3-19 aprilie 2021: Mercur tranzitează zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3-19 aprilie 2021: Mercur tranzitează zodia Berbec


Berbec:

Îţi vei da silinţa să fii cel(a) mai bun(ă), începi o nouă călătorie. Vei fi vocal(ă), deschis(ă), vei zice în faţă ceea ce doreşti și ceea ce gândeşti. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Vei fi intuitiv(ă) și vei avea capacitatea extraordinară de a înțelege situațiile. Sentimentele vor fi mascate, nu îţi va fi facil să spui ce gândeşti.


Gemeni:

Va fi o perioadă de comunicare efervescentă cu amicii(ele) și asociații(tele). Îţi vei face planuri inteligente, de perspectivă. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!


Rac:

Mercur va sprijini în această perioadă comunicarea publică și socială, având un efect profitabil asupra carierei. Vei avea mai mult curaj și mai multe idei îndrăznețe, dar răbdarea va fi limitată.






Leu:

Îţi va crește interesul pentru educație, acumularea de cunoștințe și extinderea orizonturilor. Vei studia cu drag din dorința de a ști mai multe. Poţi avea contact cu străinătatea.


Fecioară:

Cunoşti valoarea și puterea cuvintelor. Vei fi foarte sensibil(ă), interiorizat(ă) și vei ști ceea ce gândesc oamenii despre tine. Spiritul comercial va fi în ascensiune.






Balanţă:

Vei vorbi și vei dezbate cu mare drag, dar va fi greu să iei decizii pentru că vei fluctua între soluții. Comunicarea cu cel(a) pe care îl/o iubeşti sau cu partenerul(a) profesional(ă) va fi în grabă, intensă, uneori tensionată.


Scorpion:

Vei ține cont de toate detaliile, pe care alte persoane din jurul tău le ignoră. Mintea ta va fi mereu ageră, ceea ce ţi-ar putea da o stare de agitație sau de stres.


Săgetător:

În următoarea perioadă vei vrea să te exprimi în mod creativ, oral sau prin intermediul scrisului. Vei fi guraliv(ă), distractiv(ă) și prietenos(asă). În dragoste vei avea nevoie de comunicare intelectuală.






Capricorn:

Gândirea ta ar putea deveni cam subiectivă sau părtinitoare. Unii dintre Capricorni vor vrea să lucreze de acasă sau să întrețină o atmosferă agreabilă, veselă în cadrul familiei.


Vărsător:

Vei deveni mai curios(asă) de discuții, de schimburile de idei, vei vrea să fii la zi cu toate știrile și informațiile. Interesele tale vor fi mai numeroase. Vei fi însă mai puțin focalizat(ă) pe ceea ce faci și mai repezit(ă).


Peşti:

Gândirea ta va fi iute, logică și practică. Vei avea tendinţa să faci speculații financiare fără să te gândeşti la riscuri sau să prinzi oportunităţile din zbor. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS