Horoscopul zilei de miercuri, 1 noiembrie 2017

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 1 noiembrie 2017


Horoscop 1 noiembrie 2017, Berbec:

Încercaţi să spuneţi ce aveţi pe suflet; nimeni nu îşi poate da seama de emoţiile şi stările pe care le aveţi. Este momentul să fiţi deschişi/se şi să vorbiţi cu oamenii din jurul vostru prin ce treceţi. Puteţi primi o mână de ajutor şi vă va fi mult mai uşor să mergeţi mai departe.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Taur:

Ziua de astăzi este dedicată în întregime vieţii profesionale, unde încercaţi să dezvoltaţi un nou proiect destul de interesant. Aveţi multă încredere în voi şi încercaţi să luaţi lucrurile treptat astfel încât să nu rataţi paşi importanţi. Seara va fi doar despre relaxare.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Gemeni:

Şefii/ele vă cer să vă amânaţi sau chiar anulaţi planurile personale deoarece au nevoie de voi într-o întâlnire destul de importantă. Mergeţi împreună într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a discuta detalii despre un proiect important pentru companie.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Rac:

Ziua de azi este împărţită astfel încât să vă ocupaţi nu doar de viaţa profesională, ci şi de cea personală. Dacă primele ore ale dimineţii vă captează atenţia asupra sarcinilor profesionale, imediat după prânz încercaţi să vă surprindeţi partenerul/a de cuplu cu o vizită surpriză.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Leu:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de greu să vă concentraţi asupra vieţii profesionale. Pentru a nu face greşeli pe care mai târziu le veţi regreta, faceţi tot posibilul să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Fecioară:

Încercaţi ca azi să comunicaţi cât mai deschis cu persoanele din jurul vostru. Simţiţi nevoia să spuneţi ce aveţi pe suflet şi să rezolvaţi micile conflicte cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă poate convinge că este timpul pentru următorul pas.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Balanţă:

Indiferent de cât de greu pare să fie totul pe plan profesional, horoscop-urania.org vă sfătuieşte să încercaţi să vă păstraţi optimismul. De asemenea, asiguraţi-vă că vedeţi lucrurile din toate unghiurile şi îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă în momentul în care aveţi nevoie.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de miercuri este una aglomerată pe plan profesional; încercaţi, totuşi, să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. De asemenea, spre seară aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Săgetător:

Aştrii vă sfătuiesc să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care este posibil să fiţi puţin ţâfnoşi/ase deoarece unele nu vă vor ieşi aşa cum vă doriţi. Aveţi încredere în voi şi nu uitaţi să zâmbiţi.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Capricorn:

Azi astrele vă aşteaptă cu multe surprize frumoase. Prima parte a zilei de 01.11.2017 va fi dedicată vieţii profesionale, unde primiţi o veste neaşteptată din partea şefilor/elor şi un bonus substanţial. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face un cadou frumos.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Vărsător:

Pentru ca lucrurile să meargă aşa cum trebuie pe plan personal, este momentul să faceţi compromisuri, să renunţaţi la trecut şi să vă concentraţi mai mult atenţia asupra lucrurilor mărunte din viaţa voastră. Apreciaţi oamenii cu care aveţi o relaţie specială.


Horoscop 1 noiembrie 2017, Peşti:

Astăzi apar câteva probleme mai dificile pe plan profesional şi trebuie să vă ocupaţi de ele cât mai repede cu putinţă. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Un sfat de la un/o coleg/ă de muncă poate fi cheia pentru a depăşi această situaţie. 

Horoscopul săptămânii 6-12 noiembrie 2017

 
Horoscop săptămânal adevărat: 6-12 noiembrie 2017


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Berbec:

În ultimele două zile ale acestei săptămâni, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar fi de dorit să daţi dovadă de moderație în toate. Încercaţi să vă odihniţi cât mai mult şi să nu exageraţi cu mâncărurile grase pentru a face față oricărei stări de disconfort cu care v-aţi putea confrunta la sfârşitul săptămânii.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Taur:

În zilele de 7 şi 8 ale lunii, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că abilitățile voastre de socializare sunt la cote mai ridicate decât de obicei. Faptul că Venus intră în data de 7 în casa parteneriatelor de afaceri din horoscopul vostru general nu face decât să amplifice lucrurile și să vă ajute să descoperiţi cele mai rentabile oportunități de asocieri profesionale.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Gemeni:

În ziua de 7 noiembrie, Venus intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în perioada următoare, felul în care vă simţiţi în interior se reflectă în starea voastră de sănătate. Bine ar fi să nu vă lăsaţi sentimentele să vă controleze căci altfel s-ar putea ca acestea să vă afecteze nivelul de energie și capacitatea de a face față virusurilor. Încercaţi să vedeţi partea plină a paharului și totul va fi bine.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Rac:

În zilele de 7 şi 8 noiembrie, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că spre mijlocul acestei săptămâni, nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Încercaţi să nu vă programaţi activități mult prea solicitante atunci pentru că există posibilitatea să nu puteți să le faceţi față. Căutaţi ca atunci să vă focalizaţi pe cele care vă permit să mai luaţi o pauză de relaxare uneori.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Leu:

În zilele de 7 şi 8, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că există riscul ca nivelul vostru de sensibilitate să fie destul de crescut în perioada aceasta. Evitaţi așadar persoanele negativiste sau situațiile în care domină tensiune pentru că se poate să nu le faceţi față tocmai bine. Este nevoie de ceva mai multă tărie de caracter decât dispuneţi voi în acele zile.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Fecioară:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care, spre sfârşitul acestei săptămâni, nu vă face bine nici prea multă atenție, dar nici să nu fiţi băgaţi/te în seamă deloc. Alegeţi-vă cu grijă anturajele în care vă învârtiți pentru a beneficia fix de ceea ce aţi nevoie în această perioadă. Altfel, se poate ca emoțiile voastre să o ia cu totul razna.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Balanţă:

În weekend, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se arată un final de săptămână în care pare să nu vă mulțumească nimic. Poate că dacă aţi aprecia mai mult lucrurile pe care vi le oferă viața, situația ar sta diferit și nu v-ar mai dezamăgi nimic într-atât de tare. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte și va fi bine pentru voi.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Scorpion:

În data de 7 noiembrie, Venus pătrunde în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de energie din următoarea perioadă va fi ceva mai ridicat decât până acum. Așa se face că veţi avea mai multă energie după muncă pentru a face sport sau pentru a găti preparate sănătoase și sățioase pentru întreaga familie. Încercaţi să daţi dovadă de la fel de multă dedicare și pe viitor.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Săgetător:

Din 7 încolo, prezența lui Venus în casa care mai patronează secretele poate semnala faptul că revine în viața voastră un/o fost/ă iubit/ă ori poate sunteţi tentaţi/te să începeţi o relație departe de ochii lumii. Bine ar fi să gândiţi lucrurile bine înainte de a lua o decizie. S-ar putea ca situația să fie ceva mai încurcată decât aţi crezut la început. Asiguraţi-vă că vă asumaţi toate aceste lucruri.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Capricorn:

În zilele de 7 şi 8 noiembrie, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi de dorit să petreceţi timpul pe care îl aveţi la dispoziție în compania partenerului/ei de viaţă. Acest lucru vă va ajuta să vă reaşezaţi viața sentimentală pe traseul potrivit. Din 7 încolo, Venus intră în casa prietenilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care întâlniţi persoane noi și interesante.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Vărsător:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că se arată un final de săptămână destul de bun pentru a îl petrece cu cel/a dragă. Chiar dacă poate aveţi și alte angajamente sociale, cert este că v-aţi putea face timp și pentru persoana iubită, dar ține numai de voi acest lucru. Căutaţi să împacaţi într-un fel sau altul și capra, și varza.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Peşti:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care există riscul ca efortul fizic sau intelectual prea mari să vă creeze unele probleme. Bine ar fi să faceţi în așa fel încât, către sfârşitul acestei săptămâni, să nu vă propuneţi să realizaţi prea multe lucruri, mai ales dacă ştiţi că suferiţi de o boală cardiacă. 

Horoscopul zilei de marţi, 31 octombrie 2017

 
Horoscop veridic zilnic: marţi, 31 octombrie 2017


Horoscop 31 octombrie 2017, Berbec:

Astăzi sunteţi cu mintea în foarte multe locuri, motiv pentru care luaţi singuri/e decizia să vă amânaţi toate întâlnirile şi şedinţele profesionale. În schimb, reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie. Spre seară, partenerul/a de cuplu are nevoie de o mână de ajutor într-o problemă personală.


Horoscop 31 octombrie 2017, Taur:

Chiar dacă aştrii nu sunt poziţionaţi în favoarea voastră, faceţi tot posibilul ca azi să rezolvaţi câteva sarcini destul de importante pe plan profesional. Încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi.


Horoscop 31 octombrie 2017, Gemeni:

Astăzi trebuie să vă limitaţi comunicarea la nivelul minim; nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care încercaţi să fiţi pe cont propriu. Spre seară, o discuţie cu o persoană mai în vârstă vă poate convinge să luaţi o decizie importantă care vă aduce o schimbare majoră în viaţa voastră.


Horoscop 31 octombrie 2017, Rac:

Astăzi nu vă stă deloc capul la sarcinile profesionale; chiar şi aşa, pentru a nu începe ziua de marţi cu stângul şi a nu vă aglomera pe viitor, faceţi tot posibilul ca azi să vă ocupaţi de tot ce înseamnă sarcini obişnuite.


Horoscop 31 octombrie 2017, Leu:

Ziua de azi începe cu dreptul pentru Lei; trebuie să vă amânaţi planurile şi să mergeţi într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a finaliza un proiect la care aţi muncit în toată această perioadă. Nu aveţi foarte multe de făcut, ci doar de pus la punct ultimele detalii şi de semnat documentele.


Horoscop 31 octombrie 2017, Fecioară:

Ziua de 31.10.2017 pare să fie cea mai grea pentru Fecioare. Aveţi multe lucruri de rezolvat, iar aştrii nu sunt tocmai de partea voastră. Încercaţi să comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru şi să încercaţi să îi convingeţi să fie de partea voastră în proiectele pe care le aveţi în desfăşurare.


Horoscop 31 octombrie 2017, Balanţă:

În această perioadă aştrii nu sunt de partea voastră, aşa că sunteţi pe cont propriu şi vă descurcaţi de minune. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă pot convinge să luaţi o decizie la care visaţi de foarte mult timp, însă pe care aţi amânat-o din diverse motive.


Horoscop 31 octombrie 2017, Scorpion:

Deşi este a doua zi a săptămânii, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi încercaţi să vă ocupaţi de tot ce înseamnă viaţa profesională. Vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să rezolvaţi toate sarcinile pe care le-aţi primit din partea şefilor/elor. Seara este una specială, primiţi un cadou din partea unei persoane dragi.


Horoscop 31 octombrie 2017, Săgetător:

Azi încercaţi să luaţi o scurtă pauză de la tot ce înseamnă proiecte profesionale şi să vă dedicaţi majoritatea timpului vieţii sentimentale. Faceţi tot posibilul să comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul/a de cuplu; compromisurile sunt mai mult decât necesare pentru o relaţie serioasă.


Horoscop 31 octombrie 2017, Capricorn:

Încercaţi să rezolvaţi câteva probleme personale pe care din diverse motive le-aţi tot amânat în ultima perioadă; astăzi vă luaţi inima în dinţi şi vă îndreptaţi atenţia asupra acestui aspect important din viaţa voastră. O persoană în care aveţi mare încredere vă vine în ajutor cu câteva sfaturi bune.


Horoscop 31 octombrie 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de marţi pare să fie una aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante şi noi. Colegii/ele nu vă ajută deloc, aşa că sunteţi pe cont propriu. Spre seară veţi fi mult mai relaxaţi/te şi mai liniştiţi/te.


Horoscop 31 octombrie 2017, Peşti:

Deşi multe zodii stau departe de viaţa profesională, voi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat la locul de muncă. Dacă vă păstraţi calmul, veţi putea chiar să rezolvaţi până şi cele mai dificile probleme. 

Horoscopul zilei de luni, 30 octombrie 2017

 
Horoscop veridic zilnic: luni, 30 octombrie 2017


Horoscop 30 octombrie 2017, Berbec:

Secretele şi minciunile par să ameninţe să dăuneze lucrurilor la care aţi muncit atât de mult să le realizaţi. Trebuie să fiţi foarte atenţi/te la oamenii cu care comunicaţi, vor fi multe persoane care vor încerca să vă pună beţe în roate. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 30 octombrie 2017, Taur:

Ziua de azi aduce multe zâmbete, veselie şi relaxare; sunteţi foarte optimişti/te cu privire la proiectele pe care le aveţi de rezolvat pe viitor. De asemenea, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 30 octombrie 2017, Gemeni:

Deşi aveaţi alte planuri pentru astăzi, aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia şi asupra vieţii profesionale; aştrii sunt de partea voastră şi vă ajută să obţineţi contracte importante cu proiecte de durată. Sunteţi creativi/e şi veniţi cu idei foarte bune pentru planurile de viitor.


Horoscop 30 octombrie 2017, Rac:

Creşte entuziasmul în ceea ce priveşte relaţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru; aveţi suficient timp pentru a vă bucura de momente speciale alături de membrii/ele familiei. Partenerul/a de cuplu este mai mult decât fericit/ă să vă vadă zâmbind şi fără griji.


Horoscop 30 octombrie 2017, Leu:

Ziua de astăzi este dedicată în întregime vieţii sentimentale; faceţi tot posibilul să petreceţi aceste momente pentru a crea amintiri frumoase alături de persoanele la care ţineţi foarte mult. Spre seară, un/o membru/ă al(a) familiei vă poate da o veste frumoasă.


Horoscop 30 octombrie 2017, Fecioară:

Cu cât munciţi mai mult, cu atât veţi avea mai multe şanse de reuşită pe plan profesional. Nu vă daţi bătuţi/te, sunteţi pe drumul cel bun şi această perioadă aglomerată nu mai durează foarte mult. În scurt timp veţi începe să vedeţi şi rezultatele muncii voastre.


Horoscop 30 octombrie 2017, Balanţă:

Azi vă confruntaţi cu o problemă neaşteptată şi nu ştiţi cum să o rezolvaţi, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi ajutorul persoanelor dragi din viaţa voastră. Vă lăsaţi ghidaţi/te de partenerul/a de cuplu, care are o idee foarte inspirată de a scăpa din această situaţie.


Horoscop 30 octombrie 2017, Scorpion:

Ziua de luni pare să fie una foarte bună şi productivă în ceea ce priveşte viaţa profesională; avansaţi destul de mult cu planurile pentru proiectele aflate în desfăşurare, însă aveţi nevoie de colegii/ele de echipă pentru a le pune în aplicare.


Horoscop 30 octombrie 2017, Săgetător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă şi liniştită pentru Săgetători; conversaţiile pe care le aveţi cu persoanele dragi din viaţă se vor desfăşura fără nicio problemă. Mai mult, reuşiţi să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu un om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 30 octombrie 2017, Capricorn:

Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; acesta este cel mai bun moment pentru a ieşi din zona de confort şi a face modificări îndrăzneţe. Chiar şi aşa, este important să fiţi foarte atenţi/te la detalii şi să nu vă grăbiţi deloc.


Horoscop 30 octombrie 2017, Vărsător:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pentru Vărsători; aceasta vine la pachet cu zâmbete şi multă odihnă, fix tot ce aveaţi nevoie după o perioadă agitată pe plan profesional. Partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză cu adevărat specială spre seară.


Horoscop 30 octombrie 2017, Peşti:

Astăzi petreceţi momente frumoase în compania membrilor/elor familiei şi a/l prietenilor/elor foarte apropiaţi/te. Spre seară, încercaţi să rezolvaţi o problemă mai veche pe care o aveaţi cu partenerul/a de cuplu; amândoi daţi dovadă de seriozitate şi maturitate. 

Horoscopul zilei de duminică, 29 octombrie 2017

 
Horoscop veridic zilnic: duminică, 29 octombrie 2017


Horoscop 29 octombrie 2017, Berbec:

Nu vă fie teamă să le spuneţi persoanelor dragi tot ceea ce simţiţi pentru ele. Viața e scurtă și nu știm unde vom fi nici peste cinci minute, așa că profitaţi de ceea ce aveţi și deschideţi-vă inima.


Horoscop 29 octombrie 2017, Taur:

Nu e așa că nu aţi mai cumpărat de multă vreme ceva nou în casa voastră? Azi este momentul să mergeţi la cel mai apropiat magazin și să vă faceţi plinul de electronice sau electrocasnice. Veţi vedea cât de bine vă veţi simți atunci când trăiţi într-un mediu care este perfect pus la punct.


Horoscop 29 octombrie 2017, Gemeni:

Știm că aveţi atât de multe calități, că sunteţi nişte persoane cu foarte multe daruri, dar astăzi ar fi poate mai bine să daţi dovadă de un strop de umilință și să nu mai ţineţi cont de aceste aspecte. Nu spunem că nu este bine să le arătați tuturor ce valoare aveţi, dar uneori e mai bine să lăsaţi pe alții să vă laude.


Horoscop 29 octombrie 2017, Rac:

Cineva apropiat de voi încearcă să vă curme energia sau să vă lovească într-un sens psihologic. Nu vă dorește neapărat răul, dar cochetează cu ideea de a vă pune puțin la pământ. Nici măcar el/a nu conștientizează foarte bine ceea ce vrea, e invidios/asă sau gelos/asă.


Horoscop 29 octombrie 2017, Leu:

Azi veţi primi o veste extrem de bună, care vă face să fiţi în culmea fericirii. Toată lumea va înțelege dacă vă veţi petrece restul zilei sărbătorind, pentru că chiar aveţi toate motivele să vă bucuraţi de ceea ce se întâmplă în viața voastră acum. Așa că vă așteaptă numai lucruri bune.


Horoscop 29 octombrie 2017, Fecioară:

Primiţi un mesaj sau o scrisoare extrem de romantică din partea unui/ei tip/e care vă place mult, iar ceea ce vă spune el/a vă entuziasmează peste măsură și vă face să credeţi că aveți șanse să fiți împreună pentru tot restul vieții, dar aştrii sunt de părere că poate ar trebui să vă mai temperaţi puțin.


Horoscop 29 octombrie 2017, Balanţă:

Sunt șanse extrem de ridicate ca astăzi să primiţi o sumă destul de importantă de bani. Chiar dacă la mijloc nu e vorba de meritul vostru, tot contează că vă veţi satisface câteva dintre pofte. Poate fi vorba de un dar, dar și de un câștig financiar, așa că pregătiţi-vă pentru orice.


Horoscop 29 octombrie 2017, Scorpion:

După ce aţi avut momente mai puțin bune în această săptămână, azi veţi ajunge în sfârșit să primiţi acele vești bune pe care le aşteptaţi de multă vreme. Sunteţi optimişti/te și plini/e de încredere în voi, ceea ce vă ajută să maximizaţi efectul acestor știri. Va fi o zi superbă.


Horoscop 29 octombrie 2017, Săgetător:

Este posibil ca azi să descoperiţi că puteți să faceţi o carieră fructuoasă din reţelele de socializare, așa că ţineţi cont de aceste lucruri. Chiar dacă totul va începe ca o joacă aparent lipsită de importanță, veţi vedea că va evolua totul curând.


Horoscop 29 octombrie 2017, Capricorn:

Aveţi toate motivele să vă simţiţi astăzi fericiţi/te. Se pare că relația voastră va evolua, așa că aşteptaţi-vă la o propunere de mariaj sau chiar la un copil care să poposească în viața voastră: iar aştrii văd și mai multă fericire în viitorul vostru. De asemenea și fetele singure vor avea toate motivele să fie bucuroase.


Horoscop 29 octombrie 2017, Vărsător:

Ziua de azi va fi extrem de profitabilă pentru toate relațiile voastre, mai ales pentru cele profesionale. E adevărat că vă veţi întâlni și cu prietenii/ele voştri/astre și vă veți simți și mai îndrăgostiţi/te ca niciodată, dar domeniul în care veţi fi cel mai mulţumiţi/te de voi va fi cel profesional.


Horoscop 29 octombrie 2017, Peşti:

Astăzi vă gândiţi tot mai mult la o călătorie pe care intenţionaţi să o faceţi în perioada următoare. Poate fi vorba despre un loc îndepărtat sau chiar despre casa bunicilor, ideea e că veţi conferi foarte multă importanță acestei idei. Dar aştrii sunt de părere că nu vă așteaptă doar lucruri bune. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 octombrie 2017

 
Horoscop veridic zilnic: sâmbătă, 28 octombrie 2017


Horoscop 28 octombrie 2017, Berbec:

Azi vă vedeţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile deoarece o persoană la care ţineţi foarte mult are câteva probleme şi are nevoie de ajutorul vostru pentru a depăşi aceste momente dificile. Seara pare să fie mult mai liniştită.


Horoscop 28 octombrie 2017, Taur:

Prima zi de weekend începe cum nu se poate mai bine pentru Tauri. Partenerul/a de cuplu vă face un cadou frumos, care vă va pune zâmbetul pe buze. Cel mai probabil este vorba despre un obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 28 octombrie 2017, Gemeni:

Profitaţi de ziua de astăzi şi îndreptaţi-vă atenţia asupra vieţii sentimentale; aveţi ocazia să rezolvaţi problemele şi disputele pe care le aveţi nu doar cu partenerul/a de cuplu, ci cu toţi oamenii dragi din jurul vostru. Seara vine cu o vizită surpriză.


Horoscop 28 octombrie 2017, Rac:

Ziua de sâmbătă pare să fie una dintre cele mai frumoase zile ale acestei săptămâni. Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale alături de partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii au câteva opţiuni pentru voi.


Horoscop 28 octombrie 2017, Leu:

Azi simţiţi nevoia să daţi măştile jos şi să îi spuneţi partenerului/ei de cuplu tot ce simţiţi; sunteţi vulnerabili/e, însă aveţi mare încredere în el/a şi ştiţi că nu vă va răni niciodată inima. Spre seară, sunteţi liniştiţi/te şi vă simţiţi sufletul împăcat.


Horoscop 28 octombrie 2017, Fecioară:

Trebuie să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, însă faceţi tot posibilul să nu grăbiţi lucrurile. Vreţi să fiţi siguri că fiecare pas este bine analizat; de asemenea, partenerul/a de cuplu vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 28 octombrie 2017, Balanţă:

Lucrurile nu merg deloc aşa cum vă doriţi pe plan sentimental, motiv pentru care vă gândiţi că este timpul să faceţi o schimbare în relaţia cu partenerul/a de cuplu. O discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să înţelegeţi unde este problema şi ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 28 octombrie 2017, Scorpion:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme în ceea ce priveşte un proiect destul de important; faceţi tot posibilul să găsiţi soluţia potrivită, însă vă este dificil să faceţi asta având în vedere că este vorba de munca depusă în ultima perioadă. O persoană dragă vă poate veni în ajutor.


Horoscop 28 octombrie 2017, Săgetător:

După o săptămână foarte aglomerată şi dificilă pe plan profesional, încercaţi să profitaţi din plin de prima zi de weekend şi să vă relaxaţi alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu va fi cel/a mai fericit/ă.


Horoscop 28 octombrie 2017, Capricorn:

Sunteţi nişte persoane oneste şi vă doriţi foarte mult ca şi cei/le cu care intraţi în contact să fie sinceri/e cu voi. În discuţiile pe care le aveţi astăzi faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi micile conflicte care apar. Seara este mult mai liniştită.


Horoscop 28 octombrie 2017, Vărsător:

Profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă relaxa mintea şi a vă goli gândurile. Astăzi nu vreţi să ştiţi nimic legat de viaţa profesională şi faceţi tot posibilul să petreceţi momente cât mai frumoase şi mai liniştite alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 28 octombrie 2017, Peşti:

Astăzi vă confruntaţi cu o mică problemă într-un proiect destul de important pe plan profesional. Din fericire, o persoană cu experienţă vine în ajutorul vostru şi vă oferă cele mai eficiente sfaturi. Seara este dedicată unui/ei membru/e al(a) familiei. 

Horoscopul zilei de vineri, 27 octombrie 2017

 
Horoscop veridic zilnic: vineri, 27 octombrie 2017


Horoscop 27 octombrie 2017, Berbec:

Vineri încercaţi să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale, însă nu reuşiţi să comunicaţi deloc bine cu colegii/ele de muncă. Dacă vă concentraţi doar atenţia sarcinilor voastre, până spre sfârşitul zilei veţi reuşi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara va fi mult mai relaxantă.


Horoscop 27 octombrie 2017, Taur:

Aştrii se aliniază în favoarea voastră în această perioadă şi chiar vă pot deschide numeroase uşi pe plan profesional; vă recomandăm să profitaţi de aceste oportunităţi deoarece vă vor ajuta să creşteţi într-un timp destul de scurt. Mai mult, beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 27 octombrie 2017, Gemeni:

Nu interacţionaţi bine cu oamenii din jurul vostru în această perioadă; sunteţi foarte sinceri/e şi vă va fi oarecum greu să vă păstraţi calmul sau să vă controlaţi emoţiile, chiar şi în faţa necunoscuţilor. Simţiţi nevoia de a spune ce aveţi pe inimă.


Horoscop 27 octombrie 2017, Rac:

Se apropie sfârşitul săptămânii din punct de vedere profesional, motiv pentru care faceţi tot posibilul să trageţi de această zi astfel încât weekendul să fie doar pentru relaxare. Vă planificaţi cât mai bine timpul şi încercaţi să rămâneţi chiar şi peste program.


Horoscop 27 octombrie 2017, Leu:

Sinceritatea voastră vă poate da bătăi de cap în această perioadă deoarece, fără să vreţi, puteţi răni anumite persoane. Încercaţi să analizaţi cu mare atenţie ce vreţi să spuneţi înainte de a vorbi; chiar şi cuvintele inofensive pot face rău dacă sunt spuse unei persoane sensibile.


Horoscop 27 octombrie 2017, Fecioară:

Azi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini mai dificile; s-ar putea să aveţi nevoie de ajutorul colegilor/elor spre seară, când mai apare o problemă neaşteptată. Seara reuşeşte să vă pună zâmbetul pe buze deoarece vine cu o veste frumoasă.


Horoscop 27 octombrie 2017, Balanţă:

Lucrurile nu mai sunt aşa cum erau în urmă cu câteva săptămâni şi vă este foarte greu să înţelegeţi asta. Trebuie să încercaţi să lăsaţi în urmă trecutul şi tot ce s-a întâmplat şi să vă concentraţi mai mult asupra prezentului. Oamenii dragi din viaţa voastră vă sunt alături necondiţionat.


Horoscop 27 octombrie 2017, Scorpion:

Astăzi este foarte important să fiţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat; chiar şi cea mai mică problemă apărută poate duce la anularea sau poate chiar şi amânarea proiectelor. Seara este dedicată relaţiei sentimentale, unde încercaţi să petreceţi clipe frumoase alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 27 octombrie 2017, Săgetător:

Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun, trebuie doar să nu renunţaţi şi în scurt timp veţi vedea luminiţa de la capătul tunelului. Indiferent de care sunt problemele cu care vă confruntaţi în această perioadă, nu ezitaţi să cereţi ajutorul oamenilor în care aveţi încredere; ei pot fi un sprijin moral foarte bun.


Horoscop 27 octombrie 2017, Capricorn:

Deja vă gândiţi la weekend şi încercaţi să faceţi câteva planuri cu prietenii/ele dragi; se poate ca în a doua parte a zilei să primiţi aprobarea pentru o propunere de proiect pe care aţi făcut-o în urmă cu ceva timp. Seara vă prinde făcând planuri pentru următoarea perioadă.


Horoscop 27 octombrie 2017, Vărsător:

Colegii/ele de echipă au nevoie de voi mai mult ca oricând deoarece apare la orizont o problemă grea pe care trebuie să o depăşiţi cât mai repede cu putinţă pentru a nu amâna evoluţia proiectului aflat în plină desfăşurare. Spre seară, primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 27 octombrie 2017, Peşti:

La locul de muncă vă ocupaţi de sarcinile obişnuite fără prea multe bătăi de cap. Spre seara, pe plan sentimental nu este exclus să aveţi parte de o surpriză care vine la pachet cu câteva schimbări neaşteptate. Deşi încă nu ştiţi ce aveţi de făcut, este destul de important să încercaţi să vă adaptaţi. 

Horoscopul zilei de joi, 26 octombrie 2017

 
Horoscop zilnic: joi, 26 octombrie 2017


Horoscop 26 octombrie 2017, Berbec:

Astăzi trebuie să vă îmbrăţişaţi temerile şi să fiţi pregătiţi/te să faceţi schimbări importante dacă vreţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. De asemenea, în relaţia cu partenerul/a de cuplu puteţi avea câteva surprize foarte frumoase în următoarea perioadă.


Horoscop 26 octombrie 2017, Taur:

Azi veţi ajunge, în cele din urmă, la finalul unei călătorii foarte lungi pe plan profesional şi începeţi să culegeţi rezultatele muncii voastre. Totuşi, nu vă odihniţi prea mult deoarece există mai multe proiecte frumoase pe care trebuie să le începeţi cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 26 octombrie 2017, Gemeni:

Lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi, însă aştrii vă sfătuiesc să nu renunţaţi în special acum când aţi prins curaj de a ieşi din zona de confort. Luaţi aceste lecţii primite şi încercaţi să depuneţi eforturi pentru a transforma dezamăgirile în ceva constructiv.


Horoscop 26 octombrie 2017, Rac:

Poziţia planetelor nu este tocmai ideală pentru a face achiziţii importante în această perioadă; în schimb, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să experimentaţi câteva schimbări care să vă ajute să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 26 octombrie 2017, Leu:

Astăzi aveţi şansa de a vă face afirmaţi/te pe plan profesional; încercaţi să colaboraţi cu persoane noi, care vă vor ajuta să începeţi proiecte interesante ce vă vor aduce beneficii frumoase. Seara este pentru conturat idei şi făcut planuri.


Horoscop 26 octombrie 2017, Fecioară:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă străduiţi să acţionaţi independent. Ascultaţi părerile celor din jurul vostru, însă de data aceasta faceţi tot posibilul să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Seara este una liniştită pentru Fecioare.


Horoscop 26 octombrie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de un proiect foarte important. Pentru a ajunge la un consens cu colegii/ele de echipă este foarte important ca toţi/ate să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 26 octombrie 2017, Scorpion:

Astăzi sunteţi destul de iritaţi/te şi nu reuşiţi să vă ocupaţi aşa cum trebuie de sarcinile profesionale; cel mai probabil v-a dat pe spate o discuţie mai aprinsă cu partenerul/a de viaţă sau chiar o ceartă cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Până nu rezolvaţi această situaţie, nu puteţi face mare lucru.


Horoscop 26 octombrie 2017, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte activi/e şi încercaţi să rămâneţi constanţi/te în alegerile pe care le faceţi pe plan profesional. Aţi început un drum frumos şi vă doriţi să mergeţi în continuare pe el indiferent de tot ce se întâmplă în jurul vostru şi de ce oportunităţi mai apar.


Horoscop 26 octombrie 2017, Capricorn:

Mergeţi la partenerii/ele de afaceri cu câteva idei de proiecte bine detaliate, cu statistici şi un plan de bătaie pus la punct. Cu doar câteva cuvinte reuşiţi să îi/le convingeţi să vi se alăture în acest drum pe care vreţi să îl începeţi. Ştiţi că veţi reuşi.


Horoscop 26 octombrie 2017, Vărsător:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde vreţi să faceţi câteva schimbări importante. Discuţiile cu oamenii din jurul vostru vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să luaţi decizii potrivite pentru voi. Seara este una liniştită.


Horoscop 26 octombrie 2017, Peşti:

La locul de muncă s-ar putea să primiţi câteva sarcini în plus, motiv pentru care sunteţi uşor agitaţi/te deoarece trebuie să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi/te să rămâneţi şi peste program. Spre seară sunteţi foarte obosiţi/te şi vreţi doar să rămâneţi în casă şi să vă relaxaţi. 

Horoscopul săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie 2017

 
Horoscop autentic săptămânal: 30 octombrie - 5 noiembrie 2017


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 4 noiembrie v-ar putea face mai geloşi/ase și posesivi/e decât de obicei, cel mai probabil fără un motiv întemeiat. Cu cât realizaţi mai repede că partenerul/a de viaţă nu este proprietatea voastră, cu atât veţi reuși mai repede să scăpaţi de această stare care nu face bine relației de cuplu. Acordați-vă mai multă libertate unul celuilalt.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Taur:

Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa vitalității voastre, motiv pentru care ar trebui să vă așteptați ca nivelul vostru de energie să fluctueze serios săptămâna aceasta. Încercaţi metode să vă regăsiţi echilibrul și să îl menţineţi pentru a face față programului acestor zile. Altfel, se poate să vă agitați inutil ori să vă risipiţi forțele înainte de a reuși să realizaţi tot ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care starea voastră de spirit s-ar putea să nu fie cea mai bună săptămâna aceasta. Încercaţi să vă înveseliţi într-un fel sau altul, delectându-vă cu activități care vă pasionează sau petrecându-vă timpul liber în compania persoanelor pozitive.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Rac:

În zilele de 30 şi 31 octombrie, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar fi de dorit să fiţi mai atenţi/te la felul în care se conturează noi valori, principii și convingeri pe baza evenimentelor care se derulează acum în viața voastră. Trageţi învățăminte de pe urma lor și asiguraţi-vă că situațiile dificile nu se vor repeta.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Leu:

În zilele de 1 şi 2 noiembrie, Luna se mişcă prin casa filozofiei de viață, tranzit care ar putea, la mijlocul acestei săptămâni, să vă arate că între spontaneitate și impulsivitate nu este decât un pas. Nu este nimic rău în a vă lăsa duşi/se de val uneori, dar s-ar putea ca acest lucru să vă împingă la unele acțiuni sau decizii care nu sunt tocmai favorabile pentru voi. Încercaţi să păstraţi unele proporții în tot ce întreprindeţi.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Fecioară:

Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că a venit momentul să faceţi unele schimbări binevenite în sistemul vostru de valori, principii și credințe, cu atât mai mult dacă aţi trecut în ultima perioadă prin anumite evenimente care v-au marcat destul de mult. Acum ar fi timpul să vă asiguraţi că vă vor folosi ca lecții prețioase de viață în viitor.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 4 noiembrie se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care trăirile care vă încearcă săptămâna aceasta pot fi mai mult decât intense. Încercaţi să nu vă pierdeţi cumpătul întrucât nu aveţi nimic de câștigat dacă le permiteți să vă umbrească judecata. Menţineţi-vă cu un pas înaintea lor.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Scorpion:

Chiar dacă Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal celei a vitalității voastre, nu înseamnă că nu îi veţi simți efectele și în această privință. Așa se face că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult săptămâna aceasta, dar dacă aveţi un program de alimentaţie strict și mai faceţi și puțin sport, veţi reuși să fiţi în formă maximă contrar așteptărilor.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Săgetător:

Luna Plină din data de 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat să acordaţi mai multă atenție propriului vostru organism. Unele persoane născute în această zodie se pot confrunta cu probleme ale glandei tiroide sau poate ficatul vă transmite să o lăsaţi mai uşor cu mâncărurile grase și/sau sărate.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Capricorn:

În ziua de 5 noiembrie, Mercur poposește în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că, pentru o perioadă de câteva săptămâni, v-ar putea imprima unele tipare de gândire destul de conservatoare. Nu lăsaţi prejudecățile și preconcepțiile să ia decizii pentru voi sau să vă contureze imaginea despre oameni sau situații. Altfel, puteți avea parte de dezamăgiri.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 4 noiembrie se face simțită cu precădere în casa familiei, indiciu că atmosfera din acest sector al vieții voastre este pasibilă de o schimbare destul de mare. Încercaţi totuși să nu reacţionaţi imprevizibil întrucât este posibil să faceţi mai mult rău decât bine reacționând în această manieră. Poate v-ar ajuta să discutați cu persoanele dragi despre ceea ce simt, dacă nu sunt tocmai bine.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Peşti:

Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că, cheia dezvoltării voastre personale din perioada următoare se găsește la cei/le din jurul vostru, dar mai exact la rudele de origine, fapt pentru care ar fi bine să nu vă daţi în lături când vine vorba să îi întrebaţi cum anume aţi putea să vă perfecţionaţi. 

Horoscopul zilei de miercuri, 25 octombrie 2017

 
Horoscop veridic zilnic: miercuri, 25 octombrie 2017


Horoscop 25 octombrie 2017, Berbec:

Preocupările neîntemeiate, pe de o parte şi optimismul excesiv alături de aşteptările nerealiste, pe de altă parte, se pot dovedi a fi principalii factori care vă împiedică să luaţi suficiente măsuri pentru a face schimbări importante în viaţa profesională.


Horoscop 25 octombrie 2017, Taur:

Sunteţi destul de concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde aveţi foarte multe sarcini pe cap. Din fericire, o discuţie pe care o aveţi astăzi cu partenerii/ele de afaceri vă convinge că sunteţi pe drumul cel bun. Seara va fi una liniştită, petrecută alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 25 octombrie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa profesională; vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi de la partenerii/ele de afaceri şi superiori fără nicio problemă. Spre seară, aveţi parte de o vizită frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi mult.


Horoscop 25 octombrie 2017, Rac:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată în întregime vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi o problemă dificilă care stă în calea succesului. Un sfat primit din partea şefilor/elor vă convinge să vedeţi totul cu alţi ochi şi să faceţi unele schimbări îndrăzneţe.


Horoscop 25 octombrie 2017, Leu:

Veţi ajunge să simţiţi că viața este foarte serioasă azi și tocmai de aceea ar trebui să râdeţi mai mult, din toată inima, este sfatul pe care vi-l oferă aştrii. Până la urmă, cel mai bun medicament împotriva stărilor de depresie este veselia voastră.


Horoscop 25 octombrie 2017, Fecioară:

Ziua de astăzi vă demonstrează că sunteţi pe drumul cel bun în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca şefii/ele să vă dea o veste bună cu privire la proiectul pe care îl aveţi în desfăşurare astfel încât să vă convingă să aveţi răbdare şi să nu grăbiţi lucrurile.


Horoscop 25 octombrie 2017, Balanţă:

Nu mai întoarceţi lucrurile pe toate părțile azi, deoarece nu se va dovedi o zi complicată, așa cum vă aşteptaţi voi să fie. Dimpotrivă, este momentul să vă bucuraţi de micile plăceri ale vieții, fie că este vorba de o sesiune de cumpărături sau de o ieșire cu persoana iubită.


Horoscop 25 octombrie 2017, Scorpion:

Toate proiectele voastre sunt în plină desfăşurare, însă vă este ciudă că nu vedeţi rezultatele pe care vi le doriţi să le vedeţi. Încercaţi să aveţi răbdare, aceasta este o perioadă mai dificilă, însă în scurt timp lucrurile se vor aranja în favoarea voastră.


Horoscop 25 octombrie 2017, Săgetător:

Azi învăţaţi să lăsaţi de la voi în relaţia pe care o aveţi cu oamenii foarte apropiaţi; nu vreţi ca cineva să fie rănit, motiv pentru care acceptaţi să faceţi compromisuri şi să ieşiţi din discuţii fără a încerca să vă impuneţi punctul de vedere. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 25 octombrie 2017, Capricorn:

Astăzi vă treziţi cu zâmbetul pe buze; la locul de muncă vă aşteaptă foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să le rezolvaţi pe toate cât mai repede cu putinţă, însă este posibil să fiţi nevoiţi/te să rămâneţi şi peste orele programului.


Horoscop 25 octombrie 2017, Vărsător:

Dacă vreodată aţi urât situațiile pline de rutină și plictiseală, astăzi veţi ajunge să le duceţi dorul. Vă număraţi printre persoanele care au nevoie de un strop de dramatism în viața lor, dar azi veţi avea de-a face cu el mult prea mult. De dimineață și până seara veţi avea șocuri peste șocuri.


Horoscop 25 octombrie 2017, Peşti:

Aţi rămas puţin în urmă cu proiectele şi toate sarcinile pe care le-aţi primit din partea şefilor/elor. Din fericire, rămâneţi în continuare calmi/e şi faceţi tot posibilul să veniţi cu un plan detaliat care să vă ajute să reuşiţi să terminaţi tot ce vă propuneţi. 

Horoscopul lunii noiembrie 2017

 
Horoscop noiembrie 2017


Horoscop noiembrie 2017, Berbec:

Horoscop Berbec noiembrie 2017
În ziua de 4 sau în preajma ei, nu este exclus să apară unele certuri între voi și persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. După data de 5 a lunii, se anunță o perioadă favorabilă pentru călătorii în interes de afaceri sau de distracţie la o distanță mare de casă, dar și pentru studii. Din 7 încolo, se poate ca situația dintre voi și asociați/te sau partenerul/a de cuplu să se complice destul de mult.

În data de 13 sau în jurul ei, se arată un moment prielnic să întreprindeţi afaceri, dar indicat ar fi să nu aibă nicio legătură cu persoane de altă naționalitate. Dacă se întâmplă să treceţi prin momente grele în cursul sau în preajma zilei de 16, veţi realiza cât de rezistenţi/te sunteţi de fapt. Între voi și asociați/te sau persoana dragă, raportul de forțe se destabilizează în jurul lui 19.

Pentru voi personal, s-ar putea ca cele mai propice zile ale acestei săptămâni să fie cele din jurul sau din cursul zilei de 25. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să beneficiaţi într-un fel sau altul de contextul astral al acestui interval de zile. În cursul sau în jurul zilei de 28, s-ar putea să fie nevoie să vă suspendaţi studiile pentru o scurtă perioadă de timp sau să vă amânaţi o călătorie în interes de afaceri.


Horoscop noiembrie 2017, Taur:

Horoscop Taur noiembrie 2017
Profesional sau din punct de vedere medical, este posibil ca în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu vă simțiți tocmai bine. După data de 5 a lunii, străduiţi-vă astfel încât să nu apară certuri legate de bani sau încredere cu asociații/tele și/sau partenerul/a de cuplu. Din 7 încolo, se anunță o perioadă favorabilă pentru perioada de cuplu sau pentru parteneriatul în care sunteţi implicaţi/te.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se prevede o perioadă prielnică pentru legarea de parteneriate, dar indicat ar fi să vă feriţi să faceţi împrumuturi. În jurul sau în cursul zilei de 16, este propice orice activitate care implică conturarea de planuri de viitor în asociere cu persoana dragă și/sau asociații/tele. În jurul sau în cursul zilei de 19, s-ar putea să treceţi prin momente grele la locul de muncă sau cu sănătatea.

Dacă treceţi prin evenimente dificile în preajma sau în jurul datei de 25, luaţi aminte că ele sunt menite să vă facă să vedeţi că sunteţi mai puternici/e decât v-aţi fi așteptat. Se poate ca, în jurul sau în preajma zilei de 28, să aveţi parte de conflicte cu cel/a pe care îl/o iubiţi și/sau partenerul/a de afaceri din cauza banilor sau a lipsei de încredere. Poate ar fi bine să credeți mai mult în voi.


Horoscop noiembrie 2017, Gemeni:

Horoscop Gemeni noiembrie 2017
În cursul zilei de 4 sau în jurul ei, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială ori între activităţile de moment și planurile de viitor. După data de 5 a lunii, probabil că veţi comunica mai facil cu persoana dragă, asociații/tele, clienții/tele și/sau colaboratorii/arele. Din 7 încolo, se prevede mai multă armonie la locul de muncă și lipsa grijilor prea mari în ceea ce privește sănătatea.

În preajma sau în cursul zilei de 13, vă bucuraţi de spor la locul de muncă, dar între voi și asociați/te, colaboratori/are și/sau clienți/te, pare să se ducă o luptă aprigă pentru putere. Din punct de vedere profesional, se întrevede o perioadă prielnică în cursul sau în jurul zilei de 16. Nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să vă domine în preajma sau în cursul lui 19.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se anunță o perioadă bună pentru a lega colaborări, a începe relații romantice sau de prietenie, deci fiţi atenţi. Puteți întâmpina unele probleme de comunicare în raport cu partenerul/a de cuplu, asociații/tele, colaboratorii/arele și/sau clienții/tele în preajma sau în cursul zilei de 18, dar dacă le gestionaţi cum trebuie, se pot dovedi a fi fost totuși în avantajul vostru.


Horoscop noiembrie 2017, Rac:

Horoscop Rac noiembrie 2017
În cursul sau în preajma zilei de 4, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și cea profesională, dar dacă vă gestionaţi timpul eficient, veţi reuși cu siguranță. După data de 5 a lunii, se prevede o perioadă în care comunicaţi mai eficient cu colegii/ele de muncă. Sentimental, dar și în raport cu cei mici, totul pare să meargă din ce în ce mai bine începând cu data de 7.

În preajma sau în cursul zilei de 13, păreţi să vă bucuraţi de randament la locul de muncă, dar luaţi aminte de faptul că nu sunteţi scutiţi/te de provocări. Dacă urmăriţi să plecaţi într-o scurtă vacanță cu persoanele dragi vouă, bine ar fi să vă programaţi o astfel de activitate în cursul sau în jurul datei de 16. În cursul sau în preajma lui 19, se anunță conflicte cu colegii/ele de muncă ori defecțiuni la aparatura de la birou.

Din câte se pare, pe plan profesional, vă bucuraţi de cea mai favorabilă zi a acestei luni în cursul sau în preajma datei de 25. Profitaţi de ea la maximum ocupându-vă de chestiunile chiar grele de la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 28, ar putea interveni unele neînţelegeri între voi și colegii/ele de muncă.


Horoscop noiembrie 2017, Leu:

Horoscop Leu noiembrie 2017
În cursul sau în preajma zilei de 4, diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutorii voştri se pot transforma în neînţelegeri. Din 5 încolo, vorbiţi parcă mai lesne pe aceeași limbă cu persoana iubită și/sau cu cei mici. După data de 7 noiembrie, aveţi mai multă trecere în fața celorlalți/te, ceea ce v-ar putea câștiga mai mulți admiratori/are. În jurul sau în cursul lui 13, daţi-vă întâlniri romantice, dar nu fiţi posesivi/e.

Dacă treceţi prin momente mai puţin plăcute în cursul sau în preajma zilei de 16, bine ar fi să apelaţi la cei/le dragi ai/le voştri/astre. Cu siguranță se vor dovedi un sprijin de nădejde în momentele dificile. Dacă apar defecțiuni la aparatura de la birou sau disensiuni între voi și colegii/ele de muncă în cursul sau în jurul datei de 19, încercaţi să nu se ajungă la o ceartă.

Dacă plănuiţi să plecaţi într-o scurtă vacanţă cu persoanele pe care le iubiţi sau să ieşiţi la o întâlnire cu cineva de altă religie și/sau naționalitate, recomandat ar fi să vă programaţi astfel de activități în preajma sau în cursul zilei de 25. În cursul sau în jurul zilei de 28, nu este exclus să treceţi prin momente în care comunicaţi mai greu cu persoana iubită și/sau cei mici.


Horoscop noiembrie 2017, Fecioară:

Horoscop Fecioară noiembrie 2017
Financiar, este posibil ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu vă găsiţi tocmai în cea mai favorabilă perioadă a acestei luni. După data de 5 a lunii, comunicaţi parcă mai bine cu rudele de origine. Din 7 încolo, felul în care comunicaţi vă poate face mai populari/e. În cursul sau în jurul lui 13, nu lăsaţi familia să se amestece în relaţia voastră de cuplu, chiar dacă nu au intenții rele.

În cursul sau în preajma zilei de 16, se prevede un context astral favorabil discuțiilor în cuplu și/sau încheierii de parteneriate. Dacă aveţi în gând să îl/o impresionaţi pe cel/a drag/ă, un/o viitor/are posibil/ă partener/ă sau pe cei mici, indicat ar fi să nu o faceţi cumpărându-le cadouri costisitoare în jurul sau în cursul zilei de 19. S-ar putea să daţi o gaură în buget de care nu aveţi deloc nevoie în perioada aceasta.

Dacă treceţi prin evenimente neplăcute în cursul sau în jurul zilei de 25, încercaţi să le cereţi sprijinul persoanelor apropiate. Cu siguranță, vor fi lângă voi dacă veţi avea nevoie. Nu este exclus ca în cursul sau în preajma zilei de 28 noiembrie, să întâmpinaţi unele probleme de comunicare în raport cu membrii/ele familiei, mai ales ai/le celei de origine.


Horoscop noiembrie 2017, Balanţă:

Horoscop Balanţă noiembrie 2017
În cursul sau în jurul zilei de 4, s-ar putea să apară unele neînţelegeri între voi și partenerul/a de cuplu, colaboratori/are, clienți/te și/sau asociați/te. După data de 5 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se vor afla la cote maxime. Din 7 încolo, se înmulțesc ocaziile de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile pe care le-aţi realizat până acum.

În cursul sau în preajma zilei de 13, abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt la înălțime, dar bine ar fi să nu le folosiţi în scopul de a câștiga anumite conflicte cu colegii/ele de muncă. Dacă plănuiţi să purtați anumite discuții cu persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri, colaboratorii/arele sau clienți/tele, încercaţi să o faceţi în cursul sau în jurul zilei de 16. Tot atunci s-ar dori să legaţi relații profesionale.

În cursul sau în preajma zilei de 19, s-ar putea să faceţi unele cheltuieli inutile. Nu vă cumpăraţi lucruri care nu figurează pe lista voastră de priorități din perioada aceasta. În cursul sau în jurul lui 25, se prevede o perioadă propice pentru a lega relații sentimentale și/sau profesionale. În cursul sau în preajma zilei de 28, abilitățile voastre de comunicare pot da rateuri mari.


Horoscop noiembrie 2017, Scorpion:

Horoscop Scorpion noiembrie 2017
Profesional sau din punct de vedere medical, este posibil să întâmpinaţi unele dificultăţi, dar dacă nu veţi ceda, totul va fi bine. Din data de 5 încolo, vă vin mai multe idei despre cum aţi putea să vă suplimentaţi veniturile și/sau să vă valorificaţi economiile. După data de 7 a lunii, carisma și șarmul vostru vor creşte vizibil, fapt care vă face mai populari/e în rândul persoanelor dragi vouă.

În cursul sau în jurul zilei de 13, o duceţi, se pare, destul de bine cu banii, dar nu faceţi sacrificii prea mari pentru a vă achiziționa lucruri inutile. În cursul sau în preajma datei de 16, se anunță o perioadă extrem de favorabilă pentru Scorpioni, cel puțin din punct de vedere sentimental. Nu daţi crezare zvonurilor în cursul sau în jurul zilei de 19.

Din punct de vedere financiar, nu aveţi motive să vă plângeţi nici în preajma sau în cursul zilei de 25 deoarece nu duceţi lipsă de ocazii de câștig destul de mari. În cursul sau în preajma date de 28, s-ar putea ca șansele de a face bani să se reducă puţin, fapt pentru care și obiceiurile voastre de consum ar trebui să se schimbe.


Horoscop noiembrie 2017, Săgetător:

Horoscop Săgetător noiembrie 2017
În cursul sau în jurul zilei de 4, poate fi destul de greu pentru voi să vă împărţiţi cum se cuvine între viața de familie și cea de carieră. Din data de 4 a lunii, abilitățile voastre de comunicare vor creşte mai mult ca niciodată. Din data de 7 încolo, poate reapărea în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau poate începeţi o relație departe de ochii lumii.

În cursul sau în preajma zilei de 13, vă împăcaţi cu fostul/a partener/ă de cuplu sau lucrurile par să decurgă bine între voi și acel/ea pe care o ascundeţi de ochii lumii. Dacă treceţi prin momente grele în cursul sau în jurul zilei de 16, apelaţi la ajutorul persoanelor dragi și ei vi-l vor oferi negreșit. În cursul sau în preajma zilei de 19, bine ar fi să nu vă faceţi datorii la amici/e și să nu investiţi în proiecte de grup.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se poate să vă bucuraţi de cea mai prielnică perioadă pentru voi de luna aceasta. Profitaţi de ea așa cum puteți voi mai bine. Nu vă încredeţi prea mult în abilitățile voastre de comunicare și socializare în cursul sau în jurul zilei de 28. Lăsaţi faptele să vorbească pentru voi la sfârşitul lunii noiembrie.


Horoscop noiembrie 2017, Capricorn:

Horoscop Capricorn noiembrie 2017
Diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutorii voştri pot duce la certuri destul de aprinse în cursul sau în preajma zilei de 4. După data de 5 a lunii, s-ar putea ca propriile voastre prejudecăți și preconcepții să devină mai evidente ca oricând. Din 7 încolo, sunteţi mai populari/e pe plan social, indiciu că vă faceţi amici/e noi care vă împărtășesc idealurile și viziunile.

În cursul sau în preajma zilei de 13, o duceţi extrem de bine pe plan social, dar încercaţi să nu daţi crezare zvonurilor care circulă în jurul vostru. În cursul sau în jurul zilei de 16, se anunță o perioadă favorabilă pentru a porni proiecte de grup sau pentru a vă seta unele planuri de viitor. În cursul sau în jurul zilei de 19, aveţi grijă să nu intraţi în contradicţii cu şefii/ele.

Dacă treceţi prin evenimente neplăcute în cursul sau în jurul zilei de 25, căutaţi să găsiţi forța de a le vorbi persoanelor dragi despre ceea ce vi se întâmplă. Va fi mult mai bine pentru voi. În cursul sau în preajma zilei de 28, preconcepțiile și prejudecățile voastre ar putea ajunge să vă facă rău. Renunţaţi la ele și veţi vedea cum circumstanțele voastre se vor îmbunătăți mult.


Horoscop noiembrie 2017, Vărsător:

Horoscop Vărsător noiembrie 2017
În cursul sau în jurul datei de 4, este posibil să nu staţi tocmai bine cu banii. După data de 5 a lunii, abilitățile de comunicare și socializare vă fac mai populari/e în rândul cunoştinţelor apropiate. Din data de 7 noiembrie, vă înţelegeţi parcă mai bine cu şefii/ele ori vă îndrăgostiţi de cineva aflat pe o treaptă superioară în ierarhia profesională și/sau socială.

În cursul sau în preajma zilei de 13, o duceţi foarte bine pe plan profesional, dar încercaţi să nu oferiţi împrumuturi prea mari. Financiar, vă puneţi ușor pe picioare în cursul sau în jurul zilei de 16. În cursul sau în preajma zilei de 19, nu vă preocupaţi mintea cu întrebări existențiale fără niciun răspuns.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se anunță o perioadă propice pentru a pune pe picioare proiecte de grup ori pentru a lansa planuri de viitor. Până și ieșirile cu amicii/ele se pot dovedi un real succes. În cursul sau în preajma zilei de 28, se prea poate să treceţi prin unele momente grele cu unii/ele prieteni/e.


Horoscop noiembrie 2017, Peşti:

Horoscop Peşti noiembrie 2017
În cursul sau în jurul datei de 4, s-ar putea să nu o duceţi tocmai bine din punct de vedere financiar. După data de 5 a lunii, se prevede o perioadă în care vă înţelegeţi parcă ceva mai facil cu superiorii. Din 7 încolo, se arată o perioadă în care aţi putea cunoaște o persoană de o altă naționalitate și/sau religie de care v-aţi putea îndrăgosti. Și relațiile la distanță par să o ducă neaşteptat de bine începând cu această dată.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se întrevede o perioadă favorabilă din punct de vedere al studiilor și călătoriilor, dar evitaţi să intraţi în discuții în contradictoriu cu şefii/ele. În cursul sau în preajma zilei de 16, se poate să vă bucuraţi de cea mai bună perioadă de luna asta pentru voi. În cursul sau în preajma zilei de 19, bine ar fi să nu luaţi și nici să nu daţi împrumuturi mari.

În cursul sau în preajma zilei de 25, se arată o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, dar și profesional. În cursul sau în preajma zilei de 28, se poate să nu mai comunicaţi la fel de eficient cu superiorii, iar din acest motiv, este posibil să ajungeți la unele schimburi de replici mai acide. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să nu se ajungă într-o situație neplăcută ca aceasta.

 

Horoscopul zilei de marţi, 24 octombrie 2017

 
Horoscop zilnic: marţi, 24 octombrie 2017


Horoscop 24 octombrie 2017, Berbec:

Astăzi interacţiunea cu cei/le din jurul vostru, în special cu colegii/ele de echipă, pare să se desfăşoare mai greu decât de obicei. Există persoane care încearcă să îşi impună punctul de vedere cu orice preţ, iar voi pur şi simplu nu puteţi accepta asta, motiv pentru care pot apărea câteva certuri serioase.


Horoscop 24 octombrie 2017, Taur:

Luna Nouă continuă să crească în această perioadă, aşa că lăsaţi-o să vă lumineze drumul către succes. Un proiect foarte drag vouă poate evolua frumos sau poate fi prelungit pe o lungă perioadă de timp, beneficiile de pe urma lui fiind unele importante pentru voi.


Horoscop 24 octombrie 2017, Gemeni:

Aştrii vă sfătuiesc să vă îndepărtaţi de concepţiile greşite avute anterior; nu daţi dovadă de încăpăţânare şi acceptaţi atunci când greşiţi. Astfel, relaţia cu colegii/ele de echipă poate evolua în continuare frumos, fără prea multe bătăi de cap.


Horoscop 24 octombrie 2017, Rac:

În ultima perioadă v-aţi simţit destul de stresaţi/te la locul de muncă. Şi aţi avut un motiv suficient de bun - aţi acceptat prea multe proiecte cu termene limită apropiate şi v-aţi îngropat în muncă. De data aceasta, încercaţi să fiţi productivi/e doar cu câteva sarcini pe care vrei să le rezolvaţi cât mai bine cu putinţă.


Horoscop 24 octombrie 2017, Leu:

În această perioadă aştrii nu favorizează schimbările, ci din contră; dacă rămâneţi la locul vostru şi vă ocupaţi de sarcinile obişnuite pe plan profesional puteţi avea doar de câştigat. Şefii/ele vă oferă un bonus substanţial pentru rezultatele frumoase obţinute până acum.


Horoscop 24 octombrie 2017, Fecioară:

Ziua de marţi pare să fie una destul de liniştită; aştrii vă sfătuiesc să vă feriţi de schimbări bruşte sau mişcări nechibzuite deoarece acestea vă pot aduce doar stres şi agitaţie. În schimb, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii sentimentale, unde aveţi parte doar de mici bucurii.


Horoscop 24 octombrie 2017, Balanţă:

Este important ca în această perioadă să vă lăsaţi conduşi/se doar de intuiţie; acceptaţi sfaturile primite de la cei/le din jurul vostru, însă păstraţi-le pentru acele momente potrivite pentru a le pune în aplicare. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi puţin.


Horoscop 24 octombrie 2017, Scorpion:

În problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional, este important să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. De asemenea, aştrii vă sfătuiesc să nu aveţi încredere în toate sfaturile primite de la colegi/e; mulţi/te vi le vor da în repezeală.


Horoscop 24 octombrie 2017, Săgetător:

A doua zi a acestei săptămâni începe cu câteva sarcini obişnuite de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional. Aveţi răbdare şi reuşiţi să le rezolvaţi pe toate destul de repede. Spre seară, aveţi nevoie de linişte deoarece vreţi să luaţi o decizie importantă în viaţa sentimentală.


Horoscop 24 octombrie 2017, Capricorn:

Prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii profesionale, unde participaţi la câteva şedinţe importante cu partenerii/ele de afaceri. Spre seară, întreaga atenţie vă este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, unde încercaţi să îi/le spuneţi planurile voastre pentru viitor.


Horoscop 24 octombrie 2017, Vărsător:

După o perioadă frumoasă pe plan sentimental, reveniţi la locul de muncă cu forţe proaspete. Bateriile sunt încărcate la capacitate maximă şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile profesionale mai bine ca oricând. Seara este una liniştită.


Horoscop 24 octombrie 2017, Peşti:

Azi daţi dovadă de multă răbdare; acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi astfel reuşiţi să vă rezolvaţi sarcinile cu multă uşurinţă. Spre seară, încercaţi să comunicaţi sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu; împreună puteţi face câteva schimbări în relaţia voastră. 

Horoscopul zilei de luni, 23 octombrie 2017

 
Horoscop zilnic: luni, 23 octombrie 2017


Horoscop 23 octombrie 2017, Berbec:

Azi va trebui să vă dezvoltați răbdarea, pentru că vă va ajuta foarte mult. Este important să vă gândiţi să construiţi ceva, fie fizic, un proiect pentru copiii din familie, fie psihic, o calitate sau o abilitate care să vă ajute să răzbiţi. Citiţi o carte, exersaţi sau pur și simplu pregătiţi-vă mintea.


Horoscop 23 octombrie 2017, Taur:

Aştrii vă sfătuiesc să pictaţi, să aduceţi azi puțină culoare în viața voastră. Dacă nu sunteţi nişte firi artistice, aţi putea la fel de bine să vă sortaţi hainele în funcție de nuanța lor sau să vă decoraţi camera, eventual imitând tabloul superb de afară.


Horoscop 23 octombrie 2017, Gemeni:

Azi aştrii vă îndeamnă să plecaţi în căutarea unui loc nou, care să vă aducă fericire. Poate fi vorba de un restaurant nou, de un teatru sau de o cafenea unde simţiţi că vă regăsiţi complet. Vă veţi simți extraordinar în acest ambient și veţi avea cu adevărat impresia că toate problemele voastre dispar încet, încet.


Horoscop 23 octombrie 2017, Rac:

Nu vă mai luptaţi cu ceea ce simţiţi, este sfatul pe care vi-l oferă azi aştrii. Nu are rost să încercaţi să pretindeţi că nu sunteţi îndrăgostiţi/te până peste cap sau că, dimpotrivă, mai simţiţi ceva pentru persoana respectivă, când adevărul este extrem de departe de acest lucru.


Horoscop 23 octombrie 2017, Leu:

Aveţi grijă, deoarece azi sunteţi predispuşi/se la prejudecăți chiar mai mult decât de obicei. Aveţi impresia că o persoană care vă este apropiată vă minte sau vrea să vă înșele cu ceva, dar aştrii consideră că nu este cazul, sub nicio formă. Mai bine consultaţi-vă și cu cineva care are judecata mai limpede.


Horoscop 23 octombrie 2017, Fecioară:

Nu vă simţiţi prea bine azi și acest lucru este de înțeles, date fiind toate situațiile dificile prin care aţi trecut în ultima perioadă. Este cel mai bun moment pentru a nu vă mai gândi la ceea ce s-a petrecut rău în viața voastră sau la ceea ce vă așteaptă. Doar bucuraţi-vă de ceea ce aveţi.


Horoscop 23 octombrie 2017, Balanţă:

Ceva ce citiţi azi într-un ziar sau într-o carte vă va inspira mai mult decât aţi crede. Este posibil să începeţi un roman sau un poem de la ceea ce aţi descoperit acolo sau pur și simplu să vă regândiţi viața în funcție de respectivele fapte. Veţi privi ceea ce se întâmplă cu alți ochi.


Horoscop 23 octombrie 2017, Scorpion:

Cineva vă acuză azi de un lucru pe care nu numai că nu l-aţi înfăptuit, dar nu aţi fi fost capabili/e nici măcar să vă gândiţi la el. Aştrii sunt de părere că ar fi mai bine să nu vă pierdeţi timpul încercând să vă apăraţi în mod inutil, deoarece nu veţi face decât să turnaţi gaz pe foc degeaba.


Horoscop 23 octombrie 2017, Săgetător:

Un frate, o soră sau un/o amic/ă vor juca un rol important în viața voastră azi. Pur și simplu nu veţi putea spune că aţi reușit să treceţi cu bine de zi fără ajutorul lor. Sprijinul lor, sfatul pe care vi-l oferă sau pur și simplu vorbele bune fac diferența dintre o zi bună și un eșec complet.


Horoscop 23 octombrie 2017, Capricorn:

Vă așteaptă o zi cu probleme, dar nici nu va mai conta, deoarece veţi avea muzica în ajutorul vostru. Dacă mergeţi cu mașina, ascultaţi melodiile preferate, cântaţi la duș sau pur și simplu daţi muzica la maximum atunci când faceţi curățenie. Veţi vedea cât de bine vă va fi.


Horoscop 23 octombrie 2017, Vărsător:

Nu credeţi tot ceea ce citiţi sau auziţi azi. Oamenii din jurul vostru au tendința de a spune lucruri care nu le reflectă neapărat sentimentele; nu spunem că mint, ci doar că nu sunt neapărat atenți la ceea ce le iese pe gură. Ţineţi cont de aceste avertizări din partea aştrilor și nimic nu vă va lua prin surprindere.


Horoscop 23 octombrie 2017, Peşti:

Azi este o zi extrem de bună pentru a vă gândi la bani și pentru a vă planifica bugete, este sfatul pe care vi-l oferă aştrii. Nu ezitaţi să vă reevaluaţi politica financiară și luaţi în calcul și banii pe care îi cheltuiţi pe lucruri lipsite de importanță. Veţi vedea că astfel vă veţi simți mult mai uşuraţi/te. 

Horoscopul zilei de duminică, 22 octombrie 2017

 
Horoscop zilnic: duminică, 22 octombrie 2017


Horoscop 22 octombrie 2017, Berbec:

Dacă simţiţi că ceva nu este în regulă, căutaţi alinare în voi înşivă/sevă. Este foarte important să dezvoltaţi relaţia pe care o aveţi cu voi, cu inima voastră. Ascultaţi-vă sufletul şi încercaţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie deoarece nu aveţi cum să daţi greş. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 22 octombrie 2017, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi un proiect extrem de important. Trataţi fiecare detaliu cu maximă seriozitate şi faceţi tot posibilul să construiţi un plan bine pus la punct astfel încât în scurt timp să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 22 octombrie 2017, Gemeni:

Problemele pe care le aveţi nu vor dispărea singure; mai mult, acestea se pot agrava cu trecerea timpului, motiv pentru care trebuie să vă îmbărbătaţi şi să încercaţi să le veniţi de hac. Aveţi încredere în oamenii din jurul vostru, aceştia vă pot da sfaturi foarte bune de care să ţineţi cont.


Horoscop 22 octombrie 2017, Rac:

Încercaţi să rezolvaţi câteva probleme importante, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă înconjuraţi de oameni speciali, sinceri şi optimişti. Spre seară este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă dea o veste frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 22 octombrie 2017, Leu:

Ultima zi de weekend vine la pachet cu zâmbete şi mult optimism pentru Lei; încercaţi să vă bucuraţi de aceste momente frumoase de toamnă alături de persoanele dragi din viaţa voastră. De asemenea, discuţiile pe care le purtaţi cu membrii/ele familiei vă ajută să fiţi mai relaxaţi/te.


Horoscop 22 octombrie 2017, Fecioară:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă concentra asupra vieţii profesionale; faceţi un plan detaliat cu idei bine puse la punct astfel încât să ajungeţi cât mai repede la capătul drumului pe care vreţi să mergeţi în următoarea perioadă. Aveţi încredere în voi!


Horoscop 22 octombrie 2017, Balanţă:

Aştrii sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să aveţi o viziune foarte clară şi bine pusă la punct asupra obiectivelor pe care le aveţi pe plan profesional. După orele prânzului, încercaţi să rezolvaţi mici neînţelegeri pe care le-ai avut în această perioadă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 22 octombrie 2017, Scorpion:

Ziua de duminică este o zi pentru relaxare şi linişte; profitaţi de ea şi încercaţi să vă încărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane la care ţineţi mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 22 octombrie 2017, Săgetător:

Astăzi primiţi o veste nu tocmai plăcută; este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile şi să luaţi câteva decizii rapide care să vă scoată dintr-o situaţie dificilă. Aveţi încredere în voi, în scurt timp veţi vedea luminiţa de la capătul tunelului. Până atunci, nu uitaţi să zâmbiţi.


Horoscop 22 octombrie 2017, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie pe care vreţi să o consumaţi ocupându-vă de câteva sarcini profesionale; imediat după orele prânzului, planurile voastre se schimbă şi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 22 octombrie 2017, Vărsător:

O persoană la care ţineţi foarte mult se confruntă cu o problemă dificilă şi vine la voi pentru a vă cere ajutorul; sunteţi hotărâţi/te să vă amânaţi planurile şi să faceţi tot posibilul pentru a o scoate din această situaţie. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 22 octombrie 2017, Peşti:

Azi încercaţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; într-o şedinţă cu superiorii decideţi să începeţi noi proiecte, motiv pentru care vă asumaţi câteva sarcini majore, care vă vor ajuta să creşteţi destul de frumos în următoarea perioadă. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 octombrie 2017

 
Horoscop zilnic: sâmbătă, 21 octombrie 2017


Horoscop 21 octombrie 2017, Berbec:

Profitaţi de energia pe care v-o oferă astrele azi şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi sarcinile de la locul de muncă. Spre sfârşitul acestei zile purtaţi o discuţie cu persoana iubită, unde decideţi să fiţi sinceri/e şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet; aveţi ocazia să luaţi o decizie majoră pentru viitorul vostru.


Horoscop 21 octombrie 2017, Taur:

Lucrurile pe plan profesional par să se rezolve fără prea mult efort din partea voastră. În schimb, astăzi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra unui proiect la care ţineţi mult şi pe care vreţi să îl dezvoltaţi astfel încât să devină o sursă principală de venit pentru voi. Munciţi mai mult şi veţi vedea rezultate într-un timp destul de scurt.


Horoscop 21 octombrie 2017, Gemeni:

Azi faceţi tot posibilul să fiţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; sunteţi gata să rezolvaţi până şi cele mai grele probleme deoarece ştiţi că dacă nu vă descurcaţi puteţi apela la ajutorul colegilor/elor de echipă, în care aveţi mare încredere. Spre seară, lucrurile se schimbă şi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 21 octombrie 2017, Rac:

Focalizarea va fi o problemă pentru că simţiţi că puteţi face totul dintr-o dată; vă grăbiţi şi nu acordaţi o atenţie sporită detaliilor care, de data aceasta, chiar sunt importante. Din fericire, partenerii/ele de afaceri vă sunt alături şi vă ajută să ieşiţi din această situaţie şi să continuaţi treaba.


Horoscop 21 octombrie 2017, Leu:

Astăzi vă lăsaţi purtaţi/te de val şi vă gândiţi să faceţi câteva schimbări personale. Chiar şi aşa, încercaţi să aveţi răbdare; respiraţi profund şi luaţi în considerare toate opţiunile înainte de a face o alegere pe care nu o mai puteţi amâna apoi. Partenerul/a de cuplu vă poate da un sfat foarte important de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 21 octombrie 2017, Fecioară:

În această perioadă este foarte important să acordaţi o atenţie deosebită stării voastre de spirit; de asemenea, încercaţi să adoptaţi noi practici care vă pot îmbunătăţi sănătatea fizică. Nu vă epuizaţi cu sarcinile profesionale deoarece veţi resimţi această muncă suplimentară mai târziu.


Horoscop 21 octombrie 2017, Balanţă:

Azi reuşiţi să interacţionaţi cu oameni noi, care au altă mentalitate şi care vă pot face să ieşiţi puţin din zona de confort şi chiar să faceţi câteva schimbări interesante pe plan personal. Cel mai probabil partenerul/a de cuplu nu va fi de acord cu alegerile voastre, însă într-un final le va accepta.


Horoscop 21 octombrie 2017, Scorpion:

S-ar putea ca astăzi să purtaţi discuţii destul de aprinse cu partenerul/a de cuplu; nu reuşiţi să ajungeţi la un compromis cu privire la o decizie importantă care vă priveşte pe amândoi. Poate că nu este cel mai bun moment pentru schimbări, mai aveţi puţină răbdare.


Horoscop 21 octombrie 2017, Săgetător:

Vă confruntaţi cu câteva probleme la serviciu; vă gândiţi tot mai serios să faceţi unele schimbări, însă nu ştiţi sigur dacă acesta este cel mai bun moment. O discuţie sinceră cu o persoană mai în vârstă vă va ajuta să faceţi alegerile potrivite pentru voi.


Horoscop 21 octombrie 2017, Capricorn:

Dragostea este complicată şi în ultima vreme se pare că înţelegeţi asta tot mai mult. Este foarte important să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare, să învăţaţi să înţelegeţi şi să ascultaţi atunci când este momentul. Aveţi răbdare deoarece lucrurile se pot aranja frumos.


Horoscop 21 octombrie 2017, Vărsător:

Lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi pe plan profesional, însă încercaţi să aveţi răbdare şi să mai daţi o şansă proiectelor de care vă ocupaţi. Vă este greu să faceţi o schimbare, însă ştiţi că acesta este următorul pas pe care trebuie să îl faceţi dacă vreţi să vă fie bine.


Horoscop 21 octombrie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei de sâmbătă este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile rămase restante în această săptămână. Spre sfârşit de zi, faceţi un drum pentru a participa la un eveniment organizat de o persoană dragă; sunteţi obosiţi/te, însă vă încărcaţi cu energie pozitivă imediat ce vă vedeţi prietenii/ele apropiaţi/te. 

Horoscopul zilei de vineri, 20 octombrie 2017

 
Horoscop zilnic: vineri, 20 octombrie 2017


Horoscop 20 octombrie 2017, Berbec:

Problemele de azi vor scoate la iveală câteva lacune sau chiar greşeli majore în viaţa profesională. Trebuie să faceţi un efort în plus pentru a le corecta astfel încât să puteţi merge mai departe cu sarcinile şi proiectele voastre.


Horoscop 20 octombrie 2017, Taur:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; după o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional, faceţi tot posibilul ca ziua de vineri să fie dedicată în întregime celei mai importante persoane din viaţa voastră.


Horoscop 20 octombrie 2017, Gemeni:

Pentru a beneficia de un bonus substanţial, azi acceptaţi un nou proiect. Sunteţi destul de aglomeraţi/te şi la început nu veţi reuşi să faceţi tot ce vă propuneţi, însă imediat ce vă obişnuiţi cu sarcinile, programul va deveni mult mai lejer.


Horoscop 20 octombrie 2017, Rac:

Ziua de 20.10.2017 este una presărată cu surprize; în prima parte a zilei s-ar putea ca superiorii să vă ofere un bonus substanţial pentru un proiect încheiat recent. Spre seară, persoana iubită vă surprinde cu un cadou special, pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 20 octombrie 2017, Leu:

Sarcinile de care vă ocupaţi în această perioadă vă ajută să ieşiţi din zona de confort şi, în acelaşi timp, vă deschid numeroase uşi pe plan profesional. Aveţi şansa să întâlniţi persoane interesante, care vă vor ajuta mult în viitorul apropiat.


Horoscop 20 octombrie 2017, Fecioară:

Azi reuşiţi să vă surprindeţi şefii/ele cu o idee de proiect foarte interesantă, pe care ajungeţi să o puneţi imediat în practică. Mare atenţie, însă, la relaţia cu colegii/ele de echipă. Unii/ele dintre ei/le vor fi invidioşi/ase şi vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 20 octombrie 2017, Balanţă:

Astăzi, multe dintre acţiunile, conversaţiile sau întâlnirile voastre vor fi direct legate de starea şi emoţiile pe care le aveţi în aceste momente. Probabil vă veţi pierde cu firea într-o şedinţă şi o să aveţi nevoie de puţin ajutor din partea colegilor/elor de echipă pentru a remedia situaţia.


Horoscop 20 octombrie 2017, Scorpion:

Azi faceţi tot posibilul să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Aveţi câteva probleme de care trebuie să vă ocupaţi şi câteva decizii importante pe care vreţi să le luaţi. În cazul în care nu v-aţi cunoscut marea dragoste, aştrii vă pot face o surpriză frumoasă.


Horoscop 20 octombrie 2017, Săgetător:

Sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia de a începe un nou proiect interesant şi de lungă durată. Veţi fi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri în ceea ce priveşte timpul liber, însă partenerul/a de cuplu va înţelege situaţia şi chiar vă va susţine.


Horoscop 20 octombrie 2017, Capricorn:

Nu vă mai temeţi de noi începuturi, este sfatul pe care vi-l oferă azi aştrii. Voi sunteţi genul de persoane care, atunci când sunt puse față în față cu necesitatea de a începe un nou capitol din viața voastră, aveţi tendința de a vă lăsa pradă temerilor și de a vă gândi la ce este mai rău.


Horoscop 20 octombrie 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme mai delicate; găsiţi un centru de greutate care vă permite să vă simţiţi bine cu deciziile pe care le luaţi. De asemenea, spre seară reuşiţi să luaţi şi câteva decizii importante pe plan sentimental.


Horoscop 20 octombrie 2017, Peşti:

Azi sunteţi foarte energici/e şi reuşiţi să molipsiţi cu această stare şi oamenii cu care intraţi în contact. Opiniile altor persoane contează mai puţin pentru voi pe măsură ce exploraţi posibilităţile care vin cu începuturi proaspete şi foarte interesante în viaţa personală.