Horoscopul zilei de duminică, 3 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 3 ianuarie 2021


Horoscop 3 ianuarie 2021, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii se pot aştepta la veşti surpriză, unele dintre ele poate nu tocmai plăcute. Trebuie să vă păstraţi calmul în caz de ceva rău şi să gestionaţi situaţia raţional. Se pot isca anumite certuri dacă nu apelaţi la argumente logice şi vă lăsaţi pradă emoţiilor şi impulsurilor de moment. Odată cu începerea lui 2021, vă gândiţi serios să nu faceţi curăţenie doar în dulap, ci şi în rândul celor pe care îi/le consideraţi prieteni(e).


Horoscop 3 ianuarie 2021, Taur:

Taurii sunt presaţi de gândul că trebuie să se întoarcă la birou şi au o stare uşoară de anxietate, deoarece şi-au amintit că au o mulţime de proiecte pe care nu au apucat să le mai termine înainte de sărbători. Nu trebuie să disperaţi! Mai aveţi încă o zi de relaxare, în care puteţi face planuri şi activităţi care vă bucură sufletul. Aveţi tot timpul din lume să vă gândiţi apoi şi la muncă.


Horoscop 3 ianuarie 2021, Gemeni:

Gemenii aşteaptă nişte cunoştinţe vechi în vizită. O să vă bucuraţi de toate veştile pe care o să le aflaţi. Nativii(ele) au o perioadă foarte bună din punct de vedere social, simt că le este mult mai uşor să comunice, chiar şi cu persoanele străine. Profitaţi de acest aspect favorabil, de lipsa de timiditate, pentru a ieşi în evidenţă. Aştrii au creat conjunctura perfectă pentru a fi în centrul atenţiei.






Horoscop 3 ianuarie 2021, Rac:

Racii par să treacă prin schimbări pe toate planurile şi sunt decişi să ţină şi mai strâns frâiele propriei existenţe. Doriţi cu ardoare să evoluaţi atât profesional, cât şi spiritual şi tocmai din acest motiv sunteţi convinşi(se) că trebuie să luaţi şi decizii radicale. Trebuie să vă concentraţi mai mult pe ce aveţi de făcut, decât pe ieşitul în oraş. O să vedeţi că tot efortul va da rezultate mai repede decât credeţi.


Horoscop 3 ianuarie 2021, Leu:

Leii sunt hotărâți să intre în 2021 cu o atitudine pozitivă și cu zâmbetul pe buze. Sunteți liniștiți(te), acasă, alături de persoanele dragi și vă bucurați de vremea frumoasă cu scurte plimbări. Ați scăpat de gătit în această perioadă, așa că ar fi timpul să recuperați. Nu prea aveți idei, dar noroc că Internetul este o sursă inepuizabilă de rețete.


Horoscop 3 ianuarie 2021, Fecioară:

Ar fi cazul să vă mai revizuiți comportamentul la serviciu și atitudinea față de colegi(e). Nu toți(ate) vă înțeleg glumele și intențiile și s-ar putea să nu mai fie atât de toleranți(te) când vine vorba de voi. Nu vreți să începeți anul cu tensiune și certuri la locul de muncă, incidente care v-ar putea atrage și mustrarea superiorilor(arelor). Cel mai indicat este să fiți rezervați(te).






Horoscop 3 ianuarie 2021, Balanţă:

Aveți multă energie și creativitate astăzi. Profitați cu succes de ultima zi liberă și v-ați pregătit emoțional pentru prima zi de lucru din noul an. Sunteți hotărâți(te) să străluciți la locul de muncă, să vă luați revanșa și să arătați tuturor că sunteți de neînlocuit. Ar fi indicat să începeți să investiți mai mult în sănătatea voastră și chiar în aspectul fizic.


Horoscop 3 ianuarie 2021, Scorpion:

Vă gândiți să vă înscrieți la niște cursuri sau chiar să faceți pasul și să vă cumpărați abonament și echipament pentru sală. Este și perioada în care sunteți extrem de motivați(te) și profitați de această energie. Vă va prinde bine. Însă, atenție, veți fi tentați(te) să cheltuiți, iar finanțele la început de an sunt destul de modeste! Bine ar fi să vă faceți un plan clar cu privire la cât ați fi dispuși(se) să plătiți.


Horoscop 3 ianuarie 2021, Săgetător:

Obţineţi mai multe detalii despre o persoană întâlnită de curând şi asta vă asigură posibilitatea de a avea mai multă încredere în persoana respectivă. Totul curge în favoarea implicării într-un proiect comun, indiferent că vorbim ca persoana respectivă să devină un/o partener(ă) de afaceri sau de viaţă. Viziunea voastră despre viitor este în mare măsură comună.






Horoscop 3 ianuarie 2021, Capricorn:

Capricornii ar fi bine să lase de o parte proiectele legate de muncă şi să petreacă mai mult timp alături de familie. Aţi muncit prea mult în ultima perioadă şi v-aţi pierdut echilibrul vizavi de viaţa în familie. Este momentul potrivit pentru a recupera timpul pierdut şi a vedea ce au mai făcut rudele apropiate şi cum le-aţi putea ajuta pentru a trece peste anumite obstacole.


Horoscop 3 ianuarie 2021, Vărsător:

Aveţi nevoie să vorbiţi mai liber despre anumite subiecte. Chiar dacă unii oameni se simt copleşiţi de interesul vostru asupra anumitor subiecte, este bine să lămuriţi anumite probleme. În cel mai rău caz veţi ştii toate detaliile despre anumite probleme şi nu veţi mai pierde timp gândindu-vă la situaţii care oricum pot fi evitate foarte uşor şi cu multă încredere.


Horoscop 3 ianuarie 2021, Peşti:

Peştii au nevoie de o pauză în care să-şi îndrepte atenţie spre pasiunile de mult uitate. Căutaţi să vă ocupaţi mai mult timpul cu activităţi pe care nu le-aţi mai practicat de mult şi care vă asigură o doză mare de plăcere. Nu e musai să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta. Satisfacţia poate fi asigurată şi cu cheltuieli mai mici.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS