Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 2-8 mai 2022

 
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 2-8 mai 2022


Berbec:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Taur:

Cartea etalată – Nebunul. Puterea acestei cărţi se află în abilitatea sa de a lăsa trecutul în urmă, natura Nebunului îi permite să aibă parte de experiențe noi, pe care alții(tele) le-ar putea ignora sau considera periculoase de la început.


Gemeni:

Cartea etalată – Judecata. Cartea indică că vei fi o persoană fermă, cu o viziune limpede, iar în cazul unei răscruci vei ști direcția către care trebuie să te îndrepți. În urma unei cercetări amănunţite, ai mai multă încredere în forțele tale și te simți ca şi cum te-ai fi născut din nou.


Rac:

Cartea etalată – Nouă de Spade. Cartea reprezintă fricile și coșmarurile, dar necazurile indicate de această carte sunt de natură psihologică și nu semnifică neapărat suferințe în viața reală.


Leu:

Cartea etalată – Lumea. Ai imagine de ansamblu și pricepi modul în care funcționează energiile și forțele lumii. Arăţi o mare empatie și te simți conectat(ă) puternic la lumea din jurul tău.


Fecioară:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Această carte reprezintă succesul, calitățile de conducător(are) și admirația publicului. Vei avea foarte mare încredere în șansele tale de succes și te vei folosi de carismă pentru a inspira și a-i(le) convinge pe ceilalți(lelalte) să te urmeze.


Balanţă:

Cartea etalată – Cavalerul de Bâte. Eşti stimulat(ă) să îţi urmezi obiectivele cu încredere, energie și hotărâre de oțel. Pentru persoanele curajoase, drumul din față este limpede și marcat de aventuri extraordinare și creștere personală.


Scorpion:

Cartea etalată – Marea Preoteasă. E musai să ai încredere în instinctul și perspicacitatea ta. Capacitatea de a vedea dincolo de aparențe, minciuni și manipulări este una dintre cele mai valoroase.


Săgetător:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte.


Capricorn:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Vărsător:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Peşti:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.

 

Zodiacul chinezesc pentru luna mai 2022

 
Zodiacul chinezesc pentru luna mai 2022


Șobolan:

În luna lui Florar ai mai mult timp pentru familie și lași deoparte proiectele profesionale. Simți că ai nevoie de o pauză și îți dorești să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat în viața ta. Această lună sabatică te va ajuta să te reinventezi.


Bivol:

În luna mai e posibil să cauți motive de ceartă cu partenerul(a) de cuplu, fiindcă vrei cumva să pui punct relației pe care o aveți. Simți că această uniune nu duce nicăieri și consideri că a venit vremea ca fiecare dintre voi să o luați pe alte drumuri.


Tigru:

În luna mai simți că ai parte de susținere din partea familiei, dar și a persoanei iubite. Astfel prinzi curaj să încerci lucruri noi și să dai startul unor proiecte pe care până acum doar le visai. Te așteaptă o lună magică.


Iepure:

În luna mai simți nevoie de reorganizare în plan profesional. Te gândești să îți schimbi serviciul sau să regândești strategia de lucru pentru tine și colegii(ele) tăi(ale). Ai abilitățile necesare ca să poți muta munții din loc.


Dragon:

În luna lui Florar ai mai multă energie și simți că ai revenit la viață. Însă vei avea parte de provocări pe măsură cărora le vei face față. Va trebui să ai grijă la ceea ce mănânci fiindcă există riscul de toxiinfecție alimentară.


Șarpe:

În luna mai ai așteptări mari din partea persoanei iubite, însă vei fi dezamăgit(ă). Lucrurile nu stau așa cum sperai, însă prin comunicare veți reuși să ajungeți la un numitor comun. Este recomandat să nu ai niciun fel de așteptări, de la nimeni.


Cal:

În luna mai îți organizezi mai bine timpul și lucrul. Astfel reușești să pleci cu familia într-o scurtă vacanță de primăvară. Până la finalul lunii vei reuși să obții aprobare pentru noi proiecte profesionale, iar asta îți aduce împlinire.


Capră/Oaie:

În luna mai vei cunoaște o persoană care îți va influența parcursul profesional. Nu este exclus ca în luna mai să te îndrăgostești de o persoană care a fost mereu aproape de tine, însă nu ai îndrăznit să o privești cu alți ochi.


Maimuță:

În luna lui Florar îți faci planuri de călătorie alături de persoana iubită și trăiești cu gândul la acele zile însorite și pline de relaxare. Însă înainte de a pleca în vacanță trebuie să te asiguri că toate sunt puse la punct la locul de muncă.


Cocoș:

În luna mai realizezi că ai pierdut o bună bucată de timp alergând după himere și încerci să revii la realitate. Îți cauți un loc de muncă serios care să îți asigure un trai decent, dar și stabilitate în viitor.


Câine:

În luna mai vei lucra mai mult decât de obicei, iar asta te va epuiza. Va trebui să înveți să ai grijă de sănătatea ta și să te pui pe tine pe primul loc. Lasă grijile deoparte și învață să trăiești liber și armonios.


Mistreț:

În luna mai vei călători mai mult în interes de serviciu și vei întâlni o persoană de care te vei îndrăgosti iremediabil. Însă ca să poți avea o relație cu acea persoană va trebui să lași trecutul în urmă.

 

Horoscopul sănătății, mai 2022

 
Horoscopul sănătății, mai 2022


Berbec:

Majoritatea persoanelor născute în zodia Berbec nu vor întâmpina probleme de sănătate în luna mai, ci din contră, unele afecțiuni mai vechi cu care s-au confruntat în trecut acum vor dispărea. Pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, acești(ste) nativi(e) se pot gândi să facă ceva mai mult sport.


Taur:

Taurii ar trebui să meargă la medic chiar și la cel mai mic semn de boală. Nu ar trebui să lase timpul să treacă, având în vedere că acest lucru nu va face decât să agraveze și mai mult situația. În luna mai, acești(ste) nativi(e) ar trebui să își facă timp pentru ei(le).


Gemeni:

Gemenii vor avea tendința de a munci mai mult decât de obicei și asta pentru a obține acel confort din punct de vedere financiar. Își vor forța limitele, iar spre final de lună pot să apară unele probleme de sănătate. Nativii(ele) din zodia Gemeni ar trebui să păstreze un echilibru și să își facă timp pentru a se odihni.


Rac:

Majoritatea nativilor(elor) din zodia Rac vor avea foarte multă energie în luna mai, iar la capitolul sănătate vor sta excelent. În perioada imediat următoare, nu vor exista motive de îngrijorare pentru cei(le) născuți(te) în această zodie.


Leu:

Dacă vor să prevină problemele de sănătate, nativii(ele) din zodia Leu ar trebui să facă schimbări în alimentație. Stilul lor de viață haotic, programul de masă neregulat și alegerile mai puțin inspirate își pot pune amprenta într-un mod negativ asupra organismului acestor nativi(e), motiv pentru care ar fi de preferat să facă unele schimbări în luna mai.


Fecioară:

Fecioarele vor avea de suferit din cauza stresului, mai ales că vor avea tendința de a se îngrijora pentru orice lucru minor. Dacă nu vor ca starea lor de sănătate să se înrăutățească, acești(ste) nativi(e) ar trebui să fie mai relaxați(te). Le va prinde foarte bine să adopte o astfel de atitudine.


Balanţă:

Majoritatea nativilor(elor) din zodia Balanță nu vor fi într-o formă prea bună, nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Acești(ste) nativi(e) vor avea nevoie de ajutorul celor din jur în luna mai, având în vedere că nu vor traversa chiar cea mai bună perioadă din viața lor.


Scorpion:

Chiar dacă fizic vor fi într-o formă de invidiat, Scorpionii vor întâmpina ceva probleme din cauza stresului. Pot ajunge în pragul epuizării din punct de vedere psihic, iar dacă nu vor lua măsuri în luna mai, lucrurile se pot agrava. Este foarte important să aibă grijă de sănătatea lor în perioada următoare.


Săgetător:

Lucrurile par să intre în normal pentru Săgetători, astfel că vor începe să se simtă din ce în ce mai bine. În luna mai, aceștia vor fi mai energici decât de obicei, iar problemele de sănătate aproape că vor dispărea complet.


Capricorn:

Capricornii sunt foarte agitați, iar acest lucru le poate influența în mod negativ organismul. Pentru că sunt tot timpul în stres, acești(ste) nativi(e) nu reușesc niciodată să se odihnească așa cum ar trebui. În luna mai, Capricornii ar trebui să pună sănătatea pe primul loc și să facă totul cu calm.


Vărsător:

Vărsătorii par să învețe din greșelile trecutului, astfel că în luna mai se vor simți în formă pentru că își vor organiza treburile și nu vor mai intra în criză de timp. Este un moment bun pentru a face schimbări în alimentație sau pentru ca acești(ste) nativi(e) să se apuce de sport.


Peşti:

Peștii vor descoperi noi lucruri despre starea lor de sănătate și chiar dacă veștile nu vor fi dintre cele mai bune, acești(ste) nativi(e) vor putea începe schimbarea care să îi pună pe picioare.

 

Horoscopul zilei de duminică, 1 Mai 2022

 
Horoscopul zilei de duminică, 1 Mai 2022


Horoscop 1 Mai 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii vor avea parte de momente emoționante alături de partenerii(ele) lor. Trebuie să fie atenți, însă - și la sănătate. În ultima perioadă au petrecut prea mult timp cu diverse sarcini. A venit momentul să te bucuri de timpul liber, mai ales alături de persoanele iubite.


Horoscop 1 Mai 2022, Taur:

Eclipsa solară care va avea loc în data de 30 aprilie va influența nativii(ele) zodiacului și în ziua de 1 Mai. În cazul Taurilor, trebuie să fie atenți atunci când vine vorba de modul în care interacționează cu persoanele iubite. Ar fi bine să îți păstrezi calmul și să administrezi problemele sentimentale pe care le-ai putea întâmpina. În plus, e momentul să ai parte și de mai multă relaxare.


Horoscop 1 Mai 2022, Gemeni:

Sezonul Gemenilor începe mai târziu în luna mai, dar nativii(ele) acestei zodii încep să aibă mai multă energie chiar de la început, arată horoscopul de azi. Aștrii te sfătuiesc să nu faci excese, însă. Chiar dacă această zi îți va permite să strălucești, mai ales la petreceri sau evenimente la care participi alături de prieteni(e).


Horoscop 1 Mai 2022, Rac:

Aștrii sfătuiesc nativii(ele) din zodia Racului să fie atenți(te) la modul în care își canalizează energia astăzi. Dacă reușesc să pună stăpânire asupra propriilor emoții, vor putea fi creativi(e) și productivi(e). E momentul ideal să termine sarcinile pe care le mai au de îndeplinit. După ce s-au asigurat că proiectele au fost încheiate, se pot bucura de momente plăcute alături de partener(ă).


Horoscop 1 Mai 2022, Leu:

Leii vor avea o conversație importantă atunci când vine vorba de viața lor personală. Fie că trebuie să lămurească unele lucruri cu partenerul(a) lor sau trebuie să rezolve probleme în familie, sunt pregătiți să înfrunte obstacolele de socializare pe care le-ar putea întâmpina, cu ajutorul curajului caracteristic zodiilor de foc.


Horoscop 1 Mai 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei semnalează că și Fecioarele vor fi afectate azi atunci când vine vorba de relații. Ar fi indicat să ai grijă atunci când vine vorba de conversații profunde. Dacă vei reuși să navighezi cu succes discuțiile care apar azi, legăturile emoționale cu partenerul(a) și familia vor fi și mai puternice.


Horoscop 1 Mai 2022, Balanţă:

Balanțele vor avea parte de surprize în viața personală. Aștrii te sfătuiesc să ieși în oraș. Există șanse mari să îți cunoști viitorul(area) partener(ă) sau un/o nou(ă) amic(ă) alături de care te poți bucura de o prietenie de lungă durată. Vei avea parte de noroc, mai ales spre finalul zilei.


Horoscop 1 Mai 2022, Scorpion:

Azi e o zi în care Scorpionii își pot schimba imaginea așa cum și-au dorit de mai mult timp. Poți experimenta cu machiajul și ținuta la începutul zilei, pentru a fi pregătită de distracție până la finalul zilei. Spre seară, te poți întâlni cu un cunoscut pe care nu l-ai mai văzut de foarte mult timp.


Horoscop 1 Mai 2022, Săgetător:

Horoscopul acestei zile arată că Săgetătorii trebuie să aibă grijă de ei azi. Dacă ai trecut printr-o perioadă mai dificilă și nu ai avut timp pentru tine, azi te poți relaxa. Fie că alegi să petreci ziua singur(ă) sau alături de cineva, ai grijă să te odihnești!


Horoscop 1 Mai 2022, Capricorn:

Capricornii vor avea parte de multe surprize în prima zi din luna mai. Vei fi optimist(ă) și plin(ă) de energie, motiv pentru care vei încerca să planifici săptămâna care urmează. Aștrii te sfătuiesc să iei în considerare toți factorii care pot să apară în următoarele zile. În plus, nu trebuie să îți neglijezi sănătatea.


Horoscop 1 Mai 2022, Vărsător:

Vărsătorii vor petrece mai mult timp alături de prieteni(e), deși au mai mult de muncă decât își dau seama. Chiar dacă nevoia de distracție e mare azi, aștrii te sfătuiesc să fii atent(ă) și la sarcinile pe care le mai ai.


Horoscop 1 Mai 2022, Peşti:

Horoscopul zilei de azi arată că Peștii vor avea o stare mai lipsită de energie decât de obicei. Dacă ai probleme în viața personală, ar fi bine să ai răbdare și să te gândești la soluții productive. În cazul în care vei discuta cu partenerul(a) tău(a), ai grijă să nu rănești cu sinceritatea ta.
 

Horoscopul dragostei, mai 2022

 
Horoscopul dragostei, mai 2022


Berbec:

Dacă ești la începutul unei povești de iubire sau ai un/o nou(ă) admirator(are), perioada cuprinsă între 20 și 25 mai poate aduce unele dificultăți. Nu vei reuși deloc să vezi cât de angajată e cealaltă persoană. Aceste probleme pot fi rezolvate cu ușurință, dar folosește-ți abilitățile pentru a cunoaște umbra partenerului(ei) tău(ale) și latura întunecată a acestei povești. De asemenea, dacă ai o familie, casa ta poate deveni un câmp de luptă. Este o perioadă în care poți avea numeroase discuții cu membrii(ele) familiei sau partenerul(a) de viață. Cele mai multe certuri vor avea de-a face cu ideile tale cu privire la ceea ce consideri că ar trebui să fie o relație, familie și casă.


Taur:

Aștrii te avertizează că este timpul să închei o etapă a vieții pe care o construiai împreună cu altcineva, un partener sau o parteneră. Luna mai te favorizează în ceea ce privește vindecarea personală, o perioadă pe care ai început-o încă de anul trecut și care acum este pe cale să se sfârșească favorabil pentru tine. Viața emoțională se echilibrează.


Gemeni:

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, va fi luna în care totul va merge perfect între tine și partener(ă). Dragostea va fi prezentă, iar tu vei trăi o perioadă romantică. Dacă ești singur(ă), vei întâlni pe cineva care îți va plăcea foarte mult și vei fi impresionat(ă) de felul său de a fi. Ai toate șansele să începi o relație.


Rac:

Nu o duci rău cu dragostea. Există destulă în relația în care ești implicat(ă), iar totul decurge exact cum trebuie cu persoana iubită. E posibil ca partenerul(a) de viață să-și schimbe locul de muncă, iar tu îl/o vei sprijini în decizia sa. Dacă ești singur(ă), vei trăi o lună mai plină de viață în ceea ce privește dragostea, așa că dacă ieși suficient, ai putea să cunoști pe cineva care te va atrage mult și să începi să te întâlnești cu el(a).


Leu:

Viața ta socială va fi bogată luna aceasta. Va fi o lună în care vei fi mai activ(ă) decât de obicei, ceea ce înseamnă că șansele de a cuceri pe cineva anume vor fi mai mari. Dacă ai deja pe cineva sau o familie, vei dori să ai parte de liniște acasă și vei face tot posibilul să menții calmul. Totul va depinde numai de tine!


Fecioară:

Luna aceasta totul poate să fie foarte bine sau instabil, totul depinde de tine. Dacă ești într-o relație, aceasta va experimenta o anumită instabilitate din cauza celor din jur. Încearcă să controlezi situația și fă-l(o) pe cel(a) de lângă tine să înțeleagă că rivalitatea dintre voi este absurdă. Pe de altă parte, dragostea va fi imensă și acolo poate fi salvarea. Dacă ești singur(ă), vei fi activ(ă) în jocul seducției. Te vei distra cu persoanele din jurul tău și ai putea avea parte de o aventură.


Balanţă:

Cu dragostea te vei descurca foarte bine, va fi cel mai important lucru pentru tine. Vei fi mai afectuos(asă) și expresiv(ă) din toate punctele de vedere. Pentru tine, iubirea a încetat să mai fie frivolă, devenind ceva spiritual și profund. Dacă ești singur(ă), vei avea posibilitatea să începi o nouă relație cu cineva de la serviciu sau care are legătură cu profesia ta. Ai de gând să te îndrăgostești!


Scorpion:

Nu o vei duce prea bine cu dragostea luna aceasta. Dacă ai un/o partener(ă), vei trăi o lună cu multă instabilitate și vei trece printr-o criză mare. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai tensionate. Fii atent(ă), controlează-te și nu intra în toate certurile care apar, deoarece te-ai putea despărți! Chiar și așa, începi o etapă plină de romantism, iar dacă te desparți, vei regăsi imediat iubirea. Dacă ești singur(ă), în luna mai îți poți găsi dragostea. Va fi o lună plină de viață socială, romantism și seducție.


Săgetător:

În dragoste vei fi bine luna aceasta. Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit(ă), tu și partenerul(a) de viață veți fi foarte bine. Totul decurge frumos și te vei simți fericit(ă). Nu vor fi schimbări sau probleme. Dacă ești singur(ă), probabil dragostea va veni. Datorită vieții tale sociale, vei întâlni oameni interesanți, iar printre aceștia, vei întâlni pe cineva special care îți va plăcea. Vei dori să ieși cu el(a) și să îl/o cunoști mai bine. Distrează-te!


Capricorn:

În dragoste totul va decurge așa cum îți dorești luna aceasta, adică fără schimbări. Dacă ai un/o partener(ă) sau ești căsătorit(ă), relația ta va fi liniștită, poate chiar monotonă. Dacă ești singur(ă), luna mai nu va fi un moment bun în care să te îndrăgostești sau să te joci de-a sedusul. Mintea ta va fi concentrată asupra altor lucruri.


Vărsător:

Viața ta sentimentală va rămâne aceeași și luna aceasta. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit(ă), te vei simți rău și vei trece printr-o criză. Luptele și certurile din cuplu vor scoate la iveală rufe murdare, pe care le veți arunca unul(a) în fața celuilalt(eilalte). Unii(ele) dintre voi vor reuși să înfrunte furtuna și să mergeți mai departe. Dacă ești singur(ă), vei continua tot așa luna aceasta, deoarece dragostea nu este prioritatea ta și ești concentrat(ă) asupra altor lucruri.


Peşti:

Luna mai va fi bună din punct de vedere sentimental. Dacă ești căsătorit(ă) sau într-o relație, vei fi bine cu dragostea. Vei avea parte de o lună fără schimbări. Dacă ești singur(ă) și cauți un/o partener(ă), îl/o vei găsi. Viața ta socială continuă să fie foarte activă. Trebuie să ieși să te distrezi, deoarece doar așa vei avea șansa de a întâlni oameni noi.

 

Horoscopul banilor, mai 2022

 
Horoscopul banilor, mai 2022


Berbec:

Energia astrală te favorizează luna aceasta, astfel încât te vei putea concentra asupra construirii unui proiect sau a unei afaceri care să-ți aducă abundență și succes financiar. Este tipul de energie de care ai nevoie pentru a reuși și de care ar trebui să profiți, deoarece aceste zile promit să te ajute să evoluezi și să îți atingi toate aceste obiective mari. Este o perioadă propice pentru a-ți îmbunătăți veniturile, să faci o achiziție importantă, să primești o ofertă interesantă sau să câștigi o negociere fructuoasă. Este începutul unui sezon foarte bun pentru călătorii în interes profesional sau pentru a recupera ceva care îți aparține.


Taur:

Din punct de vedere financiar, vei începe să te descurci din ce în ce mai bine din luna mai. Într-un fel, conjuncțiile astrale vor avea o influență pozitivă, iar situația ta economică se va îmbunătăți simțitor. Veniturile tale vor fi mult mai bune și te vei simți fericit(ă). Vei avea ocazia să faci o afacere interesantă. Învață și nu renunța niciodată la studiu!


Gemeni:

Situația ta financiară va continua să fie bună și stabilă, deoarece munca ta merge bine. Venitul tău va crește în primele două săptămâni ale lunii mai. Profită de ocazie pentru a economisi și pentru a-ți achita datoriile, dacă ai unele. Este o luna bună pentru economii, nu pentru a investi sau a cheltui.


Rac:

Situația ta financiară va fi excelentă. Banii vor veni la tine foarte ușor. Intuiția ta pentru investiții și afaceri va fi foarte bună, traducându-se în venituri mai bune, creșterea salariului, încasarea de comisioane. Te vei simți foarte norocos(asă). Dacă ești tânăr(ă), părinții și bunicii(ele) tăi(ale) se vor purta foarte bine cu tine și te vor ajuta cu bani atât cât ai nevoie.


Leu:

Din punct de vedere financiar, te vei descurca mai bine acum ca luna trecută. Nu va exista nimic care să te îngrijoreze. Facturile tale vor fi achitate, iar proiectele tale profesionale sunt foarte promițătoare. Există perspective bune pentru viitor.


Fecioară:

Din punct de vedere economic, vei continua să te descurci grozav. Vei avea mai mulți bani decât ți-ai putea dori vreodată. Așadar, banii nu vor fi o problemă pentru tine, așa că nici măcar nu te gândi la asta. Va fi o lună foarte bună pentru muncă, îți place să lucrezi și să ai totul sub control. Vei continua în ritmul zilnic. Noile tale contacte îți vor favoriza viața profesională.


Balanţă:

Din punct de vedere financiar, situația ta va rămâne la fel. Vei avea parte de o lună instabilă cu cheltuieli neprevăzute. Nu cheltui bani pe capricii. Partenerul(a) de viață nu se va descurca nici el(a) prea bine cu banii. Tăiați din cheltuielile excesive!


Scorpion:

Din punct de vedere financiar, te vei descurca foarte bine. Te afli într-o perioadă înfloritoare, în care banii vor intra cu ușurință în conturile tale. De asemenea, vei avea o intuiție foarte bună pentru investiții. Așadar, dacă ai destui bani, începe să-i investești în ceva. E o idee bună!


Săgetător:

Luna mai va fi o lună bună pentru bani. Situația ta financiară va rămâne stabilă și nu va trebui să îți faci griji pentru asta. De asemenea, te afli într-un moment profesional bun, iar banii vin.


Capricorn:

Din punct de vedere financiar, te vei descurca foarte bine. Venitul tău continuă să se îmbunătățească, dar partenerul(a) de viață va avea probleme cu banii, iar tu va trebui să-l(o) ajuți. Dacă ai copii(le) mai mari care lucrează deja, aceștia(stea) se vor descurca foarte bine financiar în luna mai.


Vărsător:

Situația ta financiară va continua să fie excelentă. Vei primi o creștere de salariu sau venitul tău va crește dramatic. Va fi uimitor! Vei împărtăși veștile bune cu cei(le) dragi, care vor beneficia de beneficiile tale. Această situația îți va aduce liniște.


Peşti:

Cu banii stai fabulos. Vei avea parte de o lună prosperă și rodnică. Banii vor veni foarte ușor din diverse surse. Va trebui să începi să te gândești în ce să-i investești. Nu vei avea de ce să te plângi! Drept urmare, cheltuiește-i, fă-ți capriciile și bucură-te de viață!

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 aprilie 2022

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 aprilie 2022


Horoscop 30 aprilie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii trebuie să învețe să fie mai înțelegători cu ei înșiși. Unele situații nu pot fi controlate așa cum îți dorești, iar greșelile sunt normale. Fii receptiv(ă) la critica pe care o primești și ia în calcul o vacanță, s-ar putea ca puțin timp liber să te ajute să-ți pui ordine în gânduri.


Horoscop 30 aprilie 2022, Taur:

Taurii își vor da seama de adevărata natură a oamenilor din viața lor. S-ar putea să fie nevoie să iei câteva decizii importante cu privire la cei(le) pe care îi/le considerai prieteni(e). Anumite relații vor ajunge la final, dar acest lucru va lăsa mai mult loc în viața ta pentru cei(le) care merită cu adevărat să-ți fie alături.


Horoscop 30 aprilie 2022, Gemeni:

Gemenii sunt pregătiți pentru un nou început. Aștrii îți vor fi alături și te vor ghida pe parcursul acestei călătorii. Ai curajul să răspunzi provocărilor care îți apar în cale și nu te teme de responsabilitățile pe care le vei avea de îndeplinit. În cele din urmă lucrurile se vor aranja mai bine decât ai putea crede.


Horoscop 30 aprilie 2022, Rac:

Horoscopul zilei arată că Racii au parte de o zi liniștită. Încă de dimineață te trezești cu multă energie și te simți pregătit(ă) pentru orice provocare ți-ar ieși în cale. Acest lucru se datorează planetei Neptun care îți influențează starea spirituală în bine, azi. Ai încredere în tine, iar surprizele nu se vor lăsa așteptate.


Horoscop 30 aprilie 2022, Leu:

Leii s-ar putea să aibă de semnat câteva acte importante. Aștrii te sfătuiesc să citești cu atenție și să nu te temi să-ți expui punctul de vedere. Pune fiecare întrebare de care ai nevoie pentru a-ți lămuri gândurile. Vei începe o nouă etapă din punct de vedere profesional, s-ar putea să dureze până ce te vei acomoda cu noul colectiv.


Horoscop 30 aprilie 2022, Fecioară:

Horoscopul de azi arată că Fecioarele trebuie să-și asume riscuri noi pentru a putea ieși din zona de confort. Dincolo de acest loc în care te-ai obișnuit să fii te așteaptă oportunități incredibile prin care îți poți depăși propriile limite. Ai încredere în tine și nu te teme să investești timp și energie în proiectele de viitor care îți ies în cale.


Horoscop 30 aprilie 2022, Balanţă:

Ești o zodie de aer puternică și nimic nu ar trebui să stea în calea ta. Astăzi vei învăța cât de importantă este încrederea în propriile forțe. Cu puțină răbdare vei ajunge acolo unde îți dorești. În cele din urmă lucrurile se vor aranja pentru tine.


Horoscop 30 aprilie 2022, Scorpion:

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la modul în care aleg să-și exprime gândurile și sentimentele. Este posibil să intri în conflict cu anumite persoane din viața ta din cauza unor probleme mai vechi care abia cum ies din nou la suprafață. Ai răbdare și lasă-i(le) pe cei(le) din jurul tău să-și exprime părerile cu sinceritate.


Horoscop 30 aprilie 2022, Săgetător:

Azi, Săgetătorii au multe lucruri de făcut. Acesta este și motivul pentru care pare că timpul nu este niciodată suficient pentru tine. Ar fi bine să te organizezi din timp pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Sunt unele proiecte care necesită toată atenția și grija ta.


Horoscop 30 aprilie 2022, Capricorn:

Horoscopul acestei zile arată că Capricornii se confruntă cu probleme în relațiile cu cei(le) din jurul lor. S-ar putea să te simți neînțeles(asă); acest lucru se întâmplă și din cauza nehotărârii tale cu privire la planurile de viitor pe care ți le-ai făcut. Oamenii au nevoie de o certitudine din partea ta.


Horoscop 30 aprilie 2022, Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiți să fie atenți la modul în care își administrează bugetul în această perioadă. Este posibil să fie nevoie să faci câteva investiții majore. Dacă nu-ți calculezi din timp resursele, atunci finalul de lună va veni cu multe probleme pentru tine. Ai mare grijă la acest aspect din viața ta!


Horoscop 30 aprilie 2022, Peşti:

Horoscopul zilei de azi arată că Peștii au nevoie de mai mult timp pe care să-l petreacă în compania celor dragi. Anumite lucruri te neliniștesc și te fac să nu mai vezi cu ușurință imaginea de ansamblu. Încearcă să te calmezi și să găsești din nou un echilibru pentru a putea merge mai departe cu planurile tale.
 

29 aprilie - 22 mai 2022: Mercur în Gemeni. Să fim totuşi atenţi!

 
29 aprilie - 22 mai 2022: Mercur în Gemeni. Să fim totuşi atenţi!


Suntem ajutaţi(te) să avem mintea foarte agilă, vigilentă, clară, obiectivă şi flexibilă. Este un timp în care, dacă suntem curioşi(ase) şi deschişi(se), putem ajunge departe, dar în care trebuie să fim şi atenţi(te) la potenţialele pericole rezultate din vorbitul şi bârfitul excesiv doar de dragul vorbelor.


Berbec:

Mercur în Gemeni te ajută cu entuziasmul de a-ţi duce planurile mai departe, să îţi faci noi conexiuni, să aduni multe informaţii şi să primeşti sfaturi folositoare. Vei fi dornic(ă) să faci parte din mai multe cercuri sociale şi bucuros(asă) să laşi curiozitatea să conducă drumul. Sugestia este să echilibrezi mentalul puternic cu intuiţia care este mereu acolo de veghe, chiar dacă sub acest tranzit rişti să o laşi în plan secund.


Taur:

Mercur în Gemeni te face să descoperi tot felul de lucruri interesante de la tot felul de oameni, cunoscuţi sau noi. Vei ajunge la descoperiri uimitoare ce te ajută să faci anumite schimbări în viaţa ta. În acelaşi timp, interesul se mută destul de intens în zona financiară şi prin toate aceste contacte vei căuta şi găsi noi oportunităţi de a face bani. Foloseşte aceste săptămâni să îţi reorganizezi finanţele şi să foloseşti energia socializării cu scop benefic pentru portofelul tău.


Gemeni:

Mercur în Gemeni te face să fii cu adevărat în elementul tău, mai ales că şi Soarele este în zodia ta. Orice idei pe care le-ai avut şi la care ai visat vor deveni acum ţeluri extrem de tangibile. Este o perioadă de mare afirmare în faţa vieţii dacă laşi curiozitatea să conducă liber să îţi aducă în cale multe oportunităţi ce nici nu îţi treceau prin minte până acum.


Rac:

Mercur în Gemeni te mută într-o etapă mai reflectivă a vieţii care va dura cât ţine şi acest tranzit. Vei fi înclinat(ă) să tai anumite conexiuni, să cureţi din tine ce nu îţi mai foloseşte şi să faci şi curăţenie mai asiduă în casă. Dacă o situaţie te face să simţi resentimente sau anxietate, acum este şansa ta să treci prin ea şi să îi dai drumul o dată pentru totdeauna. Eşti încurajat(ă) şi simţi că ai susţinere mentală să poţi vedea imaginea de ansamblu atunci când decizi să iei o hotărâre importantă.


Leu:

Mercur în Gemeni îţi aduce multă strălucire pentru viaţa ta socială. Cele două săptămâni ale acestui tranzit te vor găsi implicat(ă) până peste cap în tot felul de proiecte ce vizează echipa dar şi în alte planuri noi şi pline de entuziasm. Poţi fi foarte interesat(ă) să aranjezi reuniuni cu prieteni(ele) buni(e) care vor ieşi un succes. Ascultă-ţi şi intuiţia că să poţi să îţi împlineşti scopurile mai rapid, oricât de puternic te susţine mentalul acum.


Fecioară:

Este şi timpul tău să străluceşti în aceste două săptămâni cât ţine Mercur în Gemeni pentru că şi tu eşti coordonat(ă) de Mercur şi când acesta ajunge în zodia ta soră, Gemeni, vei beneficia şi tu de o mare parte din aceste beneficii. Este şansa ta să îţi afişezi cu curaj în lume cele mai bune calităţi şi abilităţi. Dacă ai abordări modeste, vei fi încurajat(ă) şi când vei vedea beneficiile vei simţi bucurie să te asumi cu tot ce ai tu mai bun de oferit lumii. Sfatul cuiva îţi va fi de mare folos în legătură cu un proiect ambiţios al vieţii tale, de la o relaţie sau remodelarea siluetei până la un proiect profesional mult dorit.


Balanţă:

Dacă concentrarea ta a fost în ultima vreme asupra subiectelor intense de viaţă şi asupra dorinţei să vezi dincolo de suprafaţa lucrurilor, viziunea ta va bate acum direct spre orizonturile îndepărtate ca urmare a tranzitului Mercur în Gemeni. Dacă simţi fiorul călătoriilor cum îţi curge prin vene, nu îl nega ci lasă-te călăuzit(ă) de el. Poate chiar pleci undeva, poate te decizi să îţi faci rezervări pentru vacanţe de vară, poate evadezi romantic doar tu cu partenerul(a) măcar şi două zile. Este timpul pentru a te plimba şi a vedea lucruri noi ca să îţi umpli bateriile din plin.


Scorpion:

Mercur în Gemeni aduce pentru tine o intensă energie de transformare personală, direcţie cu care ai tot cochetat în ultima vreme. Poate porni totul de la o conversaţie care dă brânci pentru ceva nou şi îţi facilitează un progres pozitiv. Trece cumva relaţia ta de cuplu printr-o schimbare? Sunt două săptămâni bune în care mintea îţi va fi brici şi vei putea gândi lucruri pe care înainte nu le puteai vedea.


Săgetător:

Mercur în Gemeni te găseşte foarte ocupat(ă) cu interacţiuni variate şi evenimente sociale. Îţi prinde mai bine să faci orice în echipă decât să lucrezi singur(ă), dacă vrei să realizezi foarte multe într-un interval scurt de timp. Toată lumea are mintea mult mai agilă cu Mercur în Gemeni, deci rezultatele unei echipe sunt şi mai puternice! Dacă ai planuri ce vizează familia, nu acţiona de capul tău chiar dacă ai mare încredere în ceea ce gândeşti. Discută cu toată lumea. Beneficiile sunt pentru toţi(ate), deci toţi(ate) trebuie să fie implicaţi(te).


Capricorn:

Mercur în Gemeni îţi ascute mintea aşa de mult încât vei obţine mult succes prin faptul că îţi poţi organiza aproape la minut agenda zilei, indiferent câte proiecte ai în derulare şi din câte domenii. Îţi va fi foarte clar ce trebuie schimbat, ce trebuie făcut şi cum poţi obţine progres rapid pentru ce e important pentru tine. Asta poate să însemne să elimini fără milă activităţi care nu contribuie semnificativ pentru binele vieţii tale.


Vărsător:

Mercur în Gemeni dă startul unei faze mult mai dinamice pentru tine, întrucât concentrarea ţi se schimbă asupra creativităţii, romantismului şi timpului liber. Dacă ai pasiuni, acum este timpul să te bucuri de ele, să te dedici lor nu doar ocazional dar şi să socializezi cu alţi oameni ce împart cu tine acelaşi interes. Vrei să îţi promovezi munca? Această energie te susţine să mergi tot înainte pentru că vei avea o minte brici. Vrei să ieşi la ocazii speciale? Nu sta şi te gândi!


Peşti:

Mercur în Gemeni îţi mută concentrarea spre zona domestică a vieţii tale, deci iată două săptămâni perfecte în care să petreci mai mult timp cu cei(le) pe care îi/le iubeşti. Puneţi-vă minţile laolaltă, toate brici acum şi creaţi momente care să vă aducă beneficii şi să vă sudeze conexiunile. Vei fi şi tentat(ă) să faci curăţenie acasă, chiar în echipă şi să ai spaţiul de locuit impecabil de curat şi plin de claritate. O casă curată înseamnă o minte aerisită, exact ce caracterizează tranzitul Mercur în Gemeni. Totodată te influenţează pozitiv spre a te distra. Dă-ţi voie să nu mai fi stresat(ă), să ieşi în locuri unde te simţi bine, eventual alături de familie şi totul va evolua bine pentru tine.
 

30 aprilie 2022: Lună Nouă Neagră. Se deschide Portalul eclipselor 2022!

 
30 aprilie 2022: Lună Nouă Neagră. Se deschide Portalul eclipselor 2022!


Luna Nouă din 30 aprilie nu este una obişnuită. Dincolo de faptul că este a doua Lună din aprilie – de aici şi denumirea de Lună Nouă Neagră - ea va acoperi parţial Soarele într-o eclipsă. Se deschide, astfel, portalul eclipselor 2022.

Este momentul perfect să-ţi stabileşti intenţiile pentru noi începuturi, aşa cum se face la fiecare Lună Nouă! Cu atât mai mult cu cât se petrece în zodia Taurului, deschizându-se drumul către schimbări neaşteptate.


Portalul eclipselor va aduce haos şi imprevizibil

Ca şi retrogradările planetelor, eclipsele aduc o perioadă de zbucium. Odată intraţi(te) în portalul eclipselor, este momentul perfect să mergi cu valul, căci totul poate fi haotic şi imprevizibil. Deşi lucrurile ţi se vor părea cu susul în jos, la final vei vedea că totul se va aşeza înspre binele tău, deşi nu eşti convins(ă) de asta!


Eclipsa are loc în zodia Taur, zodie care guvernează banii. De aceea este recomandat să fii foarte atent(ă) cum şi pe ce îţi cheltui banii. Nu trebuie să iei decizii pripite în ceea ce priveşte achiziţionarea de produse scumpe. De asemenea, fii precaut(ă) şi dacă decizi să vinzi anumite obiecte şi la ce preţ.


Lună Nouă Neagră – înţelesuri spirituale

Ca la orice Lună Nouă, apare oportunitatea unei reporniri. Indiferent de zona din viaţa ta care are nevoie de o reînnoire, va trebui să acţionezi. Poate că eşti pregătit(ă) pentru o relaţie nouă. Poate că vrei să începi o afacere ori poate că vrei să renunţi la un defect. Luna Nouă este un moment bun să-ţi stabileşti dorinţele şi să rămâi ancorat(ă) în planurile făcute.


Ritualuri de Lună Nouă Neagră

Cum această Lună Nouă Neagră este cu totul specială, ai nevoie de un ritual la fel de puternic. Cu acest prilej, scrie-ţi intenţiile pe o foaie de hârtie. Scrie despre ele ca şi când s-ar fi întâmplat deja. Poţi face acelaşi lucru şi privindu-te în oglindă. Rosteşte în faţa oglinzii ceea ce vrei să manifeşti în viaţa ta, că şi când s-ar fi petrecut deja. Apoi lasă magia să intre în viaţa ta!

Un alt ritual implică „lumânarea magică”. Aprinde o lumânare cu uleiuri esenţiale, scrie o dorinţă pe o foaie de hârtie şi las-o lângă lumânarea aprinsă. A doua zi, îngroapă hârtia într-un ghiveci cu plantă sau în grădină.

 

Horoscopul zilei de vineri, 29 aprilie 2022

 
Horoscopul zilei de vineri, 29 aprilie 2022


Horoscop 29 aprilie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că trebuie să stabilești anumite reguli atunci când vine vorba de telefonul mobil. E posibil ca telefonul și aplicațiile să îți distragă atenția de la muncă. O conexiune între Luna în Berbec și planeta Saturn îți va reaminti cât de important e echilibrul dintre muncă și timpul liber.


Horoscop 29 aprilie 2022, Taur:

Taurii vor avea parte de o zi productivă, care ar putea duce și la planuri financiare profitabile. În prima parte a zilei, vei îndeplini sarcinile cu ușurință. Până la final, aștrii te-ar putea inspira să cauți oportunități financiare care îți vor aduce un profit semnificativ în viitor.


Horoscop 29 aprilie 2022, Gemeni:

Horoscopul zilei arată că vei avea parte de schimbări mari în această zi. Vei avea noroc în următoarele zile, dar vei afla și adevăruri ascunse. Aștrii îți pot aduce surprize, așa că nu trebuie să ai rețineri atunci când vine vorba de întrebări care te-au preocupat în ultimele zile.


Horoscop 29 aprilie 2022, Rac:

Trebuie să îți faci planuri să găsești un echilibru sănătos între muncă și viața personală. Racii sunt sfătuiți să se preocupe de ei și sănătatea lor după ce pleacă de la birou. În ultimele zile, dacă ai simțit nevoia de relaxare, acum poți avea parte de ea. Vei dori să ai parte de liniște, dar starea ar putea să dispară până la finalul zilei, așa că nu trebuie să ai rețineri atunci când vine vorba de planificarea weekendului.


Horoscop 29 aprilie 2022, Leu:

Vei avea oportunitatea să stabilești unele reguli sănătoase atunci când vine vorba de viața ta sentimentală. Conexiunea dintre Luna în Berbec și planeta Saturn îți va oferi o dimineață care îți va da de gândit atunci când vine vorba de problemele personale. E momentul să te gândești ce vrei de la partenerul tău și să îi comunici acest lucru.


Horoscop 29 aprilie 2022, Fecioară:

Horoscopul de azi arată că vei simți o schimbare importantă în carieră. Poți folosi acest moment pentru a stabili un plan eficient pentru viitorul apropiat atunci când vine vorba de țelurile tale profesionale. Vei avea parte de o atitudine pozitivă și te poți bucura mai mult de lucrurile care îți aduc plăcere, pe care poate le-ai neglijat în ultima perioadă.


Horoscop 29 aprilie 2022, Balanţă:

Horoscopul acestei zile semnalează că te-ai putea simți puțin sufocat în relația sentimentală, mai ales dacă nu ai avut oportunitatea să petreci îndeajuns de mult timp singur în ultima perioadă. Din fericire, starea o să dispară până seara, când vei simți nevoia de conexiune și comunicare cu partenerul tău, așa cum se întâmplă în cazul zodiilor de aer. Vei putea avea parte de semne norocoase în următoarele zile.


Horoscop 29 aprilie 2022, Scorpion:

Chiar dacă ai opinii foarte clare, e indicat să le păstrezi pentru tine azi, pentru că s-ar putea să nu transmiți mesajul așa cum ți-ai dori. E momentul ideal pentru o întâlnire romantică sau o seară petrecută alături de prieteni.


Horoscop 29 aprilie 2022, Săgetător:

Horoscopul zilei de azi indică că vei avea parte de multă energie pozitivă azi. Dimineața, vei simți nevoia să te apuci de mai multe sarcini, pe care s-ar putea să nu le poți finaliza. Seara, planetele vor aduce calm și liniște, timp în care te poți gândi la ce mai ai de făcut înainte să înceapă weekendul.


Horoscop 29 aprilie 2022, Capricorn:

Munca îți va ocupa o mare parte din zi și vei simți nevoia să evadezi acasă sau la o întâlnire cu prietenii, mai ales că se apropie weekendul. Din fericire, spre seară, lucrurile se vor calma și te vei putea bucura de timp petrecut alături de cei dragi sau cu propriile tale interese. E momentul ideal să te distrezi și să ieși în oraș.


Horoscop 29 aprilie 2022, Vărsător:

Te vei simți extrem de disciplinat în prima parte a zilei, motiv pentru care vei îndeplini numeroase sarcini pe care poate le-ai ignorat în ultimele zile. În plus, vei avea parte de inspirație, ce ar putea dura mai multe zile. Te poți bucura de acest spirit creativ, mai ales când vine vorba de interesele personale.


Horoscop 29 aprilie 2022, Peşti:

Dacă te-ai simțit distras de probleme în ultima perioadă, azi te vei putea bucura de o mică pauză, la începutul zilei. Vei simți nevoia să îți organizezi casa și să sărbătorești reușitele pe care le-ai avut. Spre seară, aștrii te-ar putea ghida spre relaxare și socializare, mai ales dacă ai ignorat anumite persoane importante din viața ta.
 

Horoscopul zilei de joi, 14 aprilie 2022

 
Horoscopul zilei de joi, 14 aprilie 2022


Horoscop 14 aprilie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii vor avea parte de o zi excelentă în plan profesional. E momentul să-ți stabilești standarde înalte și să nu te abați de la drumul tău. Universul va avea grijă de tine și te va pune în contact cu persoanele potrivite care te vor ajuta să realizezi ceea ce este cu adevărat important pentru tine.


Horoscop 14 aprilie 2022, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să se bucure de fiecare moment al zilei. Ai parte de o zi productivă, motiv pentru care ești dornic(ă) să-ți planifici activitățile pentru zilele următoare. Pare că ai găsit sistemul perfect pentru tine. Nu uita să te oprești din muncit din când în când pentru a te răsfăța așa cum meriți.


Horoscop 14 aprilie 2022, Gemeni:

Gemenii au nevoie de câteva momente de liniște. Pentru tine viața este destul de agitată în acest moment. Deși ești o zodie de aer obișnuită să facă față situațiilor stresante, pare că în ultimul timp responsabilitățile te pun într-o situație dificilă. Ar fi bine să te relaxezi și să nu uiți că sănătatea ta este cea mai importantă. Nu neglija aceste aspecte ale vieții tale.


Horoscop 14 aprilie 2022, Rac:

Racii se bucură de momente frumoase în viața de familie. Pentru tine comunicare este cheia rezolvării oricărui conflict. Deși au existat în trecut discuții între tine și partenerul(a) de cuplu, acum te bucuri de armonia pe care întotdeauna ți-ai dorit-o. Dacă ți-ai pus în plan să-ți surprinzi partenerul(a) cu o vacanță de scurtă durată, află că și el(a) îți pregătește deja o surpriză pentru acest weekend.


Horoscop 14 aprilie 2022, Leu:

Leii nu au reușit să găsească echilibrul între viața personală și cea profesională. Ai multe lucruri de pus la punct, iar problemele de acasă te presează inclusiv atunci când ești la locul de muncă. Ar fi bine să ții seama de compatibilitățile pentru zodia ta atunci când îți alegi bărbatul/femeia pe care îl/o vrei alături. Deși există înțelegere între voi doi, s-ar putea ca din punct de vedere astrologic să nu vă potriviţi.


Horoscop 14 aprilie 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei arată că Fecioarele vor avea parte de o zi dificilă la locul de muncă. Mai sunt doar câteva zile înainte de Luna Plină, iar emoțiile tale sunt din ce în ce mai intense și mai greu de controlat. Deși ai de luat decizii importante, pare că inima este mai puternică decât rațiunea. Acordă-ți timpul necesar pentru a atinge liniștea interioară de care ai nevoie.


Horoscop 14 aprilie 2022, Balanţă:

S-ar putea ca lucrurile să nu fie întotdeauna ceea ce par în viața ta. O persoană pe care obișnuiai să o crezi apropiată ar putea să-ți trădeze încrederea. Ar fi bine să nu te lași influențat(ă) de emoțiile negative și să încerci să-ți găsești echilibrul de care ai nevoie pentru a merge mai departe în viață. Încearcă să renunți la prieteniile toxice cât mai curând posibil.


Horoscop 14 aprilie 2022, Scorpion:

Oamenii știu că ești o zodie cu un suflet mare. Astăzi te simți iubit(ă) și apreciat(ă) de cei(le) din jurul tău. Te bucuri de rezultate incredibile la locul de muncă, iar o oportunitate se ivește în calea ta. S-ar putea ca în această perioadă să fie nevoie să faci o călătorie importantă. Ar fi indicat să fii foarte atent(ă) la ceea ce alegi să pui în bagaje.


Horoscop 14 aprilie 2022, Săgetător:

Horoscopul de azi arată că Săgetătorii mai au multe de învățat despre modul în care trebuie să-și administreze emoțiile la locul de muncă. Sunt unele greșeli pe care le faci și cărora le permiți să te afecteze mai mult decât este nevoie. Moralul tău este la pământ, motiv pentru care ai impresia deseori că nimic nu îți iese așa cum trebuie. Încearcă să-ți creezi așteptări realiste și să accepți ajutorul celor din jur atunci când ai nevoie.


Horoscop 14 aprilie 2022, Capricorn:

Astăzi ai parte de energia pozitivă pe care o primești din partea aștrilor. Te faci remarcat(ă) la locul de muncă și nu numai. Este o perioadă cu o deosebită importanță pentru tine. Urmează să primești câteva vești care te vor ajuta să avansezi și să te dezvolți inclusiv în plan personal. Ai încredere în tine și pregătește-te pentru un viitor luminos.


Horoscop 14 aprilie 2022, Vărsător:

S-ar putea să te bucuri de un cadou de la o persoană din viața ta. Oamenii îți apreciază calitățile și își doresc să-și arate dragostea pe care ți-o poartă. Ești o persoană cu un suflet foarte mare, iar acest lucru se vede din gesturile pe care le faci față de ceilalți(lelalte). Tot ceea ce oferi bun altor oameni se va întoarce înapoi la tine într-un fel sau altul.


Horoscop 14 aprilie 2022, Peşti:

Dragostea o să-și găsească drumul în viața ta într-un fel sau altul, arată horoscopul acestei zile. Încearcă să lași lucrurile să decurgă natural și să nu forțezi sentimentele pe care le ai față de persoana pe care ți-o dorești alături. S-ar putea să fii surprins(ă) de cât de frumos se va contura povestea voastră de dragoste dacă îi acorzi timpul necesar să înflorească.
 

Semnificaţia spirituală a Lunii Pline Roz din 16 aprilie 2022

 
Semnificaţia spirituală a Lunii Pline Roz din 16 aprilie 2022


Aprilie este o lună specială, marcată de câteva evenimente astrale importante. Cu două Luni Noi, la începutul şi la finalul lunii, mijlocul lunii aprilie este patronat de o spectaculoasă Lună Plină Roz, în Balanţă.

Această Lună Plină Roz, din 16 aprilie 2022, poate fi considerată liniştea de dinaintea furtunii. De ce? În primul rând pentru că aduce armonia caracteristică zodiei Balanţă şi în al doilea rând pentru că peste numai două săptămâni începe sezonul eclipselor.

Ca fiecare Lună Plină din an, ea se află în semnul opus Soarelui. Şi cum Soarele este acum în Berbec, Luna Plină va fi în Balanţă. Deşi, de obicei, Lunile Pline aduc un oarecare dramatism, o oarecare exagerare a trăirilor, aceasta este mult mai calmă.


Este prima Lună Plină din noul an astrologic care are loc la doar câteva zile distanţă de un eveniment cum nu s-a mai întâmplat din 1856 încoace. Acesta este şi motivul pentru care semnificaţiile spirituale ale acesteia sunt mult mai intense.

Când lucrezi cu energia cosmică a Lunii Pline îţi dai voie să te scufunzi în ritmul Cosmosului. Şi tocmai pentru că se petrece înainte de eclipsă vine să-ţi reamintească faptul că ai nevoie de mai multă concentrare asupra găsirii echilibrului în viaţa ta deoarece urmează câteva „zguduieli” în zona destinului.


Semnificaţia spirituală a Lunii Pline Roz

Luna Plină Roz este denumirea pe care o primeşte fiecare Lună Plină din aprilie, indiferent de zodia în care se petrece.

De asemenea, faptul că se petrece, de cele mai multe ori, în preajma Sărbătorilor Pascale, amplifică energia transformării, a renaşterii, a reînvierii. Fiind prima Lună Plină din noul an astrologic, creşte dorinţa de a te ocupa mai mult de obiectivele tale. Unele capitole se pot încheia, altele se vor deschide.

Având în vedere faptul că se petrece în zodia Balanţă, zodie patronată de Venus, planeta iubirii, iată că un nou accent devine şi viaţa sentimentală. Cauţi echilibrul în relaţii, în viaţa socială, mai ales că se simte impulsul încăpăţânatului Berbec.


Această Lună Plină te inspiră să găseşti momente liniştite pe care să le petreci în compania prietenilor(elor), partenerului(ei) de cuplu, rudelor. Mai mult, faptul că această Lună Plină se petrece în puternica influenţă a conjuncţiei dintre Neptun şi Jupiter te poate face să priveşti totul prin ochelarii roz.

Se anunţă o perioadă de dezvoltare spirituală, de inspiraţie creativă vizionară, de trezire în plan filosofic. În sprijinul acestor acţiuni vine Marte cel luptător, aflat la câţiva paşi de a intra în Peşti, precum şi de seriosul Saturn, care se asigură ca viziunile să se transforme în realitate.


Cum să lucrezi cu energia Lunii Pline Roz

Pe lângă uniunea dintre norocosul Jupiter şi iluzionistul Neptun, iubăreţii zodiacului – Venus şi apoi Marte se vor uni în apele Peştilor, aducând o atmosferă romantică roz în acest sezon al Berbecului.


Vei simţi nevoia să dai mai multă importanţă sentimentelor tale, să accepţi ceea ce simţi şi să îţi asculţi intuiţia. Pentru a lucra cu energia Lunii Pline, începe cu un ritual de purificare: o baie sub clar de Lună sau pur şi simplu, privitul Lunii, afară.

Profită de această energie a conjuncţiei Jupiter-Neptun, precum şi de energia Lunii Pline Roz, pentru a-ţi lărgi orizonturile, pentru a-ţi stabili ţeluri înalte, pentru a te conecta la aspiraţiile tale şi pentru a porni înspre punerea lor în practică.

 

Horoscop indian, 11-17 aprilie 2022

 
Horoscop indian, 11-17 aprilie 2022


BERBEC, Mesha:

Se anunţă o perioadă favorabilă carierei. Ai energie şi te avânţi în proiecte noi cu tot entuziasmul şi cu toată încrederea. Duci la împlinire sarcinile pe care ţi le propui. La un singur lucru ar trebui să fii atent(ă) în tot acest parcurs: nu te angaja în mai multe sarcini deodată. Administrează fiecare misiune şi proiect unul(a) câte unul(a), fără să te aglomerezi.


TAUR, Vrishabha:

A venit momentul să faci ceea ce-ţi doreşti, aşa cum doreşti. Poate că este vorba de o schimbare a carierei, poate că îţi asumi nişte riscuri şi treci peste anumite decizii ale superiorilor(arelor). Vestea bună este că rezultatele se anunţă favorabile. În plan profesional se anunţă o săptămână palpitantă, însă toate eforturile vor fi răsplătite.


GEMENI, Mithun:

E o săptămână în care se anunţă situaţii complexe, în care vei fi mai neliniştit(ă) şi mai certăreţ(aţă) decât de obicei. Cheltuielile ar putea creşte în această perioadă, de aceea este nevoie să fii atent(ă) la ce cumpărături faci. Fă exerciţii de relaxare, de respiraţie, pentru a-ţi ţine emoţiile puternice sub control.


RAC, Kataka:

În plan profesional, această săptămână aduce şansele unei promovări sau a unei creşteri salariale. Din punct de vedere sentimental, dacă eşti singur(ă), poţi întâlni persoana la care visezi. De altfel, personalitatea ta o încurajează să fie mai îndrăzneaţă, iar ţie nu-ţi rămâne decât să răspunzi afirmativ invitaţiei.


LEU, Simha:

Deşi pe de o parte eşti hotărât(ă) să îţi asumi responsabilitatea pe deplin, pe de altă parte simţi nevoia să evadezi într-o lume fără griji şi responsabilităţi. Evită cheltuielile mari pe lucrurile de care nu ai nevoie. În acest fel îţi vei salva fondul de economii. Chiar dacă se anunţă ceva măriri ale veniturilor, asta nu înseamnă că trebuie să le iroseşti doar de dragul cumpărăturilor.


FECIOARĂ, Kanya:

E o săptămână în care îţi îndrepţi atenţia spre viaţa sentimentală. Dacă eşti singur(ă) va trebui să înveţi să te pui mai bine în valoare, să îţi faci o reclamă mai bună. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, se anunţă câteva cheltuieli legate de reamenajarea dormitorului. Schimbările sunt benefice pentru amândoi.


BALANŢĂ, Tula:

Apar mai multe oportunităţi să câştigi bani, în această perioadă. Locul de muncă pare un loc pozitiv şi benefic pentru dezvoltarea ta. Nu este exclus să-ţi impresionezi şefii(ele) şi colegii(ele), iar eforturile tale să nu rămână fără ecou. Intensitatea emoţională este destul de mare şi poţi părea agitat(ă). Dar încearcă să te linişteşti pentru a nu transmite şi celorlalţi(te) starea ta de nervozitate.


SCORPION, Vrishchika:

E o perioadă excelentă pentru finanţele tale. Graficul veniturilor arată o linie constantă şi asta doar pentru că eşti atent(ă) la cheltuieli. Eşti vibrant(ă) şi entuziast(ă), iar energia ta extraordinară atrage în jurul tău oameni interesanţi. Dacă eşti singur(ă), ai toate şansele să întâlneşti persoana care să-ţi ofere afecţiunea şi căldura de care ai nevoie. Universul îţi transmite mesajul că nu ai de ce să te temi. Păşeşte înainte cu încredere!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

În această săptămână faci o analiză a evenimentelor care s-au petrecut în viaţa ta. Învaţă ce ai de învăţat şi priveşte cu încredere spre viitor. Dacă eşti pregătit pentru a începe o relaţie nouă, acum pare un moment prielnic. Acţionează! Cheia este să te sincronizezi cu potenţialul(a) partener(ă), să faci ceea ce simţi şi să te distrezi.


CAPRICORN, Makara:

Pot apărea situaţii care să te facă să-ţi pierzi încrederea de sine. Nu privi lucrurile ca pe un final, ci ca pe un nou început. Numai aşa îţi poţi securiza viitorul. Încearcă să te fereşti de controverse şi conflicte care să-ţi consume energia şi care să te facă să te îndoieşti de abilităţile proprii.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Te simţi atras(ă) de sfera spirituală. Încetineşti puţin ritmul şi eşti mai atent(ă) la ceea ce se petrece în jurul tău. Această conştientizare a prezentului îţi dă sentimente puternice. Eşti mai tolerant(ă), mai înţelegător(are). Îi/Le încurajezi pe ceilalţi(lelalte), îi/le ajuţi, iar această atitudine te face să te simţi mai împlinit(ă), mai creativ(ă).


PEŞTI, Meena:

Fii atent(ă) la capitolul sănătate în această săptămână. Unii(ele) dintre voi ar putea experimenta dureri de cap sau musculare. În jurul tău apare o situaţie critică ce-ţi macină nervii. Deşi te înnebuneşte, trebuie să-ţi păstrezi calmul. Eşti singurul(a) care poate îndepărta această problemă. Fii calm(ă) şi răbdător(are) şi vor apărea şi soluţiile.
 

Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022

 
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022


Berbec:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.


Taur:

Cartea etalată – Împărăteasa. Va fi o perioadă prielnică, vei avea parte de bunăstare și creativitate, în care te vei ocupa cu precădere de îmbunătățirea și înfrumusețarea casei tale.


Gemeni:

Cartea etalată – Îndrăgostiții. Cartea reprezintă unitate, pasiune și şanse. Relațiile tale sunt solide şi este momentul oportun să faci o alegere semnificativă.


Rac:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.


Leu:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Fecioară:

Cartea etalată – Judecata. Cartea anunță determinare, vei avea o viziune limpede, iar în cazul unui obstacol vei ști direcția către care trebuie să te îndrepți. Ai mai multă încredere în forțele tale și vei simți că te-ai născut din nou.


Balanţă:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.


Scorpion:

Cartea etalată – Lumea. Cartea anunţă succes, realizări și perfecțiune. Te vei simţi împlinit(ă) într-o anumită privință ori că termini cu succes un proiect sau o perioadă a vieții tale.


Săgetător:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).


Capricorn:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.


Vărsător:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.


Peşti:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea semnalează că va urma un interval de timp în care vei fi orientat(ă) spre ţeluri și organizare, dar că îţi vei asuma și riscuri atunci când va trebui. Vei fi optimist(ă) și te vei bucura să fii în lumina reflectoarelor.