Horoscopul dragostei, septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, septembrie 2021


Berbec:

Situația ta sentimentală se va îmbunătăți în luna lui Răpciune. Dacă ești într-o relație, atmosfera din cuplu se îmbunătățește datorită dorinței tale de a fi fericit(ă) cu partenerul(a) de viață. Comunicarea devine mai facilă, astfel încât să puteți depăși împreună problemele și obstacolele. Veți avea parte de momente romantice deosebite. Dacă ești singur(ă), va fi o lună prielnică pentru aventuri și escapade romantice distractive. Se anunță o viață socială activă și bogată și mulți oameni noi. Genul opus va fi atras și interesat de tine. Timpul este de partea ta, așa că nu te grăbi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Taur:

Nu ai o idee prea clară despre cum să te porți cu partenerul(a) de viață. Relația nu merge bine și nu știi cum să o rezolvi. Nu te grăbi să iei decizii! Dacă ești singur(ă), nu va fi o lună în care îți poți întâlni marea dragoste a vieții tale. Când apare, vei ști cine este acea persoană. Nu o lăsa să-ți scape! Ia-ți timpul de care ai nevoie, nu te grăbi și savurează orice aventură sau întâlnire romantică. Vei investi mult în familia ta sau în casa ta în luna septembrie. Aștrii te ajută să îți administrezi gospodăria cu succes și să te bucuri de cele mai bune relații cu rudele apropiate. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Gemeni:

Situația ta în plan sentimental va fi bună. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, va fi o lună liniștită, stabilă și fără ciocniri. Este ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Dacă ești singur(ă), vei trăi zile intense, cu noi relații și aventuri. Vei fi atrăgător(are) pentru genul opus și vei avea mare succes atunci când vine vorba de cuceriri. Aștrii îți recomandă să fii un pic mai romantic(ă), pentru că asta e ceea ce și-ar dori cel(a) de lângă tine.


Rac:

În dragoste, lucrurile vor merge prost luna aceasta. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, atmosfera este încă tensionată, tu și partenerul(a) fiind întotdeauna în conflict. Banii sunt principala problemă dintre voi doi și, din cauza acestui subiect, intrați în lupte și certuri nesfârșite. Dacă nu vrei să se ajungă la despărțire, trebuie să dialogați cu calm și să lămuriți lucrurile. Dacă ești singur(ă), nu este momentul să începi o relație serioasă. Chiar dacă îți place cu adevărat de cineva, nu te grăbi sau forța lucrurile. Mai târziu vei vedea ce se întâmplă.


Leu:

Situația ta sentimentală se va îmbunătăți considerabil. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, atmosfera va fi una frumoasă și armonioasă. Căldura partenerului(ei) de viață și micile gesturi de iubire te încarcă cu energia de care ai nevoie. Dacă ești singur(ă), s-ar putea ca cineva să-ți vadă vulnerabilitățile și să se apropie de tine exact când ai nevoie. Scepticismul este uneori bun, cum ar fi acum, spre exemplu. Încearcă să nu te încrezi în oricine și să nu îți faci speranțe că ți-ai găsit marea iubire. Totul e o farsă.


Fecioară:

Dacă ești implicat(ă) într-o relație, vei avea parte de o lună foarte calmă și plină de bunăstare alături de persoana iubită. Vă înțelegeți din priviri, iar acest lucru simplifică mult orice eventuală problemă. Dacă ești singur(ă), în septembrie vei simți o atracție enormă pentru cineva. Vei avea parte de o lună interesantă, chiar dacă e vorba doar de o aventură. Nu există nicio îndoială că respectul tău de sine va crește și că te vei simți foarte încrezător(are) în forţele tale.


Balanţă:

În dragoste, totul va merge foarte bine și te vei simți fericit(ă). Relația ta cu partenerul(a) nu este un motiv de îngrijorare în acest moment. Dacă ai un/o partener(ă), vei fi îndrăgostit(ă) până peste cap de el/ea. Dacă ești singur(ă), septembrie va fi luna iubirii. Orice întâlnire sau petrecere este ocazia perfectă pentru tine de a întâlni pe cineva special, de care te vei îndrăgosti și alături de care vei începe o poveste frumoasă. Și, chiar dacă nu întâlnești acea persoană, vei avea câteva relații sporadice distractive.


Scorpion:

În dragoste, îți va fi bine dacă ai pe cineva lângă tine. Va fi o lună romantică, plină de momente bune, înțelegere și afecțiune. Dacă ești singur(ă), septembrie va fi o lună plină pentru tine. Iubirea intră și iese din viața ta. Vei întâlni o persoană deosebită prin intermediul unui(ei) prieten(e) și ai putea începe o relație. Dacă participi la diverse evenimente, ai toate șansele să întâlnești un om interesant și acolo.


Săgetător:

În dragoste, vei fi bine. Dacă ai un/o partener(ă), totul curge natural și relația progresează fără probleme. Dacă ești singur(ă), septembrie poate fi o lună în care vei avea mult succes cu se*ul opus. Vei atrage pe oricine și ai putea avea câteva relații pasagere. Problema este că nu ești sigur(ă) dacă vrei sau nu să ai o relație serioasă. Deci, chiar dacă apare cineva special, l-ai putea lăsa să-ți scape.


Capricorn:

Iubirea va fi stabilă, fără schimbări sau probleme, dar, și fără mari bucurii. Viața ta de cuplu va continua în ritmul său obișnuit. Dacă ești singur(ă), septembrie poate fi o lună cu o nouă relație. Dorința ta pentru dragoste va fi imensă și intensă și va atrage se*ul opus. Dragostea poate veni la tine prin intermediul unui(ei) prieten(e) sau prin prisma muncii tale.


Vărsător:

Iubirea nu traversează cea mai bună perioadă a ei, deși după cea de-a 3-a săptămână din lună lucrurile se îmbunătățesc mult. Dacă ai pe cineva, relația va fi complicată, deoarece nu știi exact ce vrei de la această relație. Gândește-te și decide ce vrei să faci cu viața ta. În ultima săptămână din septembrie se va produce o apropiere între tine și partenerul(a) de viață. Dacă ești singur(ă), vei ieși mult și vei socializa, dar este puțin probabil să începi o relație. Nici în acest caz nu știi ce vrei și vei prefera să rămâi singur(ă) și să te distrezi cu prietenii(ele).


Peşti:

În dragoste, vei începe luna lui Răpciune fantastic. Urmează o etapă foarte romantică și pasională în viața ta sentimentală. Viața socială va adăuga o notă de distracție cuplului din care faci parte. Dacă ești căsătorit(ă), tu și soțul(ia) veți fi una și aceeași persoană. Toleranța, respectul și înțelegerea vor sta la baza fericirii voastre. Dacă ești singur(ă), va fi o lună foarte distractivă, în care vei întâlni mulți oameni noi și, printre ei, vei da de cineva foarte special. Ai șansa de a te implica într-o relație foarte frumoasă și pasională.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS