Horoscopul zilei de luni, 30 decembrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 30 decembrie 2019


Horoscop 30 decembrie 2019, Berbec:

Pregătiţi-vă să aveţi o zi plină de evenimente. Sunt multe de făcut şi nu aveţi timp de stat, însă trebuie să vă asiguraţi că faceţi totul cu cea mai mare eficienţă posibilă. Pentru că de evenimentele şi discuţiile în care sunteţi implicaţi astăzi depinde viitorul vostru şi în special cel financiar. În schimb, seara este dedicată pasiunii existând posibilitatea de a reaprinde sentimentele pentru o persoană despre care credeaţi că nu mai simţiţi nimic.


Horoscop 30 decembrie 2019, Taur:

Prima parte a zilei de luni este dedicată treburilor casnice, pentru Tauri, însă nu vă temeţi. Aştrii au un plan bine pus la punct pentru voi, astfel că spre seară, dacă ieşiţi în oraş, deveniţi irezistibili. Nimeni nu poate să facă faţă farmecelor voastre, iar Tauri singuri obţin astfel „undă verde” pentru o nouă relaţie care are toate şansele să fie una de lungă durată. Trebuie doar să aveţi încredere în voi.


Horoscop 30 decembrie 2019, Gemeni:

Astăzi, Gemenii sunt morocănoşi şi nu vor să facă mai mult decât este cazul. Abordaţi doar subiectele în care vă simţiţi stăpâni pe ele şi evitaţi discuţii care vi se par inutile. În ciuda invitaţilor primite, vă simţiţi legaţi de casă astfel că sunt şanse mici ca cineva să vă vadă la faţă în afara zonei de confort. Până la urmă, vine o nouă săptămână încărcată, astfel că nu este rău să profitaţi de şansa de a vă încărca bateriile în linişte.


Horoscop 30 decembrie 2019, Rac:

Sunteţi atât de implicaţi în planurile voastre încât nu observaţi deloc ce se întâmplă în jurul vostru. Gândirea orientată spre detalii vă poate asigura o duminică productivă, însă întreaga situaţie poate fi o armă cu două tăişuri. Asta pentru că s-ar putea ca o persoană foarte dragă, cu o problemă reală, să vă ceară ajutorul şi să nu o băgaţi în seamă. Căutaţi să împăcaţi utilul cu plăcutul pentru a nu zdruncina sentimentele celor apropiaţi.


Horoscop 30 decembrie 2019, Leu:

Pentru regele junglei astăzi este vremea ideală de a sta în pat, mai ales dacă Leul poate sta în pat alături de un partener care să îl stimuleze din punct de vedere senzual. Uitaţi de obligaţii, faceţi doar cât este necesar, iar în restul zilei bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de partenerul de viaţă care ştie cum să vă intre în joc şi să vă facă să vă simţiţi cu adevărat regele junglei.


Horoscop 30 decembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele pun astăzi succesul personal pe primul plan. Aveţi obiective de îndeplinit şi nu vă daţi în lături de la nimic pentru a le îndeplini cât mai rapid posibil. Nu vă stresaţi de lucrurile inutile şi menţineţi-vă atenţia asupra premiului cel mare. Sunt şanse mari ca planurile voastre să fie realizate, singura condiţie este să nu puneţi prea multă presiune pe voi înşivă. Mai ales în condiţiile în care au alţii grijă să vă penalizeze încă de la prima eroare.


Horoscop 30 decembrie 2019, Balanţă:

Balanţele trebuie să îşi pună la punct o listă cu priorităţi pentru noul an, mai ales din punct de vedere financiar. Aveţi mai multă grijă în privinţa unor achiziţii, s-ar putea ca unele lucruri pe care vi le doriţi cu ardoare să nu fie tocmai ceea ce vă doriţi sau ceea ce aveţi nevoie. Spre seară ieşiţi în oraş cu persoana iubită.


Horoscop 30 decembrie 2019, Scorpion:

Intuiţia Scorpionilor va fi puternică astăzi. Dacă simţiţi că cineva din grupul vostru de prieteni este pe punctul de a păţi ceva nu tocmai favorabil, încercaţi să purtaţi o discuţie şi să îi înştiinţaţi în legătură cu premoniţia voastră. Astfel, aveţi oportunitatea de a da o mână de ajutor unui prieten drag, într-un moment de cumpănă şi vă va fi profund recunoscător.


Horoscop 30 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetători, încercaţi să nu mai priviţi în trecut. Ştergeţi cu buretele evenimentele poate nefericite din viaţa voastră şi daţi o şansă viitorului. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială alături de care veţi descoperi multe lucruri comune. Fiţi sinceri, aveţi curaj, lăsaţi uşile inimii deschise şi categoric nu veţi avea nimic de pierdut.


Horoscop 30 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornii sunt extrem de sensibili astăzi şi ar trebui să se ferească să ia decizii importante, pentru că există riscul să facă greşeli. Nu te grăbi să faci niciun fel de alegeri sau şi încearcă să te fereşti de scandaluri. Aştrii îţi recomandă să analizezi cu mare atenţie fiecare pas pe care îl faci. Seara va fi una romantică, alături de de persoana iubită.


Horoscop 30 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor face o călătorie. Dacă nu va fi una fizică, sigur vor visa cu ochii deschişi. Încearcă să rămâi, totuşi, cu picioarele pe pământ, ca să eviţi un conflict cu cineva din familie. Astăzi, în viaţa ta ar putea apărea o nouă iubire, posibil chiar jumătatea ta pentru tot restul vieţii. Sfatul aştrilor pentru tine este să îţi alegi cu atenţie cuvintele.


Horoscop 30 decembrie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii primesc veşti extraordinare. Vei pus în faţa unor situaţii incredibile, unice. În urma acestor veşti, cineva din familie sau chiar de cel mai bun prieten îşi vor schimba radical atitudinea faţă de tine. Seara o vei petrece la un eveniment. Este o ocazie perfectă de flirt, în cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie.
 

Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 23 decembrie 2019


Horoscop 23 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii s-ar putea simți lipsiți de energie și apatici, în prima zi a săptămânii. Dincolo de bucurie, sărbătorile aduc și o doză considerabilă de stres, mai ales atunci când pregătirile sunt în toi. O plimbare în aer liber sau o discuție cu un/o prieten(ă) apropiat(ă) ar putea face minuni. Spre seară, magia acestor zile va reveni în forță, așa că nativii(ele) din zodia Berbec ar face bine să se pregătească sufletește. Vin momente frumoase, care nu merită ratate.


Horoscop 23 decembrie 2019, Taur:

Cu gândul la clipe în care vor depăna amintiri alături de cei dragi, Taurii cu greu se pot concentra la lucruri mai serioase. E firesc să fie așa, nu are niciun sens să te forțezi pe ultima sută de metri. Nu este exclus ca o propunere venită din partea unei persoane dragi să schimbe complet planurile pe care le aveai pentru acest final de an.


Horoscop 23 decembrie 2019, Gemeni:

E o perioadă bună pe plan financiar pentru Gemeni. Probleme mai vechi își găsesc rezolvarea, iar banii vin exact la momentul potrivit. O datorie înapoiată, o primă de la serviciu sau chiar un cadou neașteptat, cert este că nativii(ele) din zodia Gemeni vor avea motive de bucurie. Iar cei(le) mai norocoși(ase) dintre ei(le) s-ar putea chiar să găsească și o persoană cu care să împartă aceste momente, în cel mai neașteptat moment!


Horoscop 23 decembrie 2019, Rac:

E rost de iubire pentru nativii(ele) din zodia Rac. Cupidon a pregătit surprize și o săgeată numai bună pentru cei(le) singuri(e), însă doar Racii care privesc cu atenție o vor vedea venind. Nu de puține ori ocaziile trec neobservate, așa că va fi nevoie de puțină perspicacitate. Un zâmbet mai mult decât prietenos e un indiciu bun, un mesaj venit din senin - la fel.


Horoscop 23 decembrie 2019, Leu:

O să fii tentat(ă) să dormi astăzi sau să încerci să faci ziua să treacă de parcă nu ar fi existat. Dar în cele din urmă asta nu te va ajuta. E mult mai bine dacă tragi de tine şi te ridici din pat. Nu e nevoie să împingi lucrurile dincolo de limitele tale. Vei fi mai lent(ă), dar productiv(ă), totuşi.


Horoscop 23 decembrie 2019, Fecioară:

După un weekend emoţionant, eşti tentat(ă) să te retragi în tine astăzi. Nu te lupta cu acest sentiment, dacă el e cel care te domină. Intuiţia ta nu dă greş şi dacă îţi spune să nu forţezi astăzi, nu o face. Dacă primeşti o întrebare care te face să nu te simţi confortabil(ă), spune-o direct. Dacă nu vorbeşti, te vei simţi foarte rănit(ă) la finalul zilei.


Horoscop 23 decembrie 2019, Balanţă:

Renunţă să te mai frămânţi, astăzi. Păstrează-ţi răbdare şi iubirea faţă de tine şi acceptă pe deplin ceea ce îţi este dat. Mai ales că tu crezi cu tărie în oameni şi eşti gata să împarţi orice fel de câştig pe care ţi-l oferă viaţa. Iar astăzi e una dintre zilele în care viaţa va fi darnică cu tine. Nu subestima valoarea unei anumite situaţii care va apărea azi.


Horoscop 23 decembrie 2019, Scorpion:

Nu are rost să te superi pe tine astăzi, e posibil să mai ai nevoie de câteva zile în plus pentru a face faţă energiei Capricornului, care e deasupra ta. E în regulă să nu fii permanent perfect(ă). Ai răbdare şi dă-ţi răgazul să te adaptezi. Nimeni nu îţi cere să faci prea bine anumite lucruri astăzi, aşa că nu o cere nici tu însuţi(ăţi) de la tine.


Horoscop 23 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, optimismul și entuziasmul vor fi aliații nativilor(elor) din zodia Săgetător în plan profesional. Puteți rezolva ușor proiectele pe care le aveți în derulare, iar munca și sfaturile voastre pot fi de mare ajutor și colegilor(elor). E un moment în care vă veți bucura de aprecieri și de răsplată, pentru efortul depus. În a doua parte a zilei, ar fi bine să dați atenție persoanei iubite și să petreceți împreună timpul liber.


Horoscop 23 decembrie 2019, Capricorn:

Schimbări importante și decisive se întrevăd în carieră pentru cei(le) din Zodia Capricorn. Încercați să nu fiți evazivi(e) atunci când veți primi o propunere, ci să acționați ferm. Poate fi vorba despre un câștig salarial sau de o promovare în funcție ori poate chiar un nou serviciu. Obiectivele pe care le urmăriți de multă vreme s-ar putea apropia, în sfârșit, de realizare. În viața personală, ar fi bine să lăsați vechile dispute pe care le-ați avut cu apropiații(tele). O persoană și-ar putea face intrarea în viața voastră și vă va capta toată atenția.


Horoscop 23 decembrie 2019, Vărsător:

Astăzi, pentru nativii(ele) din Vărsător, nu este o zi tocmai potrivită pentru mari investiții. O mai mare grijă asupra modului cum faceți cheltuielile vă va ajuta să nu vă găsiți într-un dezechilibru financiar la finalul acestor sărbători. Ar fi bine să vă rezumați la investițiile strict necesare. În familie, dacă vă veți simți apăsați(te) de unele probleme, încercați să nu-i/le respingeți pe cei(le) dragi. Sfaturile și sprijinul lor ar putea să vă ajute să depășiți obstacolele.


Horoscop 23 decembrie 2019, Peşti:

Chiar dacă minivacanța de sărbători este aproape, pentru nativii(ele) din Pești, astăzi, e un moment propice în carieră să demarați proiectele pe care le plănuiți de multă vreme. Rezultatele și reușitele ar putea să vină foarte curând. Și în plan financiar, vă puteți bucura de o perioadă favorabilă. Mai ales dacă nu țintiți prea sus, veți avea la dispoziție mai multe opțiuni care vă pot aduce câștig.
 

Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019

 
Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Berbec:

O discuţie aprinsă cu partenerul(a) poate scoate pentru BERBECI la iveală mari diferenţe între ei şi persoana iubită. Pot ajunge să nu se mai regăsească în relaţia pe care o au.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Taur:

TAURII au o intuiţie extrem de ascuţită şi miros minciuna de la mare distanţă. Cineva vrea să îi ducă de nas, însă nu va avea nicio şansă.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Gemeni:

Sfârşitul de săptămână a venit la pachet cu tentaţii pentru GEMENI. Pot simţi nevoia de ceva nou în viaţa lor şi nu vor zice NU dacă li se iveşte ocazia să flirteze cu cineva.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Rac:

RACII ar face bine să stea departe de malluri, de magazine, de orice înseamnă cheltuială. Da, sărbătorile bat la uşă, însă portofelul ar trebui să stea închis.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Leu:

Nativii(ele) LEU pot răni pe cineva drag, chiar din dorinţa de a-l/o proteja. Îi ascund un adevăr acestei persoane, însă sunt şanse mari ca ea să îl afle.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Fecioară:

Este o zi a retrospectivelor şi a introspecţiei pentru FECIOARE. Se gândesc la ce au făcut bine anul acesta, la ce ar mai fi vrut să facă şi la ce visează de acum înainte.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Balanţă:

Nativii(ele) BALANŢĂ se pot dedica în întregime altei persoane, să nu mai ştie ce să facă pentru a-i fi pe plac acesteia. Şi riscă astfel să se neglijeze pe ei(le) înşişi(săle).


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Scorpion:

SCORPIONII se numără printre cei mai afectaţi nativi de intrarea Soarelui în Capricorn. Pot simţi că se detaşează de emoţii, că devin mai indiferenţi, mai reci. Iar asta nu este neapărat un lucru rău, ci îi poate proteja de răutăţile celor din jur.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII sunt şi ei direct vizaţi de acest eveniment astral, în special din punct de vedere profesional. E musai să ia nişte decizii şi să fie mai hotărâţi atunci când îşi cer drepturile.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Capricorn:

Intrarea Soarelui în Capricorn le aduce multe noutăţi chiar lor, CAPRICORNILOR. Sentimental, lucrurile încep să meargă într-o direcţie atât de bună, încât se pot gândi chiar la marele pas.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Vărsător:

Mici dispute cu persoana iubită pentru VĂRSĂTORI, însă nimic semnificativ. Cu calm şi zâmbetul pe buze, va trece orice mică ceartă.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Peşti:

PEŞTII se bucură de o schimbare de dispoziţie fantastică, astăzi. O veste foarte bună le readuce starea de bine şi optimismul care le-a cam lipsit în ultima perioadă.
 

Zodii de bărbați vânători

 
Zodii de bărbați vânători


Pe lângă abilitățile pe care le-au dezvoltat în materie de seducție, acest tip de bărbați sunt ajutați și de informația „moștenită” de la semnul lor zodiacal. Iată care sunt bărbații „vânători” ai zodiacului!


Gemeni:

Hedonist până în măduva oaselor, reprezentantul zodiei Gemeni nu pierde timpul niciodată. Fie că le face avansuri colegelor de serviciu, fie că iese la o bere cu băieții, acest nativ vânează de plictiseală. Trebuie să experimenteze cât mai multe senzații, variate, intense sau neplăcute. Nu contează, s-a născut să fie unul dintre cei mai mari prădători ai „junglei”. Umorul, aparenta empatie și motivarea sunt lucrurile care îl fac pe Gemeni să nu plece acasă niciodată singur.


Leu:

Nu poate accepta un „nu” din partea nimănui, cu atât mai puțin din partea unei femei. Este masculul alfa al zodiacului, cel care reușește tot ceea ce-și propune. El face acest lucru nu din dorința de a experimenta, ci din dorința de a fi iubit de cât mai multe femei: le are la degetul mic de îndată ce și-a îndreptat privirea către ele. Femeile își doresc să îi câștige atenția și sunt seduse de puterea pe care o are Leul asupra celorlalți, dar și de modul în care reușește să fie tot timpul în centrul atenției. Este cel mai mare prădător din zodiac. Desigur, puterea financiară este un magnet pentru femeile care roiesc în jurul său.


Scorpion:

Un alt bărbat împătimit al acestui sport este Scorpionul. Nativul acestei zodii iese la vânătoare de amorul artei. Înșală din „principiu”, iar faptul că este iubit de femei vine ca o confirmare a statutului său de … mascul. Nu pleacă acasă doar cu una, ci cu cel puțin două sau trei femei. Jocul lui este simplu: își etalează atuurile fizice nonşalant și profită de gustul său pentru modă ca să agațe. Fără să fie vreun seducător, vreun spiritual, ba este chiar „gol” în interior, ceea ce-l face să devină obiect de interes pentru femei sunt calitățile lui fizice.


Săgetător:

Săgetătorul iese la vânătoare pentru că nu se simte niciodată iubit. Este tot timpul suspicios în privința femeii de lângă el și nu-i poate fi niciodată fidel (desigur, mai sunt si excepții), pentru că, la rândul lui, o bănuiește că nu-i este loială. Săgetătorul se întâmplă deseori să fie într-o relație, dar să iasă la vânătoare pentru că șansele de reușită îi confirmă faptul că încă este tânăr și seducător. Spirit aventurier, Săgetătorului îi plac femeile exotice.

 

Patru obiceiuri care îți complică viața

 
Patru obiceiuri care îți complică viața


Deși se spune că viața este grea, viața nu trebuie să fie grea. De cele mai multe ori noi suntem aceia(lea) care ne punem bețe în roate și alegem să ignorăm asta și să dăm vina pe alții(tele) sau pe circumstanțe. Una dintre cheile către fericire este simplitatea. Abia când ajungem la asta, ne dăm seama că în asta constă adevărata bucurie și fericire. Primul pas pentru a ajunge la asta este să îți faci curățenie în viață și să eviți aceste patru obiceiuri.


1. Petreci prea mult timp în minte. Mințile noastre încearcă în mod constant să înțeleagă totul, se duc în trecut și viitor și uită că viața se petrece în prezent. Construiesc scenarii care nu s-au întâmplat și care probabil nu se vor întâmpla niciodată.


2. Vrei să mulțumeși pe toată lumea. Chiar dacă pare să funcționeze uneori, este imposibil să mulțumești pe toată lumea. Oamenii își vor da cu părerea referitor la cum ar trebui să trăiești și vor avea așteptări de la tine și vor fi dezamăgiți însă tu decizi cum să trăiești. Important este ca tu să nu te dezamăgești pe tine.


3. Crezi că percepția ta despre viață este adevărul absolut. Percepția ta nu este adevărul suprem, este doar o percepție. Faptul că cineva nu îți zâmbește nu înseamnă neapărat că acea persoană are ceva cu tine. Poate că pur și simplu are o zi proastă. Atunci când încetezi să crezi că știi exact ce se întâmplă în capul și viața celorlalți(te) încetezi să îți pierzi timpul judecând, plângându-te și criticându-i(le) pe alții(tele). Incepi să vezi lucrurile și oamenii așa cum sunt.


4. Nu ești sincer(ă) cu tine. Aceasta atârnă greu în balanță pentru că atunci când ne mințim în mod constant, uităm cine suntem. Chiar și așa, majoritatea oamenilor sunt atât de obișnuiți cu nefericirea lor încât preferă să se scalde în ea decât să facă o schimbare. Ei raționalizează, justifică și găsesc scuze pentru a rămâne într-o relație sau loc de muncă ce îi/le face nefericiți(te) sau de a nu renunța la o dependență care pur și simplu le fură bucuria de a trăi și energia. Atunci când devii sincer(ă) cu tine însuți(ăți), nu mai ai de ales. Nefericirea încetează să mai fie o opțiune.

 

Horoscopul zilei de duminică, 22 decembrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 22 decembrie 2019


Horoscop 22 decembrie 2019, Berbec:

Ultima zi a săptămânii ar putea aduce confuzie pentru Berbeci. O discuție în contradictoriu cu persoana iubită sau un/o membru(ă) al/a familiei ar putea scoate la iveală diferențe mari de opinie, iar un conflict spontan nu este exclus. Pe cât posibil, încearcă să explici ceea ce gândești, nu să convingi sau să câștigi „bătălia”. Câteva vorbe spuse la cald ar putea avea efecte pe termen lung.


Horoscop 22 decembrie 2019, Taur:

Parteneri loiali și camarazi până la sfârșit, Taurii nu ar trebui să accepte nimic mai puțin decât o relație bazată pe încredere și respect reciproc. Dacă simți că partenerul(a) se îndepărtează încet dar sigur pune piciorul în prag și discută cu sinceritate. Nu există moment potrivit pentru așa ceva, dar orice amânare nu face decât să agraveze problema. Indiferent de rezultat, vei ști că ai procedat corect.


Horoscop 22 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii ar trebui să-și țină ochii departe de tentații, mai ales dacă sunt într-o relație pe termen lung. Sau, de altfel, în orice relație în care există o persoană ce se bazează pe loialitatea lor. Posibilitățile sunt infinite, însă încrederea se pierde o singură dată. Cei(le) singuri(e), însă, au undă verde la distracție. Se anunță clipe cum nu se poate mai interesante.


Horoscop 22 decembrie 2019, Rac:

Racii ar face bine să stea deoparte de malluri, magazine online sau orice locație ce le-ar putea sparge puşculiţa complet de Sărbători. S-ar putea ca unele evenimente neașteptate să necesite un efort financiar suplimentar și nu este exclus ca unii(ele) membri(e) ai(le) familiei sau prieteni(e) să solicite un ajutor imediat. Ai grijă și la excese, numai de probleme nu ai nevoie de Sărbători.


Horoscop 22 decembrie 2019, Leu:

De obicei eşti deschis(ă) cu oamenii şi recunoscut(ă) pentru loialitatea faţă de cei(le) dragi. Cu toate astea, uneori şi tu poţi să ieşi din aceste tipare. E posibil ca azi să pară că protejezi pe cineva, ascunzând de această persoană informaţii. Nu e o zi potrivită să faci asta. Oricât nu îţi convine, astăzi e o zi în care e nevoie ca lucrurile să fie la vedere. Dacă nu o faci, vei avea clipe grele.


Horoscop 22 decembrie 2019, Fecioară:

Simţi că visele tale te conduc astăzi, ceea ce e minunat, de obicei nu ai aceste sentimente. Vei petrece ziua în cea mai mare parte ajutându-i pe cei(le) dragi şi asigurându-te că poţi răspunde atunci când îţi cer ajutorul. Dar nu uita să te apleci şi asupra ta, pentru că e timpul să faci câteva cercetări pentru a merge înainte cu visele tale. Din acest punct de vedere, va fi o zi importantă pentru tine.


Horoscop 22 decembrie 2019, Balanţă:

Ai putea fi tentat(ă) să te dedici prea mult celorlalţi(lte), îţi place să fii acolo pentru alţii(tele), fie că sunt prieteni(e) sau duşmani. Ai o capacitate neobişnuită de a te îndepărta de o situaţie şi de a reuşi să vezi ambele părţi ale ei. Dacă te trezeşti într-o conversaţie pe care eşti chemat(ă) să o arbitrezi, ţine minte că nu e ziua potrivită pentru asta. Stai cât mai departe de un astfel de context.


Horoscop 22 decembrie 2019, Scorpion:

Să nu te miri că astăzi eşti mai detaşat(ă) de emoţiile tale decât de obicei. Intrarea Soarelui în Capricorn are o astfel de influenţă asupra ta, te face să fii mai detaşat(ă). Nu te îngrijora decât dacă partenerul(a) de viaţă se simte neglijat(ă). Ai grijă, dacă partenerul(a) va cere explicaţii, nu eşti dispus(ă) să porţi o conversaţie despre asta cu el(a). Ceea ce ar putea duce la discuţii dure între voi.


Horoscop 22 decembrie 2019, Săgetător:

Pentru nativii(ele) din Săgetător, e o zi ideală pentru a călători. Dacă plănuiți să faceți această excursie, puteți avea alături de voi prietenii(ele) dragi, alături de care veți avea parte de clipe de care vă veți aminti cu plăcere. Dacă aveți de gând să faceți achiziții astăzi, de asemenea, este un moment favorabil. Iar în plan sentimental, nativii(ele) care nu și-au găsit jumătatea ar putea avea parte de oportunități romantice, pe care nu ar trebui să le rateze.


Horoscop 22 decembrie 2019, Capricorn:

Alături de partenerul(a) de viață, cei(le) din zodia Capricorn se pot bucura de o duminică reușită. În dragoste, relația este în plină armonie. Puteți fi deschiși(se) și să discutați astfel despre problemele care vă apasă de ceva vreme și veți descoperi că persoana iubită este deschisă și vă susține. În plan financiar, ar putea fi benefic un calcul amănunțit asupra cheltuielilor pe care le aveți prevăzute în această perioadă.


Horoscop 22 decembrie 2019, Vărsător:

În viața personală, pentru cei(le) din zodia Vărsător, lucrurile nu ies întotdeauna așa cum și-au dorit. Unele situații pot provoca astăzi mici dispute cu persoana iubită. Însă, dacă dați dovadă de calm și veți fi relaxați(te), veți putea aplana rapid orice tensiune. În plan financiar, s-ar putea ivi unele probleme neașteptate, care-și vor găsi rezolvarea dacă nu vă grăbiți și așteptați momentul oportun pentru a le soluționa.


Horoscop 22 decembrie 2019, Peşti:

Energia de care nativii(ele) din Pești vor da dovadă va fi benefică și pentru cei(le) din jurul lor. Sunteți un adevărat magnet al bunei dispoziții. V-ați putea bucura de o zi plăcută fie în familie, fie alături de persoana iubită sau de prietenii(ele) dragi. Ați putea avea și un sentiment de confort financiar, de la unele situații în care se întrevăd mici câștiguri.
 

Detaliul care îl poate alunga de lângă tine pe omul drag sufletului tău

 
Detaliul care îl poate alunga de lângă tine pe omul drag sufletului tău


Berbec:

Îţi place să te simţi lideră în relaţie şi ai un mod mult prea direct, chiar brutal de a te impune. Un bărbat apreciază o femeie hotărâtă, cu condiţia să nu fie tot timpul dominat, contrazis, corectat. Menajează-l, flatează-i egoul şi fii mai puţin competitivă în relaţia cu el. Lasă-l, câteodată măcar, să câştige!


Taur:

Eşti mândră de încăpăţânarea ta, ai sentimentul că astfel transmiţi că ştii exact ce vrei. Numai că niciunui iubit nu-i place să insiste la infinit sau să încerce necontenit să te convingă de lucrurile în care crede sau pe care şi le doreşte. La început poate fi amuzant acest joc al rezistenţei. Dar numai la început.


Gemeni:

Se ştie cât de vorbăreţi sunt Gemenii, iar ca femeie, momentele de tăcere îţi sunt total străine. Acest obicei al discuţiilor fără sfârşit despre orice poate deveni obositor pentru partenerul de cuplu, care nu mai apucă să spună o vorbă sau să-şi audă propriile gânduri în prezenţa ta. Lasă-l să se şi relaxeze!


Rac:

Când se simt răniţi, ceea ce se întâmplă des, Racii scot din buzunar arma lor imbatabilă: şantajul. Dacă îl faci tot timpul pe iubitul tău să se simtă vinovat pentru lucrurile pe care le-a făcut (sau nu le-a făcut), gândeşte-te bine la starea pe care i-o transmiţi plângând şi criticând. Sigur nu e una pe care să şi-o dorească pe termen lung.


Leu:

Adevărul e că, la pachet cu încrederea pe care o ai în tine, vine o doză zdravănă de egoism. Şi nu este o plăcere să ai alături pe cineva care-ţi solicită atenţia, admiraţia şi laudele în fiecare clipă. Este nevoie să-l laşi, măcar uneori şi pe omul drag să se simtă centrul Universului tău, nu doar invers!


Fecioară:

Prea multă rigoare ucide pasiunea lent. În dragoste e bine să-l laşi pe celălalt să se manifeste liber şi să-l ajuţi să se simtă apreciat pentru felul lui natural de-a fi şi de-a face lucrurile, fără să consideri că numai tu ai dreptate. Dacă mereu îl cerţi şi cicăleşti, se va sătura să fie pus la colţ şi obligat să fie altfel decât simte.


Balanţă:

Feminitatea ta îl cucereşte, iar faptul că vrei să faceţi totul împreună, mai ales la început de relaţie, îl flatează. Însă nu trebuie să-l implici în toate deciziile tale, de parcă aţi fi una şi aceeaşi persoană. Poate deveni supărător să se vadă în situaţia de a face numai el alegeri în relaţie, pentru că tu eziţi să-ţi asumi responsabilitatea.


Scorpion:

Aluziile subtile sau directe pe care le faci încercând să-ţi elimini adversarul când eşti cuprinsă de suspiciuni, posesivitate şi gelozie nu sunt deloc plăcute. Eşti în stare să găseşti un cusur oricui. Iar dacă e vorba de prietenii, colegii sau rudele lui, cu siguranţă remarcile răutăcioase nu-i vor pica bine.


Săgetător:

Dorinţa ta permanentă de varietate şi ritmul alert în care acţionezi poate face dificil pentru partenerul tău să ţină pasul cu tine. Se poate simţi depăşit de situaţie şi pus mereu în faţa faptului împlinit. Gândul că tu poţi schimba toate planurile într-o clipă fără ca măcar să-l anunţi îl face să se simtă nesigur şi neimportant.


Capricorn:

Să fii responsabilă este un lucru bun, însă tu eşti de multe ori de-a dreptul obsedată de muncă şi mult prea retrasă în activităţi practice, dar plictisitoare. Îţi laşi prea puţin timp pentru lucrurile benefice unei relaţii, pentru clipe de răgaz şi relaxare în doi. Învaţă să te simţi bine şi să nu mai calculezi absolut totul la linie.


Vărsător:

Tot timpul ai o preocupare nouă, eşti activă şi imprevizibilă. Un bărbat care-şi doreşte stabilitate şi confort de la o relaţie va avea parte de prea multe surprize din partea ta, simţindu-se de-a dreptul bulversat de ritmul tău de a face lucrurile. Iar dorinţa ta de libertate este de multe ori (mult prea) ostentativă.


Peşti:

Misterioasă şi secretoasă, pari uneori desprinsă de realitate şi pierdută în universul tău plin de norişori nu întotdeauna roz. Ţi-e greu să-ţi ţii în ordine trăirile şi nu-i laşi omului nicio şansă de a afla ce gândeşti şi ce simţi. În loc să te autocompătimeşti, foloseşte-ţi farmecul şi creativitatea pentru a spune ce-ţi doreşti şi a găsi împreună rezolvări.

 

Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019

 
Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii pot simți o stare de agitație în preajma unui(ei) coleg(e) de muncă sau a cuiva din cercul lor de prieteni(e). Au multe în comun cu această persoană și poate începe să se înfiripe ceva.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Taur:

Taurii se trezesc cu o mulțime de treburi pe cap și cu foarte puțin timp la dispoziție. Au de terminat treburi la serviciu, de ținut o promisiune făcută cuiva, nu au timp nici să respire.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii trec printr-o perioadă a transformărilor. În plan personal, poate fi vorba de o maturizare a relației sentimentale, iar profesional, pot obține un loc de muncă mult mai bun.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Rac:

Nativii Rac trăiesc o dilemă. Ceva nu pare a fi în regulă în relația lor și nu știu cum să facă să scape de nelămuriri. O discuție directă este cea mai bună idee.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Leu:

Leii se simt lăsați pe locul doi în familie sau de către partener(ă), iar asta nu le place deloc, ei fiind firi mereu în centrul atenției. Este doar o etapă trecătoare, spun aștrii.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Fecioară:

Pentru Fecioare, vacanța de sfârșit de an vine mai devreme. Nu au nici cea mai mică dispoziție pentru altceva decât relaxare, distracție și clipe frumoase în sânul familiei.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Balanţă:

Balanțele încearcă să își facă o imagine falsă în fața cuiva, din dorința de a impresiona. Se pot lăuda cu lucruri pe care nu le-au făcut, iar minciuna, dragi nativi(e), are picioare scurte.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii trebuie să își mai îndrepte atenția și asupra carierei, nu doar să fie preocupați de hobby-uri. Altfel, riscă să piardă lucruri esențiale.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii au undă verde de la aștrii să își deschidă o afacere. Pare că este pentru ei o perioadă favorabilă investițiilor și câștigurilor.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornii așteaptă cu sufletul la gură un răspuns important pentru cariera lor. Stau ca pe ghimpi și nu mai au răbdare să afle dacă le vor ieși planurile făcute.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Vărsător:

Nativii(ele) Vărsător își pot recăpăta locul de cuceritori(are) ai(le) zodiacului, după ce o au avut o perioadă în care nu i-a interesat deloc acest aspect.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Peşti:

Chiar dacă părerile lor sunt uneori acide și îi/le rănesc pe cei(le) din jur, într-un final, Peștii dovedesc că au dreptate. Ar fi bine totuși și puțină diplomație, măcar în relațiile cu familia.
 

Horoscopul lunii ianuarie 2020

 
Horoscop lunar adevărat: ianuarie 2020


Horoscop ianuarie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec decembrie 2019
Ziua de 2 ianuarie te surprinde concentrat(ă) pe domeniul profesional, dar din 3 încolo, te gândești serios la oportunitatea înscrierii la unele cursuri sau schimburi de experiență. Ori poate că întreprinzi unele delegații de pe urma cărora te întorci cu multe lecții. În cursul sau în jurul lui 12, au loc evenimente importante în carieră. Din 13 încolo, poate reveni în viața ta cineva din trecut.

Începând din data de 16, ești mai activ(ă) pe plan social și îți vine idei cu privire la moduri în care poți pune bazele sau poți dezvolta unele proiecte. În cursul sau în jurul datei de 18, poți fi tentat(ă) să faci investiții, dar nu este momentul potrivit pentru ele. În cursul sau în preajma lui 27, ai putea fi tentat(ă) să reiei legăturile cu cineva din trecutul tău sentimental, dar poate nu este o idee bună.

S-ar putea să redescoperi că niciunul dintre voi nu s-a schimbat suficient de mult încât lucrurile să meargă bine de data aceasta. În cursul sau în preajma zilei de 28, se prea poate să nu fii în apele tale. Este greu de spus ce anume te-a adus în această stare, dar este clar faptul că trebuie să te ocupi mai mult de tine. Ești obosit(ă) mental și ai nevoie de timp pentru a te reface.


Horoscop ianuarie 2020, Taur:

Horoscop Taur decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, ai un tonus mental care îți conferă ambiție și capacitatea de a face față oricărei provocări. Din 3 încolo, ar putea interveni unele lupte pentru putere între tine și persoana dragă sau partenerul(a) de afaceri. În cursul sau în jurul zilei de 12, ai parte de conversație revelatoare sau se întâmplă să întreprinzi o călătorie care îți va deschide perspectiva spre alte viziuni.

Din 13 încolo, viața ta socială urcă în ierarhia ta de priorități. În cazul unor nativi(e), s-ar putea înfiripa o poveste de dragoste între ei(le) și cineva din grupul de prieteni(e). După data de 16, ești mai preocupat(ă) de domeniul profesional și legi relații cu alte persoane din domeniul tău de activitate. În cursul sau preajma zilei de 18, ar putea interveni însă unele replici acide între tine și superiori.

În cursul sau preajma zilei de 26, ar fi indicat să te ții departe de investiții și să dai dovadă de mai multă precauție în raport cu prietenii(ele). În cursul sau jurul datei de 27, s-ar putea să apară unele dezamăgiri din partea lor sau pagube financiare. În cursul sau preajma lui 28, se poate să constați că nu ți-ai învățat lecția și că ai refăcut aceeași greșeală. Caută să nu cazi în capcană.


Horoscop ianuarie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, apar subiecte de natură financiară pe care trebuie să le tratezi cu persoana iubită și/sau partenerul(a) de afaceri. Începând cu data de 2, sectorul relațional se animă, dar în același timp, crește riscul de conflicte. Pe parcursul sau în jurul lui 12, banii ar putea reprezenta un motiv de discordie în relația sentimentală și/sau cea profesională.

Din 13 încolo, atmosfera de la serviciu devine mai armonioasă, ceea ce îți permite să ai parte de interacțiuni mai eficiente cu superiorii. Începând cu data de 16, pari mai dispus(ă) decât de obicei să încerci lucruri noi și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. În cursul sau preajma lui 18, nu prea ești în apele tale, dar pare că nu este vorba despre o stare de spirit care te va ține prea mult.

În cazul în care lucrezi în cursul sau în jurul datei de 26, așteaptă-te să ai parte de o zi aglomerată și plină la serviciu. Nativii(ele) acestui semn implicați(te) într-un cuplu cu o persoană aflată pe o treaptă socială/profesională superioară ar putea întâmpina probleme de relaționare în cursul sau în data de 27. Cu o zi după, s-ar putea să dai din nou piept unui program foarte solicitant la locul de muncă.


Horoscop ianuarie 2020, Rac:

Horoscop Rac decembrie 2019
În cursul și în preajma zilei de 2, caută să te implici mai mult în relația cu partenerul(a) de viață și/sau de afaceri. Dacă vrei ca lucrurile să evolueze în direcția potrivită, este important să investești timp și energie. Din 3 încolo, ritmul de la locul de muncă devine mai alert și trebuie să te asiguri că faci față. În cursul sau jurul lui 12, între tine și partener(ă) și/sau asociat(ă) au loc evenimente importante.

Începând cu data de 13, au loc schimbări de substanță în perspectiva ta asupra relațiilor. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o poveste de dragoste cu o persoană de o altă religie/naționalitate sau de o relație la distanță. Din 16 încolo, pot apărea oportunități financiare în asociere cu terțe persoane. În cursul sau jurul lui 18, ar fi de dorit totuși să nu faci investiții.

În cursul sau în preajma zilei de 26, te așteaptă destul de multe provocări în plan profesional, iar ele implică, cel mai probabil, termene-limită scurte și așteptări greu de atins. În cursul sau în jurul datei de 27, ești într-o dispoziție bună, dar nu uita să-ți ții picioarele înfipte în pământ. În cursul sau jurul lui 28, așteaptă-te iarăși să ai parte de o perioadă stresantă și aglomerată la muncă.


Horoscop ianuarie 2020, Leu:

Horoscop Leu decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, se anunță un program plin la locul de muncă. După data de 3, se dinamizează atmosfera în plan sentimental, dar crește și riscul de conflicte. În cursul sau jurul lui 12, ai putea experimenta iarăși o perioadă mai ocupată la serviciu. Din 13 încolo, încearcă să lucrezi mai mult la consolidarea relației cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri.

După data de 16, comunici mai eficient cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri. În cursul sau în jurul lui 18, pot apărea, în schimb, tensiuni pe marginea faptului că fiecare dintre voi încearcă să aibă ultimul cuvânt. În cursul sau în preajma zilei de 26, climatul tensionat se reia, de data aceasta din cauza unor îndoieli pe care le aveți din cauza modului în care evoluează lucrurile în relația voastră.

În cursul sau în jurul datei de 27, este posibil să apară unele neînțelegeri de ordin financiar între tine și persoana iubită și/sau partenerul(a) de afaceri. În cursul sau în jurul zilei de 28, se reiau tensiunile în cuplu. Este foarte important să comunicați pentru a elimina orice sursă de conflict în plan sentimental. Doar în felul acesta puteți scăpa de unele îndoieli care nu vă dau pace.


Horoscop ianuarie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, comunici eficient cu persoana iubită și/sau copiii și nu vă este greu să renunțați la orgolii pentru a ajunge la un armistițiu. Din 3 încolo, se animă atmosfera din sectorul vieții de familie, dar s-ar putea să crească și riscul de conflicte. În cursul sau în preajma zilei de 12, se duc unele discuții importante între tine și persoana iubită care reglează unele comportamente.

Din 13 încolo, te înțelegi mai bine cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri, iar dacă v-ați confruntat cu diferențe de mentalitate, acestea nu vor mai fi la fel de evidente. După data de 16, te bucuri de interacțiuni fără conflicte și de comunicare eficientă și în raport cu colegii(ele) de muncă. În cursul sau în preajma lui 18, așteaptă-te totuși să ai parte de unele provocări la serviciu.

În cursul sau în jurul zilei de 26, se arată unele surse de tensiune între tine și persoana iubită. În ziua imediat următoare, s-ar putea contura mai clar cauzele pentru care nu vă prea înțelegeți în această perioadă. În cursul sau în preajma zilei de 28, ar putea ieși la iveală faptul că este vorba despre neîncredere cu privire la trăinicia relației sau la modul în care alegeți să vă gestionați finanțele.


Horoscop ianuarie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, discuțiile tale cu membrii(ele) familiei au șanse mai mici de a culmina cu un conflict. Din 3 încolo, dai dovadă de asertivitate în felul în care comunici. În cursul sau în preajma zilei de 12, au loc conversații cu membrii(ele) familiei care ajută să clarificați unele chestiuni. Din 13 încolo, atmosfera de la serviciu devine mai armonioasă.

După data de 16 a lunii, comunici mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul zilei de 18, ar putea să apară totuși unele discuții în contradictoriu. Pe parcursul sau în jurul lui 26, s-ar putea tensiona atmosfera și la serviciu din cauza faptului că tu și colegii(ele) de muncă nu sunteți pe aceeași lungime de undă în privința unor chestiuni de ordin profesional.

În cursul sau în preajma zilei de 27, se poate așterne o perioadă de acalmie din acest punct de vedere, dar se prea poate ca tensiunile să reapară cândva în cursul sau în jurul zilei de 28. Este clar că trebuie să faci ceva din acest punct de vedere. Poate că dacă ați discuta mai pe larg despre diferențele voastre de viziune, ați ajunge la un teren comun unde ați putea construi strategii colective.


Horoscop ianuarie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, pari să fii într-o dispoziție bună și comunicativă. Din 3 încolo, cheltuielile tale s-ar putea să întreacă limita totuși. În cursul sau în jurul zilei de 12, este posibil să închei o înțelegere sau să ai parte de o negociere care se finalizează în favoarea ta. După data de 13, nativii(ele) burlaci(ăcițe) ai(le) acestui semn ar putea întâlni pe cineva cu totul special.

Din data de 16 încolo, pari să comunici mai eficient cu persoanele dragi, dar mai ales cu membrii(ele) familiei de origine. În cursul sau în preajma zilei de 18, ar putea interveni unele conflicte între tine și persoana iubită pe seama unor chestiuni casnice sau domestice. În cursul sau în jurul zilei de 26, ar fi indicat să fii mai atent(ă) cu finanțele și să te limitezi la lista de cumpărături.

În cursul sau în preajma datei de 27, te bucuri însă de liniște în plan sentimental. La o zi după ori în jurul ei, există însă riscul ca problemele financiare să reapară. Există posibilitatea ca partenerul(a) să aibă ceva să îți reproșeze în legătură cu modul în care înțelegi să îți gestionezi banii. Încearcă totuși să faci unele schimbări pe acest plan și bugetul tău își va reveni curând.


Horoscop ianuarie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător decembrie 2019
Din 3 încolo, ești energic(ă) și pus(ă) pe fapte mari. În cursul sau în preajma zilei de 12, ar putea apărea ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor prin investiții. După data de 13, atmosfera din familie se armonizează și te înțelegi mai bine cu cei(le) dragi mai în etate. Din 16 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil.

În cursul sau în preajma datei de 18, s-ar putea să apară totuși tensiuni între tine și unii(ele) colegi(e) de muncă. Este clar faptul că nu aveți idei comune despre cum ar fi cel mai bine să vă duceți proiectele la bun sfârșit și este nevoie de discuții serioase pe această temă. În cursul sau în jurul zilei de 26, ar putea interveni schimburi tăioase de replici între tine și unii(ele) membrii(e) ai(le) familiei.

În cursul sau în preajma zilei de 27, se instalează o perioadă scurtă de acalmie în familie, dar s-ar putea ca la o zi după sau cândva în jurul datei de 28, să se ivească unele tensiuni în planul vieții de familie. Acesta este un semnal că ar trebui discutate unele lucruri mai în amănunt pentru a evita astfel de episoade pe viitor. Într-un fel sau altul, veți ajunge la un armistițiu.


Horoscop ianuarie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, pari să fii într-o dispoziție deschisă și comunicativă. După data de 3, s-ar putea totuși să revină în peisaj, mai accentuat decât de obicei, unele angoase sau frustrări. În cursul sau în jurul datei de 12, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt accentuate din nou de aștrii, urmând ca din 13 începând, să te bucuri de acest lucru pe tot parcursul lunii.

După data de 16, îți parvin idei sau informații despre niște oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii prin intermediul investițiilor. În cursul sau în preajma zilei de 18, riști să cheltuiești ceva mai mult decât ar fi cazul. Pe parcursul sau în jurul datei de 26, nu te raporta prea mult la trecut pentru că există riscul să tragi unele concluzii pripite.

În cursul sau în preajma zilei de 27, felul în care comunici poate lăsa loc de interpretări, iar acest lucru poate duce la neînțelegeri destul de mari între tine și interlocutorii(arele) tăi(ale). Pe parcursul sau în jurul datei de 28, nu se recomandă să faci investiții în planuri de viitor care nu îți oferă garanții sau să oferi împrumuturi. Nu te bucuri de stabilitatea financiară care să îți permită acest lucru.


Horoscop ianuarie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea ca unele discuții să te ajute să descoperi cauza unor temeri și frustrări. Din 3 încolo, viața ta socială se dinamizează vizibil, iar proiectele tale evoluează mai repede decât până acum. În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea să reapară însă în peisaj angoase și nemulțumiri de care ai crezut că ai scăpat. Poate ar fi cazul să le tratezi mai serios.

Din 13 încolo, te bucuri de șanse mai mari de câștig, fie prin intermediul oportunităților de suplimentare a veniturilor, fie grație unora menite să îți valorifice economiile prin investiții. Din 16 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt potențate vizibil. În cursul sau în jurul lui 26, ar fi indicat să stai departe de împrumuturi, indiferent dacă le soliciți sau te gândești să le oferi.

În cursul sau în preajma zilei de 27, te-ai putea întâlni din nou cu șanse de câștig, dar vezi că există riscul să te aducă la pierderi financiare dacă nu ești atent(ă). În cursul sau în jurul datei de 28, se recomandă să eviți investițiile în planuri de viitor care nu prezintă garanții sau să te încrezi prea mult în ajutorul financiar de la prieteni(e) sau alte persoane de bine. S-ar putea să nu apară la timp.


Horoscop ianuarie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, comunici mai bine cu prietenii(ele) și cu cei(le) cu care derulezi afaceri. Din 3 încolo, s-ar putea ca obiceiurile tale de consum să se schimbe, dar nu neapărat în bine. În cursul sau în jurul datei de 12, s-ar putea să aduci unele ajustări destul de mari proiectelor pe care le derulezi în această perioadă. Asigură-te că discuți cu partenerii(ele) înainte să le implementezi.

După data de 13, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. Din 16 încolo, ești mai bine conectat(ă) decât de obicei la universul tău interior, fapt pentru care ești mai conștient(ă) de nevoile și dorințele tale. În cursul sau în preajma zilei de 26, ar putea să aibă loc unele discuții în contradictoriu între tine și superiori sau anumite figuri cu autoritate din familia ta.

În cursul sau în preajma zilei de 27, emani șarm și carismă prin toți porii și reușești să te faci plăcut(ă) fără să încerci prea mult. În cursul sau în preajma zilei de 28, s-ar putea relua discuțiile aprinse cu superiorii. Este clar că te nemulțumește ceva la deciziile pe care le iau și care te afectează și pe tine. Sau poate se întâmplă că experimentezi unele probleme în raport cu părinții.

 

Trei zodii care ar fi bine să le eviţi când sunt nervoase

 
Trei zodii care ar fi bine să le eviţi când sunt nervoase


Gemeni:

Nativii(ele) din zodia Gemeni fac parte din categoria persoanelor nemiloase. Sunt destul de duri(e) atunci când vine vorba de un conflict şi nu iartă niciodată nimic, aruncând cuvinte fără să se gândească prea mult la consecinţe. Trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să iasă învingători(are) din fiecare ceartă.


Rac:

Racii sunt foarte indiferenţi atunci când vine vorba de ceartă sau scandal, deoarece nu le pasă despre cine e vorba, certându-se şi luptând oricum ca să obţină ceea ce vor. Nativii(ele) din zodia Rac nu ştiu să ţină pentru ei(le) şi sunt nişte caractere vulcanice, explodând la fiecare ceartă. Poate că unii(ele) cred că aberează, însă adevărul este că nu prea ştiu cum să-şi manevreze sentimentele.


Scorpion:

Toată lumea ştie că nativii(ele) din Scorpion sunt cele mai orgolioase persoane, iar atunci când iartă, chiar însemni ceva pentru ei(le). Problema lor este că îşi ies din fire foarte repede, uneori certându-se cu ei(le) înşişi(săşi). Sunt genul de oameni care manipulează foarte uşor, chiar şi în timpul unui conflict. Chiar daca este vina lui/ei, niciodată nu o să-i poţi reproşa asta, puterea pe care o deţine fiind cu mult peste forţele tale.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 decembrie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 21 decembrie 2019


Horoscop 21 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii să nu se sperie dacă vor simți o pasiune mistuitoare pentru o persoană apropiată, prieten(ă) sau coleg(ă) de serviciu. Astfel de sentimente sunt firești și ies la iveală din subconștient, ceea ce înseamnă că, undeva, emoțiile s-au imprimat chiar dacă nu au fost trecute prin filtrul logicii. Ascultă-ți instinctul, să nu îți fie frică să faci un prim pas sau să îți mărturisești sentimentele. Nimic rău nu poate ieși din asta.


Horoscop 21 decembrie 2019, Taur:

Taurii s-ar putea trezi cu prea multe probleme pe cap și prea puțin timp. Soluția este să prioritizezi ce contează cu adevărat pentru tine și să lași lucrurile minore pentru o altă zi. Dacă te simți copleșit(ă) nu ezita să ceri ajutorul unui(ei) prieten(e) apropiat(e). Pe plan financiar, însă, lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Seara ar putea aduce o veste excelentă.


Horoscop 21 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii trec printr-o perioadă a transformărilor profunde. Pe plan personal, nativii(ele) din această zodie ar putea trece la o nouă etapă în relația de cuplu sau, pentru cei(le) mai puțin norocoși(ase), printr-o despărțire destul de dureroasă. În orice caz, experiența face parte din procesul de maturizare și le va permite Gemenilor să-și construiască viitorul pe care îl doresc și merită.


Horoscop 21 decembrie 2019, Rac:

Dileme în dragoste pentru Raci. Ceva nu pare a fi la locul lui, iar relația cu persoana iubită ar putea trece prin momente destul de delicate. Problema care se pune este dacă merită efortul de a rezolva situația sau o despărțire ar fi preferabilă, mai ales cât timp nu este prea târziu. Decizia pe care o vor lua nativii(ele) din Rac le va influența semnificativ viitorul, așadar se recomandă prudență.


Horoscop 21 decembrie 2019, Leu:

Când ai sentimentul că eşti nedreptăţit(ă), e greu să scapi de el până când nu dai de rădăcina acestei situaţii. Dacă astăzi te simţi astfel, e posibil să nu fie ziua cea mai indicată pentru a te confrunta cu situaţia. Poţi să începi să investighezi motivele, dar amână orice fel de acţiune. Mai ales că nu eşti cu nivelul de comunicare la cote prea înalte.


Horoscop 21 decembrie 2019, Fecioară:

Dorinţa ta de a ieşi din oraş poate deveni pregnantă astăzi. Aşa că nu ai altceva de făcut decât să te laşi cucerit(ă) de această dorinţă. O să descoperi în subconştientul tău lucruri pe care o să le simţi neglijate acum. Utilizează această energie din tine pentru a te putea exprima la exterior. Fii foarte atent(ă) la conversaţiile serioase de astăzi.


Horoscop 21 decembrie 2019, Balanţă:

Îţi va fi relativ la îndemână să înşeli aparenţele, astăzi. Dar nu lăsa această pornire să te stăpânească. Poţi să intri într-o reţea de minciuni din care nu mai poţi ieşi uşor. Eşti maestru(ă) în arta comunicării şi medierii, dar energiile din jurul tău sunt complicate chiar şi pentru tine. Cel mai sigur e să îţi concentrezi toată atenţia asupra ta şi a celor dragi.


Horoscop 21 decembrie 2019, Scorpion:

E foarte uşor pentru tine să pici în individualismul pe care îl resimți în aceste zile. Dacă ai un/o partener(ă) de viaţă, simţi nevoia să condimentezi lucrurile iar partenerul(a) va crede că ai idei mai ciudate decât de obicei. Dacă eşti singur(ă), sigur vei căuta pe cineva care să fie pe aceeaşi lungime de undă şi să vă jucaţi împreună.


Horoscop 21 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să se gândească să înceapă propria lor afacere. Aştrii spun că succesul este mai aproape decât te aştepţi, aşa că profită şi fă paşii hotărâtori. Mai mult, ai toate şansele să rezolvi o problemă dificilă legată de birocrație. Este foarte posibil ca starea ta de sănătate să lase de dorit, iar aştrii îţi recomandă să mergi la un consult medical.


Horoscop 21 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornii au nevoie de o perioadă de relaxare. Te simţi obosit(ă) după toate lucrurile pe care le-ai organizat în ultimele zile pentru sărbătorile de iarnă. Tot astăzi o să ai de finalizat anumite treburi care pot ţine de locul de muncă sau de familie. Un/o prieten(ă) îţi va cere ajutorul şi nu ai cum să îl/o refuzi. Chiar dacă eşti obosit(ă), o să faci totul pentru ca problemele amicului(ei) tău(ale) să se rezolve.


Horoscop 21 decembrie 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii îşi vor întâlni perechea. În jurul tău sunt persoane foarte atractive, aşa că rişti să te îndrăgosteşti iremediabil. Ai două variante: poţi alege să-ţi urmezi inima sau să fii precaut(ă). Ai mai suferit în dragoste, însă trebuie să ştii că nu va fi tot timpul la fel. Planetele s-au aliniat, iar şansele ca noua relaţie să fie una perfectă sunt foarte mari. În orice caz, până și tăcerea transmite un mesaj. Iubirea se citește în priviri, orice ai face.


Horoscop 21 decembrie 2019, Peşti:

Peştii trebuie să fie ei înşişi. Nu-ţi schimba comportamentul şi nu deveni prea prietenos(asă) pentru că rişti să te implici în anumite relaţii care te vor afecta serios în viitor. Va fi o zi agitată, însă spre seară lucrurile se mai liniştesc. O să ai parte de clipe romantice şi de tandreţea care îţi lipseau. Dacă eşti într-o relaţie, aştrii recomandă o seară liniştită alături de persoana iubită.
 

Cum te afectează eclipsa inelară de soare din 26 decembrie

 
Cum te afectează eclipsa inelară de soare din 26 decembrie


Eclipsa inelară de Soare în Capricorn din 26 decembrie este un eveniment astral norocos, ale cărui efecte vor fi resimţite într-un mod pozitiv de toată lumea. Vizibilă din anumite zone de pe glob sub forma unui inel de foc, de unde-i vine şi numele, eclipsa inelară de Soare este un eveniment de bun augur, urmat de o perioadă plină de farmec şi noroc, care ne aduce şansa unor schimbări majore, benefice pe termen lung. Putem avea parte de începuturi promiţătoare, surprinzătoare sau putem concretiza acum demersuri pe care le-am început în prima parte a anului sau chiar cu mai multă vreme în urmă.

Ajută mult şi contextul în care se petrece această eclipsă: beneficiază de bunăvoinţa lui Jupiter, prezent în Capricorn, iar Luna Nouă în Capricorn din 26 decembrie are darul de a amplifica dorinţa noastră de înnoire, de renaştere, de evoluţie. Dacă aveam planuri sau visuri abandonate, amânate, acum găsim noi căi şi ajutoare pentru a le îndeplini. Angajamentele, eforturile şi munca din aceste zile vor fi recompensate pe deplin.


Cei(le) singuri(e) pot întâlni pe cineva, starea de sănătate şi cea sufletească se îmbunătăţesc, suntem mai optimişti, mai energici, mai hotărâţi. Pentru că se petrece într-o zodie stabilă, responsabilă, practică, poţi lua decizii cu mintea limpede, cu seriozitate şi luciditate. Mai ales cei(le) născuţi(te) sub semnul Capricornului vor avea parte de de evenimente extraordinare, uimitoare, total neaşteptate, dar nu numai ei(le) se bucură de aceste influenţe.


Berbec:

Invitaţiile şi propunerile personale sau profesionale pe care le primeşti în ultimele zile din an trebuie să-ţi capteze interesul, pentru că le poţi fructifica nesperat. O promovare, un proiect, o relaţie nouă îţi vor condimenta viaţa în jurul datei de 26.


Taur:

Nu ezita să spui cu voce tare ce poţi, ce ştii şi ce-ţi doreşti să faci. Aceste lucruri se pot concretiza sub forma unei oferte de angajare, de călătorie, de avansare în carieră. E o perioadă în care îţi formezi o perspectivă mult mai clară despre viitor.


Gemeni:

E timpul să priveşti un pic mai departe de ziua de mâine! Gândeşte-te bine la ce-ţi doreşti pentru perioada următoare şi fii atent(ă) de unde sare iepurele! Foarte mult noroc ai în privinţa banilor. Poţi primi o sumă frumuşică sau poţi câştiga un premiu consistent.


Rac:

Intuiţia ta se ascute, informaţiile se clarifică şi descoperi lucruri care-ţi schimbă perspectiva asupra unor persoane apropiate personal sau profesional. În urma veştilor nou-apărute, poţi alege un drum de viitor mai lin şi mai prietenos.


Leu:

Data de 26 e un moment bun să crezi cu tărie că-ţi poţi transforma în realitate cele mai îndrăzneţe dorinţe. Te bucuri de un context astral de invidiat, care face rezoluţiile pentru anul următor să se împlinească mai uşor şi mai curând decât speri.


Fecioară:

Simţi totul mai intens şi mai clar, astfel că alegerile pe care le faci vin foarte natural şi eşti mulţumit(ă) de ele. Eclipsa şi Luna Nouă te surprinde mai ales pe plan sentimental. Indiferent la ce te-aştepţi, nu poţi ghici ce urmează.


Balanţă:

Biroul, maşina şi în special casa în care locuieşti pot trece prin unele îmbunătăţiri în perioada următoare. Le vei transforma astfel încât să devină mai utile, mai primitoare, mai dragi sufletului tău. Energia eclipsei te răsfaţă cu daruri nesperate.


Scorpion:

Această eclipsa dublată de Luna Nouă e un moment excelent să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile cu oamenii apropiaţi personal sau profesional. Afli acum nemulţumirile lor şi le intri pe sub piele. Tot acum îţi poţi asuma un angajament care se dovedeşte pe deplin profitabil.


Săgetător:

Ideile pe care le ai în perioada asta se pot materializa cu uşurinţă la începutul anului viitor, mai ales cele care ţin de profesie şi de câştiguri financiare. Chiar dacă eşti distras(ă) de spiritul sărbătorilor, nu ignora propunerile de afaceri care apar în perioada asta!


Capricorn:

Eclipsa şi Luna Nouă din 26 decembrie îndreaptă toate privirile asupra ta. Este un moment în care vezi totul limpede şi poţi da startul unor proiecte de mare anvergură. Verbalizează ceea ce-ţi doreşti şi cineva te poate ajuta să-ţi îndeplineşti visul!


Vărsător:

Îţi foloseşti energia în mod constructiv, pentru a sorta şi elimina obiceiurile sau relaţiile care nu-ţi fac bine. Petrece timp cu oamenii care îţi aduc confort şi bucurie, fără să neglijezi munca: e sezon de vacanţă, dar ceea ce întreprinzi acum poate valora mai mult decât un concediu.


Peşti:

E timpul să schimbi foaia, să dai uitării piedicile din trecut, să-ţi depăşeşti fricile, să-ţi schimbi atitudinea, abordarea, modul în care comunici. Chiar dacă nu eşti în mare vervă, evenimentele te iau prin surprindere şi te prind în hora lor norocoasă.
 

Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019

 
Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Berbec:

Putem spune că de azi intrăm în vacanţă, însă pentru BERBECI poate fi un moment prielnic să primească o oferă de muncă, una chiar foarte tentantă.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Taur:

TAURII în schimb sunt cu gândul numai la concediu, la sărbători, la distracţie. Şi nu e nimic greşit în asta, pentru că merită din plin.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Gemeni:

GEMENII trebuie să lase inima să vorbească pentru ei, măcar o dată, să nu îşi mai pună bariere sentimentelor. Pot avea o surpriză foarte plăcută dacă îşi deschid sufletul.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Rac:

O mare schimbare îi poate aştepta pe nativii RAC. Vorbim fie de schimbarea locului de muncă, a locuinţei sau chiar de o plecare peste hotare.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Leu:

LEII simt din suflet nevoia de spaţiu personal, de independenţă. Nu este o idee bună pentru ei să aibă o relaţie în care să împartă totul cu partenerul.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Fecioară:

Nativii FECIOARĂ ar trebui să înveţe să mai spună şi „nu” atunci când li se cere ajutorul. Încercând mereu să le facă pe plac celor din jur, risca să se neglijeze pe ei înşişi.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Balanţă:

BALANŢELE se trezesc cu o energie la cote maxime, gata să fie cât se poate de productive astăzi. Nici nu simt că e sfârşit de săptămână.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Scorpion:

Iar SCORPIONII, mai ales cei îndrăgostiţi şi cu capul în nori pun la cale tot felul de strategii pentru a stârni mister, pentru a ridica şi mai mult interesul persoanei pe care o plac.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII şi atenţia distributivă... Nu au nicio legătură. Odată ce le-a intrat ceva sau cineva în cap, se gândesc numai acolo, neglijând alte planuri din viaţa lor.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII trec printr-un carusel al emoţiilor astăzi! Devin foarte emotivi, spirituali, intră într-o stare de meditaţie, în care vor să scape de tot ce e negativ în viaţa lor.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII sunt în elementul lor şi nimic nu le poate distrage atenţia. Sunt numai un zâmbet, iar atitudinea pozitivă îi ajută mai mult ca orice.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Peşti:

Nativii PEŞTI trebuie să aibă mare grijă cum îşi organizează cheltuielile. Au multe lucruri de cumpărat, multe cadouri de făcut şi riscă să intre în buget mai mult decât e necesar.