Horoscopul sănătăţii, 25 iunie - 1 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 25 iunie - 1 iulie 2018


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Berbec:

În zilele de 25 şi 26 iunie, Luna se deplasează prin casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, motiv pentru care s-ar putea să apară evenimente în viața voastră care vă provoacă să schimbaţi ceva la sistemul vostru de valori, principii și credințe. Aştrii vă sugerează să o luaţi totuși ușor, să nu faceţi schimbări pe care nu le puteți susține o perioadă îndelungată și care să aducă lucruri bune în viața voastră, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Taur:

Cum Luna Plină de joi „cade” pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, ar fi bine să vă dedicaţi această săptămână dezvoltării personale. Studiaţi cu precădere impactul emoțional al trecutului vostru, dar mai ales al copilăriei în viața voastră de adulţi/te. Se poate să nu vă fi asumat unele evenimente majore, dar întâi și întâi trebuie să le reperaţi. Fiţi sinceri/e cu voi înşivă/sevă, arată horoscopul săptămânii.


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Gemeni:

Cum axa peste care se suprapune Luna Plină din 28 iunie nu simbolizează doar posesiile, ci și posesivitatea, este de așteptat ca săptămâna aceasta să aveţi parte de evenimente care vă demonstrează că ar trebui să tăiaţi cordonul ombilical emoțional care vă leagă de unele trăiri, anumite persoane sau obiecte cu valoare sentimentală. Eliberaţi-vă de atașamente și vă recăpătaţi independența!






Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Rac:

Deși Luna Plină din 28 iunie nu interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, faptul că se suprapune peste axa personalității voastre înseamnă că îi veţi simți energiile din plin săptămâna aceasta. Forma voastră fizică și mentală va depinde în mare măsură de felul în care interacţionaţi cu oamenii de lângă voi. Evitaţi să luaţi totul personal și nu puneţi la suflet toate nimicurile.


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Leu:

Luna Plină din 28 „cade” tocmai pe axa sănătății din horoscopul vostru general, anunțându-se astfel o săptămână în care mişcarea, chiar și în doze mici, devine imperios necesară. În caz contrar, vă puteți alege cu dureri de spate care ar putea să vă dea peste cap programul profesional și/sau social. Exerciţiile fizice le puteţi face chiar și la muncă, în pauze sau în timpul liber acasă!


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Fecioară:

Din 29 încolo, Mercur se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea face să nu vă convină prea mult atunci când lumina reflectoarelor este ațintită asupra voastră, dar nici atunci când nu sunteţi apreciaţi/te pentru ceea ce faceţi pentru ceilalți/lelalte. Aştrii vă recomandă să vă faceţi timp pentru introspecție începând de weekendul acesta pentru a vă clarifica gândurile, arată horoscopul săptămânal.


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Balanţă:

Cum Luna Plină din 28 se manifestă plenar în casa familiei care semnifică și fundația voastră emoțională, se vrea să vedeţi cum anume și-a pus amprenta atitudinea părinților față de voi în copilărie asupra felului în care îi/le trataţi voi acum pe membrii/ele familiei voastre. Dacă nu este una pozitivă, învăţaţi ceva din această experiență și nu repetaţi tiparul lăsat moștenire de-ai voştri!


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Scorpion:

Deoarece Luna Plină din 28 iunie se formează pe axa cunoașterii, ar fi indicat să vă dedicaţi această săptămână procesului de familiarizare cu voi înşivă/sevă. Fie că alegeţi să lecturaţi cărți de dezvoltare personală sau cereţi părerile sincere al/e apropiaților/telor cu privire la parcursul vostru de până acum, cert este că puteți face progrese vizibile într-un timp relativ scurt. Priviţi-vă prin ochii celorlalți/te!


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Săgetător:

În zilele de 25 şi 26 iunie, Luna se deplasează prin casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care se poate ca la începutul săptămânii nivelul vostru de energie să fluctueze destul de mult. Recomandat ar fi ca să o conservaţi, astfel încât să nu duceţi lipsă în restul săptămânii. Aştrii vă sugerează să nu vă aglomeraţi agenda în aceste zile, chiar dacă acest lucru înseamnă să lucraţi mai mult mai încolo.






Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Capricorn:

Luna Plină din 28 se suprapune peste axa personalității voastre, semn cum că efectele acestei lunații își vor pune amprenta asupra bunăstării voastre fizice și mentale. Zidurile voastre emoționale s-ar putea să fie destul de greu încercate, indiciu că nu ar fi rău să vă slabiţi puţin pentru moment și să vă arătați mai abordabili/e. Nu câştigaţi nimic dacă vă ascundeţi mereu emoțiile, chiar și de voi înşivă/sevă!


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Vărsător:

Luna Plină din 28 iunie se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se resimt cel mai intens în perimetrul formei voastre mentale, nu fizice. Dacă nu vă recunoaşteţi nevoile emoționale și vă refuzaţi apropierea afectivă după care tânjiţi, nu vă așteaptă o săptămână tocmai lejeră. Admiteţi că aveţi nevoie de afecțiune!


Horoscop 25 iunie - 1 iulie 2018, Peşti:

În weekend, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să vă simţiţi destul de alienaţi/te de ceilalți/lelalte și privaţi/te de dovezile de afecțiune de care aveţi atâta nevoie. Aştrii vă recomandă să petreceţi mai mult timp cu voi înşivă/sevă și să nu mai aşteptaţi confirmări din partea celor de lângă voi. Uneori nu veţi primi ceea ce vreţi, arată horoscopul acestei săptămâni.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS