă în viața voastră sau să începeţi o relație departe de ochii lumii. În aceeași zi sau în preajma ei, puteți ajunge să vă afişaţi unele slăbiciuni. La sfârşitul lunii sau pe aproape, cultivaţi unele gânduri negative.


Horoscop august 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă august 2017
Profesional, treceţi printr-o perioadă favorabilă în data de 12 sau în preajma acestei zile. Profitaţi de acest context astral și faceţi progrese în carieră. După data de 13 a lunii, cultivaţi niște tipare de gândire coercitive care vă împiedică să vedeţi realitatea așa cum este. Încercaţi să vă conduceţi energia în altă parte. În jurul datei de 15 sau în preajma ei, este posibil să vă împărţiţi mai dificil între casă și carieră.

În preajma datei de 17 sau chiar în acea zi, s-ar putea să aveţi parte de unele dezacorduri cu superiorii. În cazul în care vreţi să vă dezvoltați în compania în care lucraţi acum, ar fi de dorit să nu daţi curs conflictelor. Momentul ideal pentru a lega colaborări, a căuta finanţatori sau a vă alătura unor echipe pe plan profesional este în data de 22 sau cândva pe aproape.

După data de 26 august, viața voastră socială se animă considerabil, semn cum că în perioada următoare sunteţi mai populari/e decât de obicei. Se poate totuși ca pe data de 26 sau în jurul acestei zile să iasă la suprafaţă unele frustrări și nemulțumiri. După data de 31, pot interveni unele certuri cu amicii, dar recomandat ar fi să nu le daţi curs. Relația voastră ar putea avea de suferit.


Horoscop august 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion august 2017
Bine ar fi ca ziua de 12 sau cele din jurul ei să vă surprindă în compania partenerului/ei de cuplu sau celor mici, poate într-o excursie sau măcar într-o ieșire în afara localității. După data de 13 a lunii, pot interveni unele certuri între voi și prieteni/e care riscă să producă unele fisuri în amiciția voastră. Nu este o idee prea bună să întreprindeţi călătorii ori să susţineţi examene în data de 15 sau cândva pe aproape.

Este posibil ca data de 17 sau o zi din preajma ei să nu vă surprindă într-o stare prea bună. Vă recomand totuși să daţi dovadă de optimism și să nu vă lăsaţi atât de ușor doboraţi/te. Financiar, pare că staţi destul de bine, cel puțin pe data de 22 sau în preajma ei, indiciu că nu aveţi motiv să vă faceţi griji prea mari cât privește acest sector de viață. Cu toate acestea, nu ar fi rău să puneţi câte ceva deoparte.

Ziua de 26 sau o alta pe aproape poate veni la pachet cu o ruptură între voi și un/o amic/ă, cauzată cel mai probabil de lipsa de comunicare sau de neînțelegeri. Încercaţi să mai reparaţi ce a mai rămas de reparat. După data de 31 august, pot interveni probleme de relaționare cu şefii/ele. Nu vă expuneţi punctul de vedere decât dacă ştiţi că nu poate fi atacat în niciun fel. În caz contrar, puteți fi discreditaţi/te.


Horoscop august 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător august 2017
Profesional, lucrurile vă merg foarte bine pe data de 12 sau în apropierea acestei zile. După data de 13 a lunii, s-ar putea totuși ca progresele voastre înregistrate pe acest plan să nu mai fie atât de multe. Avertismentul se menține și în 15, respectiv zilele de dinainte și după când există riscul să îşi pună amprenta la nivel fizic aceste provocări. Dacă le-aţi pune mai puțin la suflet, ar fi altfel.

În data de 17 sau în jurul ei, bine ar fi să nu investiţi în proiecte de afaceri și cu atât mai puțin să vă împrumutați pentru a le pune pe roate. De asemenea, s-ar putea ca un/o amic/a să vă trădeze. Cu toate acestea, pe data de 22 sau în preajma ei, pare că vă simţiţi destul de bine, ceea ce se vede. Începând cu 26, se arată o perioadă prielnică studiilor și călătoriilor. Puteți acumula multe lucruri noi.

Pe planul carierei, este posibil ca pe data de 26 sau în jurul ei să aveţi parte de unele obstacole care riscă să vă pună progresul în pericol. Păstraţi-vă stăpânirea de sine și totul va fi bine. După data de 31, nu se recomandă să susţineţi examene, să întreprindeţi călătorii în afara ţării sau la mare distanță de casă ori să vă înscrieţi la examene. Există riscul ca astfel de demersuri să nu fie tocmai de bun augur.


Horoscop august 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn august 2017
Dacă aveţi în gând să demaraţi un parteneriat sau să legaţi o colaborare, indicat ar fi să acţionaţi în aceste direcții în data de 12 sau în jurul ei. După data de 13 a lunii, nu se arată o perioadă favorabilă pentru a susține examene sau a întreprinde călătorii la mare distanță de casă ori peste graniţe. În cuplu, s-ar putea să aveţi parte de tensiune pe data de 15 sau în preajma ei.

Dacă sunteţi implicaţi/te într-un parteneriat profesional, se poate ca raportul de forțe dintre voi și asociat/ă să aibă de suferit în data de 17 sau în jurul acesteia. Dacă treceţi prin încercări în 22 sau în preajma acestei zile, de orice natură ar fi acestea, gândiţi-vă că nu sunt altceva decât un fel de mijloace pentru a vă demonstra cât sunteţi de puternici/e.

După data de 26 august, atmosfera din cuplu se îndulcește puţin, dar este nevoie de multă transparență dacă vreţi ca totul să meargă bine. Astrele vă avertizează că ziua de 26 nu este prielnică deplasărilor în interes de afaceri. Încercaţi să le amânaţi pe altă dată. După data de 31, pot interveni discuții aprinse cu partenerul/a de viață și/sau afaceri pe seama banilor, a lipsei de încredere sau a unor reproșuri.


Horoscop august 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător august 2017
Financiar, nu aveţi motiv să vă plângeţi, cel puțin în data de 12 sau în jurul ei. După data de 13 a lunii, pot apărea neînțelegeri între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri pe seama banilor sau a încrederii. Lăsaţi faptele să vorbească pentru voi o vreme. Din punct de vedere profesional, se întrevăd anumite provocări în jurul zilei de 15 sau chiar în acea dată, dar nu le lăsaţi să vă afecteze bunăstarea fizică.

În preajma datei de 17 sau chiar în acea zi, s-ar putea să primiţi sarcini de serviciu care nu se află pe fișa postului vostru sau care vă depășesc ca experiență. Nu luaţi acest lucru drept impediment și daţi tot ceea ce aveţi mai bun. Dacă doriţi să legaţi un parteneriat sau să reînnoiţi o colaborare, faceţi acest lucru pe data de 22 sau în preajma ei, iar condițiile în care vor debuta vor fi avantajoase.

După data de 26, se îndulcește atmosfera dintre voi și cel/a drag/ă, iar dacă sunteţi în căutarea unui om care să se potrivească standardelor voastre, se poate să apară cineva potrivit în perioada care urmează. Pot ieși însă la iveală unele pierderi financiare în 26 sau în jurul acestei date. Începând cu data de 31, este posibil să apară unele certuri între partenerul/a de viață și/sau afaceri.


Horoscop august 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti august 2017
După data de 13 august, ar putea apărea unele neînţelegeri între voi și partenerul/a de afaceri și/sau de viață. În data de 15 sau în preajma ei, este posibil să vă împărţiţi cu dificultate între viața socială și cea sentimentală. Încercaţi să vă organizaţi timpul cu atenție și îi veţi mulțumi pe toți.

Pe data de 17 sau în jurul ei, se prea poate să lăsaţi gelozia și posesivitatea să intervină între voi și cei/le dragi. Poate ar trebui să îi acordaţi mai multă încredere, mai ales dacă nu aveţi un motiv întemeiat să vă îndoiţi de el/a. Profesional, ziua de 22 și cele din jurul ei se remarcă într-un mod pozitiv, indiciu că nu vă confruntați cu prea multe provocări pe acest plan. Ține de voi să nu lăsaţi nimic să vă doboare.

În data de 26 sau cândva pe aproape, ar putea ieşi la iveală un secret sau să se creeze o confuzie într-atât de mare între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri încât să ajungeți să vă certați, fapt care îşi poate pune amprenta pe relația voastră. După data de 31 a lunii, aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră și evitaţi neînțelegerile care se pot ivi între voi și colegii/ele de muncă.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - vineri, 21 iulie 2017


Horoscop 21 iulie 2017, Berbec:

Ziua de vineri pare să fie una destul de aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de multe sarcini importante. Dacă nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau partenerilor/elor de afaceri; aceştia/stea vă vor ajuta cu dragă inimă.


Horoscop 21 iulie 2017, Taur:

Problemele din ultima perioadă par să îşi găsească în sfârşit rezolvarea. În sfârşit sunteţi mai relaxaţi/te şi începeţi să vă detaşaţi de această situaţie complicată şi chiar să vedeţi totul cu alţi ochi. Seara vine cu o surpriză din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 21 iulie 2017, Gemeni:

Ziua de azi vă ajută să vă ocupaţi fără nicio problemă de toate sarcinile şi problemele profesionale cu care vă confruntaţi. Aveţi multă răbdare şi daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru.
Horoscop 21 iulie 2017, Rac:

Partenerul/a de cuplu se confruntă cu câteva probleme pe plan profesional şi în ultima perioadă v-a neglijat puţin. Încercaţi să aveţi răbdare şi să îi oferiţi libertatea de care are nevoie; vă va fi recunoscător/are pentru aceste momente.


Horoscop 21 iulie 2017, Leu:

În prima parte a zilei de vineri participaţi la o întâlnire destul de importantă pe plan profesional, unde trebuie să daţi tot ce aveţi mai bun. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi alături de cei/le dragi.


Horoscop 21 iulie 2017, Fecioară:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante şi stresante, care vă iau foarte mult timp. Vă este dificil să le rezolvaţi pe toate, motiv pentru care vă luaţi inima în dinţi şi cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă, care vin cu sfaturi eficiente.


Horoscop 21 iulie 2017, Balanţă:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă face ordine pe plan personal şi de a rezolva câteva probleme sau conflicte pe care le aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, o discuţie cu o persoană în vârstă vă ajută să luaţi o soluţie benefică pentru viitorul vostru.


Horoscop 21 iulie 2017, Scorpion:

Discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii cu care interacţionaţi astăzi vă ajută să vedeţi viaţa cu alţi ochi şi să luaţi câteva decizii neaşteptate care să vă ducă pe drumul pe care vă doriţi. Spre seară reflectaţi asupra acestor schimbări.


Horoscop 21 iulie 2017, Săgetător:

Ziua de azi vă ajută să rezolvaţi o problemă dificilă pe plan profesional. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să găsiţi cea mai bună soluţie pentru voi. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu.
Horoscop 21 iulie 2017, Capricorn:

Ziua de vineri pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale şi găsiţi timp şi pentru oamenii dragi din viaţa voastră. Seara este un moment bun pentru a purta discuţii frumoase cu partenerul/a de cuplu şi pentru a face planuri de viitor.


Horoscop 21 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să participaţi la o întâlnire destul de importantă ce se poate încheia cu propunerea superiorilor sau a colegilor/elor de echipă de a vă ocupa de un proiect foarte important. Aveţi idei foarte bune şi reuşiţi să demaraţi munca într-un timp destul de scurt.


Horoscop 21 iulie 2017, Peşti:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde aveţi posibilitatea de a rezolva un conflict mai vechi cu un/o membru/ă al/a familiei. Spre seară, faceţi un drum scurt pentru a revedea o persoană dragă. 

Horoscop Urania zilnic: joi, 20 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - joi, 20 iulie 2017


Horoscop 20 iulie 2017, Berbec:

Joi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde aveţi posibilitatea de a începe un proiect foarte interesant şi important pentru voi. Tot ce trebuie să faceţi este să discutaţi condiţiile şi miciile detalii cu partenerii/ele de echipă şi superiorii astfel încât toată lumea să ştie ce are de făcut.


Horoscop 20 iulie 2017, Taur:

Prima parte a zilei de joi este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. Spre seară, discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu pot duce la luarea unor decizii neaşteptate şi frumoase.


Horoscop 20 iulie 2017, Gemeni:

Sarcinile pe care le aveţi de rezolvat astăzi sunt destul de dificile şi nu aveţi niciun chef pentru a vă ocupa de ele. Chiar şi aşa, faceţi tot posibilul să vă adunaţi gândurile şi să încercaţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi astfel încât să ajungeţi la zi cu toate sarcinile. Seara este una frumoasă.
Horoscop 20 iulie 2017, Rac:

Ziua de azi este un moment foarte bun pentru a purta discuţii interesante şi serioase cu oamenii din jurul vostru. În cazul în care sunteţi într-un conflict cu o persoană dragă, încercaţi să rezolvaţi situaţia şi să lăsaţi totul în trecut.


Horoscop 20 iulie 2017, Leu:

Comunicarea cu oamenii din jurul vostru se desfăşoară fără probleme în această perioadă, motiv pentru care astrele vă recomandă să profitaţi de situaţie şi să vă ocupaţi de problemele rămase nerezolvate. Pe plan sentimental, lucrurile între voi şi partenerul/a de cuplu par să fie tot mai serioase.


Horoscop 20 iulie 2017, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante şi de serioase. Comunicarea cu partenerii/ele de afaceri se desfăşoară puţin dificil, însă trebuie să vă păstraţi calmul şi lucrurile se vor aranja în favoarea voastră.


Horoscop 20 iulie 2017, Balanţă:

O amintire destul de veche, însă vie în sufletul vostru, vă ţine ancoraţi/te în trecut şi nu vă permite să trăiţi aşa cum vă doriţi. Este momentul să renunţaţi la aceasta şi să vă vedeţi de viaţa voastră şi o discuţie cu o persoană matură vă poate ajuta să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 20 iulie 2017, Scorpion:

Sunteţi cu capul în nori şi vă este dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. Din fericire, colegii/ele de echipă vă vin în ajutor şi împreună reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru obstacolele şi problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 20 iulie 2017, Săgetător:

Ziua de joi este una foarte bună pentru întâlniri importante, negocieri de proiecte sau contracte şi planuri profesionale de viitor. Acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar acest lucru vă ajută să primiţi aprecierea celor din jurul vostru. Seara pare să fie liniştită.
Horoscop 20 iulie 2017, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu oamenii din jurul vostru se pot transforma în mici conflicte dacă nu vă păstraţi calmul; din fericire, sunteţi nişte persoane foarte liniştite şi daţi dovadă de maturitate astfel încât reuşiţi să treceţi peste această situaţie cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 20 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de un proiect foarte important, cu şanse mari de reuşită dacă îi acordaţi atenţia cuvenită. Un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor şi împreună puneţi la cale planuri măreţe şi frumoase. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 20 iulie 2017, Peşti:

Persoana iubită trece printr-o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională şi încercaţi să o ajutaţi cât puteţi de mult nu doar emoţional, ci şi cu sfaturi eficiente. Spre seară, este posibil să primiţi în vizită un om foarte drag pe care nu l-aţi mai văzut de mult timp. 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 iulie 2017

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 iulie 2017


Horoscop 19 iulie 2017, Berbec:

Azi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să luaţi decizii importante pe plan profesional; discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine drumul pe care vreţi să îl faceţi în carieră. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 19 iulie 2017, Taur:

Este posibil ca astăzi să faceţi o propunere de colaborare unei persoane destul de importante. Sunteţi foarte direcţi/te şi sinceri/e în discuţiile pe care le purtaţi cu această persoană, motiv pentru care este posibil să aveţi succes şi să mergeţi mai departe cu acest proiect.


Horoscop 19 iulie 2017, Gemeni:

Acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi discuţiilor pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care este posibil ca toate întâlnirile voastre să se încheie cu rezultate bune şi promisiuni care se vor concretiza într-un timp destul de scurt.
Horoscop 19 iulie 2017, Rac:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de sarcinile şi proiectele care necesită multă răbdare, atenţie şi acurateţe. Superiorii apreciază foarte mult consecvenţa de care daţi dovadă, motiv pentru care este posibil să vă răsplătească cu un bonus substanţial.


Horoscop 19 iulie 2017, Leu:

Ziua de miercuri este foarte bună pentru a face schimbări importante; acesta este momentul potrivit pentru a vă lua inima în dinţi, a ieşi din zona de confort şi a începe noi proiecte sau a propune noi parteneriate. Spre seară, întreaga atenţie este acordată vieţii sentimentale.


Horoscop 19 iulie 2017, Fecioară:

Întâlnirile de astăzi se pot încheia cu succes dacă renunţaţi măcar pentru câteva momente la încăpăţânare şi încercaţi să vedeţi şi altă parte a situaţiei. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să treacă printr-o etapă nouă şi interesantă.


Horoscop 19 iulie 2017, Balanţă:

Ziua de azi este foarte bună pentru a lăsa în urmă trecutul şi a face câteva schimbări majore în viaţa profesională. Puteţi începe un nou proiect sau puteţi discuta cu câteva persoane importante despre un parteneriat de lungă durată, ce vă poate aduce beneficii frumoase.


Horoscop 19 iulie 2017, Scorpion:

Vă doriţi foarte mult să faceţi câteva schimbări pe plan personal, motiv pentru care profitaţi de faptul că ziua de astăzi este mai lejeră în ceea ce priveşte viaţa profesională astfel încât să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu şi oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 19 iulie 2017, Săgetător:

Astăzi sunteţi preocupaţi/te de problemele financiare; încercaţi să găsiţi câteva modalităţi de a rezolva situaţiile cu care vă confruntaţi. Dacă aveţi răbdare şi comunicaţi cu mult profesionalism cu oamenii din jurul vostru, reuşiţi să obţineţi tot ce vă doriţi.
Horoscop 19 iulie 2017, Capricorn:

Astăzi reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi să luaţi decizii importante benefice pentru toată lumea. Vă doriţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă rezolvaţi toate micile probleme pe care le-aţi adunat în ultima perioadă. Seara este una foarte relaxantă pentru voi.


Horoscop 19 iulie 2017, Vărsător:

Daţi dovadă de maturitate în toate deciziile pe care trebuie să le luaţi. Aveţi multă încredere în voi şi reuşiţi să depăşiţi până şi cele mai bune obstacole. De asemenea, discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 19 iulie 2017, Peşti:

Ziua de miercuri vine cu câteva schimbări care vă pun răbdarea la încercare. Se anunţă o perioadă mai dificilă şi aglomerată, cu numeroase proiecte de care trebuie să vă ocupaţi. Interacţiunea cu colegii/ele de echipă este foarte bună şi vă puteţi baza pe ei/le în orice situaţie.