Horoscopul dragostei, 7-13 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7-13 mai 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Berbec:

Oricine își manifestă vădit autoritatea se poate să vă deranjeze în prima zi a săptămânii, fie că este vorba de persoane din familia voastră sau cineva din exteriorul ei. Gândiţi-vă însă dacă aveţi motive să vă înfuriaţi. Poate vă vor binele, dar nu știu cum să arate acest lucru. Treceţi prin filtrul rațiunii ceea ce vi se spune și veţi observa că au dreptate în mare măsură. Trebuie doar să vedeţi dincolo de aparențe, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Taur:

Faptele la care recurg cei/le din preajma voastră în zilele de 7 şi 8 trădează faptul că ba se poartă cum le este vorba, ba vorbesc cum le e portul, dând dovadă de o lipsă crasă de consecvență. Intervalul 9-11 mai, vă solicită în aceeași măsură atât viața de familie, cât și cariera, dar norocul face că în weekend aveţi mai mult timp pentru voi și cel/a pe care îl/o iubiţi, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Gemeni:

În jurul sau în cursul zilelor de 7 și 12 ar fi indicat să nu amestecaţi prietenia și chestiunile financiare. Gândiţi-vă bine dacă ar fi înțelept să investiţi în idei dintr-un domeniu pe care nu îl stăpâniţi prea bine sau care nu prezintă garanții prea mari. Cei/le pe care îi/le refuzaţi, cel puțin pentru moment, vor înțelege că aveţi rezervele voastre și că îi/le veţi ajuta altădată cu drag.






Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Rac:

În intervalul 9-11 mai, s-ar putea ca climatul relațional să se tensioneze. Problema se poate să o constituie faptul că sunteţi dispuşi/se să faceţi prea multe compromisuri pentru a îl/o mulțumi pe cel/a drag/ă, fapt care nu este observat de partener/ă. O schimbare de atitudine în raport cu persoana iubită v-ar putea ajuta să atenuaţi eventualele tensiuni care ar putea interveni între voi în aceste zile.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Leu:

Ziua de 9 s-ar putea să aducă unele tensiuni pe plan familial, mai ales dacă, de ceva timp încoace, vă dedicaţi mai mult muncii decât persoanelor dragi. Vești bune însă vin în weekend pentru aceia/lea dintre voi care au o relație la distanță sau cu cineva de altă religie și/sau naționalitate. S-ar părea că apare o şansă pentru a face aceasta mai ușor de suportat, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Fecioară:

În intervalul de zile 9-11 mai, viața de familie și cariera vă provoacă să descoperiţi cea mai fericită metodă de a vă gestiona timpul, astfel încât să vă puteți achita cu succes de sarcinile care vă revin pe ambele fronturi. Se cere echilibrat, sâmbătă sau duminica aceasta, aportul vostru la schițarea planurilor de viitor ale cuplului în funcție de contribuția partenerului/ei. Fiţi realişti/ste!


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 7-13 mai 2018


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Balanţă:

Weekendul ar trebui să îl dedicaţi vieții de cuplu. Dacă faceți în așa fel încât să vă bucurați de timp împreună, puteți discuta și pune la cale unele planuri pe care nu ați avut timp să le dezbateți. Începând cu ziua de 13 mai, puteți trece într-o nouă etapă a relației voastre care vă permite să aprofundați legătura emoțională de care vă bucurați. Profitați de acest context astral!


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Scorpion:

Eventualele dispute pe care le puteți avea cu partenerul/a în zilele de 7 şi 8 ajung inevitabil să se reflecte în atmosfera de acasă și în starea de spirit a celorlalți/te membri/e ai/le familiei. Dacă nu reușiți să ajungeți la un numitor comun în prima parte a săptămânii, există riscul ca situația să se complice vizibil în jurul zilei de 10. Depinde de voi să aveţi inițiativa unui dialog productiv.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Săgetător:

La începutul săptămânii, pot apărea unele probleme între voi și partener/ă din cauza faptului că părinții voştri sau ai/le celui/ei drag/i se implică prea mult în treburile voastre de cuplu. Poate ar fi mai bine dacă aţi avea o discuție în particular cu ei. Cu siguranță, intențiile lor sunt bune, dar felul în care înțeleg să acționeze face mai mult rău decât bine. Încercaţi să îi faceţi să înțeleagă acest lucru.






Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Capricorn:

Dacă urmaţi cursuri perioada aceasta, fie că sunteţi încă la liceu, facultate sau urmăriţi să vă perfecţionaţi în domeniu, cert este că, la începutul săptămânii, aveţi ocazia de a cunoaște un grup de oameni cu adevărat interesanți. Cât privește familia, se anunță evenimente importante în acest sector în jurul zilei de 13 mai, dar de atitudinea voastră depinde deznodământul și urmările lor.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Vărsător:

Lucraţi destul de mult, iar familia se poate să sufere că nivelul vostru de implicare este mai mare la muncă decât acasă. Reproșurile ar putea veni cu grămada dacă nu găsiţi o metodă eficientă de a vă împărți între ceea ce aveţi de făcut acasă și sarcinile, multe într-adevăr, care vă revin la locul de muncă. În definitiv, depinde de voi să găsiţi o metodă adecvată de a face față unui program încărcat, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul dragostei 7-13 mai 2018, Peşti:

Aparent, zilele de 7 şi 13 creează valuri în sectorul de viață familial și sentimental. Dacă în prima zi a săptămânii, partenerului/ei pare să nu îi surâdă ideea îndeplinirii îndatoririlor domestice, fapt ale cărui urmări se răsfrâng în bunul mers al gospodăriei, în ultima zi a săptămânii, obligațiile sociale, fie ale sale personale ori ale voastre în calitate de cuplu, riscă să îl/o copleșească.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS