Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018. Unicul horoscop veridic din România.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Berbec:

De vreme ce Luna Nouă din 15 a lunii se desăvârșește în casa posesiunilor voastre, nu ar fi de mirare dacă aţi deveni posesivi/e și cu persoanele dragi săptămâna aceasta. Se poate totuși să vă arătați geloşi/ase cu partenerul/a și destul de tradiţionalişti/ste în relație cu fiii/cele. Poate că la început le va surâde ideea de a se simți sprijiniți/te și protejați/te, dar dacă exageraţi, există riscul să vă atrageţi critici și acuze, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Taur:

Pentru că Luna Nouă din data de 15 se formează în casa personalității voastre, este de așteptat să începeţi un nou capitol pe plan social. Poate că, în zilele care urmează, veţi atrage un alt gen de persoane decât până acum, dar depinde de nivelul de apreciere personală și de așteptările voastre în ceea ce îi/le privește pe ceilalți/lelalte dacă veţi cunoaște oamenii de care aveţi nevoie în această etapă a vieții voastre.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Gemeni:

Casa a XII-a în care se formează Luna Nouă din ziua de 15 simbolizează, printre altele și trecutul vostru, deci s-ar putea să revină în peisaj foști/stele parteneri/e sau să vi se răscolească sentimentele pe care încă le nutriţi pentru cineva care a însemnat odată ceva pentru voi. Nu vă aşteptaţi însă ca actualul/a partener/ă să stea cu mâinile în sân în timp ce voi visaţi cu ochii deschiși la o veche iubire, avertizează horoscopul săptămânal.






Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Rac:

Casa a XI-a în care se formează Luna Nouă din 15 îi/le reprezintă, de asemenea și pe prietenii/ele voştri/astre, respectiv pe aceia/lea care cred în potențialul și ideile voastre. Investiţi mai mult timp, energie și sentimente în cei/le care v-au demonstrat de-a lungul timpului că sunt lângă voi și vă susțin orice s-ar întâmpla. În acest fel, puteți fi siguri/e că îi/le veţi avea de partea voastră multă vreme de acum încolo.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Leu:

Prin prisma nivelului la care vă situaţi pe scara socială și/sau profesională sau datorită ambiției voastre de a vă afirma în aceste sectoare de viață, puteți ajunge să pătrundeţi în cercuri de oameni influenți săptămâna aceasta. Luna Nouă din 15 vă sprijină în acest demers, dar este important să lăsaţi experiența de muncă și prestanța să vă recomande. Aveţi toate șansele să faceţi o impresie bună.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Fecioară:

Casa a IX-a din horoscopul vostru general reprezintă, de asemenea și rudele partenerului/ei, dar în special pe părinții săi, dar și frații ori surorile sale. Cu această ocazie, puteți începe un nou capitol relațional cu ei, mai ales dacă nu v-ați prea avut la suflet în ultima vreme. Nu vă aşteptaţi să înceapă să curgă lapte și miere între voi și ei, dar cert este că lucrurile merg înspre mai bine.


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 14-20 mai 2018


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Balanţă:

Luna Nouă din 15 a lunii ocupă casa intimității din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi bine să vă concentraţi pe reînnoirea atmosferei din dormitor. Chiar și așa, este posibil ca nivelul de gelozie și posesivitate afișat în raport cu partenerul/a să atingă cote alarmante în zilele următoare. La început, poate fi incitant pentru amândoi, dar pe termen lung, devine extenuant.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Scorpion:

Sectorul de viață în care se resimte cel mai puternic Luna Nouă din ziua de 15 este, fără doar și poate, cel sentimental. Persoanele singure au șansa de a le ieși în cale cineva cu totul special, iar cei/le implicați/te într-o relație, de a începe un nou capitol de viață în doi. Recomandat ar fi să fiţi ceva mai expliciţi/te în comunicare dacă vă doriţi să vă faceţi înţeleşi/se de cel/a drag/ă. Nu vă sfiiţi să spuneţi ce gândiţi.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Săgetător:

Cu excepția zilei de 14, se prea pare că aştrii nu iau în colimator acest sector ale vieții voastre personale. Acest lucru înseamnă că oricare ar fi situațiile cu care vă întâlniţi la începutul săptămânii, sunteţi liberi/e să le abordaţi așa cum se cuvine. Horoscopul săptămânii vă recomandă să daţi dovadă totuși de multă înțelegere și să îi/le ascultați mai mult pe cei/le dragi. Veți ajunge departe astfel.






Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Capricorn:

Casa a V-a care găzduiește Luna Nouă din data de 15 reprezintă și casa iubirii, respectiv a copiilor din horoscopul vostru general, indiciu că se anunță o săptămână în care rolurile-cheie le vor juca partenerul/a și cei mici. Nu este de mirare așadar dacă simţiţi nevoia să petreceţi mai mult timp de calitate în compania lor sau să îi răsfăţaţi cu cadouri sau activități care le fac o deosebită plăcere.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Vărsător:

Casa a IV-a pe care o ocupă Luna Nouă din 15 semnifică, printre altele și familia, indiciu că oricât de mult preț aţi pune pe libertatea personală, săptămâna aceasta simţiţi nevoia de a vă ști protejaţi/te, iubiţi/te și în siguranță printre cei/le dragi ai/le voştri/astre. Schimbarea de atitudine față de ei/le îi/le va surprinde plăcut fără îndoială și vă va ajuta să consolidați atmosfera pașnică din sânul familiei.


Horoscopul dragostei, 14-20 mai 2018 – Peşti:

Casa a III-a în care se perfectează Luna Nouă din 15 a lunii îi/le simbolizează, printre altele și pe frații/surorile/verii/verișoarele, respectiv vecinii/ele voştri/astre, deci dacă vă doriţi ca relațiile avute cu ei/le să meargă înspre mai bine, ar fi timpul să faceţi pași consistenți în direcția lor. Poate că lucrurile vor evolua mai lent decât v-aţi dori, dar tot ceea ce contează este că sunteți pe calea cea bună.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS