Horoscop Urania, iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna iunie 2013




Berbec:

Se pare că în această lună vei avea mult de furcă şi cu rudele, şi cu prietenii apropiaţi. Problemele locative, reparaţiile şi amenajările îţi vor ţine atenţia trează.




Taur:

Luna aceasta primeşti, în sfârşit, gura de oxigen pe care o tot aştepţi de la începutul anului. Îţi vor fi favorizate procesele de învăţare, comunicarea, examenele, probele şi interviurile.




Gemeni:

Pe alocuri, s-ar putea să simţi că lucrurile îţi scapă de sub control şi că nu ai nicio putere. Începe o perioadă benefică pentru dezvoltarea personală în care poţi scăpa de vechile tipare comportamentale.




Rac:

Te poţi detaşa mai uşor de gândurile negre, te poţi vindeca mai uşor de rănile care te-au măcinat. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.




Leu:

Prima parte a lunii poate să pună bazele consolidării carierei. S-ar putea să descoperi lucruri neplăcute legate de cineva drag.




Fecioară:

Vânătoarea de diplome devine o ambiţie personală. Se anunţă o nouă etapă profesională, poate chiar un post de conducere sau sarcini noi la locul de muncă.




Balanţă:

Evenimentele iau pentru tine o turnură aproape spectaculoasă. În ultimele zile ale lunii iunie, domeniul profesional va căpăta o valenţă aparte, întrezărindu-se mult de lucru.




Scorpion:

Fii foarte atent la raporturile cu băncile şi cu fiscul, pentru că te-ai putea trezi cu amenzi. Balansul între laturile materiale şi cele spirituale ale vieţii va fi la ordinea zilei.




Săgetător:

E de aşteptat să dispară destule temeri legate de stabilitatea locului de muncă. Pentru alţi nativi vor apărea cereri în căsătorie sau persoane predestinate alături de care îşi vor petrece tot restul vieţii.




Capricorn:

Viaţa afectivă capăta din ce în ce mai multă stabilitate. Bazează-te doar pe forţele tale, verifică-ţi atent munca şi mai ales alternează orele de muncă cu cele de odihnă.




Vărsător:

Vărsătorii sunt aduşi acum cu picioarele pe pământ. Este nevoie să îţi pui în ordine o relaţie existentă sau să faci un bilanţ al ultimelor relaţii sentimentale şi să vezi unde s-au comis greşeli.




Peşti:

Eşti în măsură să impui condiţii contractuale, să obţii înţelegeri avantajoase, să te foloseşti de arta convingerii. Poţi afla secrete de familie, însă cu această ocazie se pot lămuri multe lucruri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS