Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Berbec:

Deși Luna Plină din 28 interconectează casa carierei și a familiei din horoscopul vostru general, efectele acestei lunații le veţi simți în special în perimetrul celei dintâi. Aţi putea avea revelația că nu vă mai satisface actuala poziție socială și/sau profesională, făcând astfel valuri pentru a avansa în funcţie sau într-un rang superior. Nu vă grăbiţi, ci folosiţi-vă de energiile acestei lunații pentru a vă construi o strategie, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Taur:

Axa caselor III-IX peste care se suprapune Luna Plină din 28 mai simbolizează și deplasările pe distanțe și perioade mai mici sau mai mari, respectiv studiile, semn cum că puteți avea impresia că aţi asimilat tot ce era de aflat în cadrul cursurilor urmate perioada aceasta sau că e momentul să vă întoarceţi în țară dacă lucraţi peste hotare. Nu luaţi încă decizii!


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Gemeni:

Axa pe care „cade” Luna Plină din 28 este cea financiară, indiciu că majoritatea provocărilor acestei săptămâni vor gravita în jurul finanțelor și bunurilor, dar în special a celor pe care le deţineţi în asociere cu un/o asociat/ă, de exemplu. Analizaţi felul în care ați înțeles principiul coproprietății, iar dacă vă dă cu rest, impuneți limite mai bine definite și stricte în privința lor.


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Rac:

Deoarece Luna Plină din 28 se manifestă plenar în casa parteneriatelor de afaceri, respectiv a colaboratorilor/arelor și a cliențilo/telor, se prefigurează o săptămână în care interacțiunea cu oamenii va juca un rol-cheie în sarcinile voastre profesionale. Totuși, puteți întâmpina obstacole în stabilirea de conexiuni emoționale cu aceștia/stea, totul rezumându-se la o legătură neproductivă ce nu vă e comodă.


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Leu:

Axa caselor VI-XII peste care se suprapune Luna Plină din 28 este și cea a muncii, ceea ce înseamnă că nu se arată o săptămână lucrătoare lipsită de evenimente, ba dimpotrivă. Executaţi-vă sarcinile profesionale cu mult profesionalism și simț al răspunderii, stând departe de dramele unor colegi/e de serviciu care vă pot distrage atenția. Focalizaţi-vă pe ce aveţi de făcut!


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Fecioară:

Cum Luna Plină din 28 creează o punte de legătură între casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup și cea a preocupărilor de moment, de natură personală, se poate să se prefigureze o săptămână în care veţi încerca să împacaţi ambele tabere. Concentraţi-vă atenția totuși în direcția speculațiilor financiare care v-ar putea rotunji veniturile!


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul dragostei, 25 iunie -1 iulie 2018


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Balanţă:

Deși Luna Plină din 28 se face simțită mai ales în casa familiei, nu înseamnă că influența ei nu se exercită și în perimetrul celuilalt capăt al axei, casa carierei. Ascensiunea voastră socială și/sau profesională depinde săptămâna aceasta de nivelul de experiență obţinut în domeniul în care lucraţi și de cei șapte ani de acasă. Puteți realiza multe dacă sunteţi atenţi la relațiile cu superiorii!


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Scorpion:

Axa caselor III-IX peste care se suprapune Luna Plină din 28 simbolizează, printre altele și deplasările pe distanțe și termene mai lungi sau mai scurte, precum și studiile, dar în cazul vostru, această lunație vine la pachet cu multe drumuri de parcurs, întâlniri de afaceri și multă birocrație. Încercaţi să le faceţi pe toate foarte bine, dar nu neglijaţi odihna când simţiţi nevoia ei.


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Săgetător:

Luna Plină din 28 „cade” pe axa financiară din horoscopul vostru general, indiciu că vine o săptămână în care se vrea să vedeţi cum v-aţi descurcat în ultima vreme cu finanțele. Se poate să constatați că trebuie să depuneţi mai multe eforturi pentru a vă valorifica eficient bunurile, respectiv a vă rotunji veniturile. Acum trebuie doar să vă faceţi un plan, nu să și treceţi la acțiune!


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Capricorn:

În weekend, Luna se deplasează prin casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, motiv pentru care se prea poate ca la sfârşitul săptămânii să apară ocazii de valorificare a economiilor realizate până acum și/sau de suplimentare a veniturilor. Oricare ar fi situația, aştrii vă sugerează să profitați de acelea care nu vă supun la riscuri pe care ar fi mai bine să nu vi le asumaţi.


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Vărsător:

Axa caselor VI-XII pe care „cade” Luna Plină din 28 este și cea a muncii, indiciu că se poate să aveţi parte de o săptămână plină la locul de muncă. Competiția neloială poate deveni simțitor mai acerbă, manifestându-se prin faptul că unii/ele colegi/e de serviciu nu sunt disponibili/e pentru o colaborare eficientă. Încercaţi să nu depindeţi prea mult de aportul și ajutorul lor!


Horoscopul banilor, 25 iunie - 1 iulie 2018 – Peşti:

Efectele Lunii Pline din 28 se fac simțite cu preponderență în casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup. Dacă v-aţi concentrat eforturile în direcția lor în ultimele două săptămâni, se poate ca zilele acestea să genereze primele profituri sau să observaţi o evoluție importantă. În caz contrar, faceţi din ele o prioritate pentru că există șansa unor salturi vizibile într-un timp scurt.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS