Horoscopul sănătății, decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, decembrie 2022


Berbec:

Luna lui Undrea te găseşte cu o vitalitate destul de crescută și multă energie intelectuală. Luna Plină din 8 decembrie îți va da energie și te va agita concomitent. Spre mijlocul lunii poți avea momente de lipsă de concentrare și o vitalitate mai scăzută dar îți revii în formă după 20 decembrie. În aceeași zi, Jupiter reintră în propriul tău semn venind cu un nou impuls de optimism și inițiativă.


Taur:

În primele zile ale lui decembrie ești mai tensionat(ă) mental și psihic, ai nevoie să te eliberezi de anumite gânduri sau mentalități care nu-ți dau pace iar discutarea lor cu cineva se poate să-ți fie de folos. În 20 decembrie Jupiter reintră în Berbec îndreptându-ți atenția mai mult spre propriile tale nevoi emoționale și sufletești; a venit momentul unei descoperiri interioare profunde.


Gemeni:

Ești instabil(ă), agitat(ă) și cu o atitudine combativă în prima parte a lunii, fapt care îți poate solicita intens sistemul nervos. Caută să te eliberezi de surplusul de tensiune prin activități sau sporturi mai solicitante. Odată ce Mercur, propriul tău guvernator urmat apoi de Venus intră în Capricorn din 6 și respectiv 10 decembrie, gradul tău de analiză se aprofundează și vei căuta să elimini orice fel de idee, gând sau mentalitate care nu-ți mai folosește, demarezi practic un proces de detoxifiere mentală și psihică.






Rac:

Va fi foarte important să ai mai multă grijă de tine fizic, emoțional și spiritual mai ales în prima parte a lunii când anumite situații conflictuale vor ține să-ți amplifice gradul de reactivitate. Vitalitatea ta nu este la cote maxime așa că odihnește-te mai mult. Încearcă să-ți păstrezi claritatea gândurilor și evită persoanele sau mediile agresive sau cu energii mai joase. Înainte de a urma sfaturile cuiva în materie de sănătate vezi exact dacă sunt potrivite pentru tine.


Leu:

În prima parte a lunii decembrie ți se recomandă mai multe exerciții în aer liber și o mișcare de tip cardio pentru a-ți mări flexibilitatea și rezistența. Un joc de echipă ți-ar prinde tare bine. În a doua parte a lunii, în ciuda spiritului festiv și a tentațiilor aferente, atenția ta se va îndrepta către a deveni mai eficient(ă) în a crește calitatea modului în care te alimentezi sau a obiceiurilor zilnice care țin de nutriție, dietă, igiena proprie. Vei schimba structura vieții tale cotidiene cu scopul de a trăi mai sănătos și mai echilibrat.


Fecioară:

După un început de lună mai agitat care tinde să-ți solicite sistemul nervos, încet-încet reușești să găsești timp pentru activități mai plăcute și mai relaxante iar optimismul și buna dispoziție vor fi în creștere. În perioada 10-20 decembrie orice efort care presupune o structurare sau o organizare mai bună în chestiuni care țin de rutina zilnică, sănătate, dietă, mișcare îți va fi recompensate. Caută să-ți faci timp și pentru tine și dacă ai o pasiune de natură sportivă este momentul ideal să te apuci de el.






Balanţă:

Sistemul tău nervos este extrem de solicitat în prima parte a lunii decembrie, deci orice fel de remedii, de preferat naturiste pentru fortifierea lui vor fi de mare ajutor. Un pic de mișcare ar fi binevenită! Anumite situații sau persoane îți vor pune răbdarea la încercare însă nu uita că pacea ta mentală este cea mai importantă resursă. Evită să te suprasoliciți în perioada 10–20 decembrie, vitalitatea ta poate să nu fie la cote maxime, prioritizează cât mai mult. Profită de sfârșitul anului pentru a te odihni mai mult.


Scorpion:

În ciuda tendinței de a-ți satisface unele pofte în prima parte a lunii, realizezi că este nevoie să reevaluezi situația! Odată cu solstițiul de iarnă ești deja mult mai activ(ă) atât fizic cât și intelectual, dornic(ă) poate de ceva mai antrenant. Din 20 decembrie, Jupiter intră în Berbec în sectorul sănătății tale mobilizându-te în a deveni mai activ(ă) în schimbarea rutinei zilnice, a modului în care te alimentezi, a stilului de viață în general. Vitalitatea ta fizică va fi în creștere cât și dorința de mai mult sport și mișcare.


Săgetător:

Începutul de lună te găsește într-o mare vervă, vitalitatea și energia ta sunt la cote maxime. Odată cu Luna Plină din 8 decembrie, cineva îți testează răbdarea creându-se multă tensiune în jurul tău. Caută să te odihnești mai mult între 10-20 decembrie și prioritizează activitățile casnice sau domestice care par să te suprasolicite. În a doua parte a lunii, va fi o adevărată provocare să reziști varietății de bucate care mai de care mai tentante care se află în jurul tău.






Capricorn:

Începi luna într-o notă ușor nostalgică și reflexivă însă cu siguranță nu o vei termina la fel. Luna Plină în Gemeni din 8 decembrie îți activează axa sănătății fizice și psihice, cerând de la tine să te organizezi mai eficient în privința rutinei, a obiceiurilor zilnice și a propriei alimentații. Mai multă mișcare te poate ajuta iar menținerea unei stări optime de sănătate va fi în vizorul tău. Odată cu solstițiul de iarnă și Luna Nouă din 23 decembrie din propriul semn, vitalitatea și energia ta vor în creștere.


Vărsător:

Începutul de lună este unul destul de energic și chiar provocator, te găsește în mijlocul acelor activități în care ești tentat(ă) să-ți asumi tot felul de riscuri. Este important să eviți graba și impulsivitatea. A doua săptămână te mai stabilizează un pic ca și energie. Odată cu solstițiul de iarnă și Luna Nouă din 23 decembrie din sectorul resurselor tale subconștiente, ești îndemnat(ă) să fii mai atent(ă) la latura emoțională și spirituală a vieții tale. Un gen de terapie holistică te poate susține.


Peşti:

Începutul de lună este unul mai aglomerat. Unele sarcini sau responsabilități sociale sau profesionale pun o adevărată presiune asupra ta, fapt care îți amplifică reactivitatea interioară, fiind destul de greu să-ți ascunzi emoțiile. În intervalul 10-20 decembrie, evită să te suprasoliciți și încearcă să ai mai multă grijă de tine. Din 20 decembrie, poți fi tentat(ă) să te răsfeți un pic cu toate acele bunătăți specifice sărbătorilor, chiar dacă teoretic ți-ai propus să fii cumpătat(ă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS