Evenimente astrologice în luna aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna aprilie 2022


Luna aprilie se dovedeşte a fi aglomerată din punct de vedere astrologic. Ne vom bucura de un stellium, de o eclipsă şi un retrograd. Eşti pregătit(ă)?


Lună Nouă în Berbec – 1 aprilie. Luna Nouă în Berbec ne întâmpină încă din prima zi a lunii. Şi nu este o Lună Nouă oarecare, ci una în conjuncţie cu Chiron cel vindecător, dar şi cu planeta comunicării Mercur, aflată tot în Berbec şi pregătită de retrogradare. Soarele este tot în Berbec şi se întregeşte, astfel un nou stellium, de data aceasta în prima zodie a horoscopului. Ai curaj?


Venus în Peşti – 5 aprilie. Venus, planeta iubirii, intră în sentimentala zodie Peşti în 5 aprilie şi te încurajează să vorbeşti deschis despre sentimentele şi fanteziile tale. Venus în Peşti este tandră şi afectuoasă, dar există o dorinţă de ceva greu de definit şi greu de satisfăcut. Graniţele se estompează sub Venus în Peşti. Nu te lăsa înşelat(ă) de aparenţe.






Mercur în Taur – 10 aprilie. Conversaţiile devin mai dificile şi chiar frustrante începând cu 10 aprilie când planeta comunicării, Mercur, va tranzita încăpăţânatul Taur, zodie din care îşi va începe şi cea de-a doua retrogradare, din 10 mai 2022.


Jupiter şi Neptun în Peşti – 12 aprilie. Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale lunii aprilie este întâlnirea dintre Jupiter şi Neptun în Peşti. Este momentul perfect din an să-ţi îmbrăţişezi visurile. Creativitate, compasiune, inspiraţie, acesta este momentul oportun pentru transformarea dorinţelor în realitate. Dacă ai un proiect de suflet în aşteptare, acţionează acum!


Marte în Peşti – 14 aprilie. Combativul Marte intră şi el în Peşti în 14 aprilie, scăzând nivelul energiei, al ambiţiei sau al instinctelor de protecţie. Deşi vei avea multe idei, îţi va lipsi motivarea să le şi pui în practică. La capitolul dragoste se anunţă activitate intensă, cu atât mai mult cu cât bate la uşă Luna Plină în Balanţă care aduce provocări în a ajunge la un echilibru între ceea ce vrei şi nevoile emoţionale.






Lună Plină în Balanţă – 16 aprilie. Luna Plină din această lună se petrece destul de devreme, în sâmbăta Floriilor, încununând atmosfera cu culoarea ei. Luna Plină Roz te îndeamnă să te ocupi de sentimentele tale profunde, să vindeci răni aduse la suprafaţă de subconştient.


Începe sezonul Taurului – 19 aprilie. Sezonul Taurului, zodie patronată de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, începe în 19 aprilie. Până în 20 mai atenţia ta se va îndrepta spre iubire, întâlniri senzuale, cine sofisticate. De asemenea, vei avea mai multă grijă de aspectul tău fizic, îţi schimbi garderoba şi poate chiar parfumul. Totul pentru a arăta mai atractiv(ă).


Stellium în Peşti – 26 aprilie. Unul dintre cele mai de bun augur evenimente ale anului este acest Stellium în Peşti din 26 aprilie. Jupiter, Neptun, Venus, Luna, Marte şi asteroidul Juno vor fi toate în Peşti. O bună aliniere pentru a-ţi urma visurile proprii. Concentrează-te asupra dragostei, romantismului, creativităţii, odihnei, tot ce nu are legătură cu munca propriu-zisă.






Pluto retrograd/Mercur în Gemeni – 29 aprilie. După aproape două luni şi jumătate fără retrograde, iată că începe sezonul cu retrograde. Primul la start este Pluto, care îşi va începe mişcarea aparentă înapoi în zodia Capricorn. Va merge aşa până în 8 octombrie, timp de 162 de zile. Îl putem considera pe Pluto precursorul lui Mercur retrograd, care va începe în 10 mai. Până atunci, Mercur îşi urmează cursul direct şi vine acasă, în Gemeni. Încearcă să nu rămâi captiv(ă) în analize interminabile, dar nici să nu tragi concluzii pripite în această perioadă.


Eclipsă parţială de Soare/Lună Nouă Neagră – 30 prilie. Dăm startul şi sezonului eclipselor. Eclipsa parţială de Soare din 30 aprilie este cauzată de cea de-a doua Lună Nouă a lunii aprilie. Fiind cea de-a doua Lună Nouă dintr-o lună, capăta automat denumirea de Lună Nouă Neagră. Aşteaptă-te ca cele mai negre sentimente să iasă la lumină. Eclipsa de Soare în Taur te îndeamnă să lucrezi la îmbunătăţirea stimei de sine. Împarte ţelurile în sarcini mai mici şi fiecare reuşită se va acumula la capitolul imagine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS