Horoscopul sănătăţii, 7-13 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 7-13 mai 2018


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Berbec:

În jurul zilei de 7 mai, se prea poate să nu te găsești în cea mai bună formă. S-ar putea să fie vorba de unele vești neplăcute sau de unele secrete pe care crezi că cineva apropiat le ține față de tine. Ideal ar fi să apuci taurul de coarne și să încerci să clarifici acele chestiuni care se cer lămurite. Altfel, s-ar putea să nu ai un început de săptămână așa cum ți-l dorești.


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Taur:

Din 9 până în 11, ai parte de cod roșu în privința sănătății. Poate din dorința de a te menaja și de a sta departe de factorii de stres, vei fi tentat să devii prea indulgent cu tine însuți. Nu-i nimic rău în a avea grijă de tine, dar când comoditatea devine un stil de viață, ar fi indicat să-ți pui unele semne de întrebare. Caută să găsești echilibrul și să mai ieși din zona de confort.






Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Gemeni:

S-ar putea ca zilele de 9 și 13 să nu te suprindă în cea mai bună stare. Poate fi vorba de extenuare de la muncă sau stres, indiciu că responsabilitățile care ți-au revenit săptămâna aceasta atârnă greu pe umerii tăi. Bine ar fi dacă ai încerca să vezi și de tine, măcar printre picături. Cu siguranță îți poți face timp să alergi prin parc sau, în orice caz, să te destresezi.


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Rac:

Din 9 până în 11 mai, convingerile tale cu privire la unele chestiuni arzătoare ale momentului se pot schimba cu o viteză amețitoare, indiciu că ești destul de confuz în legătură cu ceea ce simți vizavi de aceste subiecte. Dacă-ți dorești să eviți eventualele certuri cu tine însuți, dar și cu cei din jur, fă-ți ordine în gânduri și-n trăiri. In caz contrar, poți avea parte de câteva zile chiar haotice!


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Leu:

Dacă, în cursul sau în jurul zilelor de 7 și 12 mai, ții vreo dietă sau urmezi un tratament, încearcă să o faci așa cum ți-a prescris doctorul. Altfel, se prea poate ca tot progresul să fi fost în zadar. Caută să nu te abați de la instrucțiunile sale și vei observa că te vei pune pe picioare în timp util. De asemenea, poate nu ți-ar prinde rău să faci mai mult sport, cel puțin zilele acestea.


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Fecioară:

Mijlocul de săptămână, mai exact intervalul de zile 9-11 mai, ar putea fi cel în care forma ta fizică, respectiv cea mentală nu se ridică la așteptările tale. Încearcă să te ții departe de sursele exterioare de stres și presiune, concentrându-te pe recalibrarea interioară. Sportulc te poate ajuta să te eliberezi de vibrațiile negative și să te reîncarci cu energie.


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Balanţă:

În 9 şi 10 mai, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca starea ta generală să nu fie tocmai bună. Cu siguranță nu este vorba de ceva serios, doar ca-ți lipsește energia de care te bucuri de regulă chiar și la mijlocul săptămânii. Dacă încerci să mănânci mai sănătos, vei vedea că bateriile tale se vor regla fără alte intervenții.


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Scorpion:

Sănătatea pare să nu se numere printre domeniile de viață vizate de aştrii săptămâna aceasta, dar nu înseamnă că trebuie să fii pregătit când vine vorba de prevenție. Felul în care gândești și lucrurile pe care le spui funcționează ca un magnet care poate atrage atât bunăstare fizică și mentală, cât și disconfort. Depinde de tine în ce direcție îndrepți puterea ta de vizualizare!


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Săgetător:

Din acest punct de vedere, s-ar putea ca ziua de 9 să nu fie una tocmai bună. Caută să eviți mâncărurile grele și băuturile alcoolice întrucât starea ta de bine ar putea fi mult afectată dacă îți permiți astfel de răsfățuri. Încearcă să ai ceva mai multă grijă de tine și gândește-te la urmările pe termen lung ale unei dietei dezechilibrate. Este în interesul tău să fii prudent.


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Capricorn:

Din câte se pare, aştrii-și aduc aminte că dispui de o axă a sănătății în horoscopul tău general abia în 17. Recomandat ar fi să nu-ți faci planuri de a pleca departe în această zi, deoarece poți avea parte de dezechilibre serioase la nivelul sistemului excretor. In caz contrar, riști să te alegi cu diaree sau constipație și crampe abdominale puternice care-ți pot strica planurile de călătorie.






Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Vărsător:

Zilele de 7 și 8 te întâmpină cu multă energie și o stare de bine care molipsește pe toată lumea în jurul tău. Ești o persoană expansivă și se prea poate să fii tentat sî-ți programezi multe activități în prima parte a săptămânii, dar înțelept ar fi să o conservi, astfel încât weekendul să nu te surprindă într-o stare de apatie care să te urmărească chiar și până săptămâna viitoare.


Horoscopul sănătăţii 7-13 mai 2018 – Peşti:

Zilele de 7 și 13 pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește sănătatea. Dacă în prima zi a săptămânii acestea pot apărea pe filiera modului în care înțelegi să-ți trăiești viața sau mai bine spus, a faptului că crezi că n-ar trebui să-ți refuzi nimic de vreme ce doar o viață avem, în ultima zi a săptămânii, pot reveni în peisaj afecțiuni nevindecate complet sau tratate superficial.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS