Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 iunie 2013
Berbec:

Sâmbătă, 1 iunie 2013, e posibil să-ţi revizuieşti modul în care comunici. Spre seară poţi primi un dar neaşteptat.
Taur:

Astăzi, 1 iunie 2013, poţi sesiza unele erori sau neglijenţe. Spre seară, te poţi bucura de o întâlnire agreabilă sau de aprecieri şi gesturi de recunoştinţă.
Gemeni:

Sâmbătă, 1 iunie 2013, e necesar să fii mai atent la nevoile tale, la cine eşti şi ce manifeşti. Astăzi tratezi cu seriozitate atât relaţia afectivă, cât şi pe cea cu copiii.
Rac:

Astăzi, 1 iunie 2013, este momentul să te uiţi cu atenţie în interiorul tău şi să vindeci, iertând, orice resentiment. Spre seară, poţi visa nestingherit la împlinirea unor dorinţe.
Leu:

Sâmbătă, 1 iunie 2013, poţi schimba ceva în atitudinea faţă de cei din jur, mai ales faţă de prieteni. Astăzi poţi lămuri multe dintre neînţelegerile din relaţia cu o rudă.
Fecioară:

Astăzi, 1 iunie 2013, poţi face achiziţii inspirate sau îţi poţi negocia foarte bine venitul dintr-un proiect sau o afacere. Este o zi interesantă.
Balanţă:

Sâmbătă, 1 iunie 2013, este posibil să identifici câteva lucruri în viaţa ta, la care e necesar să renunţi. Este un timp potrivit şi pentru luarea unor măsuri pentru îmbunătăţirea imaginii.
Scorpion:

Astăzi, 1 iunie 2013, învaţă să primeşti şi fii deschis la darurile care ţi se oferă. Spre seară, eşti inspirat, ai intuiţii puternice şi poţi crea lucruri de excepţie pentru tine.
Săgetător:

Sâmbătă, 1 iunie 2013, ai parte de recunoaştere, socializare efervescentă, cooperare inteligentă. Este o zi care poate aduce reconcilieri.
Capricorn:

Astăzi, 1 iunie 2013, ai intuiţia că urmează să păşeşti pe un drum nou în viaţa ta. Ai toate şansele să fii convingător şi să orientezi orice punct de vedere în favoarea ta.
Vărsător:

Sâmbătă, 1 iunie 2013, e posibil să fii foarte inspirat, să îţi aduci aminte să fii creativ, jucăuş, jovial. Astăzi poate fi planificată o călătorie pe care ai tot amânat-o.
Peşti:

Astăzi, 1 iunie 2013, iei nişte hotărâri importante în ce priveşte familia, căminul, patrimoniul. Poţi lua decizii împreună cu un asociat, legat de împărţirea unor bani.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - vineri, 31 mai 2013
Berbec:

Vineri, 31 mai 2013, rişti să faci alegeri neinspirate şi să laşi loc la regrete. Astăzi eşti provocat să priveşti cu atenţie şi în profunzime unele relaţii din viaţa ta.
Taur:

Astăzi, 31 mai 2013, te preocupă doar bunăstarea ta. Apar tot felul de schimbări, răsturnări de situaţie, surprize.
Gemeni:

Vineri, 31 mai 2013, e indicat să te ocupi mai mult de tine, de trupul tău şi, mai ales, de spirit. Eşti creativ, inspirat şi dornic să ieşi în faţă.
Rac:

Astăzi, 31 mai 2013, tinzi să te axezi pe relaţii, prieteni, schimb de păreri şi informaţii prin care ţinteşti nişte câştiguri. Ţi se testează echilibrul!
Leu:

Vineri, 31 mai 2013, orice investiţie semnificativă ar trebui amânată. E posibil să primeşti veşti surprinzătoare, care te derutează şi îţi schimbă priorităţile pentru astăzi.
Fecioară:

Astăzi, 31 mai 2013, îţi pui tot felul de întrebări legate de viitorul tău, de drumul profesional sau de nivelul de evoluţie la care te afli în acest moment. Poţi obţine o aprobare îndelung aşteptată, de la un superior.
Balanţă:

Vineri, 31 mai 2013, poţi înţelege sursa unor blocaje sau poţi dezvălui nişte secrete. Îţi recapeţi optimismul şi reuşeşti să vezi imaginea de ansamblu, deci şi soluţiile.
Scorpion:

Astăzi, 31 mai 2013, dacă primeşti vreo propunere de colaborare, fă ce spune inima şi nu te lăsa oprit de frică. Veştile bune ajung la tine când te aştepţi mai puţin.
Săgetător:

Vineri, 31 mai 2013, ai inspiraţie suficientă pentru a găsi soluţii ingenioase pentru a rezolva orice problemă care apare. Spre seară, ascultă sfatul unei persoane în vârstă.
Capricorn:

Astăzi, 31 mai 2013, dorinţa de a oferi şi primi iubire este foarte puternică. E posibil să ai accese de independenţă care pot fi taxate de către şefi.
Vărsător:

Vineri, 31 mai 2013, eşti ceva mai introvertit şi meditativ. E posibil să apară tot felul de necunoscute care-ţi dau planurile peste cap.
Peşti:

Astăzi, 31 mai 2013, pot apărea surprize neplăcute legat de bani. E important să fii concis, direct şi să nu scapi din vedere detaliile sau scopul pe care-l ai.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 30 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 30 mai 2013
Berbec:

Joi, 30 mai 2013, orientează-ţi eforturile doar către treburile uşoare. Eşti foarte eficient şi nu e exclus să beneficiezi şi de un venit suplimentar.
Taur:

Astăzi, 30 mai 2013, eşti într-o formă de zile de mari. Unii nativi descoperă metode alternative de câştig financiar.
Gemeni:

Joi, 30 mai 2013, pot ieşi la iveală conflicte ascunse bine de mult. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.
Rac:

Astăzi, 30 mai 2013, unele relaţii se pot destrăma definitiv. Cu cât eşti mai deschis şi informat, cu atât poţi dizolva mai repede tensiunile dintre tine şi ceilalţi.
Leu:

Joi, 30 mai 2013, spune tot ce te nemulţumeşte la serviciu şi ce aşteptări ai tu de la ceilalţi. Domeniul profesional îţi poate oferi astăzi surprize deosebite.
Fecioară:

Astăzi, 30 mai 2013, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Pur şi simplu ai încredere că lucrurile se vor aşeza înspre binele tău.
Balanţă:

Joi, 30 mai 2013, sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Detaşează-te de problemele cotidiene şi odihneşte-te mai mult.
Scorpion:

Astăzi, 30 mai 2013, evită combativitatea şi ascultă cu atenţie ce ţi se spune. Atenţie la sănătatea capului şi aparatului urogenital!
Săgetător:

Joi, 30 mai 2013, eşti interesat doar de treburile de la serviciu. Aspectele sunt frumoase, semn că te bucuri de apreciere.
Capricorn:

Astăzi, 30 mai 2013, cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte. Fii deschis la tot ce apare nou şi ai curajul să-ţi asumi drumuri nebătătorite.
Vărsător:

Joi, 30 mai 2013, orientează-ţi fondurile astfel încât să rezolvi în casă tot ce ţi-ai propus. Reuşeşti să vezi lucrurile într-o lumină mai caldă.
Peşti:

Astăzi, 30 mai 2013, poţi afla veşti importante legate de cineva drag. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi la ordinea zilei.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 mai 2013
Berbec:

Miercuri, 29 mai 2013, e bine să pui în practică anumite iniţiative, să te mobilizezi, să te urneşti din loc. Fii atent la ce mănânci!
Taur:

Astăzi, 29 mai 2013, simţi nevoia să fugi pur şi simplu de ceilalţi. Eşti dispus să renunţi la nişte compromisuri şi să priveşti spre oportunităţi.
Gemeni:

Miercuri, 29 mai 2013, ai nevoie de un respiro, simţi nevoia să te mai relaxezi. Astăzi se pot amplifica nişte tensiuni sau conflicte în familie.
Rac:

Astăzi, 29 mai 2013, te-ai poţi gândi tot mai mult la un mod prin care poţi să-ţi aduci o contribuţie la dezvoltarea personală. Aceste zile sunt încordate, mai ales la nivel de comunicare.
Leu:

Miercuri, 29 mai 2013, poţi înregistra o creştere la capitolul imagine. Reiei legătura cu persoane aflate la distanţă, ai putea planifica excursii în străinătate.
Fecioară:

Astăzi, 29 mai 2013, rişti să cazi într-o capcană, care să te atragă într-o adevărată teorie a conspiraţiei. E important să-ţi asumi atât beneficiile cât şi costurile unor alegeri pe care le faci.
Balanţă:

Miercuri, 29 mai 2013, reuşeşti să scoţi în evidenţă ceea ce te deranjează în spirit de glumă. Este o zi în care epuizarea se poate răsfrânge asupra sănătăţii fizice.
Scorpion:

Astăzi, 29 mai 2013, munca pare pentru tine sănătate curată. Această zi îţi aşază în faţa ochilor lucruri pe care fie nu le-ai văzut fie te-ai prefăcut că nu există.
Săgetător:

Miercuri, 29 mai 2013, sunt posibile conflicte cu persoane autoritare sau discuţii tensionate cu partenerul de viaţă. Indicate ar fi exerciţiile fizice, ca măsură de combatere a stresului.
Capricorn:

Astăzi, 29 mai 2013, te interesează tot ceea ce ţine de confortul tău interior. Persoanele publice e bine să fie atente ce declaraţii fac.
Vărsător:

Miercuri, 29 mai 2013, comunicarea ideilor proprii şi schimbul de informaţii sunt vectorii pe care funcţionezi. Fii atent la informaţiile pe care le auzi şi adaptează-te din mers oricăror schimbări.
Peşti:

Astăzi, 29 mai 2013, ţi se pare că nu ai destul şi că îţi trebuie întotdeauna mai mult. Unii nativi pot pune punct unei relaţii, alţii se îndepărtează pentru o vreme.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 28 mai 2013
Berbec:

Marţi, 28 mai 2013, ai putea încurca puţin realitatea cu ficţiunea, aşa că e bine să laşi pentru zilele următoare planurile de viitor. Sunt de evitat exagerările şi pasarea responsabilităţii.
Taur:

Astăzi, 28 mai 2013, e posibil să te retragi undeva unde să te afli doar tu cu gândurile tale. Evită cheltuielile făcute pe fondul frustrării.
Gemeni:

Marţi, 28 mai 2013, te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Ai sentimentul că nu eşti susţinut de cei dragi aşa cum ţi-ai dori.
Rac:

Astăzi, 28 mai 2013, eşti foarte atent la reacţii, îţi studiezi gesturile. Evită să dramatizezi mai mult decât e cazul, momentele tensionate de astăzi.
Leu:

Marţi, 28 mai 2013, primeşti gesturi de recunoştinţă din partea unor oameni care te apreciază. Revin în prim plan o serie de temeri şi griji legate de venituri.
Fecioară:

Astăzi, 28 mai 2013, vrei să afli dedesubturi, să scoţi la iveală ascunzişuri, să afli adevărul cu orice preţ. Asta pentru că găseşti mereu nod în papură.
Balanţă:

Marţi, 28 mai 2013, s-ar putea să primeşti favoruri neaşteptate, poate chiar beneficii materiale. E posibil ca astăzi să se reactiveze nişte frici pe care le credeai demult vindecate.
Scorpion:

Astăzi, 28 mai 2013, eşti gata să legi noi cunoştinţe şi să deschizi uşa unor asocieri. Poţi avea senzaţia că cineva din anturaj te atacă gratuit.
Săgetător:

Marţi, 28 mai 2013, ai ocazia să demonstrezi că îţi poţi rupe ceva de la gură sau din suflet pentru a crea un ambient armonios. Generozitatea este acum pentru tine un fir conducător.
Capricorn:

Astăzi, 28 mai 2013, persoana iubită şi copiii pot deveni centrul universului tău. Eşti nevoit să găseşti câteva soluţii, cel puţin temporare, pentru a-ţi respecta un angajament.
Vărsător:

Marţi, 28 mai 2013, e bine să te concentrezi pe viaţa de familie. Realizezi că nu prea ai ştiut să-ţi protejezi şi hrăneşti interesele şi dorinţele.
Peşti:

Astăzi, 28 mai 2013, rişti să cheltui ca să faci achiziţii de bunuri. Comunici foarte uşor şi ajungi la sufletul oricui.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 27 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 27 mai 2013
Berbec:

Luni, 27 mai 2013, vrei să pari puternic, parcă ai de demonstrat ceva în faţa celorlalţi. Atenţie la sănătatea sistemului digestiv!
Taur:

Astăzi, 27 mai 2013, un sentiment de vulnerabilitate ar putea să te cuprindă. Rezervă-ţi momente pentru odihnă şi plimbări în aer liber.
Gemeni:

Luni, 27 mai 2013, e posibil să fii pus în situaţia de a lua distanţă pentru a-ţi vedea de drumul tău. Sănătatea este vulnerabilă, iar organismul tău necesită mai multă atenţie.
Rac:

Astăzi, 27 mai 2013, vrei să faci lucrurile altfel decât de obicei. Atenţie că în sfera muncii se petrec lucruri ascunse ochilor tăi.
Leu:

Luni, 27 mai 2013, poţi să aduci în planul realităţii idei şi iniţiative de-a dreptul spectaculoase. Temperează-ţi elanul şi cumpără doar strictul necesar.
Fecioară:

Astăzi, 27 mai 2013, e bine să te păzeşti de gândirea critică. Ia o pauză şi relaxează-te cu o plimbare în aer liber sau meditează într-un loc sfânt.
Balanţă:

Luni, 27 mai 2013, parcă dai pe dinafară, iar situaţia este cu două tăişuri. Atenţie la sănătatea aparatului digestiv şi la picioare!
Scorpion:

Astăzi, 27 mai 2013, eşti omul cu soluţia ingenioasă, cu ideea potrivită. Sunt posibile altercaţii cu şefii sau cu autorităţile.
Săgetător:

Luni, 27 mai 2013, nu e un moment bun să arunci cu banii, cu atât mai puţin să-ţi asumi riscuri. Atenţie la toate tipurile de relaţii!
Capricorn:

Astăzi, 27 mai 2013, e bine să-ţi dai seama că de starea ta de bine depinde starea de bine a celor de acasă. Organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi.
Vărsător:

Luni, 27 mai 2013, eşti imprevizibil, iar ideile care-ţi vin acum te pot scoate dintr-un impas. Fii prudent, alege-ţi cuvintele cu grijă şi ţine cont şi de ceilalţi.
Peşti:

Astăzi, 27 mai 2013, banii îţi cam scapă printre degete. Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie aprinsă pe tema treburilor gospodăreşti.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 26 mai - 1 iunie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 26 mai - 1 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 26 mai - 1 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 mai 2013
Berbec:

Miercuri, 22 mai 2013, fereşte-te de un aer de superioritate care nu-ţi face deloc bine la imagine! Este o zi bună pentru revizuirea unor colaborări sau contracte.
Taur:

Astăzi, 22 mai 2013, vederea ta unilaterală te poate arunca acum în conflicte de idei. E momentul să repari nişte greşeli din trecut şi să devii mult mai responsabil în privinţa situaţiei tale financiare.
Gemeni:

Miercuri, 22 mai 2013, e posibil să vezi la tine lucruri care nu-ţi plac sau nu-ţi fac bine. Ziua te provoacă să iei nişte decizii care să-ţi schimbe cumva viitorul aşa cum îl vedeai tu până acum.
Rac:

Astăzi, 22 mai 2013, vei evolua foarte frumos în cadrul grupurilor şi asociaţiilor. Astăzi ţi-e clar pe cine păstrezi aproape şi de cine te îndepărtezi.
Leu:

Miercuri, 22 mai 2013, parcă îţi stă ceva pe limbă şi nu poţi să te abţii. Vei putea elimina nişte tensiuni sau corecta ceea ce nu funcţionează.
Fecioară:

Astăzi, 22 mai 2013, vei avea de lucrat la capitolul imagine şi poţi pune la cale relansarea profesională şi socială. Începe să se facă lumină în privinţa unor intenţii şi alegeri profesionale.
Balanţă:

Miercuri, 22 mai 2013, vei fi tot mai preocupat de călătorii, de lărgirea orizonturilor personale şi de studiu. Ai şansa să înveţi ceva, să capeţi experienţă valoroasă într-un domeniu.
Scorpion:

Astăzi, 22 mai 2013, eşti ca un fel de dirijor care arată fiecăruia unde îi este locul. Cineva se oferă să-ţi acorde sprijin, în semn de recunoştinţă pentru un gest frumos pe care l-ai făcut în urmă cu ceva timp.
Săgetător:

Miercuri, 22 mai 2013, ai mai multă înţelepciune să aşezi relaţiile pe făgaşul dorit de tine. Îţi poţi reabilita imaginea sau îţi poţi explica nişte gesturi sau cuvinte care au fost greşit înţelese de ceilalţi.
Capricorn:

Astăzi, 22 mai 2013, lecţia pentru tine este să accepţi omenii dragi aşa cum sunt ei. Astăzi poţi spune ce ai de spus fără să fii greşit înţeles.
Vărsător:

Miercuri, 22 mai 2013, vei pune dragoste şi pasiune în tot ceea ce faci şi vei putea să străluceşti în ochii celorlalţi prin creativitate şi originalitate. Unii nativi aleg să iasă dintr-o relaţie sentimentală.
Peşti:

Astăzi, 22 mai 2013, puterea ta de concentrare este acum exuberantă. Ar trebui să mai ţii pentru tine anumite idei şi să-ţi dai cu părerea doar atunci când ţi se cere să faci asta!

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Taur, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Rac, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Leu, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 19-25 mai 2013

 
Horoscop Urania Pești, 19-25 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 19-25 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 21 mai 2013
Berbec:

Marţi, 21 mai 2013, s-ar putea să primeşti o lecţie prin care să înveţi să-ţi mai potoleşti orgoliul. E posibil ca în aceste zile să revină tot felul de amintiri legate de experienţe relaţionale trecute.
Taur:

Astăzi, 21 mai 2013, vei face tot posibilul să atragi bunăstarea. Fii atent la ceea ce simţi şi auzi în interior, apoi fă primul pas pe un drum nou.
Gemeni:

Marţi, 21 mai 2013, eşti pus pe fapte mari, ai spirit de iniţiativă. Ai ocazia să te reinventezi, din interior către exterior şi să creezi noi oportunităţi de creştere.
Rac:

Astăzi, 21 mai 2013, intri într-un proces de vindecare, de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta. Retragerea din contexte sociale agitate îţi face foarte bine acum!
Leu:

Marţi, 21 mai 2013, atragi mult mai uşor oameni care să pună pe roate lucrurile pe care le gândeşti şi le doreşti. Relaţiile toxice se rup şi sunt înlocuite de altele mult mai constructive.
Fecioară:

Astăzi, 21 mai 2013, e posibil să te confrunţi cu situaţii care confirmă un caracter imoral. Vei avea de lucrat la capitolul imagine.
Balanţă:

Marţi, 21 mai 2013, evenimentele care ţi se pregătesc îţi aduc marele dar al înţelegerii şi al înţelepciunii. Poţi renunţa la unele dorinţe care nu mai corespund etapei evolutive în care te afli.
Scorpion:

Astăzi, 21 mai 2013, te bucuri de beneficii din partea partenerului de viaţă şi a celorlalţi. Atenţia se îndreaptă spre bani, resurse materiale şi orice altceva vrei să accesezi din exterior.
Săgetător:

Marţi, 21 mai 2013, e posibil să vrei să întorci casa cu susul în jos. Relaţia conjugală sau alte relaţii oficiale vor fi testate şi reformulate.
Capricorn:

Astăzi, 21 mai 2013, reorientarea în carieră devine pentru tine o prioritate. Mulţi nativi, chiar dacă nu schimbă locul de muncă, măcar vor schimba abordarea şi vor crea ceva nou acolo unde sunt.
Vărsător:

Marţi, 21 mai 2013, te vei putea ocupa mai mult de ceea ce-ţi place. Pentru tine, se închide un ciclu din punct de vedere sentimental.
Peşti:

Astăzi, 21 mai 2013, relaţiile cu cei dragi se vor modela şi vei fi tot mai interesat de achiziţii. Această zi poate fi aducătoare de revelaţii în ce priveşte relaţiile cu familia.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 16 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 16 mai 2013
Berbec:

Joi, 16 mai 2013, încearcă să îţi plăteşti taxele şi impozitele. Eşti provocat să te uiţi la ce-ţi doreşti cu adevărat şi să faci nişte alegeri pentru binele tău.
Taur:

Astăzi, 16 mai 2013, sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Experienţele acestei zile te îndeamnă să exersezi detaşarea şi eliminarea gândurilor toxice.
Gemeni:

Joi, 16 mai 2013, se anunţă o zi încărcată la serviciu. E momentul să ieşi din zona de confort şi să îmbrăţişezi o schimbare sau un drum nou.
Rac:

Astăzi, 16 mai 2013, relaţia cu persoana iubită este tensionată. A venit momentul să renunţi la nişte ataşamente în ce priveşte unele parteneriate şi relaţii.
Leu:

Joi, 16 mai 2013, încearcă să găseşti un echilibru între viaţa privată şi cea socială. Contextul astral favorizează revelaţiile şi ideile ingenioase.
Fecioară:

Astăzi, 16 mai 2013, sunt favorizate examenele şi interviurile. Fii atent la tendinţa de a abuza de generozitatea unei persoane apropiate.
Balanţă:

Joi, 16 mai 2013, se anunţă schimbări majore la capitolul financiar. E posibil ca partenerul să-ţi facă o surpriză de zile mari ori să te invite într-o excursie.
Scorpion:

Astăzi, 16 mai 2013, beneficiezi de o energie astrală deosebită. În plus poţi beneficia de câştiguri pe termen lung.
Săgetător:

Joi, 16 mai 2013, trasează-ţi noi planuri de viaţă şi încearcă să le urmezi întocmai. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă doar cu tine însuţi.
Capricorn:

Astăzi, 16 mai 2013, unele relaţii se pot încheia. E momentul să revii asupra unor alegeri şi relaţii din zona profesională şi să tragi nişte concluzii.
Vărsător:

Joi, 16 mai 2013, familia îţi solicită aportul, însă ai tendinţa de a-i refuza. Este o zi dinamică, cu surprize şi schimbări de planuri.
Peşti:

Astăzi, 16 mai 2013, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte şi bine ar fi să îi dai curs. Unii nativi se bucură de ocazii inedite.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 mai 2013
Berbec:

Miercuri, 15 mai 2013, ceilalţi te vor simţi mai potolit. Ai timp să revizuieşti nişte mesaje şi relaţii, să reiei nişte studii sau să clarifici neînţelegeri cu persoane din trecut.
Taur:

Astăzi, 15 mai 2013, exagerezi şi faci caz de orice durere pasageră. Eşti destul de nehotărât, asta şi pentru că nu ţi-e clar care sunt dorinţele tale reale.
Gemeni:

Miercuri, 15 mai 2013, e posibil ca anumite treburi domestice sau chiar proiecte profesionale să îţi consume tot timpul. Una spune intuiţia ta şi alta gândeşti tu că e bine pentru tine.
Rac:

Astăzi, 15 mai 2013, atenţia ta se îndreaptă spre persoana iubită şi spre copii. Ai de exersat discreţia, tăcerea şi răbdarea.
Leu:

Miercuri, 15 mai 2013, ascunzi o agresivitate pe care o poţi scoate la suprafaţă în orice moment. Ai o nemulţumire de fundal şi un sentiment de neîmplinire sau nesiguranţă care nu ţi-e clar de unde vine.
Fecioară:

Astăzi, 15 mai 2013, fii mult mai blând cu tine însuţi, să-ţi spui că poţi, că eşti în stare. Îţi retragi o serie de promisiuni sau renunţi la un proiect.
Balanţă:

Miercuri, 15 mai 2013, e bine să laşi lucrurile să curgă de la sine şi să nu te gândeşti de două ori la ele. E necesar să deosebeşti dorinţele autentice de iluzii.
Scorpion:

Astăzi, 15 mai 2013, e bine să o laşi mai uşor şi să te odihneşti cât mai mult. Poţi crea lucruri excepţionale, cu condiţia să laşi deoparte interesele, gândul la bani sau nesiguranţa.
Săgetător:

Miercuri, 15 mai 2013, întreabă-te de ce ţi-e frică, de ce fugi. Ai ocazia să vezi care relaţii îţi sunt benefice, căror propuneri dai curs şi cum vrei să fii perceput în exterior.
Capricorn:

Astăzi, 15 mai 2013, se întrevăd noi orizonturi. E posibil să renunţi la ceva, să revii asupra unor decizii sau chiar să schimbi locul de muncă.
Vărsător:

Miercuri, 15 mai 2013, încearcă să fii cât mai detaşat posibil, pentru că numai aşa poţi avea şansa de a primi răspunsuri. Începe o perioadă de schimbări şi revizuiri în ce priveşte relaţia sentimentală.
Peşti:

Astăzi, 15 mai 2013, eşti predispus la contre verbale şi la reproşuri. E bine să priveşti mai întâi paiul din ochii tăi.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 14 mai 2013
Berbec:

Marţi, 14 mai 2013, anumite lucruri ascunse pot ieşi la iveală şi te pot pune pe gânduri. Păstrează o gândire pozitivă şi ai încredere în alegerile bazate pe intuiţia ta.
Taur:

Astăzi, 14 mai 2013, e bine să iei lucrurile la modul lejer şi, dacă e nevoie, să faci haz de necaz. Evenimente însemnate pot avea loc acum în viaţa ta, în ce priveşte afacerile şi banii.
Gemeni:

Marţi, 14 mai 2013, munca reprezintă pentru tine o foarte bună terapie. Unii nativi pot construi foarte frumos un proiect creativ sau o relaţie afectivă.
Rac:

Astăzi, 14 mai 2013, vei avea de continuat ceva ce nu ai terminat din zilele precedente. E posibil ca atenţia ta să fie absorbită de nevoile celorlalţi.
Leu:

Marţi, 14 mai 2013, s-ar putea să renunţi la numite inhibiţii şi la autocenzură pentru a spune lucrurilor pe nume. Acum e momentul să-ţi pui în practică idei mai vechi.
Fecioară:

Astăzi, 14 mai 2013, abţine-te de la replici acide în comunicare şi nu-i provoca pe ceilalţi! Fii atent la mesajele şi informaţiile primite, în aceste zile îţi poţi vedea un vis împlinit.
Balanţă:

Marţi, 14 mai 2013, grijile tale se leagă în special de partenerul de viaţă şi de oamenii cu care ai ceva în comun. Unii nativi au revelaţii preţioase şi trec prin transformări interioare uriaşe.
Scorpion:

Astăzi, 14 mai 2013, e indicat să te abţii să stârneşti conflicte şi să pui presiune pe ceilalţi! Te gândeşti intens la soluţii ca să-ţi meargă mai bine.
Săgetător:

Marţi, 14 mai 2013, s-ar putea să fii epuizat de pesimismul tău şi de gândurile mai puţin luminoase pe care le ai. Totul pare să-ţi alunece printre degete, astfel că nu mai poţi controla nimic.
Capricorn:

Astăzi, 14 mai 2013, nevoia ta de a acţiona, de a te simţi mai bine în pielea ta creşte exponenţial. Eşti tentat să spui mai multe decât e cazul ori să denaturezi sensul informaţiilor care ajung la tine.
Vărsător:

Marţi, 14 mai 2013, e posibil să iei o decizie care să-ţi dea peste cap echilibrul din viaţa profesională sau să-l restabilească. Investiţiile, negocierile sau speculaţiile financiare ar trebui evitate.
Peşti:

Astăzi, 14 mai 2013, e bine să te fereşti de ipostazele ridicole. Te afli într-o perioadă de transformări profunde la nivel de aspiraţii şi relaţii.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 13 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 13 mai 2013
Berbec:

Luni, 13 mai 2013, la serviciu, dărâmi obstacolele unul după altul. Evită excesele de orice fel, nu te angaja să faci un „hei-rup“ care să te dea gata.
Taur:

Astăzi, 13 mai 2013, îţi vin informaţii din toate părţile. Probabil simţi că nu-ţi mai încapi în piele, că vrei să te întinzi în alte direcţii.
Gemeni:

Luni, 13 mai 2013, poţi face ordine în planuri mai vechi, poţi scoate la suprafaţă amintiri. Simţi o mai mare apropiere de lumea nevăzută, de unde poţi primi tot felul de semne.
Rac:

Astăzi, 13 mai 2013, ai forţa de convingere şi poţi pleca la drum să rezolvi probleme cu succes. Pune-i în mişcare pe ceilalţi şi lasă-te inspirat de ei!
Leu:

Luni, 13 mai 2013, starea de bine se poate pogorî asupra ta. Poţi impresiona prin bunătate, generozitate şi compasiune.
Fecioară:

Astăzi, 13 mai 2013, s-ar putea să te ia cu ameţeală la gândul unor cheltuieli sau investiţii. Te interesează rezultatele practice, tot ce este concret şi produce rezultate palpabile.
Balanţă:

Luni, 13 mai 2013, o stare inexplicabilă de plutire te poate cuprinde. S-ar putea să acţionezi sau să reacţionezi impulsiv!
Scorpion:

Astăzi, 13 mai 2013, e posibil să devii mai melancolic şi mai visător. Dacă aştepţi ceva, află că aştepţi degeaba!
Săgetător:

Luni, 13 mai 2013, e bine să ieşi, să faci vizite sau să primeşti oaspeţi. Evită să faci mai mult decât trebuie doar pentru a atrage atenţia asupra ta!
Capricorn:

Astăzi, 13 mai 2013, poţi întâlni oameni care să te inspire, să te motiveze. Dăruieşte şi fii convins că vei primi înapoi la fel de mult!
Vărsător:

Luni, 13 mai 2013, atenţie la linguşiri, la persoanele care vor să se dea acum bine pe lângă tine! Ai o putere de muncă şi de rezistenţă fantastice.
Peşti:

Astăzi, 13 mai 2013, e posibil să devii nemulţumit de întârzierea unor sume de bani. E bine să te concentrezi pe rezolvarea chestiunilor concrete cu caracter urgent.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 12 mai 2013
Berbec:

Duminică, 12 mai 2013, vrei să ai lucrurile sub control şi le vei avea. Evită să faci pe salvatorul şi să dai cu împrumut sume mari!
Taur:

Astăzi, 12 mai 2013, sunt avantajate toate activităţile creative sau care au legătură cu copiii. Nu face mai mult decât e cazul!
Gemeni:

Duminică, 12 mai 2013, e posibil să faci nişte investiţii inspirate sau să primeşti sprijin financiar. Vrei cumva să dispari din centrul atenţiei, să te retragi.
Rac:

Astăzi, 12 mai 2013, te poţi exprima cu autoritate şi putere. Apar persoanele cheie care să-ţi descuie uşile unde tu nu aveai acces.
Leu:

Duminică, 12 mai 2013, te alegi cu nişte oportunităţi de câştig pe termen lung. Lasă firea ta caldă să-i învăluie pe ceilalţi şi să-i inspire!
Fecioară:

Astăzi, 12 mai 2013, eşti ferm, hotărât şi pus pe fapte mari. Ai de învăţat tocmai că în spatele a ceea ce se întâmplă e mai mult decât se vede.
Balanţă:

Duminică, 12 mai 2013, poţi primi răspunsuri lăuntrice fabuloase. Lasă totul să vină spre tine şi ai încredere că viaţa îţi aduce tot ce este mai bun pentru tine în acest moment!
Scorpion:

Astăzi, 12 mai 2013, noi colaborări şi proiecte se arată la orizont. Cel mai bine funcţionezi acum în anturaj, aşa că organizează sau participă la un eveniment de grup!
Săgetător:

Duminică, 12 mai 2013, te poţi face remarcat şi ascultat, te poţi exprima cu putere şi autoritate. Dăruieşte din inimă şi vei fi recompensat pe cai nebănuite!
Capricorn:

Astăzi, 12 mai 2013, ţi se deschid noi orizonturi de gândire, cunoaştere, evoluţie. Dăruieşte şi fii convins că vei primi înapoi la fel de mult.
Vărsător:

Duminică, 12 mai 2013, eşti omul de pus la rană. Eşti răsfăţat de astre, în sensul că acestea creează contextul favorabil pentru a primi tot felul de daruri.
Peşti:

Astăzi, 12 mai 2013, cooperarea este cuvântul de ordine pentru tine. Este bine să mergi acum pe mâna celuilalt, să iei în calcul propuneri care vin spre tine.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Taur, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Rac, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Leu, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 12-18 mai 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 12-18 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 12-18 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.