18 februarie - 20 martie 2022: Soarele tranzitează Peştii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Între 18 februarie şi 20 martie 2022 Soarele tranzitează Peştii


Berbec:

Este o perioadă în care să stai sub radar. Intuiţia îţi este mult mai puternică acum, la fel şi abilitatea ta de a valorifica energiile colective. Februarie poate aduce unele blocaje de departe sau care au legătură cu unele instituţii educaţionale sau legale. Însă martie poate aduce multă susţinere din spatele scenei pentru cariera ta.


Taur:

Acest tranzit pune o accent puternică asupra implicărilor de grup, prieteniilor şi alianţelor. Evită negocieri finale în februarie. Martie însă este o bună perioadă să te conectezi cu prieteni(e) ce te împuternicesc, mai ales dacă sunt de departe.


Gemeni:

Tranzitul pune accent asupra carierei, direcţiei de viaţă şi imaginii publice. Februarie sub Peşti poate fi mai dificilă pentru afaceri, iar alţii(tele) pot să nu fie de acord cu planurile tale. Martie însă îţi poate aduce un plus financiar, un comision sau orice altă creştere în finanţe şi/sau carieră.






Rac:

Acest tranzit îţi luminează moduri de a-ţi extinde lumea prin educaţie, călătorii lungi şi publicarea muncii tale scrise. Februarie sub Peşti poate aduce unele obstacole în calea unor angajamente profesionale şi poate şi preocupări pentru sănătate. Însă martie sub Peşti este un timp excelent să cauţi un/o partener(ă) de orice natură va fi el(a).


Leu:

Tranzitul Soarelui în Peşti până în 20 martie 2022 pune accent asupra relaţiilor personale şi asupra înţelegerilor şi aranjamentelor financiare. Februarie sub Peşti ar putea să aducă unele respingeri în plan romantic sau dificultăţi financiare şi nu e un bun moment să îţi asumi riscuri. Martie însă poate aduce un bonus de la muncă sau o oportunitate pentru sănătatea ta.


Fecioară:

Tranzitul Soarelui în Peşti pune accent asupra relaţiilor tale, este timpul să laşi partenerul(a) să preia frâiele şi tu să nu ai un stres cu asta! Februarie poate fi mai dificilă, în care angajamentele de casă şi familie să creeze dificultăţi în parteneriatele tale de afaceri sau romantice. Martie este o perioadă minunată să aduci romantism suplimentar în relaţia sau căsnicia ta, să vă distraţi împreună sau să investeşti într-un parteneriat de afaceri.






Balanţă:

Tranzitul Soarelui în Peşti face ca munca şi sănătatea să ţină prima pagină a agendei tale. Fii prudent(ă) în februarie şi nu semna documente cu miză mare şi evită decizii abrupte, ia-o uşurel! În martie sub Peşti, sunt veşti bune pentru tine – casa şi căminul tău este sursa de susţinere de care să te bucuri.


Scorpion:

Pentru Scorpioni este vremea pentru romantism, creativitate şi bucurie. Tu eşti semn de apă ca şi Peştii, deci înfrăţirea voastră este benefică pentru tine. Februarie îţi poate aduce povara financiară, motiv suficient să te focalizezi mai mult asupra părţii spirituale. Canalele de comunicare ţi se deschid în luna martie şi eşti ajutat(ă) să mergi înainte cu proiectele tale creative sau să clarifici atmosfera cu persoana dragă.


Săgetător:

Tranzitul Soarelui în Peşti pune accent asupra vieţii tale private, casei şi asupra familiei. Stai departe de discuţii aprinse şi de negocieri cu miză mare de afaceri în februarie. Martie însă îţi va aduce o creştere de natură financiară care te poate ajuta în proiectele tale privind casa, familia sau imobiliare.






Capricorn:

Acest tranzit pune accent asupra mişcărilor tale de zi cu zi, asupra schimburilor de orice fel şi asupra comunicării, fiind o perioadă aglomerată pentru zodia ta. Fii atent(ă) asupra potenţialilor(elor) duşmani(e) în februarie dar şi la evenimente ce îţi pot afecta sistemul nervos! Ai nevoie de odihnă şi să o iei mai uşurel. În martie însă, vei avea parte de mult progres spre tot ceea ce îţi propui.


Vărsător:

Tranzitul Soarelui în Peşti pune accent asupra veniturilor tale şi asupra respectului şi valorii de sine. Evită discuţiile despre bani în februarie şi concentrează-te asupra componentelor creative ale vieţii tale, pentru că investitorii(arele) sau membrii(ele) comunităţii de afaceri sunt mai dificil de convins. Martie îţi aduce acces nesperat de bun la resurse benefice ţie.


Peşti:

Cu Soarele în zodia ta, este timpul să străluceşti! Dorinţele îţi sunt trezite din ce în ce mai clar şi acum poţi obţine progres în tot ceea ce îţi propui. Februarie este o perioadă mai dificilă şi aglomerată din punct de vedere al muncii, cu şefi(e) cu solicitări sau cu angajamente profesionale care îţi limitează mişcările spre libertate aşa cum ţi-ai dori. În martie, bucură-te de ajutor de la prieteni(e) puternici(e) şi influenţi(te).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS