Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Berbec:

Casa pe care o ocupă Luna Nouă din 13 le simbolizează, de asemenea și pe rudele voastre apropiate, dar și pe vecini/e, indiciu că se dorește să ștergeți cu buretele trecutul și să o luați de la capăt. Daţi pica deoparte și vedeţi ce rămâne. Sângele apă nu se face, iar dacă tot împărțiți aceeași curte ori stradă, bine ar fi să faceţi eforturi să vă înțelegeți mai bine, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Taur:

În weekend, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul vostru general, motiv pentru care este posibil să apară unele tensiuni în raport cu cei/le dragi la sfârşitul săptămânii. Aştrii vă recomandă să faceţi în așa fel încât să evitați subiectele sensibile care pot duce la discuții cu tonul ridicat și o avalanșă de reproșuri. Poate ar fi recomandat să abordaţi astfel de teme cu altă ocazie.


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Gemeni:

Efectele Lunii Noi din 13 își exercită influența și în plan sentimental. Faptul că sunteţi sociabili/e și comunicativi/e poate atrage admiratori/are cu grămada săptămâna aceasta dacă vă arătați disponibili/e, iar dacă sunteţi deja implicaţi/te într-o relație, impresionaţi-l/o pe cel/a drag/ă cu aceste atuuri. El/a vă poate ajuta să vedeţi imaginea de ansamblu, iar voi îl/o puteți învăța să trăiască clipa la maximum, arată horoscopul săptămânal!






Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Rac:

Cum Luna Nouă din 13 este găzduită de casa trecutului, se poate ca săptămâna aceasta să vă fugă mintea la un/o fost/ă partener/ă, să vă încerce tentația de a relua legăturile sau de a începe o relație departe de ochii lumii. Luaţi aminte totuși că ciorba reîncălzită nu are același gust și că adeseori ce începe pe ascuns se întâmplă să nu se oficializeze niciodată. Asumaţi-vă ceea ce simţiţi!


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Leu:

Cum Luna Nouă din 13 are loc în casa prieteniei din horoscopul vostru general, vă așteaptă o săptămână a noilor începuturi pe plan social. Fie cunoaşteţi persoane noi, care vă împărtășesc viziunile ori vă faceţi intrarea într-un nou cerc de amici/e, cert este că sunteţi pe val. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă arătați abordabili/e și comunicativi/e. Celelalte vor veni de la sine, fiţi siguri/e!


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Fecioară:

Întrucât Luna Nouă din 13 ocupă casa carierei și a statusului social, nu este exclus să pătrundeţi săptămâna aceasta într-un cerc de persoane cu autoritate care vă pot facilita recunoașterea în societate sau la serviciu. Legaţi relații durabile cu ele, lăsaţi-le o impresie bună și câştigaţi-le încrederea. Potențialul vostru va deveni astfel vizibil pentru aceşti oameni și vă vor ajuta să progresaţi!


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 4-10 iunie 2018


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Balanţă:

Luna Nouă din 13 ocupă casa cumnaților/cumnatelor, dar și a socrilor/acrelor din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea înregistra progrese remarcabile în relație cu ei/le dacă aţi fi dispuşi/se să comunicaţi deschis și degajat. Se pare că încă mai există speranța unei împăcări. Trebuie doar să vreţi să reînnodaţi legăturile cu aceștia/stea!


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Scorpion:

Luna Nouă din 13 se perfectează în casa intimității, ceea ce înseamnă că ar fi recomandat să vă concentraţi săptămâna aceasta pe revitalizarea vieții de cuplu. Deși aţi fi de părere că misterul ar avea de suferit dacă v-aţi comunica doleanțele, aţi fi surprinşi/se să aflaţi că exact opusul e valabil în cazul vostru și al partenerului/ei. Nou descoperita voastră atitudine asertivă îl/o va vrăji cu totul!


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Săgetător:

Luna Nouă din 13 se formează în casa parteneriatelor de viață, motiv suficient de bun încât să luaţi mai abitir în calcul ideea unui nou început pe plan sentimental. Dacă aveţi deja pe cineva, propuneţi-vă să ajungeți la un numitor comun în privința diferențelor de mentalitate, iar dacă sunteţi încă singuri/e, molipsiţi pe acel cineva special cu umorul și buna voastră dispoziție. Daţi-l/o gata!






Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Capricorn:

În data de 12 iunie, Mercur intră în casa cuplului din horoscopul vostru general, de unde se va asigura că, cel puțin pentru următoarele săptămâni, veţi avea parte de înțelegere pe plan sentimental, iar vechile neînțelegeri cu partenerul/a ar putea ajunge în final la o concluzie. Aştrii vă recomandă să faceți în așa fel încât să vă formați anumite obiceiuri care să vă ajute să evitați perioadele de liniște.


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Vărsător:

Deoarece Luna Nouă din 13 se perfectează în casa iubirii, flacăra pasiunii dintre voi și partener/ă se poate să se reaprindă ca prin minune săptămâna aceasta. În cazul în care v-a căzut cineva cu tronc, nu vă mai fofilaţi și întrebaţi-l/o direct dacă i-ar surâde ideea unei întâlniri. Faptul că sunteţi direcţi/te și vă exprimaţi fără ascunzișuri va fi apreciat, în egală măsură, de partener/ă și de obiectul afecțiunii.


Horoscopul dragostei, 11-17 iunie 2018 – Peşti:

Luna Nouă din 13 ocupă casa familiei, ocazie favorabilă de a comunica mai des cu părinții ori de a relua legăturile dacă trecerea timpului le-a răcit. Deși v-ar fi comod să le daţi un telefon, mai bine faceţi-vă timp și vizitaţi-i cândva săptămâna aceasta. Nimic nu se compară cu o discuție față în față, mai ales dacă nu v-ați văzut de mult timp. Vă va face bine, fiţi siguri/e!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS