Întâlnire bombă a iubăreţilor zodiacului: Marte şi Venus în conjuncţie pe cer

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Întâlnire bombă a iubăreţilor zodiacului: Marte şi Venus în conjuncţie pe cer


Vechea zicală că dragostea este scrisă în stele ar putea suna mai adevărat decât de obicei în această perioadă. De la 1 februarie, Marte şi Venus s-au întâlnit pe cer pentru o perioadă de două luni. O conjuncţie are loc atunci când două planete în tranzit sunt poziţionate extrem de aproape una de cealaltă, iar alinierea lor afectează fiecare semn stelar într-un mod diferit. Ceea ce este interesant la această conjuncţie specială este că ambele planete joacă un rol în viaţa noastră sentimentală.

Conjuncţia Venus-Marte are loc de obicei o dată în an şi durează aproximativ 10 zile, faţă de acest an 2022 când durează din februarie, toată luna martie şi până la începutul lunii aprilie. Deoarece conjuncţia Venus-Marte va fi semnificativ diferită din cauza mişcării mai lente a lui Venus în ultima vreme, impacturile vor fi pe termen lung şi mai evidente. Vor fi mai multe evoluţii majore în viaţa noastră sentimentală. Acest lucru poate duce la a afla mai multe despre ceea ce îi place şi ce nu îi place partenerului(ei) tău(ale) sau despre ce aşteaptă de la tine. Pentru alţii(tele), acel flirt nevinovat ar putea ajunge să devină ceva în care doresc să se implice. Dorinţele şi nevoile tale în dragoste vor deveni mai pronunţate, determinându-te să îţi asumi riscuri sau să fii vulnerabil(ă) în urmărirea a ceea ce eşti atras(ă).






Berbec:

Această conjuncţie va avea un impact asupra celei de-a 10-a casă a ta, care îţi guvernează cariera şi s-ar putea manifesta ca o poveste de dragoste interesantă. Pentru alţii(tele), iubirea de sine ar putea fi pe primul loc pe ordinea de zi. Berbecii sunt cunoscuţi pentru că sunt iubiţi înfocaţi şi pasionaţi, iar această perioadă îţi oferă ocazia perfectă de a îţi dezlănţui pasiunile. Când vine luna martie, conjuncția îndrăgostiţilor se mută în a 11-a casă a cunoştinţelor tale. Prietenii(ele) ar putea deveni iubiţi(te) şi este probabil să întâlneşti interese sentimentale şi prin intermediul reţelelor sociale.


Taur:

În timp ce Taurii sunt cunoscuţi pentru încăpăţânarea lor, Venus şi Marte îţi vor aduce experienţe în afara zonei tale de confort pentru a-ţi extinde mintea pe măsură ce conjuncţia vizitează a 9-a casă a gândirii superioare. Poţi călători cu un/o iubit(ă) sau poţi găsi dragostea cu cineva dintr-o cultură diferită sau dintr-o ţară îndepărtată. Odată ce vine luna martie, conjuncţia alunecă în a 10-a casă a carierei tale şi cineva cu ambiţie va fi foarte atractiv pentru tine.


Gemeni:

La începutul acestei conjuncţii Venus-Marte, te vei găsi căutând calitatea decât cantitatea în timp ce planetele pândesc în a 8-a casă a intimităţii tale. Gemenii vor căuta profunzime şi încredere, iar parteneriatele pot deveni mai serioase şi mai implicate. S-ar putea să te simţi mai introvertit(ă) decât de obicei. Pentru cei(le) singure, acest lucru ar putea însemna canalizarea energiei către îngrijirea de sine, mai degrabă decât în relaţii care sunt de puţină importanţă. Această perioadă în sine va fi despre intimitate. Martie va zgudui lucrurile, pe măsură ce intri în casa a 9-a şi vei călători pentru a găsi dragostea, permiţându-ţi să fii liber(ă) cu privire la problemele inimii.






Rac:

Începutul acestei conjuncţii Venus-Marte va fi importantă pentru Rac, deoarece alinierea cu iubirea va fi destul de bună în a 7-a ta casă a relaţiilor. Aşteaptă-te la evoluţii majore şi la pietre de hotar când vine vorba de parteneriate romantice, în timp ce cei(le) singuri(e) pot fi un magnet pentru mulţi(te) potenţiali(e) pretendenţi(te) venind în cale. Indiferent de statutul relaţiei tale, a fi în a 7-a casă în această perioadă înseamnă că ceilalţi(lelalte) îşi vor depăşi propriile limitele pentru a te mulţumi. În martie, conjuncţia se schimbă în cea de-a 8-a casă a intimităţii, astfel încât aventura ar putea deveni ceva mai serioasă.


Leu:

Februarie aduce Leilor un nou sentiment de structură şi rutină. Fiind mai orientat(ă) spre detalii, va fi clar pe cine şi ce vrei, vei face tot ce este necesar pentru ca asta să se întâmple. În această perioadă, Leii vor tânji la autoritate. Martie vede conjuncţia îndrăgostiţilor ce se transformă în casa a 7-a a relaţiilor, iar parteneriatele romantice se vor simţi mai împlinite. Dacă eşti singur(ă), acesta va fi un moment în care întâlnirile vor fi mai naturale şi mai inspirate.


Fecioară:

Februarie aduce Fecioarelor darul conjuncţiei Marte-Venus în a 5-a ta casă a bucuriei. Aceasta înseamnă că încrederea şi creativitatea ta pot fi la cote maxime. Este un moment grozav pentru Fecioarele singure să intre pe scena întâlnirilor. În această perioadă, te vei simţi extrem de provocator(are), a 5-a casă reprezentând romantism proaspăt. În luna martie, conjuncţia se schimbă în casa a 7-a a responsabilităţii şi rutinei. Pentru ca romantismul să dureze, încrederea va fi cheia.






Balanţă:

Energia lui Venus şi Marte vizitează a 4-a casă a familiei. S-ar putea să te trezeşti că doreşti să te muţi cu cineva sau doreşti să ai copii. Această perioadă în sine, va fi despre petrecerea timpului de calitate cu partenerul(a) tău(a) într-un cadru confortabil. În luna martie, conjuncţia se transformă în casa ta a 5-a, a romantismului şi acesta este un moment grozav pentru cei(le) singuri(e) să-şi încerce norocul la întâlniri.


Scorpion:

Scorpionii sunt cunoscuţi pentru natura lor pasională, aşa că această conjuncţie Venus-Marte se va simţi naturală pentru mulţi. Planetele îşi vor începe întâlnirea în a 3-a casă a ta de comunicare şi vei fi atras(ă) de cei(le) cu care poţi avea o conversaţie stimulantă. Pentru unii(ele), prietenii(ele) ar putea deveni iubiţi(te), în timp ce alţii(tele) pot fi prezentaţi(te) unui(ei) viitor(are) partener(e) prin intermediul comunităţii lor. În martie, Marte şi Venus valsează în a 4-a casă a familiei şi a căminului, iar relaţiile au potenţialul de a deveni mai profunde.


Săgetător:

A 2-a ta casă, a banilor și valorilor personale va fi expusă în februarie, aşa că aşteaptă-te să fii plin(ă) de cadouri şi dragoste. Va exista, de asemenea, dorinţa de a acorda prioritate iubirii de sine, de a stabili limite şi de a-ţi defini nevoile într-un parteneriat. Săgetătorii sunt cunoscuţi pentru mintea lor deschisă, dar în această perioadă, sentimentul de proprietate ar putea fi o schimbare majoră. În martie, planetele ajung la a 3-a casă a comunicării, iar conversaţiile interesante vor duce la conexiuni şi dragoste mai profundă.






Capricorn:

Momentul tău pentru a străluci vine în februarie, când Venus şi Marte îţi vizitează 1-a casă – fundamentul a ceea ce eşti şi a căii în viaţă. Aşteaptă-te să radiezi un sentiment mai puternic de încredere. A te prezenta la toate nivelurile – romantic, platonic, vocaţional şi spiritual – va da roade. Ar trebui să te aştepţi ca iubitul(a) tău(a) să-ţi stimuleze egoul. În martie, cele două planete plutesc în a 2-a ta casă a banilor şi a valorilor personale. Va exista un impuls mai puternic de a-ţi răsfăţa iubitul(a) şi te poţi aştepta ca acest simţământ să fie reciproc, ajutând la creşterea şi la cultivarea legăturilor existente.


Vărsător:

Marte şi Venus vor avea un impact asupra celei de-a 12-a case a spiritualităţii, iar un sentiment crescut de intuiţie nu ar trebui ignorat. Vărsătorii singuri ar putea folosi acest timp pentru vindecare, în timp ce cei aflaţi în relaţii ar putea dori să se izoleze temporar de lume. Aceasta este şi o casă de finaluri, aşa că permite-ţi să găseşti eliberarea înainte de a începe un nou capitol. Această perioadă oferă romantism în culise, în timp ce martie se simte mai confortabil, deoarece această conjuncţie binecuvântează prima ta casă de bază. Oportunităţile pozitive se revarsă în toate domeniile vieţii tale.


Peşti:

A 11-a casă a ta reprezintă cunoştinţele şi aspiraţiile, aşa că aşteaptă-te ca viaţa socială să fie ocupată, crescând şansele de a întâlni un potenţial interes sentimental cu obiective similare. Vei fi atras(ă) de noi tipuri de oameni în această perioadă sau un/o prieten(ă) te poate surprinde brusc şi te poate face să vrei să duci lucrurile cu un pas mai departe. Dacă ai fost cu partenerul(a) tău(a) de ani de zile, vei fi dornic(ă) să condimentezi lucrurile încălcând regulile pe care ai spus că nu le vei încălca niciodată. În martie, Marte şi Venus îţi vizitează a 12-a casă a spiritualităţii, aşa că, să te „ascunzi” temporar cu un/o iubit(ă) ar putea fi tentant.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS