Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022


Horoscop 5 decembrie 2022, Berbec:

Săptămâna va începe într-o notă pozitivă pentru tine. Poți primi vești bune la serviciu, iar acest lucru îți va da o stare de bine. Mare atenție la promisiunile pe care le faci astăzi, în special celor din familie!


Horoscop 5 decembrie 2022, Taur:

Horoscopul zilei de azi arată că o energie spirituală profundă te va cuprinde imediat ce te trezești din somn. Ia în considerare să îți începi ziua cu o sesiune de meditație, deoarece Universul va fi dornic să discute cu tine. Nu lăsa latura creativă deoparte, profită de aceste zile pentru a pune la cale noi proiecte care să te împlinească.


Horoscop 5 decembrie 2022, Gemeni:

Dacă la serviciu există unele tensiuni între tine și un/o coleg(ă), azi ar fi bine să lămurești lucrurile. Nu te mai ascunde după deget și spune exact ce te deranjează. Doar așa vei putea evita un conflict mai puternic.






Horoscop 5 decembrie 2022, Rac:

Poți primi astăzi tot felul de vești care te vor emoționa până la lacrimi. Poate fi vorba despre o reușită în plan profesional. Vei trăi emoții puternice, arată horoscopul zilei.


Horoscop 5 decembrie 2022, Leu:

Îți este destul de greu să acorzi o a doua șansă, însă astăzi vei reuși doar cu condiția să îți dorești din suflet acest lucru. Dacă o persoană apropiată chiar regretă unele lucruri care nu au mers bine, atunci ar trebui să o ierți și să lași trecutul în urmă.


Horoscop 5 decembrie 2022, Fecioară:

Ai parte de un început de săptămână fabulos. Toate îți vor merge ca pe roate, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Nu este de mirare că vei radia de fericire.






Horoscop 5 decembrie 2022, Balanţă:

Vei avea tendința de a te victimiza destul de mult astăzi, iar acest lucru nu va fi pe placul celor cu care vei interacționa. Te pot judeca destul de aspru, astfel că ar fi bine să eviți să faci acest lucru, mai ales dacă situațiile prin care treci nu sunt chiar atât de grave.


Horoscop 5 decembrie 2022, Scorpion:

Nu îți asuma prea multe responsabilități astăzi. Chiar dacă este abia începutul săptămânii și vei avea impresia că poți face față, în realitate nu va fi tocmai așa și ar fi bine să ții cont de acest aspect. Altfel, va fi nevoie să muncești destul de mult după program.


Horoscop 5 decembrie 2022, Săgetător:

Este o zi în care emoțiile vor pune stăpânire asupra ta. Deși vei încerca să le ascunzi, vor fi unele lucruri care te vor da de gol. Nu ar trebui să te rușineze acest lucru, mai ales că este vorba despre o perioadă frumoasă din viața ta.






Horoscop 5 decembrie 2022, Capricorn:

Nu îți place să dai bani din prima zi a săptămânii, însă astăzi va fi nevoie să bagi destul de adânc mâna în buzunar. Unele cheltuieli neprevăzute îți vor da toate planurile peste cap.


Horoscop 5 decembrie 2022, Vărsător:

O persoană din anturajul tău va încerca să afle unele informații care țin de viața ta personală, lucru care nu îți va pica bine. Dacă va deveni foarte insistentă, atunci ar fi bine să iei atitudine.


Horoscop 5 decembrie 2022, Peşti:

Nu vei avea prea multă energie la început de săptămână. Acest lucru te poate pune în dificultate și ar fi bine să îți amâni activitățile importante și să faci tot ce ține de tine pentru a te simți ceva mai bine, arată horoscopul de azi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS