Horoscopul zilei de duminică, 1 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 1 aprilie 2018


Horoscop 1 aprilie 2018, Berbec:

Duminică vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită specială din partea unei persoane din trecut cu care aţi avut o legătură extrem de specială.


Horoscop 1 aprilie 2018, Taur:

Lucrul pe care vi-l doriţi mai mult decât orice este mai aproape decât aţi crede, dar va mai fi necesar să depuneţi niște eforturi până ce veţi ajunge să îl atingeţi. Faceţi o listă cu pașii pe care trebuie să îi faceţi și veţi vedea cât de ușor va fi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Gemeni:

Duminică pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi; încercaţi să vă bucuraţi de această vreme caldă de primăvară şi petreceţi tot mai mult timp în aer liber. Simţiţi nevoia să staţi în natură, să vă relaxaţi şi să vă eliberaţi mintea şi sufletul de gândurile şi energiile negative.


Horoscop 1 aprilie 2018, Rac:

După o săptămână extrem de aglomerată pe plan profesional, azi reuşiţi să vă deconectaţi de tot ce înseamnă sarcini şi să vă relaxaţi. Aveţi timp să vă faceţi ordine în gânduri şi în idei. De asemenea, spre seară este posibil să faceţi o vizită unei persoane foarte dragi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Leu:

O întâlnire cu iubitul/a sau cu un/o amic/ă se amână până destul de târziu, ceea ce vă face să fiţi puțin nesiguri/e pe voi. Începeţi să vă întrebaţi dacă nu cumva persoana respectivă de fapt nu vrea să vă vadă. Nu este cazul, așa că ţineţi-vă temperamentul în frâu!


Horoscop 1 aprilie 2018, Fecioară:

Astăzi aveţi o dorinţă puternică de a ieşi din zona de confort şi a vă depăşi limitele impuse în ultima perioadă. Aveţi încredere în voi şi vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Spre seară, este posibil ca o persoană foarte dragă să vă invite la un eveniment frumos, arată horoscopul de azi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Balanţă:

Această perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi atât pe plan profesional, cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu oamenii din jurul vostru. Profitaţi de ziua de duminică şi încercaţi să vă ascultaţi sufletul şi să vă relaxaţi. Comunicaţi sincer cu voi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Scorpion:

Această perioadă este una foarte potrivită pentru a pune în plan visurile şi proiectele pe care le-aţi tot amânat în ultimele săptămâni din motive diverse. Aveţi încredere în voi şi lăsaţi-vă conduşi/se de intuiţie deoarece aceasta nu dă niciodată greş.


Horoscop 1 aprilie 2018, Săgetător:

Duminică pare să fie o zi destul de relaxantă pentru voi; profitaţi de timpul liber şi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra familiei. Găsiţi activităţi frumoase care să vă apropie şi mai mult şi să vă ajute să comunicaţi deschis.


Horoscop 1 aprilie 2018, Capricorn:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pentru voi; întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde pregătiţi o surpriză specială pentru partenerul/a de cuplu sau o persoană la care ţineţi foarte mult. Deşi timpul nu este tocmai de partea voastră, sunteţi foarte atenţi/te la detalii pentru că vreţi ca totul să iasă perfect.


Horoscop 28 martie 2018, Vărsător:

Astăzi vreţi să vă vedeţi cu niște prieteni/e, dar ezitați să mergeţi pentru că nu mai doriţi să mai cheltuiţi bani. Ar fi însă păcat să rataţi o distracție de zile mari doar pentru că nu aveţi fonduri la dispoziție. Mai bine luaţi cu voi doar strictul necesar.


Horoscop 1 aprilie 2018, Peşti:

Profitaţi de a doua zi de weekend şi încercaţi să vă relaxaţi. Plimbările în aer liber vă vor ajuta să uitaţi de griji şi de probleme. Spre seară, este posibil să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei sau a unei persoane la care ţineţi mult, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS