Horoscopul dragostei, 30 aprilie - 6 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 30 aprilie - 6 mai 2018


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Berbec:

Axa stimulată de Luna Plină din data de 30 nu face referire doar la posesiuni, ci și la posesivitate. Nu ar trebui să vă mire așadar dacă rezistaţi cu dificultate săptămâna aceasta tentației geloziei. Dar dacă vă doriţi să vă aveţi bine cu persoanele din jur, renunţaţi la tendința de a îi/le controla. Încercaţi să aveţi încredere în ei/le. Nu căutaţi să îi/le privaţi de liberul arbitru pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva voastră, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Taur:

Întrucât casa a VII-a în care se formează Luna Plină din ziua de 30 simbolizează atât parteneriatele de afaceri, cât și cele de viață, este de așteptat să resimţiţi efectele acestui eveniment astral și în relația de cuplu. V-aţi putea surprinde persoana iubită mai des decât de obicei săptămâna aceasta într-o stare de melancolie. Dacă vreţi să îl/o ajutați, nu fiţi căpoşi/ase și daţi dovadă de sensibilitate și înţelegere, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Gemeni:

În zilele de 30 aprilie şi 1 mai, aşteptaţi-vă la vizite sau măcar telefoane din partea rudelor apropiate. În intervalul 2-4 mai, vine rândul să acordaţi mai multă atenție familiei, chiar dacă unele lucruri pe care le fac vă determină să vă ieşiţi din minți uneori. Zilele de weekend se cer dedicate vieții de cuplu și/sau activităților avute cu copiii.






Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Rac:

Casele peste care Luna Plină din 30 a lunii creează o punte de legătură mai fac referire și la viața socială, respectiv cea sentimentală, cu mențiunea că în cazul vostru efectele se fac simțite cu precădere în raport cu persoana dragă și/sau cei mici. Poate că va fi nevoie să depuneţi mai multe eforturi decât de obicei să vă controlaţi gelozia și posesivitatea. Veţi remarca că merită pe deplin, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Leu:

Influența cea mai puternică a Lunii Pline din prima zi a săptămânii este exercitată în casa familiei unde se poate încărca și mai mult atmosfera deja tensionată din relația cu rudele de origine. În loc să aduceţi pe tapet subiecte de discuție care nu duc niciunde sau chiar degenerează adesea în certuri, poate ar fi mai bine să căutaţi metode prin care să vă eliberaţi cumva de această tendință.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Fecioară:

Luna Plină din data de 30 ar putea pune presiuni pe relația voastră cu rudele apropiate, ale partenerului/ei, dar mai ales ale voastre. Nu lăsaţi animozitățile din trecut să se accentueze pe fondul acestei lunații. Abandonaţi-vă orice plan de a vă răzbuna pentru un rău pe care vi l-au comis în trecut. În primă fază, recomandat ar fi să treceţi peste ceea ce a fost și să eliberaţi terenul pentru un nou început.


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 23-29 aprilie 2018


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Balanţă:

Viața voastră socială ar putea primi cea mare porție din timpul liber de care aveţi parte săptămâna aceasta. Dar evitaţi să acordaţi bani împrumut sau să luaţi în crezare unele bârfe care se vehiculează în cercul vostru de amici/e. Poate ar fi mai bine să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine și dacă ele stau într-adevăr așa cum dau impresia, înseamnă că poate ar trebui să acţionaţi în consecință.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Scorpion:

Efectele Lunii Pline din ziua de 30 se fac simțite și în perimetru vieții de cuplu, confruntându-vă mai des decât în mod normal săptămâna aceasta cu încăpățânarea persoanei iubite. Probabil că va da dovadă de o atitudine mai practică decât a voastră, fapt care poate pica greu sensibilității voastre mai accentuate de zilele acestea. Spuneţi-i că vă doriţi să vadă lucrurile din perspectiva voastră.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Săgetător:

Abilitățile voastre de comunicare și socializare ies destul de mult în evidență în zilele de 4 şi 5 mai, reușind să închegaţi mai repede decât de obicei cu persoane care vă pot fi aproape atunci când vă aşteptaţi mai puțin în viitor. Cultivaţi cumva relațiile cu aceștia/stea și veţi observa cât de norocoşi/ase sunteţi că îi/le aveţi alături. Contează mai mult decât credeţi să fiţi înconjuraţi/te de oameni de la care aveţi ce învăţa.






Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Capricorn:

Luna Plină din 30 a lunii vă poate ridica nivelul de popularitate în rândul celor de lângă voi, cel puțin săptămâna aceasta, motiv pentru care v-ar putea fi mai ușor decât de obicei să vă faceţi amici/e noi și să întâmpinaţi alte fețe în anturajul pe care îl frecventaţi deja. Oricare ar fi situația, cert este că ar fi recomandat să vă împărţiţi timpul echitabil între prieteni/e și persoana iubită.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Vărsător:

Efectele Lunii Pline din data de 30 se recunosc și la polul opus al axei activate de acest eveniment astral. Astfel, v-aţi putea lovi de viziunile conservatoare ale părinților, fapt care ar putea duce la neînţelegeri. Aveţi mai multe de câștigat dacă realizaţi la timp că nu aveţi cum să îi/le schimbaţi pe ceilalți/lelalte și că tot ceea ce puteți face în astfel de cazuri este să vă modificaţi voi abordarea față de ei/le.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Peşti:

Din cauza Lunii Pline din ziua de 30 aprilie, se prea poate să treceţi printr-o perioadă, cel puțin de o săptămână, mai dificilă cu rudele apropiate ale partenerului/ei, poate chiar cu socrii/acrele. Dacă le purtați pică pentru ceva din trecut, ştergeţi cu buretele acel episod și luați-o de la capăt, mai ales de dragul persoanei iubite. Poate fi greu să vă asumaţi cele întâmplate și să mergeţi mai departe, dar nu este imposibil, arată horoscopul săptămânal.

loading




Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS