Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Berbec:

În zilele de 24 şi 25 mai, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să vă concentraţi atunci pe relația cu partenerul/a de cuplu și să îi acordaţi mai mult timp decât aţi făcut-o în mod obișnuit. Altfel, s-ar putea ca în zilele de 26 şi 27 atmosfera dintre voi să fie una care să nu vă permită să vă bucurați unul de celălalt. Rezervaţi din atenția voastră pentru el/ea, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Taur:

În weekend, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că dacă decideţi să vă petreceţi zilele de 26 şi 27 alături de persoana iubită, cu siguranță veți avea parte de unele momente mai mult decât plăcute. Trebuie doar să vă reorganizaţi programul, astfel încât să aveţi timp să vă ocupaţi mai mult de viața voastră sentimentală. Trebuie să investiţi și în acea direcție.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Gemeni:

Din câte se pare, în prima zi a săptămânii poate fi mai dificil decât în mod normal să evitați o confruntare verbală cu partenerul/a. Înainte de a da curs liber acuzelor, bine ar fi să vă gândiţi dacă nu cumva exageraţi. În intervalul de zile 24-26 mai, popularitatea voastră crește văzând cu ochii, moment numai bun să activaţi mai intens pe scena socială. Nu îl irosiţi ascunzându-vă în carapace, avertizează horoscopul săptămânal.






Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Rac:

În prima parte a săptămânii, se poate să primiţi o vizită din partea unei rude apropiate sau un telefon din partea unui/ei prieten/e despre care nu aţi mai auzit nimic în ultima vreme. La mijlocul săptămânii, ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu familia, în special de origine, urmând să staţi și cu cei/le dragi ai/le voştri/astre în weekend. Se recomandă ieșirile cu prietenii/ele și persoana iubită.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Leu:

În weekend, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul vostru general, animând atmosfera din acest plan al vieții voastre. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să nu tensionaţi lucrurile pentru că este posibil ca sub influența tranzitului selenar, lucrurile să ia o întorsătură nu tocmai bună. Aştrii vă recomandă să căutaţi o metodă de a face să domine armonia între voi și cei/le dragi.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Fecioară:

Luni, este posibil să înghițiți cu mai multă dificultate lipsa de simț practic și sentimentalismul (după părerea voastră) dus la extrem al partenerului/ei, fapt care vă face pasibili/e de un conflict. În intervalul de zile 24-26 mai, reușiți să faceți pace de dragul armoniei de cuplu și momentelor liniștite cu cei mici. Căutaţi să îl/o înţelegeţi mai mult pe cel/a drag/ă.


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 21-27 mai 2018


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Balanţă:

În cursul sau în jurul zilei de 26 mai, nu este exclus să treceţi prin unele momente destul de tensionate. Cu oricine aţi purta discuții zilele acestea, e posibil să se ajungă la ceartă, fapt care riscă să afecteze pe termen lung unele relații mai puțin rezistente. Încercaţi să faceţi pace cu acele persoane cu care aţi ajuns să aveţi fricțiuni, mai ales dacă sunt persoane apropriate.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Scorpion:

În cursul sau în preajma zilei de 25, se așterne o atmosferă bună pe plan social, dar și sentimental. Sunteţi, în mare parte, acolo unde v-aţi dorit să fiţi pe acest plan, dar această relativă stare de echilibru se poate să fie mai fragilă decât v-aţi aștepta. Încercaţi să o cultivaţi și să o menţineţi pentru că acum nu este momentul să atacaţi subiecte delicate cu cei/le de lângă voi. Fiţi prudenţi/te.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Săgetător:

Climatul familial dă semne de îmbunătățire în prima parte a săptămânii. Ce este drept, rămân conturi de reglat cu părinții sau figurile autoritare din viața voastră, dar parcă nu ca altădată. Tot acest progres se poate duce pe apa sâmbetei în ultimele două zile ale săptămânii dacă vă lăsaţi prea puternic afectaţi/te de metehnele persoanelor dragi. Bine ar fi dacă aţi înceta să mai încercaţi să le faceţi să se schimbe.






Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Capricorn:

În weekend, Luna se deplasează prin casa prietenilor/elor din horoscopul vostru general, semn cum că viața voastră socială se animă simțitor odată cu sosirea weekendului. Așa se face că dacă v-aţi făcut planuri cu cei/le din gașcă, șansele sunt mari să fie totul așa cum v-aţi imaginat. S-ar putea, de asemenea, să cunoaşteţi oameni noi care să vă reîmprospăteze felul în care priviţi lumea și viața.


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Vărsător:

Sentimental vorbind, nu se arată schimbări importante în viața voastră, dar pe plan social, e posibil să apară noutăți în data de 27 mai. Fie voi sunteţi unii/ele, făcându-vă intrarea într-un alt cerc de persoane, fie apar figuri noi în anturajele în care vă învârtiți deja. Oricum, abilitățile voastre de comunicare și integrare nu trec neobservate, ceea ce vă face să vă simţiţi bine. Încercaţi să îndrăzniţi mai mult!


Horoscopul dragostei, 21-27 mai 2018 – Peşti:

În zilele de 22 şi 23 mai, Luna se deplasează prin casa partenerului/ei de viață din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca lucrurile să evolueze într-o direcție bună pentru voi dacă sunteți amândoi dispuși să investiți în acest plan comun al vieților voastre. Poate că dacă v-ați organiza mai bine agenda zilnică, ați avea mai mult timp pe care să îl petreceți împreună cu folos.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS