Semnele zodiacale pentru care 2021 nu va fi cel mai favorabil an

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 2 ianuarie 2021


Probabil că pe un anumit plan al vieții voastre veţi avea ghinion în 2021, dar nu vă deziluzionaţi, vă așteaptă și vești bune. Ține doar de voi să priviţi partea plină a paharului!


Berbec:

Financiar, 2021 va veni cu rezultate mixte. S-ar putea să aveţi unele pierderi la începutul anului, dar să vă bucuraţi de bani mulți la mijlocul lui. Cu toate acestea, se prea poate să trebuiască să cheltuiţi bani pentru sănătatea voastră. Dacă sunteţi la școală, lipsa de concentrare și atenție vă poate cauza probleme în studiu. Totuși, începutul și sfârșitul anului vor fi prielnice pentru studenți și elevi, deoarece vor reuși la examene și teste.

Din pricina faptului că va trebui să munciţi mult, problemele familiale vor fi inevitabile. De la începutul lui 2021 până în luna august întâmpinaţi dificultăți de a atrage fericirea în familie. S-ar putea să vă îndepărtaţi de persoanele dragi din cauza muncii excesive, care vă va afecta major viața personală. Dacă sunteţi căsătoriţi(te), tensiunile dintre voi și persoana dragă vor fi prezente. Nu vă veți înțelege unul(a) pe celălalt(alaltă) și veți lăsa furia să vă domine. Citiţi horoscopul complet pentru Berbec și aflaţi și veștile bune!






Rac:

Privitor la viața de familie, atmosfera nu va fi deloc una favorabilă în 2021. În unele cazuri, Racii vor trebui să se mute departe de persoanele dragi. Pe parcursul acelei perioade, nu veţi fi fericiţi(te) și mai mulți(te) membri(e) ai(le) familiei voastre se vor opune deciziilor voastre. Disputele dintre voi și cel(a) pe care îl/o iubiţi sunt inevitabile. Sfârșitul anului va fi cea mai proastă perioadă din an în ceea ce privește sănătatea voastră.






Fecioară:

Veţi avea parte de suișuri și coborâșuri în cariera voastră, deoarece veţi fi ușor distraşi(se). De asemenea, din această cauză, nu veţi putea finaliza nicio lucrare la timp. Cu toate acestea, se prea poate să vă reveniţi. Anul 2021 va fi ușor nefavorabil și pentru afaceri. Aveţi grijă atunci când investiţi, altfel pot apărea pierderi!

Privitor la viața de familie, tranzitele planetare vă vor aduce și bune și rele. Mai precis, începutul lui 2021 va fi prielnic pentru voi, iar sfârșitul anului va fi nefavorabil vouă. Persoanele căsătorite vor avea parte de fel şi fel de dificultăţi în relaţia lor de cuplu. Starea de sănătate a partenerului(ei) de viaţă va afecta situația financiară în acest an. De asemenea, pot apărea certuri în cuplu din pricina familiei unuia(eia) dintre voi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS