Horoscopul banilor, 31 ianuarie - 6 februarie 2022

 
Horoscopul banilor, 31 ianuarie - 6 februarie 2022


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Berbec:

Este de așteptat ca această săptămână să fie destul de favorabilă. Cu toate acestea, pot exista suișuri și coborâșuri. Dar nu te vei supăra, deoarece ești foarte capabil(ă) să depășești orice provocare cu care te confrunți. Se anunță progrese în munca și profesia ta. S-ar putea să primești un bonus sau un beneficiu binemeritat de la șeful(a) tău(a). Acest lucru e începutul unei avansări semnificative în cariera ta. Prin urmare, nu ezita să ceri ajutor sau să fii pregătit(ă) să-ți asumi un risc calculat.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Taur:

S-ar putea ca în această săptămână să apară anumite probleme legate de bani, dar ai toate șansele să eviți acest lucru cu o planificare atentă. Aceste necazuri nu vor dura mult, dar va fi necesară o atenție sporită. Va trebui să muncești din greu și să-ți faci un plan solid pentru a economisi bani și pentru a-ți îmbunătăți, poate, situația financiară. Orice călătorie întreprinsă în această perioadă nu-ți va aduce beneficii. Prin urmare, evită să faci deplasări, fie de afaceri, fie de agrement. Ar trebui să fii responsabil(ă) pentru orice leu cheltuit.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Gemeni:

Horoscopul săptămânii îți recomandă să scapi de toate restanțele și să reiei toate proiectele abandonate. Aceasta nu a fost o abordare corectă. Gândește practic și ia măsuri cu privire la ideile și evenimentele din viața ta. S-ar putea să apară unele cheltuieli neașteptate. Când vine vorba de muncă, vei avea parte de unele satisfacții și ai șansa de a fi recompensat(ă). De asemenea, poți avea brusc succes într-un domeniu în care nu ai crezut.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Rac:

Te poți aștepta la câștiguri în această săptămână. Banii pot veni din toate direcțiile posibile. Soldul tău bancar va avea un aflux substanțial. Drept urmare, e o ocazie numai bună pentru a lua niște decizii de investiții sănătoase. Cu toate acestea, trebuie să verifici toate detaliile înainte de a acționa. Mergi pe un drum care a fost deja explorat și nu pe unul necunoscut atunci când vine vorba de bani. Anumite surse financiare ar putea fi o surpriză pentru tine.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Leu:

Această săptămână nu este un moment potrivit pentru a-ți asuma riscuri mari. Nu este o idee bună să îți extinzi afacerile și nici de a dezvolta o nouă afacere. În schimb, concentrează-te asupra asumarea riscurilor sigure și calculate. Acest lucru este benefic în ceea ce privește banii. La locul de muncă, poți primi o recompensă pentru munca și talentul tău. Continuă tot așa. De asemenea, nu cheltui inutil.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Fecioară:

În ceea ce privește câștigurile financiare, situația nu e cea pe care ți-o dorești. Lucrurile s-ar putea să nu decurgă foarte bine, deoarece te vei confrunta cu unele provocări financiare pe care nu vei ști cum să le abordezi. Performanța de la locul de muncă s-ar putea îmbunătăți treptat spre sfârșitul săptămânii. Totul se va întâmpla lent, de aceea ai nevoie de răbdare.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Balanţă:

Când vine vorba de chestiuni legate de bani, săptămâna aceasta va aduce îmbunătățiri. Anumite sume de bani care au fost blocate inițial ar putea deveni din nou disponibile pentru tine. Cu toate acestea, horoscopul acestei săptămâni te sfătuiește să rămâi precaut(ă), mai ales la mijlocul săptămânii, deoarece este posibil să fii nevoit(ă) să te confrunți cu anumite situații dificile. Există riscul apariției unor evenimente neașteptate.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Scorpion:

Horoscopul săptămânal te sfătuiește să nu te plângi de situația ta financiară și nici de modul în care decurg lucrurile. Pentru că, până la urmă, totul este despre a merge mai departe. Poți obține câștiguri financiare. De asemenea, s-ar putea chiar să ai banii pentru a-ți planifica acea călătorie mult visată. Cu puțin mai mult optimism, vei atrage lucruri bune în viața ta.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Săgetător:

Săptămâna aceasta pare să fie destul de interesantă în plan financiar. Ar putea fi maxime, dar și minime. Cu toate acestea, poți trece prin orice coborâre și poți rămâne cu capul pe umeri la înălțime. Fii pregătit(ă) pentru o perioadă mai dificilă, dar consolează-te cu ideea că vei fii răsplătit(ă) pentru munca ta grea. S-ar putea să faci călătorii scurte în interes profesional.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Capricorn:

Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta ai putea înregistra unele câștiguri. Cu toate acestea, nu trebuie să faci mișcări îndrăznețe, nu este momentul potrivit pentru a lua decizii majore în ceea ce privește banii. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, o abordare ușor diferită față de până acum ar putea să funcționeze în favoarea ta. Ofertele profitabile ar putea să apară în calea ta pentru a-ți îmbunătăți situația financiară.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Vărsător:

Este posibil să fii nevoit(ă) să faci față unei presiuni financiare de mare intensitate în această săptămână. Din senin, s-ar putea să te trezești prins(ă) într-o situație pentru care nu ai fost deloc pregătit(ă). Există o oarecare lipsă de încredere în sine și o oarecare realitate atașată gândurilor tale, dar lucrurile nu sunt atât de rele pe cât îți imaginezi că sunt.


Horoscopul banilor 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Peşti:

Vei avea o săptămână încărcată din cauza programului de lucru agitat. S-ar putea să trebuiască să întreprinzi anumite proiecte de mare importanță, cu potențial financiar încurajator. Situația te va epuiza, dar dacă iei lucrurile mai încet, totul va fi bine. S-ar putea chiar să fii nevoit(ă) să călătorești cu acest scop, mai ales dacă lucrezi în vânzări. Cineva va veni cu propuneri profitabile care te pot ajuta să avansezi în carieră și care îți vor îmbunătăți nivelul de trai. Ar putea apărea unele cheltuieli neplanificate, așa că este recomandat să fii precaut(ă) cu fluxul de bani.
 

Horoscopul dragostei, 31 ianuarie - 6 februarie 2022

 
Horoscopul dragostei, 31 decembrie - 6 februarie 2022


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Berbec:

Dacă te afli într-o relație ar trebui să bați spre retragere și să fii mai înțelegător(are). Acest lucru te poate ajuta să te bucuri de momente mai plăcute alături de partenerul(a) de viață. Săptămâna aceasta vei petrece timp de calitate cu persoana iubită. Cu toate acestea, este indicat să nu te încăpățânezi în diverse situații. Cuplurile căsătorite se pot bucura de distracție, deoarece probabil vor petrece mai mult timp împreună. De asemenea, în aceste zile poți iniția un plan de călătorie. Prin urmare, pregătește-ți bagajele și visează împreună cu cel(a) drag(ă) la distracție și voie bună. Este indicat să menții un echilibru între viața personală și cea profesională.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Taur:

În ceea ce privește dragostea, săptămâna aceasta va fi destul de liniștită. Începutul va fi lin, după care vor mai apărea gânduri pesimiste sau nervi oarecum nejustificați. Dacă ai o relație de mult timp, poate ar fi o idee bună să încerci activități noi de cuplu, astfel încât să spargi monotonia. Dacă ești singur(ă), aștrii te ajută în ceea ce privește socializarea, drept urmare vei fi mai îndrăzneț(ață) și vei aborda persoana pe care o placi.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Gemeni:

Săptămâna aceasta este despre auto-introspecție. Este posibil să reușești să te conectezi cu tine însuți(ăți) și să găsești un nou punct de interes în viață. De asemenea, se preconizează să treci prin anumite schimbări. Vei putea face mai multe lucruri după cum îți place în aceste zile. Când vine vorba de comunicare, aceasta este crucială pentru relația ta. Încearcă să vorbești mai mult și mai deschis cu persoana iubită.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Rac:

E posibil să construiești o relație ordonată și solidă cu partenerul(a) de viață în această săptămână. Dacă ești căsătorit(ă), relația cu soțul sau soția se va îmbunătăți. Dacă ai o relație la început de drum, este posibil să dezvolți o legătură mai profundă cu persoana iubită. Dacă ești singur(ă), ai șansa să întâlnești pe cineva pe care îl vei fermeca din prima clipă.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Leu:

Săptămâna aceasta va fi favorabilă, deoarece lucrurile se vor mișca în direcția corectă. Aștrii îți pot aduce pe cineva special în viața ta. De asemenea, e posibil ca partenerul(a) de viață să îți dea puterea de care ai nevoie. Această săptămână va fi probabil armonioasă pentru tine. Pacea e acolo. Dacă vrei să te căsătorești, ai putea întâlni anumite situații interesante și favorabile. Te așteaptă surprize plăcute. Dacă ești singur(ă), vei căuta să-ți faci prieteni(e) noi. Eforturile tale nu vor fi în zadar. De asemenea, e posibil să te împaci cu un fost sau o fostă cu care ai avut o relație tensionată în trecut. Poți încerca să te căiești pentru greșelile pe care le-ai comis la acel moment.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Fecioară:

Ar putea apărea unele tulburări în relația ta. Cu toate acestea, poți administra lucrurile fără probleme. Ține-ți departe îndoielile pentru a avea o săptămână plăcută. În ceea ce privește persoana pe care o placi, ai puțină răbdare cu ea. S-ar putea să nu fie atât de îndrăzneață precum tine, dar asta nu înseamnă că nu e atrasă de tine.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Balanţă:

În ceea ce privește dragostea, săptămâna aceasta va fi bună. Relația ta este într-un loc sigur și atât tu, cât și persoana iubită aveți toate motivele să fiți fericiți. Dacă ești dispus(ă) să-ți duci relația la următorul nivel, atunci aceste zile se pot dovedi a fi fructuoase. S-ar putea să iei câteva decizii importante împreună cu partenerul(a) de viață.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Scorpion:

Relația ta ar putea înregistra unele progrese în această săptămână. Nu vei avea nicio nemulțumire în ceea ce privește dragostea. Vei petrece timp de calitate alături de persoana iubită și atmosfera din cuplu te va umple de pozitivitate. Dacă ești singur(ă), s-ar putea să primești vești bune, și anume să găsești pe cineva cu care să începi o relație sentimentală. Deci, ar trebui să fii pregătit(ă) pentru acest pas. Cererile în căsătorie sunt foarte posibile.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Săgetător:

O ranchiună puternică ți-ar putea domina procesul de gândire. S-ar putea să nu mai gândești limpede din cauza unei dezamăgiri în dragoste. Aceasta este viața ta și numai tu ești responsabil(ă) de ea, nu căuta fericirea prin prisma altora. Poți lua propriile decizii și poți decide foarte bine ce fel de viață dorești să duci. A păstra resentimente nu este un mod foarte înțelept de a trăi. S-ar putea ca această ură pentru ceva sau cineva din trecut să se transforme în frică, griji și anxietate. Toate sunt dăunătoare și te împiedică să te deschizi în fața unei noi iubiri.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Capricorn:

Săptămâna aceasta vine cu câteva surprize, mai ales dacă ești căsătorit(ă). Surprizele vor fi și mai plăcute dacă ești părinte. Copiii(lele) te vor face mândru(ă). Și familia ta ar putea câștiga un renume prin prisma lor. Dacă ești singur(ă), aștrii îți recomandă multă atenție, deoarece ar putea apărea unele neînțelegeri. Prin urmare, ar trebui să te ferești de orice controverse. De asemenea, încearcă să nu te implici în problemele altora, nu te privesc. Gândește-te la treburile tale.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Vărsător:

S-ar putea să te trezești vesel(ă) și cu mare poftă de viață în această săptămână. Este un moment bun pentru introspecție, deoarece aceasta te poate vindeca de trecut. Ar trebui să păstrezi doar ceea ce este bun și să renunți la tot ceea ce nu este important. Nu ar trebui să te joci cu sentimentele tale. Dacă ești singur(ă), vei cunoaște pe cineva interesant, pe cineva care e grijuliu și iubitor.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Peşti:

Săptămâna aceasta s-ar putea să sapi mai adânc în gândurile tale pentru a concepe strategii de a face față momentelor dificile. Poți face lucrurile să se miște în favoarea ta în aceste zile. În ceea ce privește relația ta, atmosfera din cuplu se va dovedi a fi destul de favorabilă. Poți conta pe partenerul(a) de viață pentru deciziile tale. Această săptămână te poate apropia mai mult de persoana iubită. Este de așteptat să dezvolți o legătură puternică cu el sau ea.
 

Horoscopul zilei de marți, 1 februarie 2022

 
Horoscopul zilei de marți, 1 februarie 2022


Horoscop 1 februarie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi spune că Berbecii trebuie să renunțe la orgoliu. Aștrii te sfătuiesc să asculți opiniile celor din jur atunci când porți o discuție și să nu mai sari atât de ușor la concluzii. Ar trebui să fii mai răbdător(are). Începutul de lună îți aduce multe provocări în plan personal.


Horoscop 1 februarie 2022, Taur:

Taurii primesc o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi. Se pare că aștrii veghează asupra ta și te ajută să ai parte de momente frumoase alături de cei(le) dragi. Îți vei petrece cea mai mare parte a timpului în compania persoanelor care te fac tot timpul să râzi. Totodată, în plan financiar nu este exclus să primești o sumă importantă de bani.


Horoscop 1 februarie 2022, Gemeni:

Gemenii simt nevoia să fie liberi și să experimenteze lucruri noi. Ai parte de multe oportunități care îți vor da șansa să ajungi acolo unde îți dorești. Simți nevoia să explorezi locuri noi. Nu te teme să-ți întinzi aripile. Îndrăznește să începi această lună vesel(ă) și plin(ă) de energie.


Horoscop 1 februarie 2022, Rac:

Deși iubești rutina, ar fi bine ca astăzi să încerci să gândești în afara cutiei. Se pare că ești pus(ă) într-o situație dificilă care necesită o soluție ingenioasă. Doar tu poți rezolva lucrurile. Ai încredere în tine și abordează lucrurile în felul tău propriu. Spre seară vei reuși să-ți dai seama unde ai greșit la început.


Horoscop 1 februarie 2022, Leu:

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Ești tot timpul zâmbitor(are), iar oamenii din jur te admiră pentru noua ta imagine. Începutul de lună vine cu vești bune pentru tine. S-ar putea să ai parte de acea întâlnire specială pe care ai așteptat-o cu nerăbdare atât de mult timp. Dragostea plutește în aer, iar tu ești pregătit(ă) să te lași iubit(ă) și răsfățat(ă) de cel(a) ales(asă).


Horoscop 1 februarie 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei spune că ar trebui să iei în calcul o mică vacanță. În ultima vreme ai fost tot timpul preocupat(ă) de problemele de la locul de muncă. Ai nevoie să te deconectezi și să-ți pui viața în ordine. Oboseala se va strânge tot mai mult și te va aduce în punctul unei alegeri greșite. Fii atent(ă) la deciziile pe care le ai de luat astăzi!


Horoscop 1 februarie 2022, Balanţă:

Nativii(ele) din zodia Balanță sunt vorbăreți(e) și dornici(e) să-și facă prieteni(e) noi. Astăzi vei fi în centrul atenției și te vei bucura de fiecare interacțiune. S-ar putea să primești o propunere pentru a începe un proiect nou la locul de muncă. Depinde de tine dacă vei alege să-ți asumi această responsabilitate.


Horoscop 1 februarie 2022, Scorpion:

Scorpionii sunt plini de energie și dornici să se afirme la locul de muncă. Astăzi o să strălucești printre ceilalți(lelalte) colegi(e). Muncești din greu, iar roadele eforturilor tale încep să se arate. S-ar putea chiar să primești o promovare. Fii atent(ă) la semnele pe care le primești și nu te teme să-ți expui opiniile cu privire la planurile de viitor.


Horoscop 1 februarie 2022, Săgetător:

Săgetătorii au parte de o zi liniștită alături de persoana iubită. Vei începe un nou proiect personal care te va face să privești viitorul cu alți ochi. Ești entuziasmat(ă) să vezi cum munca ta va începe să prindă contur. S-ar putea să primești o vizită neașteptată în cea de-a doua parte a zilei. Fii pregătit(ă) pentru multă distracție.


Horoscop 1 februarie 2022, Capricorn:

Capricornii simt nevoia să se conecteze mai mult cu latura lor spirituală. Aștrii îți propun să încerci să te relaxezi și să pui mai mult accent asupra dezvoltării tale personale. Creativitatea te va ajuta să te dezvolți și să-ți dai seama de ce lucruri ai nevoie pentru viitor. Nu renunța la visul tău, în cele din urmă vei ajunge exact acolo unde îți dorești.


Horoscop 1 februarie 2022, Vărsător:

Horoscopul de azi spune că Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți la lucrurile pe care le împărtășesc cu cei(le) din jur. Nu este momentul să dezvălui un secret important prietenului(ei) tău(ale) cel(a) mai bun(ă). S-ar putea ca acesta(asta) să-ți trădeze încrederea. Fii precaut(ă) și învață să păstrezi lucrurile cu adevărat importante doar pentru tine.


Horoscop 1 februarie 2022, Peşti:

Începutul de lună vine doar cu vești bune pentru tine. Astăzi te vei bucura de o surpriză frumoasă din partea celui(ei) iubit(e). După o lungă așteptare a sosit momentul să ai parte de ceea ce-ți dorești. S-ar putea ca în viața ta să apară o schimbare notabilă. Fii pregătit(ă) să îmbrățișezi viitorul și să trăiești fiecare moment la maximum.
 

1 februarie 2022: Lună Nouă în Vărsător

 
1 februarie 2022: Lună Nouă în Vărsător


Berbec:

Acum îţi poţi tura motoarele în forţă spre un vis demult ţinut sau să îţi reînnoieşti o prietenie. Dacă ţi-ai propus să faci un grup, să aduni o echipă de oameni în care ai deja încredere că puteţi împreună împlini un vis sau să aranjezi orice fel de reuniune, acum este timpul perfect. Te poţi baza pe prietenii(ele) tăi(ale). Această Lună Nouă este oportunitatea finală de a-ţi urmări visele şi creşte influenţa benefică asupra oamenilor. Vine totuşi cu nişte legături ataşate, cum ar fi de o universitate, de un tărâm străin sau de o companie de publicat media.


Taur:

Această Lună Nouă luminează puternic zona carierei tale. Poţi fi chemat(ă) să reocupi sau să aperi ori să reafirmi o veche titulatură. Este timpul să revizuieşti direcţia vieţii tale profesionale şi să îţi reînnoieşti eforturile spre acele obiective pe care încă le mai vrei obţinute dar viaţa a fost prea agitată ca să îţi permită să revii la ele până acum. Este oportunitatea perfectă să relansezi cariera şi să îţi reconstruieşti imaginea publică. Această Lună Nouă este o ultimă şansă să îţi stabilizezi autoritatea şi să îţi consolidezi imaginea. Poate fi timpul să plăteşti datorii unor prieteni(e) sau să investeşti bani în visurile tale chiar dacă ştii că nu vor fi perfecte.


Gemeni:

Universul intenţionează să îţi extindă orizonturile! Această Lună Nouă aduce runda a doua de oameni care te inspiră şi idei care îţi reînnoiesc credinţa şi îţi ridică privirea spre un viitor mai verde şi luminos. Te-ai gândit să călătoreşti sau te duci la un nou curs? Acum este timpul să se întâmple. Dacă te oboseşte cariera şi relaţiile sau dacă trag de tine în direcţii diferite, te va ajuta o nouă abordare. Acum te poţi focaliza asupra lucrurilor în care crezi.


Rac:

Această Lună Nouă îţi va aduce energia de viaţă nouă spre finanţele tale, în special pe orice înseamnă recompense, bonusuri, împrumuturi sau investiţii comune. Poate aduce o colaborare de afaceri cu cineva din trecut, o oportunitate de a relansa o afacere sau de a reinventa modul în care îţi administrezi banii. Tendinţa continuă şi primeşti şansa de a-ţi stabili mult mai bine şi clar orice tip de afacere financiară. Poate că situaţia profesională nu este pe gustul tău şi aspiri să scapi. Nu va fi niciodată perfect, de aceea investeşte acolo unde contează cu adevărat.


Leu:

Luna Nouă aduce o nouă strălucire în zona relaţiilor tale şi este timpul să îţi focalizezi toată energia asupra partenerului(ei). Dacă încă cauţi această persoană, este o oportunitate excelentă să te gândeşti cu atenţie ce fel de persoană vrei să fie. Dacă reînnoieşti vechi legături, aceasta este şansa ta de a fi sincer(ă) şi de a face totul bine de această dată. Această Lună Nouă îţi dă ocazia să reevaluezi încotro ţi se îndreaptă o relaţie importantă, să vezi unde eşti dispus(ă) să faci compromisuri şi dacă poţi susţine cu încredere continuarea poveştii. Te simţi captiv(ă) într-o relaţie în care nu mai este iubire? Sau poate este multă iubire şi pasiune dar ceva vă stă în calea exprimării? Nu te lăsa captiv(ă) într-o problemă de mentalitate şi eliberează-te de problemă. Luaţi o scurtă vacanţă plină de vigoare împreună şi schimbaţi-vă filozofia!


Fecioară:

Această Lună Nouă este şansa ta de a fi atent(ă) la cum îţi conduci viaţa de zi cu zi. Este timpul să te reîntorci la un mod sănătos şi productiv de a mânca şi de a face sport. Luna Nouă este a doua ta şansă de a pune totul într-o ordine funcţională, ceva ce Fecioarele adoră să facă. Dacă îţi e greu să te reconciliezi cu nevoile partenerului(ei) şi ale familiei, poate este timpul să îţi pui pe primul plan propria ta stare de bine, este oricum singura cale să poţi ajuta pe oricine, prin propriul tău exemplu.


Balanţă:

Această Lună Nouă este şansa ta să te focalizezi asupra tuturor acelor lucruri care îţi aduc bucurie şi fericire, să te distrezi cu copiii(lele) tăi(ale) sau să te reîntorci la o pasiune mult iubită. Este şi o bună oportunitate să găseşti iubirea sau să te reconectezi cu o veche dragoste. Te vei distra şi te vei putea exprima uşor şi liber(ă). Dacă ai înclinaţii creative, acum e momentul perfect să îţi focalizezi atenţia asupra unui proiect creativ şi să îi dai mai multă forţă a vieţii. Iubirea, creativitatea şi copiii(lele) continuă să menţină topul preocupărilor tale, dându-ţi multe momente de bucurie. Poate că e nevoie să faci anumite sacrificii în viaţa de zi cu zi dar va merita până la urmă!


Scorpion:

Această Lună Nouă îţi oferă o a doua şansă de plus de energie ca să îţi finalizezi îmbunătăţiri în casă, în familie sau în aspecte imobiliare. Un părinte îţi poate ocupa mult timp şi este bine că îi dai acest timp ca să fii sigur(ă) că acasă este exact aşa cum trebuie să fie. Proiectele imobiliare lăsate în repaus vor primi o nouă porţie de energie acum. Ai putea purta după tine un stres financiar care îţi domină mintea dar merită să o dai deoparte în numele iubirii, copiilor(lelor) şi casei. Focalizează-te din nou să îţi construieşti o fundaţie de siguranţă emoţională de unde îţi extragi puterea.


Săgetător:

Pregăteşte-te ca lumea din jurul tău să ţâşnească plină de viaţă cu mulţi oameni în ea şi multe idei care îţi umplu mintea de vigoare. Dacă ţi-ai propus să te reconectezi cu oamenii, să afli mai multe despre un curs sau să te uiţi după o maşină nouă, acesta este îndemnul de a-ţi începe cercetările sau de a lua contact cu ce vrei. Dacă vrei să îţi perfecţionezi scrisul, este un bun moment pentru aşa ceva. Orice îţi hrăneşte mintea şi îţi întăreşte relaţionarea cu oamenii va avea câmp deschis. Şi călătoriile sunt pe lista bifată de Luna Nouă în Vărsător. Dacă ai amânat o călătorie sau o comunicare importantă, acum este timpul să reconsideri totul. Ai a doua şansă să stabileşti contacte pozitive în caz că ai angajamente de familie care te fac să te simţi că un/o martir(ă). Acum îţi poţi asuma mai clar doar acele angajamente pe care le poţi duce şi care previn apariţia unor dificultăţi mai târziu.


Capricorn:

Este timpul pentru un nou start proaspăt financiar, dar cel mai important, este timpul să îţi revizuieşti priorităţile şi să îţi regândeşti cum să îţi investeşti energiile mai înţelept în munca ta. Totul este despre bani acum pentru tine pentru că Luna Nouă pune lumina sa asupra finanţelor tale. Este a doua şansă să îţi creşti veniturile şi să ai grijă de orice facturi şi cheltuieli. Sunt moduri prin care îţi poţi administra resursele mai inteligent? Este vreo sursă de venit la care nu te-ai gândit? Un mod de a tăia cheltuieli inutile? Dacă te-ai gândit să foloseşti anumite abilităţi şi nu ai făcut-o până acum, Luna Nouă îţi poate aduce oportunităţile căutate. Este şi o bună ocazie să te ocupi de aspecte de sănătate şi să ai grijă de corpul tău. Lucrurile pot să nu fie perfecte dar ar trebui să fii capabil(ă) să găseşti resursele de a le rezolva. Primeşti această energie astrală.


Vărsător:

Această Lună Nouă semnalează momentul anual de a te reinventa, de a te promova şi de a te focaliza să ai grijă de tine, prima persoană din viaţa ta. Tu eşti un semn zodiacal aşa de conştient(ă) social şi cu o aşa de mare viziune, deci nu este urmă de îndoială că, în caz că tu ai grijă de tine şi alţii(tele) vor beneficia, deci să nu te ruşinezi. Este şi o oportunitate perfectă pentru o nouă imagine, o nouă garderobă, orice care îţi creşte aparenţa şi îţi revigorează stima de sine. Este runda a doua în care să te duci după ceea ce îţi doreşti şi în care să îţi îndrepţi viaţa în direcţia dorită. Un mic sacrificiu acum poate să preîntâmpine dificultăţi financiare viitoare cu prietenii(ele) şi aliaţii(tele). Chiar dacă o situaţie nu e perfectă, tu oricum eşti cea mai bună persoană să conduci drumul.


Peşti:

Luna Nouă în Vărsător este ocazia ta de a te reconecta cu ghizii spirituali. Dacă eşti implicat(ă) în instituţii ample, această Lună Nouă poate semnala un nou început ca urmare a unor restructurări aici, redefinindu-ţi relaţia cu colectivul. După o perioadă de incertitudine, ai o nouă şansă să îţi consolidezi poziţia într-o mare instituţie şi să reuşeşti să progresezi. Responsabilităţile sporite la muncă sau în relaţie cu un părinte îţi poate cere un sacrificiu. Foloseşte-ţi intuiţia. Este şi o şansă de a-ţi recupera şi întări puterea personală.
 

Horoscopul zilei de luni, 31 ianuarie 2022

 
Horoscopul zilei de luni, 31 ianuarie 2022


Horoscop 31 ianuarie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi aduce schimbări și în viața ta. E vorba despre vești bune, mai ales în ceea ce privește relațiile de familie. E momentul potrivit să lași deoparte grijile. Să-i ajuți pe oamenii dragi ție cu ceea ce au nevoie în această perioadă. Încearcă să petreci cât mai mult timp în compania lor.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Taur:

Ai grijă de bugetul tău. Trebuie să fii mai cumpătat la cumpărături. Chiar dacă îți dorești foarte mult anumite lucruri, încearcă să pui bani deoparte pentru vremuri mai grele. Cel mai bine este să pui pe foaie lucrurile de care ai nevoie și să nu te abați de aceasta. E foarte important să stai departe de orice tentație, cel puțin în această perioadă când oameni dragi ție au nevoie de sprijinul tău financiar.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Gemeni:

Azi a venit timpul să te impui în fața celor din jur. E nevoie să depui toate eforturile ca să te faci auzit. Chiar dacă ești o fire pozitivă și îți place mult să lucrezi și să vorbești cu oamenii, aceștia trebuie să știe că atunci când discuți lucruri serioase, ele trebuie să se întâmple fără discuție. Ai mai multă încredere în tine.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Rac:

Dacă deja știi ce îți dorești de la viață, atunci trebuie să te gândești foarte bine dacă ești dispus să depui toate eforturile ca să obții ceea ce ți-ai propus. Pentru acest lucru e nevoie să-ți pui ordine în gânduri. Să știi pentru ce muncești și ce trebuie să ignori pur și simplu. Chiar dacă e nevoie de sacrificii, munca ta o să fie recunoscută de persoanele care chiar contează.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Leu:

Horoscopul zilei spune că încrederea este cea care trebuie să conteze cel mai mult pentru tine. Acum a venit momentul să deschizi un nou capitol în viața ta și trebuie să ai mintea limpede. Ai grijă de oamenii care îți sunt dragi. Ferește-te de cei care au încercat de-a lungul timpului să-ți pună piedici. Chiar dacă ești mai sensibil în această perioadă, nu lăsa nimic în urmă.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Fecioară:

A venit momentul să pui în balanță întâmplările recente și să vezi care sunt oamenii pe care trebuie să-i păstrezi în viața ta și cei la care trebuie să renunți. Cei care nu te-au ajutat cu nimic și care sunt alături doar pentru beneficii trebuie să dispară de lângă tine cât mai repede. E momentul să socializezi mai mult și să legi noi relații de prietenie cu oameni care au aceleași principii de viață ca tine.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Balanţă:

Ai o energie foarte bună azi. Ai mai multă încredere în tine și încearcă să duci la bun sfârșit fiecare sarcină pe care o ai de îndeplinit. În plan profesional vei atinge în sfârșit obiectivele pe care ți le-ai propus. Profită de fiecare situație pentru a te face remarcat și dă tot ce poți ca să obții acele beneficii la care visezi de ceva timp.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Scorpion:

Azi vei fi pus în fața unei decizii dificile. E nevoie să faci o alegere importantă, chiar dacă este vorba despre două lucruri foarte importante pentru tine. Trebuie să alegi între viața personală și cea profesională, dar nu te panica, e doar pentru moment. Dacă ești într-o relație, ai grijă ca partenerul de cuplu să știe care este decizia ta și ce ai de gând să faci.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Săgetător:

Ai nevoie de mai multă adrenalină în viața ta. Ieși mai des din zona de confort pentru că acest lucru te va ajuta să gândești mai ușor în afara cutiei și să iei cele mai înțelepte decizii. Dacă vei asculta de un om mai în vârstă decât tine, ai grijă ca sfaturile lui să le treci prin filtrul gândirii tale și să nu le pui pur și simplu în practică.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Capricorn:

E nevoie să de deconectezi un pic de la rutina zilnică care a pus multă presiune asupra ta în ultimul timp. Trebuie să-ți dai seama cât mai repede care sunt lucrurile ce au un impact negativ asupra ta și să scapi de ele cât mai repede. Nu lăsa pe nimeni să-ți strice starea de bine și nici nu băga în seamă răutățile celor din jur.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Vărsător:

Ai mare nevoie de o vacanță. În ultima vreme ai fost foarte stresat cu mai multe activități din zona profesională. A venit însă și timpul să te relaxezi. În loc să-ți asumi lucruri pe care alții trebuie să le facă, încearcă să te concentrezi asupra stării tale de sănătate. Dacă organismul ți-a dat mai multe semne în ultimul timp, poate e cazul să faci și o vizită la un specialist.


Horoscop 31 ianuarie 2022, Peşti:

Horoscopul zilei de azi spune că vei avea parte de o zi cu multe emoții. Ai foarte multe sarcini de onorat, pe care le-ai tot amânat în ultimul timp. Încearcă să le acorzi timp și să le duci pe toate la îndeplinire așa cum știi tu mai bine. Dorința ta de a-i ajuta pe cei din jur este mare, așa că aștrii te sfătuiesc dacă ai posibilități să faci asta cât mai des.
 

Horoscopul zilei de joi, 13 ianuarie 2022

 
Horoscopul zilei de joi, 13 ianuarie 2022


Horoscop 13 ianuarie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi spune că Berbecii vor avea parte de o zi deosebită. Aștrii ți-au pregătit multe surprize frumoase. S-ar putea să primești o veste bună cu privire la o comandă pe care ai făcut-o recent.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Taur:

Taurii trebuie să învețe să-și deschidă sufletul în fața partenerului(ei) de cuplu. S-ar putea să ai parte de conflicte serioase dacă nu faci alegerea potrivită. Te-ai obișnuit să-ți construiești mult prea multe bariere, iar acum persoana pe care o iubești a devenit neîncrezătoare în acțiunile tale. Cel mai bine este să porți o discuție sinceră înainte ca lucrurile să se înrăutățească și mai mult între voi doi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Gemeni:

Lucrurile nu stau foarte bine pentru Gemeni. Mercur, planeta ta guvernantă, va începe curând mișcarea inversă. În momentul în care Mercur este Retrograd energia Gemenilor se va schimba complet. Te vei simți tot mai des obosit(ă) și vei avea nevoie să stai departe de oamenii importanți din viața ta pentru o perioadă.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Rac:

Racii trebuie să fie mult mai atenți la cheltuieli. Pentru tine ziua vine cu un eveniment neașteptat. S-ar putea să fie nevoie urgentă să te folosești de economiile pe care le-ai strâns în ultima perioadă. Încearcă să nu lași lucrurile nerezolvate și să-ți faci timp pentru fiecare detaliu în parte. Horoscopul zilei spune că vei trece cu bine peste orice impediment.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Leu:

Este momentul pentru o schimbare importantă în viața ta. Fii curajos(asă) și nu te teme să-ți întinzi aripile și să visezi măreț. Energia zilei te influențează în mod pozitiv și te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Aștrii îți vor fi și ei aproape și îți vor deschide ușile necesare pentru a avea parte de un început strălucitor.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Fecioară:

Horoscopul de azi aduce multe vești frumoase pentru Fecioare. Te vei bucura de momente de neuitat alături de familie și cei(le) dragi. A sosit momentul să te detașezi puțin de grijile de la locul de muncă și să pui mai mult accent asupra relației pe care o ai cu partenerul(a) de cuplu.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Balanţă:

Programul Balanțelor va fi aglomerat încă din prima parte a zilei. Aștrii spun că nativii(ele) din zodia Balanței trebuie să-și echilibreze mai bine programul pe care îl au acasă și la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să te organizezi din timp pentru a putea să termini în timp util tot ceea ce ți-ai propus. Chiar dacă astăzi ai parte de o zi dificilă, lecțiile învățate pe parcursul zilei te vor ajuta foarte mult în viitor.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Scorpion:

Scorpionii trebuie să-și pună la punct problemele din relația cu cel(a) iubit(ă). Gelozia s-ar putea să iasă la suprafață și să ducă la conflicte pe care le-ai fi putut evita. Încearcă să porți o discuție sinceră și să lămuriți definitiv care va fi viitorul vostru împreună. Aștrii te sfătuiesc să nu privești înapoi după ce te-ai decis la viitorul pe care ți-l dorești. Ai încredere în intuiția ta, te va ajuta să faci cea mai bună alegere.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Săgetător:

Horoscopul acestei zile spune că Săgetătorii sunt puși într-o situație dificilă. Ai de făcut mai multe alegeri și nu ești pregătit(ă) să-ți asumi responsabilitățile care vor veni la pachet. Încearcă să iei o hotărâre rapid, înainte de a pierde complet oportunitățile care ți s-au deschis.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Capricorn:

Astăzi ești plin(ă) de energie și gata să-i/să le cucerești pe cei(le) din jur cu personalitatea ta. Radiezi de fericire, iar acest lucru este observat de persoana potrivită. Capricornii singuri s-ar putea să-și întâlnească astăzi sufletul pereche. Bucură-te de fiecare clipă la maximum și nu lăsa nimic să-ți strice buna dispoziție.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Vărsător:

La locul de muncă s-ar putea să apară mai multe tensiuni între tine și colegi(e). Nu te-ai odihnit așa cum ți-ai dorit, iar din acest motiv ești iritat(ă) de orice comentariu. Încearcă să privești criticile pe care le primești dintr-o perspectivă constructivă. Astăzi vei învăța cu adevărat de ce este importantă munca în echipă.


Horoscop 13 ianuarie 2022, Peşti:

Horoscopul zilei de azi spune că Peștii se vor simți plini de energie. Zilele acestea au fost despre timpul petrecut în familie. A sosit momentul să te pui pe tine pe primul loc și să te răsfeți așa cum meriți. Acordă-ți timpul necesar și fii recunoscător(are) pentru tot ceea ce ai. Este o zi minunată, iar tu vei radia de fericire.
 

Horoscopul săptămânii, 10-16 ianuarie 2022

 
Horoscopul săptămânii, 10-16 ianuarie 2022


Berbec:

Intri într-o etapă de optimism. Poate nu vei fi super pozitiv(ă), dar e mult mai bine decât acum câteva zile. Trebuie să continui să lucrezi la respectul de sine și la creșterea încrederii tale, pentru că acest lucru este ceea ce îți va oferi impulsul necesar pentru a deveni mai puternic(ă). Este un moment bun să realizezi ceea ce îți propui la locul de muncă și să te gândești la obiectivele profesionale care te interesează. Fii atent(ă) la evenimente, deoarece viața îți va trimite mesaje care îți vor spune calea de urmat. În ceea ce privește dragostea și relația ta, trebuie să lași deoparte tendința ta firească destul de rigidă și structurată. Poate că te arăți mai rece și mai distant(ă) decât ești de obicei. Fă eforturi pentru a arăta afecțiune și atenție partenerului(ei) de viață, altfel acesta(asta) își poate pierde interesul. Dacă responsabilitățile familiale te copleșesc, ar trebui să comunici și să delegi, să nu lași totul să cadă asupra ta. E o săptămână bună pentru schimbări în ceea ce privește mutările de acasă sau, de asemenea, să începi să te gândești să zbori din cuib.


Taur:

Cel mai bun aspect al acestei săptămâni se află în strânsă legătură cu munca. Începe pentru tine un ciclu în care dorințele tale se pot îndeplini. Nu este vorba de a renunța la ceea ce ai acum, ci de începe să cauți o altă ocupație care să te facă să te simți mai împlinit(ă). Este un moment optim pentru schimbarea locului de muncă, interviuri sau aplicarea cv-ului pentru o nouă poziție. Din punct de vedere financiar, în schimb, trebuie să fii foarte atent(ă) săptămâna aceasta și poate să găsești o strategie prin care conturile tale să nu îți facă surprize. În dragoste, ești indecis(ă), deoarece încă nu știi exact ce vrei. Poate că persoana potrivită nu este cea care a intrat recent în viața ta.


Gemeni:

După aceste sărbători, te așteaptă o săptămână complicată la locul de muncă. Simți că nu suporți pe nimeni și tendința de temperare poate provoca conflicte cu oameni cu adevărat autoritari sau cu oameni de rând mai înalt decât al tău. Încearcă să nu ai acest tip de confruntare, deoarece îți vei pierde avantajele. Pe de altă parte, zilele de energie scăzută și melancolie încep să se schimbe și o vei observa foarte curând. Poți avea parte de o dezamăgire săptămâna aceasta cu oamenii cu care credeai că ești prieten(ă). Nu fi trist(ă) din această cauză, nu merită, deoarece nu erau prieteni(e) sinceri(e). Vei începe curând să cunoști oameni pozitivi. Weekendul este foarte activ, profită de el pentru a ieși tot mai mult. În ceea ce privește dragostea, toată confuzia pe care o ai cu partenerul(a) se datorează neînțelegerilor și lipsei de comunicare. Remediază problema!


Rac:

La nivel profesional, săptămâna aceasta nu va fi cea mai bună. Cineva din mediul tău de lucru simte o anumită invidie față de realizările tale și poate pune la îndoială capacitatea ta de a-ți îndeplini sarcinile. Nu confrunta această persoană și nu încerca să o convingi cu cuvinte. Mai bine demonstrează prin fapte cât valorezi. Concentrează-te asupra muncii și fă-o mai bine decât oricând. Zilele acestea cineva o să-ți propună să începi o afacere, pe un subiect pe care îl stăpânești și care te entuziasmează. Ai putea într-adevăr să câștigi mulți bani, dar nu pierde din vedere faptul că tu ești cel(a) care deține informațiile și cunoștințele, adică baza. În dragoste, poți avea o surpriză plăcută. Vei descoperi că cineva care îți place de mult timp este foarte interesat de tine.


Leu:

Munca nu va fi principala ta preocupare săptămâna aceasta, ai alte probleme care te îngrijorează și pe care vrei să le rezolvi cât mai repede. Din această cauză, te simți demotivat(ă) și cu lipsa de dorință de a-ți îndeplini sarcinile. Dar, pentru că aștepți cu nerăbdare o schimbare care urmează să se producă, îți vei recăpăta curând pasiunea pentru ceea ce faci. Acum ești concentrat(ă) asupra mediului familial, unde s-ar putea să fi apărut fricțiuni care te deranjează. Este timpul să rezolvi problemele, să stabilești limite și reguli pentru toată lumea. Nu îți face griji excesive, totul se va repara în curând, aceste lucruri se întâmplă în orice familie. Din fericire, viața echilibrează întotdeauna totul și când unele lucruri merg prost, altele încep să meargă bine. În cazul tău, problemele financiare dispar. În domeniul sentimental, acum ai la dispoziție toată săptămâna să analizezi unde se situează relația ta, să clarifici ceea ce simți și încotro te îndrepți. Va fi ceva pozitiv.


Fecioară:

Ar trebui să faci o oprire pe parcurs și să dedici această săptămână pentru a reflecta, pentru a face un bilanț exhaustiv al ceea ce ai făcut profesional în ultima vreme. Probabil că ești oarecum dezamăgit(ă) pentru că nu ai reușit să ajungi acolo unde ți-ai propus în 2021. Circumstanțele nu au fost favorabile pentru tine și acum este cel mai bun moment pentru a fi realist(ă) și să vezi dacă ai fi putut profita mai bine de situație. Regândește problema și stabilește-ți obiective pentru 2022. Ai obiective clare, dar anumite lucruri te induc în eroare și te scot în afara drumului. Trebuie doar să te concentrezi puțin mai mult asupra a ceea ce vrei să obții. Aceste zile sunt bine aspectate dacă ai o afacere, un magazin sau ești angajat(ă) în activități comerciale. În relațiile de familie și, de asemenea, în cele sentimentale, comunicarea și conviețuirea se vor îmbunătăți datorită bunei influențe astrale din zodia ta. Este timpul să te reînnoiești complet, să dobândești obiceiuri alimentare bune, exerciții fizice și imagine.


Balanţă:

A sosit momentul să pui capăt stării de melancolie care te-a acaparat în ultima vreme. Învață cum să faci față emoțiilor negative și să le redirecționezi pentru a le neutraliza. Trebuie să depui tot efortul pentru a gândi pozitiv. Poți depăși acea stare de spirit care poate își are originile într-o problemă de ordin sentimental. Lectura relaxantă îți va face bine și poți învăța multe. Eforturile tale vor fi recunoscute în aceste zile la locul de muncă, dar diferențele cu unul(a) dintre șefii(ele) tăi(ale) pot strica totul, așa că încearcă să nu te lași dominat(ă) de mândrie dacă cineva te ceartă fără motiv. În dragoste, a venit momentul să acorzi mai multă atenție relației tale, deoarece îi lipsește puțină pasiune și distracție.


Scorpion:

Ești îngrijorat(ă) de acea stagnare profesională care durează mai mult decât ți-ai imaginat. Acest lucru se întâmplă din cauza conjuncției astrale care te-a afectat, nu din cauza ta. Trebuie să te relaxezi puțin și să elimini anxietatea care te-a determinat să muncești fără să-ți atingi obiectivele. Acum lucrurile încep să se miște încetul cu încetul. La locul de muncă, vei începe să câștigi prestigiu și s-ar putea să primești câteva felicitări de la șefii(ele) tăi(ale) pentru munca depusă. Arată-te dispus(ă) să-i/să le ajuți pe noii(le) tăi(ale) colegi(e) de serviciu și vei avea astfel aliați(te) fideli(e) pentru totdeauna. Relația ta sentimentală este în flăcări în această săptămână și tu ești cauza, deoarece orice te irită. Așadar, depinde doar de tine să rezolvi problema. Fă-o, pentru că răbdarea persoanei de lângă tine are o limită. Nu lăsa alte griji să stea în calea fericirii voastre.


Săgetător:

Sentimentul de melancolie și viziunea negativă asupra lucrurilor par să nu te părăsească nici în aceste zile. Realitatea este mult mai bună decât cum o vezi. Dacă ai o afacere, acum este momentul să o regândești și să o actualizezi, are nevoie de o restructurare. Fă-i publicitate, fă-o cunoscută, explorează piețe noi și nu uita de universul online. Ia foarte în serios această săptămână, deoarece îți va oferi multe beneficii financiare. La locul de muncă este timpul să înveți și să faci lucruri noi, dar și să te adaptezi la anumite situații care nu sunt în totalitate pe placul tău. Poate că în relația ta sunt unele probleme, dar există și multă dragoste. Este bine ca din când în când să mai cedezi, să nu vrei să ai mereu dreptate sau să faci totul de capul tău. Dă-i puțină putere persoanei de lângă tine și vei vedea cum totul se va îmbunătăți remarcabil.


Capricorn:

Săptămâna aceasta va trebui să-ți controlezi temperamentul, impulsivitatea, deoarece starea ta de spirit va fi afectată în aceste zile de conjuncția astrală care domnește peste zodia ta și care va provoca schimbări bruște de dispoziție care te va costa controlul. Acest lucru este valabil pentru toate domeniile vieții tale, dar mai ales la locul de muncă. Nu te implica într-un conflict pe care ulterior îl vei regreta. Respiră adânc și calmează-te, mai ales în circumstanțe nefavorabile. Pentru a te elibera un pic de această tensiune, caută refugiu într-o activitate artistică, dans sau teatru. Te va ajuta să lupți contra stresului. De asemenea, ai grijă în relația cu persoana iubită, nu strica o perioadă de bună comunicare și rezolvare a conflictelor. Acesta este un moment bun pentru a-i spune grijile tale. Te vei elibera de o mare greutate și vei găsi un sprijin emoțional enorm.


Vărsător:

A sosit momentul să-ți analizezi situația financiară și să faci un alt plan de bătaie pentru a elimina cheltuielile inutile. Acesta este un subiect delicat, deoarece tinzi să fii destul de neatent(ă) cu banii. Totuși, acum trebuie să profiți de situație, deoarece aștrii sunt de partea ta pentru a stabili regulile economiei tale și a vedea cum și în ce vei investi banii. La locul de muncă, aștrii îți zâmbesc. Ți se pot atribui roluri noi, mai prestigioase și mai bine plătite. Dacă ești invitat(ă) la conferințe, expoziții sau ceva de genul, acceptă invitația, deoarece vei veni cu idei grozave și poate ai șansa de a pune bazele propriei afaceri. În ceea ce privește dragostea, dacă ești într-o relație serioasă, lasă-ți deoparte îndoielile și începe să te gândești la pasul următor. Dacă ești singur(ă), este timpul să lași aventurile în urmă. O dragoste serioasă îți dă târcoale.


Peşti:

Săptămâna aceasta ți se vor deschide toate ușile care până acum erau închise. Îți vei da seama că nu există nimic pe care să nu poți realiza, mai ales la locul de muncă. Vei fi foarte motivat(ă), cu multă energie și cu mintea limpede. Acest lucru îți vor afecta pozitiv veniturile pe termen scurt sau lung. Dacă nu imediat, ai puțină răbdare. Relațiile profesionale, în special pe cele pe care le ai în afara țării, sunt protejate de aștri. Te vor ajuta să obții rezultate foarte bune și multe contracte pe termen lung care îți vor aduce mari beneficii financiare. Norocul te va însoți și în ceea ce privește dragostea. Dacă te întâlnești cu cineva, relația se va consolida. Iar dacă ești singur(ă), vei întâlni pe cineva care poate să nu fie sufletul tău pereche, dar cu care te vei înțelege fizic foarte bine. Săptămâna aceasta e plină de dragoste și pasiune. Profită de ea!

 

Zodiac chinezesc săptămânal: 10-16 ianuarie 2022

 
Zodiac chinezesc săptămânal: 10-16 ianuarie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ai sentimentul că alţii(tele) te pun în defensivă. Competiţia este acerbă în plan profesional, dar poţi să faci faţă dacă cineva încearcă să-ţi fure meritele. Nu te lăsa păcălit(ă) şi manipulat(ă). Poţi spune un „nu” ferm tuturor celor care încearcă să profite de bunătatea ta. În dragoste, fii pozitiv(ă) şi totul va fi bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Săptămâna începe în forţă, cu multe proiecte, cooperare şi suport. Concentrează-te asupra etapelor de scurtă durată şi începe altele numai după ce le finalizezi pe primele. În dragoste, dacă eşti singur(ă), flirtează mai mult. Weekendul este ideal pentru întâlniri sentimentale sau de afaceri. Rezultatele vor fi speciale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână în care îţi programezi întâlniri de afaceri şi romantice. Se anunţă o oportunitate profesională sau romantică, mai ales dacă eşti singur(ă). Fii mai flexibil(ă), adaptează-te indiferent de situaţie şi vei avea o săptămână lipsită de griji. Cu cât eşti mai rigid(ă), cu atât ţi se vor părea mai grele sarcinile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Universul te ţine ocupat(ă) în această săptămână, însă vor veni şi rezultatele. Zâmbeşte şi fii cooperant(ă). Cu cât ai o echipă mai unită, cu atât vei reuşi să realizezi mai multe sarcini, în timp mai scurt. Dacă ai de planificat întâlniri sentimentale sau de afaceri, sfârşitul săptămânii este mai prielnic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Începutul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri sentimentale sau de afaceri. Concentrează-te asupra unei singure sarcini şi nu începe altceva dacă nu ai finalizat pe cea anterioară. Sfârşitul săptămânii îţi poate aduce un vârtej romantic uimitor. Te simţi iubit(ă) şi apreciat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Dacă este posibil, planifică o mică aventură la finalul lunii acesteia sau lunii următoare. Ai nevoie de ceva care să-ţi reaprindă pofta de viaţă şi să-ţi extindă orizonturile. Fii atent(ă) la detalii, mai ales spre mijlocul săptămânii, pentru a nu petrece mai mult timp reparând! Poate fi o săptămână excelentă să-ţi dezvolţi abilităţile. Dacă eşti singur(ă), sfârşitul săptămânii îl poţi petrece în flirt, pasiune şi romantism.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Uneori este important să-ţi respecţi valorile şi să refuzi compromisurile. Deciziile bazate pe credinţe vor fi mai norocoase. Mijlocul săptămânii îţi dă oportunitatea să fii mai sociabil(ă) şi să găseşti soluţii de care să profiţi mai târziu. Îţi faci planuri pentru o vacanţă în afara ţării, dar trebuie să iei în calcul măsurile de siguranţă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Este o săptămână în care conflictele din trecut pot reapărea la suprafaţă. Probleme nerezolvate, afaceri neterminate te pot face încă să suferi. Spune cuiva acest fapt evident. Nu fii prea aspru(ă) cu tine sau cu eşecurile tale. Fiecare experienţă este o oportunitate de a învăţa şi de a merge mai departe.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Săptămâna îţi poate aduce responsabilităţi şi complicaţii neaşteptate. Termină ce ai început, nu mai lăsa proiecte nefinalizate prin care să ţi se scurgă energia. Fii dedicat(ă) şi angajat(ă) unor proiecte care îţi pot aduce beneficii spre finalul săptămânii. Dacă nu ai deplină încredere într-o nouă aventură, nu o porni.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Săptămâna se anunţă romantică şi nu trebuie să-ţi fie frică să-ţi împărtăşeşti iubirea. Spune cuiva special cum te simţi, s-ar putea să fii surprins(ă) de reacţia acestei persoane. Mijlocul săptămânii se anunţă pasional. Înţelegi punctul de vedere al celeilalte persoane şi îţi este foarte uşor să vezi lucrurile din perspectiva sa. Sfârşitul de săptămână se anunţă uşor rebel.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Oamenii văd în tine o fiinţă calmă, elegantă şi s-ar putea apropia de tine, ceea ce ar putea conduce la manifestări de gelozie din partea partenerului(ei). Nu lăsa grijile să domine starea persoanei iubite. Timpul petrecut alături de ea o poate linişti. Încearcă spre finalul săptămânii să te relaxezi undeva pe lângă o apă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mai puţină energie este disponibilă în această săptămână, aşa că nu o irosi. Sunt disponibile diverse oportunităţi şi pentru tine, profită de ele. Dacă ai nevoie de o favoare, cere-o fără menajamente. Dacă eşti singur(ă), atenţie la stima de sine! Poţi întâlni oameni care să te rănească, oameni geloşi şi posesivi care să te facă să te îndoieşti de calităţile tale.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 12 ianuarie 2022

 
Horoscopul zilei de miercuri, 12 ianuarie 2022


Horoscop 12 ianuarie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi spune că nativi(ele) din zodia Berbecului se vor bucura de o zi liniștită alături de familie și cei(le) dragi. Aștrii ți-au rezervat multe surprize în cea de-a doua parte a zilei. O persoană mai veche din viața ta s-ar putea să încerce să ia legătura cu tine. Fii foarte atent(ă) la deciziile pe care le iei, săptămânile următoare vor fi afectate de acestea!


Horoscop 12 ianuarie 2022, Taur:

Taurii trebuie să învețe să fie mai disciplinați. Ziua va începe destul de greu pentru tine. S-ar putea să te simți lipsit(ă) de energie. Totodată, încrederea s-ar putea să-ți fie afectată. Petrece mai mult timp singur(ă) și încearcă să-ți stabilești obiective clare pentru perioada următoare. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la modul în care aleg să discute cu cei(le) din jur. Fii foarte atent(ă) la tonul pe care îl folosești! Casa relațiilor sociale este vizibil afectată în această perioadă. Acesta este și motivul pentru care oamenii s-ar putea să nu te înțeleagă exact așa cum ți-ai dori.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Rac:

Ziua începe cu multă energie pentru tine. Astăzi te vei dedica în totalitate activităților care au legătură cu locul de muncă. S-ar putea să te bucuri de o promovare. Depinde doar de tine dacă te vei face remarcat(ă). Pune-ți în valoare talentele și ai grijă să dai întotdeauna dovadă de profesionalism.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Leu:

Leii s-ar putea să se simtă lipsiți de energie. Azi vei observa că nu te poți concentra cu ușurință și că ai tendința să uiți cu ușurință. Încearcă să-ți notezi fiecare lucru pe care îl ai de făcut pentru a nu rata nimic. Totodată, fii foarte atent(ă) la întâlnirile pe care ți le-ai stabilit! Nu vrei să le ratezi din cauza neatenției.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei spune că Fecioarele vor avea parte de o zi productivă. Energia de azi te va influența în mod pozitiv. Dacă pentru celelalte zodii, Luna aduce dificultăți în relațiile sociale, lucrurile stau complet diferit pentru tine. Astăzi vei încheia un parteneriat de lungă durată și te vei ocupa de dezvoltarea armonioasă a proiectelor pe care le ai deja în desfășurare.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Balanţă:

Pentru Balanțe lucrurile se anunță strălucitoare. Zodiile care apelează astăzi la sinceritate s-ar putea să primească răspunsuri neașteptate care le vor schimba complet perspectiva asupra viitorului. Cei(le) singuri(e) au șansa să-și întâlnească viitorul(area) partener(ă) de cuplu. Zodiile de aer sunt în general sociabile, iar Balanțele nu fac excepție.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Scorpion:

Scorpionii au nevoie să petreacă mai mult timp alături de prietenii(ele) apropiați(te). Cei(le) care trec în această perioadă printr-o despărțire mai au multe de învățat până ce vor reuși să meargă mai departe cu viața lor. Nici nativii(ele) care sunt într-o relație nu se bucură de o zi mai reușită. Sunt posibile discuții care s-ar putea aprinde în a doua parte a zilei.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Săgetător:

Horoscopul acestei zile spune că Săgetătorii s-ar putea să primească o veste foarte bună. Acest lucru te va ambiționa și mai mult și îți vei găsi curajul de a începe un proiect nou pe care l-ai tot amânat. Ai mai multă încredere în tine și începe să pui în practică tot ceea ce ai învățat. Nu te teme să strălucești.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Capricorn:

Capricornii primesc o veste neașteptată. Depinde doar de tine dacă vei alege să vezi în acest lucru partea plină a paharului. Dacă aveai în plan să pleci într-o vacanță, atunci acesta este momentul potrivit pentru tine. Ai multe lucruri de recuperat și ți-ar prinde bine câteva zile de relaxare. Ai mai multă grijă de tine și învață să te pui mai des pe primul loc.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Vărsător:

Vărsătorii se vor bucura de timp petrecut alături de familie și cei(le) dragi. În cea de-a doua parte a zilei vei primi o vizită care te va umple de bucurie. Ai trecut prin momente dificile în ultima vreme, iar acum este momentul să te relaxezi . Încarcă-ți bateriile pentru săptămâna ce urmează și nu te teme să-ți faci sentimentele cunoscute.


Horoscop 12 ianuarie 2022, Peşti:

Horoscopul zilei de azi spune că Peștii trebuie să ia o decizie importantă cu privire la viitorul lor. N-ar trebui să mai amâni acest lucru, mai ales dacă știi deja în ce direcție îți dorești să meargă lucrurile. Pune totul în balanță și alege în funcție de ceea ce te va face cu adevărat fericit(ă).