Horoscop Urania, mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna mai 2013




Berbec:

Luna mai începe pentru tine cu o etapă de tranziţie. Drumurile, comunicarea, munca de lămurire a celorlalţi te pot da gata şi te pot epuiza.




Taur:

Mai ai de aşteptat doar vreo zece zile înainte să simţi că poţi sparge gheaţa. E bine să fii extrem de încrezător şi să nu laşi stresul să te cuprindă.




Gemeni:

Primele 10 zile ale lunii mai pot să fie definitorii pentru ceea ce te aşteaptă de acum înainte. Ai de luat măsuri în relaţii, iar de data aceasta e nevoie să te gândeşti în primul rând la tine şi la binele tău.




Rac:

În primele zece zile ale lunii mai eşti în continuare solicitat să iei decizii ce vizează rolul tău social. Ultimele 10 zile ale lunii te cam ţin în corzi, pentru că revii la aerul tău introvertit şi te macini pe interior.




Leu:

S-ar putea să alergi după o diplomă, după o certificare, după o specializare. Ultima decadă a lunii necesită o planificare foarte atentă din partea ta, pentru că s-ar putea să rămâi cu multe în urmă.




Fecioară:

Bucură-te de avantajele care-ţi vin prin intermediul celorlalţi, mulţumeşte pentru orice îţi vine în dar. Aşteaptă-te la mai multă responsabilitate care să cadă pe umerii tăi.




Balanţă:

La începutul lunii, anumite formule în care intri se pot definitiva. Ultima decadă din mai, aduce oameni din trecutul tău pe post de sfătuitori.




Scorpion:

Toată agitaţia din viaţa profesională se resimte din plin şi în primele zece zile ale lunii mai. Finalul de lună aduce riscul ca tu să te prejudiciezi singur, să-ţi dai singur cu stângul în dreptul.




Săgetător:

S-ar putea spune că eşti zodia cea mai avantajată în primele zece zile ale lunii mai. Eşti prins cu tot felul de atribuţii şi proiecte, te lansezi în noi colaborări şi ai mari şanse să îţi găseşti un loc nou de muncă.




Capricorn:

În primele 10 zile din mai, ai o forţă fantastică de a-i coaliza pe cei de acasă în direcţia aspiraţiilor tale. Oameni din trecutul tău te pot ajuta să-ţi recapeţi un loc, o poziţie, poate chiar un statut.




Vărsător:

Eşti tot mai interesat de achiziţii şi de investiţii, eşti tot mai dispus să faci eforturi pentru binele celor dragi. Nu este exclus să revină în viaţa ta o fostă iubire sau cineva nou.




Peşti:

Ai o abilitate fantastică de a te insinua pe sub pielea oamenilor şi de la obţine adeziunea lor. Atenţie foarte mare la aparatura electrocasnică şi la modul în care manevrezi instrumentele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS