Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Berbec:

Deși cea mai mare parte a influenței exercitate de Luna Plină din 28 iunie se resimte în casa carierei, nu înseamnă că energiile sale nu modifică și climatul casei familiei din horoscopul vostru general. Dacă nu vă mai satisface atmosfera de acasă, se cere o schimbare a dinamicii rolurilor pe care le jucați voi și rudele apropiate. Nu o implementaţi acum, ci consultaţi-vă cu cei/le dragi ce e de făcut, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Taur:

Cum Luna Plină din 28 iunie își face simțită influența cu precădere în casa cumnaților/telor, respectiv a socrilor/acrelor, e de așteptat să simţiţi săptămâna aceasta că aţi ajuns la saturație în privința situației prezente dintre voi, simțind astfel nevoia schimbării de atitudine. Acum e momentul oportun să apelaţi la sfaturile duhovnicului vostru dacă aveţi nevoie de îndrumare.


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Gemeni:

Axa pe care o stimulează Luna Plină din 28 iunie reprezintă și posesivitatea, indiciu că v-aţi putea confrunta cu tendința de a îi/le considera pe cei/le dragi, dar mai ales pe partener/ă, proprietatea voastră. Puteți da dovadă de o atitudine dictatorială, fapt care are un impact emoțional major asupra lui/ei. Controlaţi-vă gelozia și posesivitatea. Totul va intra pe făgașul normal, arată horoscopul săptămânal.






Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Rac:

Având în vedere că Luna Plină din 28 iunie se resimte cel mai puternic în casa parteneriatelor de viață, se poate ca, pe fondul acestei lunații, să devină mai evidentă că niciodată diferența de investiție afectivă dintre voi și partener/ă. Sensibilitatea excesivă pe care aţi putea-o afișa săptămâna aceasta vă face să resimţiţi acut răceala partenerului/ei. Cuceriţi reduta sa sentimentală cu pași mărunți!


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Leu:

În zilele de 25 şi 26 iunie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar fi indicat să vă dedicaţi timpul liber de care dispuneţi atunci copiilor, mai ales dacă aţi muncit mult, peste program în ultima vreme și nu aţi reușit să le oferiţi atenția de care aveau nevoie. Aştrii sugerează să vă gândiţi ce le-ar plăcea să faceți împreună și să organizaţi o activitate.


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Fecioară:

Axa caselor V-XI pe care „cade” Luna Plină din 28 mai reprezintă și dragostea pe care o primiţi și o puneţi în joc voi înşivă/sevă în relațiile de iubire. S-ar putea ca investiția voastră de sentimente să nu acopere necesarul partenerului/ei și/sau al celor mici săptămâna aceasta, motiv pentru care ar fi bine să luaţi atitudine. Încercaţi să daţi mai mult și astfel nu veţi primi reclamații.




Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Balanţă:

Întrucât efectele Lunii Pline din 28 iunie ochesc casa familiei din horoscopul vostru general, e de așteptat ca climatul de acasă să răspundă degrabă chemării acestei lunații. Se poate ca atmosfera să fie una protocolară, destul de rece și distantă, dar cum voi aveţi capacitatea de a îndulci lucrurile prin diplomație și tact, puteți readuce căldura emoțională în propriul cămin. Trebuie doar să vreţi!


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Scorpion:

Energiile Lunii Pline din 28 iunie se resimt cel mai puternic în casa rudelor de origine, respectiv vecinilor/elor, indiciu că s-ar putea să interacţionaţi ceva mai mult decât de obicei cu ei/le săptămâna aceasta. Totuși, nu este exclus să vă lase relativ rece atitudinea lor față de voi sau invers, dorindu-vă și ceva mai mult apropiere sufletească. Arătaţi-vă abordabili/e!


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Săgetător:

În zilele de 25 şi 26 iunie, tranzitul selenar prin casa personalității voastre vă va conferi mult șarm și carismă, fapt pentru care se prea poate să aveţi parte de multă trecere pe scena socială, asta dacă sunteţi în căutarea partenerului/ei potrivit/e. Dacă aţi întâlnit deja persoana pe care v-o doreaţi, s-ar putea ca relația voastră să se anime grație farmecului vostru regăsit. Faceţi ca lucrurile să fie mereu interesante.






Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Capricorn:

Deoarece Luna Plină din 28 iunie interconectează casa personalității voastre cu cea a caracterelor celor cu care intraţi în contact, dar mai ales a persoanei iubite, e de așteptat ca viața voastră sentimentală să nu fie cruțată de efectele acestei lunații. Cu cât vă arătați mai înțelegători/are față de trăirile și emoțiile partenerului/ei, cu atât veţi resimți mai puțin partea negativă a acestui eveniment astral. Fiţi empatici/e!


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Vărsător:

În weekend, Luna se deplasează prin casa personalității din horoscopul vostru general, potenţându-vă farmecul personal, ceea ce vă ajută să atrageţi atenția persoanei pe care aţi pus ochii de ceva vreme sau doar să repuneţi pe jar inima persoanei iubite. Aştrii consideră că ar fi de bun augur acum să faceţi în așa fel încât să aduceţi mereu câte ceva nou în relația voastră cu persoana iubită.


Horoscopul dragostei, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Peşti:

Luna Plină din 28 iunie creează o punte de legătură între casa iubirii și cea a prieteniei din horoscopul vostru general, deci nu ar fi de mirare dacă cele două noțiuni ajung să se îmbine, cel mai probabil în detrimentul vostru. În aceste zile, ar fi bine ca viața voastră sentimentală să nu se amestece cu cea socială. Faceţi față provocării de a vă împărți timpul liber echitabil între amici/e și partener/ă!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS