A început sezonul Berbecului. Un nou început, o nouă poveste

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
A început sezonul Berbecului. Un nou început, o nouă poveste


Este momentul să lăsaţi în spate trecutul și să vă focalizaţi asupra vieții care se întâmplă chiar acum. Este momentul să mergeţi mai departe, să căutaţi fericirea în sufletul vostru și să vă eliberaţi de greutatea lucrurilor care s-au întâmplat.


Berbec:

În această perioadă învăţaţi să aveţi grijă de voi. Învăţaţi să aveţi grijă de sufletul vostru. Este singurul pe care îl aveţi, altul nu veţi mai primi. Cât să mai îndure și el? Nu mai aşteptaţi ca altcineva să vină să vă salveze, voi trebuie să faceţi asta! Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Priviţi pentru puțin timp în trecut pentru a înțelege cât de departe aţi ajuns, cât de mult aţi crescut, câte lucruri aţi învățat. Fiţi recunoscători(are) clipă de clipă pentru tot ce aţi reușit să faceţi până acum. Fiţi recunoscători(are) pentru fericirea pe care o simte sufletul vostru în această clipă.


Gemeni:

Împărtăşiţi cu oamenii din jurul vostru ceea ce simţiţi. Dacă sunteţi fericiţi(te), daţi din fericirea voastră și celorlalți(te). Faceţi oamenii să zâmbească, aveţi puterea asta! Și este cel mai frumos lucru pe care îl puteți face pentru cei(le) la care ţineţi. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Rac:

Aveţi răbdare! Faceţi un pas în spate și permiteţi-i Universului să vă ajute, să vă îndrume, să vă arate calea pe care trebuie să mergeţi. Într-o zi veţi privi în trecut și vă veţi spune „Nu a fost ușor, însă am reușit!”


Leu:

Mare atenție ce vă doriţi și cereţi de la viață! Înconjuraţi-vă de oameni cu suflet frumos, optimiști și pozitivi. Nu sunteţi un magnet pentru durere, eșecuri sau probleme. Meritați să atrageţi lucrurile pe care vi le doriţi.


Fecioară:

Învăţaţi să fiţi recunoscători(are) pentru ce contează cu adevărat în viață. Învăţaţi să îi mulţumiţi Universului pentru fiecare moment în care aveţi zâmbetul pe buze. Nu uitaţi că lucrurile mărunte sunt cele care contează cu adevărat.






Balanţă:

Detaşaţi-vă de tot ce se întâmplă în jurul vostru. Nu absorbiţi energia altor oameni, nu vă aglomeraţi sufletul cu problemele și grijile altora. Nu viața vă face reci, ci oamenii și poveștile lor. Aveţi mai multă grijă de voi și nu permiteţi fiecărui lucru exterior să vă schimbe starea de spirit.


Scorpion:

Luptaţi. Chiar și atunci când simţiţi că nu mai puteți. Nu vă pierdeţi niciodată încrederea în voi. Sunteţi mai mult decât vedeţi și puteți mai mult decât credeţi. Aveţi încredere că va răsări și Soarele pe strada voastră.


Săgetător:

Trăiţi doar pentru voi. Nu mai priviţi în curtea altor oameni și nici nu încercaţi să schimbaţi viețile altora. Nu încercaţi să judecaţi, până la urmă voi vedeţi doar ceea ce vreţi să vedeţi. Singura persoană pe care trebuie să vă concentraţi sunteţi voi înşivă(sevă).






Capricorn:

Faceţi un pas în spate și permiteţi-i vieții să fie. Lăsaţi-vă conduşi(se) de Univers. Nu mai luptaţi cu morile de vânt. Dacă aţi putea vedea tot ce vă așteaptă, nu v-aţi mai face atâtea griji cu privire la ce se întâmplă acum.


Vărsător:

Faceţi-vă un pic de timp și pentru voi. Indiferent de cât de ocupaţi(te) sunteţi cu toate problemele, grijile, sarcinile profesionale, învăţaţi ca zi de zi să încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să reuşiţi să faceţi ceva și pentru voi.


Peşti:

Este momentul să vă puneţi pe primul loc. Este momentul să aveţi grijă de sufletul vostru. Este momentul să vă iubiţi cu adevărat. Este momentul să fiţi puțin egoişti(ste) și să vă gândiţi la voi înainte de a vă gândi la altcineva. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS