Horoscopul dragostei, 19-25 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 19-25 iulie 2021


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Berbec:

Viața ta sentimentală va fi previzibilă săptămâna aceasta. Totul merge așa cum a fost planificat, fără situații neașteptate sau incertitudini. Se poate spune chiar că e o liniște care duce spre rutină. Acesta ar trebui să fie un motiv de bucurie, deși îți va fi dor de ceva acțiune și distracție. Așadar, va trebui să aduci ceva nou relației tale. Nu este greu să spargi rutina și să deschizi ușile imaginației. Visele se pot împlini! Dacă ești singur(ă), vei renunța încet la acea timiditate care te învăluie. Te vei simți bine și vei întâlni oameni atrăgători, dar nu va exista cineva care să aibă un impact real asupra inimii tale.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Taur:

Dacă ești singur(ă), știi perfect ce buze vrei să săruți. Există cineva care îți place cu adevărat, care se află mereu în gândurile tale și care te face să vibrezi cu fiecare mesaj pe care ți-l trimite. În această săptămână va trebui să faci un pas decisiv și să afli odată pentru totdeauna dacă vă potriviți. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, săptămâna aceasta ești indispensabil(ă) pentru partenerul(a)de viață. Ți se va solicita sprijinul pentru că traversează un moment greu, așa că trebuie să îi fii alături trup și suflet. Cu toate acestea, ar trebui să ai un control mai bun asupra geloziei, pentru că aceasta te face să acționezi nepotrivit în momente nepotrivite.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Gemeni:

Totul este clar în dragoste pentru tine. Acest lucru îți permite să te bucuri de stabilitate și pace sufletească. Vei fi liniștit(ă) în ceea ce privește relația ta. Vei fi semnul cel mai surprins în această săptămână. Indiferent dacă ai o relație stabilă sau abia ai cunoscut o persoană, partenerul(a) te va învălui cu gesturi romantice. Te vei simți foarte norocos(asă) și fericit(ă) și vei proiecta o energie bună în cercul tău apropiat.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Rac:

Ești o persoană destul de moale și sensibilă. Sentimentele tale sunt de două ori mai intense decât li s-ar întâmpla altor zodii. Te vei bucura nespus la veștile bune despre cei dragi și te vei întrista enorma când vei afla că ceva nu este în regulă. Vei deveni principala sursă de sprijin a partenerului(ei) și vei vedea că ai puterea de a-l/o liniști. Are în minte o mulțime de griji, dar nu vrea să ți le împărtășească pentru a evita să te supere și pe tine. Rămâi lângă el(a), oferă-i multă dragoste și lasă furtuna să treacă. Dacă ești singur(ă), reia legătura cu o persoană interesantă din trecut. Acordă-i o a doua șansă dacă prima oară nu a ieșit ce trebuie. Cel mai probabil, vina este a amândurora, dar lucrurile s-au schimbat acum. Scânteia de care are nevoie inima ta cu disperare se poate aprinde.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Leu:

Săptămâna aceasta, curajul și sinceritatea vor juca un rol principal în relația ta. Dacă în ultima vreme atmosfera dintre tine și partener(ă) nu a fost grozavă, acum vei fi dornic(ă) să rezolvi toate problemele dintre voi. Vei vorbi direct și deschis pentru a clarifica orice îndoială. Vei cere același lucru la schimb și te vei asigura că nu rămâne nimic de spus. Vei fi dispus(ă) să asculți și de bine și de rău, deoarece scopul tău va fi să ajungeți la un numitor comun. Este posibil să nu fii de acord cu unele lucruri, dar nu se va isca vreo ceartă. Dacă ești singur(ă), te vei pune în primul loc. În această săptămână vei lua frâiele vieții tale și vei ignora opiniile altora.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Fecioară:

Dacă ești căsătorit(ă), cauți ceva în partenerul(a) de viață, dar nu știi ce. Nu te simți prea împlinit(ă). Poate pentru că îți este dor de cineva la care ai ținut mult în trecut. Sau poate crezi că există altcineva care te poate face mai fericit(ă) decât partenerul(a) actual(ă). Discută cu prietenii înainte de a lua o decizie drastică. Spune-le tot ce gândești și simți. Ei te vor ajuta să faci diferența dintre fantezie și realitate. Poate că trebuie să te și certe puțin pentru atitudinea ta. Dacă ești singur(ă), vei fi mulțumit(ă) așa. Vei petrece o bună parte din timpul tău liber întâlnindu-te cu alți oameni aflați în aceeași situație. Ai grijă cu promisiunile făcute pe rețelele de socializare, deoarece acele cuvinte sunt doar amăgiri.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Balanţă:

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de complicate în dragoste. Teama ta de a lua decizii îți va aduce multe probleme. Acest lucru, combinat cu influențe astrale nefavorabile, va face lucrurile și mai dificile. Aștrii te sfătuiesc să lași deoparte temerile și să îndrăznești să vorbești. Comunicarea este primul pas pentru a rezolva tot felul de probleme. Dacă ești singur(ă), ar trebui să-ți schimbi ideile preconcepute despre dragoste. În caz contrar, îți va fi greu să găsești pe cineva care îți place. Ideile tale sunt nerealiste, deoarece presupun prea multe cereri.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Scorpion:

Ești foarte îndrăgostit(ă), profund îndrăgostit(ă), dar ceva nu funcționează și crezi că e vina ta. Universul știe ce este, deși probabil nu ai băgat de seamă semnalele de alarmă. Aștrii îți recomandă să te relaxezi, deoarece vor fi multe schimbări. O persoană din trecutul partenerului(ei) de viață va reapărea și vei fi foarte gelos(asă). Acest fapt este singurul lucru care te-ar putea determina să te desparți. Dacă ești singur(ă), vei ajunge la concluzia că a sosit timpul să te îndrăgostești. Spre sfârșitul săptămânii, sâmbătă și duminică, sentimentele tale vor fi intense.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Săgetător:

Ar trebui să te concentrezi asupra cultivării vieții tale sociale în această săptămână. Acest lucru va da un impuls relației tale. De asemenea, ar trebui să nu amesteci viața profesională cu cea sentimentală. Aștrii te sfătuiesc să îi accepți pe ceilalți așa cum sunt. Nu te poți aștepta ca aceștia să acționeze numai așa cum îți dorești tu. Dacă procedezi astfel, tot tu vei fi cel(a) care va sfârși dezamăgit(ă). Dacă ești singur(ă), vei fi foarte seducător(are), mai ales spre sfârșitul săptămânii. Modul tău natural de a te purta va seduce mai mult de o singură inimă. De asemenea, vei avea timp să te bucuri de timpul liber alături de prieteni.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Capricorn:

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, trebuie să ai grijă să nu revii la vechea iubire dintr-un impuls. Dacă ai pe cineva, predicția pentru viața ta sentimentală pare să fie destul de calmă, dar trebuie să fii totuși atent(ă) la oamenii care nu îți vor binele. Cu toate acestea, vei afla imediat cine ține cu tine și cine nu. Ai un al șaselea simț pentru asta. Dacă ești singur(ă), aceste zile sunt perfecte pentru a te îndrăgosti. Te simți seducător(are) și dornic(ă) să te distrezi!


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Vărsător:

Va exista o lipsă de coerență din partea ta săptămâna aceasta. Vrei libertate, dar vrei și controlul asupra celor dragi. Aceste două poziții opuse nu au sens. Pe de altă parte, influențele astrale te vor ajuta să rezolvi unele probleme din relația ta. Problemele confuze vor fi clarificate și acest lucru va da un impuls foarte puternic relației. Dacă ești singur(ă), îți vei scoate la înaintare abilitățile de seducție. Farmecul tău va fi sporit și nimeni nu va putea să îi reziste. Acest lucru te va ajuta să-ți depășești frica de a-ți arăta sentimentele.


Horoscop dragoste 19-25 iulie 2021, Peşti:

Vei observa că nesiguranțele tale încep să se înmoaie până când dispar. Iubirea de sine renaște și va fi dornică să te facă să vezi toate calitățile pe care le ai. Vei găsi liniște sufletească și vei învăța să te ierți pentru micile tale scăpări sau defecte. Teama ta de a avea din nou încredere în oameni va dispărea. Vei fi dispus(ă) să lași garda jos și să fii din nou vulnerabil(ă) în fața iubirii. Îți vei recăpăta speranța pentru o relație, de parcă ai fi un copil mic care își face prieteni noi. Vei lăsa spontaneitatea să te ghideze. Privirea ta inocentă te împinge spre surprize plăcute.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS