Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2023

 
Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2023


Șobolan:

În luna lui Gerar, cei(le) din zodia Șobolan se confruntă cu mici probleme de sănătate, din cauza oboselii. Însă cu mai mult repaus și un stil de viață sănătos, problemele pot dispărea de la sine.


Bivol:

Cei(le) din zodia Bivol vor avea o mulțime de probleme de rezolvat într-un timp relativ scurt. În a doua parte a lui Gerar, Bivolul va primi o ofertă de muncă de la o companie consacrată la nivel mondial.


Tigru:

Nativii(ele) din zodia Tigru își propun să facă anumite schimbări, vin cu noi rezoluții și reușesc să își organizeze mai bine timpul. În noul an calendaristic, Tigrul își dorește să obțină un statut, dar și o carieră înfloritoare.


Iepure:

Nativii(ele) din zodia Iepure se confrunt(ă) cu probleme la serviciu, de aceea decid să facă următorul pas în carieră și să își schimbe locul de muncă. Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg într-o direcție bună.


Dragon:

Nativii(ele) din zodia Dragon își fac timp pentru cei(le) dragi lor și își reorganizează programul la birou. Dragonul începe noi proiecte în 2023, însă are nevoie de multă perseverență ca să le ducă la bun sfârșit.


Șarpe:

În luna lui Gerar, Șarpele se simte măgulit și își dorește ca acele momente să fie veșnice. Însă ceea ce nu știe nativul(a) din zodia Șarpe este că unele persoane le cântă în strună doar ca să obțină avantaje de pe urma lui/ei.


Cal:

Nativii(ele) din zodia Cal se vor concentra mai mult asupra familiei și vor încerca să obțină conexiunea pe care au pierdut-o în timp. Din punct de vedere profesional, lucrurile stagnează.


Capră/Oaie:

În luna lui Gerar, Capra/Oaia știe exact în ce direcție se îndreaptă și de aceea alege să nu depună niciun efort suplimentar pentru a obține un serviciu mai bine plătit. În plan sentimental, lucrurile merg în direcția favorabilă căsătoriei.


Maimuță:

Maimuța continuă să viseze și este optimistă în ceea ce privește relația sa de cuplu. Deși în ultima perioadă a primit toate semnalele că ar trebui să ia o decizie în plan sentimental, aceasta continuă să refuze realitatea.


Cocoș:

Nativii(ele) din zodia Cocoș se simt extrem de epuizați(te) și simt să ia o pauză de la tot ce înseamnă activitate profesională. Se prea poate ca aceștia(stea) să plece într-o vacanță exotică alături de persoana dragă lor.


Câine:

În luna ianuarie 2023, cei(le) din zodia Câine trec printr-o dezamăgire în dragoste, însă acest lucru nu va reuși să îi/le zdrobească încrederea în sine. Câinele este conștient de atuurile sale și știe că într-o zi își va găsi sufletul pereche.


Mistreț:

În luna lui Gerar, nativii(ele) din zodia Mistreț sunt implicați(te) într-o mulțime de proiecte noi, care le vor aduce profit. Din punct de vedere sentimental nu sunt la fel de norocoși(ase), fiindcă persoana iubită de ei(le) le va spune că are nevoie de o pauză.

 

Etalarea şi interpretarea runelor, 2-8 ianuarie 2023

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 2-8 ianuarie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie pășesc extraordinar în săptămâna 2-8 ianuarie. Se pare că sunteți învingători(are). Ați câștigat în toate planurile.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii e cazul să abordeze altfel problemele care îi\le interesează. Schimbați tactica. Dacă ați fost blânzi(de), trebuie să lăsați bunătatea deoparte și să luați reversul medaliei, că altfel nu se mai poate.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc un mesaj dublu. Runa vă anunță să vă relaxați, iar în al doilea rând vă indică să nu vă mai faceți probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Fiți atenți(te), puneți mâna pe un telefon sau faceți-le o vizită celor dragi vouă pe care i-ați neglijat în ultima perioadă.


Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal vor primi un cadou minunat. Să vă fie de folos și cu folos.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie se vor îmbrăca într-o aură de mister, o nebuloasă. Ei(le) sunt într-o comuniune cu tot ce înseamnă forța divină.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au o rună extraordinar de benefică. Au parte de belșug. Peste puțin timp, visurile Fecioarelor se vor împlini.


Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal vor susține o mică bătălie, dar asta nu înseamnă că trebuie să se îngrijoreze. Sfatul runei ar fi să lase bătălia că tot ele câștigă.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o rună de protecție totală. Se vor simți în siguranță. Este simbolul care îi/le va proteja de toate forțele malefice din Univers.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au chef să facă plimbări sau schimbări. Sunt gata de a se muta din casă sau din locul în care muncesc. Vor acționa favorabil pentru ele într-o problemă care le preocupă. Runa le-a dat porți deschise, de ele depinde dacă vor să aleagă una din două ori chiar pe amândouă.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, în curând.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au dat de uragan! Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla un adevăr important care le va marca viața sau îi/le va schimba. Vin lucruri bune și pentru Pești. Adevărurile importante au marcaj dacă au făcut lucruri rele și cu schimbări benefice dacă au dat dovadă de bunătate cu cei(le) din jurul lor. Totul e în funcție de ce au făcut ei(le).

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 decembrie 2022

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 decembrie 2022


Horoscop 31 decembrie 2022, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze asupra interiorului lor. Ai tendința de a avea mai multe conflicte interioare care ar putea să te facă să te simți confuz(ă) și nefericit(ă). De aceea, este important ca astăzi să încerci să te ocupi mai mult de gândurile tale și să ai mai multă încredere în tine, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 31 decembrie 2022, Taur:

Taurii au nevoie să lase în trecut multe persoane și gânduri. Chiar dacă îți este dificil să vezi cum lucrurile au alt drum față de al tău, trebuie să fii puternic(ă) și să accepți lucrurile așa cum vin. Viața ta o să devină din ce în ce mai aglomerată. De asemenea, este important cum răspunzi provocărilor următoare și cât de dedicat(ă) ești pentru a excela în viitor.


Horoscop 31 decembrie 2022, Gemeni:

Pentru nativii(ele) din zodia Gemeni este un moment prielnic pentru a analiza prieteniile și relațiile cu oameni speciali. Va fi destul de greu pentru tine să te concentrezi asupra lucrurilor bune care vrei să ți se întâmple. Anumite persoane ar putea să îți stârnească sentimente de furie.


Horoscop 31 decembrie 2022, Rac:

Te gândești tot mai mult la cum oamenii din jurul tău te-au părăsit din cauza unui comportament nepotrivit. Poate este momentul în care vei realiza că nu ai dreptate mereu, iar ceea ce ți-au comunicat ceilalți(lelalte) despre tine ar putea fi un adevăr. Ai impresia că lucrurile ți-au scăpat de sub control, însă vei reuși, cu siguranță, să te concentrezi asupra celor mai bune decizii.


Horoscop 31 decembrie 2022, Leu:

Ți-ai stabilit deja anumite ținte pe care vrei să le atingi în anul următor. Vei avea parte de experiențe unice și pe placul tău.


Horoscop 31 decembrie 2022, Fecioară:

Ești încrezător(are) în ceea ce privește cariera și viața profesională. Proiectele la care lucrezi vor atinge cele mai înalte culmi. Din punct de vedere emoțional, ai tendința să te blochezi în gânduri care nu îți dau pace. Te frământă dorința de a ierta pe cineva care nu merită acest efort, arată horoscopul zilei.


Horoscop 31 decembrie 2022, Balanţă:

Balanțele sunt pregătite pentru a face sacrificii. În plan sentimental se întâmplă multe. Ai senzația că ești singur(ă) în relația pe care o ai. Este posibil ca partenerul(a) tău(a) să nu dea semne de îngrijorare, iar acest lucru te va face să te simți confuz(ă). Sentimentele tale te pot speria, dar este un moment foarte bun să spui lucrurilor pe nume.


Horoscop 31 decembrie 2022, Scorpion:

Este un moment foarte bun pentru tine să îți faci bagajele și să petreci mai mult timp departe de oraș, alături de cei(le) mai dragi prieteni(e). Petrecerea dintre ani te va face să te simți liber(ă) și plin(ă) de viață. Aveai nevoie de aceste sentimente, mai ales după o perioadă mai aglomerată.


Horoscop 31 decembrie 2022, Săgetător:

Ești recunoscător(are) pentru cele mai frumoase clipe petrecute alături de persoana iubită, dincolo de toate greutățile de care te-ai mai lovit. Ar fi bine să spui ceea ce simți și să faci o surpriză persoanei iubite.


Horoscop 31 decembrie 2022, Capricorn:

Capricornii au parte de sentimente calde și reconfortante în ceea ce privește viitorul. Ești încrezător(are) în anul care va veni și în puterile tale. Atât timp cât ai familia aproape și prietenii(ele) nu te lasă la greu, te poți considera o persoană norocoasă. Ai parte de momente memorabile pe care vei vrea să le povestești peste ani și ani.


Horoscop 31 decembrie 2022, Vărsător:

Horoscopul de azi surprinde Vărsătorii în ipostaza de a-și dori vindecarea unor răni. Anumite gânduri și vorbe te-au făcut să simți o durere profundă, iar acum ai nevoie de confirmarea că ai trecut definitiv peste această supărare. Nu uita, ești o persoană puternică și vei izbuti să realizezi ce ți-ai propus.


Horoscop 31 decembrie 2022, Peşti:

Nativii(ele) din zodia Pești au parte de o zi memorabilă alături de cele mai dragi persoane lor. Au nevoie de multe gânduri pozitive. Ești încrezător(are) în viitorul tău și vrei să reușești tot ce îți propui.
 

29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023: Mercur retrograd în Capricorn

 
29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023: Mercur retrograd în Capricorn


Berbec:

Vei încheia anul într-o notă pozitivă. Cu toate acestea, evită orice ceartă cu partenerul(a) de cuplu ori familia.


Taur:

Retrogradul te va face să plănuiești pentru anul 2023. Cu toate acestea, vei aborda câteva probleme cu colegii(ele) de serviciu. Fii blând(ă) cu ei(le).


Gemeni:

Conflictele în viața sentimentală vor fi la apogeu datorită efectului retrogradului lui Mercur. Cu toate acestea, evită să ceri ajutorul altora, mai degrabă rezolvă singur(ă) neînțelegerile cu partenerul(a) tău(a) de cuplu. Cererea de ajutor din exterior ar putea deraia și mai mult relația și pot crește neînțelegerile.


Rac:

Retrogradul aduce confuzie și conflict interior pentru tine. Încearcă să eradichezi confuzia ținându-ți gândurile echilibrate și făcând sport.


Leu:

Vei vorbi despre planurile tale pentru 2023 cu familia ta. Cu toate acestea, nu fi nepoliticos(asă) cu ei. De asemenea, ține-ți cheltuielile sub control. Restul va fi bine pentru tine.


Fecioară:

Această perioadă retrogradă al lui Mercur va fi bună. În plus, vei avea mult sprijin din partea celor dragi ție. Viața ta sentimentală va fi într-o stare bună. Vei fi în armonie.


Balanţă:

Se poate să pierzi concentrarea pentru muncă, ceea ce va fi rău pentru cariera ta. De asemenea, ai grijă la manipulatori(are). Selectează-ți compania cu atenție, deoarece aceasta îți va determina succesele și pierderile.


Scorpion:

Mercurul retrograd în Capricorn din decembrie 2022 îți va aduce situații mixte, atât bune, cât și rele. Cu toate acestea, nu îți pierde concentrarea asupra obiectivelor tale viitoare. Păstrează-le la vedere și continuă să lucrezi pentru a le atinge.


Săgetător:

Folosește perioada retrogradă pentru a recupera tot ceea ce a rămas în urmă. Respectă termenele limită. Finalizează vechile proiecte. Prin urmare, vei putea intra în 2023 cu spațiu pentru proiecte și situații noi.


Capricorn:

Perioada retrogradă al lui Mercur pentru tine din decembrie 2022 va trece rapid. Vei fi programat(ă) și ocupat(ă) de cele mai multe ori. Cu toate acestea, această rutină aglomerată îți va aduce multă distracție și socializare. Prin urmare, muncă fericită!


Vărsător:

Mercur retrograd din decembrie 2022 îți permite să faci orice modificări dorești înainte de a porni în călătoria anului 2023.


Peşti:

Mercur retrograd îți va oferi timp să îți îmbunătățești relațiile cu prietenii(ele) și familia, deoarece vei avea suficient timp pentru a face acest lucru. Așa că nu rata această oportunitate.
 

Ce arată cărţile de Tarot pentru luna ianuarie 2023

 
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna ianuarie 2023


Berbec:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Taur:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.


Gemeni:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Rac:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Leu:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Fecioară:

Cartea etalată – Rege de Monede. Cartea arată importanța răbdării, iar apariția sa poate fi un semn că vei fi răsplătit(ă) pentru munca ta ori un indiciu că e necesar să găseşti un echilibru între plăcerile și sarcinile tale.


Balanţă:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).


Scorpion:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.


Săgetător:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Capricorn:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Vărsător:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte.


Peşti:

Cartea etalată – Pajul de Bâte. Cartea te îndeamnă să îţi asumi riscuri și să îţi exprimi creativitatea. Pajul de Bâte anunță idei și proiecte noi de viitor.

 

Horoscopul zilei de vineri, 23 decembrie 2022

 
Horoscopul zilei de vineri, 23 decembrie 2022


Horoscop 23 decembrie 2022, Berbec:

Berbecii au nevoie de mult timp pentru ei. Fie că e vorba de cadouri sau pur și simplu de relaxare, ești greu de găsit astăzi. Ți-ai programat din timp activitățile pentru a te asigura că totul merge strună.


Horoscop 23 decembrie 2022, Taur:

Trebuie să-ți asumi că ai anumite așteptări de la viitorul tău și de la oamenii din jurul tău. Chiar dacă totul pare, deocamdată, neclar, vei reuși să dai de cap acestor situații. Ai încredere în tine, este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont. Ai tendința de a-ți pune bețe în roate destul de des. Ți-e frică de eșec sau de greutatea de a te adapta.


Horoscop 23 decembrie 2022, Gemeni:

Gemenii sunt deja gata de petrecere. Mai ai doar câteva detalii de retușat. Firea ta perfecționistă este de mare ajutor în aceste momente. Cu toate acestea, ai și de furcă. Cei(le) din jurul tău par să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine și ar putea să te deranjeze. Acceptă și opiniile celorlalți(te), ai putea să ai de câștigat de data aceasta.


Horoscop 23 decembrie 2022, Rac:

Racii sunt din nou cu capul în nori. Să lași trecutul să se rezolve de la sine înseamnă că ai loc în inima ta pentru o nouă relație. S-ar putea să nu mai fii singur(ă) pentru prea mult timp. Iubirea vine spre tine.


Horoscop 23 decembrie 2022, Leu:

Horoscopul zilei de azi îi surprinde pe Lei într-o situație mai aparte. Vei fi nevoit(ă) să rezolvi rapid o situație mai complicată. Vei avea un minim de resurse în care va trebui să te încadrezi. Aici va ieși în evidență spiritul tău analitic și organizat. Vei negocia niște condiții și vei prioritiza niște proiecte personale speciale.


Horoscop 23 decembrie 2022, Fecioară:

Ai încredere în ceea ce îți spune instinctul. Ești o persoană cu o personalitate puternică, debordantă și încredere în sine. Astăzi te simți plin(ă) de energie pozitivă și te bucuri să oferi și celor din jurul tău din ea. Ai ceva care te va scoate mult în evidență în aceste zile. Șarmul și charisma ta îi/le vor face pe cei(le) din jur să se bucure de prezența ta.


Horoscop 23 decembrie 2022, Balanţă:

Luna Nouă în Capricorn se va manifesta în direcția Balanțelor și va guverna fericirea. Aceste vibrații sunt împlinitoare pentru tine, mai ales pentru că este vorba și de zona dragostei. Plănuiești să rămâi confortabil(ă) în interior o dată ce ziua continuă să se desfășoare. Profită de timpul liber pentru a te ocupa de orice treburi care s-au adunat în jurul tău.


Horoscop 23 decembrie 2022, Scorpion:

Horoscopul zilei le dovedește Scorpionilor că știu să dețină controlul. Ești o zodie foarte ambițioasă și acest lucru te va ajuta mult. Ai nevoie să obții niște aprobări și să începi să lucrezi pentru un proiect foarte drag ție. Se anunță o zi perfectă pentru cei(le) care sunt muncitori(are) și dornici(e) de realizări frumoase.


Horoscop 23 decembrie 2022, Săgetător:

Săgetătorii au parte, la rândul lor, de realizări. Aceștia sunt foarte bucuroși să afle că aștrii le vor asigura orice au nevoie. Mulțumită caracterului tău categoric, vei reuși să obții exact ceea ce-ți dorești.


Horoscop 23 decembrie 2022, Capricorn:

Fiind o zodie de pământ, Capricornul are tendința de a rămâne încăpățânat. Vei petrece mult timp astăzi gândindu-te la nevoile și dorințele tale. Ești foarte concentrat(ă) asupra a ceea ce îți dorești în viață. Este o modalitate minunată de a-ți demonstra ambiția și dorința de a realiza lucruri frumoase. Este în regulă să te simți pasionat(ă) de carieră sau de visurile tale. Acest lucru este ceea ce îi/le face pe învingători(are) să câștige.


Horoscop 23 decembrie 2022, Vărsător:

Vărsătorii au tendința de se lăsa întrerupți de mici drame. Nu pierde timpul cu lucruri așa mărunte. Această perioadă a anului poate să fie plină de întâmplări ca acestea. De aceea, important este să nu te încarci cu energii negative și să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat.


Horoscop 23 decembrie 2022, Peşti:

Horoscopul de azi îi/le aduce pe nativii(ele) din zodia Peștelui în ipostaza unor revelații. Accepți destul de ușor faptul că este posibil să te înșeli referitor la alte persoane. De aceea, este un pas foarte important, mai ales în dezvoltarea ta. Maturitatea de care dai dovadă și felul organizat în care obții rezultate sunt de-a dreptul surprinzătoare.
 

Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Fecioară

 
Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Fecioară


Fecioara are foarte multe calități ascunse. La prima vedere pare o persoană introvertită, însă o dată ce ajungi să o cunoști îți dai seama de multe atribuții ale sale. Fiind autodidactă, rar acceptă funcții de conducere. Nu îi place să fie condusă de alții(tele), dar nici să se impună atunci când este cazul. Este o ființă blândă cu o mare iubire față de oameni.

Dacă totuși ajunge cu atribuții de conducere, va renunța rapid la acestea. Simplul fapt că este nevoită să îngrădească anumite libertăți ale celor din jurul ei, o face să-și dorească alte meserii. Dacă vorbim despre domenii ce implică comunicarea sau creativitatea, atunci am găsit locul potrivit pentru Fecioară. Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte buni psihologi, agenți publicitari, creatori de modă ori inovatori.


Meserii potrivite pentru zodia Fecioară

Implicarea în politică ar fi perfectă pentru zodia Fecioară. Aici își poate folosi punctul ei forte care este comunicarea cu masele de oameni. Dacă își dorește, pot fi o foarte bună detectivă. Îi place foarte mult să caute indicii și să despice firul în patru. De altfel, firea ei analitică și răbdarea o poate ajuta în luarea celor mai importante decizii. Deși nu va acționa niciodată imediat, acest lucru nu trebuie interpretat ca nepăsare.

Atunci când trec prin momente intense, Fecioarele tind să se închidă în sine și să analizeze situația din toate unghiurile.

Caută mereu soluții și le găseşte fără prea mare dificultate exact atunci când are nevoie. Fecioara poate avea tot ce își doreşte, asta pentru că este foarte muncitoare și cunoaşte metodele prin care să ajungă exact acolo unde trebuie.

Călătoreşte întotdeauna în destinații exotice pe bani proprii și nu cere ajutorul nimănui. De cele mai multe ori, ea tinde să se lanseze în artă și să-și expună lucrările în locuri inedite.


Ce cariere ar trebui să urmeze nativul(a) Fecioară

Una dintre meseriile potrivite pentru acest semn zodiacal ar fi contabil(ă). Fecioara este recunoscută pentru atenția la detalii, natura critică și înclinația spre aritmetică.

Își ajută clienții și își păstrează întotdeauna moralitatea intactă. Deși este la polul opus, slujba de nutriționist(ă) i se potrivește la fel de bine. Îi place să ajute oamenii, iar stilul de viață sănătos tinde să fie o preocuparea constantă. De obicei, pune în practică ceea ce aduce în discuție.

Meserii ca instructor(are) de yoga sau menajeră sunt la fel de potrivite. Fecioara prezintă interes pentru vindecările naturale și are un simț estetic foarte dezvoltat.


Își doreşte ca perfecțiunea să se regăsească atât la serviciu, dar și în viața personală. Printre alte locuri de muncă în care ar excela se numără statistician(ă), arhivar ori programator(are). Fecioara este extrem de atentă la detalii și ține să funcționeze astfel fără probleme.

Munca o stimulează întotdeauna, iar de cele mai multe ori uită să petreacă timp alături de cei(le) dragi ei. Își dorește un mediul liniștit, atât la birou cât și acasă.

Atunci când ceilalți(lelalte) au nevoie de ajutor, este prima care se oferă să iasă în față. Îi place să ofere sfaturi, chiar dacă uneori se implică mult prea mult în viața celorlalți(te) și uită de a sa.

 

Predicții 2023. Evenimente astrologice majore!

 
Predicții 2023. Evenimente astrologice majore!


Început de 2023 cu două retrograde

O dată ce începe 2023, se poate simţi că ne îndreptăm într-o direcţie greşită. Atât Marte, cât şi Mercur vor fi în continuare retrograde până în 12 şi, respectiv, 18 ianuarie. Putem respira uşuraţi(te) după ce încep să se mişte din nou „direct”.


Trei planete exterioare schimbă zodia

Trei planete exterioare – Saturn, Pluto şi Jupiter – îşi schimbă semnele zodiacale în acest an, pregătindu-ne pentru unele schimbări personale, culturale şi politice. În timp ce aceste tranziţii pot duce la incertitudine în viaţa noastră, ele ne pot ajuta, de asemenea, să găsim un teren mai solid. Uranus în Taur a fost într-o dispută îndelungată cu Saturn în Vărsător în ultimii ani, dar o dată ce această situaţie se încheie, există speranţă de a găsi stabilitate în economiile şi conturile noastre bancare.


Saturn intră în Peşti din 7 martie, după 29 de ani

Saturn cel conservator se scufundă în apele adânci ale Peştilor din 7 martie şi va rămâne acolo în următorii trei ani. O dată ce graniţele noastre se topesc încet şi găsim mai multă compasiune şi empatie pentru ceilalţi(lelalte), frica de incertitudine ne poate face să opunem mai multă rezistenţă.


Pluto intră în Vărsător din 23 martie

Ultimul dans al provocatorului Pluto în Capricorn a zguduit întreaga lume până în străfundurile ei şi fiecare fiinţă vie a simţit fiorul. Acest tranzit lung a distrus încet toate structurile din jurul nostru care nu mai funcţionează. Vom vedea luminiţa de la capătul tunelului când Pluto se va muta în Vărsător din 23 martie. Este timpul să construim baze mai puternice, bazate pe adevăr şi integritate.

În următorii câţiva ani, Pluto va merge înainte şi înapoi între Vărsător şi Capricorn de mai multe ori înainte de a rămâne în Vărsător de la sfârşitul anului 2024 până în 2043. În acest an, totuşi, vom putea vedea o previzualizare anticipată dacă umanitatea este la înălţimea sarcinii de a-şi uni mâinile în pace şi de a construi o lume mai binevoitoare pentru toţi(ate).

Următorii câţiva ani s-ar putea simţi din nou sfârşitul unui capitol de istorie, deoarece asistăm la schimbări masive în jurul justiţiei sociale, comunităţii şi tehnologiei. Intrăm într-o eră a tehnocraţiei, aşa că trebuie să avem grijă să nu schimbăm conducătorii(arele) autocratici(e) şi corporatişti(ste) din ultimul deceniu cu ceva mai periculos şi anume inteligenţa artificială. Ar putea fi înţelept să ne „verificăm” că nu devenim noi înşine nişte roboţi.


Jupiter intră în Taur din 16 mai

Când Jupiter părăseşte Berbecul de Foc pentru Taurul de Pământ putem schimba nevoia noastră de viteză cu ceva mai practic. Acesta este anul în care va trebui să ne concentrăm asupra extinderii abundenţei din viaţa noastră. Indiferent dacă punem nişte bani în plus în conturile de economii sau cumpărăm casa la care visăm, recompensele ar putea fi generoase.


Ne poate fugi pământul de sub picioare în jurul datei de 17 mai, când Jupiter în Taur face cuadratura cu întunecatul Pluto în Vărsător. Am putea vedea schimbări climatice care au un impact semnificativ asupra comunităţilor noastre sau inflaţia şi instabilitatea financiară ar putea zgudui lucrurile. Dar când Jupiter se alătură Nodului Nord din 1 iunie, putem găsi o speranţă atât de necesară pentru un viitor financiar stabil (după ce praful are şansa să se aşeze, desigur).


Nodurile lunare ale destinului schimbă axa din 17 iulie

Nodul lunar Sud karmic se va deplasa prin două semne orientate spre relaţii, din Scorpionul intim în Balanţă cea cu gândul la căsătorie, ajutându-ne să regândim ce înseamnă să fii un cuplu. Până în 17 iulie, Nodul Sud finalizează un tur de 18 luni prin Scorpion şi se mută în Balanţă. Putem face o punte între nevoile noastre individuale şi cerinţele unei relaţii? Aceasta este călătoria pe care o vom aborda la nivel colectiv, în timp ce Nodurile lunare se îndreaptă spre Berbec (Nodul Nord) şi Balanţă (Nodul Sud) din 17 iulie 2023 până în 11 ianuarie 2025. Rezolvarea va fi testată în timpul eclipsei de Lună în Scorpion din 5 mai şi al eclipsei de Soare din 14 octombrie în Balanţă.


Venus intră în retrograd din 22 iulie

Iubirile de vară pot să nu fie atât de fierbinţi. Zeiţa iubirii Venus face un pas înapoi în 22 iulie şi merge retrograd în Leu, inspirând la reflecţie asupra modului în care dăm şi primim afecţiune. Cu toţii(ate) vrem să fim iubiţi(te) şi acceptaţi(te) în unicitatea noastră. Am putea revedea provocările din relaţii care au apărut pentru noi ultima dată când Venus s-a retras în acest semn în urmă cu opt ani.


Sezonul eclipselor ne arată adevăratele culori

2023 ar putea fi anul în care ieşim din bârlogurile noastre de izolare. Prima eclipsă a sezonului pune reflectorul pe ceea ce suntem cu adevărat. Această puternică eclipsă totală de Soare din Berbec din 20 aprilie vrea să renunţăm să ne mai pese atât de mult de ceea ce cred alţii(tele) despre noi. Dar, pentru a face acest lucru, s-ar putea să mai avem ceva „straturi” de aruncat. Acolo ne va fi de folos eclipsa de Lună în penumbra din Scorpion (5 mai).

Cu cât renunţăm mai mult, cu atât mai mult ajungem să ştim ce este cu adevărat important pentru noi. Eclipsele ne vor scoate la lumină adevăratele valori. Ziua de 14 octombrie va aduce o eclipsă inelară de Soare în Balanţă, urmată de o eclipsă parţială de Lună din 28 octombrie în Taur. Ambele eclipse sunt guvernate de Venus, evidenţiind ceea ce aduce frumuseţe şi sens în viaţa noastră.


Anul nou cu Mercur retrograd în Capricorn. A doua oară!

Anul 2023 începe şi se termină cu Mercur retrograd în Capricorn. Din 29 decembrie 2022 până în 18 ianuarie 2023, Mercur este retrograd în Capricorn. Va fi din nou din 13 decembrie 2023 până în 1 ianuarie 2024. Ce înseamnă asta pentru stabilirea obiectivelor noastre anuale? Dă-ţi voie să te odihneşti înainte de a stabili acele rezoluţii. Începe anul 2023 cu o reflecţie asupra celor mai mari lecţii pe care ţi le-a dat 2022. Lăsăm un an dificil de tulburări economice şi probleme prelungite de sănătate în spate. Este în regulă să fii nesigur(ă) cu privire la intenţiile pe care vrei să le stabileşti pentru 2023. Şi iată o soluţie inteligentă: pune-ţi în mişcare misiunile din 2023 la prima Lună Nouă a anului, care are loc în 21 ianuarie. Este o Lună Nouă în Vărsător, semnul speranţei, idealismului şi inovaţiei, care te va ajuta să visezi în afara oricărei cutii.

Ultimul Mercur retrograd al anului 2023, care începe în 13 decembrie, tot în Capricorn, se va încheia în Săgetător. Ni se reaminteşte, cu acest prilej, că după un an de transformare şi rotaţie planetară, cu toţii(ate) merităm o pauză. Cu atât de multe schimbări care se întâmplă, avem nevoie de timp astfel încât creierul nostru să le integreze pe toate. Dacă rămâi blocat(ă) la aeroport sau planurile tale de vacanţă sunt rearanjate, foloseşte ocazia pentru a recalibra şi a reflecta la ceea ce vrei să iei cu tine în noua eră a anului 2024.

 

Horoscopul zilei de joi, 22 decembrie 2022

 
Horoscopul zilei de joi, 22 decembrie 2022


Horoscop 22 decembrie 2022, Berbec:

Berbecii se vor concentra mai mult asupra muncii. Deși au nevoie și de relaxare, aceștia sunt genul de persoane cărora reușitele la locul de muncă îi împlinește cel mai mult. O să ai parte de mai multe lucruri care trebuie rezolvate până la sfârșitul anului. Nu te simți deloc nedreptățit(ă), ba mai mult, te bucuri să ajuți.


Horoscop 22 decembrie 2022, Taur:

Taurii vor petrece din ce în ce mai mult timp acasă. Vor să pregătească toate bucatele și să se bucure de mai mult timp pentru ei. Horoscopul zilei de azi te surprinde în perioadă de organizare.


Horoscop 22 decembrie 2022, Gemeni:

Gemenii se liniștesc și ei. Vei lăsa conflictele să nu îți acapareze ziua. Încerci să stai departe de tot ceea ce îți provoacă stări de neliniște. Desigur, nu vei putea evita tot ce te supără. Firea ta nu te lasă să te concentrezi asupra stării tale de bine și ai tendința să derapezi. Noroc că ai oameni de încredere alături.


Horoscop 22 decembrie 2022, Rac:

Talentul tău în bucătărie va fi apreciat de cei(le) dragi ție, mai ales pentru că îți vei pune sufletul în bucate. Ai pregătit activități de familie, decorațiunile, iar cadourile sunt la loc de cinste. Mai rămâne să te pregătești chiar tu. Ți-ai dori să adaugi ceva nou în garderoba ta, iar acum este cel mai bun moment.


Horoscop 22 decembrie 2022, Leu:

Horoscopul zilei îi/le surprinde pe nativii(ele) din zodia Leului într-o formă de zile mari. Ești plin(ă) de energie și vrei să faci cele mai frumoase cadouri. Cu toate acestea, te stresezi pentru că nu reușești să găsești cadoul perfect. Firea ta se bazează pe acțiuni ireproșabile. Motiv pentru care, vrei neapărat să îi/le surprinzi pe cei(le) dragi ție cu cele mai frumoase cadouri.


Horoscop 22 decembrie 2022, Fecioară:

Ai nevoie de mai mult timp pentru pregătirea cadourilor, dar nu mai ai de unde. La serviciu s-au ivit niște situații mai speciale, motiv pentru care vei sta mai mult peste program. S-ar putea să primești critici din aceste motive din partea familiei.


Horoscop 22 decembrie 2022, Balanţă:

Cu siguranță, cineva te-a observat și te apreciază pentru ceea ce ești. Chiar dacă pare că toată lumea s-ar putea să te tachineze, cei(le) dragi ție vor doar să îți arate că se bucură pentru tine. Încearcă să nu iei poziții categorice sau să te grăbești. Lucrurile vor curge de la sine.


Horoscop 22 decembrie 2022, Scorpion:

Gândește mereu înainte să vorbești. Lucrurile pe care le spui s-ar putea să deranjeze pe cineva. Chiar dacă ai impresia că ai dreptate într-o anumită situație, nu trebuie să exagerezi. Încearcă să nu deschizi conflicte sau răni mai vechi. Ai tendința de a arunca cuvinte în stânga și în dreapta.


Horoscop 22 decembrie 2022, Săgetător:

Vei primi o oportunitate interesantă și ai nevoie de sprijinul celor dragi ție pentru a decide care e cea mai bună variantă pentru tine. De asemenea, în plan financiar, o duci din ce în ce mai bine. Ai toate resursele necesare pentru a-ți îndeplini dorințele.


Horoscop 22 decembrie 2022, Capricorn:

Vei lua decizii destul de importante pentru viitorul tău. Ești o fire independentă, însă, câteodată, ai nevoie și de un al doilea sfat. Consideri oportun ca visurile și dorințele tale să fie o prioritate, arată horoscopul de azi.


Horoscop 22 decembrie 2022, Vărsător:

Vărsătorii sunt indeciși. Încearcă să te concentrezi asupra banilor. În ultima perioadă ai depășit bugetul de bază și riști să rămâi cu ceva datorii. Asigură-te că totul va fi pregătit pentru 2023.


Horoscop 22 decembrie 2022, Peşti:

Peștii simt nevoia să petreacă. Vei sărbători niște reușite foarte importante pentru tine. Ai obținut niște rezultate foarte bune, iar acum este momentul să iei puțină pauză și să te bucuri de timp pentru tine. E un moment prielnic să stai alături de familie.
 

Solstiţiul de iarnă 2022. De aici încolo zilele vor fi din ce în ce mai lungi!

 
Solstiţiul de iarnă 2022. De aici încolo zilele vor fi din ce în ce mai lungi!


Care este semnificaţia spirituală a solstiţiului de iarnă 2022?

Dacă solstiţiul de iarnă are loc de ziua ta sau în apropierea aniversării tale, vei avea darul de a fi abil(ă) în afaceri şi vei ajunge departe în viaţă. Întrucât atunci s-a născut Iisus Hristos sau zeul egiptean Horus, există semnificaţie specială pentru persoanele născute acum, anume că sunt oameni aleşi şi antemergători ai vremurilor lor. Acesta este un moment profund de reînnoire şi iluminare pentru toţi(ate).

După momentul solstiţiului de iarnă, cu toţii(ate) intrăm în starea mentală şi emoţională de a ne gândi la anul ce se încheie şi a ne face rezoluţii pentru noul an ce vine. Dacă eşti tipul de om căruia îi plac planificările şi obiectivele, aceasta poate fi perioada din an cea mai încântătoare pentru tine. Pentru toţi(ate) este momentul de a ne da permisiunea de a visa, de a ne crea propria magie în realitate, de a simţi că lumina există chiar şi în cea mai lungă noapte din an! Datorită puterii uriaşe de manifestare, în această noapte este momentul în care fiecare din noi să aibă cel puţin o dorinţă clară, să simtă emoţia împlinirii ei şi să o trimită în Univers, convins(ă) că acesta a prins-o şi dat-o în lucru pentru realizare!


Solstiţiul de iarnă 2022 şi intrarea Soarelui în Capricorn

Solstiţiul de iarnă este şi momentul din an în care Soarele se mută în zodia Capricornului, marcând startul oficial al iernii în emisfera nordică. Soarele intrat în Capricorn semnifică un moment de iniţiere şi regenerare pentru toţi(ate) în care pământul – şi noi o dată cu el – se reinventează!

Este o idee bună să ne dedicăm timp, în sezonul sărbătorilor de iarnă ce sunt anual găzduite de Soarele în Capricorn, în care să devenim conştienţi(te) de această subtilă schimbare de priorităţi şi de a ne construi un nou curs pentru viitor. Întreabă-te: cum mi-aş dori să arate viitorul meu? Când tot Pământul doarme este momentul magic de a intra adânc în tine însuţi(ăţi) şi de a planta noi seminţe.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 21 decembrie 2022

 
Horoscopul zilei de miercuri, 21 decembrie 2022


Horoscop 21 decembrie 2022, Berbec:

Ai tendința de a cheltui destul de mult, în special pe cadourile pentru persoanele din jurul tău. Ar fi bine să îți faci niște calcule pentru a vedea în ce măsură îți permiți anumite cheltuieli și la ce ar trebui să mai renunți, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 21 decembrie 2022, Taur:

Au mai rămas puține zile până la sărbători, iar tu ai multe lucruri de rezolvat la serviciu, astfel că se anunță o zi foarte aglomerată. Orice ai face, încearcă să nu duci cu tine acasă problemele de la muncă și să te bucuri mai mult de timpul petrecut alături de cei(le) dragi ție.


Horoscop 21 decembrie 2022, Gemeni:

Din neatenție poți face astăzi unele lucruri care, în cele din urmă, se vor dovedi a fi în favoarea ta. Norocul îți va surâde și poți obține cu mai multă ușurință anumite beneficii.


Horoscop 21 decembrie 2022, Rac:

Armonia din familie poate fi distrusă astăzi de unele decizii care au fost luate în grabă. Dacă poți remedia situația, atunci grăbește-te să faci acest lucru pentru ca apropiații(tele) tăi(ale) să nu sufere.


Horoscop 21 decembrie 2022, Leu:

La serviciu pot să apară tot felul de probleme sau întârzieri, iar toate aceste lucruri te vor pune în dificultate. Încearcă să îți rezolvi sarcinile în timpul programului și să nu le arăți celor dragi ție că întâmpini dificultăți, arată horoscopul zilei.


Horoscop 21 decembrie 2022, Fecioară:

Între tine și cei(le) din jurul tău pot să apară tot felul de tensiuni astăzi și asta pentru că vei folosi tot felul de replici tăioase. Comunicarea nu va fi punctul tău forte astăzi.


Horoscop 21 decembrie 2022, Balanţă:

Te vei confrunta astăzi cu unele probleme legate de acomodare, mai ales dacă este vorba despre o situație nou apărută în viața ta. Vei face față destul de greu schimbărilor și chiar poți primi reproșuri din această cauză.


Horoscop 21 decembrie 2022, Scorpion:

Mare atenție la persoanele cu care interacționezi astăzi! Cineva vrea să „te tragă de limbă” pentru a afla mai multe detalii despre un anumit subiect. Dacă observi că discuția se îndreaptă într-o direcție ciudată, cel mai bine ar fi să îi pui punct.


Horoscop 21 decembrie 2022, Săgetător:

Poți simți astăzi că cei(le) din jurul tău nu îți recunosc meritele și că indiferent de eforturile pe care le faci, niciodată nu este de ajuns. Acest lucru te va înfuria peste măsură și te va determina să spui cuvinte destul de dure.


Horoscop 21 decembrie 2022, Capricorn:

O anumită situație nu va fi în favoarea ta, însă nu este momentul să îți faci dreptate singur(ă). Mai așteaptă câteva zile pentru că este posibil ca lucrurile să intre în normal.


Horoscop 21 decembrie 2022, Vărsător:

Deși te așteptai ca totul să meargă perfect, astăzi viața te va surprinde, însă nu într-un mod plăcut. Vei suferi o înfrângere dureroasă, lucru destul de dificil de suportat, mai ales ca îți place ca victoria să fie mereu de partea ta. Îți va fi greu să pierzi, dar trebuie să înveți să faci acest lucru cu demnitate, arată horoscopul de azi.


Horoscop 21 decembrie 2022, Peşti:

Astăzi te vei gândi serios să dai o nouă șansă iubirii. Dacă este vorba despre o persoană care te-a impresionat plăcut în ultima perioadă, poate că ar fi bine să începeți să construiți lucruri împreună.
 

20 decembrie 2022 – 16 mai 2023: Jupiter în Berbec

 
20 decembrie 2022 – 16 mai 2023: Jupiter în Berbec


Jupiter este planeta norocului, expansiunii, creșterii, binecuvântărilor și petrece aproximativ 12 până la 13 luni în fiecare semn zodiacal. Este nevoie de aproximativ 12 ani pentru ca aceasta să se învârtă în jurul Soarelui și oriunde se ridică, aduce o mare bucurie în acea zonă anume a vieții noastre.

În Berbec, energia lui Jupiter va deveni pasională și imensă. Berbecul este un semn cardinal de Foc, care ne va încuraja să ne urmărim dorințele de bază, încărcându-ne pe teritoriul nou descoperit pentru a crea viață visurilor noastre. Vom simți că încrederea noastră interioară se aprinde, deoarece suntem dornici(e) să cucerim lumea din jurul nostru și să ne susținem opiniile, ideile și credințele.


Berbec:

O dată ce Jupiter intră în semnul tău zodiacal, ești cel mai norocos semn zodiacal dintre toate în acest moment! Privește asta ca începutul unei ere cu totul nouă pentru tine, plină de debuturi fericite, binecuvântări şi noi orizonturi. Cu toate acestea, nu este o perioadă de anvergură – este o perioadă în care începi din nou, mai degrabă decât să porţi coroana pentru eforturile trecute. Începi noi călătorii, plantezi noi seminţe şi îţi imaginezi cum ai vrea să arate viaţa ta în deceniul următor. Aşteaptă-te să te simţi mai optimist(ă) o dată ce experimentezi o creştere întreagă în toate domeniile vieţii.


Taur:

Vei fi protejat(ă) divin de Univers, ca şi cum un înger păzitor ţi-ar ghida fiecare pas. Acum este momentul perfect să stai liniştit(ă), să vindeci orice ai nevoie şi să reflectezi asupra ultimului deceniu. Universul îţi va vorbi prin intuiţia, visurile şi sincronicităţile tale. De asemenea, aşteaptă-te ca să prospere creativitatea ta în această perioadă.


Gemeni:

Ai putea să te delectezi atât cu victorii personale, cât și cu cele profesionale. Un întreg grup de oameni îți va aplauda eforturile, înconjurându-te cu dragostea şi sprijinul lor. Această perioadă ar putea chiar aduce în realitate unele dintre cele mai dragi speranţe şi aspiraţii. Un alt mod minunat în care Jupiter te va sprijini este să-ţi lumineze viaţa socială, ajutându-te probabil să te conectezi cu mulţi(te) prieteni(e) şi să întâlneşti alţii(tele) noi binevoitori(are).


Rac:

Vei avea oportunități majore de a-ți urmări ambițiile. Recompense, premii, promovări și aplauze pentru munca finalizată anterior este probabil să se manifeste în acest timp. Agită-te din greu acum și vei face îmbunătățiri uriașe și în viața ta profesională, deoarece șefii(ele) te consideră cel(a) mai promițător(are) candidat(ă).


Leu:

Mulţi Lei vor decide că este timpul să se întoarcă la şcoală sau să îşi actualizeze certificările, ceea ce te-ar face inevitabil şi mai competitiv(ă) pe piaţă. Alţi Lei vor decide în schimb că este timpul să-şi deschidă mintea prin călătorii şi explorare. În sfârşit, dacă eşti implicat(ă) în mass-media, aşteaptă-te ca nişte puncte de referinţă să îţi fie la îndemână.


Fecioară:

Senzualitatea, încrederea şi vulnerabilitatea se vor îmbunătăţi, deoarece te poţi deschide mai profund decât înainte. Cu toate acestea, te-ai putea concentra în schimb asupra bogăţiei şi prosperităţii, deoarece poţi vedea activele, investiţiile, tranzacţiile prosperând exponenţial. O moştenire, o bursă sau un capital de risc ar putea fi, de asemenea, chiar la îndemână.


Balanţă:

Uniunile fericite existente vor creşte şi mai mult o dată ce faci paşi către următorul nivel, cum ar fi mutarea, logodna sau chiar căsătoria. Conexiunile de afaceri vor prospera şi ele, aşa că, dacă eşti în căutarea unei colaborări individuale sau a coechipierului(ei) potrivit(e), s-ar putea să fii căutat(ă).


Scorpion:

Noi proiecte îţi pot apărea în cale, poţi găsi un loc de muncă mai bun sau mai mulţi(te) clienţi(te) care apreciază serviciile tale. Un alt mod dulce de a te bucura de această vibraţie este că vei avea o sănătate fizică mai puternică, aşa că dacă ai fost afectat(ă) de probleme, aşteaptă-te la mai multă putere. Fă modificări la regimul de sport şi dietă; vei descoperi că progresul se întâmplă rapid.


Săgetător:

Unii Săgetători îşi vor întâlni sufletul pereche – aşa că dacă eşti singur(ă) şi gata să te cuplezi cu cineva, pune-te în evidenţă! Cuplurile existente se pot distra şi ele, dacă folosesc această energie pentru a readuce scânteia relaţiei lor. Permite-ţi să te bucuri de vibraţiile dulci din Univers şi să urmăreşti ceea ce te face cel mai fericit(ă).


Capricorn:

Te vei simţi în pace şi pe un teren stabil. Unii Capricorni se pot reloca, muta, pot renova sau redecora – toate acestea te-ar face atât de fericit(ă). Dacă eşti implicat(ă) în imobiliare sau doreşti să te implici, această atmosferă de bun augur te-ar putea ajuta şi în asta. În sfârşit, dacă ţi-ai dorit să petreci timp cu rudele tale, s-ar putea să simţi mai mult veselie, dragoste şi generozitate în jurul tău.


Vărsător:

S-ar putea să descoperi în curând că te angajezi în scriere, vorbire, publicitate, îmbogăţindu-ţi viziunea şi gândurile în lume. Contractele importante ar putea fi, de asemenea, atrase în curând de tine. Vei avea oportunitatea de a ieşi din zona de confort şi de a explora multe aventuri noi.


Peşti:

Vei descoperi foarte curând că bogăţia şi veniturile sunt atrase de tine ca un magnet. S-ar putea să ai parte de o mărire de salariu, un nou loc de muncă sau mai mulţi(te) clienţi(te). De asemenea, cu mai mulţi bani în buzunar, este posibil să investeşti în nişte posesiuni frumoase şi noi în acest timp.

 

Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 decembrie 2022

 
Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 decembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână poți primi o propunere ca să petreci sărbătorile alături de un/o vechi(e) prieten(ă). Dat fiind că nu ai alte planuri mărețe poți accepta și nu vei regreta, fiindcă vei descoperi cât de mult ți-a lipsit acea persoană.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Te vei bucura de atmosfera de sărbătoare alături de persoana iubită, însă nu pentru mult timp, fiindcă poate apărea o urgență la serviciu și va trebui să se prezinte la locul de muncă, chiar în zilele de sărbătoare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Vei avea parte de o surpriză colosală din partea partenerului(ei) de cuplu, care este dispus(ă) să te ceară în căsătorie chiar de sărbători, de față cu toată familia și cei(le) mai buni(e) prieteni(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Vei alerga prin magazine încercând să găsești cadourile ideale pentru cei(le) dragi ție. În zilele de sărbătoare te vei bucura că ai casa plină de invitați(te) și că petreci timp de calitate alături de aceștia(stea).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână îți achiți toate datoriile și reușești să rămâi și cu ceva bani pentru cadouri. Sărbătorile de iarnă le vei petrece în familie alături de părinți și persoana iubită, care este încântată să îți cunoască familia.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Vei primi o mulțime de cadouri și te vei simți foarte bine în preajma familiei și a prietenilor(elor). Ți-ai dori ca sărbătorile să dureze mai mult de câteva zile, fiindcă nu te-ai mai simțit de mult atât de bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Vei avea mai mult timp liber ca să te bucuri cu adevărat de atmosfera de sărbătoare și timpul petrecut în familie. Vei avea niște sărbători magice care te vor împlini sufletește.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână te vei organiza mult mai bine, dat fiind că ai câteva zile libere și vei pregăti în tihnă preparatele pentru masa festivă. Vei avea mulți(te) invitați(te) la masă și va trebui să gătești în cantități mari.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Te ocupi de amenajarea locuinței ca să fie în ton cu sărbătorile și îți dedici timp ca să cumperi cadourile pentru cei(le) dragi ție. Din punct de vedere financiar stai foarte bine, fiindcă ai primit un bonus colosal de la serviciu.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână vei pune mai mult accent asupra laturii spirituale a sărbătorilor și te vei bucura de lucrurile simple, cum ar fi, o cană cu ceai fierbinte. Cel mai mare dar pe care ți-l dorești de sărbători este să ai pace și armonie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână poți pleca în vizită la părinți, dar și la rude. Va trebui să cheltuiești ceva mai mult pe cadouri, fiindcă ai o familie numeroasă și vrei să îi/le impresionezi pe toți(ate).


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână vei sta departe de familie, însă nu este vina ta că ai fost nevoit(ă) să pleci în delegație tocmai acum. Vei recupera timpul pierdut și fără familie, la începutul anului următor.

 

Horoscopul zilei de marți, 20 decembrie 2022

 
Horoscopul zilei de marți, 20 decembrie 2022


Horoscop 20 decembrie 2022, Berbec:

Nu este o idee bună să le faci reproșuri persoanelor din jurul tău fără să ai dovezi clare că ele sunt de vină pentru unele lucruri care nu merg tocmai bine. Ar trebui să ai ceva mai multă grijă și să nu mai faci acuzații nefondate, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 20 decembrie 2022, Taur:

Dacă tot vei neglija anumite lucruri care nu merg bine în viața ta, atunci sunt șanse mari să intri într-un cerc vicios. Mai bine te ocupi acum de aceste probleme pentru a nu avea parte de neplăceri în viitor.


Horoscop 20 decembrie 2022, Gemeni:

Ai făcut o obsesie pentru un anumit lucru, iar cei(le) din jurul tău sunt deranjați(te) de acest comportament al tău. Ar fi bine să te controlezi pentru a evita discuțiile în contradictoriu.


Horoscop 20 decembrie 2022, Rac:

A mai rămas foarte puțin timp până la sărbători, astfel că nu îți asuma sarcini mult prea complicate la locul de muncă. Riști să nu te încadrezi în timp și să fie nevoie să muncești în plus, lucru care nu este tocmai bine pentru tine.


Horoscop 20 decembrie 2022, Leu:

Nu mai încerca să îi/le mulțumești pe cei(le) din jurul tău cu orice preț. În unele situații, poți ajunge să te pui pe locul doi, lucru care nu este tocmai bine. Încearcă să găsești o cale de mijloc.


Horoscop 20 decembrie 2022, Fecioară:

Dacă vrei să faci o surpriză unei persoane dragi, mare atenție la ceea se spui sau faci astăzi. Unele gesturi te pot da de gol, astfel că impactul nu va mai fi atât de puternic, arată horoscopul zilei.


Horoscop 20 decembrie 2022, Balanţă:

Vei arunca foarte ușor cu vorbele astăzi și chiar dacă pentru tine nu va însemna mare lucru, unele persoane din viața ta vor fi puternic afectate. Ai mai multă grijă la limbaj!


Horoscop 20 decembrie 2022, Scorpion:

Nu poți ajunge să strălucești dacă rămâi tot timpul în zona de confort. Încearcă să faci un pas în față astăzi. Poți avea parte de surprize foarte mari.


Horoscop 20 decembrie 2022, Săgetător:

Nu te lăsa intimidat(ă) de persoanele care au mai multă experiență decât tine într-un anumit domeniu. Dacă știi că sunt unele lucruri pe care te bazezi, atunci ar trebui să îți pui în evidență calitățile.


Horoscop 20 decembrie 2022, Capricorn:

Pot să apară unele certuri în relația cu persoana iubită și chiar dacă vina îți va aparține, nu vei recunoaște asta. Pentru că nu îți vei asuma unele lucruri, situația poate deveni foarte complicată.


Horoscop 20 decembrie 2022, Vărsător:

Cineva te tot amână de ceva timp, iar acest lucru te va deranja foarte mult. Preia frâiele și vezi dacă poți remedia situația.


Horoscop 20 decembrie 2022, Peşti:

Este o zi în care nu ar trebui să te gândești deloc la trecut. Îți poate face rău acest lucru, așa că ar fi bine să lași de-o parte ce a fost, arată horoscopul de azi.
 

Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 decembrie 2022

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 decembrie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să-şi mobilizeze toate forţele. Să îşi mobilizeze poziţia şi acasă şi în societate. Să spună: eu sunt Berbecul care trebuie să rezolve totul.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii să fie pregătiţi(te) de o suită de schimbări importante într-un viitor foarte apropiat.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie găsesc rezolvarea tuturor problemelor. Ei(le) sunt nişte vorbăreţi(e) şi gânditori(are). Ca să găsească rezolvarea, trebuie să facă consiliu de familie.


Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal încă stau tensionate şi sunt pe picior de scandal. Vor să iasă în evidenţă cu o bătălie. Ar fi bine să stea liniştite.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru cei(le) care ştiu să aştepte.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au parte de belşug. Pentru cei(le) care nu au copii(le), vine bucuria. E o săptămână benefică pentru Fecioare.


Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal pot primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie să se relaxeze, pentru că îşi fac probleme pentru cineva foarte apropiat.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal dau lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în această săptămână.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Să fie pregătiţi(te).


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal primesc mesaje. Vor mereu comunicare şi asta vor şi avea în această săptămână.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla un adevăr extraordinar de important. Le poate schimba sau marca viaţa.