Horoscopul zilei de azi: marți, 30 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: marți, 30 martie 2021


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Berbec:

Pentru Berbeci urmează o perioadă plină de confuzii. Pe plan personal, aveţi parte de mai puţină interacţiune socială, fiind momentul ideal pentru a face o analiză a comportamentului dezvoltat în ultimul timp şi modul în care această schimbare v-a ajutat să vă îndepliniţi obiectivele. Pe de altă parte, aveţi parte de veşti bune venite din plan financiar, indiferent că vorbim doar despre o sumă de bani găsită într-o haină mai veche sau o situaţie asemănătoare. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Taur:

Taurii dau dovadă de stabilitate la serviciu. Modul în care reuşiţi să vă păstraţi disciplina vă ajută să aveţi o imagine din ce în ce mai bună în ochii superiorilor(arelor) care încep să-şi pună tot mai multe speranţe în voi. Încercaţi să vă menţineţi fermi(e) pe poziţii, chiar dacă există cârcotaşi(e) care pun deciziile pe care le luaţi sub semnul întrebării. Nu aveţi neapărat nevoie de susţinerea altor persoane.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt puşi şi ei pe făcut analize astăzi. Încercaţi să vă daţi seama cum au reuşit anumite persoane să vă facă să vă pierdeţi încrederea în propriile forţe. Depuneţi eforturi deosebite pentru a vă asigura o oarecare eficienţă în activităţile de la serviciu, însă cel mai important este să vă menţineţi gândirea pozitivă şi să încercaţi să nu mai băgaţi în seamă mesajele transmise de alte persoane. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Rac:

Racii acţionează astăzi în baza unor sentimente profunde. Aveţi ocazia de a relansa relaţia cu o persoană de s*x opus cu care nu aţi mai ţinut legătura, chiar dacă v-aţi tot gândit la ea. Nu este exclusă posibilitatea ca relaţia respectivă să fie dusă chiar la un alt nivel. Totul ţine de cum vă jucaţi cărţile şi de cât de concreţi(te) sunteţi în exprimare, ideal fiind să spuneţi clar şi răspicat ce aşteptări aveţi.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Leu:

Ești gata să renunți pentru o vreme la agitația din viața socială, care ți-a tulburat ușor gândurile. Un sentiment, un gând pe care îl credeai îngropat reiese la suprafață și te obligă să reevaluezi o decizie luată în trecut. Este o zi ideală pentru proiecte de casă și reconectarea cu spațiul dumneavoastră de locuit într-un mod revitalizant.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Fecioară:

Ca Fecioară, ești un/o povestitor(are) înnăscut(ă). Dă-ți frâu liber astăzi și profită de orice ocazie pentru a te exprima așa cum îți dorești. Fii deschis(ă), are cine să te asculte. Dacă duci lipsa unui(ei) partener(e) în conversație, așterne pe hârtie tot ceea ce îți dorești să exprimi. Vei fi surprins(ă)! În plan sentimental lucrurile sunt pe drumul cel bun.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Balanţă:

Balanțele vor avea parte de oportunități ce nu ar trebui ratate pe toate planurile. Este o zi ideală pentru a le propune oamenilor să ți se alăture în proiectele personale ori pentru a purta discuții serioase cu privire la viitorul unei relații sentimentale.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Scorpion:

Îți petreci ziua încercând se te reconectezi cu corpul tău, precum și să readuci în viața ta echilibrul, vitalitatea și sănătatea. Ai viziunea ta și ceea ce are sens pentru tine. Acum Cosmosul te împinge în direcția corectă în ceea ce privește un proiect în care îți poți pune în valoare creativitatea.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Săgetător:

Săgetătorii au parte de o zi liniștită, iar cei(le) mai norocoși(ase), care sunt plecați(te) în concedii sau sunt liberi(e), sunt extrem de activi(e) și eficienți(te). Rezolvați probleme presante pe care le-ați tot amânat din cauza serviciului și vă gândiți chiar să începeți activități noi, cursuri, pe termen lung.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Capricorn:

Nu vă faceți încă planuri de weekend. S-ar putea să vă treziți cu rudele în cap și să vă dea toate planurile peste cap. Un telefon primit în această seară vă face să luați o decizie dură privind finanțele personale și să discutați și cu persoana iubită în privința acestui aspect. Veștile nu sunt tocmai bune la acest capitol.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Vărsător:

Vărsătorii au mari dileme legate de viața de cuplu. O veste vă dă peste cap toate planurile și vă determină să regândiți toate deciziile luate până acum, inclusiv unele care au legătură cu partenerul(a) de viață. Dacă nu discutați sincer cu persoana iubită, s-ar putea ca povestea să aibă un deznodământ extrem de neplăcut.


Horoscopul zilei de azi 30 martie 2021, Peşti:

Peștii nu au o zi prea armonioasă. Se pare că, la locul de muncă, nu prea au parte de liniște din cauza unor discuții care au ajuns la masa șefilor(elor). Cel mai indicat ar fi să explicați ce ați vrut să spuneți sau să fiți sinceri(e) și să comunicați nemulțumirile, altfel, gestul vostru va fi interpretat greșit și ar putea exista consecințe nu tocmai plăcute pentru voi. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS