Horoscopul dragostei, aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, aprilie 2022


Berbec:

Vei începe luna aprilie foarte activ(ă) în planul iubirii. Cu toate acestea, ar fi indicat să cauți un echilibru între tine și partenerul(a) de viață. Responsabilitățile în relație vor crește, dar asta înseamnă evoluție și nu ar trebui decât să te bucure că se întâmplă.


Taur:

Va fi o lună plină cu semne bune pentru relația ta sentimentală. S-ar putea să găsești căsătoria drept o necesitate și să începi să planifici viitorul împreună cu partenerul(a) mult mai serios. Dacă nu ai încă pe nimeni, poți încerca să te implici într-o relație cu cineva special. Evoluția din viața ta sentimentală va fi un aspect pozitiv pentru tine.


Gemeni:

Primele două săptămâni ale lunii vor fi benefice pentru dragoste și afecțiune. Cu toate acestea, sfârșitul lunii va fi marcat de confuzie. Vestea bună este că vei fi mai afectuos(asă), chiar dacă nu romantic(ă) pe deplin, iar acest lucru va ajuta relația.






Rac:

Această lună reprezintă o bună oportunitate de a-ți consolida relațiile afective, sentimentale sau de prietenie. Pe de altă parte, aștrii îți aduc în aceste zile gânduri serioase de angajament dacă ai un partener(ă) stabil(ă). Nu vrei să mai pierzi timpul din moment ce simți că lucrurile dintre voi merg în direcția corectă.


Leu:

Dorința ta de a socializa se intensifică în această lună, iar rezultatele pot fi chiar idilice. Latura ta afectuoasă capătă o mare amploare în primele două săptămâni din aprilie. După aceea, pregătește-te, deoarece energiile se intensifică negativ pentru restul lunii.


Fecioară:

Trebuie să ai grijă să nu cazi în iluzii false în această lună. Influențele rele pot provoca daune vieții tale sentimentale. Cu toate acestea, aștrii îți oferă un beneficiu în ceea ce privește afecțiunea din cuplu. Te vei simți iubit(ă), însă nu visa cu ochii deschiși. Doar trăiește clipa!






Balanţă:

Sentimentele îți sunt afectate temporar de conjuncțiile astrale din această lună. Cu toate acestea, vei avea unele oportunități de relaționare în diferite domenii, cum ar fi sentimental sau de prietenie. În ciuda exploziei care va avea loc în primele două săptămâni din aprilie, profită de ea pentru a învăța ceea ce încă nu știi.


Scorpion:

Primele două săptămâni ale lui Prier te vor dispera efectiv. Totuși, nu lăsa evenimentele neplăcute din cuplu să îți strice întreaga lună. Aprilie este o bună perioadă pentru introspecție, reconcilieri, dar și pentru a te prețui la adevărata ta valoare. Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare și nu permite nimănui să profite de bunătatea ta, indiferent cât de mult ai iubi persoana respectivă.


Săgetător:

Luna aceasta vor fi momente de confuzie și îndoială. Totuși, aștrii continuă să-ți favorizeze viața sentimentală. Asta te face să te gândești la anumite angajamente în primele două săptămâni din aprilie, în prima mai mult decât în cea de-a doua. Dacă ai o relație de mult timp, vor apărea unele dificultăți cu partenerul(a) de viață. Nu uita să comunici!






Capricorn:

Este o lună ideală pentru cuplurile de îndrăgostiți sau chiar pentru prieteni(e). Relațiile devin din ce în ce mai bine sudate. Dacă faci parte dintr-un cuplu, începi să ai mai multă încredere în persoana de lângă tine, iar viziunea ta de viitor alături de ea face ca întreaga atmosferă să fie mai romantică.


Vărsător:

Dacă ești implicat(ă) într-o relație, luna aceasta vei avea un avantaj în administrarea situațiilor, stării de spirit și comunicării. Odată ce această perioadă va trece, lucrurile vor deveni puțin tensionate, așa că încearcă să te pregătești pentru a-i face față. Ei bine, este doar o etapă, dar tot va fi bine să poți trece peste ea mai ușor.


Peşti:

Cele mai intense dorințe ale tale vor ieși la suprafață în aprilie. Va fi o lună plină de afecțiune și flirt, o lună în care poți seduce liber pe oricine îți propui. Profită la maximum de ea! Dacă ești implicat(ă) într-o relație, dorințele tale reprimate ar putea aduce unele probleme în cuplu. Sunt posibile acțiuni nesăbuite din partea ta, așa că ai grijă!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS