Evenimente astrologice în luna octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna octombrie 2022


Iată cele mai importante evenimente astrologice din luna octombrie 2022.


1 octombrie – Venus în opoziție cu Jupiter

Aceasta este o energie subtilă, dar este una bună! Jupiter este planeta expansiunii, iar Venus este planeta conectată la inimă. Așa că aici avem o energie frumoasă de expansiune a inimii! Aceasta este o zi grozavă pentru a te concentra asupra iubirii de sine și asupra compasiunii de sine.

Fă-ți timp să te distrezi și să te bucuri de viață! Dacă nu te simți bine, imaginează-ți că respiri această energie ca o lumină roz. La fiecare inspirație, simțiți dragostea pe care Venus o poate activa prin această lumină roz. La fiecare expirație, imaginează-ți această lumină roz îndepărtând tot ceea ce este greu sau te face să te simți nevaloros(asă).






2 octombrie – Mercur iese din retrograd

Mercur se pregătește să iasă din retrograd încă din 9 septembrie și va rămâne în umbră post-retrogradă până în 15 octombrie. Apoi va reveni la puterea și viteza anterioare, așa că trebuie să-i acorzi puțin timp.

Staționarea directă a lui Mercur poate dezvălui informații ascunse, informații noi și mesaje intuitive. Lucrurile care s-au simțit tulburi pot deveni mai clare și putem observa lucrurile cu o nouă perspectivă. De asemenea, ne este mai facil să avem conversații complicate și să negociem contracte.






8 octombrie – Pluto iese din retrograd

Pluto este retrograd din 29 aprilie, dar acum va pune capăt ciclului său retrograd. Pluto este planeta morții și renașterii, așa că, o dată ce iese din acest capitol, este posibil să putem vedea cu mai multă claritate toate felurile în care ne-am transformat. Dacă am experimentat vreun final, putem începe să vedem cum acele sfârșituri ne ghidează într-o nouă direcție.


9 octombrie – Lună Plină în Berbec

Această Lună Plină în Berbec poartă o energie volatilă care se prea poate să declanșeze un fel de vindecare. În timp ce rezultatele acestei vindecări sunt pozitive, călătoria pentru a ajunge acolo poate fi puțin provocatoare. De asemenea, putem ajunge la un punct în care începem să sărim peste ideea de vindecare doar pentru a putea să ne continuăm lucrurile.

Uneori putem ajunge la un punct în care devenim atât de obsedați(te) de vindecare, încât pierdem din vedere călătoria noastră și sentimentele de calm pe care încercăm să le creăm. De asemenea, putem realiza că trebuie să ne slăbim controlul sau așteptările asupra modului în care se desfășoară această vindecare. Această Lună Plină ne poate ajuta, de asemenea, să realizăm că, în cele din urmă, trebuie să predăm armele și să permitem ca vindecarea să aibă loc așa cum ne este menit.






17-19 octombrie – Portalul Arcturus

Soarele se aliniază cu super steaua Arcturus, permițând energiei de înaltă frecvență să ajungă către planetă. Arcturus este o stea asociată cu prosperitatea, abundența și energiile paranormale.


22 octombrie – Punctul stelar Venus

O altă energie subtilă, dar frumoasă, deoarece Venus se aliniază cu Soarele. Aceasta este cunoscută sub denumirea de punct stelar Venus. Din acest punct, Venus se transformă dintr-o stea de dimineață într-o stea de seară.

Se spune că atunci când Venus este o stea de dimineață, dragostea pe care o radiază strălucește spre exterior, dar când Venus devine o stea de seară, dragostea pe care o radiază strălucește în interior. Această schimbare ajută la evocarea sentimentelor de iubire de sine, de compasiune de sine și ne poate îndrepta atenția spre ceea ce avem noi nevoie și mai puțin spre nevoile celor din jurul nostru.






22 octombrie – Soarele în Scorpion

Soarele se mută din semnul de Aer Balanță, în semnul de Apă Scorpion. Această schimbare de energie ne poate atrage energia în interior și ne poate face curioși(ase) în legătură cu rădăcina tiparelor și obiceiurilor noastre de gândire.

Se poate să descoperim de ce funcționăm așa cum o facem sau e posibil să avem un moment de mirare care ne ghidează să facem schimbări în viața noastră. Sezonul Scorpionului ne poate face mai sensibili(e), dar cu cât devenim mai în ton, cu atât conștientizarea, percepția, înţelegerea noastre sunt mai mari.






23 octombrie – Saturn iese din retrograd

Saturn redevine direct după ce a fost retrograd din 4 iunie. Acesta reprezintă un punct de cotitură în energia lui Saturn și un moment în care putem începe să vedem cum provocările noastre ne-au modelat și ne-au deschis noi oportunități.

Saturn este cunoscut drept Stăpânul Karmei și, o dată ce călătorește retrograd, ne oferă ocazia de a curăța și de a depăși orice datorie karmică. În timp ce Saturn redevine direct, adesea lasă un cadou, sărbătorind toate eforturile și munca grea!






25 octombrie – Lună Nouă în Scorpion și eclipsă de Soare

Aceasta este una dintre principalele caracteristici ale lunii octombrie și deschide un portal către un nou capitol din viața noastră. S-ar putea să găsim probleme din aprilie-mai 2022, care necesită revizuire ori alte teme similare.

Eclipsele tind să aducă evenimente sortite în viața noastră ca să ne catapulteze la următorul nivel de evoluție. Ele ne provoacă să ne ridicăm conștiința și să luăm decizii clare cu privire la direcția vieții noastre.

Deoarece aceasta este o eclipsă de Soare, poate aduce o nouă perspectivă asupra modului în care am ales să vedem lucrurile. Ceva din trecutul nostru poate fi, de asemenea, rezolvat sau finalizat, creând spațiu pentru altceva nou. Această eclipsă va funcționa în tandem cu viitoarea eclipsă de Lună Plină Sângerie luna viitoare.






28 octombrie – Jupiter retrograd reintră în Pești

Jupiter a intrat pentru prima dată în Pești în mai 2021, dar s-a mutat în Berbec la începutul acestui an, în mai.

Este pentru prima dată când Jupiter a intrat în Berbec după 12 ani, creând un nou val de energie cu care să lucreze. O dată ce Jupiter a călătorit retrograd în ultimele luni, și-a croit drum înapoi în Pești, încă o dată, pentru a închide capetele libere și a rezolva orice problemă neterminată.






30 octombrie – Marte intră în retrograd

Retrogradul lui Marte începe în 30 octombrie, dar este posibil să simțim efectele sale înainte de această zi. Marte este planeta care guvernează nivelurile noastre de energie, capacitatea noastră de a acționa și sentimentele noastre de motivație. O dată cu intrarea lui Marte în retrograd, aceste zone ale vieții noastre pot intra în centrul atenției.

Ne poate fi mai anevoios să administrăm nivelul de energie, luarea măsurilor poate fi mai grea ori putem începe să ne punem la îndoială motivația. Marte retrograd se poate manifesta în mod diferit pentru fiecare persoană, dar tuturor ni se poate părea că lucrurile se desfășoară cu încetinitorul. De asemenea, poate aduce epuizare sau nevoia de a te odihni și de a te recupera mai mult.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS