21 noiembrie 2020: Soarele intră în Săgetător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 noiembrie 2020: Soarele intră în Săgetător


Berbec:

Vă e frică că toate lucrurile pe care le-aţi gândit sau spus în ultimele luni se vor întoarce acum împotriva voastră. Sunteţi iraționali(e) și aveţi tendința să deveniţi chiar paranoici(e). Scenariile închipuite nu vă vor ajuta să remediaţi problemele, dacă există unele, între voi și apropiații(tele) voştri(astre). Iar dacă într-adevăr s-a întâmplat ceva care vă frământă, puteți începe prin a trimite un mesaj prin care să vă expuneţi părerile de rău.


Taur:

Începeţi să credeţi că nimeni nu este mai bun decât voi în ceea ce faceţi, mai ales în sfera profesională. Aţi cam uitat care e treaba cu munca în echipă, iar acest lucru îi/le va face pe colegii(ele) de la birou să vă bârfească pe la colțuri. Amintiţi-vă că nu trebuie să fiţi mereu pe cont propriu pentru a duce la bun sfârșit un proiect și puteți accepta ajutorul persoanelor din jur, dacă așteptați rezultate importante.


Gemeni:

Posesivitatea voastră atinge cote maxime. Aveţi tendința să credeţi că partenerul(a) vostru(astră) vă minte, orice ar spune și nu mai aveţi deloc încredere în el(a). Toate teoriile voastre nefondate nu vor face decât să aducă tensiuni inutile între voi care, în cele din urmă, vor însemna sfârșitul relației voastre. Totodată, vă enervaţi din orice și nu aveţi deloc răbdare să ascultați nicio opinie în jurul vostru. Trataţi lucrurile cu mai mult calm și aveţi mare grijă la exprimare. Cuvintele pot răni enorm.






Rac:

Vă va fi mult mai ușor să vă exprimaţi din punct de vedere emoțional, cu intrarea Soarelui în zodia Săgetător. Aveţi multă inspirație și vreţi să vă expuneţi ideile pe mai multe planuri ale vieții voastre. Fie că este vorba despre schimbarea strategiei în proiectele personale sau să-i propuneţi partenerului(ei) noi activități de a petrece timpul împreună, sunteţi pe val, fiţi siguri(e) de asta!


Leu:

Probabil că la un moment dat aţi rănit profund cu intenție o persoană din trecutul vostru, iar acum acea datorie karmică va trebui plătită. Veţi suferi o dezamăgire mare în relațiile voastre apropiate și veţi primi o lecție din partea Universului. Vă tulbură foarte mult ideea că va trebui să faceţi eforturi mari pentru a vă revanșa față de persoana respectivă.


Fecioară:

Obsesia pentru control se va mai domoli, atunci când Soarele va intra în zodia Săgetător. Acest semn astrologic este condus de sentimentul de libertate și influența lui se va răsfrânge și asupra voastră. Veţi simți că trebuie să vă relaxaţi mai mult și, după ce veţi întâlni câteva situații în care nu veţi putea schimba nimic, veţi realiza că nu puteți domina absolut orice aspect al vieții voastre. Unele lucruri sunt menite să se întâmple într-un fel.






Balanţă:

Veţi lua o decizie la furie ce vă va influența viitorul. Fie că este vorba de a demisiona de la serviciu, în urma unor neînțelegeri cu şefii(ele) sau vă hotărâţi să vă mutați în alt oraș, va avea un impact major asupra voastră. Și, dacă la început sunteţi suspicioşi(ase) și negativiști(ste), în cele din urmă veţi observa că lucrurile vor lua o turnură favorabilă pentru voi.


Scorpion:

Sunteţi impulsivi(e) și aveţi tendința să îi/le îndepărtaţi pe toți(ate) cei(le) din jurul vostru. Vreţi să trăiţi de unii(ele) singuri(e) o perioadă pentru că aveţi impresia că doar așa veţi reuși să vă daţi seama ce se întâmplă în mintea și sufletul vostru. Poate decizia vine în urma unei trădări care v-a produs un dezechilibru emoțional și peste care momentan nu aveţi puterea să treceţi.


Săgetător:

Soarele vă va evidenția latura rebelă mai mult ca niciodată și veţi fi total împotriva regulilor impuse de cineva. Vreţi să fiţi liberi(e), mai mult ca niciodată, să trăiţi după bunul plac și să nu ascultați niciun sfat pe care vi-l oferă o persoană apropiată. Aveţi o poftă nemărginită de a cunoaște și a experimenta cât mai mult și simţiţi că aţi intrat într-o perioadă de autocunoaștere autentică.






Capricorn:

Simţiţi că vă pierdeţi răbdarea așteptând ceva pe care vi-l doriţi de foarte mult timp. Aţi încercat toate variantele și v-aţi gândit mult cum să obţineţi acel ceva, însă nimic nu a dat rezultat până acum. Ce ar fi să nu vă mai gândiţi atât de mult și să lăsaţi Universul să își facă treaba? Dacă ceva vă este menit, cu siguranță își va găsi calea spre voi.


Vărsător:

Deveniţi iraționali(e) și visători(are) la gândul că un vis de-al vostru va deveni realitate mai devreme decât aţi așteptat. Nu vă bucuraţi de succes, înainte ca acesta să se întâmple pentru că dezamăgirea va fi uriașă. Aveţi răbdare și încredere că tot la ceea ce aţi lucrat în ultima perioadă va da rezultate bune și proiectul va fi un adevărat succes.


Peşti:

Sunteţi mai obosiţi(te) decât de obicei. Nu aveţi vlagă sau chef să faceţi orice, însă acest lucru nu ar trebui să vă panicheze. Energia voastră scăzută nu vă va împiedica să vă desfăşuraţi activitățile zilnice, atât timp cât nu acceptați și alte sarcini extra. Luaţi-vă un timp pentru a vă relaxa și a vă încărca bateriile. Nu este nimic rău dacă mai luaţi și câte o pauză, din când în când.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS