Evenimente astrologice în luna noiembrie 2020

 
Evenimente astrologice în luna noiembrie 2020


- 1 noiembrie 2020: Mercur (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn).

- 3 octombrie 2020: Mercur își reasumă un tranzit direct în Balanță.

- 9 noiembrie 2020: Opoziție între Venus (în Balanță) și Marte (în Berbec).

- 10 noiembrie 2020: Trigon al Soarelui (în Scorpion) cu Neptun (în Pești).

- 10 noiembrie 2020: Mercur intră în Scorpion.

- 12 noiembrie 2020: Jupiter (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn).

- 14 noiembrie 2020: Marte părăsește tranzitul retrograd în Berbec.

- 14 noiembrie 2020: Sextil între Soare (în Scorpion) și Pluton (în Capricorn).

- 15 noiembrie 2020: Lună Nouă în Scorpion.

- 15 noiembrie 2020: Sextil al Soarelui (în Scorpion) cu Jupiter (în Capricorn).

- 15 noiembrie 2020: Cuadrat între Venus (în Balanță) și Pluton (în Capricorn).

- 16 noiembrie 2020: Venus (în Balanță) în cuadrat cu Jupiter (în Capricorn).


- 17 noiembrie 2020: Opoziție a lui Mercur (în Scorpion) cu Uranus (în Taur).

- 19 noiembrie 2020: Sextil între Soare (în Scorpion) și Saturn (în Capricorn).

- 19 noiembrie 2020: Venus (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn).

- 21 noiembrie 2020: Venus își inițiază tranzitul în Scorpion.

- 21 noiembrie 2020: Soarele pătrunde în Săgetător.


- 24 noiembrie 2020: Trigon între Mercur (în Scorpion) și Neptun (în Pești).

- 27 noiembrie 2020: Mercur (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn).

- 29 noiembrie 2020: Sextil al lui Mercur (în Scorpion) cu Jupiter (în Capricorn).

- 20 noiembrie 2020: Neptun își reia tranzitul direct în Pești.

- 30 noiembrie 2020: Lună Plină în Gemeni.

- 30 noiembrie 2020: Mercur (în Scorpion) în sextil cu Uranus (în Taur).

 

Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020

 
Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Berbec:

Pe parcursul zilei de miercuri primești invitații la întâlniri sociale, fie că se desfășoară în mediul online sau față în față. Recomandarea zilei este să le accepți pe toate, deoarece se prea poate să ai parte de momente și ocazii neașteptate. Întâlnești numeroase persoane care împărtășesc o parte din interesele sale și s-ar putea să te conducă spre succes.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Taur:

Chiar dacă te-ai confruntat cu câteva zile mai grele, miercuri te simți puternic(ă) atât din punct de vedere mintal, cât și fizic. Recomandarea zilei este să formulezi noi planuri de acțiune. Este timpul potrivit să te ocupi de grijile financiare și să îți îndeplinești obiectivele.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Gemeni:

Ai parte de o surpriză neplăcută la serviciu. S-ar putea ca plecarea fără preaviz a unui(ei) coleg(e) să îți ridice întrebări. Recomandarea zilei este să cauți informații cu privire la schimbările din companie, fiindcă se poate ca un eveniment viitor să te ia prin surprindere.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Rac:

Miercuri primești numeroase telefoane și mesaje de la prieteni(e). Numeroase subiecte interesante ar putea apărea pe parcursul conversațiilor. Recomandarea zilei de miercuri este să analizezi atent ideile acestea fiindcă s-ar putea să îți fie de folos în viitoarele planuri!


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Leu:

Începi ziua cu puțină energie și motivație însă în urma unei conversații lucrurile se pot schimba. Anumite persoane ar putea aduce informații interesante în calea ta, pornind în același timp discuții aprinse. Nu uita că ideile tale sunt la fel de importante ca orice informații exterioare.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Fecioară:

În ultima perioadă petreci mai mult timp acasă și s-ar putea să te simți inspirat(ă) să faci unele schimbări în acest spațiu. Acum este momentul să te ocupi de tot ceea ce înseamnă design interior și organizare. Recomandarea zilei este să ai curaj să încerci culori, forme și texturi noi.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Balanţă:

Îți petreci atât de mult timp din viață încercând să îndeplinești dorințele persoanelor din jur, încât este firesc să te simți stors(arsă) de energie uneori. În loc să treci peste acest sentiment și să continui de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, ar fi indicat să iți schimbi prioritățile. Cea mai importantă persoană ești chiar tu.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Scorpion:

Nu este exclus ca azi să îți dorești să evadezi din realitatea în care trăiești. Recomandarea zilei este să fii deschis(ă) oportunităților care apar pe parcursul zilei de miercuri, fiindcă te-ar putea surprinde șansa de a-ți îndeplini un anumit vis.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Săgetător:

Te confrunți cu un conflict pe parcursul acestei zile. Recomandarea zilei de miercuri este să privești partea bună a lucrurilor. Se poate ca această ocazie să te ajute în conștientizarea unor probleme și soluționarea lor să aducă liniștea sufletească de care ai nevoie.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Capricorn:

Incertitudinea cu privire la locul de muncă ar putea determina începerea unei afaceri. Recomandarea zilei este să faci cercetări amănunțite, să organizezi toate informațiile și să gândești un plan detaliat de acțiune. Se poate să urmeze o perioadă fascinantă.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Vărsător:

Discuțiile cu persoanele din jur ar putea confirma soluțiile pe care le plănuiai pentru problemele cu care te confrunți. O oportunitate aparte apare azi în calea ta. Orice experiență nouă îți surâde, poate duce la schimbări benefice, astfel că recomandarea zilei este să nu te lași cuprins(ă) de îndoieli sau frici.


Recomandarea zilei de 28 octombrie 2020, Peşti:

Este o zi rodnică ce deschide uși noi pentru tine. Problemele legate de serviciu se rezolvă și se poate să te bucuri de o creștere a veniturilor. Recomandarea zilei de miercuri este să faci planuri atente cu privire la contul de economii, investiții și alte utilizări eficiente ale resurselor.
 

Horoscopul zilei de miercuri, 28 octombrie 2020

 
Horoscopul zilei de miercuri, 28 octombrie 2020


Horoscop 28 octombrie 2020, Berbec:

Berbecii se pregătesc astăzi pentru un eveniment important în familie. Puteţi merge la cumpărături dacă vreţi să cumpăraţi un cadou frumos pentru cineva drag. Dacă sărbătoriţi ziua de naştere a unei rude ar fi bine să nu veniţi cu mâna goală. Sfătuiţi-vă cu ceilalţi(lelalte) membri(e) pentru a pregăti o surpriză cu adevărat frumoasă.


Horoscop 28 octombrie 2020, Taur:

Taurii pot experimenta astăzi senzaţii noi. Aţi putea începe o nouă pasiune, mai ales dacă aveţi o pasiune mai veche, dată uitării. Convingeţi un/o prieten(ă) să vi se alăture dacă nu vreţi să fiţi singuri(e). Ar putea fi o modalitate grozavă de a vă reîncărca bateriile cu energie şi pentru a vă relaxa în compania cuiva drag.


Horoscop 28 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii ar fi bine să evite conflictele astăzi, mai ales din punct de vedere emoţional. Staţi departe de situaţiile tensionate, fiţi calmi(e), răbdători(are) şi acordaţi timp persoanei iubite. Amintiţi-vă că nu doar voi treceţi prin perioade stresante. S-ar putea ca partenerul(a) vostru(astră) să fie extenuat(ă) din cauza serviciului, motiv pentru care nu vă poate oferi toată atenţia de care aveţi voi nevoie acum.


Horoscop 28 octombrie 2020, Rac:

Racii au planuri măreţe privind reamenajarea locuinţei. Poate fi însă o perioadă nu foarte bună din punct de vedere financiar, motiv pentru care trebuie să fiţi cumpătaţi(te) când vine vorba de noi achiziţii. Cel mai bine ar fi să mergeţi la cumpărături alături de un/o prieten(ă) sau o rudă pentru a vă sfătui temeinic. În caz contrar riscaţi să faceţi alegeri de care nu vă veţi bucura foarte mult.


Horoscop 28 octombrie 2020, Leu:

Când ai încredere în tine, atitudinea arogantă a altor persoane nu te afectează. Crede în tine și vei fi bine. Sigur, ar putea exista anumite persoane în anturajul tău care vor încerca să îți pună piedici și să te facă să te îndoiești de ceea ce poți. Nu te lăsa afectat(ă) când îi/le vei auzi cum se tot laudă cu realizările lor. Doar zâmbește și bucură-te că prezența ta îi/le face să se simtă atât de nesiguri(e).


Horoscop 28 octombrie 2020, Fecioară:

Te ambiționezi să duci un stil de viață mai sănătos și acorzi mare parte din timpul tău în acest scop. Aduci schimbări inclusiv în viața profesională și va trebui să ai grijă ca ele să se petreacă treptat. În schimb, dacă îți dorești ca și pe plan romantic lucrurile să evolueze, atunci acum e momentul să acționezi. Curaj și lasă-te purtat(ă) de valul schimbării.


Horoscop 28 octombrie 2020, Balanţă:

Astăzi nu ieși din zona de confort pentru nimic în lume. Ai ajuns într-un punct sensibil și trebuie să ai mai multă grijă de tine însuți(ăți). Fii atent(ă) la cineva care încearcă să profite de tine. Vrea mai mult timp sau bani decât merită, așa că nu te simți vinovat(ă) dacă îl/o vei refuza. Ai fost mult prea generos(asă) pentru prea mult timp. Acum este timpul să tăiați frânghia și să îl/o lași să se descurce singur(ă). Îi vei face o favoare.


Horoscop 28 octombrie 2020, Scorpion:

Nu-ți ajusta ambițiile astfel încât să se potrivească cu ambițiile altora. Asigură-te întotdeauna că te concentrezi asupra îndeplinirii obiectivelor tale, nu ale altcuiva. Unele personalități puternice ar putea să-ți ceară să lași baltă ceea ce te preocupă și să te implici în proiectele sale. Dacă nu îți dorești asta, nu o face.


Horoscop 28 octombrie 2020, Săgetător:

Miercuri, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Săgetător vor înţelege ce înseamnă prietenia adevărată. Este posibil să fii pus(ă) în fața unei situații nu tocmai confortabile, moment în care o persoană nu tocmai apropiată ție se va oferi să te ajute necondiționat. În același timp, prieteni(ele) apropiați(te) te vor lăsa baltă. O întâmplare din care vei avea foarte mult de învățat. Gândește-te bine dacă acești(aste) așa-ziși(se) prieteni(e) mai merită să facă parte din viaţa ta.


Horoscop 28 octombrie 2020, Capricorn:

Ai grijă la cheltuieli, pentru că această pasiune consumă foarte multe resurse. Ca soluție de compromis, ai putea convinge şi un/o prieten(ă) sau o persoană specială să ți se alăture. Astfel, toate cheltuielile se vor împărți la doi. În plus, vei avea plăcuta surpriză să descoperi că în doi această pasiune va fi mult mai plăcută.


Horoscop 28 octombrie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, care sunt cunoscuți pentru misterul lor, se anunţă o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Îți vei deschide complet sufletul faţă de o persoană specială, datorită căreia temperamentul şi atitudinea ta se vor îmbunătăţi considerabil. Seara, o veste de la un/o prieten(ă) vechi(e) te va pune pe gânduri. Bine ar fi să nu te panichezi, să iei lucrurile așa cum sunt și să încerci să le rezolvi cu calm și înțelepciune.


Horoscop 28 octombrie 2020, Peşti:

Peştii simt nevoia unei pauze, dar și a unei schimbări majore în viața lor. Discută sincer cu șeful(a) tău(a) și spune-i că ai nevoie de câteva zile de odihnă. Ai putea să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme plecând într-o vacanţă spontană. Poți să iei cu tine și câţiva(teva) prieteni(e) sau persoana iubită. Chiar și câteva ore departe de aglomeraţia oraşului sau agitația de la serviciu vor fi excelente. În plus, ai ocazia să te reorganizezi și să încerci să îți stabilești noi planuri pentru viitor.
 

Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020

 
Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Berbec:

O anumită oportunitate apare pe parcursul acestei zile și te duce mai aproape de realizarea unui vis. Recomandarea zilei este să profiți din plin de sfaturile și ajutoarele care vin din exterior. Este momentul să strălucești.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Taur:

Ai parte de evenimente neplăcute, astfel că te confrunți cu o dispoziție destul de deprimată pe parcursul zilei. Nu este o perioadă bună pentru a face investiții sau a începe o afacere nouă. Recomandarea zilei este să cauți compania unui(ei) prieten(e) pentru a înțelege aceste emoții dificile și a cere sfaturi legate de planurile tale.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Gemeni:

Ai parte de un conflict cu un/o membru(ă) al/a familiei din cauza unei neînțelegeri. Cel mai bun mod de a gestiona situații de acest gen este să încurajezi persoana respectivă să comunice. Recomandarea zilei este să fii răbdător(are), tensiunea aceasta va trece. Dacă nu primești azi răspunsuri, întreabă mâine din nou.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Rac:

Ești preocupat(ă) să progresezi, fie că vorbim din punct de vedere profesional, creativ sau financiar. Recomandarea zilei este să anticipezi cu atenție pașii următori, fiindcă anumite sarcini ar putea necesita mai mult efort decât te aștepți.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Leu:

S-ar putea să petreci o mare parte a zilei lucrând la un proiect care necesită mult timp și multă energie, iar planurile de a petrece timp cu o anumită persoană apropiată s-ar putea să nu fie așa cum ai sperat. Recomandarea zilei este să îți organizezi cu atenție programul.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Fecioară:

Recomandarea zilei este să fii atent(ă) la persoanele din jurul tău și să le oferi compasiune. Cineva apropiat ar putea avea nevoie de sprijinul tău emoțional. Uneori tot ce avem nevoie este să fim ascultați și un zâmbet de încurajare.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Balanţă:

Anumite vești rele ar putea apărea azi, dar s-ar putea să nu fie atât de grave pe cât par. Recomandarea zilei este să verifici informațiile înainte de a lua decizii. Este posibil să fii nevoit(ă) să aștepți câteva zile pentru a acționa.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Scorpion:

Ziua aceasta te surprinde cu anumite probleme financiare. S-ar putea să cumperi din impuls și să ai cheltuieli mai mari decât ai planificat la începutul lunii. Recomandarea zilei este să parcurgi lista de cumpărături și să decizi ce este cu adevărat necesar și ce poate fi amânat.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Săgetător:

Astăzi s-ar putea să te confrunți cu lipsă de energie și motivație, iar cauza ar putea fi lipsa odihnei. Câteva vești bune te înveselesc spre după-amiază. Recomandarea zilei este să cauți compania oamenilor, fiindcă interacționând cu ei vei avea o stare de spirit mai pozitivă.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Capricorn:

Azi te simți deprimat(ă) fără să știi cu adevărat de ce. Apar amintiri vechi și probleme din trecut care te întristează. Recomandarea zilei este să îți oferi timp și dragoste. Meditația ar putea aduce eliberarea de care ai nevoie.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Vărsător:

O anumită persoană din trecutul tău ar putea apărea azi neașteptat. Recomandarea zilei este să o asculți și să nu minimizezi sentimentele ei. S-ar putea să constați că problemele ei au efect direct asupra vieții tale.


Recomandarea zilei de 27 octombrie 2020, Peşti:

Anumite probleme legate de cariera ta ar putea apărea azi. Te confrunți cu sarcini și responsabilități care necesită mult efort și concentrare, astfel că există pericolul de a te epuiza. Recomandarea zilei este să fii atent(ă) la această capcană și să realizezi un plan detaliat pentru a rezolva tot ce apare. Vei reuși să realizezi tot ce îți propui.
 

Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020

 
Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Berbec:

Recomandarea zilei este să fii precaut(ă) la oamenii din jurul tău care tind să promită multe. Se prea poate să ai probleme azi dacă te bazezi pe anumite persoane care nu reușesc să-și îndeplinească promisiunile.


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Taur:

Recomandarea zilei este să preiei controlul situațiilor și să îți dovedești abilitățile! Lumea este în mâinile tale!


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei este să te focalizezi pe îmbunătățirea comunicării! Cu siguranță statul in casă nu va remedia situația!


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Rac:

Ziua este plină de oportunități pentru tine, sunt multe domenii în care poți străluci! Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga respectul și admirația persoanelor din jur este să fii tu însuți(ăți)!


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Leu:

Recomandarea zilei este să te răsfeți azi și să te bucuri de momentele tale. Lasă responsabilitățile și obligațiile pe mâine.


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Fecioară:

Recomandarea zilei este să te reîmprospătezi cu aer curat. Este o perioadă potrivită pentru a face sport.


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Balanţă:

Recomandarea zilei este să adopți decizii doar după ce te-ai consultat cu cineva apropiat. Latura ta emoțională ar putea să distorsioneze realitatea.


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Scorpion:

Recomandarea zilei este să ai răbdare și să respecți persoanele din jurul tău. Vei avea mai multe de câștigat dacă lași deoparte latura impulsivă.


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Săgetător:

Se prea poate ca azi să ai ezitări, preferi să aștepți să vezi cum decurg lucrurile înainte de a face o mișcare majoră. Ar fi bine să îți asculți intuiția.


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Capricorn:

Pe parcursul conversațiilor de azi s-ar putea să te simți tot mai incomod(ă). Este doar o fază trecătoare, nu-ți face griji!


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Vărsător:

Nu te poți ascunde la nesfârșit în dormitorul tău. Bucură-te de soare, întâlnește-te cu prietenii(ele)! Bine ar fi să realizezi cât mai multe conexiuni.


Recomandarea zilei de 22 octombrie 2020, Peşti:

Recomandarea zilei este să îţi asculţi intuiţia. Dacă simţi că o zi departe de lume ți-ar face bine, ia-ţi liber de la serviciu şi relaxează-te în mijlocul naturii.
 

Horoscop indian, 19-25 octombrie 2020

 
Horoscop indian, 19-25 octombrie 2020


BERBEC, Mesha:

E musai să găseşti alte modalităţi de a lupta împotriva oricăror sentimente de disperare pe care care le poţi resimţi. Totodată, pot apărea dispute în viaţa sentimentală. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, fii precaut(ă) la ambiţiile din carieră care pot umbri viaţa conjugală. Schimbă-ţi strategia, organizează-ţi altfel programul şi poţi avea şi succes în afaceri, şi noroc în dragoste.


TAUR, Vrishabha:

Mobilizează-te să tragi din greu în această săptămână. Vor veni şi rezultatele. Atenţie la câteva probleme de sănătate ale cuiva din familia ta, poate mama sau altcineva de s*x feminin! Te vei bucura de sprijinul şi loialitatea prietenilor(elor) şi rudelor apropiate. Ia în calcul să-ţi schimbi serviciul şi să optezi pentru ceva mai apropiat stilului tău de lucru.


GEMENI, Mithun:

Săptămâna aceasta s-ar putea dovedi cam grea pentru tine şi pentru partenerul(a) de cuplu. Dar nu e ceva care să te sperie. Toate cuplurile pot trece prin aşa ceva. Trebuie doar să depui eforturi pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum îţi doreşti. Ai răbdare cu partenerul(a) de viaţă şi dedică-i mai mult timp, chiar dacă eşti tentat(ă) să îţi petreci mai mult timp la locul de muncă decât acasă.


RAC, Kataka:

Săptămâna începe calm, cu mintea clară. Iei decizii care garantează succesul, chiar dacă acesta va apărea mai târziu. Eforturile tale vor fi răsplătite pe diverse planuri. Şi în plan sentimental, cel(a) drag(ă) ţie, va aprecia gesturile tale romantice şi pasionale. Bucură-te de tot ce-ţi va aduce această săptămână.


LEU, Simha:

Atenţie la deciziile in grabă, care ar putea să te ducă în direcţii greşite! Nu te lasa influenţat(ă) de prieteni(e). Fii tu cel(a) care este la cârma vieţii tale. Chiar dacă greşeşti, măcar vor fi greşelile tale, nu ale celorlalţi(te). Ai nevoie de mai mult echilibru. Nu dedica prea mult timp vieţii profesionale, în detrimentul timpului dedicate ţie, ca om.


FECIOARĂ, Kanya:

Fericirea şi satisfacţia ajung prin mai multe zone ale vieţii tale. Cineva îţi poate pregăti o surpriză. Este o săptămână de bun augur pentru a începe ceva nou. Poate un proiect de dezvoltare personală care să aducă bucurie şi armonie în întreaga familie. Intuiţia ta este în acţiune şi te poate conduce într-o direcţie pozitivă, dacă o urmezi. La locul de muncă, eforturile tale susţinute sunt apreciate de către superiori(are).


BALANŢĂ, Tula:

Punctul de concentraţie maximă al săptămânii este viaţa de familie. Dezvolţi un ataşament profund faţă de partenerul(a) tău(a) şi îţi arăţi sentimentele. La locul de muncă depui eforturi care vor aduce performanţe mari. Bucură-te de această săptămână fascinantă şi captivantă şi profită de fiecare oportunitate pe care o aduce.


SCORPION, Vrishchika:

Se arată o călătorie, dar parcă nu eşti foarte încântat(ă) de ea. Dacă lucrezi în domeniul artelor sau în industria media, sunt şanse mari de oportunităţi profesionale foarte productive. Rămâi calm(ă) şi concentrat(ă) pe ceea ce faci. Dă tot ce e mai bun din tine şi vor veni şi rezultatele în această sferă.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Îndrumarea parentală îţi va fi de mare ajutor în această săptămână. Ai câteva idei care îţi vor îmbunătăţi semnificativ câştigurile financiare. Baţi palma pentru demararea unui proiect care va deschide un nou capitol în viaţa ta. Nu sunt excluse călătorii în alte ţări. Atenţie mare, însă, cum cheltui banii pe care îi faci!


CAPRICORN, Makara:

Proiectele începute de multă vreme încep să capete contur şi să arate primele semne de reuşită. Bucură-te de fiecare succes, indiferent cât ar fi de mic. Se anunţă schimbări profesionale. Acceptă aceste provocări căci sunt menite să-ţi aducă profituri noi.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Încearcă să fii mai răbdător(are) şi mai puţin critic(ă) cu cei(le) din jur. Şi ei(le) trăiesc aceleaşi patimi ca şi tine. Fii mai relaxat(ă) şi mai puţin anxios(asă). În plan financiar se anunţă mici schimbări. Nu e chiar ce-ţi închipuiai, dar tot e mai bine decât nimic.


PEŞTI, Meena:

Este posibil să primeşti o sarcină în plus la locul de muncă. Atenţie la cum îţi organizezi programul pentru a nu limita timpul petrecut cu cei(le) dragi care au nevoie şi ei(le) de tine. Veşti bune în plan financiar! Succes!
 

Horoscopul zilei de joi, 22 octombrie 2020

 
Horoscopul zilei de joi, 22 octombrie 2020


Horoscop 22 octombrie 2020, Berbec:

Berbecii traversează o perioadă benefică, în care energia este la cote maxime, la fel ca și entuziasmul. Pare a fi momentul ideal pentru a lua în piept anumite probleme din trecut, astfel încât să pășești cu încredere în următoarea etapă a vieții. Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz, însă asta pentru că unii(ele) nativi(e) din zodia Berbec au decis să se izoleze de bunăvoie. Poate că ar fi timpul să profiți de clipă și să ieși din nou în lume. Ai numai de câștigat.


Horoscop 22 octombrie 2020, Taur:

Taurii care resimt stresul mai intens decât de obicei ar putea fi salvați de propria imaginație. Este uimitor câte lucruri se pot schimba la 180 de grade atunci când îndrăznești să visezi cu ochii deschiși și să faci pași mici, zi de zi. Nu te lăsa prins(ă) în agitație de zi cu zi, ci setează scopuri înalte și nobile, care să-ți dea un sentiment de împlinire.


Horoscop 22 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea avea tendința de a plănui fiecare moment al zilei de joi, însă această strategie nu va da roade. O soluție mai simplă este să lași lucrurile să evolueze de la sine, fără a încerca să deții controlul, mai ales dacă nu se ivesc situații complicate. Vei reuși astfel să ai parte de momente liniștite, în care să îți pui ordine în gânduri. Seara ar putea aduce vești bune de la o persoană dragă!


Horoscop 22 octombrie 2020, Rac:

Racii sunt pe punctul de a cunoaște o persoană care să le fure complet și iremediabil inima. De ce nu, chiar și în mediul online, acolo unde câteva mesaje se pot transforma rapid într-o poveste de dragoste la distanță. Îndrăznește să faci acel pas în plus, destinul ți s-ar putea schimba în moduri imposibil de imaginat acum. Și, în orice caz, nu în rău. Singurul regret este regretul de a nu fi făcut nimic, atunci când aveai ocazia și te îndemna instinctul.


Horoscop 22 octombrie 2020, Leu:

Pentru Leu este o zi minunată pentru întâlniri sentimentale. O simplă întâlnire cu prietenii(ele) îți poate trezi interes față de o persoană de s*x opus, la care te gândești ca la o potențială jumătate. Trăiești într-o semi-singurătate de ceva vreme și poate a venit timpul să te lași purtat(ă) de sentimente, în brațele unei persoane frumoase atât la minte, cât și la trup. S-ar putea să ai parte de surprize uriașe!


Horoscop 22 octombrie 2020, Fecioară:

La Fecioară s-ar putea să existe una sau două persoane care să provoace unele obstacole minore într-un proiect. Dacă se întâmplă acest lucru, vă puteți baza pe farmecul și empatia dumneavoastră pentru a anula efectele negative. Va fi posibil să dezamorsați problemele și să-i luați pe acești oameni de partea dumneavoastră dacă vedeți ceva din perspectiva lor. Este o zi pentru a asculta argumentele cuiva și apoi pentru a-i educa despre ceea ce știi că este o modalitate mai bună. Comunicarea verbală este arma ta secretă.


Horoscop 22 octombrie 2020, Balanţă:

Pentru Balanță flirtul nu este întotdeauna modalitatea de a obține ceea ce vrei în viață, dar astăzi ar putea fi cel mai eficient! Atât timp cât nu faceți promisiuni cuiva pe care nu intenționați să le țineți, nu este absolut nimic în neregulă de a pune un zâmbet pe față pentru a cuceri pe cineva. Știți cum să apăsați butoanele cuiva. Nu este nimic în neregulă cu acest aranjament.


Horoscop 22 octombrie 2020, Scorpion:

Scorpionul devine o persoană evazivă azi, mai ales într-o conversație foarte serioasă cu partenerul(a) de cuplu, însă nu este o idee bună. Persoana respectivă deja s-a plictisit de răspunsurile tale în doi peri, din care nu se înțelege nimic concret. Astăzi s-ar putea să fii nevoit(ă) să dai cărțile pe față, pentru că purtarea ta este foarte posibil să declanșeze un comportament neașteptat. Persoana de lângă tine este una imprevizibilă, așa că nu risca.


Horoscop 22 octombrie 2020, Săgetător:

Joi, Săgetătorii sunt foarte atenți la propria imagine. Dacă te uiți în oglindă și ai dubii, e bine să ceri părerea unor persoane cât mai apropiate. Poți fi subtil(ă), ai putea să faci în aşa fel încât să afli dacă ţinuta ta de astăzi este adecvată sau ce părere au despre tine. Astfel de asigurări îți pot oferi energia unei zile întregi. Nu uita, însă, un lucru foarte important. Nimeni nu te cunoaște mai bine ca tine, iar o soluție ar fi să încerci să te iubeşti mai mult.


Horoscop 22 octombrie 2020, Capricorn:

Ca de obicei, Capricornii sunt cu picioarele adânc înfipte în pământ. Nu mai contenești în a-ți pune tot felul de întrebări, dar te linişteşti imediat dându-ţi singur(ă) răspunsuri extrem de argumentate. Astăzi, ai parte de victorii și în dragoste, și în afaceri. Depinde de tine cum vei ști să îți maximizezi acest succes. Nu te lăsa pe tânjală și vei avea parte numai de reuşite!


Horoscop 22 octombrie 2020, Vărsător:

Astăzi, mai mult ca oricând, Vărsătorii sunt puși pe fapte mari. Vrei să faci bani și nimic nu pare să te oprească. Te gândești la ce să vinzi sau să cumperi şi totul merge ca pe roate. Chiar dacă nu vei obține beneficiile materiale pe care ți le dorești, vei obține sigur admirație din partea prietenilor(elor), dar, mai ales, din partea partenerului(ei) de viaţă. Seara, vei primi o veste din partea unei rude îndepărtate.


Horoscop 22 octombrie 2020, Peşti:

Joi, Peştii sunt sfătuiți să-şi asculte intuiţia. Dacă simţi că o zi departe de lume ți-ar face bine, ia-ţi liber de la serviciu şi relaxează-te în mijlocul naturii. La mijlocul zilei, un/o prieten(ă) foarte apropiat(ă) va avea nevoie de tine. Nu îl/o refuza, chiar dacă asta îți va încurca puțin planurile. Sfatul aștrilor este să dai o mână de ajutor, da să încerci să stai departe de problemele lui. Seara, persoana iubită îţi va face o surpriză neaşteptată.
 

Află care este cea mai rea zi din săptămână pentru fiecare semn zodiacal

 
Află care este cea mai rea zi din săptămână pentru fiecare semn zodiacal


Berbec:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, cea mai rea zi din săptămână este lunea. Cu dificultate vă puteţi aduna și organiza, cu greu vă întoarceţi la serviciu și redeveniţi responsabili(e), mai ales dacă aţi petrecut mult în weekend. În prima zi a săptămânii, voi trebuie să vă feriţi de cheltuieli și decizii mari.


Taur:

Voi aveţi adesea probleme marțea. Zilele de marți nu sunt deloc favorabile Taurilor, dar vă bucuraţi de zile mult mai norocoase de obicei vinerea. Marțea vă merge totul pe dos și trebuie să vă feriţi de investiții, ședințe și planuri noi.


Gemeni:

Dacă miercurea este o zi prielnică pentru voi, marțea vă merge destul de rău. Cele mai multe ghinioane le puteţi avea marți, pentru că vă grăbiţi să luaţi decizii nepotrivite și nu vă gândiţi la consecințe. Marțea, ar trebui să vă feriţi de discuții și negocieri, dar și de cheltuieli.


Rac:

Voi sunteţi mereu sub tensiune în zilele de miercuri. Tot timpul aveţi multe de făcut, abia faceţi față, vă enervaţi, uitaţi de câte ceva și pierdeţi. Rătăciţi lucrurile și uneori vă enervaţi pe cine vă stă în cale. Miercurea, ar fi bine să fiţi prudenți(te), să păstraţi o rutină echilibrată și să nu vă enervaţi, orice s-ar întâmpla. Trebuie să evitaţi orice activitate nouă.


Leu:

Vouă vă merge de minune duminica, dar joia este cea mai rea zi din săptămână. Joia, deja sunteţi obosiți(te), tracasați(te), începeţi să vă înfuriaţi și luaţi decizii proaste. Joia, voi trebuie să evitaţi confruntările, activitățile noi, sportul, întâlnirile romantice. Cel mai bine ar fi să ieşiţi în oraş cu prietenii(ele).


Fecioară:

Voi, ca și Gemenii, vă bucuraţi în general de noroc în zilele de miercuri. Dar vinerea nu prea vă merge bine. În zilele de vineri, parcă vă tună și vă fulgeră, sunteţi mai exigenți(te) și nu vă mulţumiţi cu puțin. Vinerea, voi ar trebui să evitaţi călătoriile, deplasările, negocierile sau întâlnirile romantice.


Balanţă:

Pe cât de bine vă merge vouă vinerea, pe atât de rău vă merge lunea. În mod cert, prima zi de muncă este cea mai rea zi din săptămână pentru nativii(ele) acestei zodii. Vă organizaţi și vă urniţi cu greu lunea și nimic nu vă iese pentru că nu veţi chef de nimic. Lunea, voi ar fi bine să evitaţi deplasările pe distanțe lungi, negocierile, cheltuielile, întâlnirile cu superiorii(arele).


Scorpion:

Fie că recunoaşteţi sau nu, vouă vă merge bine marțea, dar va tună și vă fulgeră joia. De multe ori, în zilele de joi voi staţi în tensiune, vă enervaţi din orice, dar reuşiţi să arătaţi calmi(e) la suprafață. Joia, ar fi indicat să vă feriţi de orice activitate nouă și de discuțiile cu partenerul(a) de cuplu.


Săgetător:

Vouă nu vă merge deloc bine miercuri. Pentru voi este o zi obositoare, încărcată, cu multe presiuni, mai ales dacă aveţi loc de muncă solicitant. Miercurea, ar fi bine să evitaţi deplasările, cheltuielile și să nu vă programaţi întâlniri romantice.


Capricorn:

Oricât ar părea de straniu, duminica pare să fie cea mai rea zi din săptămână pentru voi. De cele mai multe ori, duminică nu vă iese nimic din ceea ce vă propuneţi și mai și pierdeţi bani, dacă nu sunteţi atenți(te). Duminică, ar trebui să vă feriţi de orice activitate nouă și doar să vă odihniţi.


Vărsător:

Vouă vă merge de minune sâmbăta, dar vinerea este o zi grea pentru voi. Vinerea cheltuiţi peste măsură, uitaţi, pierdeţi, rătăciţi lucruri, rătăciţi drumurile, le dezamăgiţi pe persoanele din jur. Vinerea, nu trebuie decât să vă relaxaţi și să lăsaţi deoparte activitățile importante, pentru că există pericolul să faceţi greșeli și gafe.


Peşti:

Joia este ziua cu noroc a voastră, dar duminica este de obicei o zi mai tensionată și mai grea. Sunt șanse mari, când pierdeţi ceva, să pierdeţi duminica și nu este vorba numai de obiecte, ci și de oameni. Duminică, ar fi bine să evitaţi deplasările lungi, discuțiile serioase în cuplu și activitățile dificile.

 

Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020

 
Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Berbec:

Alege o activitate care îți aduce bucurie, încarcă-te cu energie pozitivă și doar după aceea întoarce-te să te confrunți cu toate obstacolele!


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Taur:

Mintea ta este ocupată cu alte probleme, ideile tale ar putea să fie neclare și, în final, nu vei fi mulțumit(ă) de rezultate. Sfatul zilei este să te concentrezi pe munca de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Gemeni:

Ascultă părerile celor din jurul tău și evită să presupui automat că punctul lor de vedere este greșit!


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Rac:

S-ar putea să aibă loc o adunare cu scopul de a strânge fonduri pentru un anumit caz. Evenimentul va fi mult prea aglomerat, iar traficul va crea probleme.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Leu:

Nu poți planifica totul, astfel că ar fi bine să nu te descurajezi! Vei învăța o lecție valoroasă: răbdarea.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Fecioară:

Dacă nu eşti sigur(ă) cum să procedezi în anumite momente, indicat ar fi să mergi pe primul instinct și să ai până la capăt încredere în deciziile luate.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Balanţă:

Cel mai bine este să te apuci de ceva nou, poate de anumite exerciții fizice, muzică sau o carte de pe raft.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Scorpion:

Azi ar putea să apară idei și planuri neașteptate care ar putea să te conducă într-o direcție diferită a vieții.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Săgetător:

Comunicarea ar putea să necesite un efort suplimentar azi. O anumită persoană importantă din viața ta ar putea crea probleme, atât din punctul de vedere al dragostei, cât și al afacerilor sau al carierei.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Capricorn:

Mesajele și informațiile pe care le primești din anumite surse ar putea să îți creeze probleme și stări de panică.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Vărsător:

Să rămâi în contact cu partenerul(a) de cuplu poate părea dificil azi.


Recomandarea zilei de 21 octombrie 2020, Peşti:

S-ar putea ca azi să fii distras(ă) de la activitățile pe care ți le-ai propus. Este important să realizezi că totul se întâmplă spre avantajul tău.
 

Ce greşeală face fiecare semn zodiacal atunci când iubeşte

 
Ce greşeală face fiecare semn zodiacal atunci când iubeşte


Berbec:

Nu vă recunoaşteţi sentimentele. Ascundeţi totul în voi şi vă comportaţi de parcă nu vă pasă de persoana cu care vreţi să vă întâlniţi.


Taur:

Sunteţi prea încăpăţânaţi(te) ca să faceţi voi primul pas. Mai degrabă renunţaţi să mai vorbiţi cu cineva decât să începeţi o conversaţie.


Gemeni:

Transmiteţi semnale amestecate. Alternaţi între a flirta cu cineva şi a-l ignora complet, aşa că niciodată nu se ştie dacă sunteţi interesaţi(te) sau nu de persoana respectivă.


Rac:

Sunteţi prea drăguţi(e) cu cei(le) cu care vă întâlniţi. Toţi(ate) vă privesc ca pe un/o prieten(ă) pentru că nu vă arătaţi niciodată latura romantică.


Leu:

Sunteţi prea nerăbdători(are). Dacă cineva nu vă caută imediat, renunţaţi şi mergeţi mai departe.


Fecioară:

Sunteţi prea independenţi(te). Vă juraţi că nu aveţi nevoie de nimeni şi îi respingeţi pe oamenii care vi s-ar potrivi.


Balanţă:

Sunteţi prea detaşaţi(te). Chiar şi când sunteţi cu cineva, nu sunteţi cu totul prezenţi(te). Staţi prea mult pe gânduri.


Scorpion:

Căutaţi să manipulaţi. Vreţi să vă croiţi drumul vostru şi veţi face orice pentru asta, chiar dacă îi/le faceţi să sufere pe cei(le) pe care se presupune că îi/le iubiţi.


Săgetător:

Sunteţi prea distanţi(te). Nimeni nu-şi dă seama ce parteneri(e) minunaţi(te) aţi putea fi, pentru că nimeni nu ajunge să vă cunoască cu adevărat.


Capricorn:

Divagaţi tot timpul. Rupeţi legătura cu cel(a) de care v-aţi îndrăgostit, apoi vreţi să o reluaţi şi sfârşiţi prin a vă agăţa de altcineva.


Vărsător:

Vă enervaţi prea repede. Scoateţi oamenii din viaţa voastră fără să le ascultaţi povestea. Rareori le daţi vreo şansă.


Peşti:

Trăiţi în lumea voastră. Preferaţi nişte personaje fictive în locul oamenilor reali, aşa că aşteptările voastre sunt nerealist de mari.

 

Previziunile anului 2021

 
Previziunile anului 2021


Sunteţi pregătiţi(te) să aflaţi cum va fi anul 2021 pentru voi în funcție de semnul zodiacal sub care v-aţi născut? Atunci citiţi în continuare previziunile anului 2021, pe scurt.


Previziunile anului 2021, Berbec:

2021 va fi un an plin și încărcat pentru Berbeci în ceea ce privește viața profesională. Vă veţi focaliza foarte mult asupra carierei deoarece veţi avea multă inspirație, veţi întâlni persoane importante dispuse să vă ajute să vă urmaţi visurile și veţi avea numeroase şanse de care vă veţi dori să profitați. Aveţi încredere în voi, acesta va fi cel mai bun an din ultimii ani pentru nativii(ele) acestei zodii.


Previziunile anului 2021, Taur:

Sunteţi pregătiţi(te) să vă întâlniţi sufletul pereche? Acest an vine cu cele mai frumoase surprize pe plan sentimental. 2021 este anul în care descoperiţi ce înseamnă să iubiţi cu adevărat, să fiţi într-o relație cu adevărat frumoasă și să trăiţi cum nu aţi mai făcut-o până acum. Pregătiţi-vă pentru cea mai frumoasă perioadă a vieții voastre.


Previziunile anului 2021, Gemeni:

Anul 2021 vine cu multă răbdare pentru Gemeni. În prima parte a anului veţi avea de dus câteva lupte importante pe plan profesional; puneţi totul în balanță și nu luaţi decizii pripite. Aveţi încredere în voi și ascultaţi-vă intuiția. Jumătatea lui 2021 va fi una interesantă deoarece vă va scoate mult din zona de confort și vă va permite să experimentaţi.


Previziunile anului 2021, Rac:

2021 este anul în care lucraţi cel mai mult la voi. Profitaţi de faptul că lucrurile evoluează frumos pe plan profesional și focalizaţi-vă atenția asupra propriei persoane - aveţi 365 de zile la dispoziție să vă redescoperiţi, să vă daţi seama cine sunteţi cu adevărat, ce vă doriţi de la viață, ce vă face fericiţi(te) și care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Previziunile anului 2021, Leu:

Sunteţi pregătiţi(te) pentru an de foc? 2021 vă va scoate foarte mult din zona de confort, vă va face să experimentaţi, să aveţi încredere în voi, să deveniţi puternici(e) și să vă daţi seama că nimeni și nimic nu vă poate doborî. Cel mai important, 2021 vă va aduce curajul de a lupta pentru ce vă doriţi și de a face tot posibilul pentru a deveni cea mai bună versiune a voastră.


Previziunile anului 2021, Fecioară:

Anul 2021 vă va aduce mult curaj în ceea ce privește viața profesională. Încercaţi să vă duceţi la bun sfârșit toate proiectele ambițioase începute anul trecut astfel încât să faceţi câteva schimbări necesare în carieră. Aveţi încredere în voi și vă lăsaţi conduşi(se) de intuiție pentru că de data aceasta ştiţi cu adevărat ce vă doriţi de la viitor.


Previziunile anului 2021, Balanţă:

Sunteţi pregătiţi(te) pentru un 2021 cu adevărat spectaculos? Aştrii sunt foarte generoşi cu Balanţele și le aduc multă liniște în suflet. Îndreptaţi-vă atenția asupra vieții sentimentale deoarece aveţi șansa să lucraţi la relația pe care o aveţi cu partenerul(a) de cuplu astfel încât amândoi să fiți în cel mai bun punct de până acum. Dacă sunteţi încă singuri(e), Cupidon are deja săgeata pregătită, doar așteaptă momentul potrivit.


Previziunile anului 2021, Scorpion:

În 2021, aştrii vă oferă posibilitatea de a face câteva schimbări importante pe plan profesional. Aveţi şansa să vă îmbunătăţiţi finanțele și să puneţi în ordine fiecare etapă a drumului vostru către succes astfel încât să începeţi să vă apucaţi de treabă și să faceţi pași pentru a vedea și rezultatele pe care le așteptați de atât de mult timp. Aveţi încredere în voi, sunteţi acolo unde trebuie să fiţi.


Previziunile anului 2021, Săgetător:

Anul 2021 vă aduce persoane noi, cu un suflet frumos, în viața voastră. Sunteţi pregătiţi(te) să îi/le întâlniţi, să creaţi noi conexiuni, să fiţi fericiţi(te) și să începeţi o nouă etapă a vieții voastre? Renunţaţi la barierele pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre de teamă de a nu fi răniţi(te) și permiteţi-vă să fiţi vulnerabili(e) pentru că doar așa veţi forma relații sănătoase.


Previziunile anului 2021, Capricorn:

2021 va fi un an destul de liniștit pentru Capricorni; nu se vor întâmpla multe lucruri importante, însă nici nu aveţi nevoie. Tot ce vă doriţi în această perioadă este rutina - o viață constantă la care să vă adaptaţi și de care să vă bucuraţi. S-au întâmplat mult prea multe pentru voi în ultima perioadă și nu mai aveţi nevoie de nicio aventură.


Previziunile anului 2021, Vărsător:

Lucruri minunate se întâmplă pentru nativii(ele) acestei zodii în 2021. Pe plan sentimental vă simţiţi pregătiţi(te) să faceţi o schimbare - discuțiile cu partenerul(a) de cuplu devin tot mai serioase în prima jumătate a anului și cu siguranță veți ajunge amândoi la aceeași concluzie și veți alege să faceți pasul cel mare. Dacă sunteţi singuri(e), trebuie doar să mai aveţi puțină răbdare; aştrii vă pregătesc ceva cu adevărat special.


Previziunile anului 2021, Peşti:

Nu mai staţi pe gânduri, acţionaţi. În 2021 trebuie să vă luaţi inima în dinți și să faceţi schimbări importante în carieră; aştrii sunt de partea voastră și vă ajută foarte mult, scoţându-vă în cale oportunități frumoase de care ar fi bine să profitați. Nu uitaţi să fiţi mereu deschişi(se), să vă doriţi să experimentaţi și să învăţaţi lucruri noi atunci când vine vorba de propunerile făcute și investițiile financiare.
 

Zodiac chinezesc, 19-25 octombrie 2020

 
Zodiac chinezesc, 19-25 octombrie 2020


Șobolan:

Atenţie la modul în care vă cheltuiţi banii! Faceţi-vă un buget strict şi ţineţi-vă de el. Dacă încă lucraţi, puneţi-vă în valoare talentele organizatorice. Motivaţi-vă colegii(ele), încurajaţi-i(le) şi fiţi alături de ei(le). Vă va prinde bine când totul va reveni la normal. În plan sentimental, profitaţi de timpul petrecut împreună pentru a-i arăta partenerului(ei) ce simţiţi pentru el(a).


Bivol:

Vi se poate părea că lucrurile merg foarte încet. Dar priviţi şi partea bună a lucrurilor. Mergeţi înainte, nu daţi înapoi. S-ar putea să apelaţi la un mentor sau o persoană specializată pentru a obţine informaţiile de care aveţi nevoie într-o anumită situaţie. Profitaţi de aceste momente şi odihniţi-vă mai mult. Vă va prinde bine să vă reîncărcaţi energetic.


Tigru:

Dacă încă lucraţi, veţi primi tot suportul necesar de la echipa voastră, în special de la superiori(are). Se anunţă posibile suplimentări ale veniturilor. În plan sentimental, aveţi toate şansele să petreceţi mai multe momente romantice alături de partener(ă). Dacă sunteţi singuri(e), nu vă angajaţi online în discuţii cu persoane agresive.


Iepure:

Vă puteţi simţi plictisiţi(te) şi să aveţi ieşiri rebele, însă nu vă stă în fire să fiţi iraţionali(e). Puneţi-vă lucrurile în ordine, aranjaţi-vă priorităţile şi mergeţi înainte. Veţi depăşi şi acest moment şi veţi putea să vă satisfaceţi pofta de aventură. Profitaţi de faptul că sunteţi alături de partener(ă) şi petreceţi mai multe momente romantice. Veţi scăpa rapid de plictiseală.


Dragon:

Acesta este un moment de referinţă în care ar trebui să contemplaţi obiectivele personale şi profesionale pe care doriţi să le atingeţi în perioada următoare. Tendinţa este să vă concentraţi pe copaci, nu pe pădure, însă trebuie să aveţi şi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în viaţa voastră. Este un bun moment să faceţi planuri, analize şi să puteţi merge înainte după ce trece această situaţie.


Șarpe:

Nu vă faceţi griji, chiar dacă lucrurile nu sunt chiar aşa cum vă doriţi voi. Păstraţi-vă pozitivitatea şi încercaţi să priviţi şi din alte unghiuri fiecare situaţie în parte. Veţi vedea aspecte care vă vor însenina. Nu e totul aşa negru, cum pare, la prima vedere.


Cal:

Universul vă transmite mesajul că este cazul să mai domoliţi puţin ritmul. Nu le puteţi face pe toate, la viteză maximă. Aveţi nevoie de odihnă şi relaxare. Cereţi ajutorul celorlalţi(te) din familie sau colegilor(elor). Dacă sunteţi singuri(e), cineva din anturajul vostru v-ar putea mărturisi sentimentele pe care le are faţă de voi.


Capră/Oaie:

Proiectele voastre creative vor prinde contur şi, în curând, vor începe să-şi arate roadele. Nu ezitaţi să vă dezvăluiţi ideile partenerului(ei). Poate veni cu soluţii care să ajute planurile voastre. Fiţi încrezători(are) în forţele proprii dacă urmează să vă prezentaţi proiectele în faţa unui(ei) potenţial(e) investitor(are).


Maimuță:

Puneţi-vă în aplicare planurile la care lucraţi de ceva vreme. Acţionaţi decisiv, dar cu o moderaţie rezonabilă în afaceri. Fiţi pregătiţi(te) şi pentru ceva compromisuri în situaţii mai controversate. Nu respingeţi din start totul. Faceţi ceea ce este corect, fără să vă fie teamă că pierdeţi. Succesul nu va întârzia să apară.


Cocoș:

Pot apărea probleme în sfera creativităţii, deoarece sunteţi mult prea stresaţi(te). Încercaţi să vorbiţi cu cei(le) dragi despre ceea ce vi se întâmplă, faceţi exerciţii de relaxare, meditaţii sau orice alte activităţi v-ar putea linişti. Veţi observa că şi creativitatea şi imaginaţia vor reveni la cotele bine ştiute.


Câine:

Poate că traversaţi o perioadă mai puţin propice, poate că vă confruntaţi cu probleme mai dificile. Indiferent care este situaţia, încercaţi să nu exageraţi cu reacţiile. Păstraţi-vă calmul şi starea de spirit pozitivă şi vă va fi mult mai uşor să găsiţi soluţiile. Când sunteţi nervoşi(ase), aveţi tendinţa să vă certaţi şi să nu vedeţi soluţii evidente.


Mistreț:

Începutul săptămânii se anunţă excelent pentru acţiunile rămase neterminate din diverse motive. Dacă aţi primit până acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transformă în certitudini. Pentru a reuşi absolut orice vă doriţi, aveţi nevoie de mai multă insistenţă şi perseverenţă. Dacă sunteţi singuri(e), weekendul v-ar putea prilejui o întâlnire cu o persoană specială. Faceţi-vă planuri şi pentru ziua de duminică. Dragostea pluteşte în aer.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 21 octombrie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 21 octombrie 2020


Horoscop 21 octombrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să își folosească și carisma în atingerea obiectivelor. Uneori, un zâmbet face cât ani întregi de muncă, iar un mesaj transmis la momentul potrivit poate înclina balanța în favoarea ta. Atât timp cât scopul este unul nobil, apelează la tot arsenalul de care dispui. Nu ai nimic de regretat.


Horoscop 21 octombrie 2020, Taur:

Problemele de comunicare s-ar putea să îi/le încurce pe nativii(ele) din zodia Taur, însă în orice obstacol există și o oportunitate. S-ar putea să înveți multe lucruri despre tine și despre cum trebuie să interacționezi cu cei(le) din jur, în special în situații delicate. Nu este exclus, cu această ocazie, să realizezi că a spune ferm ceea ce crezi, chiar dacă pare dur la o primă impresie, nu lasă loc de interpretări și te scutește de probleme pe viitor.


Horoscop 21 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie foarte atenți cui încredințează un secret, în special din sfera sentimentală. Unii(le) nu fac decât să folosească informațiile în scop propriu, fără a ține cont de situațiile complicate pe care le-ar putea crea. Dacă ai o problemă de ordin personal, apelează strict la acele persoane care și-au dovedit loialitatea în trecut.


Horoscop 21 octombrie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac ar putea avea probleme la muncă și nu neapărat din cauza lor. Unul(a) dintre membrii(ele) echipei nu este chiar sincer(ă), iar acest lucru ar putea afecta munca tuturor. Dacă vedeți că nimeni nu ia măsuri, căutați să vă impuneți și să demonstrați că intervenția este în beneficiul tuturor. Într-un final toți(ate) își vor da seama că ați avut dreptate și că era necesar să fie luate măsuri din timp.


Horoscop 21 octombrie 2020, Leu:

Leii au parte, astăzi, de o trădare care s-ar putea să se lase cu urmări total nefericite. Fiți atenți(te) la ce se întâmplă în jur și, în special, la modul în care se poartă acele persoane pe care de obicei nu le-ați fi băgat în seamă. Este posibil ca un mesaj pe care în mod normal l-ați fi trecut cu vederea să vă trezească la realitate și să vă ofere posibilitatea de a reduce din efectele trădării.


Horoscop 21 octombrie 2020, Fecioară:

Astăzi sunteți indeciși(se), iar acest lucru s-ar putea să vă coste. Există riscul de a rata o oportunitate importantă, în viața profesională sau sentimentală, dacă nu sunteți dispuși(se) să vă asumați riscuri. Dacă nu sunteți siguri(e) cum să procedați în anumite momente, ideal ar fi să mergeți pe primul instinct și să aveți până la capăt încredere în deciziile luate, chiar dacă alte persoane nu sunt de acord cu pașii pe care îi faceți.


Horoscop 21 octombrie 2020, Balanţă:

Tu reprezinţi autoritatea deplină în ochii altora care ascultă de tine cu sfinţenie. Unii(ele) o fac din respect, pentru că îţi recunosc astfel valoarea şi superioritatea, alţii(tele) o fac din frică, pentru că e posibil să deţii şi unele instrumente coercitive în cazul în care n-o fac, dar alţii(tele), pur şi simplu, îţi admiră personalitatea luminoasă, puternică, ce iese în evidenţă pe oriunde ai trece.


Horoscop 21 octombrie 2020, Scorpion:

Ai alături de tine un om cu care ai o relaţie cu totul specială. Parcă vă cunoaşteţi de-o viaţă, ba chiar mai mult de atât, parcă relaţia voastră trece dincolo de actuala existenţă. Vă cunoaşteţi atât de bine unul pe altul, gândiţi la fel, reacţionaţi la fel şi vă completaţi de minune.


Horoscop 21 octombrie 2020, Săgetător:

Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă! Practic, stabileşti ce trebuie făcut cu o sumă de bani pe care ai acumulat-o în timp mai îndelungat, o investiţie, o achiziţie majoră, ceva scump ce nu-ţi permiţi decât de câteva ori în viaţă.


Horoscop 21 octombrie 2020, Capricorn:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Capricorn sunt predispuși(se) la tot felul de conflicte. În jurul tău se ivesc certuri de tot felul, noroc că eşti tu acolo ca să calmezi spiritele. Adevărul poate fi undeva la mijloc, așa că imparțialitatea ta poate oferi o soluție care să mulţumească ambele tabere. În plan sentimental, totul pare să meargă strună. Seara, jumătatea te va surprinde cu un cadou inedit.


Horoscop 21 octombrie 2020, Vărsător:

Și pentru Vărsători se anunță o zi destul de agitată. Vei avea de-a face cu persoane nervoase și furioase, cărora nu vei încerca să le ții piept. Te poţi aştepta la vorbe urâte și chiar jigniri din partea unora, însă bine ar fi să nu intri în jocul lor. Nu faci nimic dacă îți sare și ție țandăra. Încearcă să îți mai domoleşti furia atunci când ceva nu-ţi convine și lasă lucrurile să se liniștească de la sine.


Horoscop 21 octombrie 2020, Peşti:

Miercuri, nativii(ele) zodiei Pești se simt strâmtorați(te) în plan financiar. Bugetul s-a cam terminat, iar viitorul nu sună prea promițător. Dacă te știi pe un teren fragil, încearcă să iei unele măsuri de precauţie, nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma sau chiar ai putea să renunți la unele cheltuieli, dacă acestea mai pot aştepta. Din fericire, lucrurile sunt cum nu se poate mai armonioase pe plan sentimental. Cei(le) singuri(e) să se pregătească sufletește, pentru că ar putea cunoaște o persoană unică.
 

Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020

 
Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii se vor simţi astăzi cu musca pe căciulă când li se va atrage atenţia că sunt datori(are) cu o sumă destul de mare de bani.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Taur:

Sfatul zilei pentru Tauri este acela de a fi pregătiți de orice, mai ales de o surpriză extrem de plăcută care va veni din partea persoanei dragi lor.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Gemeni:

Zilele petrecute în casă nu trebuie să se cunoască foarte mult atunci când nativii(ele) acestei zodii vor ieşi din nou. Bineînţeles că ronțăitul este la ordinea zilei însă aceştia(stea) sunt sfătuiţi(te) să fie atenţi(te) la alimentele pe care le consumă.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Rac:

Nativilor(elor) acestei zodii nu le place prea mult sedentarismul. Aceştia(stea) trebuie să găsească o variantă să facă sport cât mai mult.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Leu:

Aştrii îi/le sfătuiesc pe nativii(ele) Leu să nu se atingă zi de bani, ci să îi economisească şi să îi păstreze pentru zile negre.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Fecioară:

Fecioarele sunt nativii(ele) care se plâng cel mai mult din cauza aspectului fizic. Aştrii spun că e timpul să se oprească din văicăreală.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Balanţă:

Aştrii îi/le sfătuiesc pe nativii(ele) acestei zodii să nu mai aştepte şi să stabilească o întâlnire cât mai rapid. Astfel, vor reuşi să se vadă puţin şi să îşi mai aline dorul care nu le dă pace niciodată.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Scorpion:

Aştrii îi sfătuiesc pe Scorpioni să fie serioşi în continuare şi să îşi dea toată silința pentru a-şi mulțumi şeful(a) şi a demonstra că îşi merită salariul pe deplin.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Săgetător:

Se pare că afacerea nativilor(elor) din zodia Săgetător scârțâie şi va fi nevoie de ceva inovator pentru a ieşi la suprafaţă. Săgetătorii sunt sfătuiţi să rişte totul, dar şi să calculeze câștigurile pe care le-ar putea avea.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu piardă ziua dormind, ci să găsească diferite activităţi care să îi/le ţină în priză.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Vărsător:

Aştrii îi sfătuiesc pe Vărsători să fie foarte atenţi la fiecare pas şi să gândească fiecare mişcare. S-ar putea ca acest început să fie extrem de important pentru viitorul lor.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Peşti:

Puţină odihnă, un ceai şi o baie relaxantă ar putea veni în sprijinul nativilor(elor) acestei zodii şi cu siguranţă le-ar face să se simtă mult mai bine până la finalul zilei.
 

23 octombrie - 21 noiembrie 2020: Soarele tranzitează Scorpionul

 
23 octombrie - 21 noiembrie 2020: Soarele tranzitează Scorpionul


Cu Soarele în zodia Scorpionului vom avem nevoie de răspunsuri și singura modalitate de a ajunge la miezul problemelor noastre, este să ne punem foarte multe întrebări, să ne ținem ochii deschiși, să investigăm totul în jurul nostru.


Berbec:

Pentru Berbeci, acest tranzit va influenţa pasiunea fizică, secretele, lucrurile ascunse, manipulările, dependențele de orice natură vor fi în creștere. Atenție la împrumuturile riscante! Poţi afla secrete legate de relații personale ascunse sau acte, moșteniri ori bani ascunși.


Taur:

Pentru Tauri, acest tranzit va influenţa luptele pentru puterea în cuplu, posibilele manipulări în toate tipurile de parteneriate, tendința de a-i(le) manipula și folosi pe ceilalți(lelalte) în atingerea scopurilor personale, sentimentele ascunse, bănuielile, geloziile. Vestea bună este că vei fi puternic(ă), ambițios(asă), îţi vei putea impune punctele de vedere și proiectele.


Gemeni:

Pentru Gemeni, acest tranzit va influenţa ambițiile, inteligența, dorința de afirmare la locul de muncă. Vei avea abilitatea să te foloseşti de toate calitățile și pârghiile avute la dispoziție pentru a îţi atinge obiectivele. Micile probleme de sănătate vor fi specifice Scorpionului.


Rac:

În dragoste vei evita flirturile, vei dori un/o partener(ă), o relație profundă, care să dureze pe termen lung. Inteligența va fi vie, activitatea mintală intensă, profundă.


Leu:

Vestea bună este că vei trata cu seriozitate problemele familiei, discuțiile vor fi serioase, aplicate, profunde. Pot apărea lupte pentru putere sau tendința de a îţi influența sau manipula partenerul(a). Nu vei accepta refuzuri, pentru că vei considera că știi cel mai bine ce este de făcut.


Fecioară:

Putere mare de influență și de afirmare în relațiile publice. Acestea vor avea loc pentru a rezolva probleme importante. Te vei impune cu autoritate, prin magnetismul personal și abilitatea de a influența oamenii.


Balanţă:

Soarele în Scorpion va influența sectorul banilor obținuți prin muncă, în cazul vostru. Vestea bună este forța mintală și ambiția de a reuși dată de acest tranzit. Vestea rea este că pasiunea și încrederea prea mare te pot face să uiţi de riscuri.


Scorpion:

Prezența Soarelui în propriul vostru semn va face ca nivelul de energie să fie optim. Este momentul planurilor, al noilor începuturi, al hotărârii de a o lua de la capăt. Nu uita, ceea ce gândeşti și decizi în preajma zilei de naștere determină atmosfera următoarelor 12 luni!


Săgetător:

Urmează o perioadă de interiorizate, de analize intense, de posibile transformări spirituale. Este o perioadă a pregătirilor, nu a acțiunilor concrete. Activitățile mintale intense te vor pregăti pentru acțiunile pe care le vei iniția după intrarea Soarelui în Săgetător.


Capricorn:

Relațiile sociale, cu prietenii(ele) vor fi mai rare, cu mai puține persoane, dar mai importante atât afectiv cât și practic. Vei evita socializarea de dragul socializării, iar discuțiile vor deveni mai serioase, mai aplicate. Vei avea puterea de a prelua conducerea grupului tău, folosind și manipularea dacă va fi cazul.


Vărsător:

Va fi o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, în care vei avea forța să progresezi în carieră. Următoarele săptămâni vor fi prielnice datorită ambiției, forței interioare, inteligenței și abilității de care vei da dovadă.


Peşti:

Vor exista şanse de progres în domeniul educației superioare, al spiritualității, al cercetărilor de orice fel, filozofice sau judiciare. Sunt susținute activitățile care au legătură cu studiile științifice, justiția și relațiile cu străinătatea.