Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 aprilie 2017

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 aprilie 2017


Horoscop 1 aprilie 2017, Berbec:

Aveţi grijă, pentru că sâmbătă planează deasupra voastră un pericol, în adevăratul sens al cuvântului! Și totul are legătură cu munca: riscaţi să vă accidentaţi sau să loviţi pe cineva, să fiţi daţi/te afară sau să comiteți o eroare, toate din cauză că nu sunteţi suficienţi/te de atenţi/te. Nu este cazul să fiţi așa impulsivi/e.


Horoscop 1 aprilie 2017, Taur:

Vă adoraţi partenerul/a de cuplu și este normal să fie așa, dar azi există riscul de a vă pune sănătatea voastră în pericol ca să îl/o ajutați pe el/ea. Treceţi printr-o perioadă dificilă, iar voi decideţi să treceţi printr-o situație alarmantă, doar pentru a îl/o scăpa pe el/ea de urmări negative. Aveţi grijă, pentru că și sacrificiul trebuie să aibă o limită!


Horoscop 1 aprilie 2017, Gemeni:

Vreţi să demonstraţi astăzi unuia dintre superiori sau colegii/ele voştri/astre că sunteţi perfect capabili/e să spargeţi toate limitele de productivitate, dar repercusiunile asupra stării voastre pot fi îngrijorătoare. Greşiţi mai ales pentru că nu ţineţi cont de faptul că puteți sfârși prin a fi surmenaţi/te. Este ceva ce nici măcar nu vă interesează.


Horoscop 1 aprilie 2017, Rac:

Sunteţi complet absorbiţi/te de problemele de viață ale unui/ei coleg/e de muncă azi. În timp ce voi aveţi un suflet milos, care se lasă foarte ușor impresionat de dramele prin care trec cei din jur, ar fi totuși recomandat să încercaţi să discerneţi și dacă respectiva persoană nu încearcă să vă manipuleze.


Horoscop 1 aprilie 2017, Leu:

Ziua de sâmbătă este dedicată vieţii personale; un/o prieten/a foarte drag/ă vine la voi pentru a vă cere ajutorul într-o problemă destul de serioasă. Împreună puteţi găsi o soluţie foarte eficientă care să îl/o scoată din această încurcătură.


Horoscop 1 aprilie 2017, Fecioară:

Fiţi atenţi/te azi mai ales la semnalele pe care vi le oferă ochii voştri! Este posibil să comiteți o greșeală la muncă, una care are nevoie de o atenție extrem de ridicată la detalii, sau chiar să aveţi nevoie de ochelari și să vă simţiţi rău din această cauză. Orice v-ar spune privirea, este important să îi daţi crezare!


Horoscop 1 aprilie 2017, Balanţă:

Azi va fi imperios necesar să ştiţi cum să vă protejaţi, mai ales de oameni! Aveţi de-a face cu câteva persoane care se pare că vă vor răul și care vor încerca inclusiv să se alieze împotriva voastră; gândiţi-vă că sunteţi mai puternici/e și mai inteligenţi/te decât ei, iar astfel le veţi face față!


Horoscop 1 aprilie 2017, Scorpion:

Sunteţi peste măsură de încântaţi/te de ceva ce vi se întâmplă astăzi; deși mâine este posibil să nu mai fiţi la fel de fericiţi/te, azi sunteţi pur și simplu exaltaţi/te. Este vorba de o veste legată de dezvoltarea voastră personală care, deși vi se va părea mai târziu aproape lipsită de importanță, merită cu siguranță celebrată.


Horoscop 1 aprilie 2017, Săgetător:

Săgetătorii au noroc cu carul azi. Deși celelalte semne sunt obligate să muncească din greu pentru a obține ceea ce își doresc, voi nu trebuie decât să așteptați liniştiţi/te; iubirea va veni la voi, vi se va propune o idee interesantă și veţi primi și o veste bună.


Horoscop 1 aprilie 2017, Capricorn:

Trebuie să găsiţi o idee, o rezolvare sau o soluție la o problemă și sunteţi deosebit de agitaţi/te pentru că vi se pare că nicio idee pe care o aveţi nu este bună! Cheia este să luaţi o pauză, sunt de părere astrele, pentru că astfel veţi avea liniștea de care aveţi nevoie pentru a vă pune ordine în gânduri.


Horoscop 1 aprilie 2017, Vărsător:

Ce ar trebui să faceţi azi este să vă concentraţi la muncă, sau cel puțin așa sună sfatul sincer al astrelor. Această zi de sâmbătă se poate dovedi decisivă pentru restul carierei voastre, deci acordaţi-i importanța care trebuie!


Horoscop 1 aprilie 2017, Peşti:

Sfatul astrelor pentru azi este să nu mai staţi pe gânduri și să alegeţi acel proiect care vi se pare înspăimântător, la prima vedere. Deși aveţi impresia pentru câteva clipe că vă va fi imposibil să vă descurcaţi, lucrurile nu stau deloc așa; sunteţi mult mai capabili/e decât credeţi. 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - vineri, 31 martie 2017


Horoscop 31 martie 2017, Berbec:

Nici voi nu ştiţi ce se întâmplă cu voi, dar vineri nu reuşiţi deloc să comunicaţi cu cei din jur. Parcă nu mai sunteţi voi, ci alte persoane ce resimt chiar impulsuri de timiditate atunci când trebuie să vorbească cu superiorii sau cu persoanele mai importante. Important este că va trece!


Horoscop 31 martie 2017, Taur:

Nimeni dintre cei/le care au azi nevoie de voi nu au șanse să vă găsească, din păcate. Veţi fi toată ziua ocupaţi/te cu tot felul de treburi la muncă și sunteţi atât de aglomeraţi/te, încât nici nu vă mai uitați la telefon. Astrele vă atenționează însă că cineva la care ţineţi ar putea avea nevoie de ajutor.


Horoscop 31 martie 2017, Gemeni:

Azi vă lovește din plin un acces de singurătate, pe care nici măcar nu îl înţelegeţi. Este adevărat, cei/le cu care vă petreceţi vremea de obicei nu sunt disponibili/e, dar acesta nu este un motiv să simţiţi că sunteţi singuri/e pe lume. Reveniţi-vă, doar ştiţi cât de mulți/te prieteni/e aveţi!


Horoscop 31 martie 2017, Rac:

Din păcate, vineri veţi traversa o perioadă mai stresantă la muncă și, deși reuşiţi să vă menţineţi liniştiţi/te la muncă, nu mai suportați și, atunci când ajungeţi acasă, pur și simplu ţipaţi la o persoană apropiată ori rudă care v-a întrebat ceva. Vă pare rău apoi, dar nici nu mai îndrăzniţi să vă cereţi scuze.


Horoscop 31 martie 2017, Leu:

Sunteţi mai tăcuţi/te astăzi, dar acest lucru se va dovedi de fapt extrem de bun. Aveţi ocazia de a vă concentra în liniște la ceea ce faceţi, iar această atenție se va concretiza într-un spor financiar; primiţi un premiu pentru productivitate sau chiar o mărire de salariu. Felicitări!


Horoscop 31 martie 2017, Fecioară:

Stingeţi lumina, închideţi-vă în cameră și încercaţi pe cât posibil să vă relaxaţi! Veţi avea parte de o zi extrem de dificilă, în care este recomandat să staţi singuri/e cât de mult timp puteți. Nu aveţi nicio șansă să vă reveniţi dacă sunteţi permanenţi/te bătuţi/te la cap, mai ales că tensiunea vă poate afecta și sănătatea.


Horoscop 31 martie 2017, Balanţă:

Azi sunteţi pur și simplu partenerul/a perfect/ă. În loc să vă petreceţi vremea plângându-vă de ceea ce nu merge în relația voastră, vă concentraţi pe ceea ce este minunat și descoperiţi că aveţi de fapt un/o iubit/ă cu care merită să vă mândriţi. Este una dintre cele mai fericite zile.


Horoscop 31 martie 2017, Scorpion:

Va fi în regulă dacă vă închideţi în voi azi, sunt de părere astrele. Este o zi care se poate dovedi provocatoare și care vă va pune câteva dificultăți, așa că ar fi mai bine să vă retrageţi din fața lumii. Nu sunt cele mai bune momente ale voastre și ştiţi că temperamentul vostru poate deveni problematic acum.


Horoscop 31 martie 2017, Săgetător:

Astăzi veţi avea de înfruntat o alergie de sezon sau o mică răceală. Ceea ce vă deranjează cel mai mult este faptul că prietenii/ele voştri/astre se bucură de vreme şi ies la iarbă verde, iar voi sunteţi obligaţi/te să staţi singuri/e în casă.


Horoscop 31 martie 2017, Capricorn:

Şansele care apar vineri pe plan profesional pot dispărea la fel de repede; de aceea, astrele vă recomandă să nu mai staţi pe gânduri şi să analizaţi situaţia, ci să vă ascultaţi intuiţia şi să le acceptaţi cu tot cu compromisurile care vin la pachet.


Horoscop 31 martie 2017, Vărsător:

Sunteţi într-o stare foarte bună şi pregătiţi/te să înfruntaţi până şi cele mai dificile situaţii. Aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi până când nu obţineţi ce vă doriţi, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să vă ocupaţi de parteneriatele de afaceri.


Horoscop 31 martie 2017, Peşti:

Vă veţi bucura la maximum de această zi, deoarece veţi primi un cadou pe care îl aşteptaţi de foarte multă vreme. Consideraţi-l un dar din partea sorții, pe care îl meritați pe deplin deoarece aţi avut mult de luptat pentru el. Dar azi nimic din trecut nu mai contează. 

Horoscop Urania săptămânal: 3-9 aprilie 2017

 
Horoscop Urania 3-9 aprilie 2017


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Berbec:

În zilele de 7 şi 8 aprilie, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi indicat ca în acest weekend să vă preocupaţi mai mult decât de obicei de sănătate. Puțin sport, mese ușoare și la ore fixe și odihnă suficientă sunt mai mult decât recomandate cu ocazia acestui sfârșit de săptămână. Este în puterea voastră să vă menţineţi pe linia de plutire.


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Taur:

În data de 9 aprilie, Luna intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că atunci aţi putea fi tentaţi/te să fiţi ceva cam prea indulgenţi/te cu voi înşivă/sevă. Vă puteţi răsfăța din când în când, dar dacă acest lucru implică îndeplinirea unor capricii care nu vă fac de fapt niciun bine, poate ar fi cazul să fiţi mai stricţi/te cu voi. Menţineţi un echilibru!


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Gemeni:

În zilele de 7 şi 8 aprilie, ar fi indicat să vă petreceţi timpul alături de părinți. Dacă în ultima perioadă nu ați menținut un contact stabil, ar fi momentul ca în acest sfârșit de săptămână să îi invitați la voi, să îi vizitaţi sau măcar să îi sunaţi. Ziua de 9 aprilie se recomandă a fi petrecută alături de cel/a drag/ă. Pregătiţi-i ceva special partenerului/ei și veţi vedea cum lucrurile vor evolua în bine!


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Rac:

Din data de 6 aprilie, Saturn se deplasează în sens aparent invers prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în perioada imediat următoare ar trebui să acordaţi o atenție specială acestui sector de viață. Ar fi bine să nu vă epuizaţi prea mult, iar dacă treceţi printr-o perioadă stresantă, nu ar strica să vă dozaţi munca inteligent. În felul acesta, nu vă extenuaţi.


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Leu:

În zilele de 3 şi 4 aprilie, Luna se află încă în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că echilibrul vostru emoțional este mai instabil decât de obicei. Din această cauză, vă recomand să evitați compania persoanelor pesimiste. Altfel, este posibil să aveţi și mai mult de suferit pentru că lăsaţi vibrația altora să vă afecteze și mai mult.


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Fecioară:

În zilele de 5 şi 6 aprilie, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că starea voastră de spirit nu va fi prea bună la mijlocul acestei săptămâni. S-ar putea să depindeţi prea mult de alții/tele din acest punct de vedere, ceea ce vă creează o mulţime de deservicii. Aţi avea mai mult de câștigat dacă v-aţi baza mai mult pe voi înşivă/sevă.


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Balanţă:

În zilele de 7 şi 8 aprilie, când Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, aţi putea tinde să fiţi ceva mai critici/e cu voi înşivă/sevă și cu ceilalți/lelalte decât de obicei, fapt pentru care starea voastră emoțională ar putea avea de suferit. Vă reveniţi treptat în data de 9, dar se cere să nu puneţi prea multă presiune pe umerii voştri atunci. Acordaţi-vă timp să vă reveniţi!


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Scorpion:

În 9 aprilie, Luna staţionează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că starea voastră de spirit ar putea suferi unele modificări destul de mari. Natura acestor schimbări depinde de evenimentele în raport cu cei/le dragi ai/ale voştri/astre, dar mai ales cu partenerul/a de cuplu. Dacă treceți prin momente grele, situația se poate agrava pe fondul acestui tranzit.


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Săgetător:

Din data de 6 aprilie, Saturn se mișcă în sens aparent invers prin casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că în săptămânile următoare, nivelul vostru de energie este posibil să fie mai scăzut decât de obicei. Nu puneţi prea multă presiune pe voi și faceţi atât cât puteți în perioada care urmează! În caz contrar, s-ar putea să dezvoltați unele frustrări destul de mari.


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Capricorn:

În ziua de 3 aprilie, Venus staţionează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea avea mai mult succes la interviuri de angajare şi negocieri dacă v-aţi baza pe intuiție. Încercaţi să vă ascultați mai mult decât de obicei vocea interioară și veţi reuși să vă daţi seama mai lesne ce aşteptări au ceilalți de la voi. Este în puterea voastră să citiţi printre rânduri.


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Vărsător:

În intervalul 6-8 aprilie, Luna se perindă prin casele cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar fi bine să acordaţi mai mult interes acestui sector al vieții voastre de la mijlocul acestei săptămâni încolo. Încercaţi să vedeţi cum aţi putea îmbunătăți lucrurile pe acest plan, mai ales dacă nu treceţi printr-o perioadă tocmai bună cu cel/a drag/ă!


Horoscop 3-9 aprilie 2017, Peşti:

În intervalul 7-9 aprilie, Luna se deplasează prin casele cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine să vă implicaţi mai mult în acest sector de viață cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. Ar fi ideal să petreceţi mai mult timp cu partenerul/a de cuplu, bucurându-vă de activitățile care cândva vă făceau amândurora plăcere. 

Horoscop Urania zilnic: joi, 30 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - joi, 30 martie 2017


Horoscop 30 martie 2017, Berbec:

Ar fi bine să evitați joi să vă implicaţi în treburile altora, pentru că veţi avea de suferit de pe urma acestei atitudini. Îi iritați atât de tare încât vi se va spune verde în față să vă vedeţi de voi înşivă și nu într-un mod plăcut. Nici nu vă puteți enerva sau vocifera, pentru că ştiţi prea bine că au dreptate.


Horoscop 30 martie 2017, Taur:

Azi primiţi indicații de la o persoană pe care în mod normal nu o ascultaţi și descoperiţi că bine faceţi. Veţi avea o realizare importantă care, deși este meritul vostru, se bazează și pe sfatul pe care aţi acceptat în sfârșit să îl urmaţi. Vă veţi bucura de niște rezultate remarcabile.


Horoscop 30 martie 2017, Gemeni:

Problema voastră astăzi este că va trebui să alegeţi între propriile plăceri și confortul celorlalți și, din păcate, dovediţi că nu prea vă pasă de cei din jur. Este adevărat, aveţi impresia că de multă vreme nu aţi mai făcut ceva care să vă facă fericiţi/te, dar nici nu vă veţi simți mai bine atunci când veţi ști că cineva a suferit din cauza voastră.


Horoscop 30 martie 2017, Rac:

Veţi avea nevoie de foarte multă energie pentru a face tot ceea ce v-aţi propus astăzi, mai ales că nu aveţi posibilitatea de a renunța la niciunul dintre planurile voastre. Alegeţi numai mâncare sănătoasă, nu uitaţi să vă hidrataţi așa cum trebuie și începeţi ziua cu o jumătate de oră de sport! Așa veţi fi la înălțime.


Horoscop 30 martie 2017, Leu:

Sfatul pe care vi-l oferă astrele este să vă petreceţi timpul cu persoane care nu sunt foarte sociabile și pe care în mod normal nu le-aţi frecventa. Puteți învăța multe de la ele, iar ziua de joi se va dovedi și mai darnică de atât - veţi descoperi un/o amic/ă cu care vă veţi înțelege de minune şi care vă va fi alături toată viața.


Horoscop 30 martie 2017, Fecioară:

Energia de azi vă va permite să vă rezolvaţi câteva dintre problemele cu care nu aţi avut timp să vă confruntați ieri. Ceea ce este cu adevărat minunat e faptul că vă achitați atât de repede de ele, încât veţi deveni un exemplu și pentru ceilalți/lelalte colegi/e, care se simt doritori/are să termine și ei/ele mai devreme. Veți ieși apoi seara împreună.


Horoscop 30 martie 2017, Balanţă:

Astăzi aveţi o atitudine care nu prea vă onorează. Sunteţi agitaţi/te și simţiţi nevoia să vă certați cu cineva, dar nu cu o persoană care v-ar putea învinge. Tocmai de aceea, va îndreptaţi spre oameni lipsiți de apărare, fragili, despre care ştiţi că nu pot riposta. Pe moment vă face să vă simţiţi mai bine, dar după regretați.


Horoscop 30 martie 2017, Scorpion:

Astăzi primiţi o ofertă de muncă foarte bine plătită, care vă va aduce unele dileme. Vă simţiţi bine și la locul de muncă actual și vă este un pic teamă că nu vă gândiţi prea bine decizia, dar astrele sunt de părere că ar trebui să spuneţi „da” fără nici cea mai mică urmă de rezervă.


Horoscop 30 martie 2017, Săgetător:

Vă veţi petrece cea mai mare parte a zilei purtând o discuție cu o persoană sensibilă, cu care nu prea aveţi acest gen de inițiative în mod normal. Veți ajunge să vorbiți despre sentimente și veţi descoperi că aveţi și voi o latură profundă, pe care nu aţi înţeles-o așa cum trebuia până acum.


Horoscop 30 martie 2017, Capricorn:

Astrele vă sfătuiesc să faceţi tot posibilul pentru a renunța la un obicei neplăcut, nesănătos, de care încercaţi de multă vreme să scăpaţi. Azi sunteţi dotaţi/te și cu ambiția de a vă lăsa şi veţi avea parte de succes.


Horoscop 30 martie 2017, Vărsător:

Aveţi mare grijă azi, deoarece o persoană despre care aveţi impresia că este neajutorată vă va pune capac! Intraţi într-o discuție în contradictoriu cu ea și aveţi impresia că nu veţi avea nicio problemă în a ieși câștigători/are, dar astrele sunt de cu totul altă părere - se pare că veţi fi puşi/se la punct.


Horoscop 30 martie 2017, Peşti:

Astăzi pur și simplu sunteţi animaţi/te de o hotărâre și o energie ieșite din comun. Nici vouă nu vă vine să credeţi cum timiditatea vă dispare și este înlocuită de o atitudine de învingători/are - este cel mai bun moment pentru a bifa acele planuri la care visaţi de foarte multă vreme. 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 martie 2017


Horoscop 29 martie 2017, Berbec:

Miercuri vă urmaţi adevărata vocație, aceea de lideri/e. Este una dintre acele zile în care pur și simplu străluciţi, iar cei/le din jur nu pot face altceva decât să vă urmeze. Va fi imposibil pentru cei/le din jur să conteste că v-aţi născut ca să conduceţi.


Horoscop 29 martie 2017, Taur:

S-ar putea ca azi să vedeţi o fațetă a persoanei iubite pe care nu aţi mai cunoscut-o până acum. Din păcate, nu va fi o latură care să vă placă, dimpotrivă. Aflaţi ceva despre el/ea sau pur și simplu îl/o surprindeţi pierzându-și cumpătul din cauza unui secret care i-a fost dezvăluit. Încercaţi să fiţi calmi/e!


Horoscop 29 martie 2017, Gemeni:

Aţi observat cu siguranță că cineva din jurul vostru este foarte atent la orice gest pe care îl faceţi. Se pare că sunteţi spionaţi/te, dar nu într-un sens negativ - este posibil ca persoana respectivă să fi fost rugată să vă studieze comportamentul în scopuri sentimentale sau profesionale. Oricum ar fi, rezultatul este unul bun pentru voi.


Horoscop 29 martie 2017, Rac:

Activitatea voastră preferată este să vă petreceţi timp alături de familie, dar astrele sunt azi de părere că ar fi mai degrabă indicat să aveţi în vedere și progresul vostru profesional. Nu ar fi rău să staţi peste program sau să vă luaţi de lucru acasă, mai ales că acest lucru nu se întâmplă foarte des.


Horoscop 29 martie 2017, Leu:

Ziua voastră este deschisă unor reușite importante, dar totul se pare că depinde de planurile pe care vi le faceţi. Puteți alege să staţi undeva în umbră și să vă relaxaţi sau să daţi piept cu tot felul de provocări și să câştigaţi. Problema este că nu aveţi nici cea mai mică intenție să depuneţi eforturi, așa că veţi alege prima variantă cel mai probabil.


Horoscop 29 martie 2017, Fecioară:

Astrele preconizează că veţi avea câteva conflicte azi, din cauza unor colegi/e de birou care nu vă lasă deloc în pace. Ajungeţi acasă și vă veţi descărca pe partener/ă sau pe amicul/a voastră. Nu este prea frumos ce faceţi, dar din fericire aveţi parte de înțelegere, cu atât mai mult cu cât nu sunteţi genul care să se comporte astfel în mod normal.


Horoscop 29 martie 2017, Balanţă:

Astăzi vă implicaţi într-o problemă care, din păcate, vă depășește. Vreţi neapărat să faceţi un bine unei persoane apropiate, deși ea insistă că nu are nevoie de ajutorul vostru. Veţi sfârși mai degrabă prin a o incomoda sau a o încurca. Vă cereţi scuze când realizaţi și vă îndepărtaţi.


Horoscop 29 martie 2017, Scorpion:

Evitaţi azi acele persoane cu care ştiţi că vă certați în mod normal, pentru că azi relația voastră va fi chiar mai conflictuală decât de obicei! Este o zi în care aveţi șanse la mari realizări, cu simpla condiție să depăşiţi aceste mici obstacole; câteva cuvinte grele aruncate la birou vă vor face cu siguranță să vă pierdeţi din aplomb.


Horoscop 29 martie 2017, Săgetător:

După ce ieri aţi dat dovada calităților voastre, azi este momentul să vă odihniţi. Acordaţi importanța cuvenită relaxării și ştiţi cât de bine este să vă recuperaţi puterile, înainte de a porni din nou să cuceriţi lumea.


Horoscop 29 martie 2017, Capricorn:

Ascultaţi azi de persoanele mai în vârstă decât voi, chiar dacă aveţi impresia că sunteţi nişte oameni maturi și că nu mai datoraţi această obediență. Veţi primi un sfat important și foarte bun de la cineva mai experimentat decât voi, care a trecut de multe ori prin situațiile care vă tulbură pe voi acum.


Horoscop 29 martie 2017, Vărsător:

Singurul lucru pe care ar trebui să îl luaţi în considerare azi este productivitatea voastră. Nu ţineţi cont de importanța ascensiunii profesionale și renunţaţi la multe oportunități pentru capricii de moment, dar ar fi păcat să pierdeţi potențialul uriaș al zilei de azi!


Horoscop 29 martie 2017, Peşti:

Vă așteaptă o oportunitate imensă miercuri și toată lumea se aliază pentru a se asigura că voi reuşiţi să obţineţi lucrul pentru care aţi fost meniţi/te. Nu este exclus să vă schimbaţi slujba pentru a vă urma adevărata pasiune sau să primiţi o avansare extraordinară, după ce aţi convins pe cineva de potențialul vostru. 

Horoscop Urania zilnic: marți, 28 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - marți, 28 martie 2017


Horoscop 28 martie 2017, Berbec:

Vine un/o coleg/ă nou/ă la muncă, cu care astrele preconizează că vă veţi înțelege foarte bine. În sfârșit veţi găsi acel suflet pereche cu care veţi avea parte de momente de neuitat la muncă și alături de care veţi trece peste toate momentele grele sau toanele șefului.


Horoscop 28 martie 2017, Taur:

Parcă nu aţi mai trăit de multă vreme o zi atât de lipsită de stres. Aveţi ceva de muncă, dar partea bună este că nimeni nu vă stresează, ba dimpotrivă. Aveţi timp să vă duceţi la bun sfârșit toate sarcinile și să vă bucuraţi apoi de o seară liberă, în care faceţi tot ce vă poftește inima.


Horoscop 28 martie 2017, Gemeni:

Marţi reuşiţi să vă convingeţi șeful să vă dea o mărire de salariu sau chiar să vă promoveze, doar cu darul persuasiunii voastre. Vă vine sau nu să credeţi, ceea ce contează cel mai mult nu sunt realizările voastre, ci faptul că nimeni nu poate să vă reziste atunci când sunteţi animaţi/te de o asemenea vervă.


Horoscop 28 martie 2017, Rac:

Astăzi participaţi la o reuniune de familie la care își fac apariția multe dintre rudele pe care nu le-aţi întâlnit încă. Sărbătoriți o aniversare sau o ocazie importantă în familia voastră, motiv pentru care atât de mulți/te își fac apariția. Vă simţiţi în elementul vostru și tot ce vă doriţi este să fie mai multe ocazii de acest gen.


Horoscop 28 martie 2017, Leu:

Ştiţi că este cazul să vă cereţi iertare sau să îi oferiţi câteva explicații partenerului/ei de cuplu, după ce v-aţi certat cu el/ea sau i-aţi făcut niște reproșuri pe care nu le merită. Este momentul să recunoaşteţi că aţi greșit, chiar dacă este dificil, iar imboldul spre pace al zilei de azi va fi binevenit în acest sens.


Horoscop 28 martie 2017, Fecioară:

Faptul că astăzi aveţi un cuvânt de spus în alegerea persoanelor cu care lucraţi se va dovedi extrem de important. Poate că lucraţi alături de o echipă pe care aţi format-o voi sau aveţi ocazia de a experimenta și munca în alte departamente; esențial este că vă simţiţi independenţi/te și stăpâni/e pe voi și că vă descurcaţi de minune.


Horoscop 28 martie 2017, Balanţă:

Este bine ca marţi, înainte de a accepta ceva, să vă gândiţi foarte bine dacă este sau nu în avantajul vostru. Aveţi tendința de a spune „da” la orice de dragul păcii și înțelegerii, dar mai târziu veţi ajunge să regretați că aţi dat dovadă de o astfel de slăbiciune. Mai bine fiţi puternici/e!


Horoscop 28 martie 2017, Scorpion:

Azi sunteţi prost-dispuși/se, ușor irascibili/e, iar motivul este că vă este foarte dor de cineva apropiat. Poate că a plecat într-o călătorie sau chiar s-a mutat într-o altă țară, cert este că v-a lăsat o gaură în suflet și nu mai credeţi că vă veți revedea prea curând. Astrele sunt însă de altă părere.


Horoscop 28 martie 2017, Săgetător:

Azi aveţi șansa de a realiza lucruri cu adevărat extraordinare. Este una dintre acele zile în care vă bucuraţi cu adevărat să fiţi voi, pentru că realizaţi cât de norocoşi/ase și de talentaţi/te sunteţi. Reuşiţi să impresionaţi pe toată lumea la serviciu, dar momentul cu adevărat triumfător se petrece în dragoste.


Horoscop 28 martie 2017, Capricorn:

Ca să vă iasă cu adevărat toate marţi, ar fi înțelept să vă evitați rivalii. Este cineva la muncă, invidios/asă pe poziția sau pe succesul vostru și care nu va evita azi să facă tot posibilul pentru a vă face să picaţi prost. Vă va fi și mai dificil odată ce veţi realiza că nu aveţi cu ce să luptaţi cu el/ea.


Horoscop 28 martie 2017, Vărsător:

Voi sunteţi în mod normal destul de pretenţioşi/ase atunci când vine vorba să vă petreceţi timpul cu o persoană sau să vă rupeţi din momentele voastre libere pentru a ajuta pe cineva, dar azi veţi fi extrem de darnici/e din acest punct de vedere. Această disponibilitate vă va face foarte populari/e la muncă.


Horoscop 28 martie 2017, Peşti:

O relație care a fost foarte importantă pentru voi are șanse mari să se reînnoade astăzi. Se pare că fie vă veţi împăca cu un/o iubit/ă mai vechi/e, fie vă veţi apropia din nou de un/o amic/ă de care vă distanțaseși. Vestea și mai bună este că veţi descoperi că nimic nu s-a schimbat în relația voastră. 

Horoscop Urania zilnic: luni, 27 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - luni, 27 martie 2017


Horoscop 27 martie 2017, Berbec:

Ziua de luni este una obişnuită, însă finalul ei este cel care contează cel mai mult. S-ar putea ca o persoană din trecut să îşi facă din nou apariţia în viaţa voastră. Mare atenţie la modul în care gestionaţi această situaţie; astrele vă recomandă să nu vă lăsaţi duşi/se de val.


Horoscop 27 martie 2017, Taur:

Azi deveniţi mai sociabili/e și hotărâţi să vă vedeţi un/o prieten/ă cu care nu aţi mai discutat de mult. Sunteţi foarte uimiţi/te să constatați că acesta s-a schimbat destul de mult, în bine, ceea ce vă face să vă simţiţi un pic nesigur/e pe voi. Aveţi impresia că voi nu aţi evoluat deloc în această perioadă.


Horoscop 27 martie 2017, Gemeni:

Nu ar fi rău să fiţi un pic mai atenţi/te astăzi la nevoile celorlalți. Vă preocupă mult de starea celor din jur, dar vă uitaţi mai degrabă la aparențe, nu la ceea ce se ascunde sub fațade. Un/o amic/ă sau o rudă are o mare problemă, iar azi o veţi întrevedea cu mai mult succes.


Horoscop 27 martie 2017, Rac:

Se apropie ziua de naştere a unei persoane foarte speciale pentru voi, cel mai probabil partener/ă de cuplu sau membru/ă al/a familiei. Vreţi să găsiţi un cadou frumos pentru această persoană, aşa că începeţi căutările de acum astfel încât să fiţi siguri/e că va fi surprins/ă în momentul în care i-l veţi oferi.


Horoscop 27 martie 2017, Leu:

Azi trăiţi un moment cu adevărat special, în care vă simţiţi înţeleşi/se de cei/le din jur, într-o perfectă comuniune cu ei. Vă vedeţi cu amicii/ele voştri/astre sau mergeţi acasă la părinți și experimentaţi acele senzații unice, în care pur și simplu nu trebuie să spuneţi nimic, pentru că sunteţi perfect înţeleşi/se.


Horoscop 27 martie 2017, Fecioară:

Astăzi unul/a dintre prietenii/ele voştri/astre vă va cere să faceţi un lucru cu care nu sunteţi deloc de acord, dar la care consimţiţi, în cele din urmă, ca să îi faceţi pe plac. Se pare însă că scrupulele voastre sunt inutile, pentru că astrele sunt de părere că nimic din ceea ce vă provoacă teamă nu se va petrece.


Horoscop 27 martie 2017, Balanţă:

Începeţi o conversație care vi se pare lejeră cu un/o amic/ă, dar pe parcursul ei ajungeţi să aflaţi un lucru la care nu vă aşteptaţi. Confesiunea pe care v-o face vă șochează atât de mult, încât nu este exclus să rămâneţi cu gura căscată din cauza surprinderii. Cu greu vă reveniţi după ce auziţi așa ceva.


Horoscop 27 martie 2017, Scorpion:

Vă confruntaţi cu o serie de probleme de natură sentimentală, însă în stilul vostru caracteristic nu prea le puneţi la inimă. Vă întrebaţi doar dacă mai are sens să continuaţi relaţia, care a început să cam meargă din inerţie. Primiţi un ajutor financiar nesperat din partea unei persoane care nu v-a lăsat până acum impresia că vă simpatizează.


Horoscop 27 martie 2017, Săgetător:

Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut azi, pentru că dacă nu, veţi pierde vremea în mod inutil! Dacă aveţi grijă să vă terminaţi ce este mai important la primele ore, veţi avea după timp suficient pentru a vă distra sau a vă relaxa. Este însă primordial, sunt de părere astrele, să vă terminaţi treburile.


Horoscop 27 martie 2017, Capricorn:

Dacă vreţi să convingeţi o persoană să vă susțină sau să vă ajute cu un proiect, azi este momentul să cereţi. Aveţi un șarm mai crescut decât de obicei, iar carisma voastră este pur și simplu incendiară. Vă va merge la fel de bine și dacă hotărâţi să încercaţi să îl/o cuceriţi pe tipul/a de care vă place.


Horoscop 27 martie 2017, Vărsător:

Azi veţi face un gest extrem de nobil, care vă va face să vă simţiţi și pe voi mai bine. Aţi avut un conflict cu o persoană și acum sunteți distanțate din orgoliu. Azi decideţi să fiţi însă voi cei/le care apelează la ea și vă veţi cere chiar iertare, ceea ce va rezolva problemele între voi.


Horoscop 27 martie 2017, Peşti:

Aveţi mare grijă azi, deoarece impulsurile negativiste pe care le aveţi vă pot afecta sănătatea! Aveţi impresia că totul în jurul vostru este negru, că sunteţi pe cale să vă îmbolnăviţi sau că relația voastră nu mai are nicio șansă. După cum vă este obiceiul, vă faceţi însă griji în mod inutil, care vor ajunge să vă sfâșie. 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 26 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - duminică, 26 martie 2017


Horoscop 26 martie 2017, Berbec:

Ziua de duminică se va dovedi dificilă pentru voi, din cauza certurilor care par să se desfășoare peste tot în jurul vostru. Astrele au un sfat prietenos, acela de a renunța la câteva dintre pretențiile pe care le aveţi pentru azi. Nu vă strică să mai domoliţi din cerințele voastre, dacă astfel veţi obține pacea.


Horoscop 26 martie 2017, Taur:

Ultima zi a săptămânii se va dovedi dificilă, mai ales dacă ieşiţi în societate. Nu vă înţelegeţi deloc cu prietenii sau cu rudele voastre, pentru că nu reușiți deloc să vă puneți de acord nici asupra locației, dar nici a orei de întâlnire. În cele din urmă voi veţi fi cei/le care vor renunța la pretenții, dar veţi avea grijă să le reamintiţi.


Horoscop 26 martie 2017, Gemeni:

Sunteţi extrem de tăcuţi/te astăzi și se pare că lumea va trebui să vă scoată cuvintele cu cleștele din gură. Problema este că aţi suferit o dezamăgire sau o supărare care vă afectează deja de multă vreme, iar azi simţiţi că nici măcar nu mai puteți să vă adunaţi, așa cum o făceaţi în mod normal.


Horoscop 26 martie 2017, Rac:

Astăzi vă petreceţi o mare parte a zilei în casă, pentru că aveţi foarte mult de muncă. Sunteţi nevoiţi/te să lucraţi la un proiect sau la o temă ori poate să mai recuperaţi din munca pentru serviciu. Deși treceţi cu greutate peste faptul că nu vă puteți distra, astrele sunt de părere că nu pierdeţi prea multe duminică, deoarece lumea se ceartă în general.


Horoscop 26 martie 2017, Leu:

Oamenii din familia voastră ar trebui să fie recunoscători că vă au lângă ei, pentru că astăzi voi sunteţi persoanele care reușesc să facă pace între certăreți. În primul rând, dispoziția voastră optimistă stinge toate conflictele, în al doilea rând, puțini au curajul de a se pune cu voi.


Horoscop 26 martie 2017, Fecioară:

Sfatul sincer pe care vi-l oferă astrele azi este să vă închideţi ușa tuturor celor care au chef să vă viziteze. Dacă nu este complet imposibil, nu ar strica nici să luaţi o zi de pauză de la relația cu persoana iubită, pentru că vă paște pericolul unor conflicte și cu el/ea.


Horoscop 26 martie 2017, Balanţă:

Azi sunteţi extrem de ocupaţi/te, așa că nu vă va mai deranja ca de obicei certurile și tumultul din jurul vostru. Din fericire, se pare că aveţi treabă, dar nu este vorba de nimic neplăcut. Grație acestor activități, veţi sfârși ziua relaxaţi/te și liniştiţi/te.


Horoscop 26 martie 2017, Scorpion:

Aveţi grijă cu efortul pe care îl depuneţi azi, pentru că riscaţi să suferiţi de întinderi musculare sau chiar de accidente mai grave! Mergeţi să alergaţi sau frecventaţi o oră de fitness epuizantă la sală, fără a vă încălzi așa cum trebuie înainte, ci punând prea multă presiune pe voi. Mai bine faceţi totul ca la carte.


Horoscop 26 martie 2017, Săgetător:

Este o zi frumoasă pentru voi, în ciuda tuturor confruntărilor care au loc în jurul vostru. Acest lucru se întâmplă însă pentru că aveţi intuiția de a programa o ieșire doar cu cei mai apropiați prieteni sau chiar o zi de relaxare, în care vă faceţi frumoşi/ase acasă sau citiţi o carte captivantă.


Horoscop 26 martie 2017, Capricorn:

Una dintre cunoștințele sau rudele voastre mai tinere își ia azi inima în dinți și vă face o cerere pe care nu o puteți refuza, dar pe care ştiţi că vă va fi foarte greu să o îndepliniţi. Aveţi însă o datorie față de ea și priviţi resemnaţi/te această zi, în care ştiţi că veţi avea treabă.


Horoscop 26 martie 2017, Vărsător:

Nici nu ştiţi cât de important va fi rolul vostru azi! Chiar dacă pare că este o zi obișnuită, veţi fi unii/ele dintre persoanele care vor avea un rol activ în menținerea armoniei grupului din care faceţi parte. Este ironic faptul că tocmai voi, nişte persoane care se aprind ușor în mod normal, reuşiţi să îi liniştiţi pe toți.


Horoscop 26 martie 2017, Peşti:

O nouă zi conflictuală are nevoie neapărată de voi. Sunt multe zodii care vor avea nevoie să fie consolate și care vor fi prea rănite pentru a mai putea continua fără ajutorul vostru. De aceea, fiţi la datorie! Până la urmă, aceste inițiative vă fac și pe voi să vă simţiţi mai bine. 

Horoscop Urania lunar: aprilie 2017

 
Horoscop Urania aprilie 2017


Horoscop aprilie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec aprilie 2017
Începând cu 3 aprilie, ar fi indicat să vă dedicaţi mai mult meditației și introspecției. Din 5 încolo, pot apărea obstacole în calea studiilor sau a deplasărilor la mare distanță de casă. Tot după data de 5 încolo, se pot ivi ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. În cursul zilei de 8, aşteptaţi-vă să intervină o criză de spiritualitate! Alungaţi din minte gândurile negative!

Din 10 încolo, se pot rări ocaziile de a vă suplimenta veniturile sau de a învesti în idei care vă pot aduce bani mulţi. După data de 15, vă recăpătaţi liniştea sufletească, ceea ce contribuie destul de mult la starea voastră de bine. Din 20 încolo, puteți întâmpina dificultăţi când vine vorba să le arătați celorlalți anumite părți din personalitatea voastră.

În jurul datei de 21, puteți fi tentaţi/te să vă puneţi aceleași întrebări existențiale ale căror răspunsuri nu pot fi aflate. Din 21 încolo, s-ar putea să fiţi ceva mai agresivi/e în comunicare. În preajma zilei de 24, este posibil să alegeţi să vă închideţi în voi pentru a vă reevalua sistemul de valori. În data de 28, tindeţi să vă exprimaţi anapoda.


Horoscop aprilie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur aprilie 2017
Din data de 3, reevaluaţi anumite proiecte de grup, planuri de viitor sau amici. Din 5 încolo, relația cu partenerul/a de viață și/sau afaceri poate întâmpina dificultăţi, cel mai probabil din cauza banilor sau a geloziei. În cursul zilei de 8, reechilibraţi raportul de forțe dintre voi și cel/a drag/ă şi/sau asociat/ă.

După 10 aprilie, parcă nu vă mai este la fel de uşor să vă exprimaţi personalitatea în raport cu persoanele din jur. Din 15 încolo, se clarifică situația pe plan social și/sau în privința planurilor de viitor sau a proiectelor de grup. Din data de 20, nivelul vostru de irascibilitate poate crește destul de mult, fapt pentru care s-ar putea să vă enervaţi din orice motiv.

În preajma zilei de 21, puteți pune din nou la îndoială perspectivele parteneriatului de viață sau de afaceri. După data de 21, pot apărea şanse de a vă suplimenta veniturile și/sau a vă valorifica economiile destul de rapid. În data de 24, se încheagă relația dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri, dar în jurul datei de 28, s-ar putea să vă ieşiţi din fire dintr-un motiv sau altul.


Horoscop aprilie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni aprilie 2017
Profesional, puteți simți că nu evoluaţi din 3 încolo. După data de 5, este posibil să apară probleme de relaționare în raport cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. În cursul zilei de 5, ar fi indicat să nu vă implicaţi în comploturi și să nu ascultaţi ce spune lumea. În preajma datei de 8, se poate dezechilibra raportul de forțe dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri.

Din 10 încolo, puteți avea tendința de a persista în tipare de gândire care nu vă fac bine. Din data de 15 a lunii, lucrurile încep să se mai dezmorțească la serviciu. Vă recomand însă ca, după data de 20, să vă reevaluaţi relațiile de amiciţie și/sau proiectele de grup ori planurile de viitor. În cursul zilei de 21, cariera voastră sau a persoanei iubite intervine între voi.

Din data de 21, atitudinea voastră pare a fi una mai asertivă decât de obicei. Dacă aţi început de curând un proiect cu unii amici sau vă gândiţi serios la această posibilitate, ar fi bine ca în preajma zilei de 24 să cântăriţi bine avantajele și dezavantajele unei astfel de inițiative. Altfel, în jurul datei de 28, pot interveni schimbări care vă pot lua prin surprindere pe aceste planuri.


Horoscop aprilie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac aprilie 2017
Din 3 încolo, reevaluaţi-vă sistemul de valori, principii și credințe! Aduceţi-i modificările necesare după ultimele evenimente importante din viața voastră! Din data de 5 a lunii, bine ar fi să investiţi mai mult timp și efort în starea voastră de bine. În cursul zilei de 5, pot apărea ocazii de colaborare sau de sponsorizare a unei idei de-ale voastre de afaceri. Daţi tot ce aveţi mai bun!

În preajma zilei de 8 aprilie, pot părea anumite probleme de sănătate sau vi se deleagă sarcini de muncă care s-ar putea să vă depășească nivelul de experiență. Din 10 încolo, ar fi recomandat să vă gândiţi serios dacă cercul de prieteni frecventat este bun pentru voi. După data de 20, puteți stagna profesional. În cursul zilei de 21, vi se pot testa din nou capacitățile la locul de muncă sau sunteţi încercaţi/te pe plan medical.

Din data de 21 a lunii, sunteţi tentaţi/te să vă construiţi scenarii ireale. Faptul că luaţi lucrurile metodic perioada aceasta vă poate veni într-ajutor în jurul zilei de 24. Profesional, poate apărea o surpriză plăcută ori mai puțin plăcută, în preajma datei de 28.


Horoscop aprilie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu aprilie 2017
Din 3 încolo, ar fi bine să evaluaţi dacă parteneriatul de viață și/sau afaceri se situează pe baze solide. Din data de 5 a lunii, puteți întâmpina greutăţi în relaționarea cu persoana iubită și/sau cei mici. În cursul zilei de 5, puteți înregistra progrese semnificative pe plan profesional. În preajma datei de 8, nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să se infiltreze în relația de cuplu! Aveţi încredere în persoana dragă!

Din 10 încolo, puteți simți însă că nu evoluaţi din punct de vedere profesional. După data de 15, se animă atmosfera dintre voi și persoana iubită. Din data de 20 aprilie, încercaţi să vă reevaluaţi sistemul de referință, mai ales dacă aţi trecut prin evenimente însemnate în ultima vreme! Axaţi-vă, cel puțin începând cu data de 21, pe cultivarea unei mai mari încrederi în raport cu cel/a drag/ă.

Din data de 21, viața voastră socială se înseninează, cel mai probabil pentru că apar mai multe fețe noi în cercul de prieteni pe care îl frecventaţi. În cursul zilei de 24, programaţi-vă o ieșire din cotidian cu partenerul/a de cuplu și/sau cei mici! În jurul datei de 28, se arată o plecare neașteptată peste hotare sau la distanță ceva mai mare de casă.


Horoscop aprilie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară aprilie 2017
Din 3 încolo, bine ar fi să vă evaluaţi relația de cuplu și să vedeți dacă sunteţi pe aceeaşi direcţie cu partenerul/a. După data de 5 a lunii, atmosfera dintre voi și rudele de origine ar putea deveni ceva mai tensionată decât de obicei. În jurul datei de 5, organizaţi o ieșire din cotidian cu persoana iubită și/sau cei mici.

Din data de 10 aprilie, încercaţi să vă reevaluaţi sistemul de valori, principii și credințe! Din 15 încolo, atmosfera dintre voi și partener/ă parcă se mai animă. Însă, mai sunt încă lucruri de pus la punct pentru a vă recăpăta conexiunea de la început. Tratați-le după data de 20! Nu le permiteți rudelor de origine să se amestece în relaţia voastră de cuplu, cândva în jurul zilei de 21!

Din 21 încolo, se înseninează atmosfera pe plan profesional, cel mai probabil pentru că apar ocazii noi de a vă prezenta veleitățile la serviciu. Nu este nimic rău în a îi pune la curent pe apropiaţi cu ce se întâmplă între voi și partener/ă, dar evitaţi să îi amestecaţi și mai mult în jurul datei de 24! În cursul zilei de 28, pot apărea certuri între voi și cel/a drag/ă, poate pe seama banilor sau geloziei.


Horoscop aprilie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă aprilie 2017
Din 3 încolo, ar fi de dorit să schimbaţi ceva la stilul vostru de viață și/sau alimentație. După data de 5 a lunii, nu vă încredeţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare și socializare! Există riscul să vă lase la greu. Dacă treceţi prin momente dificile în jurul datei de 5, vorbiţi cu rudele apropiate despre ceea ce vi se întâmplă. În cursul zilei de 8, s-ar putea să nu mai funcţioneze aparatura de la birou ori vă certați cu colegii/ele.

Pot apărea conflicte între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri din data de 10 încolo, din cauză că nu sunt suficienți banii sau vă îndoiți de fidelitatea acestuia/eia. După data de 15, se schimbă în bine starea voastră de sănătate, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine pe plan profesional. Din data de 20 aprilie, riscă să apară tensiuni între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri.

În preajma zilei de 21, este vă pună iar probleme aparatura de la birou sau poate ajungeţi să aveţi ceva de împărțit cu colegii/ele de muncă. Din data de 21, s-ar putea înmulți deplasările în afara ţării ori poate sunteţi nevoiţi/te să acumulaţi experienţă într-un domeniu rapid. Apar surprize în parteneriatul de viață în cursul zilei de 28.


Horoscop aprilie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion aprilie 2017
Din data de 3 aprilie, atmosfera dintre voi și partener/ă și/sau cei mici s-ar putea tensiona puţin. Pe plan financiar, lucrurile nu progresează începând cu data de 5. Puteţi rezolva multe dintre neînţelegerile în relaţia de cuplu dacă comunicați, mai ales în cursul zilei de 5. Financiar, limitaţi-vă la articolele strict necesare în jurul datei de 8! În caz contrar, vi se poate subţia serios portofelul.

Din 10 încolo, pot interveni probleme de comunicare între voi și partener/ă. Vestea bună este că după data de 15 se mai animă atmosfera între voi și persoana iubită și/sau cei mici. Profesional, aţi putea involua începând cu data de 20 sau poate doar nu veţi fi în cea mai bună formă. Nu cheltuiţi prea mult în cursul zilei de 21! Altfel, vi se scurg banii printre degete.

Din 21 încolo, relația voastră cu partenerul/a de viață și/sau afaceri se poate înrăutăţi, poate din pricina banilor sau a geloziei. Financiar, pot apărea şanse de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile, în cursul zilei de 24. În preajma datei de 28, poate avea loc o schimbare care vă poate lua prin surprindere din punct de vedere profesional sau de ordin medical.


Horoscop aprilie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător aprilie 2017
Din 3 încolo, atmosfera dintre voi și cei/le dragi s-ar putea să se tensioneze puţin. După data de 5, se prea poate ca nivelul vostru de energie să scadă destul de mult. În jurul datei de 5, șarmul și carisma voastră se accentuează vizibil. Nu este exclus să apară fricțiuni suplimentare între voi și cei/le dragi în cursul zilei de 8. Aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră și nu intraţi în altercaţii cu colegii/ele de muncă începând cu data de 10!

După data de 15 a lunii, revin pacea și armonia în raport cu membrii/ele familiei. Însă, este posibil să nu mai relaţionaţi atât de bine cu persoana iubită și/sau cei mici. Nu vă dedaţi conflictelor cu persoanele dragi în jurul datei de 21! Tot din 21 aprilie, voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri puteți trece printr-o perioadă mai dificilă.

Bazaţi-vă pe intuiție în preajma zilei de 24 dacă vreţi să vă daţi seama ce le trece prin cap apropiaţilor! Cuvintele s-ar putea să nu fie suficiente atunci, fapt pentru care aţi avea mai mult de câștigat dacă aţi citi printre rânduri. Din data de 28, pot avea loc surprize pe plan sentimental. Se prea poate să aflaţi că familia voastră se va înmulţi cu încă un membru.


Horoscop aprilie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn aprilie 2017
Nu contaţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare și socializare din 3 încolo! După data de 5, puteți avea tendința de a persista în tipare de gândire învechite. În preajma zilei de 5, șarmul și carisma voastră sunt mult mărite. În cursul zilei de 8, nu vă implicaţi în comploturi și evitaţi să plecaţi urechea la bârfe! Atmosfera dintre voi și partener/ă s-ar putea tensiona din 8 încolo.

Abilitățile voastre de comunicare și socializare încep ușor-ușor să îşi revină din 15 încolo. Însă, mai puteți întâmpina greutăţi în relaționarea cu membrii/ele familiei după data de 20. Puteți fi tentaţi/te, în jurul zilei de 21, să plecaţi urechea la bârfe, ceea ce nu ar fi recomandat. Este posibil să ajungeţi să spuneţi ori să faceţi lucruri pe care aţi ajunge să le regretați.

Din data de 21, daţi mai mult randament la locul de muncă, dar eventualele șicane dintre voi și anumiți/te colegi/e de muncă ar putea produce un conflict foarte mare. Dacă treceţi prin momente neplăcute în cursul zilei de 24, apelaţi la rude pentru suportul emoțional de care aveţi nevoie! Pot avea loc, în jurul datei de 28, evenimente neprevăzute în planul familial.


Horoscop aprilie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător aprilie 2017
După data de 3, se pot rări șansele de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Din 5 încolo, vi se pot tria amicii, proiectele de grup sau planurile de viitor. Dacă treceţi prin momente neplăcute în preajma zilei de 5, lăsaţi-i pe membrii/ele familiei să vă ofere sprijin moral! În jurul zilei de 8, nu este un moment favorabil să investiţi în proiecte fără prea mari garanții.

Din data de 10, pot interveni unele conflicte între voi și cei/le dragi ai/ale voştri/astre. Din 15 încolo, se mai înseninează climatul financiar și apar mai multe ocazii. Abilitățile voastre de socializare și comunicare nu se ridică, după data de 20, la standardele obișnuite. Faceţi în aşa fel încât să nu vă programaţi ședințe importante în această perioadă! S-ar putea să nu se finalizeze avantajos.

Evitaţi investițiile, mai ales în proiecte de grup și planuri de viitor și în cursul zilei de 21! Tot din 21 aprilie, se îndulcesc relațiile cu partenerul/a și/sau cei mici. În preajma datei de 24, se poate pune problema să amânaţi întâlnirile cu unii/ele colegi/e de proiect ori cu unii potențiali sponsori. S-ar putea, la un moment dat în jurul zilei de 28, să aveţi parte de o întâlnire-surpriză cu cineva.


Horoscop aprilie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti aprilie 2017
Șarmul și carisma voastră par să nu se ridice la cotele obișnuite din 3 încolo. Profesional, poate începe o perioadă de stagnare sau chiar involuție după 5 aprilie. În cursul zilei de 5, se anunță un context astral favorabil întâlnirilor de afaceri cu unii/ele potențiali/e colegi/e de proiect ori eventuali sponsori. Aşteptaţi-vă ca, în jurul zilei de 8, să aveţi parte de unele tensiuni cu şefii!

Abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt scăzute din data de 10 încolo. Vestea bună este însă că vă recăpătaţi farmecul personal după 20 aprilie. Aveţi grijă totuși că după data de 20 se pot rări ocazii de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile! Din 21 încolo, s-ar putea să ajungeţi la conflicte cu superiorii.

Din data de 21 aprilie, s-ar putea tensiona atmosfera în planul familial. Din 24 încolo, se pot ivi şanse de ordin financiar. Poate că nu veţi câştiga foarte mulţi bani, dar cu siguranță vă pot ajuta să vă acoperiţi anumite cheltuieli. Un astfel de noroc de câștig poate apărea în cursul zilei de 28. Fiţi atenţi/te, astfel încât să nu riscaţi să treceţi pe lângă el!

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 martie 2017


Horoscop 25 martie 2017, Berbec:

Sâmbătă aveţi o singură șansă de a obține ceea ce vă doriţi - de a înainta cu toată forța înainte. Voi sunteţi recunoscuţi/te pentru tăria voastră de caracter și azi chiar nu este momentul să renunţaţi la ea. Chiar dacă aveţi impresia că nu veţi reuși nimic, nu cedaţi și veţi vedea că victoria este a voastră!


Horoscop 25 martie 2017, Taur:

Sunteţi implicaţi/te astăzi într-o discuție profesională, legată de noi atribuții sau de creșteri salariale, în care riscaţi să pierdeţi. Păstraţi-vă însă răbdarea caracteristică, deoarece de atitudinea voastră azi depind foarte multe lucruri din viitor, cel puțin din cel al serviciului vostru! Aveţi șanse, dacă vă ţineţi bine pe picioare.


Horoscop 25 martie 2017, Gemeni:

Să nu vă așteptați ca ziua de sâmbătă să fie distractivă, pentru că nu se va dovedi deloc așa. Treceţi prin situații dificile de când vă treziţi până ce mergeţi la culcare. Nu lăsaţi însă disperarea să vă cuprindă, pentru că, dacă nu permiteți nimănui să vă prindă cu garda jos, veţi vedea cât de ușor este să ieşiţi victorioşi/ase!


Horoscop 25 martie 2017, Rac:

Marea voastră slăbiciune și putere totodată este familia, iar astăzi va trebui să faceţi față provocărilor din partea ei. Unul dintre apropiații/tele voştri/astre are nevoie de ajutor și vă cere să fiţi alături de el/ea, tocmai când aveaţi un proiect important la muncă. Renunţaţi la cerințele serviciului, dar astrele se tem că veţi ajunge să regretați.


Horoscop 25 martie 2017, Leu:

Vouă vă pasă foarte mult de ceea ce cred ceilalți despre voi și se pare că acest lucru vă va aduce pierzania azi. Deși aveţi o fire atât de puternică, vă lăsaţi adesea traşi/se înapoi de teama că cineva își va schimba părerea despre voi. Astăzi pierdeţi o ocazie importantă cu acest gând în minte.


Horoscop 25 martie 2017, Fecioară:

Luaţi în serios activitatea profesională, pentru că este cea în care veţi străluci azi! Dacă faceţi parte dintr-o echipă de negociere sau de prezentare a unui proiect, argumentele voastre se vor dovedi cele mai puternice. Pur și simplu asiguraţi aproape de unii singuri/e tot succesul echipei, iar celorlalți nu le rămâne decât să vă aplaude.


Horoscop 25 martie 2017, Balanţă:

Azi sfatul pe care vi-l oferă astrele este să lăsaţi evenimente să își urmeze cursul, pentru că este foarte important să nu vă implicaţi. Chiar dacă voi adoraţi să interveniţi pentru a rezolva lucrurile, astăzi nu veţi face decât să stricaţi totul și chiar să ruinaţi șansele persoanei pe care vreţi să o ajutați, dacă nu renunţaţi.


Horoscop 25 martie 2017, Scorpion:

Un/o prieten/ă al/a vostru/astră trece azi printr-o situație delicată, destul de grea și are neapărată nevoie de ajutorul vostru. Veţi fi acolo, lângă el/ea și veţi face tot posibilul pentru a vă de pământ cu persoana care încearcă să îi facă rău. Cert este că vă va rămâne dator/are multă vreme pentru gestul vostru.


Horoscop 25 martie 2017, Săgetător:

Sunteţi implicaţi/te azi fără voia voastră într-o dispută în care altfel nu aţi fi avut nicio legătură. Greșeala este și a voastră, pentru că refuzaţi să vă îndepărtaţi la timp. Problema este că veţi ieși cei/le mai sifonaţi/te din această confruntare și va fi nevoie chiar de tot șarmul vostru pentru ca rezultatul să nu fie și mai dramatic.


Horoscop 25 martie 2017, Capricorn:

Pare că astăzi toată lumea este împotriva voastră. Adevărul este că ajungeţi să plătiţi pentru multe dintre greșelile voastre din trecut și suferiţi pentru multe neplăceri pe care le-aţi cauzat la rândul vostru. Doar puterea voastră interioară vă va împiedica să nu vă prăbuşiţi.


Horoscop 25 martie 2017, Vărsător:

În sfârșit, reuşiţi să îi demonstraţi acelei persoane care v-a enervat prea multă vreme că sunteţi mai înzestraţi/te decât ea. Oricât de mult ar încerca să vă ia fața, azi nici măcar nu are habar cu cine se pune - aveţi prea multe calități și le puneţi imediat în evidență.


Horoscop 25 martie 2017, Peşti:

Din păcate, sâmbătă va trebui să daţi piept cu ceea ce nu vă place deloc şi anume cu certurile și discuțiile în contradictoriu. Cu toate acestea, odată porniţi/te, ştiţi că sunteţi capabili/e să câştigaţi mai multe decât aţi fi crezut. Este normal, pentru că aveţi o inteligență și o intuiție peste medie. 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - vineri, 24 martie 2017


Horoscop 24 martie 2017, Berbec:

Încercaţi vineri să obţineţi ceva bazându-vă exclusiv pe carisma voastră. Astrele sunt însă de părere că nu veţi avea prea multe șanse de reușită, deoarece cei din jur înțeleg care vă este strategia și au grijă să o decime, puțin câte puțin. Riscaţi să vi se arunce în față vorbe care dor și să vă enervaţi peste măsură.


Horoscop 24 martie 2017, Taur:

Vreţi să vă convingeţi partenerul/a să vă asculte într-o oarecare privință dar, din păcate, șansele de a îl/o impresiona azi sunt extrem de mici. Mai degrabă veţi ajunge, în ciuda încăpățânării voastre, să fiţi voi cei/le care ajung să facă așa cum spune el/ea. Nici măcar voi nu înţelegeţi cum aţi ajuns în această situație.


Horoscop 24 martie 2017, Gemeni:

După ce aţi muncit mult în ultima perioadă, astăzi vă sunt în sfârșit recunoscute unele merite. Evitaţi însă să vi le asumaţi cu prea mare mândrie, deoarece astrele sunt de părere că astfel veţi părea aroganţi/te în ochii celor din jur, cei care se grăbesc să tragă concluzii pripite! Nu vreţi să păreţi astfel!


Horoscop 24 martie 2017, Rac:

Persoanele născute în semnul Racului o duc bine azi. Principalul vostru avantaj este faptul că nimeni nu poate gândi rău despre voi, oricare ar fi circumstanțele. Așa că vineri, ziua în care toți se privesc răuvoitori unii pe alții, voi sunteţi singurii la care lumea vine cu inima deschisă, ceea ce vă face să vă simţiţi foarte bine.


Horoscop 24 martie 2017, Leu:

Veţi avea o zi dificilă, după ce auziţi, din greșeală sau din intenția persoanei respective, părerea proastă pe care un/o coleg/ă sau chiar un/o amic/ă o are despre voi. Deși ştiţi și voi cum să o puneţi la punct, durerea tot rămâne și o veţi simți din ce în ce mai puternic, chiar dacă faceţi tot posibilul să păreţi cât se poate de bine.


Horoscop 24 martie 2017, Fecioară:

Aveţi o dispoziție groaznică astăzi, fără să aveţi nici cea mai mică idee de la ce vi se trage. Încă de dimineață vă treziţi cu capsa pusă și nu vă veţi reveni deloc pe parcursul zilei. Partea bună este că nu aveţi chef de vorbă, ceea ce va diminua destul de mult potențialele conflicte.


Horoscop 24 martie 2017, Balanţă:

Scepticismul pare să fie atitudinea voastră dominantă de azi, dar astrele sunt de părere că ar trebui să fiţi mai degrabă recunoscători/are din acest punct de vedere. Motivul este că cineva din anturajul vostru încearcă să vă înșele și doar faptul că sunteţi neîncrezători/are vă salvează.


Horoscop 24 martie 2017, Scorpion:

Azi pierdeţi din cauza faptului că oamenii nu au o părere prea bună despre voi. Problema voastră este că e foarte ușor pentru cineva să vă distrugă reputaţia, deoarece aveţi atâtea conflicte la activ. Este exact ceea ce va încerca (și va reuși parțial) o cunoștință: să vă discrediteze în fața tuturor.


Horoscop 24 martie 2017, Săgetător:

Dintr-o imprudență, reuşiţi astăzi să pierdeţi admirația unei persoane care chiar ținea la voi. Nu este vorba de nimic sentimental la mijloc, mai grav, de cineva care v-a susținut mereu, chiar dacă voi nu aţi realizat tot timpul. Deși veţi încerca să remediaţi situația, azi nu aveţi noroc din acest punct de vedere.


Horoscop 24 martie 2017, Capricorn:

Astăzi sunteţi într-o situație foarte delicată; va trebui să alegeţi între a spune adevărul și a răni pe cineva sau a minți și a proteja o persoană la care ţineţi. Astrele vă recomandă să daţi dovadă de sinceritate, deoarece oricum cineva va avea de suferit, dar astfel măcar vă veţi putea proteja imaginea.


Horoscop 24 martie 2017, Vărsător:

Azi vă alegeţi o cauză pentru care să luptați, dar care se pare că nu va avea nici cea mai mică șansă de reușită. Nimeni nu vă înțelege, ca de obicei, dar astăzi astrele sunt chiar și mai nemiloase, pentru că ajungeţi să vă certați cu una dintre puținele persoane care v-a sprijinit mereu.


Horoscop 24 martie 2017, Peşti:

În această zi dificilă, astrele vă sfătuiesc să ieşiţi în lume, pentru că sunteţi unele dintre puținele persoane care au șanse de a îi alina pe cei/le care suferă sau de a atrage atenția asupra celor nedreptățiți/te. Fără voi, foarte multă lumea ar suferi mai mult decât o face deja. 

Horoscop Urania zilnic: joi, 23 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - joi, 23 martie 2017


Horoscop 23 martie 2017, Berbec:

Tot ceea ce faceţi joi va fi cu gândul la recompensele pe care le puteți primi. Dacă această atitudine va fi foarte apreciată în viața profesională, aveţi grijă, deoarece tinde să se manifeste și în cea personală! Marea problemă este că partenerul/a vostru/astră intuiește că faptele voastre sunt interesate.


Horoscop 23 martie 2017, Taur:

Azi este momentul în care se anunță o promovare sau se dau examene la locul de muncă. Deși aţi muncit intens pentru a obține aprecierea pe care o meritați pe deplin, se pare că nici acum nu aveţi parte de ea. Din păcate, cineva care a fost mai comunicativ decât voi primește toți laurii.


Horoscop 23 martie 2017, Gemeni:

Azi se anunță o zi norocoasă pe plan sentimental. Astrele sunt de părere că este cel mai bun moment pentru a îl/o cuceri pe bărbatul/femeia viselor voastre. Nu vă temeţi să visaţi la el/ea, pentru că astăzi aveţi șanse să îi și atrageţi atenția! Este momentul să renunţaţi la precauții și la griji și să vă pregătiţi pentru iubire.


Horoscop 23 martie 2017, Rac:

Principala voastră victorie de joi va fi una care ține tot de familie, așa cum vă place vouă. Cumpărați o casă la un preț foarte bun sau, dimpotrivă, vindeți o proprietate cu profit. Câștigurile vor fi împărțite la toți și vă vor ajuta să vă transformați un vis în realitate.


Horoscop 23 martie 2017, Leu:

Azi nu veţi obține poziția sau recunoașterea profesională la care visaţi, dar astrele sunt de părere că veţi fi foarte aproape de ea. Este un moment cu adevărat important, chiar dacă nu pare astfel; atrageţi atenția unei persoane care vă va ajuta mult sau convingeţi pe cineva de atuurile voastre.


Horoscop 23 martie 2017, Fecioară:

Astăzi renunţaţi în sfârşit să mai luptați pentru recunoașterea tuturor și căutaţi recompense singuri, uitați de echipă și munciţi doar pentru voi. Va fi atitudinea câștigătoare, pentru că veţi atrage de partea voastră o persoană influentă sau cu foarte mulți bani care vă va ajuta extrem de mult în viitor.


Horoscop 23 martie 2017, Balanţă:

Azi faceţi ceea ce ştiţi voi mai bine, mediaţi un conflict. Dar interesul vostru este acum diferit de cel pe care îl urmăriţi în mod normal, pacea și liniștea. Acum vreţi să atrageţi atenția unei persoane cu putere asupra abilităților voastre, iar astrele sunt de părere că acest lucru vă va reuși de minune.


Horoscop 23 martie 2017, Scorpion:

Furaţi lumina reflectoarelor! O reușită a voastră pe plan profesional vă transformă într-o stea strălucitoare pe care toți se grăbesc să o urmeze. Este un moment cu adevărat magic, în care veţi realiza și voi că valoraţi mai mult decât aţi fi crezut, chiar și în cele mai frumoase vise ale voastre.


Horoscop 23 martie 2017, Săgetător:

Pe voi nu vă interesează prea mult ambițiile profesionale, ci cele personale. Pe acestea din urmă vi le veţi îndeplini astăzi; faceţi un pas în față pe drumul spre viața pe care v-o doriţi. Poate sunteţi ceruţi/te în căsătorie sau primiţi vestea că familia voastră va mai primi încă un membru. Oricum, sunteţi în culmea fericirii.


Horoscop 23 martie 2017, Capricorn:

Purtați o discuție cu șeful vostru azi, care are drept subiect avansarea voastră. Aveţi impresia că, în ciuda eforturilor voastre, sunteţi permanent trecuţi/te cu vederea și deja nu mai suportați acest lucru. Din păcate, veștile pe care le primiţi nu sunt prea bune și este posibil să vă curme toate speranțele.


Horoscop 23 martie 2017, Vărsător:

Vă muncește de multă vreme un gând, căruia îi veţi da curs azi. Ceea ce vă deranjează este un comportament al/a partenerului/ei, care vă convinge că el/ea nu este omul la care visaţi. Îi veţi face câteva reproșuri, iar ambiția spre mai bine care vă animă vă va împiedica să vă mai lăsaţi prinşi/se în iluzii.


Horoscop 23 martie 2017, Peşti:

Voi nu puneţi aproape niciun preț pe recunoașterea propriilor eforturi, dar munca voastră vorbește de la sine, așa că sunteţi rareori nedreptăţiţi/te. Tocmai de aceea, azi veţi lupta cu ambiție pentru cineva din preajma voastră, cu mai multă ferocitate decât pentru voi. Bineînțeles, ieşiţi victorioşi/ase! 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 martie 2017


Horoscop 22 martie 2017, Berbec:

Azi reuşiţi după destul de multă vreme să nu vă mai aruncaţi cu capul înainte într-un proiect dificil, care nici măcar nu vă aduce prea multe beneficii. Dimpotrivă, după ce vă gândiţi bine la ceea ce se poate întâmpla, ajungeţi la concluzia că sunteţi mai bine în afara lui. Astrele vă aplaudă decizia!


Horoscop 22 martie 2017, Taur:

Veţi scoate din sărite astăzi pe cineva cu precauția voastră aproape ieșită din comun. Nu ştiţi prea bine ce cale să apucaţi pe plan profesional și riscaţi să pierdeţi o mare oportunitate din cauză că nu reuşiţi să vă decideţi. Iar persoana pe care o iritați are și motive să se simtă astfel, pentru că aţi afectat-o cu rezerva voastră!


Horoscop 22 martie 2017, Gemeni:

Azi veţi reuși să vă înţelegeţi de minune cu o persoană cu care vă certați de obicei! Vă așezați și discutați, descoperind împreună că nu sunteți atât de diferiţi precum credeați. Astrele sunt de părere că respectul mai mare pe care i-l arătați este cel care produce această binevenită schimbare!


Horoscop 22 martie 2017, Rac:

Uitaţi de grijă azi, pentru că nu aveţi absolut niciun motiv pentru ea! Ziua de miercuri se va desfășura plăcut, iar voi veţi fi înconjuraţi de oameni cu care vă înţelegeţi de minune și care se dovedesc așezați, liniștiți, așa cum vă place vouă. Înclinația spre precauție este cea care vă înseninează astfel ziua!


Horoscop 22 martie 2017, Leu:

Azi aveţi un moment de compatibilitate perfectă cu partenerul/a de cuplu. Într-o împrejurare care altfel nu vi s-ar părea cu nimic specială descoperiţi cât de bine vă înţelegeţi cu el/ea și cum vă completați amândoi de minune. Este una dintre acele clipe rare, de dragoste absolută, la care visăm cu toții!


Horoscop 22 martie 2017, Fecioară:

Fiţi pregătiţi să interveniţi azi într-o problemă care li se pare tuturor incredibil de grea. Poate va fi nevoie să liniştiţi sau să aveţi grijă de un/o membru/ă al/a familiei care nu o duce prea bine sau să daţi o veste incredibil de proastă. Nu aveţi niciun chef să fiţi voi cei care își asumă responsabilitatea, dar ştiţi că nu este nimeni mai pregătit.


Horoscop 22 martie 2017, Balanţă:

Se mai detensionează puţin lucrurile la serviciu şi veţi reuşi să vă sincronizaţi cu colegii de muncă astfel încât să meargă totul bine. Vi se pregăteşte o surpriză plăcută din partea partenerului/ei. Poate vă invită la un film sau o piesă de teatru. Cert este că veţi avea parte de o seară excelentă, cu înţelegere şi tandreţe.


Horoscop 22 martie 2017, Scorpion:

Nu pierdeţi timp azi, deoarece astrele vă atenționează că riscaţi să rataţi un termen de predare extrem de important! Problema este că sunteţi chiar mai minuţioşi decât de obicei și analizaţi cu mai mare atenție toate detaliile proiectelor voastre, ceea ce vă încetinește considerabil.


Horoscop 22 martie 2017, Săgetător:

Astăzi aveţi și voi în sfârșit răgazul de a vă mai liniști, ceea ce nu vă aduce însă prea multă fericire. Stând în casă, descoperiţi din întâmplare ceva ce vă neliniștește profund și pe care nu vi-l puteți explica prea bine. Din păcate, astrele sunt de părere că cele mai negre bănuieli ale voastre se pot adeveri.


Horoscop 22 martie 2017, Capricorn:

Se anunță la orizont o ceartă cu persoana iubită, care vă va face incapabili să vă desfăşuraţi activitatea obișnuită! Vă simţiţi puțin vinovaţi/te sau vă temeţi pentru viitorul relației voastre, ceea ce vă va afecta concentrarea la muncă. Dacă aveţi această posibilitate, ar fi mai bine să încercaţi să vă luaţi liber.


Horoscop 22 martie 2017, Vărsător:

Ziua de miercuri este foarte bună pentru a fi dedicată vieţii sentimentale; comunicaţi foarte bine cu partenerul/a de cuplu şi astrele vă oferă chiar şi şansa de a rezolva o problemă mai veche sau un conflict care v-a dat bătăi de cap în ultima perioadă.


Horoscop 22 martie 2017, Peşti:

Azi vă veţi consuma din cauza unei greșeli pe care aţi făcut-o mai demult și care v-a costat scump. Din păcate, nu puteți trece peste ea și, în climatul afectat de precauție al zilei, gândurile vă zboară la ceea ce s-a întâmplat. Renunţaţi să vă mai chinuiţi, mai ales că nu puteți schimba nimic! 

Horoscop Urania săptămânal: 27 martie - 2 aprilie 2017

 
Horoscop Urania 27 martie - 2 aprilie 2017


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Berbec:

Luna Nouă din data de 28 martie se perfectează tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că în zilele care urmează nivelul energiei voastre va crește mult. Totuşi, ar fi indicat să nu vă suprasolicitați, organizându-vă activitățile într-o manieră echilibrată. Este posibil să vă fie mai dificil decât de obicei să colaboraţi cu clienţii şi/sau asociaţii.


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Taur:

Luna Nouă din ziua de 28 martie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că în zilele următoare aţi putea fi ceva mai tensionaţi/te decât de obicei. Feriţi-vă de acei stimuli care v-ar putea declanșa o izbucnire nervoasă care v-ar putea determina să spuneţi ori să faceţi lucruri care nu vă fac cinste!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Gemeni:

În zilele de 29 şi 30 martie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, reducându-vă din flexibilitatea care vă caracterizează. Puteți fi tentaţi/te să persistaţi în tipare de gândire înguste și coercitive care fie vă opresc din evoluție, fie contribuie la involuția voastră. Ar fi indicat să conştientizaţi la timp că nu ajungeţi niciunde.


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Rac:

În zilele de 31 martie şi 1 aprilie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care v-aţi putea simți asaltaţi/te de fel şi fel de gânduri, care mai de care mai ireale. Ar fi de dorit să găsiţi o modalitate de a vă elibera de ele întrucât este posibil să vă afecteze destul de mult echilibrul interior și productivitatea. Lăsaţi-le să se risipească și nu le cultivaţi!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Leu:

Luna Nouă din 28 martie se desăvârşeşte tocmai în casa filozofiei voastre de viață, motiv pentru care, în săptămânile următoare, se pot arăta multe ocazii de a vă apropia și mai mult decât până acum de adevăratul vostru potențial. S-ar putea să întreprindeţi multe călătorii la mare distanţă de casă sau chiar în afara ţării.


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Fecioară:

Luna Nouă din data de 28 se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente atât de importante încât să îşi pună amprenta pe echilibrul vostru interior. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să înţelegeţi la timp că acestea sunt destinate să vă testeze limitele și nimic mai mult!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Balanţă:

În zilele de 29 şi 30 martie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând un şir de emoții, trăiri și sentimente contradictorii, afectându-vă cel puțin într-o anumită măsură echilibrul interior. Încercaţi să daţi dovadă de și mai mult tact și diplomație decât până acum!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Scorpion:

În zilele de 29 şi 30 martie, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum că acelea sunt zilele în care ar fi ideal să vă concentraţi cel mai mult pe relația voastră cu partenerul/a de cuplu. Prin urmare, faceţi în așa fel încât să petreceţi mai mult timp de calitate cu cel/a drag/ă la mijlocul săptămânii!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Săgetător:

Luna Nouă din 28 martie se perfectează tocmai în casa iubirii și a copiilor, semn cum că persoanele născute în acest semn zodiacal și-ar putea cunoaște partenerul/a în zilele următoare. Acum ar fi recomandat să vă daţi întâlniri și să o scoateţi pe acea persoană specială în oraș. Dacă nu sunteţi singuri/e, gândiţi-vă cum aţi putea reaprinde scânteia în cuplu! Puneţi-vă în minte să vă recuceriţi partenerul/a!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Capricorn:

În zilele de 31 martie şi 1 aprilie s-ar putea să aveţi parte de cele mai pline și solicitante momente la locul de muncă, deci aveţi grijă să nu vă epuizaţi bateriile în prima parte a săptămânii lucrătoare! Nu este exclus să apară schimbări neașteptate care să presupună să daţi dovadă de viteză de reacție, iar dacă voi v-aţi folosit toată puterea de muncă, s-ar putea să nu vă ridicaţi la înălțimea așteptărilor. Fiţi echilibraţi/te!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Vărsător:

Luna Nouă din 28 martie indică faptul că cheia dezvoltării voastre personale se află, cel puțin în perioada următoare, în mâna apropiaților voştri. Cereţi-le părerea în ceea ce vă privește și arătaţi-vă interesaţi/te de îndemnurile lor în ceea ce privește felul în care v-aţi putea transforma slăbiciunile în puncte forte. Lăsaţi orgoliul deoparte!


Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017, Peşti:

În zilele de 31 martie şi 1 aprilie, Luna se perindă prin casa familiei din horoscopul vostru general, perfectând cândva în cursul acelor zile un aspect tensionat cu Neptun din casa personalității voastre. Persoanele apropiate pot avea unele remarci mai puțin trecute prin filtrul rațiunii la adresa voastră, generându-vă o stare neplăcută care s-ar putea să vă strice weekendul. Încercaţi să nu le luaţi chiar așa de personal! 

Horoscop Urania zilnic: marți, 21 martie 2017

 
Horoscop Urania azi - marți, 21 martie 2017


Horoscop 21 martie 2017, Berbec:

Azi faceţi totul cu viteza luminii! Vă mişcaţi mai repede decât de obicei, ceea ce vă ajută să vă terminaţi treburile la timp și să vă bifaţi toate planurile. Problema este că, din exces de zel, puteți ajunge să comiteți o greșeală, iar viteza fulgerătoare vă va împiedica și să vă bucuraţi de ceea ce faceţi!


Horoscop 21 martie 2017, Taur:

Învăţaţi ceva nou azi și vă veţi descurca extrem de bine! Aveţi de partea voastră o minte ascuțită și o intuiție perfectă, care nu v-au mai servit de multă vreme atât de bine. Poate deprindeţi mai repede decât ceilalți/lelalte colegi/e o tehnică dificilă la muncă sau vă dezvoltaţi un hobby, cert este că marţi cu siguranță vă remarcaţi.


Horoscop 21 martie 2017, Gemeni:

O indiscreție de astăzi vă va costa scump. Povestiţi despre viața voastră sentimentală sau dezvăluiţi secretele unui/ei prieten/e, către o persoană în care aveaţi încredere. Buna credință vă va fi însă înșelată, deoarece toată lumea află amănuntele suculente pe care le-aţi împărtășit. Se poate isca un mic scandal!


Horoscop 21 martie 2017, Rac:

Șeful sau una dintre persoanele pe care sunteţi nevoiţi/te să le ascultați azi tot insistă că ar trebui să vă mişcaţi mai repede. Aveţi grijă însă, deoarece viteza pe care ei v-o cer nu va face decât să altereze calitatea muncii voastre! Dacă va trebui să faceţi această alegere, gândiţi-vă foarte bine la consecințe!


Horoscop 21 martie 2017, Leu:

Vi se face o propunere marţi sau primiţi o întrebare la care nu v-aţi fi așteptat și care vă prinde nepregătiţi/te. Astrele sunt de părere că ar trebui să vă urmaţi intuiția atunci când oferiţi răspunsul; rațiunea nu vă ajută, pentru că păşiţi pe un teritoriu neexplorat până acum, la care nu ştiţi cum să vă raportaţi.


Horoscop 21 martie 2017, Fecioară:

Astăzi primiţi la muncă sau aveţi acasă de-a face cu o sarcină extrem de complicată, care vă va acapara complet. Aveţi grijă, pentru că la un moment dat este posibil să intraţi în criză de timp și să aveţi astfel impulsul de a precipita lucrurile! Nu veţi obține nimic grăbindu-vă, sunt de părere astrele, ba dimpotrivă!


Horoscop 21 martie 2017, Balanţă:

Veţi grăbi pasul și veţi dovadă de o productivitate mult mai ridicată decât în mod normal. Voi sunteţi sfătuiţi/te cu precădere de către astre să daţi curs complet acestei intenții; aveţi mult de muncă și nu ar fi rău să vă puneţi pe treabă la turație maximă, ca să obţineţi ceea ce aveţi nevoie!


Horoscop 21 martie 2017, Scorpion:

Singurul lucru care vă deranjează marţi este că nu aveţi cu cine să vă petreceţi timpul liber, dar veţi trece destul de repede peste acest inconvenient, sunt de părere astrele. Toată lumea din jurul vostru este extrem de ocupată și se îndeletnicește cu munca chiar și la ore târzii. Unii dintre voi sunteţi mai liberi/e, dar nu vă strică nici să aveţi ceva timp la dispoziție pentru voi!


Horoscop 21 martie 2017, Săgetător:

Voi aveţi tendința azi de a vă grăbi chiar mai mult decât de obicei, lucru care ar putea fi însă periculos, sunt de părere astrele. Problema este că voi sunteţi de obicei mai rapizi decât ceilalți, iar o eventuală amplificare a acestui ritm vă va face să vă simţiţi mai degrabă epuizaţi/te!


Horoscop 21 martie 2017, Capricorn:

Dacă nu luaţi azi un premiu pentru productivitate, nu știu ce este în mintea șefului vostru! Ritmul rapid al zilei, asociat cu mintea, ambiția și atenția voastră vă vor transforma în cei mai buni angajaţi/te a momentului. Sunteţi cu atât mai fericiţi/te cu cât aplauzele și recunoștința vor fi publice!


Horoscop 21 martie 2017, Vărsător:

Tendința voastră normală spre insubordonare vă va costa mult azi! Ca de obicei, puneţi la îndoială ceea ce șeful vă cere și sunteţi convinşi/se că puteți face lucrurile mai bine decât crede el de cuviință. Azi sunteţi însă în opoziție cu majoritatea semnelor, care se grăbesc și fac dovada tuturor talentelor lor.


Horoscop 21 martie 2017, Peşti:

Lumea se grăbește azi, dar voi nu simţiţi deloc nevoia să o faceţi. Ba dimpotrivă, parcă vă veţi dori să lăsaţi în urmă tot acest vacarm și să mergeţi să vă relaxaţi undeva, departe de toți. La un muzeu sau chiar la cumpărături - sunt locurile unde voi vă simţiţi cel mai bine și unde azi vă veţi regăsi!